Homot kaappiin

FNotGay

Ja vihreät sinne myös.

Muuten meillä on kohta sellainen yhteiskunta jossa kaikki ovat jotain epänormaaleja.
Homot pitäisi kaikki eheyttää, siitä voi ja pitää parantaa, eikä rohkaista tuollaisiin hullutuksiin.

Eikä ainakaan yhteiskunnan varoilla keinohedelmöittää ja kasvattaa uusia homoja.
Tähän asti homous ei sentään ole periytynyt.
Vaikka tarttuvaa se onkin voinut olla, nuoren ja harhaanjohdetun mielille.

Venäjän laki voimaan ja homoprogagandan levittäminen päiväkodeissa ja kouluissa kiellettävä.

7

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauheaa

      Ei saa homostella julkisilla paikoilla eikä missään muuallakaan niin että lapset näkee. Ei homoudesta sentään mielestäni tarvitse rangaista vankilalla tai millään muullakaan, omapahan on asiansa mitä tekevät kunhan tekevät sen piilossa normaaleilta ihmisiltä. Homouden mainostaminen ja pride marssit sensijaan on kiellettävä kokonaan ja kaikki muukin epäterveiden asioiden mainostaminen. Seta on lopetettava ja törkeän homostelumainosten jakaminen kouluissa on saatettava rikoslain piiriin yllyttämisenä sairaisiin luonnottomiin tekoihin. Kaikki homostelu on piilotettava kokonaan ja karvaisten miesten nuoleskelu keskenään yleisellä paikalla on tuomittava sakkorangaistuksilla, se aiheuttaa hirvittävää pelkoa ja häiriintymistä kasvaville lapsille, puhumaatakaan siitä jos pienet lapset voivat nädä kotona homoadoptioperheissä kuinka kaksi "isää" jyystää toisiaan perseeseen ja kakka haisee, se on tyrmistyttävää. Lapsen etu on suojella lapsia näkemästä tällaista kauhistusta, se on sanoinkuvaamattoman sairasta ja hirvittävää. Kaikki homostelu pois tv:stä kaikesta julkisuudesta ja ihan joka paikasta. Lukkojen takana tehkööt mitä tekevät ja se hirveä touhu ja älämölö olkoon kokonaan pois näkyvistä, eihän sitä kukaan normaali kansalainen voi kestää ilman että tyrmistyy ja menettää järkensä, kauheaa.

      • Koroljov

        Venäjällä, missä terve järki on vielä voimassa ja vallassa (toisin kuin nykylänsimaissa, valitettavasti myös Suomessa) tuo kaikki, mitä "kauheaa"-nimimerkki selostaa, on enemmän tai vähemmän itsestäänselvyys (kuten se oli lännessä ja Suomessakin vielä ainoastaan joitakin vuosikymmeniä sitten!), ja asiaa koskeva lainsäädäntö on sen mukainen. Ei 1-2 prosentin vähemmistö voi katsoa oikeudekseen väkisin tyrkyttää poikkeavaa elämäntapaansa kaikille muille, alaikäisille varsinkaan.


    • kauheaa

      En minä ainakaan haluaisi jos minulla olisi kouluikäisiä lapsia että heille opettetaan miten homostellessa pitää käyttää vaseliinia ja kortsua kuten Setan oppitraktaateissa neuvotaan. Tuollainen on kiellettävä eikä ole oikein että tuollaista jaetaan koululaisille, olisi kiva tietää kenen luvalla. Homostelkoot homot ihan rauhassa mutta älkööt tyrkyttäkö tapojaan ja ennenkaikkea lopettakoot niiden syyttämisen jotka eivät heidän pimeitä tapojaan ihan ymmärrettävistä syistä hyväksy. hyvä kirjoitus Koroljovilta.

      • periaate

        Seta on saasta.


    • suojeluskuntalainen

      Tämän päivän lastenhoitaja kun ovat viherpiipertäjiä tai vasureita,monessa paikassa missä päiväkodeissa hoidetaan lapsia niin siellä ruvetaan jo aivopesee että homous ja lesbous on normia sekä kaikista ihmisistä pitää tykätä.Elikkäs lapsilta otetaan pois oma mielipide,esim.kaveri haki 5 v pojan kotia tarhasta ni poika kysyi auto matkalla kotio että saako pojat olla ja pussailla keskenää,koskatarhan täti oli sanonnu että se on normaalia.Pikkasen sairasta touhua!!

      • suvaitsematonfoobinen

        On uskomatonta että homostelua opetetaan lastentarhoissa ja kouluissa rakkautena jo pienille lapsille ja ilman minkäänlaista vanhempien suostumusta! Jos vastustaa tällaista sairasta opetusta lapsilleen, on varmaan kohta syytettyjen penkillä viharikoksesta kun ei ymmärrä että se onkin "normaalia". 1 tai 2 prosentin luonnottomia seksitapoja tuputtavat homojärjestöt vaativat loppujen 98 prosentin kansanosan ehdotonta myötämielisyyttä opeilleen jo kohta rangaistuksen uhalla! Onpahan melkoista demokratiaa! Tulee aikamoisia ristiriitoja pikkulapselle kun lastentarhan täti opettaa homoilua rakkautena ja lapsen vanhemmat kotona opettavat ettei se ole normaalia. Ei mene pitkään ennenkuin lapsilta udellaan vanhempiensa kantaa jotenkin ovelasti ja ellei se ole homomyönteinen niin vanhempia uhataan rangaistuksilla! Näin sairaita arvoja seta ja muut perverssijärjestöt vievät eteenpäin ja kohta vielä lain voimaisesti ja perinteisiä arvoja kannattavia rangaisten ellei tehdä jotain ja pian! Onneksi on alkanut kuulua ääniä tätä sairasta Suomen pakkohomostamista vastaan ja todellakin aiheesta, on jo korkea aikakin!


    • Kyllästynythulluuteen

      Pitääkö normaaleita ihmisiä opettaa väkisin epänormaaleille seksitavoille jo lastentarhasta lähtien? Mikähän oikeus jollain Setalla on tuputtaa seksuaalisia kieroutumia pienille lapsille? Eikö vanhemmilla ole oikeus päättää mitä heidän lapsillensa opetetaan kouluissa? Jollain toisella keskustelupalstalla joku raivosi siitä, että hänen lapsensa luokalla joku opettaja oli sanonut homoutta sairaudeksi tai ainakin luonnottomaksi oppilaiden kuullen. Tämä ja moni muu kirjoittaja päivitteli asiaa ja joku kirjoittaja sanoi että halusi mennä lankoja pitkin vaatimaan tuolle opettajalle potkuja ja rehtorille moitteita moisen opetuksen sallimisesta. Toki moni onneksi sentään oli vielä sitä mieltä, kuten minäkin, ettei opettaja tehnyt mitään väärää koska ei se homostelu normaalia ole, sanoi seta mitä tahansa.

      Onko tämä homopropaganda aivopessyt niin pahasti maamme normaalilla järjellä varustetut kansalaiset, että sallitaan lastentarhoissa ja kouluissa Setan pikkulapsille suunnattu propaganda? Vanhemmille lapsille opetetaan homostelua ja jaetaan kouluissa oikeaoppista homostelun tekniikkaa opettavia traktaatteja ja vaseliinituubi! Ja lapsien vanhemmat hyväksyvät kaiken tämän, uskomatonta, mutta totta. Olisi korkea aika saada nämä moraalin tuhoajat ja epänormaaleja asioita tuputtavat tahot kuriin, joku tolkku sentään pitäisi olla. Ei homoja tarvitse eikä saa ihmisinä syrjiä, heitä on aina ollut ja tulee olemaan mutta heidän luonnottomia tapojaan ei pidä tyrkyttää, jokainen valitkoon itse vanhempana miten seksuaalisuuttaan toteuttaa.

      Suuntaus on kohti yhä sairaampia seksuaalisia suuntautumisia ja niiden hyväksyntää. Nyt vihreät vaativat polyamoriaa eli monen välistä "avioliittoa" lailliseksi jossa on useita miehiä ja naisia ja tietenkin adoptio-oikeus pitää saada ja tietenkin kaikki rakastavat sukupuolesta välittämättä toisiaan. Jokainen normaali ihminen tajuaa miten sairas kasvuympäristö tällainen monen "isin ja äidin" perhe on lapsien kannalta. Puolusteluja kuitenkin löytyy ja jos et pidä asiaa hyvänä on uusi termikin jo valmiina, olet polyfoobinen! Että tätä rataa. Jos et pidä tätä kaikkea normaalina, rakkautena ja luonnollisena sinua syrjitään ja pidetään rasistina ja foobisena ym näiden suvaitsevaisten rasistien taholta jotka ovat valloittaneet median ja syytävät propagandaansa kuin aikoinaan natsit saksassa juutalaisia vastaan.

      Miten nämä suvakit voivat nimittää perinteisiä arvoja puolustavia rasisteiksi ja natseiksi kun itse toimivat näin? Vihreä puolue on varsinainen syöpäpesäke esitystensä kanssa ja nyt on myös keskustelu jonkun sukupuolettoman trans ihmisen oikeuksista meneillään. Nämä asiat ovat ilmeisesti tärkeämpiä kuin Suomen ulkopoliittinen turvallisuus, talouden tila ja ihmisten hyvinvointi. Toivottavasti nämä pellepuolueet kokevat rökäletappion kun tuhoavat maamme asukkaiden elinmahdollisuudet ja oikeudet kaikilla osa-alueilla kaikkien muiden kuin suomalaisten eduksi! Asiaa olisi sivukaupalla mutta menee aihepiirin ulkopuolelle ja on jo kirjoituksessani mennytkin. Perussuomalaisten politiikassa ja tavoitteissa on sentään ainakin suurimmaksi osaksi nimenomaan järkeviä ja kansamme edunmukaisia tavoitteita joten tiedän kyllä kenelle annan ääneni. Ilmankos heitä herjataan ja pilkataan mediassa kun koetetaan kääntää ihmisten katseen pois omista toilailuista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe