murha

ihmette2

Miksi keskustelu palsta suljettiin . Eikö joku voinut myöntää totuutta tekijöistä nimittäin huuhkajanvaaran murhasta. Kyllähän on tiedetty ketkä ne ovat .Toivottavasti saavat kaikkein korkeimman tuomion vaikka ei se tuo henkeä takaisin.

134

12351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silleen

      Kyseisessä ketjussa joku haukkui uhria ja lähiomaisia.

    • jorpsu

      Pennaselle pitää saada lisää tilaa.

    • tiivistäjä

      Tässä tiivistelmä:

      Mies tapettiin Huuhkajanvaarassa. Poliisi otti kiinni kaksi miestä teosta epäiltynä.
      Joidenkin mielestä kiinniotetut ovat syyttömiä ja joidenkin mielestä murhaajia.
      Yhtä mieltä oltiin siitä, ettei kukaan halunnut uskoa tapahtunutta todeksi sen enempää uhrin kuin epäiltyjen tekijöidenkään osalta.

      Uhriksi joutuneesta esitettiin myös olettamuksia sekä puolesta että vastaan.
      Joku provosoitui kirjoittelusta ja provosoi samalla uusia kirjoittajia osallistumaan keskusteluun. Alkuperäisen ketjun viimeiset viestit koskivat lähinnä kissanhoitoa.

      • nytrew

        Tässä poliisin tiedote tältä päivää:

        Oulun poliisilaitos

        15.01.2014

        Kajaanissa 12.10.2013 tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut
        http://www.poliisi.fi/newslist/pbic/2014011501oulu141

        15.1.2014
        Kajaanissa 12.10.2013 tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut
        12.10.2013 Kajaanin Huuhkajanvaarassa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut ja se on toimitettu syyteharkintaan. Murhasta epäillään kahta vuonna 1984 syntynyttä kajaanilaista miestä. Epäillyt ja uhri tunsivat toisensa. Surmaaminen tehtiin teräaseella. Murhan lisäksi molempien miesten epäillään syyllistyneen näpistykseen ja huumausaineen käyttörikokseen sekä toisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja ampuma-aserikokseen.
        Henkirikoksen esitutkinnan aikana on tullut ilmi myös, että em. miesten epäillään syyllistyneen 22:een varkauteen tai varkauden yritykseen heinäkuun ja lokakuun 2013 välisenä aikana. Miesten epäillään mm.
        murtautuneen veneisiin ja vapaa-ajanasuntoihin ja anastaneen niistä omaisuutta Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueilla. Myös em.
        omaisuusrikosten esitutkinnat ovat valmistuneet ja ne on toimitettu syyteharkintaan.
        Alla aiemmin henkirikoksesta annetut tiedotteet tiedoksi.


      • asiaa5

        tiivistäjä:-Meinsasin ratketa loppu lauseestasi;)Kiitos päivän nauruista.


    • Arsenique

      Nonnii. Esitutkinnan mukaisesti kiinniotetut ovat siis kunnollisia ja ihan tavallisia nuoria miehiä. Eivät ole käyttäneet mitään aineita ja ovat muutenkin olleet
      fiksusti. Että silleen.

      • Joku väitti

        Olivat sitten kilttejä poikia.. HAH HAH!!!


    • tietäjä

      Huuhkajanvaarassa tapahtunut murha lokakuussaon suomen raaimpia murhia.Sain lukea patologin lausunnon .Kaksi HIRVIÖTÄ hakkasi nyrkki-puukolla ja leipä.veitsellä uhrin täysinpalasiksi.Ensin lyötiinpäähän ja nyrkki-puukolla selkään sitten kaadettiin uhri ja toinen piti jaloista kiinni.toinen hakkasi nyrkki-puukolla rinta-kehän palasiksi ja kylet.Sen jälkeen toinen tuli rinnan päälle ja veti leipä-veitsllä neljä kertaa kaulavaltimot poikki ja pään melkein irti.Nämä äidin kullat pikku-hirviöt ovat ONNI.K JA SAMI.L.Sitten he pitivät vielä lystiä potkivat uhria ja hyppivät päällä heillä oli ollut hauskaa kun katkenneet kylkiluut olivat rusahdelleet .Puukon pistoja öli joka paikassa posketkin olivat puhkoneet.Uhrilla oli haavoja käsissä kun oli yrittänyt puolustautua .Tämä kaikki on totta luin itse professorin lausunnon

      • niin niin

        Joopa joo.


      • Nykki-puukko?

        Nyrkin tiedän ja puukon tiedän, mutta minkälainen astalo on nyrkki-puukko? Tuskin patologin lausunnossa lukee onko tekijöillä ollut hauskaa. Puukolla palasiksi? Aika homma.


      • Julle99

        En pitäisi ihmeenä vaikka noin olisikin tapahtunut, heti tekijöiden kiinnioton jälkeen tiedotettiin että heitä epäillään todennäköisinsyin murhasta. Tämä taas kertoo että teko on ollut törkeä eikä murhaepäily ole todennäköisesti tullut epäiltyjen kertomuksista ilmi. Jännä homma et kaksi kilttiä perheen isää pystyy tälläiseen....


      • uutta
        Julle99 kirjoitti:

        En pitäisi ihmeenä vaikka noin olisikin tapahtunut, heti tekijöiden kiinnioton jälkeen tiedotettiin että heitä epäillään todennäköisinsyin murhasta. Tämä taas kertoo että teko on ollut törkeä eikä murhaepäily ole todennäköisesti tullut epäiltyjen kertomuksista ilmi. Jännä homma et kaksi kilttiä perheen isää pystyy tälläiseen....

        onko tekijöillä perhettäkin.


      • Nojaa

      • Anonyymi
        Nykki-puukko? kirjoitti:

        Nyrkin tiedän ja puukon tiedän, mutta minkälainen astalo on nyrkki-puukko? Tuskin patologin lausunnossa lukee onko tekijöillä ollut hauskaa. Puukolla palasiksi? Aika homma.

        Nyrkkirauta missä on puukko kiinni siinä. Voi käyttää jompaa kumpaa tai kumpaakin yhtäaikaisesti.


    • n-veitsi

      http://tinyurl.com/pzaw7fy

    • ei lajin vika
    • .....

      ....

      • kepu nousee

        Kepu nousee


    • Seinähullut

      Patologin lausunnossa on jonkinlaisia otteita kuulustelupöytäkirjoista.
      Välitän tähän lähiomaisten pyynnöstä viestin:

      "juu patologilta tuli pariviikkoo sit lausunto ja --- soitti mulle siitä ja oli tosi järkyttyny (--- ei yleensä vähästä hätkähä)!!Toisella niistä sijoista ollu nyrkkirauta puukko,joka me jo tiiettiin,mutta toisella ollu myös jonkinlainen puukko!!Ensin tonia on isketty nyrkkipuukolla yllättäin selkään ja koko terä 10 senttiä oli uponnu kokonaan.Sit jollain tylpällä esineellä lyöty raivona päähän,mut taju ei oo lähteny.Sit se on väkisin kaadettu maahan,toinen pidelly nilkoista ja myös istunu jalkojen päällä,ettei voi potkia.Samaan aikaan toinen on istunu mahan ja lantion päällä ja kumpikin on YHTÄAIKAA puukotellu tonia.Kurkkuun tullu neljä pistoa ja valtimot revenneet,vartalossa ja jaloissa useita puukon pistoja ja kaikki kylkiluut katkenneet,joista suurin osa puukosta,mutta osat myös POTKIMALLAKIN!!Molemmat keuhkot puhkastu,kasvoja myös puukotettu ja kämmenissä puukon iskuja,kun on yrittäny suojella iskuja.Suuta peitetty kyynäråäällä ja kämmenellä,ettei voi huutaa apua...eli toni on teurastettu kahen paskan voimin ja myös potkittu paskaksi!!--- ei voi vieläkään lukea sitä lausuntoo...Pitää käydä --- luona lukee sit.Kai siinä on osa myös kuulusteluakin,kun jotenkin lopussa lukee,että poliisi kysyy ja patologi vastaa,niin siinä on jotain,että vaan rutina tonista käyny,kun olivat potkineet ja iskeneet ja jossain vaiheessa oli korissu --- sanoi,että tietoa voi laittaa eteenpäin,että kaikki tietää,että miten raukkoja ovat,kun aseettoman päälle käydään kahestaan puukkojen kanssa ja aloitetaan salakavalasti selkään puukottamalla!!!"

      Anteeksi, osa välimerkeistä puuttuu, kun tiputtaa kopioidessa surunaamat pois.

      Että näin.

      • manlyman69

        laita se motiivikin, KIITOS


    • teodoraakkeli

      Ei tuollaista teurastusta kyllä kukaan ansaitse. Mutta kannattaako tällaista asiaa alkaa levittelemään julkisuuteen ennen käräjiä.

      • manlyman69

        mä oon samaa mieltä.. ja onkohan toi edes laillistakaan? jos ees on tottakaan? voihan tänne kirjotella kaikkea shaissee.. ;)


    • miksi ihmeessä

      Enemmän kiinnostaisi mikä on ollut teon motiivi. Miksi epäillyt tekonsa tekivät ja miksi, jos edellä kerrottu pitää paikkansa, käyttivät tuollaista silmitöntä väkivaltaa?
      Oliko uhri velkaa tekijöille, kostivatko jotain omasta tai jonkun toisen puolesta vai oliko kyse ryöstöstä, jossa mopo karkasi käsistä?

      • manlyman69

        juu se motiivi ois kiva tietää, noi patologia lähetteliät tietää muttei kerro.. hmm.. ja miksihän ne ei kerro??


    • Faktaa!!

      Patologin lausunto on juuri näin,niinkun näissä jutuissa on kerrottu ja kuulustelupöytäkirjoissa,jotka on nyt tulleet,niin nää paskat kertovat kaiken samalla tavalla ja vielä yksityiskohtaisemmin!!!Ja joka motiivia haluaa,niin ei ole motiivia,kun toisen sian veli on vaan jauhanu paskaa!!Mistään veloista tai aineista ei todellakaan ole ollu kyse!!!Lopettakaa te,jotka ette asioista tiiä totuutta ja olettelette vaan juttuja omissa päissänne jo se vitun puiminen ja jättäkää asia viisaimmille,jotka on nähny asiat mustaa valkoisella!!No...varmasti niillä sijoilla tulee olemaan hauskaa,kun pääsevät aloilleen....Onhan ne niiiin kovia poikia,kun ihan kahestaan osaavat käydä aseiden kanssa aseettoman päälle!!Voi hellan lestas kuitenkin!!

      • manlyman69

        Oletko kiihtynyt? voi se patologin lausunto olla näin. Mutta me olemme internetissä.Luuletko että moni tätä uskoo jos et ota ja laita tänne esim; valokuvaa siitä patologin lausunnosta. Antaisi sanomisillesi painoarvoa.Miksi ylipäätään tahdotte jakaa tätä lausuntoa? Ja kyllähän siinä joku motiivi täytyy olla.. Ei ketään oteta hengiltä tuosta vain huvikseen. Näin se on.


      • sovinisti1

        Huomaa muuten kirjoitusasusta että olet nainen :) s


      • pois

        netti ei oo mikää lausuntojen paikka täällä niitä ei käsitellä oikeus laitos käsittelee nää jutut


    • sharon1

      Tämähän alkaa olla, kuin joku Alibin keskustelukerho.

    • miksi ihmeessä

      Hei, kukaan ei puolustele tekijöitä eikä muuta. Teko on raukkamainen, jos nämä kerrotut asiat pitävät paikkansa. Motiivi kiinnostaa siksi, että miksi se toisen epäillyn veli on jauhanut sitä skeidaa ja mitä se asia on koskenut, jonka jälkeen epäillyt ovat toimineet kuvatulla tavalla.

      Vai onko vain niin, että mainittu epäillyn veli on ihan vaan lämpimikseen puhellut jotain? Kai hänellä jokin syy sellaiseen on ollut. Katkeruus, mustasukkaisuus vai mikä?

      • manlyman69

        Olen J-Pennasen kaveri haettiin uudet tumput.


    • tiivistäjä

      Tiivistys taas paikallaan.

      1) Mies surmattiin
      2) Tekoon epäiltyinä kiinni otettiin 2 miestä
      3) Keskustelupalstalla kerrottiin tekotavan olleen raaka ja julma
      4) Keskustelupalstalla kerrottiin toisen epäillyn veljen puhuneen palturia
      5) Sitä esitettiin motiiviksi
      6) Palstan lukijoissa tämä herätti oudoksuntaa, lukijat kaipasivat täsmennystä
      7) Monet epäilivät, ettei kyse ollut silkasta sattumanvaraisuudesta
      8) Paheksuttiin patologin lausunnon epämääräistä käyttöä
      9) Tietämättömien kehotettiin lopettaa paskanjauhaminen
      10) Tätä oudoksuttiin vedoten yhtäläiseen sananvapauteen kehottajan kanssa
      11) Jäätiin odottamaan täsmennyksiä

      • alibi

        Näin juuri! :)


      • Sitä saa mitä tilaa

        Aiemmassa viestiketjussa oli että uhri ois ollu kusettaja/hyväksikäyttäjä?


      • selviää sitten siinä

        Alibia ootellaan, siis sitä lehteä!


    • kyllästynyt

      Noooh!!Kaikkihan tulee vielä kaikkien tietoon,eli sitä ootellessa!!Eipähän kenenkään tarte enään miettiä ja soveltaa omassa päässä jonnin joutavaa paskaa....saati asiasta tietämättömänä jauhaa sitä!

      • minä vain

        Kyllä sitä tässä odotellaan! Ja aivan tosi asia sen minkä taakseen jättää edestään vielä löytää. En kestä enään tätä paskanjauhantaa täällä. Voi luoja. Oi Toni oli täysin syytön kaikkeen. Voi voi. Samanlainen rosvo ku tuomitut. Ja se on tosiasia. Jokainen täysjärkinen sen tajuaa. Elkää viittiko puolustella yhtään ketään täällä. Sitä saa mitä tilaa koskee meitä kaikkia ja ihan jokaasiassa. Väärin tehty. Ja kuten aiemmin mainittu. Turhaan kaksi ihmistä kuollut. Ja kaikille omaisille suurta surua ja tuskaa aiheuttanut.


    • gänkkärä

      jJa taas nähdään sefun toiminta. Åärimmäisen ahdistava viestiketju saa senkun jatkua vaan. Poistettiinhan paikallisen pikkujulkkiksenki pymppytanssivideoketju, se edes ollut paha. Tällä jälleen halutaan saada omaisten tuska maksimoitua. Kyse kuitenkin oli murhasta, ei pienestä pimpan vilauttelusta. Näin toimitaan täällä. Kiitos ja hei.

    • aaaatu8

      eikö vissiin ollut ensimmäinen väkivaltajuttu näille herroille?

      • osajuttuun

        viläkö olis pitänyt olla lisää onneksi olisivat pitkän aikaa telkien takana ettei nämä HIRVIÖT pääsisi ihmisten ilmoille ei ne kuulu tänne eikä olisi kuulunu.JAA mitä omaisten juttuun tulee kun olen lukenut ehkä yksi on osa syyllinen........MITÄ TOISELLE TEKEE SEN EESTÄÄN LÖYTÄÄ.....Että silleen......


    • judgetti

      Onko tälle määrätty jo käräjäoikeuden istuntopäivää?

    • pois

      voisko yllö pito sulkee tämän ketjun

      • lempijuoru

        Ei, ei ylläpito tätä ketjua sulje. Se odottaa vielä herkullisemmat kommentit, sitten saattaa harkita.


    • ei pakko

      Joka ei voi totuutta lukea ei ole pakko tulla lukemaan.........Lue seurakunta lehteä.

    • ....!!!!

      Eiköhän kaikille asiat selvii aikanaan turhaa sitä täällä on puida ja pähkäillä ja arvailla miten asiat on tai mikä on mottiivi....ajatelkaa nyt perkele omaisia vähän!!!!!

    • tieto5

      "ONNILLA on veli JUKKA-POIKA jota on myös kuulusteltu Hän ei kerro mistään vihasta mutta ONNI ja SAMI on käsittäneet että heidän on kostettava hänen puolestaan jostakin."

      Siis onko kyseessä nyt Samin veli?

      • pöllö

        Onnin veljestä on kyse lue tarkemmin selvästihän siinä lukee.


    • pohjolank. tietotoim

      Onko tapaus mennyt eteen päin vai kuivunut kasaan?

    • käräjöinti

      Helmikuun lopussa pitäisi olla käräjät, ainakin kolmipäiväisiksi kaavaillaan. Siirretty jo kertaalleen (sytä en tiedä), joten saas nähdä pitääkö nyt annettu päivämäärä vai muuttuuko vielä...

      • pois

        täällä ei tarvi sinun niistä huudella idiootti


      • päivystäjä
        pois kirjoitti:

        täällä ei tarvi sinun niistä huudella idiootti

        Joo no sinne on varmaan ihmiset ja media menossa seuraamaan tilanne koska tässä tapauksessa ei ole vieläkään selvinnyt esim. teon motiivi.


    • juopppo

      Tässä on tapahtunut niin, että ihminen on mennyt panikkiin ja paniikissa jatkanut hakkaamista. Tämä on yleistä paniikissa. Apinat kiljuvat varoitukseksi ja tämä saa myöskin ihmisen ihon kanalihalle. Yleensä ääni muuttuu korkeaksi ja ihminen alkaa kimittämään. Humalassa ihmiset eivät mene panikkiin ja tämän takia alkoholi on sallittua ja suotavaa.

    • rebounderi

      No niin. Missä nyt kaikki ne puolustelijat, jotka täällä aiemmin väittivät, ettei kukaan oo käyttänyt mitään ja että ihan on vaan kimbleä kiltisti pelattu. Kannabista, lääkkeitä jne. Todella surkea homma, mutta jokainen aineiden kanssa häsläävä tietää myös riskit.

      • työssäkäyvä ihminen

        Niin sitähän minäkin epäilin jo alusta lähtien, että minkälaista porukaa ollut tämä seurue.


    • kaikki ilmi

      Kansliatuomio asiassa annetaan 12. maaliskuuta. Syytetyt odottavat tuomiota Oulun vankilassa.

      Jokohan sitten tulee mediaan kunnon kuvat aivottomista raakalaisista?

    • pöö

      ohan nuo kuvat mediassa jo muutenki jos osaa facebookkia vähän kaivella

    • viikon kohokohta

      Totuus luetaan Alibista.

    • Löysä Bodari

      Mieskaksikko saapui asunnolle kaupatakseen uhrille varastamaansa tavaroita. He polttivat yhdessä uhrin tarjoamaa kannabista ja käyttivät hänen antamiaan lääkkeitä. Osapuolten välille tuli riita, joka johti veritekoon.

    • jangusev

      Saivat sitten 12 vuotta kakkua. Istuvat puolikkaan, josta puolet avotalossa. Halpaa on ihmisen henki. Ehkä menee kuitenkin hoviin, koska syytettiin murhasta.

      • minä vain

        Toivottavasti ei mene hoviin. Ja paskaa ei oke jauhettu. Suru on kaikilla niillä jotka tunsivat nämä ihmiset. Kaksi ihmistä on nyt kuollut ja aivan turhaan. Miksi kukaan ei kerro asiasta seuraavasta? Onnin veli Jukka hirtti itsensä ihan vähän aikaa sitten. Miksi? Kun täällä on ne kaikki jotka tietää kaiken tästä asiasta niin voisi ystävällisesti kertoa "totuuden" kiitos. Jokainen joka lukee edellisiä kommentteja niin tajuaa että ei tässä nyt ihan ilman syytä toimittu. Ja kyllä toisella tekijöistä on perhe. Siunausta heille ja myös Tonin perheelle. Niinkuin sanottu paskaa voi aina jauhaa. Ja motiivi edelleen? Ei ole vai? Nyt jumaliste kerrot sen "totuuden" kun päätäsi täällä aloit aukomaan. Ei täällä kukaan ole idiootti. Ja hyi häpeä kuinka kehtaatte levittää jotain patologin lausuntoa täällä. Aivan uskomatonta.


      • Hfjfjfjfkkdkdkfjf
        minä vain kirjoitti:

        Toivottavasti ei mene hoviin. Ja paskaa ei oke jauhettu. Suru on kaikilla niillä jotka tunsivat nämä ihmiset. Kaksi ihmistä on nyt kuollut ja aivan turhaan. Miksi kukaan ei kerro asiasta seuraavasta? Onnin veli Jukka hirtti itsensä ihan vähän aikaa sitten. Miksi? Kun täällä on ne kaikki jotka tietää kaiken tästä asiasta niin voisi ystävällisesti kertoa "totuuden" kiitos. Jokainen joka lukee edellisiä kommentteja niin tajuaa että ei tässä nyt ihan ilman syytä toimittu. Ja kyllä toisella tekijöistä on perhe. Siunausta heille ja myös Tonin perheelle. Niinkuin sanottu paskaa voi aina jauhaa. Ja motiivi edelleen? Ei ole vai? Nyt jumaliste kerrot sen "totuuden" kun päätäsi täällä aloit aukomaan. Ei täällä kukaan ole idiootti. Ja hyi häpeä kuinka kehtaatte levittää jotain patologin lausuntoa täällä. Aivan uskomatonta.

        Nyt kun vaan nuo tekijätkin ymmärtäisivät vaikka vetää itsensä jojoon niin maailma olisi paljon parempi paikka. Vittu mitä paskasakkia, tät roskasakkia Suomessa riittää.


      • jojo
        Hfjfjfjfkkdkdkfjf kirjoitti:

        Nyt kun vaan nuo tekijätkin ymmärtäisivät vaikka vetää itsensä jojoon niin maailma olisi paljon parempi paikka. Vittu mitä paskasakkia, tät roskasakkia Suomessa riittää.

        Ehkä sä voisit vetää ittes jojoon. Ääliö


      • loppu

        Vaikka menisi hoviin ei mene murhana. Koska MURHA ON SUUNNITELTU TEKO JA TAPPO ON PIKAISTUKSISSA TEHTY HENKIRIKOS EI SIIS SUUNNITELTU. 12 vuoden tuomiot on kyllä aika kovat. Sekä rahallinen korvaus uhrin omaisille. JA SAAVAT LISÄÄ RAHAA ETTÄ VOIVAT VETÄÄ KAMAA. se joka väittää että nämä ovat kunnollisia ihmisiä eivätkä käytä huumeita on sontaa. Järki ihminen senkin jo tajuaa llukemansa perusteella. Ja kyllä se uhrikin yhtälailla veteli pilvee ja lääkkeitä kaikki jotka nämä kyseiset ihmiset tuntee tai tietää tietävät tasan tarkkaan mitä siellä kajaanissa oikein touhutaan. Ja tämän jälkeen tietää poliisitkin. On kumma että tähän touhuun ei saada loppua. Kuka haukkui uhria? Miten? Ketkä tässä myös ovat uhreja? Heitä myös haukuttiin. Teki tehty ja heilläkin perheensä jotka suree ja ovat järkyttynyteitä. Heillakö ei oikeutta surra? Käsittämätöntä. Varmaan se meidän kaikkien läheisten vika on että näin kävi. Tietenkin. Kuis helevetti muutenkaan. Ei edellisessä viestiketjussa toinen osapuolikaan ollenkaan kunnioittanut toisen surua. Hävytöntä sanon minä. Puhun nyt hänen puolestaan joka muka haukkui täällä "uhria" hänen takiaan suljettiin edellinen viestiketju. Ystävänä tuen häntä ja muita joita tämä koskettaa. Pitäisi molemman omaisia kunnioittaa eikä vain "uhrin" niinkuin joku sanoi ei tätä tekoa nyt ihan ilman syytä oole tehty. Ja minäkin haluaisin nyt tietää "faktan" puhujista ja "totuuden" puhujista. Missä olette? Tulkaa ny ihmeessä latelee näitä kuuluisia "totuuksianne" kun me muut emme tiedä mitään. Siunausta Jukan omaisille. Heillä myös raskasta ja surua. Kunnioitetaan toisiamme ja annetaan heidän levätä rauhassa jotka poistuneet keskuudestamme. Eivät tule takaisin vaikka miten haukutaan ja loukataan toisiamme. Nämä kaksi miestä suorittavat rangaistuksensa ja koko loppuelämänsä katuvat tekoaan.no samista en tiedä. Hullu mikä hullu. Mutta onni varmasti katuu jo nyt. Tapahtunut mikä tapahtunut.


      • EK:si muuttuu
        loppu kirjoitti:

        Vaikka menisi hoviin ei mene murhana. Koska MURHA ON SUUNNITELTU TEKO JA TAPPO ON PIKAISTUKSISSA TEHTY HENKIRIKOS EI SIIS SUUNNITELTU. 12 vuoden tuomiot on kyllä aika kovat. Sekä rahallinen korvaus uhrin omaisille. JA SAAVAT LISÄÄ RAHAA ETTÄ VOIVAT VETÄÄ KAMAA. se joka väittää että nämä ovat kunnollisia ihmisiä eivätkä käytä huumeita on sontaa. Järki ihminen senkin jo tajuaa llukemansa perusteella. Ja kyllä se uhrikin yhtälailla veteli pilvee ja lääkkeitä kaikki jotka nämä kyseiset ihmiset tuntee tai tietää tietävät tasan tarkkaan mitä siellä kajaanissa oikein touhutaan. Ja tämän jälkeen tietää poliisitkin. On kumma että tähän touhuun ei saada loppua. Kuka haukkui uhria? Miten? Ketkä tässä myös ovat uhreja? Heitä myös haukuttiin. Teki tehty ja heilläkin perheensä jotka suree ja ovat järkyttynyteitä. Heillakö ei oikeutta surra? Käsittämätöntä. Varmaan se meidän kaikkien läheisten vika on että näin kävi. Tietenkin. Kuis helevetti muutenkaan. Ei edellisessä viestiketjussa toinen osapuolikaan ollenkaan kunnioittanut toisen surua. Hävytöntä sanon minä. Puhun nyt hänen puolestaan joka muka haukkui täällä "uhria" hänen takiaan suljettiin edellinen viestiketju. Ystävänä tuen häntä ja muita joita tämä koskettaa. Pitäisi molemman omaisia kunnioittaa eikä vain "uhrin" niinkuin joku sanoi ei tätä tekoa nyt ihan ilman syytä oole tehty. Ja minäkin haluaisin nyt tietää "faktan" puhujista ja "totuuden" puhujista. Missä olette? Tulkaa ny ihmeessä latelee näitä kuuluisia "totuuksianne" kun me muut emme tiedä mitään. Siunausta Jukan omaisille. Heillä myös raskasta ja surua. Kunnioitetaan toisiamme ja annetaan heidän levätä rauhassa jotka poistuneet keskuudestamme. Eivät tule takaisin vaikka miten haukutaan ja loukataan toisiamme. Nämä kaksi miestä suorittavat rangaistuksensa ja koko loppuelämänsä katuvat tekoaan.no samista en tiedä. Hullu mikä hullu. Mutta onni varmasti katuu jo nyt. Tapahtunut mikä tapahtunut.

        Älä pentu jauha paskaa. Murha voidaan tuomita myös jos tappo tehdään "raa'alla tai julmalla tavalla". Voit tarkistaa tämän rikoslain 21. luvusta.

        Pikkuisen kannattaisi sinun keskittyä faktoihin ennenkuin tulet tänne pätemään asioista joista et tiedä mitään.

        Voin lyödä kanssasi vedon että hovissa tulee EK niin että pamahtaa, paljonko laitetaan?


      • minä vain
        EK:si muuttuu kirjoitti:

        Älä pentu jauha paskaa. Murha voidaan tuomita myös jos tappo tehdään "raa'alla tai julmalla tavalla". Voit tarkistaa tämän rikoslain 21. luvusta.

        Pikkuisen kannattaisi sinun keskittyä faktoihin ennenkuin tulet tänne pätemään asioista joista et tiedä mitään.

        Voin lyödä kanssasi vedon että hovissa tulee EK niin että pamahtaa, paljonko laitetaan?

        Pentu? Hahahahahahah vittu perjantai illan naurut tästä sain lyödäänko vetoa et tää paska täällä loppuu. Te raukat. Uhkaikette viattomia ihmisiä. Ette uskaltaisi jos herra O olisi vapaana. Kyllä nyt sitä ollaan niin kovia ja auotaan päätä minkä ehtii ;) olette säälittäviä. Se uhkailu loppuu. Voitte olla takuu varmoja asiasta. Siat. Olette te eikä O ja S. Loiset heti heikompien kimppuun käydään kun pystyy. Ei tule ek sen verran seurannut asiaa ja tiedän asiasta kun olen kaikkien heidän omaisia. Viattomia lapsia ja naisia "miehet" uhkailee. Ja narkki horot. Nyt tän viestiketjun saa helvetti luvan poistaa. Tähän tulee loppu. Ja paskanjauhantaan myös. Asia yksi. Patologi ei soittele kellekään muulle ku viranomaiselle. Asia kaksi. Ei mennyt tapahtumat niinku joku vesipää täällä väittää. Kiitosta nyt riitti kokonaisuudessaan. Jättäkää ne ihmiset rauhaan ja suremaan rauhassa jotka ei näille tapahtumille voi mitään! Eikä heillä ole osaa taikka arpaa koko hemmetin asiaan. Turha jotain kunnioitusta itselleen kaivata jos ei perkeleessä itse toisia osaa kunnioittaa. Näkemiin. Poliisiin ollaan nyt yhteydessä.


      • kiireinen
        loppu kirjoitti:

        Vaikka menisi hoviin ei mene murhana. Koska MURHA ON SUUNNITELTU TEKO JA TAPPO ON PIKAISTUKSISSA TEHTY HENKIRIKOS EI SIIS SUUNNITELTU. 12 vuoden tuomiot on kyllä aika kovat. Sekä rahallinen korvaus uhrin omaisille. JA SAAVAT LISÄÄ RAHAA ETTÄ VOIVAT VETÄÄ KAMAA. se joka väittää että nämä ovat kunnollisia ihmisiä eivätkä käytä huumeita on sontaa. Järki ihminen senkin jo tajuaa llukemansa perusteella. Ja kyllä se uhrikin yhtälailla veteli pilvee ja lääkkeitä kaikki jotka nämä kyseiset ihmiset tuntee tai tietää tietävät tasan tarkkaan mitä siellä kajaanissa oikein touhutaan. Ja tämän jälkeen tietää poliisitkin. On kumma että tähän touhuun ei saada loppua. Kuka haukkui uhria? Miten? Ketkä tässä myös ovat uhreja? Heitä myös haukuttiin. Teki tehty ja heilläkin perheensä jotka suree ja ovat järkyttynyteitä. Heillakö ei oikeutta surra? Käsittämätöntä. Varmaan se meidän kaikkien läheisten vika on että näin kävi. Tietenkin. Kuis helevetti muutenkaan. Ei edellisessä viestiketjussa toinen osapuolikaan ollenkaan kunnioittanut toisen surua. Hävytöntä sanon minä. Puhun nyt hänen puolestaan joka muka haukkui täällä "uhria" hänen takiaan suljettiin edellinen viestiketju. Ystävänä tuen häntä ja muita joita tämä koskettaa. Pitäisi molemman omaisia kunnioittaa eikä vain "uhrin" niinkuin joku sanoi ei tätä tekoa nyt ihan ilman syytä oole tehty. Ja minäkin haluaisin nyt tietää "faktan" puhujista ja "totuuden" puhujista. Missä olette? Tulkaa ny ihmeessä latelee näitä kuuluisia "totuuksianne" kun me muut emme tiedä mitään. Siunausta Jukan omaisille. Heillä myös raskasta ja surua. Kunnioitetaan toisiamme ja annetaan heidän levätä rauhassa jotka poistuneet keskuudestamme. Eivät tule takaisin vaikka miten haukutaan ja loukataan toisiamme. Nämä kaksi miestä suorittavat rangaistuksensa ja koko loppuelämänsä katuvat tekoaan.no samista en tiedä. Hullu mikä hullu. Mutta onni varmasti katuu jo nyt. Tapahtunut mikä tapahtunut.

        kummiki katuu ei kannata toista haukkua hulluksi ei kannata eri tellä


      • HOVII
        EK:si muuttuu kirjoitti:

        Älä pentu jauha paskaa. Murha voidaan tuomita myös jos tappo tehdään "raa'alla tai julmalla tavalla". Voit tarkistaa tämän rikoslain 21. luvusta.

        Pikkuisen kannattaisi sinun keskittyä faktoihin ennenkuin tulet tänne pätemään asioista joista et tiedä mitään.

        Voin lyödä kanssasi vedon että hovissa tulee EK niin että pamahtaa, paljonko laitetaan?

        tehty valitus HOVIIN


      • Anonyymi
        loppu kirjoitti:

        Vaikka menisi hoviin ei mene murhana. Koska MURHA ON SUUNNITELTU TEKO JA TAPPO ON PIKAISTUKSISSA TEHTY HENKIRIKOS EI SIIS SUUNNITELTU. 12 vuoden tuomiot on kyllä aika kovat. Sekä rahallinen korvaus uhrin omaisille. JA SAAVAT LISÄÄ RAHAA ETTÄ VOIVAT VETÄÄ KAMAA. se joka väittää että nämä ovat kunnollisia ihmisiä eivätkä käytä huumeita on sontaa. Järki ihminen senkin jo tajuaa llukemansa perusteella. Ja kyllä se uhrikin yhtälailla veteli pilvee ja lääkkeitä kaikki jotka nämä kyseiset ihmiset tuntee tai tietää tietävät tasan tarkkaan mitä siellä kajaanissa oikein touhutaan. Ja tämän jälkeen tietää poliisitkin. On kumma että tähän touhuun ei saada loppua. Kuka haukkui uhria? Miten? Ketkä tässä myös ovat uhreja? Heitä myös haukuttiin. Teki tehty ja heilläkin perheensä jotka suree ja ovat järkyttynyteitä. Heillakö ei oikeutta surra? Käsittämätöntä. Varmaan se meidän kaikkien läheisten vika on että näin kävi. Tietenkin. Kuis helevetti muutenkaan. Ei edellisessä viestiketjussa toinen osapuolikaan ollenkaan kunnioittanut toisen surua. Hävytöntä sanon minä. Puhun nyt hänen puolestaan joka muka haukkui täällä "uhria" hänen takiaan suljettiin edellinen viestiketju. Ystävänä tuen häntä ja muita joita tämä koskettaa. Pitäisi molemman omaisia kunnioittaa eikä vain "uhrin" niinkuin joku sanoi ei tätä tekoa nyt ihan ilman syytä oole tehty. Ja minäkin haluaisin nyt tietää "faktan" puhujista ja "totuuden" puhujista. Missä olette? Tulkaa ny ihmeessä latelee näitä kuuluisia "totuuksianne" kun me muut emme tiedä mitään. Siunausta Jukan omaisille. Heillä myös raskasta ja surua. Kunnioitetaan toisiamme ja annetaan heidän levätä rauhassa jotka poistuneet keskuudestamme. Eivät tule takaisin vaikka miten haukutaan ja loukataan toisiamme. Nämä kaksi miestä suorittavat rangaistuksensa ja koko loppuelämänsä katuvat tekoaan.no samista en tiedä. Hullu mikä hullu. Mutta onni varmasti katuu jo nyt. Tapahtunut mikä tapahtunut.

        tekijöillä henki haissut.


    • O.Ri

      Lyllä nämä kuvan perusteella joka tapauksessa homoja ovat. Pukeutuvat naisten alusvaatteisiin ja hempeilevät toisilleen niinkuin pikkulikat

      • käsittely

        Oi oi oletko kateellinen kenties? ;) kaukana kuule homosta. Oikeen hyvä käsittelemään ;) wink wink vaan. Parempaa ei löydä vaik kui ettis


      • wink wink vaan

        Kyllä näille varmaan linnasta sulhot löytyy.


    • O.Ri

      No sinä on samaa ruskean reiän porukkaa kanssa.

    • arvuuttaja1

      Jotain hämäräähän tässä täytyy olla. Jossain ketjussa joku taisi ihmetellä kaveruussuhteita facebookissa vieläkin? Niinhän tuo kyllä vaikuttaa erikoiselta...

    • systeemi1

      Ihmiset elävät järjestelmässä. Järjestelmällistä on esimerkiksi epäterveellinen ruoka mikä on halvempaa mitä tervellinen ruoka. Terveyskustannukset ovat suuremmat vaikka epäterveellinen ruoka on halvempaa.

    • sustaa

      Nuo tappajat ovat sellaista sakkia että he ei tuomiosta opikseen ota eikä katumuksen merkkejä näy. Kun tuomio on istuttu niin sama uho ja elämäntapamalli jatkuu. Istuvat lähikuppilassa joku juntti "olen tappanut ihmisen" paita päällä ja elvistelevät kuin mikään voima tai taho ei koskettaisi heitä. Kyllä luonto korjaa tällaiset kaverit ihan itsestään pois ennen aikojaan.

      • kannabis

        Jukka sai kauhean raivokohtauksen yhen häneen rakastuneen kämpillä jossa piilotteli, ja sit tää äidin ja isän mussukka vasta nyt tiesi jukan huumeiden käytöstä. Aina kun Jukka tarvitsi apua neiti autto, mutta sitten muutti raivokohtauksen jälkeen pois äidin ja isän luokse. Näkihän sen päälle päin et se on narkkari. Koiran vietätti ennen tekoaan juliukseen. Ei kukaan muu kuin aineiden käyttäjä hakkaa päätään seinään ja raivoa hulluna et lanssi paikalle ja naapurit soitti poliisit. En tiedä mutta kaksi ihmistä on kuollut aineiden seurauksena ja Jukka ihan selvästi pelkäsi.


      • eletään vain kerran
        kannabis kirjoitti:

        Jukka sai kauhean raivokohtauksen yhen häneen rakastuneen kämpillä jossa piilotteli, ja sit tää äidin ja isän mussukka vasta nyt tiesi jukan huumeiden käytöstä. Aina kun Jukka tarvitsi apua neiti autto, mutta sitten muutti raivokohtauksen jälkeen pois äidin ja isän luokse. Näkihän sen päälle päin et se on narkkari. Koiran vietätti ennen tekoaan juliukseen. Ei kukaan muu kuin aineiden käyttäjä hakkaa päätään seinään ja raivoa hulluna et lanssi paikalle ja naapurit soitti poliisit. En tiedä mutta kaksi ihmistä on kuollut aineiden seurauksena ja Jukka ihan selvästi pelkäsi.

        Kyllä Jukka pelkäsi ja lopputulos on tässä. Sitten kehtaa ämmä uhoa että kosto elää. Tähän koston kierteeseenkö hän tosiaan haluaa? Elää vihassa ja katkeruudessa? Kyllä. Mutta muista. Menetit miehesi. Joku menetti veljensä. Vieläkö haluat muuta? Nimittäin sitä saat aivan takuulla minulta henk koht jos vielä kerran uhkaillaan erään perhettä. Mä en tajua miksi tää ei lopu jo. Olkaa vihaisia raivotkaa itkekää. Ihann mitä vain mutta viattomat perkeleen narkit Jättäkää rauhaan!!!!!!!!


      • KannabisEisyyllinen
        kannabis kirjoitti:

        Jukka sai kauhean raivokohtauksen yhen häneen rakastuneen kämpillä jossa piilotteli, ja sit tää äidin ja isän mussukka vasta nyt tiesi jukan huumeiden käytöstä. Aina kun Jukka tarvitsi apua neiti autto, mutta sitten muutti raivokohtauksen jälkeen pois äidin ja isän luokse. Näkihän sen päälle päin et se on narkkari. Koiran vietätti ennen tekoaan juliukseen. Ei kukaan muu kuin aineiden käyttäjä hakkaa päätään seinään ja raivoa hulluna et lanssi paikalle ja naapurit soitti poliisit. En tiedä mutta kaksi ihmistä on kuollut aineiden seurauksena ja Jukka ihan selvästi pelkäsi.

        Kannabista on eri merkkiä(erinlaiset vaikutukset) ja Huom!Ei saa käyttää alkoholin tai reseptilääkkeiden kanssa yhtäaikaa!


      • EI NARKKARI
        eletään vain kerran kirjoitti:

        Kyllä Jukka pelkäsi ja lopputulos on tässä. Sitten kehtaa ämmä uhoa että kosto elää. Tähän koston kierteeseenkö hän tosiaan haluaa? Elää vihassa ja katkeruudessa? Kyllä. Mutta muista. Menetit miehesi. Joku menetti veljensä. Vieläkö haluat muuta? Nimittäin sitä saat aivan takuulla minulta henk koht jos vielä kerran uhkaillaan erään perhettä. Mä en tajua miksi tää ei lopu jo. Olkaa vihaisia raivotkaa itkekää. Ihann mitä vain mutta viattomat perkeleen narkit Jättäkää rauhaan!!!!!!!!

        ota selvää asioista eläkä sinä uhkaile viattomia ihmisiä nimittäin tiina ei ole kirjoittanut sanaakaan tälle palstalle eikä lukenu toistenkaan kommentia.JOS VIELÄ UHKAILET TÄYTYY ANTAA POLIISIN ASIAKSI .EI TÄMMÖNEN VETELE JA NIMITTELET NARKKARIKSI HYI HÄPIÄ ,HÄN HOITAA LAPSENSA VIIMESEN PÄÄLLE .


    • stringit vinossa

      Ihan hyvä että tuli esiin muutakin kuin diipadaapaa.

    • jatkuu alibissa

      Uusimmassa alibissa kai juttua tästä. mahtaneeko mitään uutta edes ilmetä?

    • Konsta A. Peli

      Täällä nämä pikkuroostot, huorat, sosiaalipummit, luuserit ja huumehörhöt toisilleen vitttuilee. Heittäkää helevettiin pahantapainen elämänne ja menkää töihin.

      • töihin

        Olet oikeassa kun on aikaa jauhetaan paskaa että saadaan aikasa kulumaan .Töihin vaan niin vähempi jää aikaa paskamn jauhamiseen.Vai onko omat asiat rempallaan .Että pitää kerätä huomiota tältä palstalta .Mene ja tiedä


    • jooh

      ihme ettei tästä ole vielä alibissa ollut....useasti kirjoittavat juttuja jo ennen tuomioita.

      • Uusin alibi

        Eikös siitä ookkaan tuossa lehessä? Joku väitti niin aiemmin.


    • ...

      Varmaan seuraavas lehdessä on...

    • Huhujuttu

      Toinen tekijöistä on ilmeisesti päättnyt å'ivänsä. Liekö siinä syytä siihen, ettei juttua julkaista?

      • kaveri5

        ei oo. :)


      • tutun tuttu

        onko tietoa kumpi?


    • vahtoaja

      Joo epämäärästä porukkaa on kuulemma ollut.

      • asiasta jotain tietävä

        Satun tietämään et tekijä ei päättäny päiväänsä vaan tekijän veli. Tonin hyvä kaveri. Uhrin ystävät rupesi vainoamaan ja uhkailemaan.


      • EI AKTAA
        asiasta jotain tietävä kirjoitti:

        Satun tietämään et tekijä ei päättäny päiväänsä vaan tekijän veli. Tonin hyvä kaveri. Uhrin ystävät rupesi vainoamaan ja uhkailemaan.

        enp usko että kukaan uhrin kavereista on uhkaillut t ja vainonnut tekijän veljeä Nyt vasta kuulen minäkin moisen jutun tämä taitaa olla kirjoittaja omaa mielikuvitusta MIELIPITEITÄ ON MONENLAISIA NIINKUN ON TÄLLÄ PALSTALLA KIRJOITTAJIA


    • Ryöttä

      Hampit ne vaan harvenee

    • TAAS HENKIRIKOS

      oNKO TIETOA KUKA NAINEN ON JOUTUNUT HENKIRIKOKSEN UHRIKSI SUOMELANPOLULLA .

    • haaaaaaaaaaaamu

      mur mur murha missä huuuuuuuuuhaaaaaaaaaa pelottaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      • lukutaitonen

        Lue lehest elkä taivastele.Lehiss kissan kokoisilla kirjaimilla jos on lukutaitonen.


    • 65+55

      enpä ossoo lukkee ahhaahehhehehhäääääääääääääääää

      • tallaaja

        huomasin etkä kirjoittaaTuo ei ole etes huumoria ehkä sinusta on onhan meitä joka junaan lähtiöitä .Monenlaista tallaaja löytyy.


    • Kaveri Hesasta

      Tunsin Onnin tosi hyvin kun oli hesassa. Todella mukava kaveri. Kimpassa käytiin treenaa. Täällä hesassa ollessa käyttänyt mitään marihuonaa tai lääkkeitä, ja kaljaakin joi tosi harvoin. Salitavarasta en kommentoi. Jos tarvitsi apua niin Onni jeesas aina. Nyt vasta sain tietää mitä Onnille kuuluu (iltalehti) Todella surullinen että näin on päässyt käymään. En puolustele tekoa yhtään. Aivan järkyttävä juttu kaikkinensa.

    • vähänpä saivat

      ei välittänyt hesan kaveri linkittää juttua ....

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122218949659_uu.shtml

      ...Syyttäjä katsoi edelleen, että teko on murha. Itä-Suomen hovioikeus järjesti asiassa syyttäjän ja uhrin pienen pojan (edunvalvojan) vaatimuksesta uuden pääkäsittelyn.

      Hovioikeuden tuore päätös on kuitenkin sama kuin mitä oli viime keväänä Kainuun käräjäoikeuden tuomio.
      Syytettyjen rangaistus on tapon maksimirangaistus: 12 vuotta vankeutta.
      Teosta tuomitut Onni Juhani Karppinen sekä Sami-Eemeli Leinonen ovat 30-vuotiaita kainuulaisia. Molemmat ovat harrastaneet kehonrakennusta.

      Syyttäjän kertoman mukaan Leinonen painaa peräti 140 kiloa ja Karppinen 110 kiloa. Tosin heidän uhrinsakin oli 115-kiloinen mies.

      • MattiLapista

        Toivottavasti oppivat teoistaan ja katuvat. Sitä nuo pillerit teettää. Enpä usko että kukaan pelkässä pilvessä tuollaista tekisi. Raaka teko viedä henki kaverilta nyrkkipuukolla. Stereot aika pahoja aineita. Alkoholia kun ottaa stereo jätkä tai akka niin kilarit siitä tulee(ja muut lisä-aineet). Toivottavasti alkavat laillisesti urheilee ihan sen luonnollisen nautinnon takia. Endorfiinia ja adrenaalia, testoa ihmisen ruumis muutenkin tuottaa kun treenaa. Ihan tyhmää vetää jotain nappia tai piikittää lihakseen. Henki siinä lähtee itsellä tai muilla. Kroppa on mahtavassa kunnossa yleensä kun noita vetää. On isot lihakset, muuten kroppa vetelee viimeisiä. Paljonkohan on lisä-aineita käyttävien kehonrakentajien keski-ikä? En kyllä menisi noille ainakaan vittulemaan, itsellä ainakin tulisi paskat housuun.Vähällä kyllä pääsivät, mutta en ole itse tuomari tai oikeudessa oleva päättäjä. Ei ne vuodet vaan mitä tuomiosta oppii, ymmärtääkö omien tekojensa seuraukset, sehän on tuomion tarkoitus.


    • nostanpa

      minäkin

    • LäskiPODARIT

      "kehonrakennusta" idiootti-läskikasoja.

      • Ei ne mitään opi

        Muutaman vuoden päästä ovat jo vapaina ja sama homma jatkuu aivan varmasti. On se vaan kumma ettei murhana tuomittu. Niin kukapa sen todistaa oliko teko harkittu vai ei? Varmaan tuomitut naureskelevat kun saivat tappona menemään. Itse arvelen et heillä oli jo uhrin luo mennessään aikomus maksella jotain vanhoja kalavelkoja. Tiedä häntä.


    • Johan_on_markkinat

      No jopas oli keskustelu :D Niin kauan kuin hampit tappaa toisiaan, niin ihan yks ja sama. aita ympärille ja jakaa puukkoja kyllä ne loppuu jossain vaiheessa. ranta kemistit!!!!

      • SikiävätLisää

        Vanhaan kommenttiin kysymys:
        Päivitetäänpä tilanne, onko loppuneet tai edes vähentyneet?
        Kun se on silleen, että sikiämistä ei ole kielletty tai rajoitettu, niin loppumisesta ei ole mitään toivoa. Uusiutuva luonnonvara hampit on.


    • Oikeusvaltio

      Onnipoikakin näkyi jo katukuvissa iltaloman merkeissä. Josko tuo olis tapansa parantanut vaan melkoinen märkä rätti uhrin omaisille..

    • missäkorpilaki

      jo kuukausi sitten mömmöjärkäle oli asioimassa motonetissä... kajaanista on tullut murhaajien paratiisi

    • werwwr4525

      paskasakki pitäisi päästää päiviltään. toivottavasti tappavat toisiaan runsaasti.

      • HoiTeMikkihiiret

        No mene päästämään päiviltä niin oot sitten tosi sankari. Tosiasiahan taitaa olla, että te mikki hiiret soitatte suutanne täällä ja muuten teistä uhoojista ei oo kenestäkään mihinkään. Teille kun sanoo "böö!" päin naamaa vähän kovemmalla äänellä niin kilometrin paskajana vaan jää jälkeen.


      • Minniinni
        HoiTeMikkihiiret kirjoitti:

        No mene päästämään päiviltä niin oot sitten tosi sankari. Tosiasiahan taitaa olla, että te mikki hiiret soitatte suutanne täällä ja muuten teistä uhoojista ei oo kenestäkään mihinkään. Teille kun sanoo "böö!" päin naamaa vähän kovemmalla äänellä niin kilometrin paskajana vaan jää jälkeen.

        Kyllä ne on Mikihiiriä, jotka suutaan täällä aukoo. Hah!


    • Hoihoihai

      mitäs sit kun kaveri ei säikähdäkään!!?? Taidat sinä ottaa jalat allesi siinä vaiheessa...

    • nähtyon

      No onhahan kajaanissa aina ollut murhamiehiä ja muita hulluja, mutta osa kuitenkin pärjää jotenkin, mutta valitettavasti usean kohtalona on jäädä menneisyytensä vangiksi ja tyriä taas..

    • Mira.Leinonen

      Asia on nyt niin että avioiduin Samin kanssa Pelsolla 24.2.2016 ja tulemme molemmat
      Kajaaniin. Minä joulun tietämillä valvottuun koevapauteen. Molemmat suoritamme vapausrangaistusta "kaadosta". Tuomarin nuija on kerran pöydän pintaan pamahtanut, emme kaipaa siviilistä katutuomareita tai kriminologeja säätämään enää enempää.

      • TapaustaTuntematta

        Kunpa se olisikin niin, että julkisuutta voisi itse hallita.
        Sinua kuuluisammatkin ovat huomanneet, ettei voi.
        Että sikäli on ihan sama, kaipaatko vai et niitä katutuomareita,
        Niitä on, jos on ollakseen ja teot on olleet sellaisia, että puhetta ja kiinnostusta persoonaasi tarpeeksi riittää.


      • rankkaelämä

        Eikös nyt kuitenkin kannattais mennä johonkin toiseen kaupunkiin, kun kerran on tehty asioita joita ei varmaan kaikki ole unohtaneet ? Itse ainakin välttelisin seutua, mutta enpä tiedä Mira.Leinosen ns.kaatoakaan missä on tapahtunut. No toivotan kuitenkin onnea elämäänne, koska eihän se ole kellekään helppoa :)


    • Personanongratax2

      Normi roskaväkeä

    • Bifrosts

      Uuuhhhh.... venkula slangia... coool!!

    • niska

      Onkos nää jo vapautuneet ja asettuneet Kajaaniin?

    • Anonyymi

      Eivät vissiin istuneet 12vuotta. Näkyy olevan vapaalta jalalta kuvia sosiaalisessa mediassa.

      Välistä hieno tämä oikeuslaitos

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe