Once I had a dream...

Wish in the night

and this is it:


http://www.youtube.com/watch?v=hEe_IpkbAOU



Kuulla tuo livenä ja sitten voikin vaikka kuolla, jos ei ole siinäkään vaiheessa tämän ihmeempiä saavuttanut elämässä. Mieletöntä.

Vaikka molemmat solistit ovat huikeita, niin yhdessä he ovat vielä enemmän. Sopikaa sen Tarjan kanssa, niin se yhteiskeikka ehkä vielä joskus toteutuukin. Sinne voin jonottaa lippuja vaikka parin yön yli, jos se sen vaatii.

9

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei edes raha ratk...

      Hei, enpä usko että tarvitsee yksin olla, kun niitä lippuja jonotellaan. Nämä naiset on niin.. ei jaksa enää ees keksiä mitään uuttä sanottavaa. Jokainen varmasti ymmärtää. mistä oikeasti on ollut kysymys. No ei ehkä kaikki koskaan edes ymmärtäisikään. Hieno linkki, hieno aamun avaus.

      Voit olla täysin vakuuttunut siitä, että tulee se päivä jolloin näemme kaikki Nightwish solistit nousemassa samalle lavalle. Tämä lämminhenkinen spektaakkeli lähenee vääjäämättömästi. Ja mikä parasta, jokainen on toteuttamassa sitä ilomielin. Aika on ihmeellinen lääke. Veikkaukseni on parin lätyn jälkeen Floorin kanssa ja sitten jotain hässäkkää ja tulee se iso stadion-keikka viimeistään ja... this is it.

    • Poltetut sillat

      Floor ja Tarja lauloivat yhdessä meneenä syksynä Over the hillsin, Tarja pyysi Flooria mukaan esitykseen. Nämä naiset ovat ilmeisesti hyvissä väleissä keskenään, Floor meni vielä myöhemmin katsomaan yhtä Tarja konserttia Keski-Euroopassa. Kun Floor ilmoitti etukäteen Nightwishin miehille yhteisesiintymisestä Tarjan kanssa, miehet pyysivät häntä viemään terveisiä Tarjalle (Floor mainitsi tämän haastattelussa). Tarjan ja Nightwishin yhteiskonsertti joskus tulevaisuudessa ei ole mahdottomuus.
      Se, että konsertissa esiintyisi Tarja, Anette ja Floor, on kaikkein epätodennäköisin vaihtoehto. Oman levynsä mainostamisessa Anette on nyt ruvennut polttamaan siltoja takanaan. Anetten valhe, että hänet erotettiin NIghtwishista raskauden takia ja pian sen jälkeen, kun hän oli kertonut raskaudesta Tuomakselle, ei unohdu pitkään aikaan Nightwishin miehiltä. Ja kohtuutonta on ollut muukin Aneten nillitys, että hänellä ei ollut mitään päätösvaltaa bändissä ja hän sai liian vähän bändin tuloista.

    • Tulojen jakaminen???

      Jos Nightwishilla ja Tarjalla löytyisi periaatteellisella tasolla halukkuutta yhteiskonserttiin, konsertti voisi tyssätä kiistaan tulojen jakamisesta. Siihenkö Cabuli tyytyisi, että tulot jaettaisiin esim. siinä suhteessa, miten kyseisessä maassa Nightwishilla ja Tarjalla on facebook-tykkääjiä? Esim. Suomessa Nightwishilla on 9.5 kertaa ja Saksassa 8.8. kertaa niin paljon Facebook-tykkääjiä kuin Tarjalla socialbakersin mukaan.

    • ei raha ed.ratkaise

      Raha raha ja edelleen raha. Raha on vaan oikeastaan sivutuote enää siinäkaan tapauksessa kun saamme kaikki nämä taiteilijat samalle lavalle saman päämäärän hyväksi. Rakkaus taiteeseen on se lopullinen totuus, joka lopultakin on se yhdistävä voima. Sodatkin lopulta aina loppuu rauhaan. The Beatles ja Abba taitavat olla ne merkittävimmät poikkeukset, jotka koskaan eivät palanneet bändinä. Se on suuri murhe ollutkin.
      Kun spektaakkeli toteutuu, ei mikä raha ja jako-osuudet ole enää mikään itseisarvo. Ei todellakaan. Näiden herrojen ja rouvien ei tarvitse murehtia rahasta. Aneten ehkä, kuka meistä sitäkään allekirjoittaa.

    • Anette tarvitsisi

      tupla-äänenvahvistimen, että saisi äänensä kuulumaan näitten ladyjen kanssa.

    • Wish in the night

      No on kyllä totta, että joskus haaveilin kaikkien kolmen solistin yhteiskeikasta, mutta Anetten käytös on tehnyt ajatuksesta vähemmän mielenkiintoisen. Kyllä hänellä ehdottomasti oli hetkensä Nightwishissa, ja paljon sellaista herkkyyttä, jota ei siinä muodossa ole sen enempää Floorissa kuin Tarjassakaan, Kaikki kolme ovat erilaisia ja ainutlaatuisia.

      Anettella toki on heikkoutensa laulajanakin, ammattimaisuus on kahden muun etu, mutta ei hänen, ikävä kyllä.

      En silti surisi, jos ja kun hän ei tuohon soppaan osallistuisi.

      Raha, raha ja raha... Totta kai se on tärkeää. Mutta ehkä Tarjankin manageri joskus vielä antaa jostakin piirun periksi...

      Sitten...

    • Ja mitä vielä

      MIhin sitä Tarjaa tässä tarvitaan? Kyllä Floor vetää Ghost Love Scoren yksin paljon paremmin kuin Tarjan klasariulvonnalla säestettynä.

      • Wish in the night

        Minusta noiden kahden naisen äänet soivat yhteen jumalaisen kauniisti.

        Eikä minua haittaisi sekään, että Floorin ihanan loppukorvaorgasmin lisäksi tuossa olisi vaikka se Anettenkin versiointi mukana. Ei sekään ollut huono.


      • ei raha ratkaise
        Wish in the night kirjoitti:

        Minusta noiden kahden naisen äänet soivat yhteen jumalaisen kauniisti.

        Eikä minua haittaisi sekään, että Floorin ihanan loppukorvaorgasmin lisäksi tuossa olisi vaikka se Anettenkin versiointi mukana. Ei sekään ollut huono.

        Jaa, ja mitä vielä
        Niin, eikös tässä alkujaan ollutkin ajatuksena toive nähdä daamit samalla lavalla tulkitsemassa oman aikansa tuotannollisia huippuja. Floorin ajan huiput ovat vielä tulevaisuudessa vasta tulollaan. Tää aikajana onkin se helmi, joka onkin suuri mahdollisuus. Ei tässä ajatuksessa ole sijaa sille kuka ketäkin parempi. Eihän?..;)

        ps. Mitäs veikkaatte, kuinka paljon tämä illuusio maksaisi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe