Profetiapalstan väärinkäyttö

Vakikäyttäjä

Hyvä Suomi24 ylläpito & palstan nettipoliisi

Otan esille ongelman, joka kaipaa ehdottomasti korjaustoimia ja parannuksia. Koska esitys ei käy muutamalla sanalla, jaan sen useaan osaan. Kyseessä on S24- profetia-asioiden keskustelupalsta.

Profetiapalstan jatkettu väärinkäyttö

Osa 1

Koska ko. palstalla ei ole luotsia, monet ovat ottaneet tavakseen käyttää sitä ”villin viidakon” tavoin. Nykyisellään palsta on kuin kaatopaikka, johon (vastoin sääntöjä, Lakeja rikkoen) vastuuta kiertävät kirjoittajat tunkevat (profaanisti sanoen) ”mitä sylki suuhun tuo”. Seuraavat väärinkäytökset toistuvat päivittäin:

A)
Jatketut (henkilöihin) suunnatut solvaukset, herjaukset, pilkkaaminen. Noin puoli vuotta on jatkunut myös yhden ja saman kirjoittajan törkeä solvausmissio, joka ei näytä laantuvan. Kyseessä siis (lievimmillään) S24 sääntörikkomus: ”hyökkäys toista kirjoittajaa vastaan”.
B)
Kohdan A) viestit täyttävät monesti myös rikoslain 24:8-9 § teon tunnusmerkistön. Jopa kirjoittajan oikea henkilöys nostetaan esille, häntä herjataan ja levitetään ”valheellista huhua”, yksityisyyden suojaa loukaten. Ko. jatkettu teko: tietoinen, tahallinen on rikosepäily.

c) Jatkettu palstan väärinkäyttö mainostarkoituksiin. Päivittäin tuodaan (pelkkiä) linkkejä (vastoin S24 sääntöjä) joissa kohteissa kaupallista tuotetta ja/tai palvelua. Palstaa on pitkään käytetty väärin, piilomarkkinointiin. Sellaisia ”mainoksia” ei monella muulla S24 sivulla esiinny.
D) Vakava, vuosikausia jatkunut ongelma on menettely, jossa kiistatta näkyy ”kiihotus kansaryhmää” vastaan. Eräs kirjoittaja on ottanut missiokseen solvata, herjata, halveksua, pilkata aivan rajattua ja tiettyä ryhmää: kristityt. Tämä palstahäirintä on erittäin monien palstan käyttäjien riesa. Sananvapauden nimissä pilkan kohteena ovat lähes kaikki kristittyjen pyhät asiat, samoin kuin Raamatun pilkkaaminen ”paimentolaisten satukirjaksi”. Näin ei voi jatkua. Laki uskonnonvapaudesta takaa, että kristityilläkin on oikeus harjoittaa uskontoaan julkisesti, joutumatta kroonisen pilkan, halveksunnan, häpäisyn kohteeksi. (Merkittävä tunnusmerkki em:n vihakirjoittajan teksteissä on kansanryhmän rajaaminen krisittyihin! Muslimit ja heidän Pyh'ä Kirjansa: Koraani - on säästynyt,eikä muita uskonnollisia ryhmiä halveksunta. Näyttö on täydellinen.)
E) Palstan väärinkäyttö sinne kuulumattomaan aineistoon, tarkoittaa, että palstan aihe ”unohtaen” (?) tuodaan kopioituja (kaupallistenkin sivujen) tekstejä, opetuksia laidasta laitaan, materiaalia, joka ei kuulu palstalle. Opetus, rukous, jne. - niille on S 24:ssä omat osastot.

Osa 2, Sananvapaus & vastuu?

Suomi24 on selkeällä ja riittävän ymmärrettävällä tavalla tuonut säännöissä sen, mikä on sananvapauden ehdoton kaveri? Vastuu! Tätä vastuuta kiertäen, sen ”unohtaen” taikka vastuuta halveksien ollaan siinä, missä S24-profetiapalsta nyt makaa. Sääntöjä on palstalla alvariinsa muistutettu, turhaan. Solvaus kohdistuu jopa ylläpitäjään.
Koska tilanne on mikä on, palstan käyttäjät joutuvat itse valvomaan asioita. Tämä aiheuttaa närää niissä jotka eivät ”sääntöjä” kunnioita. He vetovat infantiilisti ”sananvapauteen” vaikka kirjoittavat tekstejä joissa rikoksen tunnusmeerkistö. Sanottakoon, että itse olen joutunut ilmoittamaan ylläpidolle satoja ja taas satoja asiattomia viestejä, joissa objektiivisesti lain kriteerein mm. rikoslain 24.8-9- § yksityisyyden loukkaus. Henkilöllisyyttä sormella osoittaen on ”levitetty valheellista huhua” - jossa loukattu – ei vain minua – vaan läheisteni kunniaa ja ja mainetta. Näin ei voi jatkua!
(Törkeiden viestien aineisto tallessa, ja määrä on sanalla sanoen uskomaton!)

36

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellainen vuodatus

      Nim. Debora. Vuodata vaan sisintäsi tänne. Olet löytänyt oikean osoitteen. Ei se palstan kaappaaminen enää onnistu kuten aiemmin, että sääntöjä ja lakeja ja syytöksiä kirjoittelit, mikäli joku uskalsi olla erimieltä kanssasi.
      Lakiasioistahan sinulla onkin vankka kokemus, jos uskomme googlen- ja itsesi antamia tietoja. Tosin sieltä toiselta puolelta.

      • Vihaviestiä!

        Törkeä hyökkäys, hyvä näyttö, joten saa jäädä tänne.

        Valheet:
        1) Mikään debora ei ole koskaan "kaapannut" Suomi24 profetiapalstaa. Sen kyllä ylläpitokin olisi havainnut, jos "kaappaus" olisi käynyt!!

        2) Valhe kaksi. Suomi24 sääntöjä ovat monet muistutelleet, ja ehkä syylliset palstan väärink'äyttöön ovat sen "syytökseksi" kokeneet, loogisesti?

        3) Suomen lakeja, joita mysö Suomi24 noudattaa, on muistuettu, toki, mitäs vikaa siinä on?

        4) prof.palstalla on eri mieltä olevia, kuinka edes pitäisi olla samaa mieltä?

        5) Viimeinen herja "lakiasioista" menee yksityisyyden puolelle, ja sitä tasoa herjaa onkin ollut pilvin pimeys profetiapalstalla, kohteena debora...

        Eli, viesti edellä kertoo kaiken...


        Eli valhepaketti, parhaasta päästä, vihakirjoitus...


    • Solvattu, herjattu

      Viesti sinulle nimim. deboran vannoutunut vainolainen; arkkivihollinen...
      (Nimim. tässä ketjussa... "sellainen vuodatus", vain totuus kestää, jne)
      1.
      2. Kiitos että olet astunut selkeästi ja näytetysti ulos (myös monissa tämän ketjun viesteissä) niin että a) tahosi, b) motiivisi, jopa c) tekosi olet ihan itse tuonut julkisuuteen!

      3. Nyt siis entistä jäsentyneempi kuva ja näyttö siitä, että sinä (yksi ainoa taho) olet se tausta, joka on vuosikausia vihannut, kytännyt samaa henkilöä, joka kirjoittanut mm. Suomi24 profetiapalstalla. Viimeiset puoli vuotta olet pureskellut hampaissasi ja mittavassa määrässä viestejä nimim. deboraa,jolle annoit kauniin lisänimen ”D-kalma lemuaa...”.

      Mitä tästä?

      3. Olet toiminut asiattomasti (Suomi24 säännöt), ja ehdottoman laittomasti nettikirjoittajan henkilön yksityisyyteen kuuluvaan sekaantuen. Jatketusti, kroonisesti ja tietoisesti toimien, joka antaa näytön kriminaalisesta menettelystä.

      4. Olet lainvastaisesti häirinnyt nimim. Deboran laillista sananvapauden asiaaS24 profetiapalstalla, toimimalla mielivaltaisena sensurointitahona deboran kaikkia (palstan aiheen mukaisia viestejä) jatketusti poistattaen. Sekä hyökäten (lähes päivittäin) sellaisiin viesteihin, joissa väität olevan ”deboran lemua”.

      5. Sinun vastuullesi on täten katsottava kaikki se järisyttävän runsas ja törkeä solvausmateriaali, joka kohdistettu – ei vain nimmari Deboraan - vaan jota olet jatketusti, kroonisesti harjoittanut hänen yksityistä elämäänsä koskien.

      6. Sinun vastuullesi on katsottava ne kaikki sadat ja sadat törkeät valheviestit, herjaamiset, yritykset mustamaalata ja vahingoittaa nimim. Deboran liittyvän henkilön yksityisyyttä ja asioita. (Julkisesti voidaan lukea, että tässäkin ketjussa paljastat itsesi: motiivisi, menettelysi, asenteesi, valheesi, vihasi ja laittomuutesi tätä vihasi objektia kohtaan.) Eli olet vuosikausia luvatta, laittomasti ja oikeudettomasti sekaantunut nettikirjoittajan sellaisiin asioihin, jotka eivät kuulu oikeuksiesi piiriin. Suomi24 sääntöjen mukaan ”hyökkäys toista kirjoittajaa vastaan” on sääntörikkomus, ja tätä olet harjoittanut useita vuosia.

      7. Sinun vastuullesi on katsottava se, että S24 profetiapalstalta on sensuroitu pois kaikki nimim. Deboran aloitukset, sekä muut, joissa olet väittänyt ”Deboran hajua”, tai D-kalman lemua (kuten muistat herjata...)

      8. Olet siis toiminut laittoman mielivaltaisen ”sensuuritahon” ja itsetekoisen kytän likaisessa puuhassa. Jatketusti, törkeästi.

      9. Vastuullesi on nähtävä, että tällä jatketulla ”vihamissiollasi” tätä yhtä ja samaa kirjoittajatahoa kohtaan, olet suuresti häirinnyt S24 profetiapalstan asiaa, tuomalla sinne uudelleen ja uudelleen asiattomia – toista kirjoittajaa vastaan – suunnattuja solvaus-, herjaus- ja vihaviestejä.

      10. Lopuksi. Tämä on (julkinen) ilmoitus ja oikeutettu vaatimus:

      - Jätä nimim. debora ja varsinkin hänen kirjoittajatahonsa henkilöys, hänen yksityisyytensä, hänen kansalaisen oikeutensa: sananvapaus, uskonnonvapaus, toiminnanvapaus yhteiskunnassa - kaikki hänen lailliset oikeutensa, jätä ne heti ja ehdottomasti rauhaan. Olet törkeällä tavalla, sabotaasinkin luonteisesti koettanut vahingoittaa hänen elämäänsä, nyt on aika lopettaa. Ehdottomasti.
      Tämä ei ole uhkaus, vaan julkinen vaatimus, julkisen mielivaltasi vastine.

      Ja, tällä S24 palstalla on lupa ja oikeus kirjoittaa siitä, mikä liittyy palstojen toimintaan.
      Vihaamasi ”debora” on valmis antamaan julkisesti anteeksi kaikki törkeytesi häntä (henkilöä) vastaan tekemäsi. Se tarkoittaa samalla, että on tehtävä selkeä loppu laittomalle menettelylle. Mikäli törkeys jatkuu, ole valmis kantamaan siitä lainmukainen edesvastuu.

      Tämä viesti siis avoin S24 ylläpidolle, sekä tiedoksi palstan nettipoliisille.

      • Oikea osoite

        Toistan. Kaikki Deboran tekemiset ovat tallessa. Kaikki raivoamiset, solvaamiset, lukuisat linkit omille sivustoille, joissa osassa henk.tiedot valokuvalla ja muut yhteystiedot. Niiden perusteella sitten voi ottaa yhteyttä ja tilata palveluita häneltä. Turhaa on inttäminen kun asiat on tarkistettavissa. Viestien lähettäjäthän löytyvät ja oikea netti myös numeroinninkin perusteella, joten nyt olet oikealla palstalla.
        Viha, katkeruus, kauna ja omavoimaisuus ei kuulu yleisille foorumeille, joten ole hyvä ja jatka täällä.


    • vainottuS"24

      Oikea osoite
      …..
      Vihatahon krooniset valheet jatkuvat: Koskaan eikä kertaakaan debora ole itse mitään "mainoksia" mihinkään laittanut, ei ole kaupannut Suomi24 palstoilla mitään!

      Taas jokainen vapaa kansalainen saa pitää blogejaan ja harjoittaa kaikkea laillista toimintaa.

      Ja? nimmari (tällä kertaa nikki Oikea osoite) koettaa esittää, ettei kansalaisen laillinen toiminta olisi luvallista? Hän luulee voivansa kontrolloida ja kytätä toisen vapaata elämää.

      Törkeää, todella törkeää.

      Mutta nythän kaikki voivat lukea, että todella on JOKU - joka on ottanut kuin missiokseen vainota, vihata, harjoittaa Suomi24 palstalla jopa sabotaasia tätä objektiaan kohtaan.

      No, se on nähty jo pitkään S24 profetiapalstalla.

      Säälittävää on, että tämä vihataho koettaa konsultoida deboraa... näin:

      "Viha, katkeruus, kauna ja omavoimaisuus ei kuulu yleisille foorumeille, joten ole hyvä ja jatka täällä. "

      Ei jää epäselväksi KUKA se vihataho on? Kuka kyttää, kuka koettaa toisen yksityiselämääkin vahingoittaa ja mustamaalata.

      Eli - toteutui tämä vanha sananlasku: Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa! Tämä, joka kaikkea laittomuutta on Deboraa vastaan harjoittanut, tämä LÖYSI itsensä täältä....

      Faktaa on, ettei deboraa vastaan suunnattu vihamissio kuulu millekään Suomi24 palstalle, ja tämä tiedoksi S24 ylläpidolle. Aggressioita pitää ”hoitaa” muualla, eikä varsinkaan valita vihan kohteeksi sivullista, syytöntä ihmistä.

      Kun ”lailliset rajat” ovat hukassa, joku vihataho luulee että hänellä olisi jokin oikeus siihen mihin vain viranomaisilla! Eli yksityisen kansalaisen laillisen toiminnan, nettiyhteyksien kyttäämisen (ja häirinnän yrityksen!) tasoiset teot ovat rikolliseen toimintaan yhdistettäviä. Mutta hyvä siis, että tämä ”vihataho” on nyt tullut ulos koloistaan, ja julkisesti voidaan lukea hänen kroonista vihaansa ja jatkettua vainoamistaan!

      • toinen kirjoittaja

        Kyllä aloituksessa on tosiasiaa!
        Jo vuosikausia profetiapalstan käyttäjät ovat kärsineet palstan väärinkäytöstä.

        Lähes ketjuun kuin ketjuun tulee mm. se ateisti, joka alvariinsa pilkkaa, solvaa, nimittelee uskovia aivokääpiöiksi ja...

        - sitten kun tätä kiusantekoa vastustetaan, syntyy väittelyitä, aiheet hukkuvat sinne ja tänne.

        Tarpeen siis olisi luotsi palstalle!!


    • Hei Vakikäyttäjä,

      Hyvä että olet tutustunut sääntöihimme ja lainsäädäntöön. Jos palstalla tosiaan tapahtuu kuvailemasi kaltaista toimintaa, on se säännöissä kielletty ja ylläpito puuttuu asiaan.

      Paras tapa tuoda häiriökäyttäymistä ylläpidolle esiin, on klikata Ilmoita asiaton viesti -painiketta ja kertoa poistoperusteluissa, mikä ongelma on. Ilmoitukset asiattomista viesteistä ohjautuvat moderoinnille, joka voi tarvittaessa puuttua tilanteeseen.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • Vakikäyttäjä

      Kiitos Elina / ylläpito

      Kysymys ei ole "jos" tuollaista tapahtuu, vaan KUN sitä on tosi paljon esiintynyt.

      Ei auta, vaikka ilmoittaa asiattomia viestejä, ei auta. Tulee aina lisää ja lisää, ja aina röyhkeämpiä tekoja.

      Mutta, koska tämä asiattomien, laittomien ja jopa kriminaalisen näytön tasoisia viestejä on ns. vino pino ---- juristit selvittävät ja tekevät yhteenvedon.

      Näin ei tosiaan voi Suomi24 profetiapalstalla jatkua!

      Ymmmärrän toki sen valtaisan viestien määrän, ja ettei ylläpito voi jokaiseen narinaan puuttua! - Mutta kun olen ilmoittanut asiattomiksi - varmaan yli 1000 viestiä! - niin eikö se riitä?

      Kiitos kuitenkin reagoinnista! Ja hyvää syksyn jatkoa!

      • Sama soopajatkuu

        Profetiapalstan väärinkäyttö jatkuu... Siellä taas joku vihataho hyökkäilee samaa Deboraa vastaan, kirjoittaa julkisia valheita perättömyyksiä..


    • Vakikäyttäjä

      Tässä tuore esimerkki palstan väärinkäytöstä. Siinä avoimesti, mutta valheilla "hyökätään" erästä käyttäjää vastaan, debora. Kaikki on kirjoittajan keksimää soopaa, jota sadoi viestein tuotti taannoin.

      Viesti on vastoin suomi24 sääntöjä, ja täyttää RL 24:8-9 § seikan, koska solvaukset ja valheellinen huhu on kohdistettu tiettyyn ehnekilöön!
      ___________________________

      Profetiaa
      1.10.2013 18:44
      0
      Sulje
      Uskovainen on poiminut täsmäkirjoituksen. Kirjoitus on tehty nim. Deborasta, jonka uskovainen tunnistaa kesäkuulta, jolloin näki täsmäunenkin hänestä. Eikä turhaan nähnytkään, sillä niin osuva se oli. Tässä pieni lainaus ko näystä.

      Heräsin noin puolituntia sitten ja viimeyönä minulle paljastettiin kuka on tämä salaperäinen profeetaksi profeetan paikalle pyrkivä nainen.
      Olin unessani selailemassa tietokoneelta internettiä, ja jossain vaiheessa eteeni aukeni Suoli24 Profetia- palsta, ja näytölle ilmestyi seuraavanlainen kuva:

      Kyseessä on siis varmuudella eräs palstalle kirjoittava nainen jonka nimimerkki alkaa D-kirjaimella!
      Hänellä on siis ilmoituksen mukainen "vastuu viihteestä" tällä foorumilla ja pääsylippu merkitsee luonnollisesti ettei ketkään muut ole kelvollisia astumaan taivasten valtakuntaan kuin ne jotka elävät ja toimivat oppien mukaan jota jakaa hänen D-tuotanto!

      Uneni lopuksi kuulin suuren ja mahtavan äänen kehoittavan minua heräämään heti ja kirjoittamaan kaiken näkemäni tälle palstalle.
      Sen jälkeen vedettiin seuraavanlainen esirippu kaiken eteen..
      _____________

      Yllä mainittu on törkeää palstan väärinkäyttöä.

    • Vastinetta

      Vastahan tämä valittaja vuosi sitten käräjöi. Tämä löytyy netistä. Keväällä soti profetiat sivustolla oikein tosissaan. Sitä ei poistojen jälkeen ollut saatavissa enää, mutta ylläpidolla on tiedot siitäkin.
      Tänään taas ilmestyi profetiat sivustolle poistettavia tiedotteita esim. näin: Poistattaja Pertti. Poistoon meni. Poistattaja Reijo. Minä poistatan kaikki yurki1000 ja Jarmon aloitukset. Poistatan kaikki.
      Todellisuudessa myös poistui profetiat profetia palstalta. Joten nyt on totisesti rouva saanut palstat sekaisin, mutta sehän on hänen tarkoituksensakin.
      Valtaahan se on valhekin. Lähetän rvan viesteistä ottamani linkit ylläpidolle, sillä niissä kauppaa palveluitaan ja muut ihmiset näkee mainoksina.
      Nyt ylläpito - tutustukaa paremmin rvan tarkoitusperiin.


      Suomi24 / Yhteiskunta / Sananvapaus / zzzzz törkeys
      13 Vastausta 366 Lukukertaa

      Tilaa palstan RSS-syöte
      Aloita uusi keskustelu
      Poista kirosanafiltteri käytöstä

      MLHIe
      22.8.2012 11:40
      0

      Suorastaan törkeää tasoa on mm. xxxx-lehden kesksutelufoorumi. Siellä Vzzzzzz koskevissa keskusteluissa on lisäksi omituinen trendi. Saa solvata, herjata, levittää valheellista huhua nimeltä mainituista ihmisistä, mutta jos solvattu tahtoo yhdenvertaisesti antaa oikaisuvastineen, se sensuroidaan pois!

      Tässä hyvä esimerkki. Kansalaisen tulisi muka alistua valheellisten törkeyksien sulattajaksi, eikä yhdenvertaisuutta - hyvän tavan mukaan - noudattaen saisi oikaista? Mutta, koska oikaisu ei luonnu xxxxx-lehden likaiseksi nähdyillä foorumeilla, se on tehtävä muualla. Joku raja netti herjoissakin on.

      http://www.xxx.fi/keskustelut/alue/2/viesti/1678401/julkinen_vastine/15431561/julkinen_vastine#15431561
      Web of Trust


      MLHie
      22.8.2012 11:49
      0
      Sulje
      Ja tässä mallia siitä, että

      A) solvata saa? Saa levittää likaista valheviestiä? Mutta
      B) Samalla foorumilla sensuroidaan muutamassa minuutissa asinaomistajan (solvatun) oikaisuvastine! Tuo vastine siis POISTETTIIN alta aikayksikön. Hizzzzz sai ja saa siis solvata. zzzzz-lehden foorumilla. Laittomasti.
      _________________________________________

      Vierailija - 22.8.2012 11:27 (1/2)
      Julkinen vastine

      Koska xxxxxx-lehden avoimella keskustelufoorumilla on toistuvasti ja uudelleen kirjoitettu ja julkistettu allekirjoittanutta koskevaa valheellista tekstiä, ja koska alle oleva viesti poistettiin tänä aamuna ao. ketjusta (jossa solvausviestikin oli) solvatulla on oikeus yhtä julkiseen vastineeseen ja oikaisuun, mitä tulee solvausviestiin.

      Mikäli xxxxxx-lehden kirjoitusfoorumien ylläpitäjä ei tätä vastinetta salli, vastine julkistetaan muissa medioissa, julkisesti, ja asia anta aihetta myös tutkintapyyntöön. Oikeusvaltiossa.

      Hxxxxxxen vastine
      JULKINEN VASTINE

      VIESTI: Vierailija - 20.8.2012 15:54 (27/5529)
      Antaa olla Lainaus:
      Antakaa Mzzzzz olla. Raukka ei tule toimeen kenenkään kanssa, on joutunut muuttamaan asuinpaikkakuntaa, ottamaan lapsensa pois koulusta, käräjöinyt ja haukkunut, melskannut siellä täällä. Aivan ihmeellistä on ajatuksenjuoksunsa. Televisionkatselukin on syntiä, joka hänen mielestään pitäisi kieltää. Aina arvostelemassa muita, neuvomassa ja laatimassa addressia asioista, joista ei todellisuudesta irrallaan elävänä mitään tajua. Hyödytöntä vääntää moisen ressukan kanssa.
      Joo, kaikkein parasta, kun ei vastaa näihin M.H.:n kommentteihin eikä ota mitenkään kantaa tyypin sauhuamiseen. Vastaaminen vain kiihdyttää tämän yksilön maniaa."
      _______________________________________________
      VASTINE

      1. Viesti on äärimmäisen törkeä, kohdistettu tiettyyn (oikeaan) henkilöön. Viestissä näkyy iljettävä mustamaalaushanke, tekoa voidaan siis pitää tahallisena, harkittuna, tietoisena. Puuttumatta kaikkeen törkyyn, on oikaistava paria valhetta, joita vastaan faktat ovat.

      2. Viestin tekijä väittää:” Raukka ei tule toimeen kenenkään kanssa.” Todisteet?

    • Todella väärinkäyttö

      Häiriintynyttä täytyy olla näiden mainosten jakaminenkin. Riidan haastamista ja todellista palstan väärinkäyttöä kuten saman ,usealla nikillä toimiva herjaaminenkin prof.sivustolla. On Poistattaja Perttiä ja Reijoa ja huomautuksia, että minä poistatan määrätyyjen nikkien kaikki tekstit. Siis m i n ä.

      asiaa...
      2.10.2013 19:58
      0
      Sulje
      Huomioitavaks http://keskustelu.suomi24.fi/node/11741507

      • Totuus esiin

        Tämän ketjun aloittaja- Vakikäyttäjä, on tuonut itseään tykö voimakkaasti suomi24 sivustolla ja samalla halventanut ja herjannut muita käyttäjiä sanallisesti kirjoituksillaan, sekä poistattamalla asiallisia aloituksia keksimillään syillä tai luulottelemalla mainoksiksi linkkejä, joissa ilmenee säätiön nimi osana linkkiä.
        Tällaista vallankäyttöä nähnyt aiheelliseksi ylläpitää ja samalla omia mainoksiaan linkkeineen useille kotisivuilleen lisännyt paljon kaikilla henk.tiedoilla ja puh.nrollakin varustettuna.
        Profetiatkin poistattanut - profetia sivustolta koska ei pidä niistä. Lisäksi katsonut, että on väärältä ihmiseltä tullut, väärä profetia.


      • Vakikäyttäjä
        Totuus esiin kirjoitti:

        Tämän ketjun aloittaja- Vakikäyttäjä, on tuonut itseään tykö voimakkaasti suomi24 sivustolla ja samalla halventanut ja herjannut muita käyttäjiä sanallisesti kirjoituksillaan, sekä poistattamalla asiallisia aloituksia keksimillään syillä tai luulottelemalla mainoksiksi linkkejä, joissa ilmenee säätiön nimi osana linkkiä.
        Tällaista vallankäyttöä nähnyt aiheelliseksi ylläpitää ja samalla omia mainoksiaan linkkeineen useille kotisivuilleen lisännyt paljon kaikilla henk.tiedoilla ja puh.nrollakin varustettuna.
        Profetiatkin poistattanut - profetia sivustolta koska ei pidä niistä. Lisäksi katsonut, että on väärältä ihmiseltä tullut, väärä profetia.

        Ylläpidolle tiedoksi:

        - Kuten edelliset viestit osoittavat, profetiapalstalla vallinnut vihakirjoitus, jossa kohteeksi on jo erittäin pitkään otettu sama kirjoittaja, - se hyökkäys jatkuu siis edelleen. Jopa ihan henkilöön suunnattuna, joka täyttää rikoslain 24:8-9 § seikat, kun kyseessä on valheellisen huhun levittäminen. Ja kun se tapahtuu globaalisti, netissä, kyseessä on törkeän teon tunnusmerkistö.

        Näin sisi ei voi jatkua. Kenenkään ei ole pakko suostua kaikkeen siihen iljettävään, ja henkilöön ja yksityiselämään suunnattuun törkeyteen.

        Deboralla - nimim. tai henkilö ei ole MITÄÄN tekemistä jonkun Poistattaja Pertin kanssa! Ei yhtä ainoaa viestiä silllä nimimerkillä, eikä debora ole koskaan uhannut poistattaa joidenkin määrättyjden nikkien viestejä!

        On syytä otaksua, että asialla on itse tämä syyttäjä. Provokatiiviseen ja harhauttavaan tapaansa kirjoitta täyttä soopaa, ja sitten koettaa vierittää syyn ja vastuun yleensä deboran !- syyksi.

        Iljettävää. Laitonta. Rikollista....


      • ----
        Vakikäyttäjä kirjoitti:

        Ylläpidolle tiedoksi:

        - Kuten edelliset viestit osoittavat, profetiapalstalla vallinnut vihakirjoitus, jossa kohteeksi on jo erittäin pitkään otettu sama kirjoittaja, - se hyökkäys jatkuu siis edelleen. Jopa ihan henkilöön suunnattuna, joka täyttää rikoslain 24:8-9 § seikat, kun kyseessä on valheellisen huhun levittäminen. Ja kun se tapahtuu globaalisti, netissä, kyseessä on törkeän teon tunnusmerkistö.

        Näin sisi ei voi jatkua. Kenenkään ei ole pakko suostua kaikkeen siihen iljettävään, ja henkilöön ja yksityiselämään suunnattuun törkeyteen.

        Deboralla - nimim. tai henkilö ei ole MITÄÄN tekemistä jonkun Poistattaja Pertin kanssa! Ei yhtä ainoaa viestiä silllä nimimerkillä, eikä debora ole koskaan uhannut poistattaa joidenkin määrättyjden nikkien viestejä!

        On syytä otaksua, että asialla on itse tämä syyttäjä. Provokatiiviseen ja harhauttavaan tapaansa kirjoitta täyttä soopaa, ja sitten koettaa vierittää syyn ja vastuun yleensä deboran !- syyksi.

        Iljettävää. Laitonta. Rikollista....

        Herjaamisen voit lopettaa, sillä ylläpito saa tarvittavat tiedot jokaisesta kirjoittajasta.
        Ei ole viisasta työkseen käräjöiminen. Uskova ei sellaiseen sorru.
        Nämä kaikki kirjoitukset on ylläpidolle, joten et ole ainoa, jonka kirjoituksia luetaan.
        Siksipä ..."Iljettävää. Laitonta. Rikollista...." kirjoittaa itselleen.


      • Vakikirjoittaja
        ---- kirjoitti:

        Herjaamisen voit lopettaa, sillä ylläpito saa tarvittavat tiedot jokaisesta kirjoittajasta.
        Ei ole viisasta työkseen käräjöiminen. Uskova ei sellaiseen sorru.
        Nämä kaikki kirjoitukset on ylläpidolle, joten et ole ainoa, jonka kirjoituksia luetaan.
        Siksipä ..."Iljettävää. Laitonta. Rikollista...." kirjoittaa itselleen.

        Vihamissiolle, Deboraan ja hänen yksityisyyteensä laittomasti puuttuneelle, ole hyvä ja lue:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11759925#comment-63810331

        Ei ole herjaamista, jos "audiatur et altera pars" tasolla vastaa yhdenvertaisesti herjauksiin ja valheisiin, ja käyttää oikeuttaan oikaisuun.

        Sit'äpaitsi kenelläkään toisella ole ole mitään legitiimiä luopaa puuttua toisen vapaan kansalaisen asioihin. Vaikka joku uskovainen käräjöisi työkseen. Se ei kuulu pilkunkaan vertaa toiselle. Jokainen huolehtikoon omista asioistaan.

        Debora ja häneen liitetty henkilöys, ja siihen suunnattu valhemissio, vihamissio on objektiivisesti ja laillisuusnäkökulmasta katsoen VAKAVA virhe ja laittomuus.

        Toki ylläpito sitoutuu lakiin, sääntöihin ja palstan nettipoliisi osaa ammatillisesti arvioida, että rikoksen näyttökynnys on olemassa, kun deboraan suunnatut, ja henkilötasolle kohdistetut törkeydet arvioidaan!

        Eli, ihan hyvä, että solvauskirjoituksia ja syyöksiä tulee juuri täällä deboraa vastaan. Ei jää arvoitukseksi?

        JK. Uskova ei "sorru" käräjöimään, muuten kuin että puolusta oikeusvaltiossa normaaleja oikeuksiaan vääryyttä ja sortoa vastaan. Se on normaalia menettelyä oikeusvaltiossa. Ja kuuluu yhdenvertaisesti kaikille, myös uskoville.


    • Julkista tietoa

      Ketjun aloittaja laittoi paljon omia linkkejään teksteihinsä. Linkeissä nimi ja puh.nro palveluiden tilaamista varten. Googlamalla aloituksen nimi, saa tietoa ko. henkilöstä/ paljon asioita. Tässä pieni esim.

      Mzzzzza Hzzzzzzn sananvapauden "riistoa" , vapauden ja yksityiselämän oikeuksien "riistoa" on vaadittu jo kauan. Esitutkintapöytäkirja nro 6170/R/661/06 Li 1 kertoo, kuinka tämä Eräs pankki, ja Eräs AA pyysivät kerta toisensa jälkeen näin:

      "Pyydämme poliisia viipymättä tutkimaan myös em. materiaalit sekä ryhtymään kaikkin mahdollisiin rikosprosessuaalisiin pakkokeinoihin, jotta loukkaavien kirjoitusten jatkuminen ja myös esillä olo estetään."
      "... jo vuosikausia... kirjoittelu on saatava loppumaan." AA...26.06.2003.

      "Poliisin tulisi ryhtyä toimenpiteisiin..... tämä onnistuu käsittääkseni takavarikoimalla ja tutkimalla hänen käytössään oleva tietokone." AA...26.6.2003.

      "Pyydän poliisia viipymättä ryhtymään toimenpiteisiin." AA... 25.5.2004

      " On täysin selvää että Mzzzzzzzza Hzzzzzzzn ei lopeta (kirjoittamista) ellei sitä todella estetä pidättämisellä ja vangitsemisella. Asianomisitajilla on oikeus vaatia poliisia ja myös saada poliisi ryhtymään konkreettisiin toimenpiteisiin jotta (kirjoitukset)... saadaan estettyä."

      " Rikosprosessuaalisen pakkokeinojen käyttöä ei saa estää Mzzzzzzzza Hzzzzzzzzn terveydentila, ellei hänen tilansa edellytä tahdosta riippumatona hoitoa. Jos Mzzzzzzzza Hzzzzzzzn on sairas, mutta ei tahdostaan riippumattoman hoidon tarpeessa, saa hän tarvittaessa hoitoa myös vangittuna." AA...5.5.2004.

      (= huomautus, ei saanut putkavankeudessa 25.-26.10.07 edes oikeutta päästä pissalle...)


      "Asianomistajien vakaa kanta on, että ainoastaan pidätys-ja vangitsemisvaatimuksen esittäminen voivat estää Mxxxxxxxxa Hxxxxxxxa jatkamasta kyseisenlaista toimintaansa." AA... 22.4.2004.

      " X, X, ja X, ... ovat jälleen pakotetut pyytämään poliisia viipymättä toimiin, jotta Maijaliisa Hiekkasen kirjoitukset ja sähköpostit saadaan heti loppumaan.." AA.... 22.4.2004

      "X,X ja X ... vaativat, että poliisi ryhtyy välittömästi konkreettisiin toimenpiteisiin ja todella estää Mxxxxxxxxa Hxxxxxxxa jatkamasta toimiaan (= kirjoittamista)." AA --- 7.5.2004.

      YMS

    • Asia vaatii toimia!

      ulkista tietoa
      3.10.2013 21:30
      0
      Sulje
      Ketjun aloittaja laittoi paljon omia linkkejään teksteihinsä. Linkeissä nimi ja puh.nro palveluiden tilaamista varten. Googlamalla aloituksen nimi, saa tietoa ko. henkilöstä/ paljon asioita. Tässä pieni esim.
      _____________________

      Yllä mainittu viesti on valhetta. Debora ei ole KOSKAAN markkinoinut tuotteitaan Suomi24 sivuilla.

      Ei koskaan!

      Ei puhelimia, ei nimeä, ei palveluita.

      Törkeää.

      Törkeää.

      Tämä on totuus, jonka asianomistaja itse tietää.

      Valheet ovat valheita.

      Ja tämä Deboraa ja häneen liittyvää yksityisyyttään kyttäävä, vihaava, häiritsevä ja mustamaalaustaho ei kykenen muuhun kuin patologiseen valheeseen, ilkeyteen, vihansa kohteeksi ottman deboran (henkilön) kaikentasoisiin kiusantekoasioihin.

      Nettikiusaaminen.

      • Aloittaja ---

        OIKAISUA, kannaottoa

        Nimimerkki ”Julkista tietoa”
        3.10.2013 21:30

        on tavoilleen uskollisena tuottanut em:n viestin. Jokainen asiallinen ja laintunteva suomalainen voi suoralta kädeltä todeta, että viesti on vastoin Suomi24 sääntöjä, ja laiton.

        Mutta joillekin säännöt ja lainsäädökset eivät vain mene perille, vaan he jatkavat törkeitä mielivaltaisia viestejään. Ja siksi - kun omasta aloitteesta (monien muistutusten perästä) asiallinen ja laillinen kirjoitustapa ei tule voimaan, on TOISTEN asia saattaa se käytäntöön.

        Mitä yllä mainitun viestin sisältöön tulee, ( = ketjussa yksi taaksepäin) se on jälleen erinomainen esimerkki pahuudesta, pahansuopaisuudesta ja luvattomasta puuttumisesta toisen henkilön yksityisasioihin. Säälittävällä tavalla tämä (tietty vihataho) koettaa kirjoittaa otsikon ”julkista tietoa” - ikäänkuin itselleen uskotellen, että hänellä olisi jokin legaali ”oikeus” repostella pahojen himojensa tyydytykseksi niitä nettitekstejä, joita löytää kaivamalla, kyttäämällä, kuin saaliseläimen tai muinaisen carnifexin tyyliin!

        Kaikki julkinen tieto ei oikeuta missään tapauksessa sellaiseen, jota tämä (nimmari deboran vihataho) on jo systemaattisen jatkuvasti yli puoli vuotta osoittanut!
        1) Yksityisistä ihmisistä netissä oleva ”julkinen tieto” oikeuttaa toki lukemaan sitä... mutta
        2) - ei anna mitään laillista ja luvallista oikeutta lukijalle ryhtyä laatimaan mitään ”persoona-profiilia” näiden nettikirjoitusten tasolla!

        Ja tällaiseen laittomaan, jatkettuun tekoon on tämä (nimmari deboran vihataho) antanut raskauttavan määrän näyttöjä. Viestejä. Syuomi24 palstoilla, erityisesti profetiapalstalla.

        Rikollisen näytön menettelyistä tekee se, että, kyseessä on
        tietoinen, tahallinen, jatkettu tekosarja. Kyseessä näkyy olevan (= sadat viesti yli puolen vuoden aikana!) - täysin harkittu ja systemaattinen vaino ja ajojahti tuota (debora-nimmaria) vastaan. Kriminaalinen näyttö on kiistaton, kun tämä vihataho on tuonut kymmenittäin viestejä, joissa nimimerkin(debora) yhteyteen on julkistettu sellaista aineistoa. Josta ko. henkilötaso on tunnistettavissa. Tällöin kyseessä toteutuu rikoslain 23:8-9 § kunnian-ja yksityiselämän loukkaaminen. Kun tämän vihatahon viestit ovat usein 100 % valhetta, solvausta, herjaa, yksityisasioiden repostelua.

        Kuten jokainen laintunteva ja normaali kansalainen tietää, sellaiseen ei täällä Suomi24 palstalla ole mitään lupaa eikä oikeutta!

        Tiivistetysti voi tämän (debora-nimmarin henkilön!) vihatahon viesteistä tehdä analyysin?

        Se on ollut jatkettua parjaus-ja solvauskampanjaa, henkilöön suunnattua! Tämä vihataho on kuvitellut, että voisi harrastaa tällaista iljettävää vihakirjoittelun agendaa Suomi24 palstalla!
        Ei siis ”keskustelu asiasta” - vaan röyhkeää solvauskampanjaa vihaamaansa henkilöä vastaan!

        Aivan toinen kysymys on, motiivit? Tämä vihakirjoittaja ei siis tunne tätä vihansa kohteeksi ottamaansa henkilöä, mutta poimii netistä kaikki negatiiviset kirjoitukset, ja siteeraa niitä ja tekee ns. ”keittiöpsykologin” omatekoisia analyysejä, persoonaprofiilia! Iljettävää, patologista!

        Kun hän tässä ketjussa viestissä ”Julkista tietoa”
        3.10.2013 21:30 siteeraa netistä kaivamaansa tekstiä, niin iljettävyyteensä liittyvällä näytöllä hän mm.. Jatkuu seuraavassa viestissä..


      • Aloittaja ---
        Aloittaja --- kirjoitti:

        OIKAISUA, kannaottoa

        Nimimerkki ”Julkista tietoa”
        3.10.2013 21:30

        on tavoilleen uskollisena tuottanut em:n viestin. Jokainen asiallinen ja laintunteva suomalainen voi suoralta kädeltä todeta, että viesti on vastoin Suomi24 sääntöjä, ja laiton.

        Mutta joillekin säännöt ja lainsäädökset eivät vain mene perille, vaan he jatkavat törkeitä mielivaltaisia viestejään. Ja siksi - kun omasta aloitteesta (monien muistutusten perästä) asiallinen ja laillinen kirjoitustapa ei tule voimaan, on TOISTEN asia saattaa se käytäntöön.

        Mitä yllä mainitun viestin sisältöön tulee, ( = ketjussa yksi taaksepäin) se on jälleen erinomainen esimerkki pahuudesta, pahansuopaisuudesta ja luvattomasta puuttumisesta toisen henkilön yksityisasioihin. Säälittävällä tavalla tämä (tietty vihataho) koettaa kirjoittaa otsikon ”julkista tietoa” - ikäänkuin itselleen uskotellen, että hänellä olisi jokin legaali ”oikeus” repostella pahojen himojensa tyydytykseksi niitä nettitekstejä, joita löytää kaivamalla, kyttäämällä, kuin saaliseläimen tai muinaisen carnifexin tyyliin!

        Kaikki julkinen tieto ei oikeuta missään tapauksessa sellaiseen, jota tämä (nimmari deboran vihataho) on jo systemaattisen jatkuvasti yli puoli vuotta osoittanut!
        1) Yksityisistä ihmisistä netissä oleva ”julkinen tieto” oikeuttaa toki lukemaan sitä... mutta
        2) - ei anna mitään laillista ja luvallista oikeutta lukijalle ryhtyä laatimaan mitään ”persoona-profiilia” näiden nettikirjoitusten tasolla!

        Ja tällaiseen laittomaan, jatkettuun tekoon on tämä (nimmari deboran vihataho) antanut raskauttavan määrän näyttöjä. Viestejä. Syuomi24 palstoilla, erityisesti profetiapalstalla.

        Rikollisen näytön menettelyistä tekee se, että, kyseessä on
        tietoinen, tahallinen, jatkettu tekosarja. Kyseessä näkyy olevan (= sadat viesti yli puolen vuoden aikana!) - täysin harkittu ja systemaattinen vaino ja ajojahti tuota (debora-nimmaria) vastaan. Kriminaalinen näyttö on kiistaton, kun tämä vihataho on tuonut kymmenittäin viestejä, joissa nimimerkin(debora) yhteyteen on julkistettu sellaista aineistoa. Josta ko. henkilötaso on tunnistettavissa. Tällöin kyseessä toteutuu rikoslain 23:8-9 § kunnian-ja yksityiselämän loukkaaminen. Kun tämän vihatahon viestit ovat usein 100 % valhetta, solvausta, herjaa, yksityisasioiden repostelua.

        Kuten jokainen laintunteva ja normaali kansalainen tietää, sellaiseen ei täällä Suomi24 palstalla ole mitään lupaa eikä oikeutta!

        Tiivistetysti voi tämän (debora-nimmarin henkilön!) vihatahon viesteistä tehdä analyysin?

        Se on ollut jatkettua parjaus-ja solvauskampanjaa, henkilöön suunnattua! Tämä vihataho on kuvitellut, että voisi harrastaa tällaista iljettävää vihakirjoittelun agendaa Suomi24 palstalla!
        Ei siis ”keskustelu asiasta” - vaan röyhkeää solvauskampanjaa vihaamaansa henkilöä vastaan!

        Aivan toinen kysymys on, motiivit? Tämä vihakirjoittaja ei siis tunne tätä vihansa kohteeksi ottamaansa henkilöä, mutta poimii netistä kaikki negatiiviset kirjoitukset, ja siteeraa niitä ja tekee ns. ”keittiöpsykologin” omatekoisia analyysejä, persoonaprofiilia! Iljettävää, patologista!

        Kun hän tässä ketjussa viestissä ”Julkista tietoa”
        3.10.2013 21:30 siteeraa netistä kaivamaansa tekstiä, niin iljettävyyteensä liittyvällä näytöllä hän mm.. Jatkuu seuraavassa viestissä..

        OIKAISUA, kannanottoa, osa 2

        Tämä vihakirjoittaja siis:
        A) Jättää ilmoittamatta sen linkin, jossa autenttinen teksti löytyy!
        B) Jättämällä alkuperäisen nettitekstin hämärän peittoon (niin etteivät lukijat saata tarkistaa autenttista tekstiä...) - jää asiassa lukuisia kysymysmerkkejä!

        Tosiasiat todistavat, että nuo siteeratut kohdat ovat niitä esitutkintapöytäkirjan tekstejä, joissa

        a) Hometalopetoksen uhria kiusattiin ja kiristettiin, vaadittiin sananvapauden riistoa.
        b) Vaadittiin poliisia ”estämään kirjoittaminen” ! ( = Absurdi pyyntö sen Pankin Asianajajalta, jonka olisi jo laista pitänyt tietää, etteivät poliisit oikeusvaltiossa ala kieltämään sananvapauden asiaa!)
        c) Edelleen tuo julma pankkilaitos ja sen AA suorastaan ruikuttivat poliisilta, että tuo pankin hometalopetoksen kiusallinen naisuhri pantaisiin putkaan, vangittaisiin.... että ”se lopettaisi kirjoittamisen” (vääryyksistä!)

        Miten kävi?

        Pankkilaitos kärsi oikeusjutuissa rökäletappioita, toisensa perästä. Vuonna 2002, 2003, 2004, 2006.
        Ja entä tämän rötöspankin asianajaja? Hän eksyi lainoppineen laittomuuteen... siten, että ryhtyi ns. ”puoskaritohtoriksi” ja kirjoitti HO:n asiakirjaan tästä hometalopetoksen naisuhrista, että tämän valitusasiakirja on ”lähestulkoon kokonaan sairaan mielikuvituksen tuotetta”. Ja että tämän valitus on hylättävä (Vaasan) HO:ssa. Miten kävi? Tämä naisuhri voitti juttunsa 6.10.2004 HO:ssa, pankki hävisi... Ja sitten?
        Kun asianajajasta käynnistettiin rikostutkinta, syyttäjäviranomainen luki tuon asianajajan syyksi kunnianloukkausrikoksen 6.7.2006. Että silleen. Syyttäjän mukaan asianajalla ei ollut legaalia oikeutta ryhtyä diagnosointiin..... se valta kuuluu vain laillistetuille lääkäreille, jotka eivät olleet tätä naisuhria ns. ”hulluksi” todenneet!


        Lopuksi

        Nämä kaksi viestiä (Vakikirjoittaja) ovat yhdenvertaisen sananvapauden mukaisia. Kun henkilöön liittyen tuodaan valheellista huhua, perättömiä väitteitä (tässäkin ketjussa) on siis ”audiatur et altera pars” säännön mukaan oltava oikeus vastata perättömyyksiin.

        Ja juuri siksi, ettei Suomi24 palstat ole foorumeita, joita käytetään väärin HENKILÖIDEN solvaamiseen, yksityisasiouiden likaiseen reposteluun - juuri siksi Suomi24 kirjoittajasäännöt KIELTÄVÄT hyökkäämästä toisia kirjoittajia (henkilöitä) vastaan. Ja Suomi24 on velvollinen ylläpitämään LAILLISTA tasoa siten, ettei palstoilla harjoiteta likaista palstaherjaaminen luvattomuutta.

        Joka ei sääntöihin ja Lakeihin suostu, maksakoon itse itselleen sellaiset nettifoorumit, joissa voi pimeän mielensä likaisia, kateellisia, vihamielisiä tekstejä kirjoittaa.... (tosin menestys voi olla lyhyt kuin kanan lento?)

        Suomi24 kirjoituspalstoja – ilmaista foorumia - ei voi käyttää vihakirjoitteluun, solvauksiin, valheeellisten viestien levittämiseen henkilöistä!


    • Huom!!

      Näitä sitten aloittaja jakelee profetiat sivustolle vihakirjoituksinaan, kuten tapansa on ja menneisyys osoittaa.
      Facebook
      Twitter
      share email
      share url

      Ilmoita asiaton viesti

      nonstopforr
      3.10.2013 17:15
      0
      Sulje
      Kyllä, asiat johtavat aina johonkin.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11759925#comment-63816718



      asian toinen puoli
      5.10.2013 11:36
      0
      Sulje
      Aloittajan "uskovainen" kannattaisi lukea muutakin kuin omia juttujaan..
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11759925#comment-63843912

      Meillä on todellakin syytä vaatia tutkintaa ko. linkkien levittäjää kohtaan, sillä profetiat, unet/näyt sivusto ei ole rikollisten uhkailuja varten.

      • Vihakirjoitusnäyttö!

        Huom!!
        5.10.2013 15:26

        Kiitos vihakirjoittajalle uusista näytöistä.

        Hänen siteeraamansa viestit eivät täytä minkään laittoman uhkailun tunnusmerkistöä. Linkkeja saa laittaa, viitata toiseen sivustoon.

        Jos teillä "meillä" on tarvetta ja näyttöä vaatia tutkintaa, ei se haittaa deboraa, tai sitä henkilöä jota vastaan vihakirjoitukset siis jatkuvat.

        Kiitos uudesta näyttötekstistä, jossa Suomi24 sääntöjen vastainen "HYÖKKÄYS toista kirjoittajaa vastaan" - sekä samalla jälleen UUSI HENKILÖÖN suunnattu vihaviesti, mustaamaalausyritys. Kas näin:

        "Näitä sitten aloittaja jakelee profetiat sivustolle vihakirjoituksinaan, kuten tapansa on ja menneisyys osoittaa. "

        Aivan?

        Taas uusi julkinen todiste siitä, että HENKILÖÖN kohdistettu laiton toisen elämän kaivelu, ja siitä keksityt valheelliset huhut.

        Vihakirjoittaja jatkaa niin kauan kunnes tulee piste vastaan.

        Deboran ja häneen liitetyn henekilön viesteistä ei tutkinta-aineistoa löydy.
        Mutta (tunnetun) vihakirjoittajan, joka deboran hampaisiinsa ottanut.... se onkin toisen lajin kysymys!


    • Katkera nainen on

      Aloittaja jakaa edelleenkin vihakirjoituksiensa linkkejä profetiat sivustolle.
      Facebook
      Twitter
      share email
      share url

      Ilmoita asiaton viesti

      Unihöyryt....
      5.10.2013 11:08
      0
      Sulje
      Tutkittvaksi vain.... Kyllä unien höyryt haihtuvat, kun arkiset faktat astuvat kehiin!
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11741507#comment-63843472

      • Vihan vakilassa on!

        Taas uusi näyttö vihaviestistä!

        Ja oikein on oman pään analyysi: Katkera nainen on...

        Kukahan se oikein on katkera? Jos vihamielistä katkeruutta katsoo, niin nimenomaan se VIHAKIRJOITTAJA, joka deboraa ja hänen tahoaan vastaan patologisella vimmalla hyökkää, kroonisesti, jatketusti...
        - siinä vihakirjoittajan hommassa jos missä näkyy katkeruus!

        Tämä vihakirjoittaja ei sietäisi MITÄÄN, mitä debora
        ' tekee, sanoo, kirjoittaa....

        Tälle vihakirjoittajalle näyttää kasvaneen ylipääsemätön traumaattinen tila, kuin vankila. Hän ei näytä pärjäävän mitenkään, ellei saa katkeraa, kateellista, vihamielistä, despoottista viha-agendaansa sylkeä pois sisuksistaan. Ja aina deboraa ja tätä tahoa vastaan....

        Siis, jos joku on katkera, niin itse vihakirjoittaja! Ja kun on kateuden ja katkeruuden mustat lasit silmillä - eikä ilmeisesti edes tahdo kurkistaa omaan sisimpäänsä, niin mustien lasien läpi näyttää vapaa nainen mustalta!

        No, pimeässä valkoinenkin kissa ja hevonen näyttää mustalta.

        Mutta todella säälittävää on, ja deboran taho säälii porukoineen sitä, että tuo vihakirjoittaja ei keksi mitään vapautta ongelmaansa!

        Onhan se todella patologista, että kuluttaa vuosikaudet kyttäämällä, vihaamalla itselleen tuntematonta ihmistä!

        Toivotaan kaikki että tulisi valoa ja ymmärrystä! Vapaus tuollaisesta vihan vankilasta, sillä sellaisessa ei näytä olevan kivaa?

        Vihan himo vaatii joka päivä uusia solvauksia, mustamaalausta deboran tahosta!


    • Lisää vain jatkaa
      • Totuus pelottaa!

        MIKSI vihakirjoittaja ei KESTÄ valoa?
        MIKSI koettaa lakaista maton alle tosiasioita?
        MIKSI on paniikinomainen kiire koettaa poistattaa viestejä, joissa vihakirjoittajan menettelyt deboran tahoa vastaan voidaan lukea?

        MIksi?

        Siksi, että...


    • Säänt.vast.massapost
    • Laitontavastoin sään
      • kannattaa lopettaa

        Vihataho voi ensin itse ryhtyä noudattamaan sääntöjä ja lakeja, ja lopettaa rikollisen näytön tasoiset kirjoittamiset deborasta ja häneen liittyen.


      • Mikä pelottaa
        kannattaa lopettaa kirjoitti:

        Vihataho voi ensin itse ryhtyä noudattamaan sääntöjä ja lakeja, ja lopettaa rikollisen näytön tasoiset kirjoittamiset deborasta ja häneen liittyen.

        Ei ole s'ääntöjen rikkomista, jos laittaa linkkejä toisten sivujen kirjoituksista.

        Mikä vihataho nyt niin pelottaa?


      • Valheet paljastuu
        Mikä pelottaa kirjoitti:

        Ei ole s'ääntöjen rikkomista, jos laittaa linkkejä toisten sivujen kirjoituksista.

        Mikä vihataho nyt niin pelottaa?

        Vihakirjoittaja deboraa vastaan kirjoittaa: Katkera nainen...

        No, luulo ei ole tiedon väärti, sanoo viisas sanalasku. Nimittäin kaikki jotka oikeasta oikeassa elämässä tuntevat hänet, tietävät, että hän on iloinen, tyytyväinen, kiitollinen kaikesta! Kaukana katkerasta. Tosin moni kyllä olisi ja onkin katkeroitunut. Vähemmästäkin. Ne raskaat koettelemukset, joita debora perheineen on kärsinyt, ovat lajia, joissa moni menehtyykin. Mutta ei "debora".

        Hän jaksaa olla täynnä toivoa ja iloa. Täynnä uskon henkeä, rohkaisuksi kaikille jotka hänet tuntevat...

        Niin, että vihataho tässäkin laukoo julkista valhetta, oman pään luuloa ja visiota. Sellainen paha moka voi sattua, kun ryhtyy omin luvin lausumaan arviota itselle tuntemattomasta. Vain vihassa valikoitujen nettitekstien pohjalta.

        Ala-arvoista touhua, eikä kuulu Suomi24 palstoille. Mutta kun solvataan, on oikeus ja kohtuus että myös tosiasiaa tuodaan! Valheen vastamyrkyksi,,,,


      • Aloittajalta
        Valheet paljastuu kirjoitti:

        Vihakirjoittaja deboraa vastaan kirjoittaa: Katkera nainen...

        No, luulo ei ole tiedon väärti, sanoo viisas sanalasku. Nimittäin kaikki jotka oikeasta oikeassa elämässä tuntevat hänet, tietävät, että hän on iloinen, tyytyväinen, kiitollinen kaikesta! Kaukana katkerasta. Tosin moni kyllä olisi ja onkin katkeroitunut. Vähemmästäkin. Ne raskaat koettelemukset, joita debora perheineen on kärsinyt, ovat lajia, joissa moni menehtyykin. Mutta ei "debora".

        Hän jaksaa olla täynnä toivoa ja iloa. Täynnä uskon henkeä, rohkaisuksi kaikille jotka hänet tuntevat...

        Niin, että vihataho tässäkin laukoo julkista valhetta, oman pään luuloa ja visiota. Sellainen paha moka voi sattua, kun ryhtyy omin luvin lausumaan arviota itselle tuntemattomasta. Vain vihassa valikoitujen nettitekstien pohjalta.

        Ala-arvoista touhua, eikä kuulu Suomi24 palstoille. Mutta kun solvataan, on oikeus ja kohtuus että myös tosiasiaa tuodaan! Valheen vastamyrkyksi,,,,

        joo... näyttää olevan kova hätä tuolla vihakirjoittajalla? No, sen ymmärtää kun huomaa jäävänsä käpälälautaan. Omista viesteistään, teoistaan. Mutta sitä kaikkea olisi pitänyt ajatella ajoissa? Olisi pitänyt ENSIN miettiä MITÄ kirjoittaa, ja KENESTÄ kirjoittaa. Täällä, Suomi24 palstoilla? Ja olisi pitänyt lukea uudelleen ja uudelleen "säännöt". Varsinkin kun niistä monesti muistutettiin Suomi21 profetipalstalla ( = jossa ei luotsia).
        Ja olisi pitänyt edes yhden kerran pysähtyä. Muistaa siis säännöt, lait, ja rikoslain säädökset niiltä osin, jotka toteavat MIKÄ on rikollisen luonteista kirjoittamista?

        Eikö?

        Mutta kun tietty laittomuuden raja on ohitettu, sellaiseen lähtenyt ei enää pysty muuhun kuin mm. yhä röyhkeämmillä valheilla omia valheitaan selittämään.
        Yhä julkeammilla tavoilla toimien...

        Kunnes - toisten asia on pysäyttää tämä laiton agenda.


    • VainHarhaa

      Who: määritelmä terveydestä. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Tämä ketju pitkine monologeineen kertoo ihan muuta.

      • RepeKoo¨¨

        Kaiken huipuksi keskustelee itsensä kanssa. Luulee vielä, ettei näy läpi.
        Sillä tavalla saa mieleisensä vastauksetkin. Muita vastauksia kun ei ota vastaan.


    • Väkikäyttäjä

      Ketjuun eri nimimerkittömillä nimimerkeillä kirjoittava pelle massapossittaa itse!

      Luusisi sen sirkuspellen Äön r iittävän edes oman nimimerkin keksimiseen, muttei hhähhhähähähhhähhhahhaohohohhheeheheheh

      • kaatsin tuotteita

        Tämän palstan väärinkäyttö

        Kuten vihakirjoittajan tyyliin sopii, hän jatkaa nyt tämän palstan väärinkäyttöä.
        Nämä 3 viestiä ovat ketjun Profetiapalstan väärinkäyttö lopusta:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11741507#comment-63858793

        Viestit on kohdistettu aloittajaan, ja viestit kertovat itse laadustaan ja laittomuudestaan...

        Mutta ensin näytöt:

        1)
        VainHarhaa
        6.10.2013 15:07

        Who: määritelmä terveydestä. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Tämä ketju pitkine monologeineen kertoo ihan muuta.
        ______________________________________

        2)
        RepeKoo¨¨
        6.10.2013 15:10

        Kaiken huipuksi keskustelee itsensä kanssa. Luulee vielä, ettei näy läpi.
        Sillä tavalla saa mieleisensä vastauksetkin. Muita vastauksia kun ei ota vastaan.
        _________________________________________

        3)

        Väkikäyttäjä
        6.10.2013 15:40

        Ketjuun eri nimimerkittömillä nimimerkeillä kirjoittava pelle massapossittaa itse!

        Luusisi sen sirkuspellen Äön r iittävän edes oman nimimerkin keksimiseen, muttei hhähhhähähähhhähhhahhaohohohhheeheheheh
        ________________________________________

        Kommenttia:
        1)
        Em:t vihakirjoittajan viestit eivät kommentteja kaipaa. Mutta se, joka koettaa Suomi24 palstallanimimerkillä " Vain harhaa" - leikkiä lääkäriä, tehden omasta päästään diagnooseja, koettaen häpäistä vihakirjoittelun kohdetta, on aivan vääräään aikaan, väärässä paikassa. Vain laillistetut lääkärit saavat tehdä terveysmäärityksiä, kaikki muut ”yrittäjät” harjoittavat omatekoista puoskaripraktiikkaa. Tosin tyhjällä tuloksella.

        Viesti 3,
        taas on sitä ala-arvoista tasoa ja tyyliä, että luulisi tosiaan viestin lähettäjän Äom riittävän parempaan? Mutta kukin taaplaa tyylillään.. näinkin:.
        "muttei hhähhhähähähhhähhhahhaohohohhheeheheheh .."

        Ei siis haittaa...


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe