Trustbudyyy tip

wippiopettaja

Jos olet ottanut heiltä lainaa 600€ etkä pysty maksamaan sitä kerralla takaisin niin jätä maksamatta. Siinä vaiheessa kun saat haasteen niin kiistä siitä kaikki kulut paitsi pääoma, viivästyskorko ja perintätoimiston kulut. He ottavat kyllä sitten yhteyttä että voivatko sopia asian. Laitat sitten maksuehdotuksen esim 12kk x 55€ ja sanot ettet suostu muuhun..ei ehdi kissaa sanoa kun tulee myöntävä vastaus.

Eli velka jäi reilusti alle 700€ ja vuoden maksuaika, normaalisti 712€ ja kuukausi.


Ei taida trustbuudyn toiminnat kestää päivänvaloa oikeudessa kun noin haluavat sopia :P

12

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wippiopettajakaipaan

      hmmm itse maksoin tuon 600e neljäntenätoistapäivänä takaisin, mutta sen olisi pitäny olla heidän tilillään jo silloin... SAATANA! joten nyt pitäis maksaa vielä 112€, pyysin tästä erillistä laskua mutta eivät luvanneet, voisinko mitenkään välttää tätä maksua?

      • ihan pelle firma !

        Voit kun vaan jätät maksamatta ! Suomessa mennään Suomen lakien mukaan ja täällä riittää kun olet maksanut sen eräpäivänä, ihan sama milloin se on ollut perillä heidän håmåswenssonin tilillään . Vaikka et olisikaan maksanut eräpäivänä, pahin mahdollinen seuraamus olisi 5 euron muistutusmaksu 14 päivän kuluttua eräpäivästä.

        Nämä pidennusmaksut on todettu täysin laittomiksi jo moneen kertaan.


    • 2000000

      mutta kun se 14päivä ei vissiin ole varsinainen eräpäivä niin onnistuukohan ihan noin. *Jos maksat lainan meille takaisin 14 päivän sisällä(maksun tulee olla tilillämme viimeistään 14 päivänä), niin laina on ilmainen. Laina 30 päivää 716 EUR . Pidennysmaksu joka kuukausi 30 päivän jälkeen 56 EUR


      Mitähän lähettäisin sinne sähköpostilla ettei tarvisi maksaa, mitä jos pistäis vaan että en maksa tota 116€ PISTE tulisikohan jotain laskuja vielä postiin

      • cxvnfg

        Mielestäni jos laskussa on eräpäivä tuo 14 päivää siitä kun laina otettu niin ei vaikuta nuo lauseet mitään ?


    • hyvä suomi

      Menkää hoitoon.

    • jonne2

      14 päivän kohdalle ei vielä lähetetä laskua, se tuele vasta joskus 20pv lainan ottamisesta.... ne maksutiedot pitää kattoa sieltä trustbuddyn tililtä jos haluu päästä pelkällä 600e

    • olenwippioppejakaipa

      elikkäs jätin nyt vain maksamatta tuon 117e ylimääräistä ja trusbudlähtetti sähköpostiin:

      Lainasi eräpäivä Trustbuddy:lla on mennyt UMPEEN! Jos maksu ei tule meille niin laskusi siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi ja voit saada maksuhäiriömerkinnän ja VAIKEUKSIA saada lainaa muista paikoista. Maksa koko lasku 716.00 ja myös yksi pidennysmaksu 56.00 meidän tilille ehtojemme mukaisesti.


      Maksun tiedot:
      Summa: 716.00 ja myös 56.00
      Tilinumero: FI54 8161 9710 0018 18
      Eräpäivä: 22-12-2013


      Vaikka olen siis sen 600e maksanut jo, jäänkö odottamaan vaan muistutusmaksua koska eihän muuta suomenlaissa voi tulla? ja eikö sen täydy aina tulla postiluukusta sisään eikä mihinkään sähköpostiin?

      • ghkfghk

        Kyllä se lasku voi tulla pelkästään sähköpostiinkin.

        Ne laittaa vielä yhden laskun tämän jälkeen ja sitten tulee kirje vk creditiltä. Tuossa vaiheessa voit joko maksaa tai laittaa sinne viestiä että keskeyttävät perintätoimet ja siirtävät asian oikeudelliseen perintään. Sitten kun kuukauden päästä tulee haaste niin kiistät kaikki kulut ja että olet pääoman jo maksanut jne. Erittäin todennäköisesti he jättää jutun tähän, eivät siis lähde käräjöimään. Mutta huomioi se että 60vrk alkuperäisestä eräpäivästä voi kärähtää luottotiedot.

        Toki voit jo nyt ottaa yhteyttä trustbudyyn ja kertoa että pääoma on maksettu ja että voisit suostua vielä muutaman euron korkokuluihin, jotka on siis lain mukaisia.


    • wippioppeikaipaan

      Haluatko muotoilla mulle hyvän viestin mitä niille laitan sähköpostiin!

    • semmoista

      Mä sain tämmöistä viestiä vk creditiltä koskien 200e 400e lainojani:
      Hei,

      Kiitos yhteydenotosta.

      Sinulla on kaksi perittävää saatavaa joiden yhteenlaskettu velkasaldo on 945,86 euroa. Molemmista saatavista on teille 29.1.2014 lähetetty maksumuistutus postitse.

      Toimimme asiakasyrityksemme TrustBuddy Ab:n asiamiehenä tässä asiassa. TrustBuddy Ab ja sen verkkosivu TrustBuddy.com muodostavat internetissä toimivan asiakaspalvelujärjestelmän, joka välittää yhteydenottoja jäsentensä välillä siten, että nämä voivat antaa ja ottaa lainaksi rahavaroja toisiltaan. Kyseessä ei siis ole kuluttajasaatava elinkeinoharjoittajalta kuluttajalle, vaan ns. vertaislaina. Lainasopimus on kahden kuluttajatahon, lainanottajan ja yhden tai useamman lainanantajan välinen sopimus, jolla myönnetään rahalaina lainanottajalle TrustBuddyn verkkosivun välityksellä.



      Palautteenne johdosta haluamme korostaa, että kyseessä ei siis ole saatavien perinnästä annetussa laissa tarkoitettu kuluttajasaatava, vaan Trustbuddy Ab:n sopimusehtoihin (käyttöehtoihin) perustuvat kulut, jotka lainanottaja on lainaa ottaessa hyväksynyt (linkki: https://trustbuddy.com/fi/tietoa_meista/kayttoehdot/ . Näin ollen asiassa ei myöskään tule soveltaa mainitun lain 5 ja 5a §:ssä kuluttajasaatavan maksuvaatimukselle asetettuja vaatimuksia koskevia säännöksiä.



      VK Credit Oy on vastuullinen perintätoimintaa harjoittava yritys, joka pyrkii jatkossa ottamaan huomioon saamansa palautteen. Noudatamme luonnollisesti Suomen perintälain mukaisia sääntöjä, mm. perintäkulujen määrästä. Toistaiseksi perintäkulumme sisältyvät maksumuistutuksissa mainittuihin 5 euron mustutuskuluihin. Järjestyksen vuoksi toteamme vielä, että Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt VK Credit Oy:lle toimiluvan perintätoiminnan harjoittamiseen 26.6.2013 alkaen. Asian voitte tarkistaa esimerkiksi aluehallintoviraston verkkosivuilta löytyvästä voimassa olevien perintätoimen lupien luettelosta (linkki:http://www.avi.fi/documents/10191/111919/Perintatoimistot_luettelo.pdf/6871c5f6-09ad-47ea-bbde-d689bec4d251).

    • asfa346

      Voit riitauttaa ainakin ihme pidennysmaksut jne. Jos käyt lukemassa noita ehtoja niin siellä lukee selvällä somen kielellä:

      "Kaikkien TrustBuddyn välittämien lainojen laina-aika on kolmekymmentä (30) päivää. Jokaisen yksittäisen lainan laina-aikaa voidaan pidentää Lainanottajan niin halutessa uudella kolmenkymmenen (30) päivän laina-ajalla. Lainanottajan tulee maksaa Pidennysmaksu välittäjänä toimineelle TrustBuddylle"

      Ja tuossa huomio lauseeseen "..niin halutessaan..", eli jos et ole ITSE HALUNNUT pidentään lainaas niin ei siitä voida periä mitään, ja varsinkaan automaattisesti !! Maksamatta jättäminen ilman yhteydeottjoa ei todellakaan ole tuohon pidentämiseen suostumista..

    • sinnikäs sälli

      TB laina tuli tilille päivässä.
      18.09.2014 300.00
      Maksoin takaisin 01.10.2014 300.00 OP-pankki

      Pyysivät lähettää vaikkapa ruutukaappauskuvan(!) kuitista,laitoin

      Väittivät tänään hoonolla suomikiellä,että suoritusta ei näy ja lykkäsivät omaehtoisesti lainalle pidennysjakson 36 36 euron hinnalla.
      ...odotellaan vastausta.
      -muuta en maksa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe