Oinasmiehen ajatuksenjuoksu hämmentää

virgo918

Pari kuukautta olen pitänyt tiiviisti yhteyttä oinasmieheen. Päivittäin viestittelemme, enimmäkseen hänen aloitteestaan. Aina hänellä ei edes ole kummempaa asiaa ja minusta tuntuu että hän haluaa varmistaa, etten voi päästää häntä ajatuksistani. Yhteydenpito on siis tiivistä, mutta toisinaan tulee pientä hiljaiseloa, joka ei kuitenkaan paria vuorokautta kauempaa kestä. Kerran jo häneltä kiusoitellen kysyin, että oliko unohtanut minut ja vastasi naureskellen ettei tietenkään :) Ymmärtääkseni tämä on oinaalle tyypillistä käytöstä. Mutta onko näin tiivis yhteydenpito oinaalle normaalia, mistä se mielestänne kertoo? Onko tässä vaiheessa vielä metsästysvaihe päällä? Emme ole asiasta syvällisemmin puhuneet, asiat etenevät omalla painollaan. Kaipaan itse omaa tilaa ja aikaa itsenäiseen olemiseen. Mikään kiire minulla ei ole. Oinasmies vaan kiehtoo niin pirusti. En kuitenkaan koe, että olisin vielä "antautunut" tälle miehelle, johtuuko tiivis yhteydenpito siis vielä oinaan saalistusvietistä?

Itse olen viileä, naisellinen, hymyilevä ja mystinen neitsyt, mutta olen lukenut näiden kahden merkin olevan melko huono yhdistelmä. Ilmeisesti kuitenkin kiinnostan kyseistä pässinpäätä, ainakin normaalilla miestuntemuksella päättelen näin, mutta oinaat tuntuvat olevan ihan eri planeetalta. On olo, kun koko ajan olisi veitsen terällä, koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää ja mitä toinen ajattele. Toisinaan tulee tykö ja antaa itsestään paljon eikä kauniita sanoja säästele ja sitten tulee niitä päiviä, kun on etäinen. Itse olen kärsivällinen ja ymmärtäväinen, todella herkkä tulkitsija ja koen ymmärtäväni hänen ailahtelevaa luonnettaan. Annan tilaa, koska tarvitsen sitä itsekin. Ja jos minä pidän hiljaiseloa, on tämä ihana oinas jo huhuilemassa perääni :) Hän on kiinnostunut menoistani, mutta pidän tiettyä salaperäisyyden verhoa yllä, koska se on minulle luontaista.

Apua siis tarvitaan tulkinnassa! Mies kiinnostaa minua todella. Hän antaa ymmärtää, mutta ei kuitenkaan paljasta enempää :) Olen itse samanlainen. Päädymmekö vaan junnaamaan paikoillamme, vai voisiko tässä olla ainekset johonkin suurempaan, jos saan tämän miehen koukutettua? Se ei pelaa joka pelkää ja itse ainakin haluan katsoa nämä kortit läpi.

Tsemppiä kaikille oinaisiin haksahtaneille :)

5

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oinas34

      Olen itse oinas ja mieheni on oinas. Oikeassa olet, että oinas haluaa "metsästää" sekä olla tilanteen ohjaksissa ja liian "helppo" kumppani kyllästyttää nopeasti. Vaikuttaa, että olet toiminut juuri oikein mielenkiinnon herättämiseksi ja ylläpitämiseksi:) Se kuinka muuttaa suhde vakavammaksi voi olla kinkkisempää:) Itse sanoisin, että anna sopivasti tilaa ja älä ole (liian) mustasukkainen. Rauhoituu kyllä luoksesi jos on rauhoittuakseen. Itse ( ja mieskin) ahdistun herkästi jos asetetaan rajoja eikä ole omaa vapautta tai kontrolloidaan. Näin se arki vuosien saatossa on vain asettunut uomiinsa ja naimisiinkin on päädytty:) Molemmilla on omat menonsa, mutta mustasukkainen ei tarvitse olla ja yksin olemiseenkin on sopivasti löytynyt aikaa. Oinaiden voi olla myös vaikea kertoa tunteistaan, mutta ei päde kaikkiin. (minun vaikeampaa kuin miehen) Kiteytettynä oinaat ahdistuvat ja kyllästyvät helposti. En tiedä mitä tästä muut oinaat ajattelevat tai onko tästä sinulle apua, mutta ei muuta kuin onnea matkaan! :D

    • impi

      Voin neuvoa, että pidä tuo asenne, siis viileä vähän etäinen, mutta älä ole liian etäinen, eli vastaa viesteihin mutta anna oinaan metsästää. Itse olen oinasnainen ja ihastunut oinasmieheen. Huonoksi onnekseni tajusin liian myöhään kuinka tuota pitäisi käsitellä. Näytin ihastumisen tunteeni liian avoimesti. En puhunut vakavemmasta tai ahdistellut päivittäin, mutta olin kuitenkin liian aktiivinen, eli annoin kuulua itsestäni ehkä silti liian usein. Onkohan mitään enää tehtävissä kun oinasmies jo sanoi että "on liian kiireinen seurusteluun ja pysytäänkö kavereina?"...?

    • oinas=hullu

      Olen itse oinas mies ja voin sanoa että meidän merkki tämä oinas on täysin paska merkki! Suosittelen pysymään meistä kaukana. Mitään hyvää tämä merkki ei tuo, ei kenellekään. Päin vastoin. Jos välttämättä tulen merkin haluat, leijona tai jousimies on parempia merkkejä.

    • virgo918

      Kiitos viesteistänne. Saivat ajattelemaan ja miettimään omaa tilannetta todella.

      On tuo oinas kyllä vaikea merkki. Koko ajan mennään ylös alas edes takaisin. Olen päättänyt nyt, etten jaksa enää ajatella sen tarkemmin miten tulisi toimia, vaan käyttäydyn, sanon, teen juuri siltä kuin itsestäni tuntuu oikealta ja luontaiselta. Jos suhteeseen päädyn niin loistava homma, mutta en ala itseäni muuttamaan tai käytöstäni analysoimaan liiaksi :) Jos oinasmies on "se oikea", hän varmasti arvostaa minua sellaisena kuin olen.

    • Oikkutyttö82

      Olen itse oinas nainen ja minulla oli kerran oinas mies.Mietin kyllä vähän kauhuissaan millaiseksi tuo mies osoittaa itsensä ja huonostihan kaikki päättyi.Oinaita on minun mielestäni kahta lajia;tosi hyviä ihmisenä oinaita ja sitten niitä toisista piittaamattomia ja pahimmassa tapauksessa alhaisen itsetunnon omaavia egoisteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe