Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

pöyristynyt

21

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nn67

      ei ollut näyttöä.Ei ketään linnaan tuomita ilman 100% näyttöä

    • AzeBlaze

      Aluksi ihmiset tuhoavat luonnon, sitten maailman ja nytten ihmisiä! Mihin maailma on oikein menossa?!

    • AzeBlaze

      Sille kyllä pitäis antaa elinkautinen.

    • Varokaa niitä tyttöi

      Aloittajan kysymykseen vastaus: Teko oli hyvin tuomittava ja rangaistus liian kevyt. Mutta mielestäni täysin oma lukunsa nykyään on ns. tilin tekevät 13-15 vuotiaat tytöt, jotka väärennetyin papruin menevät raflaan ja lähtevät jonkun äijän mukaan teeskennellen täysi ikäistä, tai jotenkin muuten tapaavat jonkun miehen ja kusettavat ikänsä tälle.

      Sitten tehdään ukkelin kanssa temput ja vähän myöhemmin tirskautetaan teko itkut poliisilla ja nostetaan syyte lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kusetettu äijä saa vankila tuomion ja joutuu maksamaan tytölle tuomio rahat. Maine menee äijältä ikuisiksi ajoiksi saa pedarin leiman ja kukaan ei usko äijän selityksiä, että joutui huijauksen uhriksi. Tyttö teki ns. tilin.

      En ole itse pedari, enkä kokenut kirjoittamaani tarinaa, mutta näitä tapauksia olen kuullut tapahtuvan. Täysin etukäteen suunniteltuja seksi-rahastus keikkoja.

      • Joopajoo...

        Nämä syntyvät traumat ovat pääsääntöisesti kukkahattutanttojen korvien välissä, itse nuorelle näistä ei vapaaehtoisesti tehtynä ole mitään haittaa.
        Mm. euroopassa ei ole moisista traumoista kuultu puhuttavankaan.
        Alun perin kysymyksessä on ruotsalaisten lesbojärjestöjen retoriikka jonka mukaan nuoresta naisesta on helppoa kasvattaa lesbo jos kontaktit heteromiehiin estetään.
        Anna kontulan mukaan nuoret naiset suojellaan mielenvikaisiksi.


    • Miten tän selittää?

      Jos Suomessa säädettäisiin seksin suojaikärajaksi 13v. tai 14v. Miten kävisi tän ikäisille jo seksiä harrastaneille nuorille ja sitä just harrastaville,, jos heidän seksi kumppanit olisivat olleet vielä useamman vuoden vanhempia? Nythän heidän pitää olla henkisesti rikki ja tuhottuja hyväksikäyttö uhreja näitten 13-14-15 vuotiaiden, kun mielenterveys ihmiset näin sanovat. Tiedän jo mitä tätä lukevat monet ajattelevat, eli että siinä se sairas pedofiili kehtaa vielä halujansa puolustella, tänne törkyä kirjoitella hyi hitto!!! jne... Turpaan pitäisi laittaa pedoa ja oikeastaan tappaa kiduttaen jne...

      En ole muuten pedari ja näin sitten.. Vaan asioita kun asioita pohtiva persoona ja sitten asiaan: Monessa Euroopan maassa seksin suojaikäraja 13-15 ikävuotta. Ei ole kuulemma näissä maissa seksistä johtuvaa pahoinvointia tän ikäisillä nuorilla joilla seksi kumppanit olleet vielä useamman vuoden vanhempia. Mites Suomen mielenterveys ihmiset tän selittävät????? ja te kaikki muut?????

      • 4326463

        Kun suomalaista suojaikärajaa säädettiin, oli suurin pelko alaikäisiä poikia saalistavista homoseksuaaleista miehistä, joita vastaan vanhemmille haluttiin aseita.

        Tuolloin verrattiin mm. Ruotsin 15 vuoden suojaikärajaan, mutta sitä vastaan argumentoitiin mm. sillä että "kyllä sen ruotsin homojen määrästä näkee".

        Keskustelu suojaikärajan kohdalla on siis sitä säädettäessä liikkunut tällä tasolla. Myöhemmin on pitänyt keksiä kaikenlaisia traumatisoitumisargumentteja sen puolustelemiseksi. Muualla maailmassa tosiaan on tajuttu, että ei ne nuoret siitä traumatisoidu, jos päätyvät harrastamaan suostumuksellista seksiä murrosiässä.


    • Suomipahoinvointimaa

      Espanjassa 13v. seksin suojaikäraja sit on monia Euroopan maita joissa 14v.-15v. seksin suojaikäraja. Lähi-idän suunnalla 9v.-12v. seksin suojaikäraja. Jos nyt unohdetaan toi Lähi-idän suunnan malli, koska siinä sananmukaisesti jo sekstaillaan lasten kanssa.

      Mutta olisko se järkevä seksin suojaikäraja 13v. tai 14v., niinkuin keski-Euroopassa ja etelä-Euroopassa. Turhauttavaa kun minä, tai joku ottaa tän aiheen edes puheeksi täällä, niin automatic-leimaudun pedariksi jne. vaikka sitä en todellisuudessa ole. Tolla automatic-pedari ajatus kaavalla haukkuvat ovat kait sitten sitä mieltä myös, että Euroopassa on monia kymmeniä miljoonia pedareita, kokonaisia valtioita kansoja ja useita, kaikki he pedareita, kun heillä suojaikäraja lähtee 13v. ja 14v. nuorista.

      Kannattaa käydä katsomassa Wikipedia Suojaikäraja ja laskea paljonko noihin 13v.-14v. suojaikäraja maihin mahtuu populaa. Ja eiköhän näistä kyseisistä Euroopan sivistys maista löydy vähintäänkin yhtä pätevä mielenterveys ammattilaisten ryhmittymä kuin meiltäkin ja he osaavat hommansa hyvin, koskien aihetta: Nuorten mielenterveys ja seksi.

    • Tikanpoika puussa

      Itse asiassa kun nykyisestä ns. suojaikärajasta päätettiin, kiinnitettiin hallituksen esityksessä huomiota keskimääräistä korkeampaan suojaikärajaan, joka kumpusi juuri tuolta "4326463":n kuvailemasta homofobiasta.

      Hallitus itse asiassa esitti lakiehdotuksessaan suojaikärajaksi 15 vuotta.

      Jossain vaiheessa eduskunnassa ilmeisesti sitten kukkahattutätimäisyys on päässyt voitolle, ja säädettyyn lakiin tuli tuo korkeampi suojaikäraja.

      Asiaan voi tutustua lukemalla vaikka hallituksen esityksen 6/1997 ja sitä seuranneen lakiehdotuksen

      http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE 6/1997 Yksityiskohtaiset perustelut 6/7&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WP

      http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE 6/1997 Lakiehdotukset&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WP

      Mielenkiintoista on myös tuon suojaikärajan yleinen perustelu.

      "Vanhempien henkilöiden lapsiin kohdistamat seksuaaliset teot ovat lapsille vahingollisia, koska lapset eivät kykene tasavertaisista lähtökohdista arvioimaan varhaisen sukupuolisen seurustelun heille mahdollisesti aiheuttamia ongelmia"

      Mutta vahingoittumattomana tämä lapsi kykenee kyllä pohtimaan varhaisen sukupuolisen seurustelun heille m a h d o l l i s e s t i aiheuttamia ongelmia samanikäisen kanssa?

      Kas kummaa, että meillä näitä traumoja putkahtelee paljon enemmän kuin Euroopassa muuten. Sehän on lähestulkoon lakisääteistä.

    • kolji60
    • dlsöfdklaös

      Itse parikymppisenä tyttönä jouduin työpaikalla parin nelikymppisen miehen mielenkiinnon kohteeksi. Heidän puoleltaan ei ollut kyse rakkaudesta, kiintymyksestä vaan ihan puhtaasti olisi halunneet päästä p....maan nuorta freesiä kivannäköistä mimmiä. Onneksi olen aina tajunnut kuviot. Sen vaan totean että maailma on täynnä hyväksikäyttäjiä. Tytöt nuoria, äijät reippaasti vanhempia. Yök, yök.

      • Näin se vain on

        Mitä hyväksikäyttöä se on jos nelikymppinen mies yrittää päästä panemaan parikymppistä naista? Aina voi kieltäytyä. Sitä paitsi sen ikäiset naiset panevat vanhempiakin ukkoja jos miehellä on rahaa joten aivan turhaa moralisointia.


    • kallehijoo

      "Tytöt nuoria, äijät reippaasti vanhempia. Yök, yök."

      Tarkoitatko, että tämä oli sinulle henkilökohtaisesti yök, yök? Oletko vakavissani, että esimerkiksi 50-vuotias Johnny Depp on parikymppisille naisille yök, yök... Jos otat esimerkiksi jonkun ihramahaisen suomalaisen nelikymppisen sohvaperunan, niin tietysti se on yök, yök! Eihän se miehen ikä mitään merkitse!! Eikös kyse ole kropasta, käytöstavoista, sivistyksestä jne? Nelikymppinen on helvetin nuori mies... Vielä lapsellisemmaksi kommenttisi tekee vaikka joku 42v Ben Affleck?! Todellakin on varmasti helvetin YÖK parikymppisten naisten keskuudessa!!! :D

    • vissiinvaikeeta

      Hei haloo nyt miehet. 13v lapset ei todellakaan hurmaile niitä miehiä ja vaikka vittu pitäs strippishown ni pakkoko lapseen on koskea, jos on tommonen probleema, suosittelen: tappakaa itsenne mieluummin kun tuhoatte viattoman lapsen elämän :)
      Enkä tajua, miksi jotkut miehet puolustelevat mitä ihmeellisimmillä jutuillaan noita raiskaajia/pedofiileja, johtuu varmaan omista haluista, vai mikä muu syy voi olla syyttäessään LASTA !? Luuletteko tosiaan että ne lapset on jotain saatanan kieroilijoita joilla on salaliitto teitä miehiä vastaan. Onko se ny niin hiton vaikeeta olla koskematta alaikäsiin ?? Minusta heihin koskee vaan ne, jotka eivät saa omanikäsiään koska ovat niin vajaaälyisiä pellejä!

    • Teinit osaa vietellä

      > Hei haloo nyt miehet. 13v lapset ei todellakaan hurmaile niitä miehiä ja vaikka ***** pitäs strippishown ni pakkoko lapseen on koskea <

      > Hyväksikäytöksi katsotaan kun asemansa tai ikänsä puolesta käyttää hyväkseen näitä ominaisuuksiaan vietelläkseen <

      Entäs jos se onkin se NUOREMPI joka käyttää IKÄÄNSÄ hyväks ja VIETTELEE vanhemman?

      Teinit käyttävät seksuaalisuuttaan häikäilemättä hyväksi, kun tietävät että saavat miehet kiihottumaan, esittelemällä sulojaan häpeilemättä mekoissaan jotka eivät edes peitä pi**ua!

      Lukekaapas toisen kansanedustajan Anna Kontulan kirja "Tästä äiti varoitti".

      Siinä nuori teinityttö kertoo kuinka itse halusi vanhempia miehiä ja kuinka, äidin varoituksista huolimatta, halusi paneskella niiden kanssa.

      "Neljätoistavuotiaalle öinen kaupunki on seikkailu. Liftaan autoon ja annan miehen ymmärtää, etten oikeastaan ole matkalla minnekään. Hän parkkeeraa tyhjälle hiekkarannalle. Istumme hetken hiljaa, kumpikin epäröi tehdä aloitetta. ilmoitan haluavani uimaan. Mies jää autoon katselemaan, kuinka pudottelen vaatteitani rantahiekkaan..." jne..

      Nuoretkin naiset tietävät kyllä tasan tarkkaan kuinka seksuaalisuuttaan käytetään hyväksi manipuloidessaan miestä käyttäytymään haluamallaan tavalla.

    • hyiolkoon?

      No oiskohan se sillon se vanhempi joka käyttää nuoren nuorta ikää hyväksi? Vai meinaatko että tässä vieteltäisiin dementoitunutta kehitysvammaista laitospappaa?
      Olet oksettava, btw =) En kyllä epäilisi vaikka olisitkin joku kehitysvammainen laitospappa, tosin häpeäksi heille olisi sinua sellaseks luulla....
      Miks sulla on noin kauhee hinku puolustella pedofiliaa noilla iänikuisilla fraaseilla joita pedofiilit juurikin käyttää?

    • SMF
      • Suomen Mother Fucker

        Keitä te ootte? Suomen Mother Fuckers?


    • Älä särje nuoruutta

      Hyväksikäyttöä puolusteleva aivopesu, jota täällä harrastetaan, on jotensakin kuvottavaa. Vallankäyttöä ja viattomuuden hyväksikäyttöä. On se kumma, että se on niin vaikeeta varmistaa, ettei sekaannu alaikäisiin. Lapsellinen perustelu, että näytti vanhemmalta tai sanoi itseään vanhemmaksi. Katsoin juuri dokumenttia, jossa ulkomaalainen teini oli raiskattu ja elämä meni raiteiltaan. Paha olo ja se, että asiasta ei kehdannut puhua, ajoi tytön syvemmälle seksuaaliseen maailmaan, kun kukaan ei auttanut. Tämä kuvaa sitä, että näitä tekoja ei oteta riittävän vakavasti. Onneksi tämä tyttö lopulta sai edes hieman apua käymällä asiaa läpi. Mutta se ei tekoa peruuta :( "Kuulemma muualla nuoret eivät tästä kärsii", paskaa! Kovemmat rangaistukset pedareille kansalaisaloite.fi/fi/aloite/852! Toivottavasti pidät asiaa tärkeänä ja käyt kannattamassa :)

      • Nutturat kieltoon

        Se, että verrataan raiskausta ja vapaaehtoisesti harrastettua seksiä toisiinsa on jotenksakin kuvottavaa, ja kertoo siitä, että kirjoittaja ei osaa suhtautua koko seksuaalisuuteen aiheena mitenkään järkevästi.

        Tästä kertoo myöskin se, että huutaa kappaleen lopussa kovempia rangaistuksia pedareille, vaikka kerrottu raiskausesimerkki kertoo teinistä jonka ikää ei määritellä, eikä myöskään maata, jossa teko tapahtui. Näin ollen jää arvioimatta myös se, olisiko raiskauksen sijaan suostumuksella harrastettu seksi ollut edes rikollista ko. maassa. Maailmalla kun ns. suojaikäraja on keskimäärin alhaisempi kuin Suomessa.

        Aloite puolestaan on täysin ankka. Muualla maailmassa on hyviä esimerkkejä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, jolla pedofiilien tekemiä ja pedofiliaan kuulumattomia lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä on vähennetty. Missään näistä jo ennestään suhteellisen kovat maksimit omaavien rangaistusasteikoiden koventaminen ei ole kuulunut valikoimiin. Aloitteen saaman,tai tarkemmin sanottuna saamattoman, suosion perusteella onneksi kovin moni ihminen ei ole asiaa ymmärtämätön fanaatikko, vaan pitää järjen kädessä, ja toivoo, että asiaan puututtaisiin paremmin toimivilla keinoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe