Yritysrekisteri.com Pahemman luokan huijausta!

yksityisyrittäjä

Minulle on tullut 12.12.2013 voimaan suoramarkkinointi kielto. Enkä ole puhelimessa tilannut mitään, eikä soittojakaan ole tullut tuon kiellon jälkeen. Nyt kuitenkin 22.1.2014 oli tullut sähköpostiini viesti:

Hei.

Kiitos viestistänne.
Palvelusopimuksenne on irtisanottu ja päättyy vireilläolevan laskutuskauden jälkeen.

Asiakaspalvelu
Yritysrekisteri.com

No, laskutuskausi on alkanut 22.1.2014.
Vastasin kahteen eri sähköpostiosoitteeseen näin:

Olen vastaanottanut tilausvahvistuksenne. Tälläistä sopimusta ei ole syntynyt. Näin ollen tilausvahvistus on täysin aiheeton.

Viesteihini tuli englannin kielellä vastaus että viestini eivät olleet menneet perille, mutta niiden jälkeen tuli kuitenkin tämä viesti:

Hei.

Kiitos viestistänne.
Kyseeessä on sopimusehtojen mukainen palvelusopimuksen irtisanominen.
Irtisanomisen syynä on erääntyntyt laskusaatava.

Asiakaspalvelu
Yritysrekisteri.com

Miten tämä on mahdollista kun en ole tilannut kyseiseltä palvelulta yhtään mitään? Lasku on purkukuluista ja tilaus vuodeksi eteenpäin ja summa 434,00e!! Lasku tuli myös paperiversiona ja laskun eräpäivä on jo seuraavana päivänä. Laskussa ei ole kuin maksullinen puhelinnumero ja 2 erillistä sähköpostiosoitetta ja postiosoite.

Mitä pitäisi tehdä?

80

6105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoomaPete

      Ota yhteys tamperelaiseen yrittäjän edunvalvontaan tai eroonhakemistoista.fi -palveluun, saat heiltä vielä 250 euron lisälaskun, et minkäänlaista palvelua, mutta myöhemmin kutsun todistajaksi oikeuteen, jossa heidän edunvalvontaansa taas kerran puidaan

      • Ihme juttu

        Tää kuulostaa ihan hakemistohuijarin neuvolta :D


    • Ihme juttu

      Vie lasku poliisille niin eiköhän se lopu kun tarpeeksi moni vie. Niitä on laitettu koko asiakasrekisteriin taas siinä toivossa että joku erehtyy maksamaan.

    • Ihme juttu

      Älä ainakaan soita niiden asiakaspalvelupuhelimeen kun hinta on 25 €/ min !!!

    • Tosi miessssss

      Tuo yritysrekisteri.com on huijannut yrittäjiä jo kymmenen vuotta ja kun tyttäreni perusti yrityksen niin eka päivinä tuli soitto jossa annettiin ymmärtää että on ikääänkuin lakisääteinen maksu 60€ joka tulee tilata ja maksaa, no llasku tuli kolmen viikon päästä (peruutus/valitusaika ummessa) ja se olikin 660€ ja tytöllä mielenrauha ja yöunet tiessään kun ei yrittäminenkään ollut alussa helppoa!
      Sain kaivetuksi sen turusssa asuvan "pääosakkaan" tiedot täältä netistä ja jopa puhelinnumeronkin ja annoin se venäläiselle Turussa asuvalle ystävälleni (oka on hyvä neuvottelemaan) ja kas kummaa sieltä tuli kolmen päivän päästä hyvityslasku koko summasta . No tyttö oli iloinen ja ystäväni teki minulle palveluksen (olin auttanut häntä muulla tavalla aiemmin) ja kaikki oltiin tyytyväisiä paitsi se i tämän yritysrekisterin päätoimija. Yritän löytää hänen nimensä ja numeronsa jostain vanhoista papereista ja laitan ne tänne palstalle niin voitte olla yhteydessä häneen suoraan! Kaveri oli silloin noin 35 vuotias perheellinen "liikemies" joka vaikuttanut turun seudulla kait ikänsä ! Netistä löytyi hänestä kyllä monenmoista juttua, oli pöllinyt armeijakaverinsa lompakosta rahaa jne.

      • pesis

        ilmoita vaan kaikki tiedot mitä saat sillä nämä rotat joutaa loukkuun. ja todellakin urheilijat mukaan jos ei muuten mailapeliä ymmärrä, oppii kyllä ymmärtään!


    • yrittäjä2

      Rikosilmoitus kannattaa tehdä. Tutkikoot poliisi onko toiminta laillista.

    • yrittäjä 4
      • 98juy

        Jep. Tamperelaiset jälleen. tamperelainen firma siis. Epäilen vahvasti, että samoja tyyppejä löytyy tuonkin takaa mitä oli mukana Verkkoviestintäkeskus-huijauksessa ja "irtisanomispalveluja" kauppaavissa eroonhakemistoista.fi ja yrittäjien edunvalvonta-puulaakissa. Tuossahan on rahastettu nimenomaan irtisanomisella.


    • nunnuka1

      Mulle tuli myös vuoden vaihteessa ensin tieto tulevasta laskusta koskien purkukuluja. Yritin soittaa, mutta tuuttasi vain varattua jonka jälkeen laitoin sähköpostia. Ilmoitin myös, että en aio kyseistä laskua maksaa sillä mitään sopimusta ei ole koskaan tehty. Vastasivat saman

      "Hei.

      Kiitos viestistänne.
      Kyseeessä on sopimusehtojen mukainen palvelusopimuksen irtisanominen.
      Irtisanomisen syynä on erääntyntyt laskusaatava.

      Asiakaspalvelu
      Yritysrekisteri.com"

      Tämän jälkeen laitoin heille viestiä, että mitään sopimusta ei ole tehty enkä mitään laskua ole saanut ja että penniäkään en ole maksamassa ja vien asian tarvittaessa eteenpäin. Tähän he vastasivat

      "Hei.

      Kiitos viestistänne.
      Lasku on aiheellinen ja sopimusehtojen mukainen.

      Asiakaspalvelu
      Yritysrekisteri.com"

      Sitten laitoin viestiä jossa vaadin selvitystä milloin kyseinen sopimus on tehty ja vastasivat että se on tehty helmikuussa 2009. Sitten alkoivat kellot soida, että joku huijaus minua koitti heti kun toiminimen perustin, mutta soitimme heille ja vaadimme sopimuksen purkua jo tuolloin ja he lopulta siihen suostuivatkin eikä heistä kuulunut enää mitään tämän jälkeen. Ei tullut yhtäkään maksumuistutusta eikä tilaukseen kohdistunutta laskua laitettu perintään. Luulin siis sopimuksen todella purkautuneen. Nyt sitten laittavat 5 VUOTTA myöhemmin laskua purkukuluista? Onko tuo edes laillista? Eikö heidän olisi pitänyt laittaa alkuperäinen lasku vähintäänkin perintään jos kerta heidän puoleltaan sopimus jatkui kuitenkin käymästämme puhelinkeskustelusta huolimatta? Koska tapahtuneesta on jo 5 vuotta, en muista tuliko postista enää erillistä vahvistusta sopimuksen purusta, mutta ainakaan yhden yhtäkään laskua heiltä enää tämän jälkeen ikinä saanut.

      • lailaa1

        Ei sitä laskua tarvitse maksaa, ja jos se on todisteellisesti kiistetty (niinkuin sähköpostin mukaan on), niin asiasta ei tarvitse välittää.

        Jos pistävät perintään (mitä tuskin tekevät lailliselle perintätoimistolle), niin perintätoimistolle ilmoitus että lasku on aiheeton ja laskun peruste on kiistetty ja perintä loppuu siihen. Jos ei lopu, niin AVIlle ilmoitus. Jos uhataan luottotiedoilla niin AVIlle ja poliisille ilmoitus.

        Arply vei noita oikeuteen asti (yritti summaarista käsittelyä) ja taisi saada pahasti nenilleen, viimeksi hovioikeudesta.

        Noilla taktiikka tuntuu olevan se, että uhataan ties millä ja koitetaan painostaa maksamaan. Ikävää asiassa on se, että kuuliaista yrittäjää harmittaa ja ahdistaa moinen painostus. Mutta jos siihen ei taivu, niin laskuja saa lähettää vaikka maailman tappiin, lähettäjän tappioksi jää lähetys- ja postituskulut.


    • Rank

      Tein aikanaan vastineen Arplyn/Gp Perintätoimiston haasteeseen ja nytten tuli oikeuden päätös minun hyväkseni. Siinä vaaditaan Gp Perintätoimistoa korvaamaan vaatimani 200€ vastauskuluja.

      Onkohan tuota lappua mitään hyötyä viedä ulosottomiehelle? Toisinsanoen onkohan niillä enää Suomessa mitään mistä ulosmitata?

    • Viduttaa tällänen

      Meikäläiselle pamahti 434€ lasku sopimuksen purusta. Sopimuksen olen purkanut puhelimitse viime kerralla kun soittivat. Ja tämä tapahtui 2012. Että mitäs tässä nyt sit pitäisi tehdä? Laitoin asiallisen sähköpostin heille, jossa pyysin perumaan laskun, vielä ei ole vastausta tullut. Odottelen vastausta ja sitten otan yhteyttä juristiini taikka sitten suoraan poliisiin.

      • joopasenjoo

        juu, samanlaista postia tuli tänään mun uuteen osoitteeseen, ja täsmälleen sama summa. Kannattaa ottaa yhteyttä poliisiin et taas on huijarit liikkeellä. Firma oli suomen rekisteripalvelut oy ja nettiosoite www.yritysrekisteri.com,soittaavoi palvelunumeroon 25€/ min...


      • huijarit
        joopasenjoo kirjoitti:

        juu, samanlaista postia tuli tänään mun uuteen osoitteeseen, ja täsmälleen sama summa. Kannattaa ottaa yhteyttä poliisiin et taas on huijarit liikkeellä. Firma oli suomen rekisteripalvelut oy ja nettiosoite www.yritysrekisteri.com,soittaavoi palvelunumeroon 25€/ min...

        juupa juu, tuli kans itselle tänään 434 euron lasku. ikään en ole tuolta mitään tilannut.


      • Sreeja
        huijarit kirjoitti:

        juupa juu, tuli kans itselle tänään 434 euron lasku. ikään en ole tuolta mitään tilannut.

        Kuin myös tuli tänään 434 euron lasku. Käsittämätöntä! Aion tehdä poliisi-ilmoituksen ja toivon, että jokainen muukin tekee, tuo ei voi olla laillista.


      • ei huijata minua..
        Sreeja kirjoitti:

        Kuin myös tuli tänään 434 euron lasku. Käsittämätöntä! Aion tehdä poliisi-ilmoituksen ja toivon, että jokainen muukin tekee, tuo ei voi olla laillista.

        samainen lappu tuli tänne myös...eli poliisille ilmoitus...


      • huijarit
        huijarit kirjoitti:

        juupa juu, tuli kans itselle tänään 434 euron lasku. ikään en ole tuolta mitään tilannut.

        Olinpa sittenki tilannut ihan toiminimen perustamisen jälkeen eli 11.2007-10.2008. tuostakin on jo vähän yli 5 vuotta aikaa.


    • kalle2

      samanlainen lappu myös minulle, teen huomenna rikosilmoituksen. Senttiäkään en aio maksaa, voin katsoa tämän loppun asti jos vastapuoli haluaa.

      • meikä

        Tänne kans miehelle tuli 434 euron lasku kyseiseltä firmalta. Mitään ei olla tilattu tai edes tiedettävästi purettu.. Onneksi en maksanut, tajusin googlettaa ja huomasin tämän ketjun! Huomenna laskun kanssa poliisille.


    • Pogostan ukko

      kompaan edellisiä....434 euron saatavaa kinuavat

    • Paron1

      Sama juttu täällä, 434€ lasku tuli minun edelliselle yritykselle joka on lopetettu jo viisi vuotta sitten:) Ilmoitelkaa joku mitä poliisi setä sanoi, niin tietää että kannattaako viedä lappu sinne.

      • Loppu tällaiselle

        Tipahti tänään tännekin päin, itse asiassa sukulaiselle. Kirjeet lienee lähetetty suuressa erässä. Lasku oli alkututustumisesta lähtien silkkaa skeidaa, ja yhteydenotto poliisiin tästäkin suunnasta. Toivoa sopii, että poliisi tutkii asian kunnolla, tuntuu vähän oudolta että tuolla tavoin keplotellut huijarifrma on puijannut ihmisiä yli kymmenen vuotta.


    • KatjaMarita

      Minulle tuli myös lasku 434 € tänään. Pienen yritykseni lopetin jo 7 vuotta sitten, enkä ole ikinä asioinut tuon nimisen yrityksen kanssa. Paljonkohan näitä kirjeitä on levitetty, ja mistä ovat osoitteet keränneet? Huomenna poliisille, tehkäähän kaikki muutkin samaten!

    • 434€

      Tänne pamahti kans laskua, vaikka ikinä ei ole mitään yritystä ollutkaan. Lasku silkpuksi ja roskiin...

    • Raivoissa

      Sama "elämys". 434€:n lasku postilaatikossa tänään. Vuonna 2011 heti yrityksen perustamisen jälkeen tuli soitto ja silloin meninkin pahasti harhaan. Maksettuani "opetusmaksun" ja sopimuskauden (1v) päätyttyä en ole kuullut mitään kaveristamme Yristysrekisteri.com:ista tähän päivään asti.

      Yllätyskirjeen myötä kaivoin kaapin syvyyksistä esiin sopimuspaperit (luojan kiitos etten heittänyt niitä pois). Niistä selkeästi lukee koska sopimuskausi alkoi ja koska päättyi. Sopimusehdoissa ei mainita mitään purkumaksuja.

      Laitoin niille reklamointi sähköpostia sekä heti poliisille sähköisen rikosilmoituksen liitteinä kaikki mahdolliset todisteet. Kehotan teitä kaikkia tekemään samoin, muuten tämä järjetön huijausketju ei ikinä lopu.

      Olen samalla todella pettynyt Suomen Yrittäjiin ja muiden viranomaisiin, jotka ovat vain katsoneet 10 vuotta silmät pyöreinä - ja käytännössä tekemättä mitään- miten tämän tyyppiset yritykset huijaavat vuosikaupalla ihmisiä.

      Minusta tässä tapauksessa ei vain enää riitä, että heitetään saamamme perättömät laskut roskiin, vaan oikeasti pitäisi tehdä vastatoimenpiteitä.

    • ei kai taas

      Tänne kilahi kans sama lasku aamulla poliisille

    • jepjep...

      Mäkin sain ton 434 euron "purkulaskun", täysin perusteetta. Kyllä ärsyttää tämmöinen toiminta. Tein myös rikosilmoituksen tästä.

      • höpönlöpö

        Sama tuli, roskiin män... :)


    • Yrittäjä

      434 € Lasku tuli tännekin. Poliisi sano että Rikosilmoitus kanattaa tehdä..

    • huijattu3

      perseestä

    • yksityinen1

      Hei,

      Minäkän ei tiedä mitä pitä tehdä. Minullekin on tullut lasku, en ole tilanut mitään eikä minulle oli soitettu.
      Mitä tehdä?

      Kiitos
      Mboyo Nadine

      • Tiedä häntä

        Ehkä yhteydenotto vähemmistövaltuutetun toimistoon voisi auttaa

        http://www.ofm.fi/yhteystiedot


    • yks yrittäjä

      Sama homma täälä laskutuli vaikka mitään palvelua ei ole tilattu,et huomena poliisille meen.

    • hilpari

      Sama juttu, 6.3.2014 päivätty lasku sopimuksen purusta, 434€. Kävin tekemässä rikosilmoituksen poliisin nettisivustolla, vaati vähän soveltelua tosin, laitoin omaisuusrikoksena, skannattu lasku liitteenä. Tänään ainakaan ei www.yritysrekisteri.com sivu auennut, eipä ole koskaan aikaisemmin tullut katsottua sinne. Tulin sitten tänne katsomaan, näköjään aika monta kohtalotoveria.

    • Mistähän lie kysymys

      Tullut samanlainen lasku Suomenrekisteripalvelut Oy on maksunsaaja. Lasku tullut purkukuluista v.2008-2014 ajalta. Lasku tuli 13.3.2014 postissa ja eräpäivä on 14.3.2014. Summa 217€. Yritin soittaa laskussa olleeseen puh.numeroon josta sanottiin ettei numero ole käytössä ja puh.hinta on 25€/min sisäl.alv. En ole tilannut kyseistä palvelua laskun lähettäjältä.

      • jep ja joo

        Samanlainen purkukuluista koostuva lasku myös tänne tuli. Summa on 217 euroa.


      • kohtalotoveri1

        minulle tuli samanlainen lasku..kaivelin vanhoja papereita ja löysin sopimus paperin....mutta siitä firmasta ei ole kuulunut mitään viiteen vuoteen muutakuin nyt..mitä teit laskulle


    • huijaus2

      Sama täällä, 217€ purkukulut tuli tänään. Reklamoin vuosi sitten yritysrekisteri.comille ja vuosi oli hiljaista ja nyt taas. Onko tietoa miten poliisi suhtautunut rikosilmoituksen vastaanottoon tästä huijarifirmasta tai onko tullut lisää uhkailuja?

    • Nähty on

      Ja nyt odotamme, että poliisi ja syyttäjä tekevät työnsä. Ihmeellistä on, ettei yrityksen puijauksiin ole aiemmin kovalla kädellä puututtu, vaikka samanlaista toimintaa on ollut firmalla vuosikymmenen ajan. Toivoa sopii, että tällä kertaa viranomaiset saavat takalistonsa ylös tuolista.

      • Mistä lie kysymys

        Näyttää siltä että on menossa kampanja alennus 50% Tämä ei jää tähän täytyy tinkiä lisää


    • höh

      Lasku tuli, 434€. Ilmoitin kilpailu- ja kuluttajavirastoon sekä tein rikosilmoituksen. Laitoin ko firmalle s-posta, jossa kiistin tilanneeni/peruuttaneeni yhtään mitään. Mainitsin lisäksi viestissä, että asiasta olen tehnyt tutkintapyynnön poliisille.

    • TMJK

      Sama lasku myös minulle. Toiminimeni ei ole edes ollut toiminnassa eikä missään rekisterissä vuoden 2010 jälkeen. En myöskään muistaakseni ole tilannut enkä peruuttanut mitään. Yritin mennä kyseisen firman sivuille, en päässyt. Kiitos viestiketjun aloittajalle sekä kaikille muille. Huomenna otan yhteyttä virkavaltaan.

    • Monster101

      Mitäpä jos vastaisitte huijarifirmalle seuraavanlaisella sähköpostilla.
      --------------------------------------------------------

      Aiheettoman laskun käsittelykulut.

      Hyvä laskuttaja.
      Ilmoitamme täten että voimassaolevamme hinnaston mukainen aiheettoman laskun käsittelykulut ovat 1028€ (ALV0%) hinnastomme mukaiset laskutuskulut. Maksuehto 7pv laskun päivämäärästä. Viivästyskorko 13%

      Aiheettomaksi laskuksi katsomme kaikki meille toimitetut laskut, joista ei löydy tilausnumeroamme. Tilausnumeromme laskutusta varten toimitamme tilauksen/sopimuksen luomisen yhteydessä.

      Välttääksesi käsittelykulut, toimita aiheettomasta laskusta hyvityslasku 7 päivän kuluessa. Hyvityslaskun lähettämättä jättäminen annetussa määräajassa katsotaan sopimukseksi aiheettoman laskun käsittelykulujen hyväksymiseksi.
      Aiheettomista laskuista teemme rikosilmoituksen poliisille.

      Kunnioittaen
      -----------------------------------------------------------------------------

      Jos hyvityslaskua ei kuulu, niin lasku perään ja perintään.
      Voilá.

      • vierailija4

        Monster101,
        Ihan loistava vastine. Suosittelen kaikkia ottamaan saman käytännön!


      • Pilkunviilaaja

        Loistavaa!! Todella hyvä idea.


    • ILLI74

      Sama homma täällä Laskua paukahti 434€ Nimikkeenä purkukulut! Ja mitään en ole tilannut/purkanut! Laitoin sähköpostia aiheettomasta laskusta, odottelen vastausta, Olin yhteydessä kuluttaja-asiamieheen, Täytyykö olla vielä yhteydessä poliisiin?

      • alkaa riittää

        Sama juttu täällä, 434 eur purkukulut, mitään en ole tilannut. Tein rikosilmoituksen poliisille ja kysyin myös neuvoa suome yrittäjiltä. Jos tarpeeksi moni nyt tekee rikosilmoituksen niin luulisi, että jotain tapahtuu. Tehkää siis rikosilmoitus, niin ehkä päästään eteenpäin.


      • ekku3

        Suosittelen rikosilmoituksen tekemistä. Itse juuri vastaavasta laskusta se tein. Onnistuu helposti sähköisesti poliisin sivuilta.


    • Kerpes
      • toimari1

        Tehkää rikosilmoitus kaikki, joille tuo lasku on aiheetta tullut. Se on oikeastaan ainoa virallinen tapa saada tätä asiaa eteen päin. Älkää missään nimessä menkö sitä laskua maksamaan.

        Myös kilpailu- ja kuluttajavirastoon tästä kannattaa tehdä ilmoitus. Sekä sinne, että poliisille ilmoituksen voi tehdä kätevästi verkkopalvelussa.


    • Kypsä näihin

      Voi kuulkaa, tuosta puljusta on ollut jo rikostutkinta (varmaan pariinkin kertaan) ja ainakin edellinen kaatui "todisteiden puutteisiin". Syyttämättäjättämispäätös tuli Pirkanmaan käräjäoikeudelta viime syksynä. Jos en väärin muista niin siinäkin vyyhdissä oli jo useita kymmeniä asianosaisia, mutta nyt homma siis jatkuu tällä tavalla, että lähetetään kaikille tämmöinen lasku "purkukuluista" ja odotellaan, että jotkut hädissään maksaa ja soittaa niin johan tulee rahaa tilille.
      HALLITUS haloo, voisitte kohta jo tehdä jotain näille p*skapuljuille, jotka huijaavat rehtejä yrittäjiä. Jumaliste, menisivät nämäkin huijarik*sipäät oikeisiin töihin.
      Tehkää toki rikosilmoituksia ja katsokaa, miten käy. Sen verran oon ite pessimisti, että en usko näille saatavan yhtään mitään ennen kuin lakeja tämmöisten osalta muutetaan - nythän vetoavat nk. b2b-sopimukseen eli suullinen sopimus on sitova yritysten välillä. Grr. (ja tuon laskun minäkin sain 350€ ALV, reklamoitu sähköpostitse, mutta en jaksa rikosilmoitusta alkaa väkertämään taas...)

    • Aiheeton laskutus

      Itselleni tuli postissa eilen yritysrekisteriltä 434€ purkulasku. Soitin asiasta poliisille ja en ehtinyt sanoa kuin että yritysrekisteriltä tuli lasku niin poliisi oli heti tietoinen asiasta. Neuvoi laittamaan sinne s.postia että aiheeton laskutus, eikä mitään muuta. Kannatan siis kaikkia vastaavia laskuja saanneita kirjottamaan heille reklamaation aiheettomasta laskutuksesta ja sitten soitto poliisille. Kyseisen firman puh.numero tuskin on edes käytössä kun ei nuo nettisivutkaan toimi. Eikä tuonne paljon kehtaa edes koittaa soittaa kun maksaa hullut 25€/min.

    • minävaan

      mulla ei edes ole enää yritystä vaan oli vuonna 2007 ja tänään popsahti postiluukusta lasku yritysrekisteri.com:sta eräpäivä huomenna :p ja juu tuo numero ei ollut käytössä minä tyhmänä yritin soittaa
      huomenna soitan poliisille tai jonnekkin että mitä vittua!

      • huijarit

        Tuli tänään tehtyä sähköinen rikosilmoitus poliisille.


    • entinen yrittäjä

      Juu tänne kans tulu 434€ lasku. Mihin osotteeseen voi laittaa reklamaation. En kiireessä löytänyt. En ainakaan aio soittaa palvelunumeroon...on niin v... kallista.

    • aadolf500

      Näissä tilanteissa kannattaa nojautua hyviin mailamiehiin, ne käy kysymässä samalla minuuttihinnalla joka tulee kyseenalaisilta:)

    • Älä erehdy

      Minulle yritettiin ovelasti myydä puhelimessa. Katsoin oman alan turkulaisia yrityksiä heidän "ajantasaisesta hakemistostaan". Osa oli lopettanut vuosia sitten, osan osoitteet vanhentuneita vuosia sitten jne.

      Älä sovi mistään hakemistosta tai ilmoittelusta puhelimessa. Pyydä käymään tai pyydä tarjous. Lue sekin tarkkaan.

    • Mimmu2

      Tänne myös pamahti juuri sama 434€ lasku... Pistin sähköpostia, ettei ole mitään aikeita maksaa yhtään mitään olemattomasta palvelusta, ja ilmoitin, että teen asiasta rikosilmoituksen niinkuin moni muukin. Mitä teillä muuten lukee myyjän kohdalla? Onko kaikilla tuo sama "Jaana Liljeqvist"?

    • minnakas

      Tännekin tuli lasku! Silloin kun yrityksen aloitin niin tuli puhelu, jossa kysyttiin laitetaanko yrityksen tiedot johonkin. Sain sellaisen käsityksen, että tietojen laittaminen oli pakollista. Laskun summa olikin sitten aika huima ja jonkin aikaa tappelin, josko olisin sen saanut peruttua mutta viimein maksoin kun ei muu auttanut. Nyt sitten tämä sama taho lähettää jonkin ihme purkulaskun. Laitanpa heti rikosilmoitusta menemään...

      • jussi7

        Mulla kävi ihan samalla lailla, kun edellisessä viestissä kerrotaan. Vuosi oli 2011, kun viimeksi olen ollut yritysrekisterin kanssa tekemisissä ja eilen tuli tuo 434€ lasku. Eikä mulla ole ollut yritystäkään 2011 vuoden jälkeen.

        Kävin laskun kanssa kuluttaja neuvojan luona, joka sitten suositteli rikosilmoituksen tekemistä. Hän myös soitti tuonne IJ Maksuvalvontaan, josta selvisi ettei se hoida enää yritysrekisterin maksuliikennettä, eli turhaa pelottelua sekin. Tuo IJ Maksuvalvontahan tunnetaan paremmin nimellä Intrum Justitia.

        Älkää maksako nittä laskuja vaan tehkää rikosilmoitus.


      • -Mikko81-

        Ihan TÄYSIN sama juttu mulla. Heti tänään laskun kanssa poliisille!


    • hilpari
      • Ananasakäämä

        Sama kaava kuin useimmilla. Laskua tuli 434,00. Tein sähköisen rikosilmoituksen ja skannasin laskun liitteeksi. Laitoin firman s.postiin ilmoituksen aiheettomasta laskusta ja ilmoitin että en aio maksaa. Ans kattoo miten käy. Aamulehdessä 13.03 juttua aiheesta sivulla A04.


    • siinalii1

      Lasku tuli tänne myös, meinas hermo mennä heti kättelyssä. Lopetin firmani heinäkuu 2013 ja vaihdoin puhelin numeron silloin samalla salaiseksi, ettei kyllä minulle ole voitu soittaa. En ole ollut tekemisissä koskaan tuon firman kanssa. Tuli mieleen, että kuinkahan monta huijari laskua tuli maksettua kun piti vielä yritystä. Yrityksillä on muutenkin maksuja maksujen perään ja sitten vielä tuommoiset huijarit saa toimia miten huvittaa, olis kirveellä töitä.

    • puntit jalkaan

      Tällä rötösporukalla on monta eri toimimimellä olevaa yrityspalvelua.
      Velipoika on jo useamman tonnin heille maksanut nyt loppu huijaus.
      Nyt tällä viikolla yritysrekisteri.com lähetti hänelle purku laskun 350e
      Mitä lieneet purkanu kun nuin isoja laskuja lähetäävät.
      Eivät vastanneet lähetin heille sähköpostilla reklamaation.
      Jos saisin yhteuden ehdottaisin että täältä tulee yrittäjiä joukolla paikanpäälle
      maksamaan niitä purkulaskuja
      Ei kannata soitaa puh.hinta 25e paikallisp.maksu
      Nyt on rikosilmoitus tehty ei voi muuta sanoa kuin että kaikkia se leipä elätää
      Toivotavasti omatunto näillekin palaa ja katumus koittaa.

    • isoniemi op

      Moi OP täs sama homma 434 euron lasku sopimuksen purku pm.tt väärinpäin
      puhelun hinta 25e minuutti ei sivuja ko-firmalla elä maksa otan kuluttajasuoja viranomaseen yteyden

      • Aivan turhaa. edelleenkään kuluttajaviranomainen ei ota mitään kantaa yritysten ongelmiin...
        Varmaan löytyy se tuhat ja yksi viestiä missä on ohjeistettu mitä tehdä näien sutkien kans. tässäkin ketjussa monta viestiä asiata..


    • hilpari
    • Roviolle huijarit

      No niin. Kerhoon päästiin mekin. Olen juuri perustamassa neljälle tytölle toiminimiä ja ensimmäinen sai soiton yritysrekisteriltä tänään. Kuinka ollakaan , puhelinnumero ei ole käytössä eikä löydy nettisivujakaan. Mitään sopimusta ei tehty, mutta nainen ilmoitti lopuksi, että tiedot viedään yritysrekisteriin ja se maksaa 120 euroa. Nainen esiintyi viranomaisena, mikä voi hämätä nuoria ihmisiä. Kun lasku tulee, teemme siitä heti rikosilmoituksen. Pyysin tytärtäni säilyttämään soiton tiedot puhelimessa, koska poliisi pystyy jäljittämään soittajan, vaikka numero ei olisikaan käytössä. Eli ei kannata tuhota niitä puhelutietoja. Tämän opin aiemmassa työssäni, missä tein poliisin kanssa paljon yhteistyötä.

    • Roviolle huijarit

      Tarina jatkuu (ks edellinen viesti samalla nimimerkillä), kun alkoi keljuttamaan tuo em.huijausyritys. Kaivelin Yritysrekisterin emoyhtiön, miksi paljastui Endora Oy. Laitoin sinne alla pisteviivojen välissä olevan sähköpostiviestin. Lukekaa sen jälkeen, mitä sitten tapahtui.... Huomattava on, että firman sivut ovat varsin uskottavat (www.endora.fi).
      -------------------------------------------------------
      hei

      Tyttärelleni soitettiin hetki sitten. Olen perustanut hänelle vast’ikään yrityksen parturialalle ja toimin hänen asioiden hoitajanaan.

      Aputoiminimestänne Yritysrekisteri (puhnro 045 1710041, mikä ei ole toimiva numero) soitteli nainen, joka lopuksi ilmoitti että tulee lasku 120 euroa tietojen laittamisesta rekisteriin. Nainen esiintyi viranomaisena, mikä on vakava rikos. Ja kuinka ollakaan, puhelinnumero ei ole tietenkään käytössä. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä poliisikontaktini selvittää työkseen näitä eli saa kyllä selville mistä soitto on tullut.

      Tiedoksenne, että mitään sopimuksia ei ole tehty eikä syntynyt ja mikäli lasku tulee, tehdään siitä välittömästi rikosilmoitus. Samoin mahdollisista jatkoyhteydenotoista muodossa tai toisessa.

      Poistakaa välittömästi tyttäreni tiedot rekisteristänne (etunimi, sukunimi). Mitään lupaa ette ole saanut tietojen laittamiseen ja tietosuojalain nojalla teillä ei ole lupa niitä käyttää tai pitää rekistereissänne.

      Ystävällisin terveisin

      xxx xxxxx asiamiehenä
      Rva YYY
      gsm
      .....................................
      ja mitä sitten tapahtuikaan.....

      Yritysrekisteristä soitti (numerosta 0200 99988, millä yllättäen löytyivät melko uskottavan oloiset sivut: http://www.suomenyritysrekisteri.fi/tiedotteet/) erittäin töykeä nainen tyttärelleni ja alkoi tivaamaan kaikenlaista ja vihjasi nauhoitteeseen (mikä yllätys). Tyttäreni toimi kuitenkin ohjeeni mukaan, ja toisti vaan, että soita asiamiehelleni. Siihen tuo epäystävällinen olio totesi, että "en soita minnekään, sinä olet aikuinen ihminen". Sitten hän uhkaili kaikenlaista ja totesi, että "sinulla kävi tuuri", koska lasku ei ollut ehtinyt lähteä joten tämä voidaan nyt perua. Siis mikä? Tyttäreni oli todennut, että mitään sopimusta ei koskaan ole tehty ja käski jälleen soittamaan minulle. No, ei ole tuo noita-akka soittanut.

      Tosiasia on, että Endoran työntekijälle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin vetäytyä, koska osaan toimia näiden juttujen kanssa. Kiitos aiemman työhistoriani.

      Mutta pyysin tytärtäni säilyttämään näiden kahden puhelun tiedot puhelimessaan, otan kopiot lähettämästäni sähköpostista ja sitten lähdemme tekemään rikosilmoituksen. Ai että mistä? Kyseessä huijausyritys, mikä on rangaistava teko. Tärkeää vaan olisi, että kaikki näiden kohteeksi joutuvat tekisivät sen rikosilmoituksen, niin vältytte isoilta tuskilta, kun sitä muutakin tekemistä yrittäjällä riittää. Ja joo, em. reklamaatiosta saa kernaasti ottaa mallia. Oli sitten kyse siitä, että on soitettu tai kenties jo saatu lasku. Kirjallinen reklamaatio on aina pätevä todiste. Mites muuten todistat, jos kyse on sana sanaa vastaan tilanteesta ja vain Endoran nauhoitteista. Onneksi muuten nykyälypuhelimissa on myös hyviä nauhoittimia ja niinpä tyttäreni nauhoitti tuon jälkimmäisen puhelun, minkä tuon tässä vielä esille. Esim. Android-puhelimessa hyvä on sellainen kuin "Call recorder". Se nauhoittaa automaattisesti kaikki puhelut eikä tartte pelata näppäinten kanssa. Se on hyvää valuuttaa tarvittaessa sekä poliisin luona vierailtaessa tai vaikkapa käräjillä.

    • meta1

      Jepajee, tännekkin paukahti 434€ lasku, huomen virkavallan kanssa juttelemaan...

    • laku sinne

      lähettäkää kaikki laskuja sinne, itse tein jo niin ihan tuntiveloitushinta, itse laitoin neljä tuntia, kukaan ei ole soittanut siitä kylläkään takaisin, eikä rahojakaan ole näkynyt tilillä, mutta kaikki kun laittaa johan ainakin kirjeitä saavat availla

    • reiska68

      Minäkin sain viime viikolla laskun yritysrekister.comsta. Minä en ole koskaan tilannyt
      mitään palvelua heille.laskun summa on 434 euroa.laskua sopimuksen purkua varteen. Minä vain perustin toiminimen melkein 5 vuotta sitten ja sen jälkeen en tehnyt mitään sillä yrityksellä koska mun toiminta oli ollut toisella yrityksellä. Miten se on mahdollista? Onko tämä joku huijausta? Saisinko neuvoa? Miten järkevästi pitää tehdä? Kiitos

    • kysymys..

      Eikö yrityksen puh. nron voi jättää ilmoittamatta kaupparekisteriin?

      Mutta kannattaako tällainen tehdä on eri kysymys? Itekin firmaa miettimässä, ja spostilla hoitaisin kyllä asiat muutenkin, siitähän jää kirjalliset todisteet kaikesta kanssakäymisestä.

    • Höynäytysbisnestä?

      Yrittäjä ei kiireen keskellä ehdi oppia muiden virheistä, ei aina omistakaan. Myös Suomen Yritys- ja Luottotietojärjestelmä YLJ Oy tietää sen.

    • gg hudu

      TAPELLUT TÄMÄN FIRMAN KASSA JO KOHTA 3VUOTTA RIKOSILMOTUKSIA TEHTY 3 JA NAUHOITTEET ON POLIISILLA eiköhän tämä saada tällä vähän eteenpäin

    • vihainenasiakas

      Ja tänään pamahti Yritysrekisteri.com:ilta 432€ laskua peruutuskuluista. Hassua tässä on että tilasin palvelun vuonna 2012 ja käytin sitä noin 6kk ilman mitään hyötyä. Puolenvuoden käytön jälkeen peruutin tilauksen ja nyt 2 vuotta myöhemmin saan laskun siitä?! Miten tälläinen on mahdollista? Miten kannattaisi toimia? Eihän yrityksen nettisivutkaan toimi enään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe