Töihin Dubliniin?

Välivuosi Dublinissa

Hei Sinä, joka olet välivuodella,

Ota välivuodesta kaikki hyöty irti - matkusta, hanki kansainvälistä työkokemusta asiakaspalvelusta, etene uralla, tutustu uusiin hauskoihin tyyppeihin, ihastu Irlantiin...

Nyt töitä tarjolla ahkerille ja sujuvasti suomea puhuville Dublinissa, Irlannissa asiakaspuhelinpalvelun merkeissä!

Tiimi on kansainvälinen ja nuorekas, joten viihdyt varmasti niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Tule yksin tai kaverin kanssa, muutama paikka nyt auki!

Stream Global Services (hae Facebookista Stream Recruitment Dublin) hakee tunnetun IT -jätin puhelinasiakaspalveluun suomalaisia (mutta myös muita pohjoismaalaisia) ahkeria, tunnollisia, oma-aloitteisia ja asiakaslähtöisiä osaajia.

Vastaat asiakasyhteydenottoihin puhelimitse ja chätin välityksellä. Sinut koulutetaan tehtävään, mutta aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä on etuja. Myös kiinnostus pelaamiseen, puhelinsovelluksiin ja teknologiaan on eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla nörtti - työ on joko yksitysasiakkaiden laskutuspalveluita tai voit saada paikan pelikonsolin asiakaspalvelussa. Riittää, kun ymmärrät, millaista on loistava asiakaspalvelu ja uskot, että osaat tuottaa sitä!

Myyntitykeille tiedoksi, että kyseessä ei ole myyntityö. Tokihan myynnillisyydestä on aina apua, sillä asiakaspalvelussa on aina kiva vahvistaaa olemassaolevaa asiakkuutta asiakasta kiittämällä.

Koulutuksen jälkeen sinua tuetaan valmennus- ja laatuseurannan merkeissä ja jatkokoulutusta on aina saatavilla sitä haluaville. Tiimiesimiestäsi kiinnostaa se, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä. HR -puoli auttaa siinä, että saat hankittua itsellesi Irlannissa PPS -numeron (saat noutaa sen palkallisella työajalla), pankin edustaja tulee tapaamaan sinua työpaikallesi, jotta vältyt turhalta byrokratialta ja työpaikan ilmoitustaululla mainostetaan työkavereiden kämpissä olevista vapaista huoneista. Myös HR auttaa asunnon löytämisessä - HR:llä on myös hyvät diilit paikallisten hotellien kanssa, jotta voit asua edullisesti lähistöllä kun etsit uutta kotia.
Lisäksi, jos haet Streamille suoraan töihin (et siis työnvalitysfirman kautta) olet oikeutettu "relocation -pakettiin". Se auttaa sinua rahallisesti uuteen maahan muuttaessa.

Hyvän työmoraalin omaaville oma-aloitteisille tyypeille myös etenemismahdollisuudet firman sisällä ovat hyvät - hanki siis kansainvälistä kokemusta ja harppaa urapolulla nopeasti Streamillä!

Jos siis kiinnostuit, hae Facebookista ryhmä Stream Recruitment Dublin ja etsi ryhmän seinältä Aislingin yhteystiedot. Voit laittaa hakemuksesi suoraan hänelle siellä lukevaan sähköpostiosoitteeseen CV:si kera - hän palaa sitten sinulle pian asiaan! Haethan pian, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään mahdollisimman pian.


Onnea työnhakuun ja tervetuloa Dubliniin!

(Yhteystietoja ei ole laitettu tänne, jottei ne joudu spämmereiden käsiin).

0

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Haluaisitko nähdä

        Hänet alastomana?
        Ikävä
        68
        3179
      2. Hilirimpsistä

        Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
        Ikävä
        200
        2801
      3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

        Elämä ei oo peli 😔😟
        Ikävä
        22
        2618
      4. Älä elättele

        Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
        Ikävä
        49
        2588
      5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

        Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
        Ikävä
        20
        2456
      6. Kuule rakas...

        Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
        Ikävä
        41
        2305
      7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

        On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
        Kotimaiset julkkisjuorut
        210
        1743
      8. Törmättiin tänään

        enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
        Ikävä
        24
        1697
      9. Vieläkö sä

        Rakastat mua?❤️😔
        Ikävä
        38
        1559
      10. Dear mies,

        Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
        Ikävä
        18
        1416
      Aihe