Apua Kanadasta tulleen pankkisiirron kanssa, Scotia Bank.

Minttunen

Eli minulta ostaa ulkomaalainen tavaran ja minulle pitäisi tulla siirto - Scotia Bank Plc ® Online Transfer fast Delivery - Kanadan pankista. En vain ole aiemmin käyttänyt tuollaista, miten sen kanssa toimitaan?

Tulleessa ähköpostissa lukee:

"We honour to inform you that we had received the transfer of 80EUR been paid to you by **** for an Auction of ITEM(s) and the payment has been Processed and Consequently been Approved...

So we urge you to go and Ship the item and send us the Proof of shipment Scanned Receipt & Tracking# so that we can verify the shipment before Releasing the money into your Account.

The order has been APPROVED, you CAN NOW ship the merchandise to the buyer's shipping address. You are expected to make the shipment with 48 hours of receiving this Transfer Payment Approval Notification and get to our Transfer department/Technical Dept. with the tracking number for Shipment Verification.

Your bank account will be activated with the money immediately you send the shipment details and has been verified.This measure is taken in order to protect both seller and buyer interests and to reduce the occurrence of fraudulent activities."

Uskallanko lähettää tuotteen? :/ Ja mihin minun pitäisi lähettää seurantakoodi?

Kiitos paljon jos joku osaisi auttaa!

11

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minttunen
    • Patteri2

      Moi,

      Minulta yritti myös kanadaan ostaa mönkijän, mutta vitsinä etenin asiassa niin pitkälle, että Scotia bank pyytää lähettämään rahaa kuljetukseen ennenkuin saan itse maksua tilille.. Haha, edes savolainen mehtäläinen ei mene näin halapaan! Nettimotosta kyselijä oli Bernard Kelvin ([email protected]), mutta yllättäen tarkempia tietoja ostajasta ei tullut. Ja muutenkin älyvapaata uskotella ostavansa vanhaa mönkkäriä kanadaan kun sieltä luulisi löytyvän kalustoa helpomminkin.

    • Myyjä

      Hei, onneksi löysin tämän keskustelun ennenkuin teen mitään peruuttamatonta=) Laitoin nettiin myyntiin ajotakkini ja ulkomailta joku yrittää ostaa nyt minulta scotia bankin kautta tavaraa. Scotia bankilta tuli "vahvistusviesti", että kun lähetän tuotteen ostajalle ja paketista lähetystunnuksen Scotia Bankille, niin tämä pankki velottaa sen kyseiseltä henkilöltä... Mistä voin olla varma että rahat saapuvat tililleni kun paketti on jo maailmalla??

      • huijausta

        Varma voit olla vain siitä, että rahat EIVÄT tule tilillesi. Tämäntyyppisiä huijausviestejä on liikkunut jo jonkin aikaa ja lähetelty tyypillisesti netissa tavaroitaan myyville.


      • niin on
        huijausta kirjoitti:

        Varma voit olla vain siitä, että rahat EIVÄT tule tilillesi. Tämäntyyppisiä huijausviestejä on liikkunut jo jonkin aikaa ja lähetelty tyypillisesti netissa tavaroitaan myyville.

        Se oikea aito Scotiabank on tosiaankin Kanadan suurimpia pankkeja, mutta se EI lähettele tuollaisia e-postiviestejä netissä tavaroitaan myyville eikä pyytele minkäälaisia postitus- /rahtaustositteita itselleen "tilissiirron aktivoimiseksi". Omilla nettisivuilla pankki näistä huijareista varoitteleekin mm. seuraavasti:

        "Please be cautious of phony web sites, webpages and emails that appear to represent trusted organizations (such as Scotiabank) requesting personal or financial information from you. While appearing legitimate, these are actually malicious attempts by criminals to collect your information for the purpose of committing fraud."


    • Myyjä

      Kiitos teille noista viesteistä. Hämärältä tuo vaikuttaa kyllä=( enkä todellakaan myynyt tuotteitani sinne!!

      • Myyjä myös

        Kiitos tästä viestiketjusta. Pelastuin huijausyritykseltä.


    • koookkkoooo

      Huijarien hommat jatkuvat. Robert Schuman yrittää ostaa minulta Genelec subwooferia USA:han. Hauskaa sillä paikallinen jännite on 110 v ja meillä täällä Suomessa 240 v. Selityskin löytyi sillä hän lähettää sen tyttärelleen Belgiaan. Hinta ei ole ollut este ja rahat olisi "laitettu heti tilille" mutta Scotia Bank ilmestyi kuvioon mukaan niin, että maksu olisi tapahtunut lähetyksen jälkeen kun paketin seurantanumero olisi ilmoitettu Scotia Bankille. Kovasti yrittää kaveri ostaa vieläkin laitetta ja lähettelee sähköpostia asian tiimoilta. Tavara lähtee vasta kun rahat ovat pankkitililläni.

    • petterrph

      Tekevät myös HSBC Bankin kautta väärennettyjä maksutositteita ja kun tarkistaa osoitteet ne on kyllä USA:n texasissa olevia osotteita mutta lähettävät siitä osoitteetsa tavarat suoraan nigeriaan. Paljolta säästyy kun googlettaa annetun osoitteen ja perehtyy tarkemmin pankkiin mihin pitäis näitä seurantakoodeja laittaa. Kysyin pankilta itseltään ja siel kerrottiin että eivät käytä kyseisiä sähköposti päätteitä eivätkä lähetä mitään tämmöisiä vahvistus viestejä kenellekkään ihan yksityisyystietosuojan ylläpitämiseksi.

    • seepbra

      itse olen voittanut tänä vuonna yhteensä 180 miljoonaa taalaa U.S.&A. LOTOSTA!!!1 hahahahahaha en ole vaan jaksanut vastata...:(

    • Hilmanderia

      Minulta yrittää joku angelica ostella iPhonea kyseisen pankin tyylillä. Ilmoitin että puhelin lähtee ku rahat ovat tilillä :) katotaanpa mitä vastaa 😂😂😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe