VARO Verkkokauppa.com 3-vuoden takuuta

HP sikailee..

Verkkokauppa.com lupaa 3 vuoden (huuhaa !?) takuun, jos arvostelet ostamasi tuotteen ! Olemme tehneet näin, mutta kun olemme puhuneet muuntelematonta totuutta eli arvostelleet tuotetta negatiivisesti, niin mitään ilmoitusta 3 vuoden takuusta sähköpostiin ei ole tullut. Kehoitamme kuluttaja-asiamiestä tutustumaan tähän "3 vuoden takuuseen " !!!

13

2770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rsdfdsfsfsd

      Ihan asiaan puuttumatta toteaisin, että eiköhän nämä tule automaattisesti. Tuskin he yksittäisiä arviointeja lukevat ja sen myötä päättävät kenelle tulee takuu ja kenelle ei. 3 vuoden takuu arvostelusta kuulostaa kyllä aika pitkältä. Oletko varma, että ei ollut 3kk?

    • Ei enään ikinä

      Ostin sieltä Hp:n läppärin ja se on täys p.aska tuli vain 1 vuoden takuu ja sekin meni jo umpeen.
      Voi v.ittu jos olisin tiennyt,nyt meni 800€ kankkulankaivoon.

      • Kumpi meni?

        Emo vai kovalevy?


      • Asioinut VK.comissa

        Jos kone on kuluttaja käytössä niin HP:n koneilla on 2 vuoden takuu


    • LOLOL

      Eiköhän se tule automaattisesti. Ja se "takuu" on hieman erilainen kun yleensä, jos jotain hajoaa toisena tai kolmantena vuonna saat takaisin lahjakortin joka on tyyliin puolet laitteen ostohinnasta, ei ne sitä korjauta. Valmistajan takuu (laite korjataan hajotessa) on voimassa vuoden tai kaksi riippuen laitteesta. Ja se "3v takuu" täytyy lisätä erikseen ostoskoriin kun tilaat tuotteen, muuten et saa sitä.

    • Ei enää kauppoja

      Miten muuten on kun sain juuri kyseisestä puljusta tilaamani erään äänentoistolaitepaketin,hyvällä fiiliksellä laite käyttöön mut ei se toiminutkaan,sekoili kuin sika säkissä sehän oli jo heti viallinen, ilmoittelin asiasta että laitan paketin takaisin ja pyysin täysin uutta laitetta tilalle,jonka jo lupasivatkin, koska tämä oli jo tehtaalta lähtiessään viallinen.

      Tämä ei tainnutkaan sitten heille käydä vaan olivat lähettäneet laitteen jonnekkin huoltoon,ihmettelin että mitä vi....jne.,no ilmoittelin sitten että puretaan kauppa ja pyysin palauttamaan maksamani rahat tilillelleni, katsotaan kuinka käy saanko niitä koskaan mut enää tule kauppoja kyseisen puljun kanssa vaikka lupailevat 3v takuuta.

    • Pettynyt ex-asiakas

      Verkkokauppa.comin uskottavuus laatutavaran myyjänä sai kyllä kovan kolauksen, kun ottivat huonolaatuisen maineen saaneet Fast-lisäravinteet hyllyynsä. Miksi elektroniikkakaupan muutenkaan pitää ottaa (huonolaatuisia)lisäravinteita valikoimiinsa?
      Tässä herää epäilys onko liikkeen muut tuotteetkaan laadukkaita?

      • jughjhgjhgjg

        Mikä Fast:n maineen on pilannut? Käsittääkseni oli yksi suosituimpia lisäravinteita kun sitä vielä käytin. Lopuksi käytin tosin eri merkkiä kun sain halvemmalla. Jätin kokonaan pois, koska tuli syötyä niin monta vuotta, että ajattelin olevan parempi jättää pois kokonaan kun sisältää kuitenkin vaikka mitä ainesosia ja ruuasta saa myös kaikki ravintoaineet luonnollisemmin. Ei imeytymisnopeudet minun tasoiselle treenaajalleni paljon vaikuta.


      • siitämaine

        Fastin hintalaatu on huono.


    • Ei enää kauppoja

      Pirautin sitten kuluttajariitalautakunnan neuvontaan, kummastuttaa heidän vastaus että pakettia ei saisi edes avata jos haluaa purkaa kaupan,miten helv....laitteen sitten voi testata että se toimii ja on valmistajan tarkoittamassa kunnossa???????

      Ihan varmasti olen verkkokauppojen entinen asiakas,koska asiakkaalla/kuluttajalla ei ole mitään oikeuksia purkaa kauppaa vaikka tuote on jo viallinen tehtaalta lähtiessään ja vika havaittu heti sitä testatessa,eikä asiakkaalla ole edes mahdollisuutta tutustua laitteeseen ilman että paketin avaa.

      • rdgfgdfgfdgfd

        Kuulostaa taas siltä, että hankala asiakkuutesija tietämättömyytesi on tullut sinulle jälleen kalliiksi. Itselläni oli viallinen läppäri, jonka ostin verkkokauppa.com:sta. Palautin läppärin, vika testattiin ja sain uuden koneen välittömästi tilalle. Jos laitteessa on oikeasti vika niin miksi ihmeessä verkkokauppa ei ottaisi konetta takaisin? Ei tuotteen palauttaminen maksa heille mitään muuta kuin vaivan, koska tehdas korvaa aiheutuneet kulut jos ovat myyneet viallisen tuotteen.


    • Aiheellinen

      Joo ja varokaa koko kauppaa muutenkin mikäli et omaa hyvää arpaonnea jota minulla ei ole. Tuolta kun saat viallisen tuotteen jossa tarvitaan takuuvaihtoa niin alkaa elämäsi vaikeimmat ajat joita jonkun tuotteen hankinta on koskaan aiheuttanut. Aluksi riittää selittelyjä siihen missä korvaava tuote viipyy ja lopuksi ei tule enää niitäkään mutta ei tule sitä ostamaasi tuotettakaan. Ehkä sitten kuukausien tai vuosien päästä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2840
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1828
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1512
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1270
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      255
      1128
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe