Lestadiolainen Sipilä ja kuntaliitokset

Sipilä antaisi kuntien päättää milloin he tekevät kuntaliitoksia.
Tämä malli lienee se Vuoljoen tyyli jolla kunta velkaantui roimasti ja vasta pakon edessä suostui kuntaliitokseen.

25

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinä sulle pöljä

      "Perussuomalaisten puheenjohtajuus on Soinin sanojen mukaan "aivan helvetillinen homma". Puoluetoverit järjestävät ikävän yllätyksen toisensa jälkeen.

      - Siellä ovat olleet hakkaraiset, halla-ahot, hirvisaaret. Jos ei muuta, niin sitten Olli Immonen menee pöhköyksissään A-talkiin, Soini kirjoittaa. (Soini viittaa A-Talk ohjelman lähetykseen missä C-papereilla kesken varusmiespalvelusta kotiutettu varhaiseläkeläinen kertoi ettei kukaan uskalla mennä Malmöön koska siellä on muslimeja)

      Kansanedustaja Pentti Oinosellekin Soini kertoo tokaisseensa, että "ilman minua sinä lykkäisit Rautavaaralla potkukelkkaa".

      - Nämä pääköt, jotka ovat jatkuvasti julkisuudessa, luulevat pääsevänsä sen avulla eteenpäin, mutta ei se välttämättä lisää heidän kannatustaan.

      Toilaukset syövät Soinin aikaa ja energiaa tärkeämmiltä asioilta."

      -sikäli vähän outoa puhetta Soinilta että Persujen menestys pohjaa nimen omaan tomppeleihin, hönöihin ja huru-ukkoihin jotka luulevat ihan tosissaan että "sardiinimaihin" on lähtenyt rekka-autoittain rahaa Suomesta.

      Toisaalta Soini on tietoisesti toiminut EU-maiden etuja vastaan ja niin että lama syvenisi ja pitkittyisi, tähän toimintaan Soini on tarvinnut ulkopuolista apua ja ohjausta:
      "Timo Soinin kuuluisa kirjoitus Wall Street Journalissa ei ole peruspomon omasta kynästä. Hän kertoo laatineensa sen "merentakaisten ystäviensä kanssa". Nämä ystävät myös järjestivät kirjoituksen julkaisemisen.

      - En voi paljastaa, ketkä sitä olivat laatimassa, mutta sen voin kertoa, että meitä oli paikan päällä viisi henkilöä, puhelimessa oli lisäksi pari muuta ja retriitti pidettiin Suomessa.

      Soini sanoo ihmettelevänsä itsekin, mistä hänen merentakaiset kaverinsa tietävät kaiken.

      - Mutta heillä on sen verran paljon rahaa, että he tietävät. He osaavat finanssiasiat.

      Samat merentakaiset kuiskaajat olivat kirjoitusporukassa, kun Soini osti ilmoituksen Helsingin Sanomien kannesta.

      - Teksti on pääosin minun ja merentakaisten ammattimiesten."

      Perussuomalaiset saavat 3,5 miljoonaa euroa puoluetukea vuodessa. Tuolla rahalla on ostettu puoluetoimisto Helsingin keskustasta ja neljä työsuhdeasuntoa. Lisää henkilökuntaa hän ei halua palkata, koska sitä saatettaisiin pitää öykkäröimisenä. Soini muistelee kaihoten EU-aikaansa, jolloin hänellä oli käytössään kolmen avustajan pätevä joukko. Kotieduskunnassa avustajia on vain yksi.
      Timo Soini myöntää, että puolue on liikaa hänen varassaan. Jopa enemmän kuin kuusi vuotta sitten, ennen edellisiä EU-vaaleja. Suuri syy kotiinjääntiin olikin puolueen tila. Puolueella ei ollut varaa Soinin lähtöön.
      – Kuka täällä lausuisi puolueen kannat? Soini kysyy.
      Politiikan ulkopuolelta tullut väki on rosoisuudessaan raskasta johtaa. Se pysyy kasassa vain puheenjohtajansa persoonalla ja vetämänä, Soini uskoo.
      – Jos minä tästä yhtäkkiä häviäisin, samalla häviäisi valtakeskus. Ne, jotka parhaiten pystyisivät jälkeen johtamaan puoluetta, ovat tällä hetkellä kauhusta kankeina pelkästä ajatuksesta, että jättäisin tämän.
      Puolueen ydinjoukko ei tule toimeen keskenään

      Myös puolueen ydinjoukon henkilösuhteet näyttävät vaativan Timo Soinin läsnäoloa. Lähipiiri on Soinin mukaan paletti, joka toimii vain hänen kauttaan.
      Lähimmät miehet, Jukka Jusula, Matti Putkonen, Raimo Vistbacka ja "muutama muu", eivät tule toimeen keskenään. Soini kuvailee miesten pyörittämistä pelitermein.
      – En tiedä, voivatko miehet olla mustasukkaisia asemastaan, mutta joskus tuntuu siltä, että voivat, Soini pohtii.
      (Lainaukset yle uutiset ja Iltalehti)

    • .j-pennanen

      Sipilä on lesta.

      • sipilä on lesta

        Timo Soinin kuuluisa kirjoitus Wall Street Journalissa ei ole peruspomon omasta kynästä. Hän kertoo laatineensa sen "merentakaisten ystäviensä kanssa". Nämä ystävät myös järjestivät kirjoituksen julkaisemisen.

        - En voi paljastaa, ketkä sitä olivat laatimassa, mutta sen voin kertoa, että meitä oli paikan päällä viisi henkilöä, puhelimessa oli lisäksi pari muuta ja retriitti pidettiin Suomessa.

        Soini sanoo ihmettelevänsä itsekin, mistä hänen merentakaiset kaverinsa tietävät kaiken.

        - Mutta heillä on sen verran paljon rahaa, että he tietävät. He osaavat finanssiasiat.

        Samat merentakaiset kuiskaajat olivat kirjoitusporukassa, kun Soini osti ilmoituksen Helsingin Sanomien kannesta.

        - Teksti on pääosin minun ja merentakaisten ammattimiesten."

        Hartaana Katolilaisena Soini on uskollinen vain Paaville, oliko meren takaisena yhteyshenkilönä Opus Dein jäsen Oskari Juurikkala?

        (Opus Dei on Katolilainen salaseura jota on syytetty salamyhkäisyydestä, arvelluttavista värväyskeinoista, tiukoista säännöistä, lihan kuolettamisen harjoittamisesta, jäseniensä henkisestä painostuksesta, naisten heikosta asemasta järjestössä, äärioikeistolaisten ja totalitarististen hallitusten tukemisesta ja liiallisesta vallan kahmimisesta katolisen kirkon sisällä. Lisäksi Sveitsissä oikeusistuin on todennut Opus Dein olevan salainen, peitellysti toimiva järjestö. Vuonna 1996 Opus Dei pääsi Ranskan parlamentin komission listalle 172 lahkosta tai vaarallisesta uskonnollisesta liikkeestä),


    • sipilä on lesta

      Timo SoininPeruspomo on hänelle ominaista sanallista ilotulitusta, joka käy välillä lukijan voimille. Vähemmälläkin leukailulla olisi pärjätty.

      Kirja on myös häpeilemättömän narsistinen.

      Itsekehun antaa anteeksi, kun muistaa, miten paljon 51-vuotias Timo Soini on pannut peliin.

      Edellisen kirjan Maisterisjätkän lopussa Soini makasi Jorvin sairaalassa ja lupasi parantaa elintapansa. "On parempi elää aatteen puolesta kuin kuolla sen puolesta", hän runoili.

      Kun arvioin kuusi vuotta sitten Maisterisjätkän (15. 3. 2008), ounastelin, ettei Soini olisi Soini, jos hän malttaisi levätä, luopumisesta nyt puhumattakaan.

      Niinhän siinä kävi. Nyt Soini tunnustaa, että hän ajoi itsensä niin piippuun ja että keväällä 2012 jouduttiin tekemään sydänoperaatio. Se salattiin tänne asti.

      Vakava sairaus on kova hinta huikeasta noususta. Edellisen kirjan ilmestyessä perussuomalaisten kannatus oli neljä prosenttia. Silloin Soini povasi, että puolue voisi yltää jopa kymmenen prosentin suosioon. Ennustus osoittautui oikeansuuntaiseksi mutta riittämättömäksi.

      Viime eduskuntavaaleissa puolue sai 19 prosenttia äänistä.

      Peruspomo on tarina siitä, miten jytky syntyi.

      Soini on saavutuksestaan ylpeä: "Olen yhdessä kentän kanssa onnistunut luomaan maltillisen, jatkuvasti yhteiskuntaa uudistavan ja sitä haastavan liikkeen, joka noudattaa demokratian pelisääntöjä,"

      Ilman Soinia kasvu ei olisi ollut mahdollista. Jytkylle ei löydy vertaa poliittisesta historiastamme. Soini ohitti jopa oppi-isänsä Veikko Vennamon vaalivoitot.

      Soinin suoritusta voi verrata menestyneimpien yrittäjien tarinoihin. Esimerkiksi pohjoissavolainen Einari Vidgren loi tyhjästä ison metsäkoneyhtiön Ponssen, ja Soini rakensi Smp:n konkurssipesän rauniolle suuren puolueen.

      Nyt Timo Soini on samassa tilanteessa kuin äkkirikastuneet yritysjohtajat: on valtaa ja rahaakin kukkuramitoin, mutta miten pitää oma luomus pystyssä.

      Soinilla on yksi vaihtoehto vähemmän kuin yritysjohtajilla. Hän ei voi myydä puoluettaan.

      Soini tunnustaa, että puolue on "liikaa minun varassani". Soini ei pidä tapanaan kiroilla, mutta hän tiuskaisee, että puheenjohtajan homma on "aivan helvetillinen".

      "Koko ajan joudun elämään reaaliaikaa 24/7."

      Tuskastunut Soini kyselee, miksi kaikki ongelmat kannetaan hänen pöydälleen.

      "Jos tämä puolue ymmärtäisi jotain, niin se vapauttaisi minut kaikesta hallinnosta, kaikesta tomppelien toilailuista."

      Varsinainen vitsaus ovat kansanedustajat, joiden sukunimi alkaa H-kirjaimella.

      Soini on tyytyväinen, kun sai antaa James Hirvisaarelle potkut. Teuvo Hakkaraiseen hän on menettänyt toivonsa.

      Jussi Halla - ahosta Soini löytää hyvää ja huonoa.

      "Anna nyt Jussi, perhana, minun pitää sinua vähän aikaa tuossa lähellä, ettei sinulle tapahdu mitään pahaa", Soini kertoo ajatelleensa.

      Ilmeisesti toive on toteutunut, sillä Soini ja Halla-aho tulevat nyt toimeen keskenään. Soini uskoo, että Halla-aho pärjää EU-parlamentissa.

      Soini haaveilee itsekin urasta EU-parlamentissa. Se jää vielä haaveeksi. Hän on johtanut perussuomalaisia 17 vuotta. Sinä aikana kilpailijan, Suomen keskustan johtaja on vaihtunut viisi kertaa.

      "En voi jättää puoluetta, koska meillä ei ole vielä sellaista johtajaa, jonka puolueväki yksituumaisesti hyväksyisi tilalleni."

      Luotettuja ovat euroedustaja Sampo Terho ja varapuheenjohtaja Jussi Niinistö. Terholle Soini toivoo jatkokautta Brysselissä, ja Niinistön hän nostaa seuraajasuosikikseen.

      "Hän ei ole vielä valmis johtamaan puoluetta", Soini arvioi.

      hs.fi

    • kepu

      Sipilä on lestadiolainen.
      Ääni kepulle on ääni lestadiolaiselle uskonliikkelle !
      Tämä Sipilän lestadiolaisuus näyttää aiheuttavan häpeää ja ärsytystä kepu-fanaatikoissa.
      Omituista kun kepulaiset näin häpeilevät Juha Sipilän uskontoa.

    • sipilä on lesta

      Äiti tappoi isän ja vei lapsilta 40 000 euroa




      Julkaistu: 7.4.2014 4:30







      Aiemmin taposta vankilassa istunutta 48-vuotiasta naista syytetään nyt kahdesta törkeästä kavalluksesta.
      Molemmilla kerroilla asianomistajina ovat olleet naisen kaksi lasta.

      Ensimmäisellä kerralla nainen vei lapsiltaan isän. Nainen surmasi tammikuussa 2002 tuolloin 35-vuotiaan isän perheen omakotitalossa Hankasalmella. Mies kuoli naisen iskettyä tätä teräaseella kylkeen perheriidan päätteeksi.

      Nainen tuomittiin taposta 8,5 vuodeksi vankeuteen. Oikeus määräsi naisen maksamaan lapsilleen lisäksi huomattavat korvaukset.

      Ensikertalaisena nainen vapautui vankilasta etuajassa. Hän sai lasten huoltajuuden takaisin ja ryhtyi viettämään heidän kanssaan perhe-elämää Jyväskylässä. Nainen sai myös käyttöoikeuden lastensa pankkitileihin.

      Vuoden 2006 tammikuusta alkaen nainen ryhtyi tyhjentämään lastensa tilejä. Toisen pojan tililtä nainen vei runsaassa vuodessa yli 22 000 euroa. Toisen pojan tili tyhjeni tammikuussa 2008. Tililtä oli viety yli 18 000 euroa. Yhteissumma oli 40 335 euroa.

      Kavallukset paljastuivat vuonna 2010, kun lapset otettiin uudelleen huostaan. Lapset ovat edelleen alaikäisiä.

      Nainen myönsi nostaneensa rahat lastensa tileiltä, mutta kiisti rikokset. Hänen mukaansa varat oli käytetty lasten yhteiseksi hyväksi.

      Oikeudessa nainen esitti kuitit kodinkoneliikkeestä ostetusta televisiosta ja tietokoneesta. Lisäksi nainen kertoi lasten kanssa tehdystä Norjan-matkasta. Muista lapsiin liittyvistä suuremmista menoista naisella ei ollut näyttöä.

      Kihlakunnansyyttäjä vaatii naiselle kahdeksan kuukauden vankeusrangaistusta. Oikeus ratkaisee asian huhtikuun loppupuolella.

      iltasnomat.fi

      • S. Alkio

        Kyseessä keskustapuolueen ja lestadiolaisen uskonnon paineessa elänyt nainen?
        Sen siis pitäisi olla tuomiota keventävä tai jopa koko tuomion poistava seikka.


      • sipilä on lesta
        S. Alkio kirjoitti:

        Kyseessä keskustapuolueen ja lestadiolaisen uskonnon paineessa elänyt nainen?
        Sen siis pitäisi olla tuomiota keventävä tai jopa koko tuomion poistava seikka.

        oli ehdokaaana persujen listoilla kuntavaaleissa.
        siitäs saitte toopet räkänokat ja mitä muita nimityksiä pääpersupossu soini käyttikään persuista..

        sipilä on lesta muttei luojan kitos katolinen kuoropiokien raiskaaja.


      • faktat
        S. Alkio kirjoitti:

        Kyseessä keskustapuolueen ja lestadiolaisen uskonnon paineessa elänyt nainen?
        Sen siis pitäisi olla tuomiota keventävä tai jopa koko tuomion poistava seikka.

        Kepulainen kuitenkin ollut !
        Ja lesta.
        Tietäähän tuon kaikki.


    • ruususen uni

      Kohtelee naisia kuin Matti Vanhanen, vanha sanonta kepulaisten keskuudessa.

    • .j-pennanen

      Spilä on lesta vaikka voissa paistais.

    • jock jock

      Jaahasss, mitäs täällä junkataan?

      • jätti laivan

        Käteinen junkaa EU-virkaan.


    • misä persu siel mätä

      Pohjois-Suomessa osuuskauppa Arinan edustajiston vaali on herättänyt kummeksuntaa järjestelyidensä takia. Yksi ehdokkaista on epäileväinen tuomas, mutta Arina vakuuttaa kaiken olevan kunnossa.




      Veera Honkanen

      7.4.2014 13:43
      10

      S-ryhmään kuuluvan Osuuskauppa Arinan edustajiston vaali Pohjois-Suomessa herättää kuumia tunteita. Erityisesti napit ovat vastakkain Arinalla ja perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirillä.

      Pahimmillaan alueen perussuomalaiset voivat päätyä vaatimaan vaalituloksen mitätöintiä.

      Osuuskaupan mukaan uusien vaalien järjestämiseen ei ole tarvetta.

      Nokkapokkaa
      järjestelyissä



      Edustajiston vaalissa valitaan 65 jäsenen edustajisto, joka käsittelee esimerkiksi Arinan tilinpäätöksen ja voitonjaon sekä valitsee osuuskaupalle hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto puolestaan valvoo osuuskaupan liiketoimintaa ja vahvistaa hallituksen ja toimitusjohtajan valinnan.

      Osuuskaupat ovat myös alueellisesti suuria vallankäyttäjiä, ja esimerkiksi Arinan asema kauppapolitiikassa on kuohuttanut Oulussa.

      Ja nyt perussuomalaiset moittii Arinaa vaalien järjestelyistä.

      – Havaintoja on tehty vaalien aikana ja meillä on todisteita epäselvyyksistä, kertoo ehdokkaana oleva Jari-Pekka Teurajärvi (ps.) Taloussanomille.

      Teurajärvi on huolissaan esimerkiksi vaalisalaisuuden rikkoutumisesta, sillä äänestyskuorien palauttamiseen tarkoitettu pahvilaatikko on heppoinen.

      – Laatikosta voi ottaa kirjekuoren ja avata sen. Se mahdollisuus on olemassa, eikä vaalisalaisuus silloin ole aukoton, hän toteaa.

      Äänestyslipun voi palauttaa suljetussa kuoressa osuuskaupan markettitoimipaikkoihin tai postitse osuuskaupan konttorille.

      Arinan julkaiseman vastineen mukaan laatikot on sijoitettu siten, että niitä on mahdollista valvoa. Laatikoilla on haluttu helpottaa vaaleihin osallistumista.

      Oikaisee,
      ei oikaise

      Edustajiston vaalin järjestäminen ei ole muiltakaan osin sujunut täysin kivuitta. Arina kertoo vaalisivuillaan, että asiakaspostin mukana jaetuissa ehdokaslistoissa on ollut painovirheitä. Osa suorapostituksista myöhästyi teknisen virheen takia.

    • pennasen isä

      j-pennanen on kainuun kovin käteen vetäjä tumppuja kulluu muutamat viikossa.

    • .j-pennanen

      Sipilä = Lesta.

    • Näin lestaillaan

      Keskustapuolueen, lestadiolaisen Juha Sipilän kaveri asialla?

      "Luottamuksellisten tietojen vuodosta epäillyn lestadiolaispoliisin tapauksesta on aloitettu esitutkinta.

      Tutkinnanjohtajana toimiva syyttäjä Tero Kekki kertoo, että poliisia epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta ja henkilörekisteririkoksesta.

      Poliisin epäillään hakeneen rekistereistä tietoja, jotka eivät liittyneet työtehtäviin, kuten laki edellyttää. Epäilty on Kekin mukaan antanut alustavan selvityksensä, mutta häntä ei ole vielä kuultu.

      Kekki on vaitonainen juuri aloitetusta esitutkinnasta. Poliisi työskentelee Itä-Uudenmaan poliisissa Vantaalla.

      Helsingin Sanomat kertoi tammikuussa epäilyistä, että päällystötehtävissä työskentelevä vanhoillislestadiolainen poliisi olisi antanut uskonyhteisölleen luottamuksellisia tietoja eräästä ulkomaalaisesta miehestä."

    • Sipilä pinteessä

      Katainen keskustalle: "Veljet, teillä ei ole mitään uskottavuutta"

      Tiistai 8.4.2014 klo 20.56

      Urpilainen ja Katainen moukaroivat keskustaa eduskunnan kehyskeskustelussa.
      Jyrki Katainen moitti tänään keskustaa muun muassa siitä, että puolueen neuvo korjata valtion taloutta on aina valtion omaisuuden myyminen.
      Jyrki Katainen moitti tänään keskustaa muun muassa siitä, että puolueen neuvo korjata valtion taloutta on aina valtion omaisuuden myyminen. (MATTI MATIKAINEN)
      LUE MYÖS

      Arhinmäki unohti, ettei ole enää ministeri - "Kun kuuntelee oppositiota..."

      Orpo: Keneltäkään ei leikata kohtuuttomasti

      Keskustan Sipilä: Lapsilisien leikkaus karkein virhe

      Eduskunnassa piti keskustella tiistaina valtiontalouden kehyspäätöksistä, mutta istunto muuttui hallituksen kyselytunniksi, jossa pääministeri Jyrki Katainen (kok) ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd) grillasivat erityisesti keskustaa ja sen puheenjohtajaa Juha Sipilää.

      Perussuomalaiset jäivät keskustelussa täysin sivustaseuraajan rooliin.

      Kehyspäätöksiä koskevien ryhmäpuheenvuorojen jälkeisessä, yli kaksi tuntia kestäneessä debattiosuudessa ei juurikaan päästy kyselemään hallitukselta sen päätöksistä. Vierekkäin ministeriaitiossa istuneet Urpilainen ja Katainen yrittivät pumpata keskustalta konkreettisia vastauksia siihen, miten Sipilän johtama oppositiopuolue tekisi tarvittavat sopeutukset ja leikkaukset, jos veroja ei saisi nostaa.

      Ilman haluamiaan vastauksia jääneet ministerit ottivat selvästi kierroksia ja moittivat keskustaa varsin kovasanaisesti.

      - Edustaja Sipilä, Suomi tarvitsee nyt konkreettisia vastauksia, Urpilainen vaati.

      Hätäpäissään Sipilä keksikin yhden esimerkin: tupakka-askin hintaa voisi hänen puolestaan nostaa 45 sentillä.

      "Ei voi soutaa ja huovata"

      Se ei riittänyt Kataiselle, joka arvosteli keskustaa liian laveista puheista.

      - Puolueohjelmatasoinen julistus ei riitä, kun puhutaan Suomen tulevaisuudesta. Teiltä menee sekaisin pienet ja isot asiat, Katainen kurmuutti.

      Hän myös huomautti, että keskustan puheet ja vaatimukset ovat vaihdelleet kevään aikana.

      - Puheet ja teot pitää olla yhtä, ei voi koko ajan soutaa ja huovata - ei mielipidettä voi vaihtaa yleisön mukaan.

      Sipilän itse pitämässä ryhmäpuheenvuorossa haukuttiin hallitusta muun muassa lapsilisien leikkaamisesta, kodinhoidontuen rajaamisesta ja valtion velan kasvattamisesta.

      Sipilä lupasi, että keskustan opeilla Suomeen saataisiin 200 000 uutta työpaikkaa kymmenessä vuodessa ja työuratkin pidentyisivät - jos vain valtio myisi ei-strategista omistustaan.

      "Pensselillä 50 vuoden päähän"

      Urpilainen hermostui keskustan pitkälle tulevaisuuteen menneisiin kaavailuihin, joilla ei hänen mielestään ollut mitään tekemistä päivän asian kanssa.

      - Nyt on pakko puuttua tähän keskusteluun. Puhumme nyt neljästä seuraavasta vuodesta. Te puolestaan puhutte hienoista visionäärisistä tavoitteista, joista me kaikki olemme samaa mieltä, mutta en ole kuullut yhtään puheenvuoroa konkreettisista ehdotuksista tälle vuodelle.

      - Nyt ei maalailla pensselillä 50 vuoden päähän!

      Urpilainen viittasi Sipilän keskustelussa esittämään visioon, että energiaomavaraisuutta lisäämällä Suomeen voisi syntyä 90 000 työpaikkaa vuoteen 2050 mennessä.

      Sipilä puolustautui, että kehyspäätösten yhteydessä pitää pystyä puhumaan myös tulevaisuudesta.

      "Konseptit sekaisin"

      Sipilä yrittikin välillä rauhoittaa ministeriaition täyslaidallista toteamalla keskustan ja hallituksen olevan "loppukädessä monesta asiasta samaa mieltä".

      Katainen kuitenkin jatkoi keskustan moittimista siitäkin, että puolueen perusresepti valtion talouden kuntoon saattamiseksi on aina valtion omaisuuden myyminen.

      - Keskusta on myynyt koko valtion omaisuuden jo moneen kertaan ja monenlaisiin tarkoituksiin.

      Sipilä vastasi myyvänsä "vaikka oman kaminansa, jos se auttaa".

      Vauhtiin päässyt Katainen syytti keskustaa hankalista asioista vaikenemisesta.
      Google-mainokset
      XL Mekot - Koot 34-64
      Isoja Mekkoja tyylitietoisille. Osta Cellbesin verkkokaupasta nyt!
      cellbes.fi/mekot
      Mikä puulaji olet?
      Mikä puulaji kuvaa sinun persoonasi? Tee testi.
      www.metsamaailma.fi

      - Väistelettekö te aidosti vaikeita asioita? Ei voi puhua vain kivoista asioista ja jättää ikävät asiat pois.

      - Keskustalla on nyt konseptit täysin sekaisin, pääministeri summasi keskustelun annin.

      Hän myös huomautti, että keskustan edustajilla on keskenään eriäviä näkemyksiä valtiontalouden hoitamisesta.

      - Hyvät veljet keskustassa, eihän teillä ole mitään uskottavuutta.

      • Sipilä=tyhjä tynnyri

        Siinä näkee Sipilän puheiden järjettömyyden.
        Vähän tiukempaan kun niitä muut ruotivat,niin huomaavat Sipilän puheiden onttouden.


    • jpock jock

      Mälli siellä, mälli täällä,penna junkaa joka säällä!

    • kovaa vastaan

      Onneksi kunnat panevat hanttiin.

    • s-penna

      Onko pennanen sukua sinko-pennaselle?

    • matikkapäätä

      MINUN MIELESTÄ SIPILÄ ! osaa laskea muutenkin,kuin sisälle? erittäin viisas mies.

    • jum jum

      J-Pennanen antaisi kuntien päättää milloin he tekevät junkkaus keskuksen.

    • Kuoleva puolue

      on Kepu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe