Mukana oli esim. siivoja

Oulusta -vieraana

Tahtoisin tietää mitä ajatuksia on itsenäisyyspäivän mellakoitsijoilla itsenäisyydestä ?
Arvostavatkko Itsenäisyyttä laisinkaan ?

Juhlissa on ihmisiä laidasta laitaan, ei pelkästään eliitti.

30

203

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eläinlääkäriin

      Niillä oli mielessä veteraanien ryöstäminen ja punainen vallankumous. :-D
      Niiltä pitäisi evätä äänestys ja lisääntymis oikeus.

      • tie totuus ja elämä

        seuraava on lainattu raamatusta . lopunaikana pahuus lisääntyy ja on ns . ahdistuksen aika . kansalaiset nousee oman maan kansalaisia vastaan ja maat maita vastaan . jeesus sanoi että raha on kaiken pahan alku ja juuri .


    • kiakkotaituri

      Näyttää professorkin aamutuimaan ottaneen kantaa tähän. http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2013/12/kiakkovieraat-ja-itsenaisyys.html
      Toteaa hauskasti tuntevansa kiakkovieraita kohtaan "lähinnä hyväntahtoista sääliä. Siis vähän samoin kuin sellaista pikkulasta kohtaan, joka on mennyt uhmapäissään tekemään jotain mistä on seurannut harmia hänelle itselleen." Aika ilkeästi sanottu.

      • huvittuneena

        Olihan se hepan tönäisemä, vaalanpunaisessa hatussa esiintyvä teini aika säälittävä. Kai ne vanhemmat on samaa kalimberia... :-D


      • Oikein sanottu

        "Aika ilkeästi sanottu"

        Miten niin ilkeästi? Juuri tuollaisesta uhmapäissään tehdystä typeryydestähän tuossa oli kysymys. Jos oikeasti haluttaisiin ajaa jotain asiaa, niin siihen löytyisi järkeviäkin keinoja. Tuollainen riehuminen ja toisten omaisuuden tuhoaminen herättää vain sääliä ja vihaa riehujia kohtaan.


    • Verikosto

      Jos haluatte elää lampaina lopun ikäänne, totelkaa ja kuluttakaa. Pyörikää oravan pyörässänne ja älkää kyseenalaistako mitään. Tässä maassa on todella moni asia pielessä ja asioitten tulisi muuttua. Sitten kun joku vihdoinki tekee jotain tällästä niin ollaan haukkumassa "hipiksi" "rahvaaksi" "huligaaniksi"

      Ja yksi suosittu vasta argumentti on " Mee töihin"

      Aivan varmasti menisin jos vain olisi töitä.

      Alas vaan nukke hallitus ja kansanvalta takaisin.

      • realiteetit.

        Joo kansa valtaan.... hyvänen aika, kerro miten tämä maa pysyisi minkäänlaisessa kunnossa jos tuollaiset huligaani-idiootit vailla minkäänlaista tietoutta esim. taloudesta pääsisivät valtaan?


      • esimerkkinä

        Kansa on liian tyhmä. Voisitko kertoa meille esim. valtiontalouden aljäämästä?


      • anarkisti ei välitä
        esimerkkinä kirjoitti:

        Kansa on liian tyhmä. Voisitko kertoa meille esim. valtiontalouden aljäämästä?

        Ei hän voi, kun ei tiedä. Anarkisteilta kun tuntuvat nuo tiedot puuttuvan kokonaan, hoetaan vaan että valta kansalle, mitään käytännön ratkaisuja tai tietoja yhteiskunnan toimimisesta ei ole.


      • mietihänsitä

        Ai että joku vihdoinkin tekee jotain tällaista...Tarkoitatko tosiaan että ikkunoiden särkeminen ja poliisien kivittäminen on joku saavutus? Että olisi pitänyt päästä vielä häiritsemään sotaveteraaneja itsenäisyysjuhliin?
        Tässä maassa on varsin moni asia hyvin ja sopisi katsoa niitä.
        Meillä ei tehdä töitä bangladeshiläisen ompelijan paljoilla. Yleensä ei tule kadulla ammutuksi kuten Mogadishussa ja naisilla ja tytöillä on sama mahdollisuus koulutukseen ja töihin kuin miehillä ja pojilla, toisin kuin Kabulissa.
        Hallitustakin saa arvostella tulematta päätä lyhyemmäksi.


      • skördä

        "Sitten kun joku vihdoinki tekee jotain tällästä niin ollaan haukkumassa "hipiksi" "rahvaaksi" "huligaaniksi"

        ai kun kiva.. vihdoinkin joku siis uskalsi hajoittaa ihmisten autoja ja liikkeiden ikkunoita..siis niiden ihmisten omaisuutta jotka veroillaan kustantavat tuollaisten selkärangattomien kiljukänni-sossupummi huligaanien elämän.


      • 9999
        mietihänsitä kirjoitti:

        Ai että joku vihdoinkin tekee jotain tällaista...Tarkoitatko tosiaan että ikkunoiden särkeminen ja poliisien kivittäminen on joku saavutus? Että olisi pitänyt päästä vielä häiritsemään sotaveteraaneja itsenäisyysjuhliin?
        Tässä maassa on varsin moni asia hyvin ja sopisi katsoa niitä.
        Meillä ei tehdä töitä bangladeshiläisen ompelijan paljoilla. Yleensä ei tule kadulla ammutuksi kuten Mogadishussa ja naisilla ja tytöillä on sama mahdollisuus koulutukseen ja töihin kuin miehillä ja pojilla, toisin kuin Kabulissa.
        Hallitustakin saa arvostella tulematta päätä lyhyemmäksi.

        "Meillä ei tehdä töitä bangladeshiläisen ompelijan paljoilla. Yleensä ei tule kadulla ammutuksi kuten Mogadishussa ja naisilla ja tytöillä on sama mahdollisuus koulutukseen ja töihin kuin miehillä ja pojilla, toisin kuin Kabulissa.
        Hallitustakin saa arvostella tulematta päätä lyhyemmäksi. "

        No muutahan sitä ei ihminen sitten tarvitsekaan!

        Kyllä on hullu ja tyhmä se joka ei suomessa ole tyytyväinen!


    • Anarkia-antti

      Kylläpäs ihmiset on kylmiä tänä päivänä. Onko ihmisiä olemassakaan vaan ovatko kaikki jo kuluttajia? Viesteistänne päätellen teillä on erittäin paljon vihaa päässänne.

      Muistakaa että kaikki anarkistit eivät ole materiaa hajottavia huligaaneja.

      Ja kansanvalta tarkoittaa mielestäni sitä että "huligaanit" Eivät ole vallassa, vaan kansa. Sinä ja minä, naapurin pera.

      Kapitalismi ei ole ainoa ratkaisu, eikä Anarkia. Yhdessä voimme varmasti tehdä maailmasta paremman paikan elää.

      • Kersantin äiti

        Maailmasta ei tule parempi paikka väkivallalla ja rikkomalla paikkoja.
        Ette vässykät osaa rauhanomaista kannanottoa, joten teidän mielipiteet saa jättää omaan arvoonsa, jota arvoa ei siis ole ollenkaan.

        Huonon kasvatuksen tulos: ei sydämensivistystä.


      • Kateenin sisko
        Kersantin äiti kirjoitti:

        Maailmasta ei tule parempi paikka väkivallalla ja rikkomalla paikkoja.
        Ette vässykät osaa rauhanomaista kannanottoa, joten teidän mielipiteet saa jättää omaan arvoonsa, jota arvoa ei siis ole ollenkaan.

        Huonon kasvatuksen tulos: ei sydämensivistystä.

        Ei tule ei maailmasta parempaa rikkomalla paikkoja olen samaa mieltä. Nämä paikkoja hajoittavat nuoret on niitä jotka on kokeneet vanhempiensa työuupumiset ja avioerot 80-90 luvulla. Eläneet sitä lapsena olemistaan siinä ympäristössä. Lamassa syntyneitä osa. Nämä jotka nyt on niitä sossupummeja koska eivät halua itse sinne töihin syystä siitä etteivät toistaisi isänsä uraputkiohjusajattelua ja perheensä unohtamista. Siis olisipa heille tarjota edes sellaisia työpaikkoja missä ei työnantajat pomppottaisi ja vedättäisi ja käyttäisi hyväkseeen vaan ikävä kyllä sitäkin kokemusta on heille jo karttunut. Niille nuorille jotka sinne töihin ovat sitten halunneet. Kyllä se alkaa nostamaan vihantunteita jos yrittää mutta kun kehenkään ei voi enään luottaa. Kun yrität tehdä niitä töitä siinä opiskelujesi ohessa niin siitäkin rankaistaan ja takasinmaksuja tulee kun olet tienannut 100 e liikaa ja saanut samalla opintotukea. Siinä on sitten vietetty satasella kulutusjuhlaa opintojen ohessa?
        Olen sitä mieltä että oli heillä kasvatus mikä hyvänsä niin suuri osa on kokemustensa kautta keränneet itseensä vihaa yhteiskuntaa kohtaan. Siellä mellakoissa on ollut mukana niitä nuoria jotka ovat yrittäneet ja pettyneet kerta toisensa jälkeen. Tänä päivänä jos ei ole suhteita on kesätyötäkin vaikea saada ja kun nuori sen saa tai sen työharjoittelupaikan niin silloin työnantajat hoitaa oman osuutensa siitä miksi työtä aletaan vieroksumaan. Nuorta käytetään hyväksi, ei opasteta ei kannusteta vaan otetaan kaikki irti ja vedätetään. Se ei motivoi edes haluamaan töihin. Työharjoitelijoillakin teetetään täysipäiviä. Nuoret työharjoittelijat ovat työnatajille vain ilmaista helppoa työvoimaa joita käytetään vain se aika hyväksi kun harjoittelu kestää. Ei nuorella on turvaa tulevasta vaikuitesta työstä ei edes uskoa siihen että kun pääset johonkin hertkeksi voisit saada sieltä työpaikankin joskus. Tämä huliganismi on vihaa ja turhautumista. En hyväksy millään tavoin sitä mutta jollakin tavoin ymmärrän että suututtaa.


      • Hyvä idea mutta...

        Oletko oikeasti noin naiivi? Joku haluaa aina enemmän valtaa. Joku aina saa enemmän rahaa. Joku on aina fiksumpi kuin toinen. ei ihmiset oo samallaisii, joku nousee aina. Toi teoria kusee ekan vuonna jo, jos tästä tulee kansanvalta. Älä suut tää on fakta. Me ihmiset ollaan eläimii.


    • Turpiin ja onnea

      Ja mitähän nämä sankarit olisi tehny jos olisivat päässeet juhlapaikalle? Heittäneet sotaveteraaneja ilotulitteilla? Vetäneet Jukka poikaa turpiin? Pahoinpidelleet Arhinmäen?

      • moukkia kaikki

        Ne on Arhinmäen vasen käsi ja pala munaa.


      • Turpiin ja onnea

        Niin, kyllähän tämä porukka nyt uskaltaa yrittää sabotoimaan juhlatilaisuuden jossa on sotaveteraaneja.

        Kiakkovieraat on kuitenkin sen verran älykkäitä että osaavat laskea kuinka vanhoja veteraanit nykypäivänä ovat. Kiakkovieraat teki riskianalyysin ja päätteli että luultavasti pärjätään näille 90-vuotiaille, jos vaikka päästäisiin juhlatilaan ja naamakkain tämän "eliitin" kanssa.

        Olisivat ehkä pärjänneet koska olivat ottaneet jääkiekkomailat mukaan. Ehkä. Toisaalta kun katsoo näitä pidätyksestä vapautettuja kiakkovieraita niin ei sekään ihan varmaa ole.


    • wqe 2 4554

      no siivoojia on nykyään niin paljon se on nyky nuorten unelma ammatti

    • Call me V

      Greetings Finland!

      We heard that your dear country had little protest yesterday on your indebence day?

      It is interesting that all around the world there is riots too, and much in Europe.

      Dont believe in media lies. Turn off the TV and Enjoy your time with family.

      Jyrki Katainen is the man who leads your country to doom.
      We have much information about your leaders corruption and we are looking forward to bublish them.

      Support your youth, future needs them. I know you are so mad about protests but i know that your youngsters think what is best of you.

      We are anonymous.
      We do not forgive.
      We do not forget.
      Expect us.

      • Anarchy in UK

        Kannattaako kirjotttaa englanniksi, kun ei hallitse kieltä. Tuohon täyttä peruskouluenglantia. Toisaalta tuo kirjoituksesi olisi myös suomen kielellä aivan typerää.

        Kyllä ne Pisan tulokset taitavat olla oikeassa siinä, että nykyisten peruskoululaisten taso on romahtanut. Myötähäpee tuo kirjoituksesi herätti.


      • asdlaffa3

        juuh elikkäs opettele ensin englantia ja sitten vasta postaa englanniksi


      • bublish...


      • skördä
        kekek-kekek kirjoitti:

        bublish...

        ja indebence...


    • enVALITAvaikKÖYHÄole

      Kalevasta poimittu;
      En ymmärrä miten voitte loukata isiemme työtä näin. Jos haluatte tuoda asiaanne esille niin keksikää sille joku toinen keino.

      Olen nähnyt mihin Suomi olisi joutunut ilman isiemme panosta. Ette varmaan edes osaa kuvitella mitä on olla 40 asteen pakkasessa ilman minkäänlaisia mukavuuksia. Jos ette usko niin menkää käymään naapurissa muualla kuin isoissa kaupungeissa.

      ?... ettekö oikeasti voi tutustua historiaan ....

      ----
      Ja kumpa joku toimittaja kysyisi mielenosottajalta arvostaako nämä itsenäisyyttä ?

      Varmasti näille kelpaa työttömyyskorvaukset ja asuntotuki, vaikka ollaan niin
      ""luokkajärjestelmää"" vastaa.

      • Oikeutta

        Näinhän se on, että Vässykät vaatii oikeusia, muttei ymmärrä velvollisuuksista mitään.

        Remmiä perseelle ja Siperiaan!


    • Pointti

      Huom.
      kyseessä ei ollut mielenosoitus, vaan kyseessä oli rosvojoukko, joka oli tullut häiriköimään ja joka oli varustautunut väkivaltaan ja
      vahingontekoon soveltuvin välinein.

    • Huolestuttavaa

      Hei Oulusta vieraana vastaan että minä luulen että näillä nuorilla ei varsinaisesti ole mitään ajatusta itsenäisyydesta kun he ovat niin vihaisia. He eivät koe itsenäisyyttä niinkuin ehkä pitäisi eivätkä arvosta sitä kun eivät näe siinä ilmeisesti mitään arvostettavaa? ja se taitaa johtua heidän omista kokemistaan asioista. Monista pettymyksistä ehkä? On ikävää kun jotkut ovat niin täynnä vihaa ja ehkä tässä pitäisi miettiä enemmän mikä heidät ajaa tuollaiseen kuin sitä että he niin tekivät? Miksi täytyy hajottaa ja riehua? Mikä on saanut heidät noin turhautumaan? Ja lisäksi vielä pitäisi huolestua siitäkin että he juovat niin paljon. Täällä kaikki tuomitsee heidän riehumisensa mutta harva on siitä oikeasti huolestunut? Eihän mikään tunne tyhjästä synny?

      • pappa betalar

        Ei nälkäinen jaksa riehua!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe