AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Blue Finance laittaa viestejä

Blue Finance laittaa viestejä

57 Vastausta 1 456 Lukukertaa
ja uhkailee maksamattomilla laskuilla ja kun kyselen laskua niin eivät vasta..ei puhelinnumeroa ja ainakin 10 viestiä tai siis meiliä olen laittanut sinne.Ei taida olla ihan rehellinen firma-
Turkulainen huijari paikka..
Niillähän meni kaikki tietokoneet ja laskut sekaisin, ei sinne tarvitse mitään maksaa.
Hahha, joo muistan itse kanssa, toukokuussa, kun duunit alko, otin vipin ja maksoin sen ajallani pois. Niiden järjestelmät sekosi ja soitin laskutukseen, jotka sanoivat asioiden olevan hyvin ja maksun kirjautuneen. Sitten "BF:ltä" tuli viestiä koko ajan eräpäiväsiirroista yms paskasta. Ole huoleti, paska paikka.
Sama juttu mulla, ei vastaa viesteihin bluefinance, eikä union kapital. Union kapitalin sivuilla tais olla joku puhnumero, jos koittais vielä sinne soittaa
Ai onko sellainen käytäntö että velkaa ei tarvitse maksaa jos koneet ja järjestelmät sekoo?
On, vaikea maksaa kun laskua ei ole tullut, eikä maksutietoja tunnu mistään löytyvän
ex-vippaaja katos kun ei ole velkaa kyseiseen firmaan ja silti perivät,kyllä me vippaajatkin osataan(osa) pitää huoli laskuistamme ja siksipä asia ottaakin päähän kun viestiä pukkaa ja ei numeroa mihin soittaa ja viestejä laittanut jo varmaan 20kpl ja he eivät vastaa.
Tohon ei voi oikeastaan enää auttaa :/ itellä oli tosiaan se, että laskutukseen, kun soitti, maksutiedot olivat menneet perille, niillä ei vaan toimi järjestelmä, ei asiakaspalvelu, ei sähköpostikaan näemmä, ota sinne Kapitaliin yhteys, jos löydät numeron. Itsellä oli kuitenkin aikoinaan jonkun muun laskutusfirman kanssa asiointia, niin se meni hyvin. Aikaa siitä tosiaan nyt 5kk eli ennen uutta lakiakin
Olen monta päivää yrittäny ottaa yhteyttä näihin kahteen firmaan sähköpostitse ja puhelimella,vastausta ei ole tullu...eikä laskuakkaan..:( Minkä teen ettei tule lisää kuluja? Ja sen verran opin tästä etten ota yhtään pikavippiä..
Hmm, jos ne ei laskutuksesta vastaan niin onpa kummallista...Toki kyseiseltä firmalta mikään ei ole kummallista, mutta jatka vain pommittamista Union Kapitalin suuntaan. BF:n porukka ei vastaa yhtään mihinkään.
onks sinne blue financeen kellään puh.numeroa? Laskua ei kuulu...Vtu, yks ainoa vippi ja sekun näköjään tuli otettuu ihan väärästä puljusta,,on niillä hyvät markkinointiasiat ainakin:(...
Directa antaa tälläsen numeron;

0400167923, Janne Rauhala.
Taitaa olla BF:ltä rahat loppu.

Yritin ottaa sieltä satasen lainan perjantaina. Sain tekstatin jossa kerrotaan "hetkellisestä häiriöstä" joka estää maksatukseen laiton. "Hetki" on jatkunut yli viikonlopun eli koko maanantainkin. Tätä kirjottelen tiistaiyönä.
noinhan se oli mullakin, perjantaina yritin, koneet sekaisin, peruin sen lainan, mut seuraavana perjantaina oli putkahtanut tilille..kait niiltä rahat loppuu, kun eivät saakuti edes laskua laita, Kiitos murrmurrille numerosta.
No niin vastasivat asiakaspalvelusta. Mutta eivät toki mitään järkevää :D
sähköpostiin vai soititko sinne?
bf vastasi sähköpostiin vuorokauden aikana ja kehotti ottamaan yhteyttä laskutusasioissa tuonne kapitaaliin, laitoin postia ja pyysin laskun..saas nähä, milloin tulee. tosi outoa on, ettei raha kelpaa, minä en ainakaan maksa mitään ylimääräistä, jos eivät ajoissa saa laskua lähetettyä.
Ei sinne mitään soittaa voi, ihan piruuttani tässä kokeilen, että ovatko hoitaneet asiansa. Eivät olleet saaneet maksuani järjestelmäänsä vieläkään - näin puolen vuoden jälkeen :D Mutta en minä sitä murehdi, postia ei ole tullut, ei enää viestejä ja ennen lakimuutosta heidän LASKUTUKSENSA tosiaan toimi moitteettomasti eli vastasivat puhelimeen ja sanoivat, että maksuni on kirjautunut heille ja pitäisi näkyä Blue Financella parin päivän sisään, NO EIPÄ OO NÄKYNYT, "mukamas". Itse en usko mihinkään mitä tuolta firmalta tulee! Kyse oli tosiaan heidän Lainakeidas-palvelusta. Lisäksi, jos nyt pilkkua rupeavat nussimaan niin mustaa valkoisellakin löytyy verkkopankista. Sanoivat, että selvittävät asiaa, eihän ne oo selvittänyt asiaa ku tosiaan n. 6kk eli ei nokkaansa ole kohauttanut. Ei se niin väliä, vaikka ei kohauttaisikaan. Ei tuollaiselta firmalta vaan voi ottaa lainaa(älkää ryhtykö hyvät ihmiset)
22.05.2013 80e laina ja takaisinmaksu -104 04.06.2013 , että näin ja 2 päivää jopa etuajassa :D kai siinä joku härdelli tullut järjestelmään lakimuutoksen vuoksi
Mullekkaan ei ole Blue finance mitään vastannut, eikä jostakin ihme syystä union kapitalkaan. Eniten ihmetytttää, ko ei muka laskutus firmalaan mitään vastaa.. Outo juttu, ikinä minulle ei ole näin käynyt. Kaverini otti blue financelta 100€ vipin, muuton ja kaiken muun sössön keskellä, ei voi maksaa summaa kerralla. Hänellekkään ei vastaa laskutus palvelu union kapital eikä blue finance. Hän odottanut kummastakin puljusta vastausta lähemmäs 3kk, että sillä tavalla :) joutuukohan raukka maksamaan minkälaista summaa nyt sitten , kun tai jos ottavat joku puoti yhteyttä.? Osaako kukaan järkevä auttaa naisia hädässä!? Olisi tympeä maksaa monia satoja ylimääräsiä sen takia, että he eivät vastaile sieltä, eivätkä tee maksusuunnitelmaa kaverilleni. =[ so so so so sad!
niin taikka menettää puhtaat luottotiedot niiden paskan sössimisen takia!!
Niin no, maksakaa pois, jos suinkaan voitte ja pitäkää nettipankissa mustaa valkoisella. Ei ne ole muuten mitään enää häirinneet, mutta sekaisin se pulju on. Muualta ne soittavat, että pystytkö maksamaan ja asiat ovat muiden kanssa fiksusti sovittavissa.
Tuonne toiseen ketjuun vastasi joku tyyppi, että blue finance on sulkemassa koko puljun (onneksi). toivottavasti ei kukaan muu kerkeä nyysiä rahaa heiltä -_- tiiä nyt sitten, että jos kaverini summa menee perintään, että kuka senkin hoitaa? Huhujen mukaan blue financen laskuttaja firma eli union kapital on samaa pataa bluen kanssa.... oO onpas tyhmälle päälle liian monimutkaisia asioita =[
Hei minulla kanssa 100e laskus siellä jossa ollu erä päivä 7.11.2013 mutta ei ole mitään laskua mihin maksaa se!! tuli vain viesti sieltä että lasku pitää maksaa!! yrittäny etti puhelinnumeroa ja laittaa viesti ei kuulu mitään !! paska
voi paska ja itekkun otin 100e lainan tänää kyseisestä puljusta... no ei rahoja kyl tullu heti mut vituttaa jo valmiiks jos tulee sitten joskus, onnistuisinkohan peruuttamaan asian vielä jotenkin?
rahat tulee joskus ens viikolla...tai seuraavalla, äläkä edes yritä perua...ei onnaa
Sähköpostiin tuli lasku samana päivänä kun eräpäivä oli. Kuukaus sitten maksanut laskun pois ja viel tulee perintä viestejä.Kuitit maksusta oon lähettänyt union kapitaliin.Joku mättää ja pahasti.Kierrän kyllä jatkossa kaukaa.
Mulle tuli kans
Samaa paskaa tekevät edelleen. Olen maksanut heidän laskun 13.11 mikä oli laskun eräpäivä. Sen jälkeen tuli 3 tekstaria laskun olemisesta maksamatta. Siinä kohtaa meni hermot Bluefinanceen ja lähetin kopion heidän laskustaan ja tositteen verkkopankista heille ja kaupan päälle soitin kuluttajaasiamiehelle. He sanoivat, että BF oli ilmoittanut, että heidän laskuttajallaan UK:lla on ongelmia heidän laskutusohjelman kanssa. No, laskun sain UK:lta hyvissä ajoin ja maksoin sen ajallani joten omatunto puhdas. Kaiken varalta on kaikki tallessa..sähköpostit bluefinancelta, laskunkopiot ja tiliote. Ellei rupea asia selviämään niin juttu menee kuluttajaasiamiehelle eteenpäin. En tiedä millaisista huijareista tässä on kyse...en kuitenkaan ota heiltä yhtään lainaa enää.
Olen maksanut BF:n vipin jo kaksi kuukautta sitten, mutta maksu ei ole muka kirjautunut. Yeah right.
ootteko koitaneet soittaa tai lähettää mailia Union Kapitaliin? Mulle ei kukaan vastannut sieltä.
Yritetty on mutta ei onnistu. Kumpaankin on tullut lähetettyä lukuisia väh. 20 sähköpostia ja Union Kapital ei ole vastannut yhteenkään ja BF vastannut yhteen...tosin sanomatta mitään järkevää. Oletko maksanut laskun jo? Pidä kaikki sähköpostit ja maksukuitti tallessa. Jos et ole saanut laskua...ole tarkkana. Sain käsityksen, että UK ei olisi enää toiminnassa...tiedä tuota.
Ei sieltä vastaa kukaan. Otan huomenna yhteyttä kuluttajaoikeusneuvojaan.
Soitin eilen itse kuluttajaasiamiehelle ja he sanoivat, että Union Kapital olisi "ei toiminnassa". Laskuthan maksetaan Union Kapitalille, joka tilittää rahat BlueFinancelle. Jos näin on, että Union Kapital on heittänyt pyyhkeen kehään ja on Bluefiancelta jäänyt rahat saamatta niin se on ihan heidän oma ongelma. Itse olen maksanut oman laskuni eräpäivänä ajallaan. Kuluttajaasiames sanoi, että on tärkeää säästää jokainen sähköposti ja tositteet maksusta. Sanoivat myös samaan hengenvetoon, että BlueFinance tulee lähettämään laskut lähiaikoina ilman ylimääräisiä kuluja...saapas katsoa, että onko Bluefiance sitä mieltä, että 400 euron laina pitää maksaa kahteen kertaan...ei käy, jos tulee lasku niin asia lähtee samalta istumalta eteenpäin niille tahoille joille asia kuuluu. Ja vielä yhteydenotoista Union Kapitalille...ei kannata, kukaan ei vastaa. Ja Bluefinancelta saat vastauksen vain lähettämällä 20 sähköpostia ja vaatimalla vastausta...tämä on ihmisten kusettamista sanan varsinaisessa merkityksessä.
blue financella ja union kapitalilla on sama pankkitilinumero...ovat yksi ja sama pulju.
Mitäs se Rauhala oikein touhuilee, kun noin päin peetä on asiat??
BF:n toiminnasta on mennyt asia eteenpäin...pitäkää sähköpostit ja maksukuitit tallessa. Jos haluat ongelmia ja menettää mielenrauhan...ota laina BF:ltä. Joku sanoikin jo että union kapital on kaputt...sinne ei kannata edes yrittää ottaa yhteyttä.
Mä oon ottanut 100 euron vipin joskus syyskuunalussa ja eräpäivä oli 23.9 enkä oo saanu mitään laskua että voisin sen maksaa :( eivät vastaa sähköposteihin. onkohan mulla menny jo luottotiedot? :/
Minä en ole saanut laskua, joten vähän vaikea maksaa takaisin. Olen laittanut viestejä kaikkiin mahdollisiin osoitteisiin niin Blue Financelle kuin Union Kapitalillekin, ei vastausta mistään! Soittaakin yritin, mutta "numeroon ei saada yhteyttä".

Mihin tuosta puljusta voisi valittaa???

Enpä tiennyt että tämä on tällainen huijarifirma, kaukaa olisin kiertänyt :(
Mistäs sinä valittasit? Ai siitä, kun et ole saanut laskua??

Kaikkihan on siihen asti ihan laillista, jos eivät pyydä ylimääräisiä kuluja kun lasku joskus saapuu!

Onko vaikea ymmärtää?
On sitten pahemman luokan huijari firma. Ekan ja viimeisen lainan otin ja lainan tuleminien tilille kesti yli kolme viikkoa. Verkkoongelmia pankin kanssa joka kestää kolme viikkkoa..en taida jaksa uskoa moista paskaa, oli vika mikä tahansa sitä korjataan vaikka vuorokauden ympäri, että ne toimii. Tais vain olla niin, että Rauhalalla ei ollu rahaa maksaa rahoja kun on vissiin otettu rahaa matkusteluun ja shoppailuun firman rahoista. Lasku tuli ajallaan ja ennen eräpäivää 10.11. Tuli pari viestiä että laina myöhässä ja kun lähetin verkkopankista kuitin...sen jälkeen ei mitään ole kuulunut. Saa katsoa, että meinaavatko laskuttaa samaa lainaa useamman kerran. Älkää nyt jukoliste hakeko BF:ltä mitään lainaa, sen taru on loppu...
Tälläisiä päivityksiä on tullut jo kuukausia, sähköpostiinkaan ei vastata lupailuista huolimatta.Olkaa tarkkoina ja säästäkää viestinne jos tarve vaatii niin ryhmäkanne on mahdollinen.

UNION KAPITAL OY
Uusittu web-palvelumme avataan 29.11.2013

Ajankohtaista to 29.11.2013
Puhelinpalvelumme on toistaiseksi suljettuna asiakaspalvelumme ruuhkautumisen vuoksi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja vastaamme mahdollisimman pian.
No BF on ainoa paikka joka ei ole laittanut laskua tai maksamiseen minimissä vaadittavia tietoja (minne maksetaan, millä tiedoilla(viite) ja mikä summa).

Ja olen käyttänyt 4 tai ehkä 5 eri vippi firmaa viimeisen kuukauden aikana ja kaikki muut ovat laittaneet laskun hyvissä ajoissa s-postina.

Eniten itseäni huvittaa tuo Union Kapitalin nettisivu: ota yhteytettä s-postilla, mutta missä perkuleen s-posti osoite on, itse löysin jonkin yrityspalvelun kautta osoitteen.

Jos BF aikoo veloittaa extraa niin minä infoan pankkiani että repivät BF:ltä TUPAS luvan pois, siihen loppu pikavippien helppo teko kun pankit eivät suostu antamaan lupaa vipata asiakkaalle.

Tällöin BF:n ainut mahdollisuus on käyttää SMS vippejä, mutta moni vieroksuu niitä erittäin paljon esim. allekirjoittanut.
bf-laskutus@unionkapital.fi

Ei tosin tuoltakaan mitään vastausta saa, mutta sinne olen itse laittanut jo "jokusen" postin.
itse olen saanut laskut bf@unionkapital.fi ja bo@unionkapitalista ja myös näihin osoitteisiin ole lähetellyt emailia. Jukka on vastaillut tuosta ensimmäisestä osoitteesta mutta toisesta ei koskaan tuu vastausta. Lokakuussa on viimeiset postit vaihdettu sen jälkeisiin s.posteihin ei mitään. Kuten eräs sanoi...on näitä luotettaviakin vippipaikkoja jäljellä josta saa tosi hyvää palvelua ja ovat auttavaisia. BF ja UK on täysin ulapalla näiden juttujen kanssa ja kyllä joku viranomainen saisi pistää heidän toimilleen pisteen.
Minulle tuli NYT sähköpostiini lasku, kello siis 23 su-iltana.. Eräpäivä ollut siis jo viikko sitten, mutta nyt lähettivät ensimmäisen laskun. No jospa tuosta paskasta nyt pääsisi eroon tuon maksamalla, hope so.
Ei saatana, itse otin joku kaksi viikkoa aikaa 100e lainan ja rahoja ei ole vieläkään tullut tililleni ja tänään tuli sähköpostiin lasku että lainan eräpäivä on tänään(1.12) laitoin bluefinanceen vielä viestiä että mitä helvettiä tä tarkottaa kun ei ole mitään rahoja edes tullut ja samoin laitoin union kapitaliin saman viestin..! miten tässä nyt toimisi?
No tietenkään et maksa, jos et ole edes rahoja saanut. Kuluttajaviranomaiseen vaan yhteys.
Miks tää ei vittu vastaa viesteihin eikä oo mmitää numeroo johon soittaa!! ??? Lainan eräpäivä ollu 23.9 mutta laskua ei oo tullu!! menee niin hermot
Auttakaa nyt joku mit' mun pit'' tehd'!!!
Mitäpä tuolle voit tehdä? Union Kapitalia ei tod.näköisesti enää ole syystä tai toisesta...ja samaa voitaneen sanoa tästä alta 30 vuotiaiden kihlaparin yrityksestä bluefinance...lienee sekin tullut tiensä päähän. Jos olet maksanut laskun, pidä kaikki todisteet tarkasti tallessa ja jos et ole saanut laskua...sille ei juur mitään voi koska bluefinance sanoo näin "Palvelu on väliaikaisesti suljettu laskutusohjelman muutostöiden vuoksi". Tätä samaa tekstiä on käytetty pariin otteeseen myös viime vuonna...kuten myös "meillä on verkkoongelmia pankin yhteyksien kanssa jota korjaillaan parhaillaan. Maksamme lainan tilillenne heti kun vika on saatu korjattua". Eli jos olet hakenut lainan tänään Bluefinancelta...niin laina ja lasku tulee sinulle samana päivänä eli n.3 viikon päästä...ja ai niin, sen laskun eräpäivä sitten oli jo.
Todennäköisesti tulette saamaan laskuja BF:n uudelta laskutusfirmalta Tulosperinnältä. Sieltä voi tulla sellaisia jotka olette jo maksaneetkin että olkaahan tarkkoina, tuskin palauttavat liikaa maksettuja.
No vihdoinkin jotain...soitin Tulosperinnälle josta pyysivät lähettämään kopion maksukuitista. Niin tein ja tunnin päästä sain viestin, että asia kunnossa ja osaltani loppuunkäsitelty. Vastaavat jopa asiakaspalvelussa puhelimeenkin, joten jos nyt sitten pääsis tästäkin asiasta eroon
No on tuokin, että asiakkaan on läheteltävä kuitteja, kyllä se on ihan firman oma ongelma, jos ei ole kirjanpito kunnossa. Minä antaisin mennä perintään, jos olen maksanut. Siinähän maksaisi Rauhala kaikki siitä aiheutuvat kulut.
Täältä löytyy yritykset johto:
http://www.finder.fi/Rahoitusta%20ja%20muuta%20luottotoimintaa/Blue%20Finance%20Oy//paattajat/2640398

Täältä löytyy osoite ja puhelinnumero:
http://www.directa.fi/yritykset/8448491/Blue+Finance+Oy/#

Luottotoiminnan tunemus on selvitetty ihan eri nimiseltä henkilöltä:
www.avi.fi/documents/10191/19290/Luotonantajarekisteri_060313/44cb059e-268a-4aef-a0fc-51fc622c4d4e

Aika monta verkkotunnusta (löytyvät taloussanomien yrityshakemistosta):
Verkkotunnus Myönnetty
airopaycard.fi 25.07.2013
scandiclaina.fi 27.03.2013
paycardfinland.fi 08.10.2012
paycard.fi 08.10.2012
luottokorttiprepaid.fi 26.09.2012

Jos ja kun homma ei firman kanssa toimi niin tehkää yrityksestä viipymättä tutkintapyyntö poliisille.
moro,

blue finance on käräjillä tällä hetkellä. Sillä propleemia, kun mukana takausfirma ja sen kustannukset pikavipeistä. ainakaan takauskustannuksia ei tarvi maksaa vielä, ennen kuin markkinaoik. päätös astuu voimaan. Blue finance joutuu luomaan uusia lainatuotteita, kun ei toiminut lain edellyttämällä tavalla.
Ei ole BF käräjillä vaan Vipster (vippi24.fi). BF ja mm. Ainalaina ovat toki tehneet tästä johtopäätökset ja vetäytyneet juonimaan uusia ideoita. Suomen rahoitusyhtiö useine brändeineen, takauksineen ja takauksen käsittelymaksuineen sen sijaan porskuttaa.. (Joskin, hekin ovat lopettaneet tekstiviestispämmäyksen.)
 /   /  / Blue Finance laittaa viestejä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta