Häiriköintiä vai normaalia elämää?

fdgndflkgndfklngkl

Eli olen nyt asunut 6kk tässä asunnossa, ja yläpuolellani olevaan asuntoon muutti 3kk sitten nuori mies joka meluaa joka yö. Kuulostaa kuin hän hyppisi tasajalkaa (jos ette tiedä millainen melu niin kokeilkaa) pesee pyykkiä yöt ympäriinsä pesukoneella ja linkoaa vähintään 1300rpm joka sitten tärisyttää koko asuntoni seiniä ja pitää aivan sairasta mekkalaa. Peseminenhän on normaalia ja sitä vastaan ei olisi mitään, mutta kun se täytyy öisin tehdä, vaikka hän on työtön ja jokapäivä vain huudattaa musiikkia, pelaa pleikalla tai vastaavalla ja huutaa sitten kun ei pärjää peleissä. Päivisin kestäisin kovempaakin mekkalaa, mutta kun öisin on ihan samanlaista. Huutaa, "hyppii tasajalkaa", linkoaa välillä monta tuntia putkeen, huudattaa musiikkia ja ties mitä muuta.

Olen hänelle monta kertaa käynyt tästä sanomasta ja vastauksena on kuinka hänellä on oikeus tehdä kotonaan mitä haluaa. Kolme muutakin naapuriani ovat tehneet heistä valituksia, mutta mikään ei ole tehonnut. Isännöitsijälle on ilmoitettu ja poliisitkin öisin paikalla hiljentämässä mutta ei auta.

Onko tuo normaalia vai selvää häiriköintiä?

Ja näin offtopic niin saako parvekkeella grillata kaasu/sähkögrillillä? En siis kysykään hiiligrillistä kun se savun määrä on järjetön, joten aika varmasti tulisi valituksia?

10

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+13

      Kuulostaa aivan minun entiseltä naapurilta. Samat touhut, onneksi juippi tajusi muuttaa pois muutaman poliisikäynnin ja isännöitsijän varoituksien jälkeen. Otan osaa, kamalaa asua tuollaisen naapurin alakerrassa.

      • Ap taas

        Niinhän se se tuskaa asua täällä. Muuttaisin jos olisi muitakin edullisia asuntoja samalla alueella. Jos muuttaisin muualle niin olisi halvempaa, mutta kulkeminen koululle on mahdotonta kun ei ole omaa autoa eikä julkiset kulje hyvin täällä. Itsellä on jäänyt jo jonkin verran tunteja koulussa pois vain sen takia kun ei jaksa aamulla edes sängystä nousta kun on nukkunut 2-3h ja tätä siis 3kk jatkunut


    • lopponennnn

      Ei kai AP.lla muuta vaihtoehtoa kuin käydä soittamassa sitä ovikelloa....
      Ystävällinen lähestymistapa auttaa useimmiten.
      Jotkut kun ei vaan ymmärrä aiheuttavansa häiriötä.

      Toki ystävällisestä kirjeestä voi aloittaa.

      Monet asiat voi saada onnelliseen päätökseen ystävällisellä käytöksellä.
      Vittuilu ei auta eikä kehitä.....

      • Ap taas

        Niin monta kertaa yrittänyt hänelle kertoa, mutta ei vain auta. Lappusia olen laitellut ihan ystävällisin tekstein, muttei vain hiljene meteli. Mitä enää muka voin tehdä muuta kuin muuttaa pois, tai toivoa ihmettä, että hän muuttaisi. Olin nyt pääsiäisen vanhempieni luona ja se hiljaisuus oli jotain ihan sairasta. Aluksi oli hieman outoa kun eii kuulunut muuta kuin kellon tikitys ja ilmastoinnin vaimea hurina. Siinä sitten nukuin 14h putkeen kunnes vanhemmat tuli ja herätti syömään. Oikein odotin sitä hetkeä kuinka ilta taas tulisi ja pääsisin nukkumaan. Tänään sitten taas tulin ilta kuuden aikoihin ja pääsisin juuri ja juuri asuntooni sisään ku jos kuului tuo musiikin huudatus ja pauke. Ja myös vanhempani asuvat kerrostalossa, jossa suurin osa asujista on nuoria. Voiko tämäkin jätkä vain olla jokin vapaankasvatuksen hedelmä jolle ei ole ikinä sanottu ei?


    • tommit1

      Onkohan kyseessä vuokratalo vaiko ns. kovan rahan talo? Kovan rahan talossa voidaan jatkuvan häiriön takia huoneisto ottaa yhtiön haltuun ja toimenpiteet pitäisi tuossa aloittajan kuvaamassa tilanteessa voida käynnistää välittömästi.

      • AP taas

        Hänen asunto on vain vuokralla, mutta noin puolet talon asunnoista on omistusasuntoja. Kyllähän tuollainen häirikkö jo pudottaa asuntojen hintojakin periaatteessa jos joku nyt juuri olisi myymässä.


    • Ei se lopu

      Muuta pois ja vain ylimpään kerrokseen tai rivitaloon.
      Katsos jos tästä häiriköstä pääset niin uusi voi olla samanlainen

    • haltuunotto...

      Kyllä tuossa jo haltuunoton perusteet täyttyy, jos ei vuokranantaja saa vuokralaistaan ruotuun. Ja kolmen varoituksen sääntö on sitkeästi elävää urbaania legendaa. Yksi varoitus riittää. Isännöitsijä antaa varoituksen kun alla on vähintään kahden naapurin nimet. Tässähän niitä oli jo kolme.

      Ja grillauksesta: saa. Avotulen teko on kielletty, mutta monenkin talon järjestyssäännöissä edelleen sitkeästi kummitteleva "ruoan valmistaminen parvekkeilla on kielletty" on täyttä hölynpölyä, eikä perustu mihinkään lakiin.

    • Rpmm

      Laskitko oikein kierrokset, että on vähintään se 1300rpm?

      • B-) B-) B-) B-) B-)

        Ei pidä paikkansa! Olen se kenestä kirjoitetaan, koneessa lukee _1200@


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe