Mikä nyt olisi tärkeintä, sitä Kristuksen

Krist. Profetoivia?

Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävää, apostolista seurakuntaa ja seurakuntaan rakentamiseen johtavaa, mistä nyt ihan ensisijaisesti pitäisi alkaa asiallsiesti ja rakentavasti profetoivasti ja niitä Krisyuksen Jeesuksen nimessa profetoituja arvosteltavasti, niihin kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen käytännön arkielämässä toimivaan ja vaikuttavaan Kristillisyyteen käytännössä johtavaa.

Että löytyykö niitä kaikkein tärkeimmistä, Kristuksen Jeesuksen kunniaksi ja kirkkaudeksi Hänen seurakuntaa ja seurakuntia rakentavasti profetoivia.

19

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • --.

      Kiitos hyvästä aloituksesta.

      • ...

        ...


    • Krist. profetoivia?

      No, ei sitten kukaan halua sielta pimeydestään valkeuteen / maailmalle valkeudeksi ja maallle suolaksi riitävään, Kristuksen Jeesuksen seurakunta yhteyteen. Missään muussa ja muun nimimisessä, jotenkin vain vähän nimeksi krist. seurakunta yhteydessä ei ole mahdollista päästä kasvamaan siihen ylöstemaukseen kelvollisuuteen...

      Eli Kristukselle Jeesukselle uskolliseksi ja kuuliaiseksi tahrattomaksi ja rypyttömäksi seurakunta ja kunnat, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisuudessa YHTÄ olevaksi ja kaikessa YHTÄ pitäväksi, Totuudessa YKSI mielisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi jäsenistökseen, joka on itsesä Heralleen kaunistanut, Hänen ja / apostoliensa opetuksille ja ohjeille uskollisesti ja kuuliaisesti eläväksi, käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne Oiken Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi osoittauunut.

      Löytäneekö uskoa, tälle Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanurskautta etsivälle tielle lähtemään halukkaita, tälle jonka "ohessa (vasta) se KAIKKI muukin", jne... pääsisi / alkaisi tulemaan. kullekin turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi ja lopullseksi pelstukseksi koituvasti.

    • Vieläkin

      Kyllä sitä uskoakin löytyy.

      • Krist. profetiooita?

        Niin mutta ei sitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävää, Oikasti Kristillisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa pealstukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa kristillisyyttä / Raamatun UT mukaista, käskynsä pitävää ja täyttävää / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää Krist. uskoa.


    • ...

      ...

    • Ja lisääntyy

      Kyllä, kyllä, mutta sotkijoitakin riittää.

      • Krist. profetiota?

        Niin niitä yrittäiä, mutta ei siinä onnistuvia, muille kuin niille ns. puolivillaisille. Vähän jotenkin vain nimeksi, eksyttävässä ja pettävässä anti krist. uskollisuudessa viihtyville.


    • ...

      Niin on asiat nyt.

      • Krist. profetioita.

        Eiköhän nyt tärkeintä olis alkaa keskutelemaan asiallisesti ja rakentavasti, siitä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävän, Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden hänessä mahdollistaavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehdon, ns. "Noaan arkin"(vertaus) rakentamiseen yhtymisestä, johtavasti, ja siinä valmiiksi asti, lopulliseen pelstukseen riittävän päämääräisesti.


    • Jeesuksen nimessä...

      Eikö ole ketään muuta Krist. uskovaa, tai siksi haluavaa, kun haluaisi alkaa rientämään kohti Kristusta Jeesusta / täydellisyyttä. Sitä, kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys päämäärää kohti. Sitä ”jonka ohessa (vasta) lupauksensa mukaan ja takaamana se KAIKKI muukin, mitä Oikein, kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävässä, käskynsä pitävässä ja täyttävässä / ne Oikean, pelastukseksi Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävässä ja täyttävässä, siinä turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavassa ja takaavassa, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi elämässä tarvitaan, pääsisi / alkaisi tulemaan, kullekin ihan yltäkylläiseksi elämäksi.

      Ei kai nyt kaikki halua pitäytyä / jäädä siihen, vain vähän jotenkin nimeksi, pettävästi ja eksyttävästi krist. uskonnollisuuteen. Tähän pahan vallassa olevaan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan, saatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISEEN ”pirun” hyväksi ja puolesta, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi / kärsimyksiksi touhuihin ja politiikkaan mukautuviksi / osallisuuteen! Siitä ULOS kutsuttuina, sen puolesta TUOMIOKSEEN eläväksi, toimivaksi ja vaikuttavaksi? Kristuksen Jeesuksen suuren ARMON, ja sen valtavan mahdollisuuden jonka Hän on valmistanut, jalkoihinsa polkeviksi!!

      Näin em. tavalla eläen ja toiminen Hänet itselleen ja toisilleen pahaksi, tuomiokseen RISTIIN naulitseviksi!! = Samoin toimiviksi kun vanhan liiton uskonnolliset. Ne väärin, Jumalan Sanan ja tahdon VASISESTI, sen väärän uskonsa puolesta kiivailevat.

      Tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta, Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman julki tuojaksi, ja tämän, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa

    • Jeesuksen nimessä...

      Kaikkiko, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsutut, yhäkin soihut sammuneina, pimydessä heräämättäminä toimettomina nukkuu?!

    • Jeesuksen nimessä...

      Ei näytä ketään kiinnostavan kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen apostolista, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävän, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi seurakunnan ja seurakuntiensa / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavan ja takaavan, pelatsukseksi Krist. vaihtoehdon, ns."Nooan arkkia" (vertaus) ihmisille, niillä kaikille hyväksi, Raaamatun UT mukaisilla ehdoilla, pelastuksen mahdollistavan, Rakkaudessa rakentava, asiallinen keskustelu.

    • Hyvä on

      Kuten huomaat, niin ihmiset ainakin lukevat viestejäsi.

      • Jeesuksen nimessä...

        Niin; vielä kun kiinnostuisivat asiallisesti, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", apostolista seurtakuntaa ja seurakuntiansa / sitä, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavasti, kirkkaudekseen ja kunniakseen keskustelemaan.


    • Näinkin

      Taitaa olla niin, että raamatuntuntemus alkaa olla vähäistä Suomessa. Nuoremmat puhuu jo puuta heinää kaikista raamatun asioista ja keksivät lisää omiaan. Eivät tunne Herraamme Jeesusta Kristusta.

    • Jeesuksen nimessä...

      No mites ne nuoret voi kun ne vanhemmatkin on ja elää sinne pimeyden puolelle eksyneinä, sen pulen ruhtinaan, "pirin" hyväksi ja puolesta, tähän pahan vallssa olevaan, vääryyden mukaisesti ja phuuden puolesta toimivan, saatanaa tuomiokseen / onnettomyyksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikkaan mukautuneina, niinhin SYYSTÄ (kaikki väääryy) pahaksi / kärmyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamusten synnyttämisiin ja tuottamisiin osallisuudessa. Vaikka ovat siitä ULOS kutsuttuja. Mutta joita ei se ULOS lähteminen kiinnosta. Elämänsä kun on niin "pirun" hyvää, sitä kaikille pahaksi, muista ja muusta niin väliä "piru" vieköön ja paha periköön, sen ylistykseksi ja kunniaksi, yhtä "juhlaa". Mutta VOI VOI, mihin vie ja johtaa!! niin väärin ja väärään uskovansa ja luottavansa!! Jolle uskollisesti ja kuuliaisesti kaikellaan ja kaikkineen, tuomiokseen elävät, toimivat ja vaikuttavat.

    • Jeesuksen nimessä...

      Kaikille hyväksi Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä etsivä, löytäneekö Oikeasti Krist. uskovia?

      Niitä; sen Kristillisyytensä Oikeaksi, Raamatun UT mukiaseksi, tunnistettavasti osoittavia / todistavia. Niitä "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", rittävällä tavalla, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviä ja toimivia, tai niin Oikein elämään ja toimimaan / vaikuttamaann haluavia?

    • Jeesuksen nimessä...

      Ei näytä täältä löytyvän, niitä Oikeasti Kristittyjä, sen Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden osoittavasti / todistavati edes elämään ja toimimaan haluavia?!

      Kaikkiko antautuneet / taipuneen sitä pimeyden puolen ruhtinasta, tuomiokseen palveleviksi? Jumalan ARMON Kristuksessa Jeesuksessa jalkoihinsa polkeviksi!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe