Happy care

Gigantin Happy care vakuutus kattaa kaiken.....JA VITUT!!!! ei korvaa edes taskussa hajonnutta (näyttö haljennut, muuten ei jälkeäkään) kännykkää vaan vetoaa siihen ettei voi tietää miksi se on hajonnut.... pitäisi ilmeisesti olla taskussa kamera kuvaamassa tapahtumia. VITTU mitä kusetusta!!! yksi asiakaspalvelun työntekijä sai kuulla jo mielipiteeni..... no valitus päätöksestä menemään ja katsotaan uusiksi.... Gigantin myyjien mukaanhan saat vaikka leikata puhelimesi sirkkelillä paloiksi ja kyllä saat uuden puhelimen heti. että mä vihaan vakuutusyhtiöitä henkeen ja vereen!!!!! taas kuluttajaa yritetään sumuttaa oikein urakalla......

54

12397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gigantti kusettaA

      Juuri näin! Vaikka heittäsit puhelimes seinään niin korvataan,sano myyjä,mutta Helvetti ku ei korvata edes vahinkoo. EI kannata OTTAA kyseistä vakuutusta,kiertävät vastuunsa korvauksesta!

      • prkle!

        Sama juttu. Prkle myyjät Porin gigantissa ulvoivat yhteen ääneen että ihan sama miten känny (iphone5) hajoaa niin aina korjataan ilmaiseksi. Ja vitut hylkäävä päätös tuli. Tein valituksen pari viikkoa sitten. Eikä vieläkään ole mitään kuulunut. Prkle oli viimeinen happycare ostos Gigantista. Ja tuo hc vakuutus oli muistaaksen 200€ vuodeksi!!!


      • keijo691
        prkle! kirjoitti:

        Sama juttu. Prkle myyjät Porin gigantissa ulvoivat yhteen ääneen että ihan sama miten känny (iphone5) hajoaa niin aina korjataan ilmaiseksi. Ja vitut hylkäävä päätös tuli. Tein valituksen pari viikkoa sitten. Eikä vieläkään ole mitään kuulunut. Prkle oli viimeinen happycare ostos Gigantista. Ja tuo hc vakuutus oli muistaaksen 200€ vuodeksi!!!

        Gigantti boikottiin! Ei ikinä siihen kauppaan prkle! Paskaa puhuvat. Happycare
        pelkkää kusetusta. Joillekin korvataan joillekin ei.


    • HAPPY CARE KUSETTAA

      Aivan samaa mieltä .....HAPPY CARE KUSETTAA...JA PAHASTI.....poikani maksoi televisiostaan 1220€...josta vakuutuksen osuus n 350e. Kahden kuukauden kuluttua tv:n tuli vika......ei mitään korvausta...vedotaan näihin ja näihin pykäliin...ja gigantin myyjät kun lupasi että vakuutus korvaa sitten kaiken...edes valituksen jälkeen ei tullut korvaus päätöstä.....VAROKAA HAPPY CAREA...KUSETUSTA KAIKKI....EI KORVAA MITÄÄN

    • Minä en ymmärrä miksi kukaan ottaisi tuollaisia vakuutuksia. Normaalit viat korvaa takuu. Vahingoissa laajennettu kotivakuutus auttaa kalliimpien tuotteiden kohdalla. Halvimmissa senkun ostaa uuden. Jos tuote maksaa satasen ja vakuutus 33 euroa, niin se kannattaa vain jos tuotteella on 1/3 mahdollisuus mennä rikki. Kun käyttää vähänkin huolella on mahdollisuus paljon pienempi.

    • kusetettu2

      Puhelin tippui taskusta, jonka seurauksena näyttö hajosi. Näyttöön tullutta vikaa en pystynyt havaitsemaan heti, vaan näyttöön tuli sitten seuraavana päivänä pieni tummuma reunalle. Sieltä se tumma alue sitten lähti viikonlopun aikana leviämään ja soitin Happy Careen ja tein vahinkoilmoituksen. Selitin tapahtuman ja pyysivät viemään puhelimen huoltoon, jotta voivat selvittää onko näyttö mennyt iskun seurauksena mekaanisesti rikki. Ja olihan se mennyt. Soitin taas Happy Care vakuutusyhtiöön ja selitin, että näyttö on tosiaan mekaanisesti hajonnut todennäköisesti tippumisen seurauksena. Vakuutuspäätös oli etteivät korvaa, koska en varmuudella pystynyt sanomaan että näytön hajoaminen johtui tippumisesta.
      Täyttä kusetusta tämä Happy Care!

      • sinun-syytä

        Sinä PUDOTIT sen. Ei esineet itsestään putoa.


    • pettynytjakusetettu

      happy care korvaa kaiken.. niin mullekkin sitä mainostettiin gigantissa.. kusetusta koko vitun lafka!! boikottiin vaan!!

      • Anonyymi

        JUURI NÄIN! On itsellä niin pitkä juttu, etten viitsi edes kirjoittaa.

        SYVÄLTÄ P:STÄ koko vakuutusyhtuö ja siinä sivussa "kikantti".


    • Gigantinasiakas

      Mulla on korvannut ihan hyvin.Ostin Gigantista Toshiba Satelite läppärin.
      Ensimäiseen tuli kosteusvaurio ja sain
      uuden tille (tosin jouduin maksamaan
      omavastuun). Uudesta läppäristä
      irtosi vasemman shiftin kuori ei mene
      takuuseen. Mutta vakuutus varmaan
      kattaa näppäimistön vaihdon. Hinta-
      arvio oli 164,50€. Kännykässäkin on
      vakuutus...

    • Happy_Asiakas

      Happy care kyllä korvaa kaikki viat mitä tuotteeseen tulee vahingossa!! jos puhelimen heität kännipäissään seinään niin sitä se ei korvaa jos sen menee niille kertomaan, joo ne on vitun tarkkoja siitä että pitää osaa sanoa että miten se tuote on mennyt rikki, ei riitä että se meni varmaan kun se oli mulla taskussa tai se meni ehkä jo aikaisemmin! niille pitää vain sanoa että se putos ja meni rikki piste! minulla ainakin on korvannut läppärin jo kaksi kertaa ekalla kerralla meni näyttö korjattavaksi ja ei maksanut mitään!! ja toisella kertaa kaatu aamukahvit päälle ja 49 euron omavastuulla tuli uusi yli tonnin läppäri!!! ja vielä uudenmpi malli! KYLLÄ SE HAPPY CARE TOIMII!!!!

    • UnhappyCARE

      Happy Care - Unhappy Customer. Vakuutuksen hylkäyspäätös järjenvastainen ja kirjoitettu käytten huonoa suomen kieltä. Muutoshakemuksen jälkeen sama copy paste jatkuu. Älkää hyvät ihmiset ottako tuota kusetus vakuutusta.

      • Eikannataei

        Ei tällaisia vakuutuksia kannatta ottaa..


      • AsiastaLukenut1

        Haluaisitko kertoa lisää?


      • Musamaikka

        Onko jollain kokemusta korvaako koiran hajottamia kuulokkeita?


    • HappyBullshit

      Happy Care = kusetusta. Meillä pesukone hajalla, happy care lupasi korvata ja Kodinkonehuolto Tauno Korhonen lupasi korjata. Ei korjannut, vaan palautti kylmästi viallisen tuotteen. Happy care kommentoi että hanki uusi kone. Koko vakuutus on täyttä höplästä vetoa. Gigantti käyttää Happy Care vakuutuksia. Älkää ihmeessä menkö siihen lankaan.

      • AsiastaLukenut

        Kerroitko tarkalleen, mikä vika pesukoneeseen tuli? Jos et, niin silloin ei tietenkään korvaa.


    • Oletteko miettinee paljonko panette näihin vakuutuksiin rahaa?Jos kaikki laitteet vakuuttaa, niin siihen menee helposti satoja euroja vuodessa.

    • hyväähuoltavaan

      Kun pitää hyvää huolta tavaroista mitään vakuutuksia ei tarvita..

    • konstika

      itsellä kannatti olla vakuutus. digiboksi oli kk.vaille 5v vanha, kun siihen tuli vika että kaiuttimista kuului "päksähtelevä" ääni ajoittain. soitin vakuutukseen ja vein tuotteen giganttiin ja huoltoon lähti. vajaa viikko kun soitettiin että saan uuden tilalle. ja se oli tän hetken vastaava, eli paras digiboksi mitä saa ja hd/teräväpiirtovirittimellä. olen erittäin tyytyväinen.

    • Enskas

      Happycaresta itsellä vain positiivisia kokemuksia, korvannut jo 2 kertaa kun vahingossa tiputanut puhelimen. Vähän hävettää laittaa nyt 3 kerta, kun tippumisen seurauksena joku sensori rikkoutunut ja ei tunnista milloin puhelin korvalla ja milloin ei.

    • GiganttijaHappyCareSucks

      Aivan sama negatiivinen homma itselläni eli vakuutusyhtiö venkoilee ja kikkailee. Sony Xperia Tabletin näyttä vaurioitui, joko autokuljetuksen tai toimistossa johonkin ulkoisen esineen iskuun. Omassa kotelossaan oli kuitenkin koko ajan. Huomasin ko Asian kuljetuksen jälkeen - vauriot EIVÄT ole voineet tulla muusta ajallisesti tai paikallisesti. Itsekin totreavat että kyse on mekaanisesta vauriosta. No sitten ei korvata. Markkinointi tekstissä mainitaan kuljetuksen aikana kohdanneista vahingoista, putoamisesta, ulkoisen esineen iskusta... yms. Heidän mukaansa en ole osoittanut että on todennäköisesti korvattava vahinko. Ja kun ei ole muuta vaihtoehtoa - ei muuta kuin prosesi päälle. Varokaa kyseistä yhtiötä!!

    • eikannataei

      Yleensäkään mitään ostolikkeen omia vakuutuksia ei kannata näihin laitteisiin hankkia. Tulee äkkiä kalliiksi ja kun pitää laitteesta hyvää huolta niin ei putoa..

    • suominousuun

      Puhelimeni putosi vahingossa ,rakennustyötä tehdessäni ranta veteen. Puhelimessa Happy Caren vakuutus. vakuutusyhtiö korvaa puhelimen, MUTTA hintaluokan halvemmalla puhelinmallilla jossa esim. suoritin ja kamera huonompia kun rikkoutunut puhelin. Väittävät että ko. puhelinmallia ei enään ole saatavilla( Verkkokaupassa kyllä löytyy....) Elikä S5 tilalle saat A5 mallisen. Vakuutusehdoissa ja Giganttimyyjän mukaan olet oikeutettu saman uuden jossa vastaavat ominaisuudet.
      Onko esim. 1,6GHz prosessori parempi kuin 2,5 GHz ?? Happy Caren mukaan on.
      Peruutan vakuutukseni ja oli viimeinen kerta ko. yhtiöstä.
      Olkaa ihmiset tarkkoja mitä tarjoavat tilalle !!!

      • näinsemenee

        Puhelinta ei välttämättä ole enää Samsungilla saatavilla vaan Verkkokauppa.com myy varastoon jääneitä malleja.

        Senvuoksi tuo Gigantin vakuutuksen väittämä voi hyvinkin pitää paikkaansa.

        Hitaampi suoritin voi olla parempi sillä osa riippuu ydinten määrästä.


    • Keho1977

      Joo mulla oli tyttö Kosilla ja napsahti näyttö auringossa, happy care ilmoitti ettei korvaa, kun ei ole tapahtunut "Vahinkoa", soitin sinne että what virkailija sanoi että aurinko ei voi halkaista näyttöä !! No lupasin virkailijalle et vien puhelimen Giganttiin ja väännän kahtiaan tiskillä, niin myös tein ja ostettiin samalla tytölleni huawei honor 6 eli menetin 285€, kaikki muut on korvannut hyvin ja en jaksa nyt kun töitä, harrastus, yksinhuoltajuus taistella vaikka olen kyllä hyvä siinä, löysin jo kohdan epäonni happy careltaeli olisi pitänyt korvata.....Kyllä Gigantin jätkät nauro kun tein sen tiskillä ja ne oli kyllä minun puolella ;) ;)

    • 19777

      Eli muistakaa miten kerrotte tilanteen esim. tippunut kännykkä asfalttiin korvaa varmasti ;) tuo oli lisäys edelliseen ;)

    • pahastivittuuntunut

      ittellä väänty kännykkä intissä parivuotta sitte ku astuin sen päälle vaatteita vaihtaessa, ei korvattu. Puolvuotta sitä ennen housut oli sängyn vieressä ja olin astunu päälle ku olin tullu sängyltä pois, kännykkä oli taittunu, ei korvattu. Kahdesta samanlaisesta (lumia 925) puhelimesta runko taittui vinoon, kumpaakaan ei korvattu koska ei ole mahdollista että puhelin taittuu päälle astuttaessa. Olivat kuulemma testanneet kyseistä mallia vääntää hyppimällä päälle ja ei ollut taipunut. Täyttä paskaa sanon minä. Tein kuluttajavirastoon valituksen päätöksistä. En suosittele kenellekkään kyseistä "vakuutusyhtiötä"

    • Jos on voimassa oleva kotivakuutus niin varmaan turha koittaa saada happy carelta korvausta?

    • Imho

      Kyllä meillä on korvattu jo 2 kertaa sama puhelin. Ja vaihdettu kalliimpaan malliin kun ei ollut enää markkinoilla alkuperäistä.

    • Albro

      Korvaako happy care telkkariin kohdistuneen iskun, jonka seurauksena näyttö hajonnunut?

    • OstajaM

      Happy Caren palvelukokemuksia: ostin MacBook Pron vuoden 2015 keväällä kahden vuoden Happy Care takuulla. Noin vuosi sitten alkoivat ongelmat koneen kanssa. Milloin näyttö pimeni, milloin kone jäätyi kokonaan, milloin kone ei enää käynnistynyt jne. Ensimmäisellä kerralla vaihdettiin näyttö. Pari viikkoa homma näytti toimivan ok, kunnes uusia vikoja taas ilmeni. Palautin huoltoon ja taas tehtiin joitakin korjauksia. Meni taas muutama viikko kun ongelmia eikä kone käynnistynyt, mikä kuitenkin mystisesti hävisi muutaman päivän päästä. Taas muutaman viikko ja ongelmia. Tällä kertaa kone oli pari viikkoa pimeänä. Apua saatiin mutta viat ilmenivät jälleen muutaman viikon jälkeen. Käytän konetta työssäni ja useamman kerran kone on pimennyt kesken asiakastilaisuuden lähtemättä enää käyntiin. Nyt kun kone on jälleen ollut toimimaton koko Joulun pyhät ja sen jälkeenkin on löytynyt vika jälleen näytöstä. Olen soittanut muutaman kerran Happy Care palveluun ja vastaus on ollut aina sama: korjataan jos korjauskustannus on halvempi kuin uuden koneen hinta. Korjauskustannukset ylittävät jo uuden koneen hinnat ja korjauskierre näyttää jatkuvan. Työpäiviä menee hukkaan koska maalaisjärkeä ei tunnuta osaavan käyttää: kyseessä selkeästi maanantaikappale. Koskaan aiemmin minulla ei ole ollut ongelmia Applen laitteiden kanssa, mutta tämä on kyllä tuonut harmaita hiuksia ja epäilyksiä sekä Gigantin Happy Care rahastukseen että Applen teknologian toimivuuteen.

    • Huijausta

      Ei korvaa mitään..

    • EiKorvaa

      Koettu on.. ei korvaa..

    • pettyin

      Myyjät puhuu täyttä paskaa vakuutuksen korvauksista.. Jos ei ole aivan pakko, niin älkää ostako mitään gigantista.

    • palikat.hei

      Mutta miksi ihmeessä tällainen läpätys on viestiketjussa, jonka alle kuuluu TeleFinlandin puhelinliittymiä koskevat asiat?

    • Ahneellapaskanenloppu

      Itse menin kanssa halpaa IHAN SAMA mitä on tapahtunu ni AINA löytyy joku pykälä johon vedota. #happy care kusetus

      • nvTK

        Ihan sama mikä asia on niin AINA löytyy VALITTAJIA


    • Ppippa

      Varkauden varalle lukee esittelyssä. Ei kuitenkaan korvannut varkautta lukitusta hotellihuoneesta. Hylkypäätöksessä lukee että korvaa vain jos omasta kodista varastetaan.

      • Vezzu

        No minulla vaan positiivisia kokemuksia noin 10 puhelinta hajonnut lähinnä näyttö hajalla aina korvattu..kun vaan sanoo et tipahti niin ei mitään ongelmia ole ollut..


      • Vezzu kirjoitti:

        No minulla vaan positiivisia kokemuksia noin 10 puhelinta hajonnut lähinnä näyttö hajalla aina korvattu..kun vaan sanoo et tipahti niin ei mitään ongelmia ole ollut..

        Tämän täytyy olla trolli. Ei kukaan voi hajoittaa kymmentä puhelinta. Jos on totta, niin sinä olet juuri niitä, joiden takia ovat nihkeitä korvaamaan.


      • luikasleena
        Vezzu kirjoitti:

        No minulla vaan positiivisia kokemuksia noin 10 puhelinta hajonnut lähinnä näyttö hajalla aina korvattu..kun vaan sanoo et tipahti niin ei mitään ongelmia ole ollut..

        Jos puhelin ei pysy kädessä, noita putoamisia ollu varrmaan satoja, kannattaa laittaa nahkaremmillä kiinni kaulan ympäri, ei tartte vakuutuksia.


    • pettynytostaja

      Mulla sama meni vahingossa rikki ja ei korvaa! Oli itse aiheutettu... ihan paska!

    • GIGANTTI-KUSETTAA

      Vittu valehtelee päin naamaa perkele hakata semmone pitäis vittu kovin tyrkyttää joka 5 minuutti ja sanoo että kannataa vittu mitä paskaa en ikinä asioi gigantissa enään. Power ja verkkokauppa vielä menee mutta vitut gigantista muutenkin niin kallista siellä...

    • Pelaapelaa

      Meillä toimi hyvin ^kerrankin^ 4vuotiaan tab näyttö halki. Malli uudempi malli tuli tilalle

    • unhappy

      Täältä myös negatiivinen palaute HAPPYCARE vakuutukselle. Puhelin rikki takuu aikana. Vastaus oli että puhelinta ei korvata. Normaali rikkoutuminen mutta he tulkitsivat että ei ole ja piste. Ei auttanut vaikka lähetin tarkemmat tiedot tilanteesta. Heillä on kuulemma tuhansia tapauksia joiden mukaan kyseistä vaurioo ei voi tulla puhelimeen.

    • normitakuu

      Mitenkähän toimii tämä normaali puhelimen 24kk takuu

    • zamzunk

      Mulle kanssa myytiin tuo vakuutus 65" telkkariin. Myyjä sanoi, että työnnä vaikka itse viiden kuukauden päästä tv lattialle ja saat uudemman mallin tilalle.
      No en työntänyt. Kovasti innokkaasti noita myyvät Gigantissa.

      TV:n näytön onnistuin kyllä rikkomaan, mutta normi kotivakuutuksen kautta sain uuden tilalle. 150€ kustansi, kun ei noita kannata korjata...
      Eli multa sais varsin halvalla saatanan ison telkkarin, jos joku tarvii ja keksii mistä siihen saa näyttöpaneelin...
      Tokihan siinä on kaikki muu ehjänä. (Meni vähän ohi aiheen, sori).

    • Noncared

      Joo sama juttu. Lupasivat Gigantissa uuden puhelimen jos puhelin hajoaa no meni vuosi ja puhelimesta hajosi näyttö. Vuodessa vakuutusmaksuja kerkesi kertyä 12 x 20e ja lisäksi omavastuu 50e eli lasin vaihto maksoi melkein 300e. Irtisanoin puhelimeni vakuutuksen kun hoksasin miten saatanan kalliiksi vakuutus oli tullut ja nyt vuotta myöhemmin huomasin että minulta on lähtenyt irtisanomisista huolimatta joka kuukausi 20 euron vakuutus maksu.

      Olen soittanut kyseiseen murjuun kolme kertaa 3 vk aika ja aina sama laulu että joku ”johtajista” ottaa yhteyttä minuun ja selvittää asian vaan eipä ole kuulunut ja aina kun olen kysynyt että voiko johtaja tulla juttelemaan puhelimeen hän ei ole paikalla.


      Eilen soitin neljännen kerran ja tänään piti tulla soitto jälleen kerran vaan ei tullut. Vituttaa selittää tämä homma aina uudelleen noille ulkomaalaisille asiakaspalvelijoille.

      Voin luvata että tämä pizza tulee kyllä happy care yhtiölle pikkasen kalliimmiksi täytteillä kun ilmoitan asiasta seuraavaksi kuluttaja suoja asiamiehelle.

      • Käsittääkseni nämä vakuutukset ovat määräaikaisia, eli niitä ei voi noin vain irtisanoa.


      • Anonyymi

        kertokaas perkele miks happycare:n sivu ei ole "turvallinen", vähän pelottaa laittaa hetu sinne


    • Anonyymi

      Minulle korvattiin rikki mennyt televisio saman hintaisella uudella televisiolla, uusi telkkari tuli viikossa kotiinkuljetettuna. Oma vastuu oli 49 e.

    • Anonyymi

      573-19 ostimme pesukoneen foorumin gigantista.
      siellä mainostettiin 60kk happy care vakuutusta joka on täyttä paskaa liekö koko firmaa olemassa ruotsissa pitäisi mukamas olevan.
      nyt koneen luukku jymähyänyt kiinni ja yritetty saada vakuutuksen kautta sekä gigantista korjaajaa mitään ei tapahdu tämä asia tullaan viemään vähän korkeammille asteille ja kun se om selvunnyt tämän yhtio palveluksia ei tarvita ja suullisesti mainostamme eteenkin päin että paska mikä paska.

      • Anonyymi

        Kyllä on Suomessakin heillä toimisto🤔


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe