Käyttääkö Isabella väärää nimeä?

8+1

Juonipaljastuksissa luki aiemmin, että Isabella on Camillalle vuosien takaa tuttu ja nyt oli, että Camilla kutsuu tuttua henkilöä eri nimellä, kun mitä hänet on tunnettu tähän asti. Niin onko tämä henkilö Isabella ja miks se olis vääräl nimel? Vai onko kyseessä toinen henkilö jolla on salaisuuksia kuten Marianna?

39

1233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isabellafani

      Kyllä se on Isabella. Tän päivän jakso loppuu siihen kun Camilla sanoo Isabellaa Pirjoksi.

    • voiei

      isabella on luultavasti tappanut oikean isabellan ja ottanut hänen nimensä? siis toisin sanoen isabella on oikeasti pirjo? huomisen 1.4 salkkareissa camilla menee isabellan luo ja kysyy "tapoitko sä oikean Isabellan?" ... ja jostain kuulin myös että isabella lähtis salkkareista?!:(

    • Isabellafani

      Minkä helvetin oikean Isabellan?

      • ...

        entiedä mut sellasen kuvan siittä sai että isabella on ottanu tai sitten esittäny joskus pirjoa ja tappanut oikean isabellan.. mutta sen näkee sitten!!


    • Isabellafani2

      Nyt alkaa mennä jo niin pimeäksi taas nämä juonikuviot

    • Hkfxffgh

      Onpas Isabella kyllä aika paholainen, jos tappanu jonkun toisen Isabellan ja sitten vielä sen iidan äidin......

    • Nii varmaan...

      Isabella oli teini, about 16v silloin kun sai Miron Jarkon kanssa. Jos Isabellan ristimänimi on Pirjo, niin eiköhän hän ole ottanut Isabellan käyttöön samalla kun Jarkkokin muutti nimensä Jacques Jardiniksi. Bisneksen vuoksi, eli Jardinin brändiä tukemaan nimien muuttaminen tapahtui.

      Jos Isabella muka on murhannut jonkun nuorena, niin kylläpä taas on surkea, väkisin väännetty ja epäuskottava juoni! Jos tuon kaiken tarkoitus on kirjoittaa Isbe pois sarjasta (harmi!), niin toivottavasti edes kirjoittavat hänet palaamaan yhteen Jarkon kanssa.

    • surtapati

      isbe sanoo aprillia aprillia olenkin pirjo.

    • Iissabellaa

      Kaksi ketkua, Camilla ja Isabella/Pirjo

    • Kehuja Jaellaan

      Aahahahahahahahahahahah! Nää keskusteluketjut on aina ihan taattua viihdettä :D Ihan hulvattomia vastauksia! kkääkäkäkäkä jatkakaa jengi, tällä kehulla jaksatte kirjoittaa loppuvuoden :D

    • niin on

      Pirjobella

      • gfdbc

        "Ei oo totta Pirjo"


    • Kglgkflkfkfkdkk

      Tuli muute mielee yks asia tosta Isabellan ja Camillan tapaamisesta. viime kesänä tuli uusinnoissa jakso jossa isabella edusti taloyhtiönkokouksessa jenniä, camilla mustavaaran valtakirjalla. Luulis että kun camillan nimen kuulee että ois tajunnu kuka se on, eli tämäkin tyhmästi kirjoitettu että isabella tapasi camillan muka vasta nyt.

      • Hvxhnchkl

        Siis silloin kun isabella asui jennin kämppiksenä


    • käsikirjoittaja

      No ainakin ero tulee heti.

      Sebastian: Sä lupasit ettei enää valheita ja nyt sä ootkin Pirjo!!!
      Pirjobella: Nyyyh mutku mutku sä et ois ymmärtänyt nyyh
      Sebu: Ei olisi pitänyt luottaa suhun, häivy meidän elämästä!

    • Matukan legginsit

      Taloyhtiön kokouksen aikaan ei ollut vielä tarvetta kehittää Isabellalle sellaista juonta, jonka tekosyyllä hänet saadaan pois sarjasta, joten hän tulee tuntemaan Camillan vasta nyt myöhemmin.

      • Kfjehgofjfjdjfjkkrke

        Juu ei niin mutta voihan ollakin että Camillallakin on ollut joku peitenimi kun Isabella on sen tuntenut. Eikä siksi siis tunnistanut häntä tms.......


    • arvailija1

      Ihan tyhmä saada Isabella pois sarjasta tuolla tavalla. Olisihan hän voinut vain kostaa Sebastianille viime häiden tapahtumat jättämällä nyt vuorostaan Sebastian alttarille. Ei siihen olisi mitään Pirjosotkua tarttettu. :D

    • sekavaksi menee

      Siis ketä on nyt ketä? Liisakaan ei ollut liisa, vaan joku muu ja nyt isabellakaan ei ole isabella vaan pirjo. Saiko isabella-pirjo miron isabellana vai pirjona? Jos se sai miron 16vuotiaana, niin silloin pirjon on pitänyt murhata isabella 16vuotiaana ja ottaa isabellan nimi, jolloin camilla ja isabella ovat tutustuneet.

    • Mitä jos?

      Entäs jos Camilla, Pirjo ja Isabella ovat joskus olleet vilunki kolmikko, tehden erilaisia huijauksia. Pirjolle ja Isabellalle tulee riita jonka seurauksena Pirjolla naksahtaa ja tämä tappaa Isabellan. Camilla näkee vain ruumin, ei tappoa ja Pirjo lähtee paikalta antamatta selitystä.

      • jakso2.4

        isabella on asunut joskus lastenkodissa ja on sitten tavannut camillan ja tämän kaverin siis oikean isabellan. Pirjon(Isabella) ja tämän oikean isabellan on joskus pitänyt yhdessä lähteä matkalle ja ottavat sen kunniaksi viiniä. tämä oikea isabella istahtaa sillan kaiteelle ja horjahtaa kun kaide menee rikki (laho puu?) Pirjo saa isabellasta otteen mutta ote lipeää ja Isabella tippuu koskeen ja kuolee. Isabellan passit rahat ja muut tavarat ovat kuitenkin jäänyt autoon joten Pirjo päättää käyttää tilaisuutta hyväksi ja ruveta isabellaksi! TADAAA!


      • hhjvhikuvuvjviuhuihuihui

        Niin ja oikea isabella ja camilla on rikkaista perheistä kun taas pirjo lastenkodista koska on joutunut orvoksi


    • asfgdhjikk

      isabellan esittely ei ihan täsmää keskiviikon jaksoon..

      ''Isabella on lähtöisin varakkaasta suvusta ja kiertänyt maailmaa liikemiesvanhempiensa mukana lähes koko ikänsä. Isabella tapasi Jarkon 17-vuotiaana vieraillessaan isovanhempien luona Suomessa ja kaksikon kesäromanssi päättyi Isabellan yllätysraskauteen, ja kaksikko päätti mennä naimisiin. Isabellan vanhemmat pitivät Jarkkoa kouluttamattomana renttuna ja arvelivat tämän olevan suvun rahojen perässä.''

      • salkkarit ennakkoon

        juuu tää on kyllä vähä sekavaa muuta näköjään noin se menee..


      • Matukan legginsit

        No ei tietenkään, sillä Isabellan menneisyys on käsikirjoitettu uudelleen, jotta hänet saadaan "luontevasti" pois sarjasta.

        Niin se historia muuttuu: Aaro, Liisa Laitela/Kiristiina Pohjonen ja nyt Isabella.


      • Ärsyttää tällänen

        Aika helvetin huonosti kirjoitustiimi muistaa aiemmin tapahtuneita.

        Miten Isbe voi olla orpo? Vai puhutaanko tuossa oikeasta kuolleesta Isabellasta? IsabellaPirjo on siis valehdellut myös meille katsojille ja koko maikkarin nettitiimille ja tuossa pitäisi olla Pirjon historia, joka olisikin täysin erilainen?

        Ihan perusasiat kuntoon: Luokaa siellä Konalassa kansiot jokaisesta henkilöstä, johon kirjataan ihan kaikki. Sitten ei tule tälläisiä typeriä kömmähdyksiä. Syö kaiken uskottavuuden tarinalta!


    • seuraaja85

      Alkaa salkkarit juonineen muistuttaa kohta jo Päivien viemää sarjaa...

    • IsabellaIsbe

      Ei se IsabellaPirjo tappanu oikeeta Isabellaa, ku oikee Isbe tippu sillalta jokeen aivan kuten Sara. Kattokaa keskiviikon jakso, ni tiiätte. Ai nii ette löyä sitä. ;)

      • salkkaritennakkoonnn

        kyllä vain löytyy;)!


    • Antarv

      Nykyiset juonikuviot alkavat muistuttaa liikaa amerikkalaisia tv-sarjoja.

      • surtapati

        kumman sisko kuoli anorexiaan. pirjon vai isabellan? vai onko tämäkin valetta.


    • fjöösa

      töhö pilde

    • tietäjä :D

      Pirjo/nykinen Isabella päättää tappaa Camillan. koska Camilla uhkaa että poliisi saa tietää Pirjon teoista (oikean Isabellan henkilöllisyyden varastamisesta) Joten pirjo ajaa autolla Camillan päältä jotta voisi jatkaa elmäänsä.

      Oma veikkaus on, että Camilla ei kuole törmäykseen ja tulee takaisin myöhemmin tai, että hän kuolee mutta Camillalla on paljon suhteita joiden kautta Pirjo jää kiinni.

    • 4+4=?

      "Isabella on lähtöisin varakkaasta suvusta ja kiertänyt maailmaa liikemiesvanhempiensa mukana lähes koko ikänsä. Isabella tapasi Jarkon 17-vuotiaana vieraillessaan isovanhempien luona Suomessa ja kaksikon kesäromanssi päättyi Isabellan yllätysraskauteen, ja kaksikko päätti mennä naimisiin. Isabellan vanhemmat pitivät Jarkkoa kouluttamattomana renttuna ja arvelivat tämän olevan suvun rahojen perässä".

      Näin tietää kertoa MTV.fi.

      Mitä helvettiä? Kun vertaa tätä esitelmää tähän vasta näytettyyn siltapelleilyyn, ei voi kun ihmetellä, että onko tämä joku vitsi?

      Aika erikoisesti Bella ulostetaan sarjasta.

    • pirjobella

      En ymmärrä miksei Isabella, siis Pirjo, voi lähteä sarjasta ilman tällaista pelleilyä? Miksi jokaiseen lähtöön liittyy jotain murhia ja ryöstöjä yms? Todella ärsyttävää. Olisi antanut Isabellan pitää hahmonsa ja menneisyytensä, ja keksiä luonnollisen tavan lähteä.

      • asxdfghjytgf

        isabella ei lähde ?

        Férrerin muotinäytökseen Hamid saapui Salkkareista tutun ystävänsä Kirsi Ståhlbergin kanssa.

        – Minulla jatkuvat Salkkareiden kuvaukset ja kesällä lähden Mikkelin kesäteatteriin Mikko Kivisen ohjaamaan Aatamin puvussa ja vähän Eevankin -näytelmään. Veikkaan, että kesästä tulee aika hauska, Ståhlberg iloitsi.

        27.3. julkastu uutinen


    • typerää taas kerra

      eikö Isaprijo, sit koskaan vieraillut vanhempiensa luona? Kertoi Jarkolle, että on varakkaasta suvusta, mutta ei ole minkäänlaisissa tekemisissä heidän kanssa. Entä se sisko joka kuoli anoreksiaan. varastetula passilla ei nyt vielä pitkälle pötki.

      on taas niin tökerö juonikuvio, tulee hyvänä kakkosena heti Liisan paluun jälkeen.

    • halloota hei

      eikö jarkkokaan koskaan tavannut rikkaan isabellan venhempia? ja miro isovanhempiaan? hyvä muuttaa juonta kesken kaiken..

    • rikosoikeutta pirjo

      Hyvinhän täällä on juonikuviot haisteltu ja arvattu etukäteen!

      Pirto tosin turhaan lähti miehensä ja lapsensa hyläten pakomatkalle pitkää linnatuomiota peläten, koska kyseessä olisi ollut vain tappo ei murha. Ja tappo olisi jo vanhentunut.

      Murhan toteennäyttämiseksi ei pelkkä tunnustus riitä, siinä täytyy olla todisteita suunnitelmallisuudesta ja surmatapa pitää olla erityisen julma ja kärsimystä aiheuttava.

      Eli pelkästä identiteettirikoksesta olisi tullut ehdollista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      808
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      657
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe