AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Jättäjä haluaa riidellä?

Jättäjä haluaa riidellä?

5 Vastausta 228 Lukukertaa
Miksi jättäjä haluaa pitää yhteyttä ja riidellä? Ei siis kelpaa sekään vaihtoehto, että sai eronsa, ei myöskään kaveruus, ei pinnallisempi tapailu, eikä suhteen jatkaminen. Esimmäinen erovaatimus tuli 8kk seurustelun jälkeen ja ihan puskista. Näitä sitten tuli ja meni. Välillä piti tietää, että suhde varmasti kantaa tulevaisuuteen, välillä taas oltiin liian nopeasti edetty. Sitten ei enää tapailtu, puhelimessa eri vaihtoehtoja käytiin läpi, välillä rauhallisesti, välillä ei. Sitten seurasi kuukauden hiljaisuus ja luulin, että tämä on tässä. Nyt sitten on alkanut "riitaisten" sähköpostien, teksti- ja fb-viestien lähettely. Puhelimessa ei suostu puhumaan, eikä kasvotusten juttelemaan. Olen ilmaissut selkeästi, että kaikki mahdolliset vaihtoehdot on "pöydällä", jos vaan toinen osaisi/pystyisi kertomaan kasvotusten mikä on hätänä. En siis kaipaa sinäänsä vertaistukea tai neuvoja, vaan haluaisin ymmärtää tilannetta ja kuulla onko kellään samanlaisia kokemuksia.
Onko mies vai nainen tämä "jättäjä"?
nainen
Vähä varmaan kuule riippuu mikä SEN mielestä teidän suhteessa mättää ja ootko tehnyt korjausliikettä.Eihän me voida sitä täältä käsin tietää.
Kuulostaa pahasti siltä, että sinun täytyy konstilla jos toisella päästä eroon ko. naisesta. Tuollainen kuvailtu käytös kertoo vakavaista henkisistä ongelmista. Ja kyllä, on kokemusta hieman vastaavanlaisesta tapaukesta, luojan kiitos olen päässyt muutama vuosi sitten hänestä lopullisesti eroon!
Joo, antaapa olla. Ilmoitin, että enää en aio viestitellä, ku vaan loukkauksia satelee. Kasvotusten voi tulla keskustelemaan, jos on tarve. Aikansa kutakin. Harmittaa vaan, ku tuntuu, että on kiinni nyt vaan siitä, että toinen ei uskalla/pysty jotain kertomaan, mutta enpä asialle enempää voi. Varmaan on jotain pettämistä mitä ei voi tunnustaa tai mielenterveys juttuja tai sit vaan läheisyyden ja riippuvuuden tunteet yrittää epätoivoisesti kieltää, mutta ei meinaa onnistua. Sen verran kaukana todellisuudesta alkaa toisen tarinat jo olla, että tuskinpa enää on paluuta yhteiseen todellisuuten. Jokaisella on tietty oikeus ajatella asiat, niin kuin parhaaksi näkee ja vähiten sattuu.
 /   /  / Jättäjä haluaa riidellä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
30 v. E-Savo
39 v. Uusimaa
33 v. V-Suomi
36 v. Satakunta
39 v. Uusimaa
35 v. P-Häme

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta