lokakuussa thaimaaseen

neitsytmatkaaja

HALUAN VAIN ASIALLISIA VASTAUKSIA.

Onko joku ollut Patong Beachillä lokakuussa? Ollaan menossa ensimmäistä kertaa Thaimaaseen ja Patongille lokakuussa kahdeksi niin haluttas tietää, että onko se kuinka sateista aikaa? Sadekausihan se on silloin menossa. Ja muitakin kokemuksia ja vinkkejä ko. paikasta otetaan vastaan

26

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asialinjalla

      Olen ollut. On se. On meillä.

    • Matkatuumailija

      Thai Meteorological Department -nimisellä virastolla on hyvät nettisivut josta löytyy mm. 7 vrk sääennusteet eri alueille. 30 vuoden keskiarvo Phuketin lentokentälle: lokakuussa keskimäärin sadepäiviä 23 ja kuukauden sademäärä 350 mm (35 cm). Vrt esim Etelä-Suomen vuotuinen sademäärä on noin 70 mm, eli Phuketissa sataa kuukaudessa puolet siitä.
      Eli sadetta tulee paljon, mutta ilmeisesti rajuina kuuroina joiden välillä voi olla aurinkostakin. Lämmintähän siellä on tuolloinkin, vuorokauden maksimilämpötila non 30 astetta ja mini 23.

      • Matkatuumailija

        Suomessa siis 700 mm eli 70 cm sadetta keskimäärin, korjauksena edelliseen.


    • sataasataa

      Lokakuu on huonoin mahdollinen aika mennä Phukettiin, jos ei tykkää sateesta. Retkillä ei voi käydä, koska ne perutaan sään vuoksi järjestelmällisesti.
      Jos mahdollista kannattaa harkita esim. Koh Samui tai Pattaya/koh Samed.

    • Denguevaara

      Denguekuumeen vaara on suurin sadekautena. Itse en lähtisi silloin Thaimaaseen.

      • älä kehtaa

        höpö höpö sinun juttujen vuoksi.


      • Denguevaara
        älä kehtaa kirjoitti:

        höpö höpö sinun juttujen vuoksi.

        Mitä ihmeen höpö, höpö onhan se selvää että sateella on enemmän hyttysiä ja suurempi vaara saada denguekuume .Tuttavani oli marraskuussa-13 Phuketissa ja vettä satoi paljon, hän sai hyttysen levittämää denguekuumeen loppulomasta ja kun tuli suomeen joutui sairaalaan viikoksi.


      • jestas sentään
        Denguevaara kirjoitti:

        Mitä ihmeen höpö, höpö onhan se selvää että sateella on enemmän hyttysiä ja suurempi vaara saada denguekuume .Tuttavani oli marraskuussa-13 Phuketissa ja vettä satoi paljon, hän sai hyttysen levittämää denguekuumeen loppulomasta ja kun tuli suomeen joutui sairaalaan viikoksi.

        Niin ja mun setän siskon veljen kaimaa pisti myös hytttynen ,olisikohan parasta a) te panikoiat pysyisitte pois näiltä sivuilta b)ette matkusta Thaimaahan koska siellä voi sairastua c) jatkatte sitä nenän kaivuuta kotisohvalla niin ei tapahdu mitään vaarallista.


      • miinus vai plus
        Denguevaara kirjoitti:

        Mitä ihmeen höpö, höpö onhan se selvää että sateella on enemmän hyttysiä ja suurempi vaara saada denguekuume .Tuttavani oli marraskuussa-13 Phuketissa ja vettä satoi paljon, hän sai hyttysen levittämää denguekuumeen loppulomasta ja kun tuli suomeen joutui sairaalaan viikoksi.

        -13 Phuketissa enpä oo enne kuullu tuommosta?????


      • - ei ole miinus
        miinus vai plus kirjoitti:

        -13 Phuketissa enpä oo enne kuullu tuommosta?????

        Hei Miinus vai plus. Tiedoksi että marraskuussa ei Phuketissa ole koskaan niin kylmä, että siellä olisi 13 astetta.
        Minä olen syntynyt tammikuussa -61. Oliko silloin noin kylmä, vai voisikohan se tarkoittaa jotain muuta? "...Tuttavani oli marraskuussa-13 Phuketissa..."


    • ei hyvä

      Sillon on naisista ainakin todella paljon tarjontaa ja halvalla.
      Vettä tuli ainakin niin perkelesti viime lokakuussa.
      2 aurinkoista päivää 2vko.

    • kukin tavallaan

      kuuluu sanoa että lokakuussa Thaimaahan. Thaimaassa sataa vain yöllä eli erittäin harvoin päivällä ja lokukussa ei ole enää kovin sateista. Patong ei ole minun paikka eikä koko Phuketin saari enää sillä siellä on todella kallista ja Patong on aika levoton ja siivoton paikka. Jopa päivällä myydään itseä ja meno on kyllä kaikkea muuta kuin viihtyisää.

    • Patilan Ossi

      Lokakuu on vielä sateista aikaa siellä. Keskithaimaa on vähäsateisempaa. Usein sateet tulevat kuuroina ja kestävät vain muutaman kymmenen minuuttia. Ja takuulla sataa päivälläkin. Usein aamupäivästä on sateetonta ja myöhemmin sitten alkavat nuo kuurot. Eteläthaimaata välttäisin juurikin näiden runsaiden sateiden takia. Phuketissa on kyllä hintataso huomattavasti kalliimpi, kuin muualla Thaimaassa ja sitä paikkaa kyllä vältän.
      Malarian ja denguen vaara on aika pieni, mutta kaikkihan on mahdollista.
      Kaikkina vuodenaikoina olen Thaimaassa reissannut, eri puolilla ja sateet eivät ole koskaan olleet ongelma.

      • maa mii

        ja taas paska puhetta .ainoastaan turistipaikat ovat kalliimpia ruuat oluet ,rantatuolit ja hotellit. .Ei ostokset marketeissa ole sen kalliipia kuin muuallakaan Thaimaassa.


    • hah hah

      Kyllä sadekautena sataa päivisinkin eritoten Phuketissa. Kuin palomiesten letkusta sitä sadetta tulee jos on tullakseen, mutta sadevesi on lämmintä.

    • neitsytmatkaaja

      Asiallisia vastauksia olin vailla niin näköjään pitää jonkun tänne niitä epäasiallisia laittaa :S mutta kiitos niille jotka pysyivät asialinjalla. Eikä tosiaan olla maksullisten naisten takia thaimaaseen menossa vaan ihan tyttöporukalla lomaileen. Tosiaan Patongille ollaan menossa, koska siellä on meille edullinen majoitus jo varattuna. Toivottavasti sateet tosiaan ovat vain kuuroluontoisia eivätkä kovasti häiritse meidän lomailua... Onko teillä vielä jotain vinkkejä mitä siellä voi tehdä tai missä kannattaa käydä (ja nyt en puhu maksullisista naisista)

      • babaaboboo

        No retket lähisaarille on aina ollut ohjelmassa, kun tuolla suunnalla Thaimaata olen. Tuo vuodenaika on vaan huono siihen. Sateita tulee tosiaan päivälläkin, enimmäkseen iltapäivästä kuuroina, ja merenkäynti on niin kovaa, että merelle ei ole asiaa. Skootterilla saaren kiertely on ihan mukavaa hommaa, tietty rankkasateet saattaa välillä vähän kastella, mutta lämmintähän siellä silti on. Phuketin eläintarhaa ei voi suositella, järkyttävä paikka..ainakin eläinten kannalta.
        Tyttöporukalla hmm, päivät altaalla ja illat Patongin yössä, eiköhän se ole siinä. Paljon on nuoria miehiä mm jenkeistä ja pohjoismaista, jos siis seuraa haluaa niin varmasti löytää.


    • jakke4

      Että oikein Thaimaaseen! Itse lähden kyllä Thaimaahan, en kylläkään mihinkään helvetin Phuketiin.

    • holmesi

      Tuskin neittoja pienimunaiset aasialaiset kiinnostaa, jos tarjolla on jenkkejä. Myös mustia jenkkejä, ja sehän tiedetään minkälaista varustusta niiltä löytyy.

    • ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ1

      Menkää tumputtajat Thaimaaseen........

      Voi vidyy!

    • Luksustalomalla

      Mikä ihme kukkahattutäti porukka täällä vaatii vain "asiallisia" vastauksia, ovat sitten menossa Thaimaaseen :)))
      Itse menen Thaimaahan mutta en Phuketiin enkä lokakuussa, enkä kaipaa lomallani rankkasateita ja myrskyävää merta. Jos teillä on varattuna edullinen majoitus siis joku mörskä, niin paljonpa lomastanne silloin nautitte kun sade pieksee kattoa ja tuuli ujeltaa nurkissa.
      Asiallisesti ehdotan, että perutte sen majavarauksen vaihdatte paikkaa ja ajankohtaa. Meillä on ollut aina sateetonta ja helteistä, joulu-tammikuussa.

    • Kannattaa mennä

      Hei. Oltiin perheen kanssa puolitoista vuotta sitten Phuketissa Kamalalla ( Patongilta seuraava ranta pohjoiseen päin, matkaa n. 8 km). Ajankohta oli lokakuun puoliväli. Kahtena päivänä satoi muutaman tunnin.
      Meidän loma kului rannalla, uidessa, retkillä ja muuten vain oleskellessa. Mukavaa oli.

      Käytiin myös kahdella laivaretkellä. Merenkäynti oli ihan tavallista.

      Tietysti se on aina tuurista kiinni, mutta erittäin harvoin Phuketissa sataa joka päivä tuntikausia.

      Phuketia moititaan kalliiksi ja kyllä siellä saa rahansa menemään jos heiluu illat baareissa, syö vain länkkäriruokaa, ottaa retket suoraan matkanjärjestäjältä eikä koskaan kysy esim basaarikauppiaalta paljonko se paita oikeasti maksaa.

      Toki Phuket on kalliimpi kuin esim Krabi, Khao Lak tai Pattaya, mutta todellisuudessa hintaero on meidän rahoissa aika olematon. Jos olut maksaa 80 bathia ja jossain toisessa 60, niin onhan siinä hurja kahdenkympin ero. Euroissa se tekee alle 50 centtiä. Normaalikulutuksella lisähintaa tulee päivää kohti 2-3 euroa.
      Tietysti jos juo 20 pulloa päivässä, niin hintaero on jo iso, mutta eikö tuolla määrällä jo kannattaisi pysyä kotona ja lipittää sohvannurkassa. :-)

      Taksit ja TukTukit on kalliimpia kuin muualla, mutta sekin on yleensä vain neuvottelukysymys. Esim. viime helmikuussa ensimmäinen Tuktuk kuski olisi halunnut matkasta Patongilta Karonille 400 bathia, pelkkä meno.
      Seuraavan kanssa sovittiin hinnaksi 500 ja siihen sisältyi meno, tunnin odotus, paluu ja vielä jatkokyyti Kamalalle.
      Oikein hyvää lomaa teille!

    • neitsytmatkaaja

      Sinulle Luksuslomalla meillä on varattuna ihan Holiday clubin/RCI:n kautta hotellimajoitus eikä mikään mörskä. En ole perumassa varausta enkä vaihtamassa ajankohtaa. Menemme Thaimaahan lokakuun alussa kahdeksi viikoksi. Ja miksi täällä ei voi edes joskus keskustella asiallisesti, eivät kaikki lähde sinne vain bilettämään vaan haluavat tehdä muutakin...

      Sinulle Kannattaa mennä niin kiitos asiallisesti vastauksesta :)

      • T:gin Kekkeruusi

        Kannattaa ottaa liukuvoiteteet mukaan, näistä Laosilaisista ei sit tiedä
        mitä ne tunkee sinne, jos jumittaa.


      • ilmaiseksi saatten

        No se on ymmärrettävää että tyttöporukka ei mene maksullisten naisten perässä syntiseen Phuketiin mutta ilmaista meisseliä on tarjolla metritolkulla.

        Trimmatuilla jenkkipojilla ja joillakin euroopan kansalaisuuksilla on ego ja ulkonäkö sitä luokkaa että tytöiltä menee jalat alta. Ja ihan ilmaiseksi! Kannattaa ottaa omat kondomit mukaan ja liukkarit koska jurrissa saattaa esileikit olla melko vaatimattomia.


      • Tyhmä,tyhmempityhmin
        T:gin Kekkeruusi kirjoitti:

        Kannattaa ottaa liukuvoiteteet mukaan, näistä Laosilaisista ei sit tiedä
        mitä ne tunkee sinne, jos jumittaa.

        MIstä näitä " kekkeruusia " oikein löytyy , tyhmääkin tyhmempiä, ei mitään
        sanottavaa kunhan on kirjoiteltava jotain soopaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe