miksi w210 haukutaan

väyrysmese

on ne ihan hyviä autoja jollakin ajetaan paljon

17

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mb,asentaja

      Kyllä ne on aivan paskoja.

      • Eemelillä eteenpäin

        Happamia sanoi kettu pihlajan marjoista. Jos löytyy korilta ja tekniikaltaan terve (nuorimmatkin yli kymmenen vuotta vanhoja) onhan siinä kuljetuskapasiteettiä ja hyvät ajo-ominaisuudet halvalla.


    • kokemusta on on

      Mersu antaa mukavat kyydit. Siitä ne mersua haluavat maksavat tänä päivänä. Kestoltaan muiden tasolla.

    • Älä osta mersua.

      "miksi w210 haukutaan "


      No jos se olisi kestävä ja kaikkien mersu miesten mieleinen käyttö auto niin se olisi kysytty auto,muttei näin ole käynyt,se halvempi kuin edeltävä w124 joka on aatamin aukuinen mutta mersu miesten mielestä legendaarinen joka koi mersun viimeisimmän kestävyyden maineen.

      Tuo maine on kantanut kaus näihin päiviin tai viime vuosiin,ja nyt on käymässä maineen totaalinen romahdus,jonka aloitti tuo w210 eli väyrynen ,uudemmatkaan mallit eivät korjanneet mersun kestävyyttä vaan jatkoi pilipali palikan tekoa kiinasta käsin.

      Se hinta jonka nykymersumies maksaa ostettaessa ja korjauksista osineen ei vastaa mersun laatua alun ei perin mihin suuri kansa (mersu miehet tottuivat).

      Veho ja mersun myyjien töykeä ja ryöstävä kohdennus mersun omistajiaan kohtaan näkyy laskuissa,yksityisenä ei kannata ostaa mersua,vain taksiin se soveltuu kun on takuu aika.

      w210 on todella murheen tuoma auto koko mersun tuotannolle,maine kun menee kerran niin sitä ei tahdo saada takaisin vaikka tekisivät ikiliikkujan.

      • Eemelillä eteenpäin

        W/S 210 sisälsi aika paljon uutta tekniikkaa ja muotoilua. Korroosio ongelmia, mutta niitä oli kaikissa autoissa tuohon aikaan. Miksi nämä nk. W124 porukka itkee on se, että huoltoon ja korjaukseen tarvitaan testeri ja se ei onnistu enää kyläsepiltä. Ei se w124 ollut mikään pyhimys, kyllä siinä on ihan omat vikansa. Mutta jos itse pystyy tekemään osan korjauksista ja huoltotoimista, kori ja alusta ovat pelleiltään terveet ja kone käy ja kukkuu. Siinä on tilaa, ajo-ominaisuudet ovat hyvät ja moottorit kautta linjan ihan kelvolliset niin kokonaisuutena edullinen ylläpitää ja perheautona ihan yliveto.

        Jos luet enemmän näitä kirjoituksia niin se on tn. yksi ja sama henkilö joka näillä palstoilla mekastaa maaiman parhaasta kakkosnelosesta ja haukkuu paavoa. Tuossa justiin katsoin kaupan parkkipaikalla missä oli parikin paavoa ja molemmat aivan siistejä autoja.


    • älä vaan osta mersua

      No ajatellaan uudempaa esim:w211 320 cdi:tä.

      Eräs hyyppä kävi tännään katsomassa liikkeessä sellaista,ei ollut saanut mitään ahaa elämystä,hakkui sitä, oli ajettu 250000km.

      Nahat oli kuulema ihan onnettomat,oli kuulema näyttänyt laaduttomalta se nahka,lisäksi kruunasi että mitkäs istuimet oli siinä värkissä,no mistä minä tiedän kuin että mitä noihin nyt yleensä asennetaan.

      Tuumas että oli surkeeta istua ja olevinaan hyvä auto,ettei hän maksaisi killinkiäkään jos nuo on ne mersun istuimet.

      Voi voi että taas kuuli mersujen murheita,ei edes istuimet kelvannut ei edes lähtenyt koe ajolle kun istuimet oli ihan surkeat,no se kaveri rupeaa katsomaan ihan toista merkkiä,sanoin ettei olisi ikänä uskonut,mitähän ne on survoneet noihin autoihin,ei ne istuimet olleet häävit 124 :kaan mutta oli se aika toinenkin silloin,luulisi että ne kutsuu istuumaan ei poistumaan.


      En siis kejoittanut enään menemään w210 katsomaan ,se olisi kruunannut ihan kaiken,kun se mersu nyt vaan ei osaa tehdä vakiona istuimia.Ja tämä on totuus ja ne nahat ei ole häävit ja hullut maksaa jopa.

    • mersu-ukko

      Mulla on S210 -97. Se on ainakin pelannut moitteetta 400 000 km eikä ole pahemmin ruostettakaan. Se tosin ruostesuojattiin uutena. Sehän on selvä, ettei suojaamattomat autot minkään merkkisenä kestä suomessa montaakaan vuotta.
      Mielestäni ruostuminen ei välttämättä ole auton vika, omistaja pystyy vaikuttamaan siihen aivan oleellisesti. Jos ensimmäinen omistaja on välinpitämätön, se kostautuu seuraaville. Penkit on ortopedimallia, joten ei niissäkään ole moittimista.
      Täytyy muistaa, että mieleiset penkit valitaan auton tilauksen yhteydessä, jos ei ymmärrä tehdä valintaa, mersun saa perusjakkaralla joka ei välttämättä tyydytä kaikkia.

    • väykkäm

      tekniikka on ok kori on huono

      • Eemelillä eteenpäin

        Mersu-ukko on oikeassa ruosteen estosta. Tiesuolan käyttö ja paikalliset ilmasto-olosuhteet näkyvät alueen auto kannassa. Siellä missä talvella on suhteellisen kuivaa ja pakkasen takia suolan kylväminen on turhaa löytyy vähiten kuppaiset autot. Täällä eteläsuomessa missä kylvetään suolahiekkaa ja on kosteutta pitäisi ehdottomasti olla lisäsuojaus.


    • kestäväväyrynen

      väyrynen on ihan hyvä auto tekniikka kestää . kyllä väyrynen voittaa esim kilometrimäärä monet muut autot

    • tietoa

      arvon palstalaiset kysyisin kumpi kannnataa ottaa 220d vai cdillä mitkä ongelmat molemilla

    • spedet

      Joo yksiä parhaita miksi lie haukutaan

    • älä osta mersua

      ei kannata ostaa mersua mulla oli 290 td sse oli niin ruosteessa ajoin sen paalatavaksi

      • motoukko

        w 210 kori ja 320cdi automaatti on yksi parhainnista ajo-autoista ikinä, parempi ajaa ja lujempi kuin 211 . perheessä molempia yli 10 vuotta.


    • mese2

      mulla on e300d väyrynen ajettu kohta 600000km toimii kuin enkeli eurooppalainen ois tien poskessa tohon km määrään mut mese rullaa kun on hyvin huollettu seuraavat km eteen päin ?kait milli mittaris silti en myy pis kun luotan meseen monta japsii saa ajaa milliin vain yks mese

    • Älä osta mersua.

      Niin tuossa ylempänä ei ole kaikki minuun kirjoittamaani vaan joku ihailija käyttää nimimerkkiäni hupinaan,no ei sillä lienee väliä.

      Mese 2 selle mainitsen että rullaahan se mutta 600000km, mutta matkaa sinne miljoonaan aika paljon,jospa kerrot meille kaikille mitä olet saanut huoltaa noihin kilometreihin erikoisesti osien suhteen?

      Sitten jos vielä kerrot onko manuaali vai automaatti ja jos automaatti niin kuinka se toimii?

      • Luki.

        Ei kannata ostaa väyrysmersua ne lahoo käsiin mulla oli 290 td se lähti lavetilla paaliin kun oli niin ruosteessa pohja täynnä reikiä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1518
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1042
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe