Psykiatriaan liittyviä tekstiviestejä

Kari.Hoo

Psykiatriaan liittyviä tekstiviestejä – Julkaistu Etelä-Saimaan estareilla


Kristinuskolla on vapahtaja, joka armahtaa. Suomen valtiolla on presidentti, joka armahtaa. Psykiatriasta armahtaja kuitenkin puuttuu, eli psykiatria pitäisikin välittömästi lakkauttaa armottoman luonteensa vuoksi, koska psykiatriassa ihminen ei vapaudu edes kuollessaan, vaan vasta 10 vuotta kuolemansa jälkeen. Julkaistu estareilla 29.1.2013.

Psykiatria on valtiollisena rangaistusmuotona kaikkein julmin, koska sillä pyritään tietoisesti ja harkitusti viemään monilta kansalaisaktivisteilta uskottavuus. Julkaistu esrareilla 31.1.2013.

Kuinka on mahdollista, että vaikka psykiatrit erehtyvät ihmisinä päivittäin, niin he voivat kuitenkin halutessaan kieltää erehdyksensä muuttumalla psykiatreiksi? Siis ovatko psykiatrit itse syyntakeettomia, niin halutessaan? Julkaistu estareilla 5.2.2013.

Psykiatrinen ”diagnosointi” kaikkine lääkityksineen on henkiseen kastraatioon pyrkimistä, eli pyrkimystä nitistää ja latistaa ihmisen luonne ja persoona olemattomaksi. Fyysisellä puolella kastraatio tarkoittaa munatonta miestä. Julkaistu estareilla 8.2.2013.

Norjalaisen joukkosurmaajan Andreas Breivikin tapaus osoittaa sataprosenttisen täydellisesti, ettei psykiatrisilla lausunnoilla pitäisi enää koskaan olla tässä maailmassa minkäänlaista juridista tai inhimillistä totuusarvoa. Julkaistu estareilla 9.2.2013.

Psykiatria synnyttää ja aiheuttaa terveesti elämään reagoiviin ihmisiin omilla valheellisilla diagnooseillaan henkisiä kasvaimia. Jokainen meistä tietää mitä syöpä tekee pahimmillaan fyysiselle olemuksellemme. Julkaistu estareilla 26.5.2013.

Jussi Halla-Ahomaisesti voi hyvin todeta myös sen, että "taivaallisen totuuden puutteesta johtuen” myös psykiatriaa tullaan näillä näkymin syyttämään jo lähiaikoina oikeiden ihmisten mielettömistä väärennöksistä. Julkaistu estareilla 25.8.2013.

Hermomyrkkynä tunnetun sariinikaasun vaikutukset ovat samankaltaisia kuin psykiatriassa käytettyjen neuroleptien. Kummatkin vaikuttavat välittäjäaineisiin ja keskushermostoon ja tuhoavat näin ihmisten normaaleita elintoimintoja. Ehkäpä kansainvälisen yhteisön pitäisi tuhota Syyrian kemiallisten aseiden lisäksi myös kaikki psykiatriset kemikaalit ja valmisteet ihmisiä tuhoavina ja vammauttavina myrkkyinä. Julkaistu estareilla 18.10.2013.

Psykiatria kykenee vaikuttamaan suoraan vain ihmisen fyysiseen todellisuuteen omilla neurolepteillaan, jonka vuoksi psykiatrian on myös aika tunnustaa, että se on puhunut ihmisistä virheellisesti mielisairaina. Psykiatrisilla mielisairaus-käsitteillä ei ole mitään tekemistä itse lääketieteellisen todellisuuden kanssa, vaan ne perustuvat pelkästään uskomukselliseen mielivaltaan. Uskomuksellinen mielivalta on yhtä kuin perusteeton tuomiovalta, jonka vuoksi psykiatrinen diagnoosi muuttuu myös todellisuudessa psykiatriseksi rangaistukseksi. Psykiatria olisi pitänyt kieltää jo ajat sitten ja siirtää se todellisuutta vastaavaksi, eli osaksi fyysistä terveydenhuoltoa. Julkaistu estareilla 23.10.2013.

16

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Lähetäpä tuo osoitteeseen [email protected]. Soittakaa yksiköstä vastaaville ja kysykää sähköpostiosoiteet mihin ottavat vastaan palautetta jonka voi edelleen lähettää Eduskuntaan, yhteystiedot löytyvät googlettamalla.

    • Kari.Hoo

      Ihmisen minuus on aina tunnustettava

      Mielettömään ja mielivaltaan perustuva ”psykiatrinen diagnoosi” pudottaa ihmisen välittömästi pois ihmisyydestä ja vie tilaan, jossa pitäisi alkaa näytellä omaa itseään ja ihmisyyttään. Ihmetellä pitää, miten valtiovalta saattaa sallia, että oikeita ihmisiä asetetaan valheellisesti psykiatrisiin pakkorooleihin, joissa ihmisen minuus ryöstetään ja ihminen saatetaan tilaan, jossa hänen täytyisi alkaa epätoivoisesti näytellä omaa itseään. Edellinen johtaa ihmisen täysin tekopyhään tilaan, jossa hän psykiatrisen ”diagnoosin” pakottamana joutuu häpeämään itseänsä, vaikka hän ennen valheellista diagnoosia kunnioitti itseänsä. Kun ihminen ei suostu kieltämään omaa minuuttaan ”psykiatrisen sairauden” hyväksi, niin se katsotaan ”sairaaksi”, vaikka se on sataprosenttisesti terve reaktio ja ehdoton edellytys henkiselle ja mielelliselle elämälle ja hyvinvoinnille. Eli kukaan ei saa koskaan, eikä minkäänlaisessa tilanteessa kieltää omaa minuuttaan, vaan se tulee tunnustaa aina ja joka tilanteessa. Minä olen. Ole sinäkin.

      Mitähän rikoslaki sanoisi edellisen kaltaisesta vahingonteosta, jossa ihmisyys kielletään ja ihminen laitetaan epätoivoisesti näyttelemään omaa itseään. Toisin sanoen mielettömään mielivaltaan perustuva psykiatrinen diagnoosi ei ole koskaan mielen hoitamista, vaan sen tuhoamista.

      Psykiatriset diagnoosit on kumottava välittömästi, jotta ihmiset voisivat saada uskon, toivon, ja rakkauden mahdollisuudet omaan elämäänsä.

      Kari. H.

      • .....

        Laitoitko viestisi jo tuonne pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan pakkohoitolaitokseen jossa ei usein tiedetä mitä ihmisoikeuksilla tarkoitetaan?


      • Rikoslaki

        Psykiatriassa harjoitetaan henkisen pahoinvoinnin tuottamista, sillä hoitoalalle hakeutuvat narsistit ja sadistit. Rikoslaki LUKU 20 §5 mukaan henkisen pahoinvoinnin tuottaminen on rangaistava teko.

        Kuten mainitset, psykiatrinen diagnoosi on mielivaltaan perustuva, ei tieteeseen perustuva. Vain tieteeseen perustuvat diagnoosit ovat lääketieteellisesti päteviä, koska tiede perustuu faktaan ja mielipide fiktioon.


      • juristi.
        Rikoslaki kirjoitti:

        Psykiatriassa harjoitetaan henkisen pahoinvoinnin tuottamista, sillä hoitoalalle hakeutuvat narsistit ja sadistit. Rikoslaki LUKU 20 §5 mukaan henkisen pahoinvoinnin tuottaminen on rangaistava teko.

        Kuten mainitset, psykiatrinen diagnoosi on mielivaltaan perustuva, ei tieteeseen perustuva. Vain tieteeseen perustuvat diagnoosit ovat lääketieteellisesti päteviä, koska tiede perustuu faktaan ja mielipide fiktioon.

        Meinaatko että olisi järkevää tehdä jokaisesta noin sadasta psykiatrista ja psykiatrian alan hoitajasta rikosilmoitus? Kuinka todistat sinulle tuotetun henkistä väkivaltaa?


      • Kari.Hoo
        juristi. kirjoitti:

        Meinaatko että olisi järkevää tehdä jokaisesta noin sadasta psykiatrista ja psykiatrian alan hoitajasta rikosilmoitus? Kuinka todistat sinulle tuotetun henkistä väkivaltaa?

        Ei, vaan kysymys tulee olemaan oikeudenkäynnistä psykiatrista järjestelmää kohtaan. Eli psykiatria on harjoittanut yli-inhimillistä virkaa, joka ei ihmiselle kuulu. Eli se on asettunut inhimillisen elämän yläpuolelle ihmisten moraaliseksi tuomariksi ja harjoittanut sellaista tuomiovaltaa, joka kuuluu vain ja yksinomaan yli-inhimilliselle Jumalalle.

        Toisin sanoen psykiatriassa "sairauksista" äänestetään, eli niitä ei todeta lääketieteellisesti. Psykiatrisessa järjestelmässä haalitaan eri ihmisistä ylimalkaisia merkkejä, jotka sitten yhdistellään harkitusti ja näin saadaan uusia "sairausluokkia". Merkkihaalinnalla luotuja uusia "sairausluokkia" sitten vain sovitellaan eri puolilla maailmaa viattomiin ihmisiin. Eli toimintamalli on kuin keskiaikaisesta noitavaino-epidemiasta, jossa tiettyjen merkkien avulla viattomia ihmisiä poltettiin roviolla.


    • Kari. Hoo

      En laittanut. Mutta jos joku haluaa jatkoviestittää näitä kirjoituksia eteenpäin, niin minun puolestani se kyllä käy.

      Kari.H.

      • ...

        Mielestäni olisi tärkeätä mielipiteiden/viestien alkuperäisen kirjoittajan ottaa kantaa omalla nimellään maanlaajuisesti eri toimipisteisiin missä väärinkohtelua tapahtuu, jos ei tahdo kirjoituksiaan väärinkäytettävän tai jos tahtoo henkilökohtaisesti vaikuttaa oikeasti ja saada itsensä esille. Vaihtoehtoisesti voitaisiinko tätä asiaa varten perustaa addressi, mikäli yksityishenkilönä on liian vaikeaa tuoda epäkohtia eri kohderyhmille esiin?


    • Kari.Hoo

      Me tarvitsemme todellakin uuden mielipuolineutraalin lain, joka estää psykiatriaa ”diagnosoimasta” ihmisen mieltä joksikin toiseksi kuin se oikeasti on. Eli psykiatrialta on kiellettävä ihmisen mielivaltainen pakko-liitäminen omaan järjestelmäänsä. Mielipuolineutraalin lain tulee taata joka tilanteessa, ettei ihmisiä enää koskaan yhdistetä minkäänlaisen ”virallisen diagnoosin” avulla psykiatriseen järjestelmään, vaan ihmisiä on kohdeltava aina ja joka tilanteessa omana loukkaamattomana itsenään ja ihmisenään, eli sellaisena kuin hän oikeasti on.

      Edellisen pohjalta on todellakin totta, että kaikkien mahdollisten tahojen on ajettava asia pikaisesti lopulliseen päätökseen. Lopullinen päätös tarkoittaisi sitä, että Suomen parlamentaarinen eduskunta voisi tarttua asiaan ja säätää kansalaisilleen uuden mielipuolineutraalin lain, joka takaisi jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta mielellisen koskemattomuuden ja oikeuden omaan elämäänsä sellaisena kuin se oikeasti on.

      Kari.H.

    • Kari.Hoo

      Ruumiillinen koskemattomuus on jo lain voimalla ja asetuksilla saatu turvattua. Mielellinen koskemattomuus täytyy saada saman suojan alle.

      Eli perustuslain 7 §:n mukaan jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Ketään ei saa tuomita kuolemaan, kiduttaa eikä muutoinkaan kohdella ihmisarvoa loukkaavasti. Henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ei saa puuttua eikä vapautta riistää mielivaltaisesti eikä ilman laissa säädettyä perustetta. Rangaistuksen, joka sisältää vapaudenmenetyksen, määrää tuomioistuin. Muun vapaudenmenetyksen laillisuus voidaan saattaa tuomioistuimen tutkittavaksi. Vapautensa menettäneen oikeudet turvataan lailla.

      • rohkeutta!

        Täällä on kysytty mikset voi lähettää sähköpostitse kirjoituksiasi vaikka noihin osoitteisiin aluksi mitä on annettu, eli kysymys kuuluu mikset, vaikka olet hyvällä asialla?


    • amnesty.

      ... on Aspergerinfo.

    • Kari.Hoo

      Aikomukseni on julkaista näihin asioihin liittyvä suurempi kokonaisuus, jonka tarkoitus on tavoittaa koko Suomi ja sen jälkeen koko maailma (jos mahdollista). Eli en osaa nyt äkkiä sanoa minne näitä viestejä olisi parasta juuri nyt lähettää.

      Itse pidän ”psykiatreja” ja ”psykiatrian” piiriin kuuluvia työntekijöitä vain valtion virkamiehinä ja naisina. Eli psykiatria on järjestelmä, jossa kukaan ei ole henkilökohtaisessa vastuussa kenestäkään. Eli psykiatrian piirissä työskentelevät toteuttavat vain jonkin järjestelmän ohjelmaa. Eli rumasti sanoen kysymys on vähän samasta, kuin mitä natsi-saksan aikainen järjestelmä harjoitti toisen maailmansodan aikana. Eli kummallakin järjestelmällä on omat määritelmänsä niin sanotusta ”kelpo ihmisyydestä”. Natsi-saksalla oli arjalaiset rotumääritykset, jossa muun muassa juutalaiset ja mustalaiset sai ja piti työntää viemäriin välittömästi. Psykiatria on myös kehittänyt oman DSM-määritelmä-oppinsa amerikkalaisin voimin, jolla ja jonka avulla se määrittelee ihmiset tiettyjen merkkien perusteella yleisluontoisiin psykiatrisiin ”kelpoisuus-ryhmiin”. Juutalaiset merkittiin näkyvillä ”Daavidin tähti-merkeillä”, jotka piti liimata takin rintapieleen, jotta kaikki tiesivät ja tunnistivat välittömästi tämän ”alemman roskaluokan”. Psykiatria menee vielä pitemmälle kuin natsi-saksa omissa kauheuksissaan, eli se leimaa ihmiset henkisesti, jossa merkki pyritään painamaan härskisti ja valheellisesti ihmisen sisimpään. Jokainen käsittää, että natsi-saksan toiminta oli pahimmanlaatuista rasismia juutalaisia ja monia muita kansanryhmiä kohtaan. Eli psykiatria on myös tältä pohjalta erittäin helppo osoittaa juridisesti syylliseksi pahimman laatuiseen rasismiin, jota se harrastaa määrittelemällä ihmisiä oman ”rotuoppinsa” mukaan, jonka viimeisin päivitys tunnetaan nimellä DSM-5.

      Mikäli joku taho saisi ujutettua psykiatriaan myös niin sanotun ”kuoletushoidon”, jolla ihmiset hoidettaisiin hiljaa hautausmaalle, niin olen varma, että 80 prosenttia psykiatrisesta henkilökunnasta olisi valmis antamaan kuolettavan ruiskeen minkä ikäiselle ihmisille tahansa, jos se vain yhtä-äkkiä hyväksyttäisiin osaksi psykiatriaa.

      Eli psykiatrian piirissä toimivat ihmiset kokisivat ”kuoletushoitoa” antaessaan vain toteuttavansa psykiatrisen järjestelmän mahdollisuutta ”auttaa ihmisiä”. Eli kuten juutalaisten tuhoamiseen osallistuneet natsi-saksan johtohenkilöt kielsivät tehneensä mitään väärää ja totelleensa vain saamiaan käskyjä, niin psykiatrian työntekijät sanoisivat varmasti samalla tavoin.

      Googlaa: Milgramin tottelevaisuuskoe, ja näet, että edellinen on täysin mahdollista:

      • SS vai Psychiatry?

        "Eli psykiatrian piirissä toimivat ihmiset kokisivat ”kuoletushoitoa” antaessaan vain toteuttavansa psykiatrisen järjestelmän mahdollisuutta ”auttaa ihmisiä”."

        Ovat tehneet ja sanoneet jo niin.

        http://www.youtube.com/watch?v=MQZdUmxG1Es


      • Aspergerinfo YP

        Suurimmaksi osaksi täysin samaa mieltä. Allekirjoitan, koska tiedän käytännössä, mistä puhutaan, minkä vuoksi olen pyrkinyt toteuttamaan lähes samankaltaista idiologiaa jo pidemmän aikaa käytännöntasolla.


    • 30.12.2013 11.06

      Tämän viestin kirjoittanut Kari.Hoo. Vierestä hoitoja seuranneena olen tosi mielissäni, että joku on ottanut asian tosissaan tekemisen alle. Toivotan voimia ja viisautta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe