Rasismia vai mitä?

suna on persu

Paikallinen poliitikko yrittää estää talon myynnin muille kuin suomalaisille.Potkut tuli, Imatralla asunto.Uusi ok talo.Nyt ei kohta saa myydä minne haluaa. 300k€ putoaa 100k€.Tätäkö demaripoliitikot haluavat.?

25

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juntteja höynäytetää

      Näinhän sitä höynäytetään ja päätä käänetään. Se ostaja voi ostaa
      ensin muutamalla satasella rkisteröidyn yhtiön y-tunnuksineen kaikkineen
      kiinteistöyhtiöksi. Eli ojasta allikoon ,eli verottajan,kaupungin,tiehoitokuntien ym
      on paljon helpompi periä saataviaan tavalliselta venäläiseltä yksityishhenkilöltä
      kuin ties minne jo myydyltä yhtiöltä. Näinhän sitä propagandaa tehdään.

      • Omistaja Olli

        Kiinteää omaisuutta omistavalta on aina sangen helppoa periä maksua, oli omistajana sitten yhtiö tai yksityishenkilö. Ulosotto hoitaa asian viime kädessä.
        Mutta siinä olet oikeassa, että yhtiön kautta pystyisi silti edelleen omistamaan, mutta eipä näkyisi suoraan rekistereissä, että on ulkomaalaisomistuksessa...


      • tosi tarinaa
        Omistaja Olli kirjoitti:

        Kiinteää omaisuutta omistavalta on aina sangen helppoa periä maksua, oli omistajana sitten yhtiö tai yksityishenkilö. Ulosotto hoitaa asian viime kädessä.
        Mutta siinä olet oikeassa, että yhtiön kautta pystyisi silti edelleen omistamaan, mutta eipä näkyisi suoraan rekistereissä, että on ulkomaalaisomistuksessa...

        Ai ulosotto hoitaa asian,montkohan vuotta siihen muutamankympin
        tieyksikkömaksun perimiseen menisi? Kun tieyksikkömaksun vie venäläiselle
        käteen kesämökille ja sanoo maksa tai et aja niin se maksetaan heti.
        Kun on kysymys venäjästä,niin pian on siellä liikeellä huhu että venäläiskiinteistöt sosialisoidaan. Seuraavana päivänä ne on myyty ties minne maailmanääriin.
        Onkohan verottaja saanut venäläisyhtiöltä toiselle siirtyneestä
        Joutsenrannan kiinteistöstä verot? Luulen että verottaja odottaa saataviaan.


    • Jyrkkä Hönkämies

      Kyllä!


      Ei se ole hullu joka pyyttää vaan se joka maksaa.
      Kauppias pyysi silloin kun taloa teit ja sinä maksoit.
      Siis tavallaan käsittämätöäntä miten asunto joka vanhenee vuosi vuodelta maksaa koko ajan enemmän?!? Se että sen hinta pysyy edes Euroissa samalla tasolla on käsittämätöntä. Se vanhenee/kuluu/"haurastuu", mut hinta vaan nousee? Kupla räjähtää käsiin viimeistään siinä vaiheessa, kun Karhumäel alkaa olla ruuhkaa. Sori. Lukit kutoo verkkoa ja toiset putoaa ansaan. (Lue: Loukkuun)

      Ymmärrän täysin tuon mitä nyt Suna yrittää saada aikaiseksi.
      Silmä silmästä. Hammas hampaasta. Tontti tontista.(ei ne kaivuri veljekset) Mun isänmaata ei myydä. Vuokrata voi niin ku herra Google tekee Haminassa.
      Ei sen puoleen, että itelläni mitään hinkua olisi tonttia edes esim.Laatokan rannalta omistaa. Mutta joillan on ihan varmasti! Ja se ei tänä jumalan :D päivänä onnistu.
      Jos vaikka muutaman vuoden sisällä alkaisi onnistumaan.

      Ja vielä käsittämättömänpää on, että jotkut pienet taloyhtiöt suostuvat osakkeitaan myymään ulkomaalaisille. Ei tarvi ku asukkaan luonnollinen poistuma ja sen asunnon kulut jäävät erittäin todennäköisesti taloyhtiölle maksettavaksi. Voihan sen joku perinnökseenkin saada vaan tietääkö edes saaneensa ja entäs jos sellaista ei ole? No ihan ajatuksena tän heitin.

      Tää on kanss yks asia mikä kansaa nyppii ja toivottavasti siihen saadaan muutosta. Hyvä Suna! Vaikka enemmän meikäläisestä Persua löytyy ku demaria.

    • suna sucks

      Mie myyn ryssille tai kelle vaan haluan!Mun omaisuus,ja teen sille mitä haluan!

    • ni turak

      Eiköhän myydä koko Imatra Venäläisille
      Päästään eroon tästä takapajulasta

    • ja gavaru pa ruski

      No kyllähän tämä on jo myyty,enpä osaa linkittää näitä mutta
      rajapatsas,puolet keskustaa,huoltoasemaa ja paljon kiinteistöjä.
      myyty

    • ru ki veer

      r yssä on r yssä vaikka voissa paistas

      • hihhuli.

        näin on! miun isoäiti aina sanoi että ryssä on ryssä vaik voissa paistais. nyt alan ymmärtää mitä hää tarkoitti...


    • rahnoo,,,,

      Mitä te rahattomat vaahtoatte. Venäläisten kiinteistöjen osto loppuu kuin seinään kun suomalainen tekee myyjälle paremman tarjouksen. Raha ratkaisee kumarruksen syvyyden,niin se on ollut aina ja tulee olemaan.

    • hiihoooooooooooo

      Samaa mieltä. Siinähän on nyt myynnissä kilpailuhenkeä kun velivenäläinen tarjoaa omiaan. ei muuta kuin suomipoika panee paremmaksi, niin ei mene r y s s i ll e!

    • suuruudenhulluus

      Aloittajalta (paperimieheltä) vois kysyä että kannattiko juuri niin kallis talo hankkia tällaisena aikana?

    • Jyrkkä Hönkämies

      No veli saattaa talon ostaa. Maksaa siitä yli hintaa ja huomata siitä eroon pyrkiessä, ettei sitä enää kukaan muu osta. Toisaalta jos vaikka ostaakin niin persnettoa siitä tulee ja roimasti. Tuon kun ne joku päivä tajuavat niin voi olla jää pää vetävä käteen.
      Nyt ei puutu, kuin korkojen nousu ja asuntojen hintojen romahdus. Siinäpä sitä olisi kansalle murhetta kerrakseen. Muutama pankki kaatuisi samalla joten maksettavaksi jäisi myös pankin velat. Taas kerran. Varmaan jo kolmas kerta tässä 30 vuoden sisällä vaikka ministeri Käteinen sen kansalta ovelasti piilottinki viimeeksi. Toisaalta samasta syystä ne asuntojen hinnat juurikin vaan nousee koska kukas muu ne loppupelissä omistaa kuin pankit. Kätevää. Pidetään hintoja korkealla ja rahaa tippuu ovista ja ikkunoista
      Toisaalta taas jos taas velin varat asunnon ostoon on hankittu sieltä sun täältä silleen ja tollee. Se on kaikki puhdasta mitä joskus sitten sattuu talosta saamaan.
      Korjatkaa toki jos olen väärässä.
      Vaan samapa tuo. Ite kun on käytännössä velaton ja asunto siellä missä voi myös olla ja viihtyä ni ei tuollaset murheet paljoo puristele. Antaa tulla vaan.

    • äly hoi

      Ennenkuin lakiehdotus tulee eduskuntakäsittelyyn ja se hyväksytään ehtii paljon vettä virrata Vuoksessa ja eduskuntavaalitkin on siinä välissä.

      Suna Kymäläinen kannattajineen yrittää kerätä irtopisteitä varmistaakseen uudelleen valintansa kun tuli edellisellä vaalikaudella metelöityä asialla.

      Ne ehdokkaiksi aikovat, jotka tutkivat yleisönosastokirjoituksien ryssävihaa luulevat saavansa runsaasti ääniä lähtemällä mukaan venäläisten parjauskampanjaan, tulevat erehtymään pahan kerran.

      Ryssävihaa lietsoo pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi joukko elämässään katkeroitunutta porukkaa, joka on jostain syystä syrjäytynyt yhteiskunnasta.
      Tämän sakin äänillä ei eduskuntaan valita ketään.

      • Leivän päälle voita

        Ei se mitään ryssävihaa ole vaan isänmaallisuutta. Joillekin näyttää isänmaa olevan tuntematon käsite kun ollaan niin euroopan ytimessä. Ja mitä hyvää ne venäläiset tuo tullessaan ? Ei ole vaurautta ja työpaikkoja tullut Lappeenrannan seudulle vaikka paikallinen pravda kirkuvin otsikoin toitottaa miten on taas ennätykset paukkuneet rajanylityksissä.


    • eisejätä

      Niin se vaan on

    • näin se on

      Suna kaivaa itselleen kuoppaa!

      • sunafani

        Sunahan pärjäsi hyvin,ei ihme vastapuolella esko aho?


    • sunakii

      on ryhis.

    • Oma on

      Tuosssa meidän nurkalla on yksi venäläinen kivijalka ollu kohta 5v ja näitä keskeneräisiä taitaa olla muuallakin imatralla jos suomalainen tekisi vastaava taitas tulla sanktiot.Siinäkin ois yhdenvertaisuuden paikka niin kuin paljon muussakin.Kyllä se Kymäläinen ihan asiaa puhuu.No oli miten oli RAHA RATKAISEE myyn eniten maksavalle.

    • pidä omanas.

      Kymäläinen on vain löytänyt itselleen omanlaisensa aiheen eduskuntaan pääsylle. Aihe on brutaalia populismia Suomen hyvinvoinnilla. Suomi on sivistynyt hyvinvointivaltio, jossa junttipopulismi aiheuttaa vain häiriötä kansainvälisessä kanssakäymisessä. Viro on jo sivistyneempi eurooppalainen kansa, vaikka on saanut nauttia itsenäisyydestä paljon vähemmän aikaa kuin Suomi. Täällä suurimpana vastustuksen aiheuttajana on kateus. Kaikkien pitäisi olla yhdenvertaisia junttitolloja, joilla ei saisi olla muuta tekemistä kuin mäyräkoiran ulkoilutus kaupasta kotiin. Tämän osoittaa jo edellinen kirjoittaja, joka isolla kirjoittaa rahan ratkaisevan. Järkeä ei tunnu olevan. Kuule. Sinä myyt sille, joka sen ostaa. Kaikelle on määrätty tietty hinta. Se ostaa, jolla on sen verran rahaa. Jos sille myyt, joka eniten maksaa, voi vain järjestää huutokaupan. Silloin ei sinunlaisesi juntin tarvitse kadehtia ketään, eikä mitään.

      • Jyrkkä Hönkämies

        Totta turiset. Silloin, kun olet se joka myy/jolla on jotain mitä myydä.(tai sitten vaan on pankki niskassa)
        Entäs ne "normaali-,pienituloiset ihmiset jotka ajattelevat päästä elämisen syrjään kiinni(oma kämppä,perhe yms.)
        Ne törmää muuriin joka on liian kallis. Asuntojen hinnat on järkyttäviä. Ne ovat vääristynee ja pahasti täällä Kaakkois-nurkalla.
        Maksa nyt sitten pienestä palkastasi 30 vuotta jotain asuntolainaa?!? Tai jopa lainaa jota et koskaan elämäsi aikana saa maksettua, jos nyt edes on töitä koko aikaa. Onko järkeä?
        Niin.. Jos nyt joku vielä jaksaa edes muistaa niin Viron poika itse, omakätisesti "ajoi" venäläiset ulos maastaan joku 10 vuotta sitten, koska eivät voineet sietää jotain ominaisuutta/piirettä joka niiden mukana levisi. Ok. Uutta aaltoa pukkaa vaan taitaa olla enemmän tilastotietoa, kuin todellisuutta. Jos joku erehtyy prosentteja mainitsemaan niin eipä tuo kummoista ihmismäärän muutosta tarviste, jotta lähtee tilasto prosentit nousuun, kun kyse on suht "pienestä" määrästä ihmisiä.
        Esim. 1000>>2000 on 100% lisäys. Näyttää hyvältä otsikoissa, mutta ei vielä näy yhtään missään. (Voidaan tosin käyttää manipuloimiseen. Ja toisiin ihmiseen se uppoaa helpostikkin.)
        Täällä alkaa määrät näkyä/kuulua ja eiköhän nuo oireet siitä ala päivän valoon tulla. Ja itseasiassa tässähän alkaa jo rivit repeillä. Kukaan poliitikko niitä ei voi ääneen sanoa, mutta tavallisena kansalaisena tässä ei mitään menetä.
        Moraali ja isänmaa. Riittää mulle syyksi. Kotimaista ostajaa etsin "JOS" joskus sattuisin asunnostani luopumaan. Toistaiseksi sellaista ei ole näkyvissä.


    • aivan näin

      se menee...

    • Virolaiset...

      tuo upea kansa, johon eurooppalaiset ryssät on pyyhkinyt aina jalkansa yli kävellessään. On ne hienoja ja taitavia, on on.

    • entinen veronmaksaja

      Jos kaikki meistä isomman rahan toivossa myyvät asuntonsa ja maansa venäläiset sulauttaa joku päiva meidät itseensä. Venäläisillä alkaa olla liian kansallisintoista kansalaista eli ongelmia alkaa kasaantua. Jos taas ajatellaan Suomalaisten tekemiä maakauppoja ja yrityksiä venäjällä jotka venäjän valtio on rahat saatuaan häätänyt maastaan. Kannattais tosissaan harkita toisenlaista kovempaa taktiikkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      28
      5233
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      307
      3776
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      36
      2880
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2819
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      152
      2302
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2046
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      122
      1930
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1614
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      5
      1556
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      27
      1518
    Aihe