Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ala-arvoista...

Asialinjalla

Silloin tällöin lueskelen tätä palstaa ja ihmettelen näitä kirjoituksia, henkilöitä haukutaan ja herjataan nimillä itse piiloutuen nimimerkin taakse.Ihmettelen myös ettei poliisi ole jo puuttunut herjauksiin, täältähän voisi nostaa ihan selviä kunnianloukkaus syytteitä, ei vaan nämä herjaajat ole taineet osata ajatella niin pitkälle?

4

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PIA RASK

      on katkeroitunut pahemman kerran koska on kärähtänyt vapaamuurarisolvauksistaan ymmärtämättä henkisesti sairaana että on itse aiheuttanut tilanteen itselleen. Homma olisi hallinnassa mikäli olisi pysynyt solvauksineen vain Savonlinnan palstalla mutta Pia on riehunut ja riehuu yhä kaikilla suuremmilla palstoilla. Pia on solvannut varmasti yli tuhatta vapaamuuraria nimiltä ympäri Suomen, antanut ymmärtää heidän olevan pienimunaisia homoja postaten palstalle kyseistä materiaalia ja solvaten monilla palstoilla jopa kuolleita henkilöitä. On uhannut haastaa hänelle naljailevat oikeuteen muttei ole uskaltanut koska silloinhan selviäisi oma ratkaiseva roolinsa ja aktiivisuutensa solvauksissa. PIA RASKILLA ei siis ole jäljellä kuin huonoja vaihtoehtoja koska kaikki tiet selvitä kunnialla tilanteesta ovat tukossa. Rangaistus hänelle tulee joko käräjillä tai sitten joku solvattu vapaamuurari hiljentää Pia Raskin. Näin tämän asian näen.

    • advokaatti

      Tuon ylläkirjoittavan hörhön kuvitelmista mikään ei pidä paikkaansa kuten kaikki terveet ymmärtävät.

      Suomen laki toimii niin että kukaan ei täällä ilman tuomiota hiljentele ketään mielipiteiden takia. Toisaalta asia on niin, että syyttömiä syyttelevät hörhöt hiljennetään lopulta pakkohoitoon lähettämällä ja perässä pistetään tuntuvat maksut.

      Lakkaa sotkemasta jokaista ketjua harhoillasi. Tämä kannattaa uskoa nyt hyvän sään aikaan.

      • Toivotonta

        yritystä sinulta Pia Rask. Mikset haasta vastustajiasi käräjille? Et uskalla koska sen pelin tulet häviämään. Joku vapaamuurareista sinut kuitenkin haastaa eli häviät jokatapauksessa. Masentavat tulevaisuudennäkymät sinulla Raskin Pia.


    • Lisää miinuksia

      kehiin Pia. Parikymmentä kertaa kun sinulle epämieluisia kommentteja miinustat, alkaa uskottavuutesi parantua lukijoiden keskuudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe