Venäjän ydinpommit

maa hullut käsissä

Jos muu maailma ei nyt ala tekemään jotakin todella konkreettista venäjää kohtaan niin kohta voi olla myöhäistä. Venäjä on voinut suunnitella tätä juttua jo monta vuotta. Nyt on sitten jo ydinpommit suunnattu kohteisiinsa ja jonakin kauniina aamuna putin painaa nappia. Muu maailma vielä suunnittelee tässä vaiheessa pakoitteita ja muita jonnin joutavia kauppasaartoja.
Venäjällä on niin monta ydinpommia että se voi tuhota koko maailman, siis ihan oikeasti. Vielä kun maalla on hullu johtaja niin katastrofi on todella lähellä. Putin ja kumppanit ovat rikollisia ja he ajattelevat rikollisten aivoilla. Eli hiukan eritavalla kuin sivistysvaltiot. Ja niin kuin sanonta sanoo niin rikolliset ovat aina askeleen edellä muita.
Onkohan nyt muilla mailla valmiudet tällaiseen toimenpiteisiin. Eli ohjuspuolustus valmiudessa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venäjä häviäisi nyt

      Putin aloitti kampanjointinsa vähän liian varhain,tulevaisuudessa sotateollisuus yltää saavutuksiin,mitä ei ole ollut koskaan ennen,steath teknologia tulee,joka paikkaan,pommikoneisiin,sukellusveneisiin,ohjuksiin,panssarivaunuihin,jopa sotilaat voivat naamioitua näkymättömiksi paljaalta silmältä.tutkalta,ja infrapunalta.
      Eli yllätyshyökkäys olisi taas mahdollinen,kuten ennen em.laitteita.Ja se joka pystyy tänäpäivänä salamasotaan on voittaja hyvin suurella todennäköisyydellä.
      Mutta Venäjällä ei taida olla käytössä muita kuin häivehävittäjiiä,se ei yksin riitä voittamaan sotaa,jenkeillä on enemmän tätä teknologiaa, he pystyvät torjumaan Venään hyökkäykset ja iskemään heti takaisin Venäjän mahtamatta mitään.

    • Ennakoiva isku

      Näyttää ainakin että Obama ainakin haastaa riitaa minkä ehtii. Hyvähän se on toisella puolella maapalloa olla sekoittamassa tilannetta. Ei näytä USA:n johtaja olevan yhtään Putinia parempi. Nyt kun Pohjois-Afrikka ja lähi-itä on saatu sekaisin on luontevaa sekoittaa tilanne itä Euroopassa. En usko että Venäjän kaikkia ydinohjuksia pystytään mitenkään torjumaan oli millainen ohjuskilpi tahansa. Siinä vaiheessa jos Nato-joukot ajautuu yhteenottoon venäjän kanssa ja sota siirtyy venäjän maaperälle mikä tahansa on mahdollista myös ydinsota.

    • 245632ö-3

      Vaarallisia aseita on muillakin terrori valtioilla. amerikalla on ydinpommeja, taistelukaasuja, bioaseita, penaruttoa ja muuta sellaista. usalaista tarttuu hulluutta kun ne vain tulee lähelle.

    • iurhfojure

      USA on edelleen ainoa niin hullu ja sairas maa joka on käyttäny atomi aseita siviilejä kohtaan..

      • obamahpusshh

        Eihän usa uskalla sotia kuin siviilejä vastaan. Tai jos on varma ettei vastustajalla ole riittävän tehokkaita aseita. jenkki armeija on kautta aikojen hyökännyt siviilien kimppuun. Ensin tuhosi Intiaanit, sitten soti omiaan vastaan, sitten Vietnam, irak, Guuba, monet monet muut.
        Pelkurimaisuuden huippu oli atomipommi hyökkäys Japaniin jossa kuoli pelkästään viattomia siviilejä. Mikä hyökkäys on raukkamaisuuden huippu jota on vaikea ylittää.
        Ei pidä unohtaa usan raukkamaisia kauppasaartoja lukuisia valtioita kohtaan joka sekin on osoitus usan pelkurimaisuudesta.
        Tänäpäivänä usa on myös vastuussa Syyrian väestön kuolemisesta nälkään keskitys leireillä jotka on usan toiminnan tulosta.


    • 78p0mn7kbvrh

      Jos Venäjän ydinpommien laukaisunapit siirrettäisiin Lapinlahden lukittuihin tiloihin. Turvallisempi ja ennustettavampi tilanne.

    • Uusi mato koukkuun

      Ei siitä mitään sotaa tule.USA menetti mustan meren kaasut ja oljyt.Ja ovat jo unohtamassa koko Ukrainan.Filippiinien merialueilta on löytynyt liuske kaasu esiintymiä.
      Obama kävi jo uhoamassa Kiinalaisille,etteivät tule USA;n apajille.
      Ukraina on jo mennen talven lumia.Nyt satsataan filippiineille.Siellä jenkit on ennenkin huseeranneet.

    • Pärkele

      Amerikan Yhdysvaltoja kiinnostaa vaan raha, raha ja raha. Mammona ja rikkaudet. Sen vuoksi voidaan mennä ja tappaa kenet vain, ja se on oikein. Voidaan valloittaa maat, olla pitävinään huolta kansalaisista ja kun resurssit on käytetty loppuun, jätetään koko paska kuolemaan. WW2sessakin USA uskalsi tulla sotaan vasta kun Saksa oli jo käytännössä lyöty. Ja siihenkin piti ottaa muiden maiden armeijat mukaan.

      Ryssiä sen sijaan kiinnostaa maa, lisää maata lisää maata minulle heti. Kaikki ei mahdu tänne tarvitaan lisää elintilaa!

      • fueller

        Putin sanoi venäjän tv:ssä ettei häntä kiinnosta tipan vertaa Ukrainan maat.Sitä paskaa syötetään joka mediassa suomessa että Putin on joku mielipuoli hyökkäilijä.Venäjän ei tarvitse edes mennä ukrainaan kun se hajoaa jo itse sisältäpäin!Kaikki ei sielläkään tykkää jenkeistä puhumatta EU:sta!


      • appisap
        fueller kirjoitti:

        Putin sanoi venäjän tv:ssä ettei häntä kiinnosta tipan vertaa Ukrainan maat.Sitä paskaa syötetään joka mediassa suomessa että Putin on joku mielipuoli hyökkäilijä.Venäjän ei tarvitse edes mennä ukrainaan kun se hajoaa jo itse sisältäpäin!Kaikki ei sielläkään tykkää jenkeistä puhumatta EU:sta!

        "Putin sanoi Venäjän tv:ssä" - voi vitja miten tyhmä voi inkeriläinen olla!


      • sappimappi
        appisap kirjoitti:

        "Putin sanoi Venäjän tv:ssä" - voi vitja miten tyhmä voi inkeriläinen olla!

        Se n.e.k.r.u Obama aloitti jo uhittelemaan Kiinallekin!Milloinkahan isojen poikien mitta täyttyy ja annostelu "isän kädestä"alkaa rosvo-jenkeille?Toivottavasti mahd.pian!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      290
      3277
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      25
      3104
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      24
      2047
    4. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      1932
    5. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1844
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      119
      1681
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1420
    8. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1243
    9. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1163
    10. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      39
      1152
    Aihe