ei hyväksynyt anteeksi antoa

vaapukkatar

Lyhyen (3- 4 kk) seurustelun jälkeen päätin, ettei suhteesta ko. henkilön kanssa tule oikeastaan millään tasolla mitään arvot, harrastukset, toimintatapa ym. eivät kohdanneet. Ihastumiseen asti meni..ei sen enempää onneksi..koska sitten eroaminen olisi ollut vaikeampaa -ainakin kohdallani.

Kumppani (mies) oli tavatessamme hiljainen, ujo jopa erilaisista syistä häpeää tunteva. Monessa asiassa hän oli hyvinkin rajoittunut niin toiminnassaan kuin keskustellessaan. Ei näissäkään sinänsä ole mitään sen ihmeellisempää.

Koin kuitenkin ujouden takaa asoita, joita hän ei halunnut jakaa yhteisesti tai jopa oli tilanteita, joissa hän vältteli minua tai ei halunnut minua tilateisiin, joissa olisimme yhdessä. itsestäänkin hän kertoi hyvin vähän, enemmän se oli asioita, joissa hän on hyvä; sympatia/empatia/lämpö puuttui. Kun kyselin edellisestä suhteestaan, on ollut avoissa pitkään, hän ei kertonut oikeastaan mitään -hiukan vältteli asiaa.

Itse olin hölmö, kun ilmoitin asiasta puhelimitse tekstiviestillä, etten ole kiinnostunut tapaamaan häntä enää, koskaa koin, ettei livenä hänen kanssaan ollut mahdollisuutta.

Kun olin tekstarin laittanut kaverille, niin reagointi ko. hlön osalta oli huikea siihen nähden, miten hän toimi, kun seurustelimme. Teksiviestit olivat hänen olemukseensa nähden kammottavia, jos hän olisi ko. asiat livenä sanonut olisi hän varmaan nyrkkiä puinut. Tietystikin hän haukkui minut, toi esim. asioita, joita hän ei koskaan livenä puhunut, löysi minusta piirteitä, jotka koin hämmentävinä, koska kukaan aiemmin ei ollut sellaista minusta sanonut.

Pyysin myöhemmin anteeksi lähetämääni viestiä seurustelun loppumisesta , koska koen, että tekstari on aikas kylmä viestintä väline, ja pyysin, jos nähtäisiin ja juteltaisiin livenä mönkään menneistä asioista. Pyysin että, koska varmasti kuitenkin tapaamme jossain yhteydessä, että sopisimme asiat niin, että voisimme tervehtiä, kun jossain näemme. Hän kielsi tekstiviestillä jyrkäsi keskustelumahdollisuuden. Hän myös toi selväksi, ettei hän aio tervehtiä, kun mahdollisesti kohtaamme.

Kyse on oikeasti ns. aikuisten välisestä toiminnasta. Ja vaikka suhde olisi hyvinkin lyhyt katson, että aikuismainen päätös olisi aina kaikille paras vaihtoehto.

4

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ATM hunter

      Tuollaiset hiljaiset, ujot luuserimiehet ovat melkeimpä niitä vaarallisempia, koska ei tiedä milloin niistä kuoriutuu se pahin psykopaatti. Tuo sinkkupalsta on täynnä näitä "miehiä" jotka ovat käveleviä aikapommeja.

      • ölsjhjdjdkd

        Mä olen huomannut ihan saman. Ujous ei ole hyvä piirre, ei millään muotoa. Siis se ylepyden taakse piiloutuva ujous. Symppis, herttainen ujous taas on toinen juttu :)


    • runontaja off

      Joskus joku on todennut "Miten tuntea toinen ihminen, kun itseäänkään ei tähysin tunne". Aika suuri mielenmuutos tuolla exälläsi ja hyvä sinänsä, että tuli tuossa vaiheessa ilmi.

    • vaapukkatar

      No, näihän se on, onneksi. Ja kun olen ihminen joka haluaisi oiekasti sitoutua ja aina katsoa jonkin aikaa, millainen mahdollinen elämän kumppani olisi tarjolla. En tee nopeita johtopäätöksiä. Elämänkokemuksen kautta asiat pikku hiljaa selviävät.

      Ja vaikka sellainen perusihmistuntemus on olemassa, niin juuri luin ujoudesta jonkinlaisen version, ja miten ollakaan nuo kokemani ujon ihmisen piirteet ko. henkilössä nousivat esiin. Alkusi mietin onpa hän hiljainen, pidättyväinen ja ahtaasti elävä ihminen. Aluksi ajattelin että kaveri on vain hitaasti lämpenevä, kuitenkin pikku hiljaa muutakin piirrettä alkoi paljastua.

      Harmi: ulkoinen habitus, huoliteltu olemus ja ihan kivan näköinen, sekä hlön rauhallisuus vetivät puoleensa ja sitten kuis' ollakaan.

      Höh: no uskon, että vielä näin aikuisena vielä tärpää toisenmoinen sankari.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe