Mobiilimarkkinointi Routa

want work

Millainen mahtaa olla työpaikkana? Palkkaus jne.
Hakevat Turkuun yhteensä kuutta asiakaspäällikköä.
Onko kukaan siis ollut töissä tuolla, että jos haastatteluun sattuu pääsemään niin tietäisi vähän kyseenalaistaa jos alkaa kuulostamaan liian hyvältä.

Asiallisia vastauksia, kiitos.

78

9307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhelinmyyjä 82

      Oletko ollut alalla ennen? Firma on luotettava ja osaa asiansa. Sanoma omistaa 25% yrityksestä. Työssä vaaditaan kunnianhimoa ja ahkeruutta, ja kiinnostusta digitaalista mediaa kohtaan, lisänä tietty aito kiinnostus auttaa yrityksiä löytämään sopiva markkinointiratkaisu. Olen ollut alalla 8 vuotta ja palkka on hyvä, mutta ilman asennetta ja kovaa työtä ei alalla myöskään pysy (tulosta pitää tehdä ja painetta kestää) mutta koviin ansioihin pääsee kyllä.

    • töitä etsin

      Yritys hakee myyjiä ja ilmoittaa työpaikka ilmoituksessaan näin:

      Roudan yhteistyökumppaneita ovat mm. Google, Microsoft ja Sanoma. Routa on Sanoman osakkuusyhtiö.

      Kuitenkaan yritys ei löydy googlen kumppanuushausta www.google.com/partners

      ei vaikuta luotettavalta? aika paljon myös sanottu olevansa microsoftin yhteistyökumppani. voihan ollakin toki, tietääkö joku mitä yhteistyötä tekevät microsoftin kanssa? Sanoma omistaa joo näköjään osan. Se ainakin pitää paikkansa.

      • Anonyymi

        Kenen tahansa yhteistyökumppani voi olla Google tai Microsoft kun lunastaa ja maksaa em kanssa jäsenliidin. Mitä tulee sanomien yhteistyökumppanuuteen kerrottakoon että sanomat vahingossa pisi parikytä pojoa tähän turkulaiseen nettihuijarifirmaan ja tekee nyt 12 millin tappiota. Teemasta voi lukea tästä

        https://iltasavustukset.blogspot.com

        Routa mobiili on siis kylmäverinen verkkohuijausfirma. Vääntävät lasten taidolla aneemisia HTML nettisivuja yrittäjille ja vaativat niistä tuhansia euroja. Routan tekemien nettisivujen arvo ei ole kahta euroakaan sitä laatua saa tänä päivänä ilmaiseksi netistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenen tahansa yhteistyökumppani voi olla Google tai Microsoft kun lunastaa ja maksaa em kanssa jäsenliidin. Mitä tulee sanomien yhteistyökumppanuuteen kerrottakoon että sanomat vahingossa pisi parikytä pojoa tähän turkulaiseen nettihuijarifirmaan ja tekee nyt 12 millin tappiota. Teemasta voi lukea tästä

        https://iltasavustukset.blogspot.com

        Routa mobiili on siis kylmäverinen verkkohuijausfirma. Vääntävät lasten taidolla aneemisia HTML nettisivuja yrittäjille ja vaativat niistä tuhansia euroja. Routan tekemien nettisivujen arvo ei ole kahta euroakaan sitä laatua saa tänä päivänä ilmaiseksi netistä

        Tuossa esimerkki miten tämä turkulaisten Routa markkinointi mikä lie on vedättänyt
        pitopalvelualan yrittäjää. Onneton tietämätön kangasalainen maksaa tuhansia euroja roudan huijareille vuosittain näin kolhoista nettisivuista jollaista laatua saa netistä ilmaiseksi

        https://pitopalvelukaijavirtanen.fi

        Ja tunnistetiedot

        https://who.is/whois/pitopalvelukaijavirtanen.fi

        Tehkääs suurempi bloginäkyvyys kyseisestä typerästä pitopalveluyrityksestä


    • Serifikaatti

      Jos yritys ei löydy Googlen viralliselta parteri-listalta, kuten ei löydy, kun tarkastin, niin yritys fuulaa työnhakijoita ja asiakkaita melko pahasti

      • En hae

        Lisää kun selvittää huomaa että omistajat ja koko toiminta näyttää olevan samaa kuin edesmenneessä Hakukoneyhtiö Vihtorissa. Joka myyty fonectalle. Samaa näytetään tekevän uudestaan.

        Puhelinmyyntiä näyttää olevan eikä ihan niin hienoa mitä annetaan ilmoituksessa olettaa.

        Tästä löytyy mielenkiintoista kommenttia googlesta.


    • Kumppanuusohjemista

      Googlella on kahdenlaisia kumppanuusohjelmia. Kevyempi Google Partners -ohjelma, sekä vaativampi Google Adwords Premier SMB. Perinteisessä partners ohjelmassa on mukana kymmeniä yrityksiä Suomesta, mutta tuossa jälkimmäisessä ainaostaan Fonecta ja Sanoma (Routa on Sanoman osakkuusyhtiö). Täältä voi käydä katsomassa ja vertailemassa mitä ohjelmat sisältävät: https://www.google.fi/ads/premiersmbpartner/partners-details.html

      • "Huijaaminen" jatkuu

        Mutta Routa ei pysty saavuttamaan edes tuota kevyempää vai?

        Ja mitä tekemistä sillä on roudan tilien kanssa että sanomalla on joku status? Ei mitään.

        Huono selitys oli :) Taisi tulla firman sisältä ja kovaa!


      • paavo1

        Mutta ei Routa silti ole SMB partner, kannattaisi ottaa selvää asiasta. Kun Sanoma omistaa 100% Roudasta, myös SMB partneruus on Roudalla "käytössä"

        Muuten täytyy kyllä nostaa hattua herroille jotka ovat luoneet koko kupletin. Ovat mun vanhoja esimiehiä Vihtorin ajoilta ja osaavat hommansa. Firma työllistää ehkä Suomen parhaimmat työntekijät ja mitä olen kuullut, pitävät huolta työntekijöistä.

        Menisin KOSKA tahansa Routaan töihin!

        Terveisiä Myyntii, Johtoon & Tuotantoon! Ootte rautaisia!


    • Millavanilla

      ja miten sitä toteutetaan... :)

    • The Truuth

      Tosiasiahan on se, että oli tytäryhtiö tai ei, sillä ei ole merkitystä itse yrityksen sertifikaattiin. Jokaisella yrityksellä, kuten Roudallakin, täytyy olla nimi Googlen listalla, jos on virallinen partneri, Roudan niemä ei näy kevyemmällä tai vaativammalla listalla. Ja syy on yksinkertaisesti se, että laatutaso klikkipohjaisten kampanjoiden toteutukseen ja kulutukseen ei ole ollut tarvittava, jota Google partnereiltaan nykyään edellyttää.

      • tiiän näistä jotain

        Google on muuttanut sääntöjä sertifikaatin saamiseen, eli varmasti iso osa aiemminkin moisen omistanut firma Googlen listalle hetken kuluttua taas ilmestyy.
        Sertifikaatin suorittaminen nykyisillä vaatimuksilla vie enemmän aikaa ja vaatii enemmän tietämystä ja teknisiä vaatimuksia, mitä ennen, joten kaikki ei tietenkään enää yllä tuolle tasolle.

        Firmoissa missä Googlemainonta on selkeästi isompi osa tuoteperhettä, luonnollisesti näissä firmoissa myös käytetään tuottajina sellaisia ihmisiä, joilla on alasta kokemusta ja osaamista.
        Eli eiköhän Routakin jossain kohtaa taas suorittane sertifikaatin ja nimensä listoille.

        SMB partnership taas on pienille ja keskisuurille yrityksille täysin lisäarvoton titteli, ko. kumppanuuden kautta hyötyy isot mainostajat, tottakai pienetkin saa ammatillista osaamista, mikä ei varmasti kuitenkaan ole tuon sertifikaatin myötä yhtäkkiä parantunut ;)


    • Hyvä kärpät

      Joo, eiköhän tää taas tullut selväksi, että pientä tavallista ihmistä pidetään tyhmänä, mutta en ymmärrä, miksi antaa harhaanjohtavaa totuutta työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille - tätä en aina ymmärrä, mutta yritys on todennäköisesti kooltaan varsin pieni ja alkumetreillä liiketoiminnassa ainakin y-tunnuksen mukaan, niin ehkä tämän vuoksi haluaa näyttää enemmän muskeleita ympärillään, mitä oikeasti on. En tiiä, harmittaa vaan tän alan ylilyönnit.

    • jesssk

      mitä täällä markkinoidaan???

      • roudan kilpailija

        Yhteistyön tekeminen ja partneruus ovat eri asioita... tässä ketjussa ole mitään päätä eikä häntää.

        Onkohan tässä kilpailijat toivottomasti trollaamassa? Haiskahtaa vähän siltä.


    • kaskim1

      ??

    • Etsivä ei tieltäEksy
    • MKARLShgjhgjg

      Routa on rehellisimpiä yhtiöitä ainakin työntekijöitä kohtaan mitä koko alalta löytyy, eikä mitään pahaa sanottavaa sekä johdosta että työkavereista.

      En enää ole lafkassa töissä, mutta oikeasti: jos noilla periaatteilla toimivia yrityksiä löytyisi edes muutama muualta, koko alan maine olisi parempi.

    • Faktafaktum

      Ei toi ole Googlen Premier SMB Partner, josta tunnistaa alan osaajan, vaan alemman tason setti. Fonectalla on kyseinen sertifikaatti - PISTE!

      • routaasiakas

        Sen voin kertos että routa ottaa ihan helvetisti välistä ja tuntuu että google optimointi on siiretty viroon tai johonkin halpamaihin työ taso on ollut surkeeta kirjoitus virheitä jne..


    • työ

      Minuakin kiinnostaisi tietää millainen on työpaikkana. Etsivät Ulvilaan työntekijöitä, onko kenelläkään kokemusta?

    • Jaana Kiuru

      Huonoa kokemusta ainakin heidän tarjoamistaan palveluista. En suosittele. t. Jaana Kiuru www.isoaidinaikaan.fi

      • ei hyvä

        Jokaisessa heidän sopimuksessaan on ollut joku pommi piilotettuna, laskuttavat ennen kuin palvelut on edes aloitettu, yhteyshenkilöt vaihtuvat. Ei hyvältä vaikuta tämän yhtiön palvelut. Myyjät kyllä koittavat (ja joutuvat) tykittää, mutta mitkä mahtaa olla fiilikset, kun palautetta takuulla sataa takaisin?


    • assdf

      En kyllä tiedä, että mikä firma samalla alalla tekisi esim. kotisivut etukäteen ja vasta sen jälkeen pyytäisi rahaa. Saa kyllä aika tauno olla, että ei löydä tuota smb partneruutta.

      http://www.google.fi/intl/fi/ads/premiersmbpartner/advertisers-findpartner.html#tab=partner-mobiilimarkkinointirouta-fi

      Kyseinen firma teki kaverilleni kotisivut hyvin edullisesti verrattuna siihen, että miltä ne näyttää ja miten ne googlesta löytyy. Ainakin luotettavalta meikäläisen silmään vaikuttaa ja en oikein usko, että Sanoma olisi jonkun pilipali firman kanssa tekemisissä.

      • TunnettuSalaisuus

        juu ei varmasti! :D

        sanoma oy:hän katsoo ensin alkuun hyvin hyvin tarkasti, että sen yhteistyökumppaneilla on rikosrekisterissä minimissään taloustuomioita ja välijohdon pomot saavat lahjoja riittävässä määrin.

        SITTEN vasta SANOMA OY lähtee yhteistyöhön..! ;)


    • Mobilisti1994

      Miten palkat? Muut työetuudet. Onko työntekijöiden kokemuksia asiasta?
      Pätev't sertfikaatit toki on?

    • kukkaistäti

      Itse olen ollut asiakkaana roudalle nyt 1,5v...kyllä niillä aina on ollut joku ketunhäntä kainalossa. Laskut tulee ennen aikojaan jne. nyt kun laitoin ekaa kertaa mainonnan tauolle, niin laskuttavat edelleen palvelumaksun sillä perusteella että jos kuitenkin laitan mainonnan päälle....no en ole laittamassa ja sopimuskin on jo irtisanottu....että kyllä nähtävästi tyhjästäkin saa maksaa. Homma kyllä hoituu ja näkyvyyttä saa, mutta tuo maksu politiikka on kyllä ihmetyttänyt. Kaveri kyseli samaista pakettia itelleen, käskin kysyä jostain muualta

    • routasuohon

      Varokaa tilauksia tämän Roudan kanssa. Kun pyytää puhelinmyyjältä tarjouksen sähköpostiin, tulee siitä sitten tilausvahvistus jota ei voi perua. Tästä reklamointi ei tuottanut toivottua lopputulosta, vaan pakotetusti piti ottaa remarketing kamppanja, JOKA EI TUOTTANUT yhtään mitään.
      Samalla lopetin kaiken markkinointi yhteistyön Sanomatalon osalta !

      Toinen mitä kannatta varoa on EGO Media.

      • Raivostunut

        Sama homma täällä!


    • EntinenAsiakas

      ihan tyypillistä Routa toimintaa....todella häikäilemätöntä

    • nikyllästynyt

      Vastaavanlaisia tapauksia kuulee tuon tuosta. Ei kyllä pysty tuota firmaa suosittelemaan

    • Petettykioskiyrittäjä

      Myyvät mainosten näyttökertoja retargering-periaatteella (sivuilla käyneille) aivan häikäilettömästi kaiken maailman pikkufirmoille, joilla on sivut hiljaiset kuin autiomaa. 2000e paketteja. Yrittäjät epätoivoisesti yrittävät saada mainokset näkymään edes itselleen, mutta ei näy. Omia mainoksia en ole saanut näkemään kertaakaan!

      Ja miten todistavat että näyttökerrat on edes näytetty?! Ei mitään mahdollisuutta yrittäjällä päästä seuraamaan miten toimii ja mistä maksaa.

      Helppo myydä, kun houkuttimena "mainospaikat Suomen johtavissa verkkolehdissä", mutta enhän minäkään tajunnut heti, että mainonta kohdistuu nimenomaan omilla sivuilla käyneille... ei mitään uutta yleisöä.. omat työntekijät ja sukulaiset näkevät mainontaa kun ei oo mikään iso brändisivu.

      Roudan myyjät ovat kyllä sisukkaita ja vievät kaupat väkisin maaliin. Ei auta kieltäytyä kun aina vaan alottavat jutut alusta.

    • Timppanen

      Älä ala yrittäjäksi jos olet niin vässykkä että et puhelinmyyjälle pärjää.

    • Töissä_69

      Olin töissä Roudalla, en kyllä myyjänä mutta voin sanoa että työpaikkana aivan mahtava ja tosi tukeva johtoporras sekä työkaverit. Iso firma niin tottakai on omat ongelmansa aina, mutta mitä olin töissä voin sanoa, että hyvä meno oli ja vielä työsuhteenkin jälkeen voi ottaa yhteyttä vanhoihin esimiehiin ja vastausta / apua tulee kun pyytää

      Suosittelen firmaa ja tuotteista tiedän sen verran, että kyllä toimii. Maksaa, mutta toimii.

    • Eiikinä

      Älkää ikinä ostako mitään Roudalta! Myyvät väikisin ylihinnalla aivan surkeata markkinointia! Grafiikat tekisin itse paremmin ja karhusivat yli kahden tonnin maksuja turhasta. En saanut peruttua markkinointia puhelinmyynnin jälkeen. Ala-arvoista myyntityötä, jossa kusetuksen makua!

    • tttöihin

      Niin kannattaako tuonne nyt hakea töihin vai ei? Vähän negaa kuullut ja paljon sieltä on porukkaa kai lähtenytkin. Kai sinne sitten uusiakin menee vai tyhjeneekö koko lafka? Onko tuo asiakkuuspäällikkö oikeasti sama kuin puhelinmyyjä?

      • Kylmääkyytiä

        En suosittele. Entisenä asiakkaana voin vain ihmetellä myyntitiimin asennetta. Lupaavat suuria juttuja, eikä kilpailijoista ole mihinkään.
        Puhutaan yhteistyöstä ja asiakkuuteen panostamisesta, markkinoinnin tehoa seurataan ja kampanjaa muokataan jatkuvassa yhteistyössä...
        Myyjää ei näy kun kauppa on lyöty lukkoon, etkä kuule hänestä ellet itse kysele. Hakusanat tekee toinen työntekijä myyjän ohjeiden mukaan, virheitä on sattunut riittävän usein.
        Tuotto on ollut aina jotain muuta kuin mitä ennustettu.

        Ala on varmasti kiinnostava, harkitse kuitenkin muita toimijoita.

        Onneksi on myös lupauksensa pitäviä ja palvelevia vaihtoehtoja.


    • Pakkomyyntiä

      Joo asiakkuuspäällikkö on hieno titteli puhelinmyyjälle. Työ on haastavaa ja porukka vaihtuu. Ei ole helppoa myydä kalliita paketteja pikkufirmoille. On siellä ilmeisesti joku pohjapalkkakin, joten ihan ilmaiseksi ei tarvitse töitä tehdä.

    • kdoekldiko

      En suosittele, luvattiin ties minkälaista palkkaa puhelimessa mutta työsopimus olikin sitten ihan muuta. Muuta kokeumusta ei ole kun en sitten ole siellä työssä ollut.

    • ollila88

      ei kannata vaivautua. tuotteet kohdallaan mutta pakkomyyntiä. asiakaspäällikkö hieno titteli puhelinmyyjälle joka ei voi vaikuttaa omaan työntekemiseensä yhtään.

    • faktaak

      Yhteenkään puhelinmyyntifirmaan ei rehellisen ihmisen kannata mennä töihin. Rehellisen ihmisen ei kannata ryhtyä myyjäksi.

      • faktaak

        Rehellinen ihminen se laittelee neuvoja aamuyöllä kännissä. Hemmetin epäonnistunut luuseri...


      • routaloppuujoskus

        Vi... puhelinmyyjät.


    • Stab

      On käsittämätöntä että Sanoma Oyj antaa Mobiilimarkkinointi Routa Oy:n tapaisen yrityksen loata mainettaan. Käytännössä huijaavat ihmisiä hienoista kulisseista. Edellisten kommentoijien kaltaisia tapauksia olen todistanut useampia. Jos yrityksesi on pienempi kuin esim. Neste Oil, Hartwall tai vaikkapa Sanoma itse niin Mobiilimarkkinointi Routa ei pysty tarjoamaan käytännössä apua myyntiin.

    • Web-devaaja

      Adwordsia tai kevyttä yrityssaittia jos haluaa niin kannattaa kiertää kaukaa nämä Roudat, Vilperit ja muut liukuhihnatyölle perustuvat tusinapuljut. Mielummin kannattaa satsata satanen-pari enemmän ja teetättää työt oikealla digitoimistolla. Pienehköt toimistot tekee hyvää jälkeä laadukkaasti järkihintaan ja riski kusetukselle ja liukuhihnatyölle pienempi.

    • kånäri

      onkohan tämä uusi Mobiilimarkkinointi Voima tän Roudan sukulainen?

    • kuttilä

      on saman omistajan nämä 2. ei ymmärrä mikä järki.

    • yrittäjänelämää

      osta, mikset, osta nyt tarviit tätä, osta, osta, mikset nyt osta, nyt ei ole aika säästää markkinoinnissa, tarvitset asiakkaita. Voi V....! älkää soitelko enää.

    • Kyrökoski

      Jos roudalle haluutte töihin, niin kannattaa sanoa et asenne on tärkein myyntityössä, ja ilmaista sitä et teil on sitä asennetta tehdä myyntiä. Ne teettää psykologisen testin, jonka läpäisee ku etukäteen miettii, että millainen persoona on huippumyyjä. Kirjoita vaikka ylös 5-6 ominaisuutta et millainen sellanen huippumyyjä on luonteeltaan. Ennen testiä eläydy noihin ominaisuuteen ja sitten vastaa jokaiseen kysymykseen kuin olisit sellainen persoona.

    • osigoiasg

      Roudan myyjät valehtelee häikäilemättä! ei kannata näihin diileihin lähteä mukaan, paljon halvemmalla saa muualta samat palvelut ja ilman kusetusta!!!

    • damnetsbfj

      Roudalta kun ostaa nettisivut niin samalla kertaa ei osta nettisivujen koodia. Tää meinaa sitä et tulevaisuudessa jos haluat tehdä muutoksia niin maksat niistä aina tai sitten teet kokonaan uudet sivut. Routa siis omistaa sun nettisivut ja se on huono juttu sulle

    • takkisenvesa

      jep routaa ei ole rehellisimmistä päästä kyllä. siellä piinataan yrittäjiä 24/7 ja kusetetaan mikä irti saadaan. laskuttavat viel irtisanomisen jälkeenkin. kusettavat minkä kerkeävät. vievät kaiken poloisilta yrittäjiltä ja vielä puhuvat paskaa päälle. reklmointia eivät kuuntele vaan vittuilevat takasin. kaameinta asiakaspalvelua, mutta niin on myös nettisivujen jälki ihan vitun rumaa!

      • Ripsirii

        Täysin sanaa mieltä ja saman "asiakaspalvelun" oon sieltä saanu. Jatkavat sopimuksia kertomatta ja laskuttavat pokkana.


    • nuppiteronahkaesa

      Huippumyyjä ja Routa eivät sovi samaan lauseeseen. Jos se olis siitä kiinni niin tännehän hakis kaikki huippumyyjät. jos joskus saat kaupan niin sekin on väkipakolla ja painostamisella saatu aikaan. Eli Jos jaksat jankata samaa paskaa päivästä toiseen painostuksen alla etkä liiemmin halua käyttää omia aivoja työpäivän aikana niin sitten Routa sopii juuri sinulle. Huippumyyjät on töissä jossain ihan muualla.

    • silence77

      Lähes jokaisesta yrityksestä löytyy jotain negatiivista sanottavaa tällä "SUOLI24" sivustolla. Mitä ilmeisimmin asialla ovat epäonnistuneet työntekijät, kenellä ei vaan tietotaito / pitkäjänteisyys riitä alalle??
      EN henkilökohtaisesti jaksa uskoa ollenkaan näihin negis kirjoituksiin, mitä voivat vapaasti ja anonyymsti myös kilpailevat yritykset kirjoitella. ;)

      Järki käteen....

    • Jermufuckface

      parempi temppu roudan vittuilijoiden on huomata se seikka, että roudan asiakkaat maksaa noin 1 euron perus mainoksen klikkaamisesta, ja tuo klikkaus ei ole edes ip kohtainen. Voit helposti ladata esimerkiksi ohjelman GSAutoClicker tai jonkun vastaavan joka toimittaa nauhoitettuja klikkauksia kaavan mukaan. sitten vaan jätät tietsikalle ohjelman päälle joka autom noudattaa sitä, että päivittää iltasanomien ynms vastaavan sivua vaikka sen aikaa ku käyt itse hurvittelemassa, voit sit tyytyväisenä kattoa tulosta kun on tullut muutamia tuhansia klikkauksia ja turhaa maksua roudan satunnaisille asiakkaille. Tää on myös yksi syy miksi roudalta ei kannata ostaa. Ja jos noi laittais ip eston niin seki on helppo vaihtaa ku laittaa automaattisen ip:n vaihdon päälle, joka hakee vaikka satunnaisia saatavilla olevia globaaleja iptä ja tekee samaa auto-klikkausta. Itse asensin ohjelman vielä ammattikorkeen 7 serveri tietokoneeseen jotka on jatkuvasti päällä ja tekevät tätä. Ja miksi? Koska toimin myös markkinointialalla toisaalla. Eli jos roudan ex työntekijälle tai jollai vittuuntuneella asiakkaalla on osan päivästä tietokone tyhjänpanttina niin voit tällä tavoin ilkeillä roudalle paremmin kuin kirjoittelemalla täällä, ja mainos klikkaaminen ei ole laitontakaan, mutta se maksaa aina roudan asiakkaalle n. 1 euron (sanoman sivustoilla)

    • Eienääkoskaan

      Todellakin kannattaa olla hyvin varovainen tuon Routa-firman kanssa. Saat puhelimessa helposti aivan väärän kuvan palvelusta. Sitten oletkin siinä tilanteessa että edessäsi on parin tonnin lasku ja etkä tiedä mitä hyötyä tulet koskaan palvelusta saamaan. Laskutus ja perintä tuntuu olevan heidän tehokkain liiketoimi!

    • JackTheRipper7

      ROUTA TYÖPAIKKANA: Kävin pari viikkoa kokeilemassa Roudan myyntityötä syksyllä 2016. Otin itse loparit parin viikon jälkeen, koska Routa ei ollut arvojeni mukainen. Arvon kanssa myyjät: Arvostakaa osaamistanne ja kokemustanne. Mikäli olette hyviä myyjiä, niin teillä todellakin on paljon valinnanvaraa työpaikkojen suhteen! Huippumyyjät tietävät tämän. Huonommankin myyjän kannattaa alusta alkaen pyrkiä sellasen firman palkkalistoille, jossa voi eettisesti ja itseään kunnioittaen tehdä hyvää työtä. Roudassa itseäni arvellutti kaikki edellä mainitut asiat (tässä keskustelussa) sekä se, että roudan rekryprosessissa (haastatteluissa ja työn alun koulutuksessa) kusetettiin riittävän monesta asiasta. Esimerkiksi roudalla kovasti "myytiin" uusille työntekijöille sitä ajatusta, että he saavat sitten vuoden jälkeen Google Adwords ja Analytiikan sertifikaatit. Kuulemma näiden saaminen oli kovan työn takana, ja piti vuosi paiskia töitä että nämä saa: Kuulemma ihan mahdoton ajatus olisi hankkia nuo sertifikaatit itsenäisesti ilman työssä oppimista: Kuulemma eivät osanneet kertoa kyseisten sertifikaattien hintaa jos ei saisi työpaikan kautta. Noh suoritin ne äskettäin ilmaiseksi ja multa kesti 3 kokonaista päivää hankkia ne Google Academystä. Tämähän olisi ollut itse selvitettävissä oleva asia, mutta tämä nyt vaan on esimerkki siitä kuinka roudalla kusetetaan, pieniä valkeita valheita tekevät epärehelliset myyjät. Myös firman rekrypolitiikka on "kusetuksenmaista myymistä".

      • safjk

        just joo.
        saa laittaa sertifikaatit tähän.


    • Bael1777

      jos TÄTÄ LUKEE joku roudan palveluita harkitseva, tai Roudalle vittuuntunut ex asiakas (kuten minä). Niin Kerron MIKSI EI kannata ostaa Roudalta, ja myös tavan miten voit vittuilla roudalle takaisin.

      Roudan asiakkaiden on hyvä huomata se seikka, että roudan yritysasiakkaat (mainostavat yritykset) maksaa noin 1 euron hintaa mainoksen (bannerin) klikkaamisesta, joka sijaitsee Sanoman omistamilla nettisivuilla (iltasanomat, taloussanomat, ynms).
      Tässä kohti on hyvä huomata, että asiakas maksaa aina tuon summan (noin 1 e) kun mainosta klikataan riippumatta siitä, että kuka klikkaaja on, tai kuinka mones klikkaus on kyseessä kyseiseltä klikkaajalta. Se EI ole tietokonekohtainen (ip rajoitettu) siten, että vain yksi henkilö vois painaa kerran. Noh tämähän meinaa sitten sitä, että turhia klikkailuja tulee.
      On hyvä huomata myös se, että jokainen voi helposti ladata ohjelman, joka toteuttaa kaavan mukaisia autom. klikkailuja sillä aikaa kun itse lähdet vaikka kaupungille hengailemaan. Yksi ohjelma on esim GSAutoClicker mutta muitakin on. Google: "auto ads clicker, auto clicker, ynms". Ja tässä tulee se POINTTI: ROudan kilpailijat tekee tätä. Monet tekee tätä. Sinäkin voit tehdä tätä jos Routa vituttaa, yksittäinen ihminen voi helposti tehdä roudan asiakkaille tuhansien eurojen turhia maksuja. (Samalla kun käyt vaikka töissä, niin jätät tietsikan tekemään bannerien klikkailuja).

      Voit helposti ladata esimerkiksi ohjelman GSAutoClicker tai jonkun vastaavan joka toimittaa nauhoitettuja klikkauksia kaavan mukaan. sitten vaan jätät tietsikalle ohjelman päälle joka autom noudattaa sitä, että päivittää iltasanomien ynms vastaavan sivua vaikka sen aikaa ku käyt itse hurvittelemassa, voit sit tyytyväisenä kattoa tulosta kun on tullut muutamia tuhansia klikkauksia ja turhaa maksua roudan satunnaisille asiakkaille. Tää on myös yksi syy miksi roudalta ei kannata ostaa. Tietysti ymmärrettävää on se, että noi ei halua laittaa IP kohtaista rajaa klikkauksille, koska se 2. klikkaus voi olla oikeasti arvokasta (remarketing) ihan oikean asiakkaan tapauksessa.

      Ja jos noi laittais ip eston niin seki on helppo vaihtaa ku laittaa automaattisen ip:n vaihdon päälle, joka hakee vaikka satunnaisia saatavilla olevia globaaleja iptä ja tekee samaa auto-klikkausta. Itse asensin ohjelman vielä ammattikorkeen 7 serveri tietokoneeseen jotka on jatkuvasti päällä ja tekevät tätä. Ja miksi? Koska toimin myös markkinointialalla toisaalla. Eli jos roudan kilpailijalla tai jollai vittuuntuneella asiakkaalla on osan päivästä tietokone tyhjänpanttina niin voit tällä tavoin ilkeillä roudalle paremmin kuin kirjoittelemalla täällä, ja mainos klikkaaminen ei ole laitontakaan, mutta se maksaa aina roudan asiakkaalle n. 1 euron (sanoman sivustoilla). Yksittäinen ihminen voi romuttaa koko hintalogiikan. Mutta tämä on myös syy siihen, että MIKSI ROUDALTA EI KANNATA OSTAA! Vaan kannattaa olla varovainen

      • Säälittävää

        Terve vain! Minä olen asiakaspäällikkö Roudalla ja kirjoittamasi juttu ei todellakaan pidä paikkaansa, Meidän klikit ovat IP kohtaisia ja se kerrotaan aina heti, joten jos oikeasti olisit meidän asiakas niin tietäisit tämän. Joko olet kilpailevasta yrityksestä, potkut saanut ex-työntekijä tai muuten vain yrität pilata meidän mainetta.


    • myyntitykkäilijä

      Hyvä työpaikka ja Sanoma-kuvio kova juttu :) myynnissä alkuunpääsy vie toki aikansa, ja alkuvaiheessa varmaan karsiutuukin eniten porukkaa. Kaikille työ ei luonnollisesti sovi, sen vuoksi esim. työhaastattelussa selvitetään pitkälti hakijan oikeanlaista motivaatiota tehdä myyntityötä. Omien havaintojen perusteella hyvällä itsetunnolla varustetut ja myönteisesti asioihin suhtautuvat ihmiset, joilla on kotiasiat kunnossa, pärjää hommassa ja menestyy. Hyvällä asenteella pääsee tosiaan pitkälle - pidemmälle kuin nämä pari tapausta tällä saitilla :)

    • EXRoutalaine

      Nooh.. Minä olin Roudalla töissä muutamia kuukausia ja otin loparit. Aikaisempaa myyntikokemusta minulta löytyy liki kymmenen vuoden takaa ja missään en ole näin käsittämätöntä meininkiä nähnyt. Ei esimiehiltä mitään tsemppausta/yhteishenkejä, ja aina löytyy porsaanreikiä tekemiseen. Luvattiin jotain, mutta aina vedottiin johonkin pililpalin p*skaan, ettei toteudukaan. Myöskin myyntikäytäntö on sielä "Osta nyt, osta osta osta, Miks, miks, miks." Nolotti. Arvostakaa tekemistänne arvoisat kollegat. Tuttavani oli myöskin Tampereen toimistolla pyörähtämässä ja ihmetteli myös touhua, yritti vaikuttaa asioihin ja lopulta otti loparit. Kuulemani mukaan Tampereella vaihtuu työntekijät kuukausittain. Ihme, että on vielä pystyssä.

    • myyjä

      Minullakin jäi paskan maku suuhun Roudan touhusta Tampereella. Ketään sinne ei tunnu jäävän viimesetkin lähtee ennen kun koeaika umpeutuu. Esimieheltä ei pahemmin saa apua mihinkään mikä liittyy myyntiin. Ihmettelen etteivät tee mitään muutoksia kun kukaan ei jää taloon, kalliiksi rekryt tulee kun kaikki lähtee parin kuukauden jälkeen pois.

    • Anonyymi

      Ihan mielenkiinnosta teen kyselyn lisää kokemuksia tästä paljastui seikka että tämä firma myy tuotteitaan loukkaamalla kilpailijoitten tuotteita ts myy web-sivuja yrityksille joilla on jo web-sivut mustamaalavat yrityksen web-sivuja saadakseen omaansa myytyä

      Prosessi käynnistymässä ainakin markkinointituomioistuimelle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kerätkää kokemuksien nippu tähän Roudasta saadaan samaan postiin markkinatuomioistuimelle

      • Anonyymi

        Tehkää puolen tusinan blogit ja kuukauden viriävä keskustelu Someen jos nämä Routan kusipäät jatkaa vielä markkinahäiriköintiä kun asiakkaat kaikkoaa niin ymmärtävät ja saavat maistaa omaa lääkettään


    • Anonyymi

      Olin töissä puhelinmyyjänä pari kuukautta. Kusettavat palkassa. Vaikka kuin saisit tehtyä kauppoja, niin vain peruspalkan sain. Jäivät velkaa 1300€. Täällä kehujat ovat varmasti johtoporrasta, jotka yrittävät kusettaa taas lisää porukkaa heille töihin. Älä missään nimessä mene sinne töihin!

    • Anonyymi

      Aikanaan vuosia sitten kyseisessä firmassa töissä olleena voin sanoa että mikromanagerointi on yleistä ja esimiehet ovat koko ajan ihosi alla. Jos sinulle määritetään koeaika niin hiillostus on varmasti silloinkin kovaa, uskoisin näin, vaikka en itse ollutkaan koeajalla. Ei anneta aikaa kehittyä ja jos tulosta ei tule niin lähdet varsin pian vaikka osoittaisit taitosi vähintäänkin kohtuullisesti ja olisit asiallinen. Eli en henkilökohtaisesti suosittele työpaikkana.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      A-P-I-N-A_N työpaikan tunnistaa paskasta liksasta ja kyyläämisestä.

    • Anonyymi

      Tunnen yrityksen ja muutamankin entisen myyjän täältä ja ei tämän pohjalta suosituksia paikasta pysty kyllä antamaan.
      Taitaa yli vuoden mittaiset "urat" myyjillä olla poikkeus ja työuupumus yleinen syy lähtöön yli vuoden olleille heillä. Kertoo ehkäpä työoloista, tai johtamisesta tilastot jotain?
      Entisiltä työntekijöiltä kuullut että ainoa opetus mitä täällä saa on se, että jos asiakkaat ei vastaa, niin menette sitten vaikka oven taakse odottamatta ja jos vastaa, niin puhelua ei lopeteta ennen kuin ostaa tai tulee "luurit"
      Opit on kuin jostain 10 vuoden takaa kun palveluidentarjoajia oli ehkä joku 5kpl sen sijaan että nykyisin asiakkaat voivat valita lukuisista vaihtoehdoista ammattitaitoisenkin kumppanin näihin tarpeisiin!

    • Anonyymi

      Paska firma. Turussa ainakin hirveät esimiehet. Mikromanagerointi on heidän osaamisen keskiössä. Hirveä työpaikka. En suosittele kenellekään.

    • Anonyymi

      Hah. Jos erehdytte tuonne menemään, niin varautukaa siihen, että ne "lupaukset" keskiansioista on sellaisia mitä ehkä parhaat myyjät ovat joskus hetkellisesti tienaamaan onnistuneet, ennen kuin tavoitteet on nostettu sellaisiksi, että niitä on käytännössä mahdotonta saavuttaa. Sitten kun ei saavuta, niin painostamalla ulos ja seuraavat 10 taas luukuttamaan.
      Ei voi mitenkään suositella kenellekään ja ei varmaan ketään suosittelemaan.

    • Anonyymi

      Turussa ainakin paskimmat esihenkilöt, mitä voi ketään saada kontoilleen. Osaamaton kaveriporukka, jotka pilaavat ilmapiirin kaikilta alaisiltaan! Taasko sinne haetaan uusia orjia :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe