Katsoo itseään ulkoa päin

Dissosiaatio ja hypn

"Traumaattiset kokemukset, kuten onnettomuudet, pahoinpitelyt, raiskaukset, panttivankitilanteet, sodat, tulipalot ym. aiheuttavat hyvin usein psykologisia oireita, ja näihin oireisiin liittyy kokemusten mukaan dissosiaation eri muotoja.
---

Vaarallisessa tilanteessa ihmiselle voi syntyä hyvin keskittynyt tila, jota voi kuvailla sanalla tunnelinäkö. Osa ulkoisesta maailmasta havaitaan hyvinkin tarkasta, kun taas osa jätetään täysin havaintojen ulkopuolelle.

Keskittyminen voi johtaa esimerkiksi kivun tunteen sulkemiseen tietoisuuden ulkopuolelle ja oma vakavakin loukkaantuminen voi jäädä huomaamatta. Ihminen voi esimerkiksi kävellä huolimatta siitä, että nilkan luut ovat murtuneet.

Ajan kulku koetaan usein muuttuneena, aika tuntuu kulkevan tavallista hitaammin tai nopeammin. Esimerkiksi Kalifornian maanjäristyksen uhrit kokivat 15 sekuntia kestäneen järistyksen kestäneen useita minuutteja.

Maailma voi tuntua epätodelliselta tai unenomaiselta. Eräässä tutkimuksessa neljännes koki depersonalisaation, heistä tuntui, kuin he olisivat irronneet ruumiistaan, tunsivat leijuvansa maan yläpuolella. ”Kuin olisin katsellut itseäni elokuvassa”. Tämän saman ilmiön käytöstä jännityksen kontrollissa. "

Lähde:
http://tiedostamaton.net/uutta/trauma_dissosiaatio.htm

Psykiatrina Lauerman olisi pitänyt tietää, että itseään voi katsoa ikään kuin ulkoa päin, jos on kokenut trauman kuten raiskauksen. Siihen ei liity minkäänlaista hypnoosia eikä hypnoositilaa.

Kansanparantajan keississä naiset väittivät olleensa yliluonnollisten kykyjen käytön takia tällaisessa tilassa. Tosiasiassa heistä jotkut ovat kokeneet juuri tämän tilan: trauman. Sitä ei ole koettu kansanprantajan hoidossa eikä kursseilla, vaan aiemmin, muualla ja muiden ihmisten kanssa. Tästä on faktaa, jota en aio levitellä tässä ja jakaa kanssanne tämän enempää -suojelen naisia kaiken sen jälkeenkin, mitä he ovat tehneet. He ovat uhreja, mutta eivät kansanparantajan.

Vai mitä mieltä olette? Mikä erottaa hypnoosin ja depersonalisaation?
Miten ammattihenkilö erottaa nämä?

19

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikea aika ja paikka

      Mikset näillä jutuillasi ole vakuuttanut oikeuden jäseniä? Nyt on kattos myöhäistä...

      • Dissosiaatio ja hypn

        Miten h---tissä minä pääsen salaiseen oikeudenkäyntiin?

        En voi tietää miten taitava asianaja on ja onko hän perehtynyt lainkaan asiaan! Ei näköjään ollut tarpeeksi. Se maksaisi aivan valtavasti rahaa... Eikä sellaisia rahoja ole jäsenkorjaajilla.

        Jäsenkorjaajalla itsellään ei ole edes nettiä, ei hän löydä näitä asioita itse! Miten voisi?!

        Kyllä olisi poliisin asia tutkia vähän.
        Olisi myös asiantuntijatodistajaksi kutsutun asia vähän miettiä mitä on itse kirjoittanut ja mikä voisi olla totta ja mikä ei!?! Kyllä Lauerman PITÄÄ TIETÄÄ nämä tai muuten hän on... sanonko mikä!? Ei kai hän olisi nyt TAHALLAAN pimittänyt tietoa? Jotta saataisiin ennakkotapaus hypnoosin väärinkäytöstä.

        Oikeus on ainakin todennut, että tuo "katsoo itseään ulkoa päin" on hypnoosia ja ainoa, joka näin on oikeudessa sanonut, on Lauerma...

        Joku totesi myös Skepsisksen palstalla aikoinaan, että "hyvin luonnehdittu hypnoosia", tai jotain sinne päin, mutta eihän tämä ole hyonoosia lainkaan! Siihen pitäisi antaa erikseen käsky, että katsoisi itseään ulkoa päin.

        Eikö tämä ole teille selvää?


      • Dissosiaatio ja hypn

        Ehkä kansanparantajalle myöhäistä, mutta onko se myöhäistä kertoa teille totuutta hypnoosin ja suggestion käytöstä..?

        Onhan tätä juttua tarkoitus käyttää aseena kaikkea ns. maallikkohypnoosia vastaan heidän toimintansa rajoittamiseksi tai jopa kieltämiseksi. Ainakin Pertamo on blogissaan jo ottanut vahvasti kantaa, samoin on Lauerma jo kertonut uudessa kirjassaan tästä jotain. Totuus ennen kaikkea?

        Keskustelua tästä tapauksesta toivoisin, mutta en saa, saan vain haukkuja, kun en kumarra esivaltaa ja alan auktoriteettia. HAH!

        Jos ette osaa itse kyseenalaistaa lainkaan, on minun, täysin ummikon, tehtävä se teidänkin puolestanne. Vakuuttakaa minut, jos olette eri mieltä! Se ei riitä, että Korkein oikeus on niin todennut. On oikeusmurhia ennenkin tehty.

        Puolustuksen vaikeus on juuri siinä, että käydään oikeutta täysin salassa! Ymmärrän kyllä, että suojellaan uhreja, mutta samalla murhataan oikeuden perusperiaatteet eli julkisuus ja tasapuolisuus.

        En ole ulkopuolisena päässyt keskustelemaan asianajajan kanssa enkä olemaan läsnä oikeudessa. Tottakai voin lähettää kansanparantajalle postissa juttuja ja jos asianajaja näkee yhteyden, hän ehkä käyttää sitä. Jos ei, niin ei. Ei voi tietää. Kuinka paljon luulette asianajajan käyttävän aikaa valmistautumiseen? Kun asianosaisia ja toidistajia on monta, valheita satoja ja selvitettävää monen kymmenen ihimisen osalta?

        Käräjäoikeudessa ei voi vielä lainkaan tietää mitä asianosaiset tulevat valehtelemaan. Sitten niitä yritetään selvitellä hovissa kaikenlaisilla todistuksilla, täysin asiaankuulumattomia juttuja. Niin kuin esimerkiksi se, että naisia olisi 12 lisää. Kaikki annetut nimet on tarkistettu ja he vakuuttavat aivan muuta. Siihen se aika menee. Korkein oikeus on tässä ottanut käräjäoikeuden selosteen esiin ja vetoaa siihen. Nehän on jo selvitetty valheiksi hovissa!

        Kuitenkin tuomio on tullut vain yhden vahvan todistajan ansiosta: asiantuntijatodistaja Hannu Lauerman. Siten tuomio on tullut enemmänkin hypnoosiin liittyvien asioiden takia kuin kansaparantajaan liittyvien faktojen, niitähän ei Lauerma tiedä.


    • kökkönen

      Kyllä hypnoosissakin voi käskystä katsoa nykyistä tai mennyttä hetkeä itsensä ulkopuolelta, myös ilman että siihen liittyy nykyistä tai mennyttä traumaa. Ja joskus kyllä ihminen alkaa transsissa tehdä muutakin kuin mitä erikseen käsketään. Monella tulee itku, jotkut pompahtavat voimakkaan tunteen kautta regressioon, noin esimerkkinä. Periaatteessa siis itsen katselu ulkopuoleltakin voisi tapahtua.

      Helppohan tänne anonyymipalstalle on tulla sanomaan, että minäpäs tunnen nämä naiset ja tekijän ja todistajat ja kaikki yksityiskohdat ja juttu meni täysin väärin. Jos niin kerran on ihan oikeasti, niin ole hyvä ja esitä todisteesi poliisille. Jos tässä on jotain ihan muita hyväksikäyttäjiä ja raiskaajia, eikö heidät sitten kuuluisi saada kiinni? Maallikkohypnoosi ajaa itsensä kyllä karille ennen pitkää jos tämä kyseinen tapaus paljastuukin siltä osin väärinkäsitykseksi, siitä ei tarvinne huolta kantaa.

      Minäkin voin täällä väittää olevani vaikka Kekkosen lehtolapsi. Verikoe tietysti paljastaisi että enpäs olekaan. Mutta, kukaan palstalainen ei pääse koetta ottamaan, ja osa porukasta voisi alkaa pitää asiaa ihan mahdollisena. Siinäpä sitten paistattelisin anonyymien huomiossa kun ällistelisivät Kekkosen olematonta lehtolasta. Niih.

      • Dissosiaatio ja hypn

        Raiskaus pitää asianosaisen itse ilmoittaa eikä se kuulu tähän suoranaisesti. Ei siis minun ilmoitustani oteta edes vastaan. Jos naiset ovat yhteistyössä jonkun kanssa, joka vetelee lankoja, mutta eivät halua tästä kertoa, niin ei ole kovin helppo sitä todistaa. Saattaa olla, että he ovat jatkuvasti vieläkin jonkinlaisessa hypnoosissa. Mutta itse uskon, että heitä on vain johdateltu ja manipuloitu. En usko, että hypnoosia osaa kukaan tuolla kurssilla olleista. Mutta sitähän ei ole tarkistettu.

        Poliisi ei ole ollut kiinnostunut, vaan on oltu kiinnostuneita vain naisten jutuista. Kansanparantajan esitutkintapöytäkirjaan ei ole edes merkitty kaikkea, mitä hän kertoi, vaikka hän pyysi. Kuulemma koko tutkintapöytäkirja piti kirjoittaa uudelleen kahdesti. Kolmannen kansanparantaja allekirjoitti, kun poliisi ilmoitti, että muu "ei kuulu tähän". Näin hän kertoi silloin. Ja sillä perusteella sitten asiantuntijatodistaja todistaa.

        Väittää voi tietysti mitä vain, varsinkin, kun ei tarvitse omaa nimeään ryvettää. Vihdoinkin tajusitte. Näinhän naisetkin tekivät. Mutta voi tietysti vähän miettiä mikä olisi minun motiivini? Paitsi jos esiintyisin vääränä henkilönäkin, sittenhän tässä voisi olla järkeä, mutta vain, jos olisin itse kansanparantaja. Hänellä kuitenkaan ei ole edes nettiyhteyttä eikä sähköpostia. Eikä osaa tietokonetta käyttää.

        Joskus vain jonkun on puolustettava sellaisia, jotka eivät voi puolustaa itseään. En voi enkä halua hyväksyä valehtelua, jolla joku saatetaan vankilaan enkä yleensä oikeusmurhaa.

        Mutta siis asiaan: on kai harvinaista, että syvässä hypnoosissa katsoisi itseään ulkopuolelta ilman käskyä tehdä niin? Se ei ainakan olisi todiste hypnoosin käytön puolesta kuten oikeuden seloste sanoo? Mitäköhän Lauerma on tästä todistanut, kun se on otettu tällaisena selosteeseen?

        (Naisia oli neljä, yksi sanoo näin, vai monta? Miten muut kolme kuvailivat tilaa? Selosteen mukaan "hervoton olo, kaikki sopii eikä millään ole enää väliä, on rentoutunut ja vastaanottavainen, ei pysty hallitsemaan sitä mitä tekee, se on ajatukseton ja paikaton tila, hypnoosi tai jotain sellaista" . "He ovat kokeneet oleensa tahdottomia ja voimattomia, heille on vain tapahtunut se, mitä kansanparantaja on heille tehnyt". He ovat ikäänkuin ulkopuolelta katsoneet tilannetta ja olleet kykenemättömiä estämään tapahtumaa tai poistumaan tilanteesta, vaikka eivät oel sitä halunneet. He eivät ole ymmärtäneet olotilaa eivätkä ole osanneet selittää sitä. Heillä ei ole ollut missään muualla sellaista olotilaa. He eivät mielestään ole olleet oma itsensä.")

        Itse olen hypnoosissa tuntenut olevani enemmänkin oman pääni sisällä. Ja varmasti minä itse, en kukaan muu eikä mitään ihmeellistä olotilaa, vain rentous. Samalaisen olen kokenut muutoinkin.

        Naiset eivät ole myöskään kertoneet, että heidän olisi käsketty unohtaa mitään, minkä he olisivat myöhemmin muistaneet. Naiset siis muistavat seksin yksityiskohtaisesti kuten muutkin asiat. Miksi heitä ei käsketty unohtaa, jos olivat syvässä hypnoosissa? Unohtiko kansanparantaja muka tämän? Miksi tarvittaisiin enää kertomuksia taitojen poisottamisesta, joka tuntuisi siltä, kuin ongenkoukkuja vedettäisiin sisältä? Miksi tarvittaisiin kaikkia muita juttuja? Eivätkö jutut olekaan tosia?

        Koko tuomio perustuu suggestion tai hypnoosin käyttöön. Silti juurikin se on kaikkein huonoimmin perusteltu. Riittääkö tuomioon "se saattaa olla mahdollista"? Näköjään siis riittää. Tieteeseen tämä ei ainakaan perustu.

        Edelleen kysyn samaa: miten käsiä polvien päällä pitäen voisi hypnotisoida syvään hypnoosiin yhtään ketään? Kädet eivät liiku eikä silmiin katsota.
        Naiset kertovat itse, että laiskanmiehen hieronnan opettelun jälkeen he eivät ole pystyneet nukkumaan ja heille on tullut levoton olo. Siis ensin tuli levollinen olo, mutta yöllä levoton? Eikä mitään sanallista suggestiota ole annettu!


      • Dissosiaatio ja hypn
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Raiskaus pitää asianosaisen itse ilmoittaa eikä se kuulu tähän suoranaisesti. Ei siis minun ilmoitustani oteta edes vastaan. Jos naiset ovat yhteistyössä jonkun kanssa, joka vetelee lankoja, mutta eivät halua tästä kertoa, niin ei ole kovin helppo sitä todistaa. Saattaa olla, että he ovat jatkuvasti vieläkin jonkinlaisessa hypnoosissa. Mutta itse uskon, että heitä on vain johdateltu ja manipuloitu. En usko, että hypnoosia osaa kukaan tuolla kurssilla olleista. Mutta sitähän ei ole tarkistettu.

        Poliisi ei ole ollut kiinnostunut, vaan on oltu kiinnostuneita vain naisten jutuista. Kansanparantajan esitutkintapöytäkirjaan ei ole edes merkitty kaikkea, mitä hän kertoi, vaikka hän pyysi. Kuulemma koko tutkintapöytäkirja piti kirjoittaa uudelleen kahdesti. Kolmannen kansanparantaja allekirjoitti, kun poliisi ilmoitti, että muu "ei kuulu tähän". Näin hän kertoi silloin. Ja sillä perusteella sitten asiantuntijatodistaja todistaa.

        Väittää voi tietysti mitä vain, varsinkin, kun ei tarvitse omaa nimeään ryvettää. Vihdoinkin tajusitte. Näinhän naisetkin tekivät. Mutta voi tietysti vähän miettiä mikä olisi minun motiivini? Paitsi jos esiintyisin vääränä henkilönäkin, sittenhän tässä voisi olla järkeä, mutta vain, jos olisin itse kansanparantaja. Hänellä kuitenkaan ei ole edes nettiyhteyttä eikä sähköpostia. Eikä osaa tietokonetta käyttää.

        Joskus vain jonkun on puolustettava sellaisia, jotka eivät voi puolustaa itseään. En voi enkä halua hyväksyä valehtelua, jolla joku saatetaan vankilaan enkä yleensä oikeusmurhaa.

        Mutta siis asiaan: on kai harvinaista, että syvässä hypnoosissa katsoisi itseään ulkopuolelta ilman käskyä tehdä niin? Se ei ainakan olisi todiste hypnoosin käytön puolesta kuten oikeuden seloste sanoo? Mitäköhän Lauerma on tästä todistanut, kun se on otettu tällaisena selosteeseen?

        (Naisia oli neljä, yksi sanoo näin, vai monta? Miten muut kolme kuvailivat tilaa? Selosteen mukaan "hervoton olo, kaikki sopii eikä millään ole enää väliä, on rentoutunut ja vastaanottavainen, ei pysty hallitsemaan sitä mitä tekee, se on ajatukseton ja paikaton tila, hypnoosi tai jotain sellaista" . "He ovat kokeneet oleensa tahdottomia ja voimattomia, heille on vain tapahtunut se, mitä kansanparantaja on heille tehnyt". He ovat ikäänkuin ulkopuolelta katsoneet tilannetta ja olleet kykenemättömiä estämään tapahtumaa tai poistumaan tilanteesta, vaikka eivät oel sitä halunneet. He eivät ole ymmärtäneet olotilaa eivätkä ole osanneet selittää sitä. Heillä ei ole ollut missään muualla sellaista olotilaa. He eivät mielestään ole olleet oma itsensä.")

        Itse olen hypnoosissa tuntenut olevani enemmänkin oman pääni sisällä. Ja varmasti minä itse, en kukaan muu eikä mitään ihmeellistä olotilaa, vain rentous. Samalaisen olen kokenut muutoinkin.

        Naiset eivät ole myöskään kertoneet, että heidän olisi käsketty unohtaa mitään, minkä he olisivat myöhemmin muistaneet. Naiset siis muistavat seksin yksityiskohtaisesti kuten muutkin asiat. Miksi heitä ei käsketty unohtaa, jos olivat syvässä hypnoosissa? Unohtiko kansanparantaja muka tämän? Miksi tarvittaisiin enää kertomuksia taitojen poisottamisesta, joka tuntuisi siltä, kuin ongenkoukkuja vedettäisiin sisältä? Miksi tarvittaisiin kaikkia muita juttuja? Eivätkö jutut olekaan tosia?

        Koko tuomio perustuu suggestion tai hypnoosin käyttöön. Silti juurikin se on kaikkein huonoimmin perusteltu. Riittääkö tuomioon "se saattaa olla mahdollista"? Näköjään siis riittää. Tieteeseen tämä ei ainakaan perustu.

        Edelleen kysyn samaa: miten käsiä polvien päällä pitäen voisi hypnotisoida syvään hypnoosiin yhtään ketään? Kädet eivät liiku eikä silmiin katsota.
        Naiset kertovat itse, että laiskanmiehen hieronnan opettelun jälkeen he eivät ole pystyneet nukkumaan ja heille on tullut levoton olo. Siis ensin tuli levollinen olo, mutta yöllä levoton? Eikä mitään sanallista suggestiota ole annettu!

        Otin tähän Raija Hukkasen (jota Lauerma siteeraa) Lääkärilehdessä ilmestyneestä artikkelista pätkän: (Suomen Lääkärilehti 3/1999)

        "TERAPIAKULTTIEN TUNNUSPIIRTEITÄ
        Vahingollisilla terapiakulteilla on seuraavanlaisia yhteisiä piirteitä toiminnassaan:
        1) Psykoterapiakieltä ja käsitteitä käytetään toimintaa esiteltäessä ja apua tarjottaessa
        2) Toiminta on pääsääntöisesti ryhmämuotoista
        3) Johtaja esittäytyy ammatillisesti pätevänä. Hän on karismaattinen, dominoiva persoonallisuus, jolla on narsistisia ja grandiooseja piirteitä.
        4) Ryhmän jäsenet kohottavat johtajan karismaattiseen asemaan ja idealisoivat häntä. He pitävät itseään etuoikeutettuina ryhmään kuuluessaan. Idealisoivaa transferenssia ei käsitellä terapiassa.
        5) Ryhmän jäsenet tekevät henkilökohtaisia uhrauksia johtajan ja ryhmän puolesta. Henkilökohtainen elämä ryhmän ulkopuolella kutistuu.
        5) Vahva ryhmäidentiteetti kehittyy
        6) Kehittyy vahva paine ryhmän normeihin ja käytäntöihin myöntymiseen ja sopeutumiseen
        7) Ryhmä on epäluuloinen, mitätöivä tai vihamielinen muita hoitotyön ammattilaisia kohtaan. Riippuvuus ryhmän sisällä lisääntyy ja kriittinen ajattelu vähenee.
        8) Terapiaan liittyvillä henkilöillä on ollut kehityksellinen tai muunlainen muutosvaihe lämässään, jolloin identiteetin ja turvallisuuden tarve on ollut suurin - esimerkiksi silloin, kun henkilö valmistuu ammattiin."

        "Suomessa Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO) hyväksymien ja valvomien psykoterapiamuotojen ja psykoterapeuttien lisäksi on parina viime vuosikymmenenä versonut erilaisia terapiasuuntauksia ja henkisen kasvun ja itsensä löytämisen ryhmiä, joiden toiminnan arvioinnista ja valvonnasta ei vastaa kukaan. Terapeutin, kouluttajan, ohjaajan ym. nimikkeillä toimii kirjavan ja välillä suhteellisen vähäisen koulutuksen saaneita henkilöitä, jotka järjestävät terapiaa ja koulutusta"

        "Karismaattiseen, kulttimaisia piirteitä omaavaan ryhmään kuuluvien jäsenien tunnuspiirteinä on kuvattu olevan (8):
        1) Kiinnittyminen yksimieliseen uskomussysteemiin
        2) Vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen ylläpito ryhmässä
        3) Ryhmän käyttäytymisnormien voimakas vaikutus yksilön käyttäytymiseen
        4) Uskomus ryhmän tai ryhmänjohtajan karismaattiseen (tai pyhään) voimaan. Lisäksi on todettu, että tällaisella ryhmällä on taipumus eriytyä valtakulttuurista. Heillä on tunne totuuden tai viisauden löytämisestä muihin verrattuna. Tyypillistä on myös vahvan ryhmäkokemuksen tuottama tunne muuttuneesta tietoisuuden tasosta, jonka merkitys tulkitaan ryhmän ideologiaa tukevaksi (8,9). Osa jäsenistä kokee ryhmään kuulumisen aikana suotuisia muutoksia psyykkisissä oireissa ja osan oireet pahenivat (9). Suotuisat muutokset liittyivät suoraan verrannollisesti ryhmän yhteenkuuluvuuden tunteen asteeseen ja jäsenen tunteeseen yksimieliseen ryhmään kuulumisesta. Tällöin ulkomaailma koettiin herkästi pahaksi tai uhkaavaksi. Psyykkiset oireet lisääntyivät silloin, kun jäsen osoitti ryhmäideologiasta poikkeavaa käytöstä tai pyrki lähtemään ryhmästä (8,9)."

        Kuten huomaatte, Hukkanen puhuu nimenomaan psykoterapiasta, ei yleensä vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Hukkanen itse sanoi minulle, että olisi hyvä idea tutkia vaihtoehtohoitojen kulttimaisuutta Suomessa, sillä sitä ei ole kukaan tutkinut! Ei siis tiedetä mitään. Usein kuitenkin mainitaan myös seksuaalinen hyväksikäyttö tai manipulaatio, vaikka sellaisista ei juuri näyttöä ole.

        No, tässäpä joitakin kärjäoikeuden selosteen mainitsemia asioita siinä järjestyksessä kuin ne tulevat esiin:

        - naisten henkilökohtainen kriisi, muutosvaihe
        - erityinen ominaisuus, kyky, joka heillä "gurun" mukaan olisi ja heitä olisi erityisesti onnistanut, kun ovat päässeeet koulutukseen, etuoikeutettuja
        - hoidollisesti naiset kertoivat olleensa riippuvaisia,
        - heitä oli uhkailtu, jos he eivät toimi kuten "guru" haluaa
        - heillä oli guru, jolla oli yliluonnollisia kykyjä
        - "guru" oli kahlitseva
        - "guru" hallitsi heidän elmäänsä selittämättömällä tavalla

        Kirjassa Suggestio ja hypnoosi lääketieteessä s. 243 Lauerma kertoo esimerkin, joka suoraan voidaan soveltaa näihin kertomuksiin. Samoin kirjasta löytyy monia muita kertomuksia. Luultavasti naiset ovatkin lukeneet hyvin tarkkaan kaikki, mitä Lauerma on kirjoittanut ja käyttävät niitä esimerkkeinä omille tarinoilleen.
        Sivulla 254 kerrotaan neiti Z:sta. "Neiti von Z. väitti toimineensa ikään kuin luomuksen vallassa, niin että hän ei voinut tehdä toisin eikä voinut enää sisäisesti vastustaa, on merkityksetöntä, kun ottaa huomioon, että samanlaisilla selityksillä perustellaan, kuten tunnettua, myös tavallisia harha-askelia." Tässä siis Lauerma oli vielä sitä mieltä, että neiti oli vain tyhmä eikä suggestiota varsinaisesti oltu käytetty.

        Näille naisille taas nämä ovat suoria esimerkkejä siitä, mitä sanoa esitutkinnassa ja oikeudessa.


      • Dissosiaatio ja hypn
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Otin tähän Raija Hukkasen (jota Lauerma siteeraa) Lääkärilehdessä ilmestyneestä artikkelista pätkän: (Suomen Lääkärilehti 3/1999)

        "TERAPIAKULTTIEN TUNNUSPIIRTEITÄ
        Vahingollisilla terapiakulteilla on seuraavanlaisia yhteisiä piirteitä toiminnassaan:
        1) Psykoterapiakieltä ja käsitteitä käytetään toimintaa esiteltäessä ja apua tarjottaessa
        2) Toiminta on pääsääntöisesti ryhmämuotoista
        3) Johtaja esittäytyy ammatillisesti pätevänä. Hän on karismaattinen, dominoiva persoonallisuus, jolla on narsistisia ja grandiooseja piirteitä.
        4) Ryhmän jäsenet kohottavat johtajan karismaattiseen asemaan ja idealisoivat häntä. He pitävät itseään etuoikeutettuina ryhmään kuuluessaan. Idealisoivaa transferenssia ei käsitellä terapiassa.
        5) Ryhmän jäsenet tekevät henkilökohtaisia uhrauksia johtajan ja ryhmän puolesta. Henkilökohtainen elämä ryhmän ulkopuolella kutistuu.
        5) Vahva ryhmäidentiteetti kehittyy
        6) Kehittyy vahva paine ryhmän normeihin ja käytäntöihin myöntymiseen ja sopeutumiseen
        7) Ryhmä on epäluuloinen, mitätöivä tai vihamielinen muita hoitotyön ammattilaisia kohtaan. Riippuvuus ryhmän sisällä lisääntyy ja kriittinen ajattelu vähenee.
        8) Terapiaan liittyvillä henkilöillä on ollut kehityksellinen tai muunlainen muutosvaihe lämässään, jolloin identiteetin ja turvallisuuden tarve on ollut suurin - esimerkiksi silloin, kun henkilö valmistuu ammattiin."

        "Suomessa Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO) hyväksymien ja valvomien psykoterapiamuotojen ja psykoterapeuttien lisäksi on parina viime vuosikymmenenä versonut erilaisia terapiasuuntauksia ja henkisen kasvun ja itsensä löytämisen ryhmiä, joiden toiminnan arvioinnista ja valvonnasta ei vastaa kukaan. Terapeutin, kouluttajan, ohjaajan ym. nimikkeillä toimii kirjavan ja välillä suhteellisen vähäisen koulutuksen saaneita henkilöitä, jotka järjestävät terapiaa ja koulutusta"

        "Karismaattiseen, kulttimaisia piirteitä omaavaan ryhmään kuuluvien jäsenien tunnuspiirteinä on kuvattu olevan (8):
        1) Kiinnittyminen yksimieliseen uskomussysteemiin
        2) Vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen ylläpito ryhmässä
        3) Ryhmän käyttäytymisnormien voimakas vaikutus yksilön käyttäytymiseen
        4) Uskomus ryhmän tai ryhmänjohtajan karismaattiseen (tai pyhään) voimaan. Lisäksi on todettu, että tällaisella ryhmällä on taipumus eriytyä valtakulttuurista. Heillä on tunne totuuden tai viisauden löytämisestä muihin verrattuna. Tyypillistä on myös vahvan ryhmäkokemuksen tuottama tunne muuttuneesta tietoisuuden tasosta, jonka merkitys tulkitaan ryhmän ideologiaa tukevaksi (8,9). Osa jäsenistä kokee ryhmään kuulumisen aikana suotuisia muutoksia psyykkisissä oireissa ja osan oireet pahenivat (9). Suotuisat muutokset liittyivät suoraan verrannollisesti ryhmän yhteenkuuluvuuden tunteen asteeseen ja jäsenen tunteeseen yksimieliseen ryhmään kuulumisesta. Tällöin ulkomaailma koettiin herkästi pahaksi tai uhkaavaksi. Psyykkiset oireet lisääntyivät silloin, kun jäsen osoitti ryhmäideologiasta poikkeavaa käytöstä tai pyrki lähtemään ryhmästä (8,9)."

        Kuten huomaatte, Hukkanen puhuu nimenomaan psykoterapiasta, ei yleensä vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Hukkanen itse sanoi minulle, että olisi hyvä idea tutkia vaihtoehtohoitojen kulttimaisuutta Suomessa, sillä sitä ei ole kukaan tutkinut! Ei siis tiedetä mitään. Usein kuitenkin mainitaan myös seksuaalinen hyväksikäyttö tai manipulaatio, vaikka sellaisista ei juuri näyttöä ole.

        No, tässäpä joitakin kärjäoikeuden selosteen mainitsemia asioita siinä järjestyksessä kuin ne tulevat esiin:

        - naisten henkilökohtainen kriisi, muutosvaihe
        - erityinen ominaisuus, kyky, joka heillä "gurun" mukaan olisi ja heitä olisi erityisesti onnistanut, kun ovat päässeeet koulutukseen, etuoikeutettuja
        - hoidollisesti naiset kertoivat olleensa riippuvaisia,
        - heitä oli uhkailtu, jos he eivät toimi kuten "guru" haluaa
        - heillä oli guru, jolla oli yliluonnollisia kykyjä
        - "guru" oli kahlitseva
        - "guru" hallitsi heidän elmäänsä selittämättömällä tavalla

        Kirjassa Suggestio ja hypnoosi lääketieteessä s. 243 Lauerma kertoo esimerkin, joka suoraan voidaan soveltaa näihin kertomuksiin. Samoin kirjasta löytyy monia muita kertomuksia. Luultavasti naiset ovatkin lukeneet hyvin tarkkaan kaikki, mitä Lauerma on kirjoittanut ja käyttävät niitä esimerkkeinä omille tarinoilleen.
        Sivulla 254 kerrotaan neiti Z:sta. "Neiti von Z. väitti toimineensa ikään kuin luomuksen vallassa, niin että hän ei voinut tehdä toisin eikä voinut enää sisäisesti vastustaa, on merkityksetöntä, kun ottaa huomioon, että samanlaisilla selityksillä perustellaan, kuten tunnettua, myös tavallisia harha-askelia." Tässä siis Lauerma oli vielä sitä mieltä, että neiti oli vain tyhmä eikä suggestiota varsinaisesti oltu käytetty.

        Näille naisille taas nämä ovat suoria esimerkkejä siitä, mitä sanoa esitutkinnassa ja oikeudessa.

        Tunteikkaasti otetaan kantaa kirjoituksiini, kun kyse on faktoista, joita ei tiedetä, mutta kun olisi tilaisuus pohtia varsinaista asiaa, niin ei kukaan ole kiinnostunut?

        Vai onko niin, että kenelläkään ei ole mitään kokemusta? Kenelläkään ei ole mitään tietoa, mikä vahvistaisi oikeuden tulkinnan, että naiset olivat hypnoosissa. He itsehän sanovat olleensa yliluonnollisten kykyjen vaikutuksen alaisina, siis luomottuina.

        Eihän kukaan teistä voi tietää asiaa, vaan spekuloida sitä, voiko tämä olla edes mahdollista! Siis tarvitaanko itsen katsomiseen ulkoa päin jonkinlainen sanallinen käsky? Missä tilanteessa tai miten naisille olisi voitu saada tällainen olotila ilman induktiota? Ja miten yleensä hypnoositila?

        Kyllähän tällä palastalla lähinnä pyörii meitä "roskaväkeä", mutta kai nyt joku hypnoosia tekeväkin seuraa tätä?


      • hmphmph
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Tunteikkaasti otetaan kantaa kirjoituksiini, kun kyse on faktoista, joita ei tiedetä, mutta kun olisi tilaisuus pohtia varsinaista asiaa, niin ei kukaan ole kiinnostunut?

        Vai onko niin, että kenelläkään ei ole mitään kokemusta? Kenelläkään ei ole mitään tietoa, mikä vahvistaisi oikeuden tulkinnan, että naiset olivat hypnoosissa. He itsehän sanovat olleensa yliluonnollisten kykyjen vaikutuksen alaisina, siis luomottuina.

        Eihän kukaan teistä voi tietää asiaa, vaan spekuloida sitä, voiko tämä olla edes mahdollista! Siis tarvitaanko itsen katsomiseen ulkoa päin jonkinlainen sanallinen käsky? Missä tilanteessa tai miten naisille olisi voitu saada tällainen olotila ilman induktiota? Ja miten yleensä hypnoositila?

        Kyllähän tällä palastalla lähinnä pyörii meitä "roskaväkeä", mutta kai nyt joku hypnoosia tekeväkin seuraa tätä?

        Maltas pikkasen. Kyllä vastataan kunhan muulta elämältä joudetaan.


      • Yksinkertaista
        hmphmph kirjoitti:

        Maltas pikkasen. Kyllä vastataan kunhan muulta elämältä joudetaan.

        Miksi et ota suoraan yhteyttä Lauermaan? Samallahan voit esittää näistä asioista julkisen haasteen omalla nimelläsi vaikka hänen yhdistykselleen, ja niin se pitääkin tehdä, ettei jää asiassa mitään epäilyksiä. Tuleepahan selvää toisin kuin täällä.

        Ennakoin että vastauksesi on seliseliä ja hölöhölöä. Paskahousun tarinaa. Hävettävää.


      • Dissosiaatio ja hypn
        Yksinkertaista kirjoitti:

        Miksi et ota suoraan yhteyttä Lauermaan? Samallahan voit esittää näistä asioista julkisen haasteen omalla nimelläsi vaikka hänen yhdistykselleen, ja niin se pitääkin tehdä, ettei jää asiassa mitään epäilyksiä. Tuleepahan selvää toisin kuin täällä.

        Ennakoin että vastauksesi on seliseliä ja hölöhölöä. Paskahousun tarinaa. Hävettävää.

        Miten se, että ottaisin yhteyttä Lauermaan, auttaisi asiaa? Mietin sitä käräjäoikeuden jälkeen, mutta en tehnyt niin. Hänellähän on ollut kaikki mahdollisuus tutustua faktoihin ja olen kehottanut asianajajaa kysymään häneltä oikeudessa onko Lauerma ihan varma, että hänen tekstejään ei ole tässä käytetty hyväksi. En tiedä mitä oikeudessa on sitten puhuttu, mutta ei ainakaan ole mitenkään vaikuttanut Lauerman näkemykseen.

        Minä näenkin Lauerman tahtotilan saada kansanparantaja tuomituksi olevan vahva. Niin vahva, että järkipuhe ei siinä enää riitä.

        Jos tarkoitat Lauerman yhdistyksellä Tieteellistä hypnoosia, niin se on hyvä idea! Laitankin sinne postia. Heti, kun oikeuskansleri on ottanut kielteisen kannan. Mutta vähän epäilen, onhan tuo yhdistys, kuten sanoit, "hänen yhdistyksensä".

        Minä en kyllä näe tässä toiminnassani mitään hävettävää! Olen taistelemassa tuulimyllyjä vastaan, koko oikeuslaitosta ja sen mätää tutkintaa vastaan, yksin ja maallikona. Miten se olisi hävettävää? Ehkä suorastaan olen rohkea!? Tyhmänrohkea, myönnän. Uskallan ajatella omilla aivoillani ja yritän edes tehdä jotain asialle sen sijaan, että voivottelen. Tässähän tuli jo ihan hyvä idea esille!

        Naiset nauravat partaansa eivätkä pätkääkään välitä siitä, että myös kansanparantajan vaimo menettää omaisuutensa kuten naiset ovat uhkailleet kansanparantajalle tekevänsä, siis tuhoavansa tämän maineen ja tämän omaisuuden. Ja minä olen paskahousu?


      • hmphmph
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Tunteikkaasti otetaan kantaa kirjoituksiini, kun kyse on faktoista, joita ei tiedetä, mutta kun olisi tilaisuus pohtia varsinaista asiaa, niin ei kukaan ole kiinnostunut?

        Vai onko niin, että kenelläkään ei ole mitään kokemusta? Kenelläkään ei ole mitään tietoa, mikä vahvistaisi oikeuden tulkinnan, että naiset olivat hypnoosissa. He itsehän sanovat olleensa yliluonnollisten kykyjen vaikutuksen alaisina, siis luomottuina.

        Eihän kukaan teistä voi tietää asiaa, vaan spekuloida sitä, voiko tämä olla edes mahdollista! Siis tarvitaanko itsen katsomiseen ulkoa päin jonkinlainen sanallinen käsky? Missä tilanteessa tai miten naisille olisi voitu saada tällainen olotila ilman induktiota? Ja miten yleensä hypnoositila?

        Kyllähän tällä palastalla lähinnä pyörii meitä "roskaväkeä", mutta kai nyt joku hypnoosia tekeväkin seuraa tätä?

        No niin, tässäpä jonkinlaista vastausta sinulle.

        Ensinnäkin transsin saa kyllä aikaan myös ilman monimutkaisia induktioita. Jokainen käväisee transsissa esim. unen ja valveen rajamailla, ja sitäkin, kun vaikka muistelet jotain kivaa tapahtumaa niin että muisto on erittäin todentuntuinen ja herättää sinussa tunteita, voi sanoa kevyeksi transsiksi. Kuten myös sitä sellaista flow-tilaa, joka käy niin vahvaksi, että kadotat ajantajusi ja asiat tapahtuvat kuin itsestään.
        Ennen kuin esim. Dave Elman kehitti liki pomminvarman ja miellyttävän induktionsa, saatettiin käyttää ihmisen säikäyttämistä transsiin. Toinen tunnettu tapa käy silmien väsyttämisen kautta, vaikkapa lamppua tai heiluria tuijottaen.

        Sitten on vielä mesmerismi. Lyhyesti, Mesmer uskoi, että ihmisten ja muidenkin elollisten välillä virtasi energiafluidi, ja että siihen aiheutetut muutokset saattoivat parantaa sairauksia. Yksi hänen menetelmistään oli istua potilasta vastapäätä, pitäen käsiä tämän polvilla/pallealla. Hän myös rakensi kojeen, joka "magneettisesti" paransi sairauksia usealta ihmiseltä kerrallaan, ja uskottelipa hän ihmisille, että hänen pihapuunsakin parantaa. Potilaat todella uskoivat tämän olevan mahdollista, ja kivut todella hälvenivät. Jotkut saivat hoitojen aikana kouristuskohtauksia, jotka alkoivat ja loppuivat Mesmerin kosketuksesta. Toiset kokivat vaipuvansa syvälle transsiin, jotkut vain raportoivat erikoisia tuntemuksia joiden sitten uskottiin olevan hyväksi.
        Lähteet:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Mesmer
        http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_magnetism
        Dave Elman: Hypnotherapy

        Yksi induktion käytön tarkoituksista on se, että kun sovitusti tehdään hypnoosityötä, asiakas ymmärtää induktion askeleiden kautta myös tietoisella järjellään, että oikeita asioita tapahtuu ja oikeaan tilaan todella mennään. Toisaalta se toimii toisinpäinkin, induktio sisältää monta "testiä" joiden kautta hypnotisoijakin näkee, että asiakas menee oikeaan tilaan. Mutta välttämätöntä induktion käyttö ei tosiaan ole.

        Hypnoosin aikana voi kyllä tapahtua asioita, joita kukaan ei erikseen käske tai odota tapahtumaan. Esimerkiksi kauan stressaantuneena ja surullisena ollut ihminen voi alkaa itkeä todella vuolaasti, kun annetaan suggestio päästää irti surusta ja paineista. Toisaalta jos asiakkaalla on luja usko hoitajansa yliluonnollisiin kykyihin, hän voi olla erityisen taipuvainen odottamaan jotain "taikaa" tapahtuvaksi ja selittämään tuntemuksensa nimenomaan yliluonnollisilla ilmiöillä.

        Herätyskokouksissakaan kukaan ei tee induktioita, mutta suggestiot annetaan siellä toisella tavalla. En ota kantaa siihen voiko siellä oikeastikin olla Jumalan henki toimimassa, koska tietyt ilmiöt saadaan aikaan ilmankin.

        Pastori voi vaikka sanoa henkilölle, joka on tullut paikalle yksin ja näyttää surkealta, "Rakas lapsi, Jumala on odottanut niin kauan että juuri sinä tulisit tänne. Nyt kun olet täällä, luota koko sydämestäsi siihen, että Jumala kohtaa sinut NYT ja rakastaa sinua täydellisesti NYT. Jumala sanoo sinulle nyt että voit päästää irti kaikista huolistasi ja kivuistasi NYYYYYYYT!!! OTA VASTAAN RAKKAUS!" - ja tadaa, ihminen saa voimakkaan tunteenpurkauksen ja kokee olonsa kohenevan, jos hän on odottanut nimenomaan tällaista kohtaamista. Ja tämä tapahtuu ihan suggestion kautta.

        Lauerma kirjoittaa noista kultinomaisista piirteistä kirjoissaan, koska ne toistuvat maailmalla, kultista toiseen. Voi olla että naiset ovat ottaneet hänen kirjoistaan mallia, mutta on täysin mahdollista sekin, että on käynyt ihan puhdas oppikirjamainen huijaus. Niitä pääsee näinäkin päivinä tapahtumaan, koska ihmiset eivät ole saaneet tarpeeksi tietoa asioista.


      • Dissosiaatio ja hypn
        hmphmph kirjoitti:

        No niin, tässäpä jonkinlaista vastausta sinulle.

        Ensinnäkin transsin saa kyllä aikaan myös ilman monimutkaisia induktioita. Jokainen käväisee transsissa esim. unen ja valveen rajamailla, ja sitäkin, kun vaikka muistelet jotain kivaa tapahtumaa niin että muisto on erittäin todentuntuinen ja herättää sinussa tunteita, voi sanoa kevyeksi transsiksi. Kuten myös sitä sellaista flow-tilaa, joka käy niin vahvaksi, että kadotat ajantajusi ja asiat tapahtuvat kuin itsestään.
        Ennen kuin esim. Dave Elman kehitti liki pomminvarman ja miellyttävän induktionsa, saatettiin käyttää ihmisen säikäyttämistä transsiin. Toinen tunnettu tapa käy silmien väsyttämisen kautta, vaikkapa lamppua tai heiluria tuijottaen.

        Sitten on vielä mesmerismi. Lyhyesti, Mesmer uskoi, että ihmisten ja muidenkin elollisten välillä virtasi energiafluidi, ja että siihen aiheutetut muutokset saattoivat parantaa sairauksia. Yksi hänen menetelmistään oli istua potilasta vastapäätä, pitäen käsiä tämän polvilla/pallealla. Hän myös rakensi kojeen, joka "magneettisesti" paransi sairauksia usealta ihmiseltä kerrallaan, ja uskottelipa hän ihmisille, että hänen pihapuunsakin parantaa. Potilaat todella uskoivat tämän olevan mahdollista, ja kivut todella hälvenivät. Jotkut saivat hoitojen aikana kouristuskohtauksia, jotka alkoivat ja loppuivat Mesmerin kosketuksesta. Toiset kokivat vaipuvansa syvälle transsiin, jotkut vain raportoivat erikoisia tuntemuksia joiden sitten uskottiin olevan hyväksi.
        Lähteet:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Mesmer
        http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_magnetism
        Dave Elman: Hypnotherapy

        Yksi induktion käytön tarkoituksista on se, että kun sovitusti tehdään hypnoosityötä, asiakas ymmärtää induktion askeleiden kautta myös tietoisella järjellään, että oikeita asioita tapahtuu ja oikeaan tilaan todella mennään. Toisaalta se toimii toisinpäinkin, induktio sisältää monta "testiä" joiden kautta hypnotisoijakin näkee, että asiakas menee oikeaan tilaan. Mutta välttämätöntä induktion käyttö ei tosiaan ole.

        Hypnoosin aikana voi kyllä tapahtua asioita, joita kukaan ei erikseen käske tai odota tapahtumaan. Esimerkiksi kauan stressaantuneena ja surullisena ollut ihminen voi alkaa itkeä todella vuolaasti, kun annetaan suggestio päästää irti surusta ja paineista. Toisaalta jos asiakkaalla on luja usko hoitajansa yliluonnollisiin kykyihin, hän voi olla erityisen taipuvainen odottamaan jotain "taikaa" tapahtuvaksi ja selittämään tuntemuksensa nimenomaan yliluonnollisilla ilmiöillä.

        Herätyskokouksissakaan kukaan ei tee induktioita, mutta suggestiot annetaan siellä toisella tavalla. En ota kantaa siihen voiko siellä oikeastikin olla Jumalan henki toimimassa, koska tietyt ilmiöt saadaan aikaan ilmankin.

        Pastori voi vaikka sanoa henkilölle, joka on tullut paikalle yksin ja näyttää surkealta, "Rakas lapsi, Jumala on odottanut niin kauan että juuri sinä tulisit tänne. Nyt kun olet täällä, luota koko sydämestäsi siihen, että Jumala kohtaa sinut NYT ja rakastaa sinua täydellisesti NYT. Jumala sanoo sinulle nyt että voit päästää irti kaikista huolistasi ja kivuistasi NYYYYYYYT!!! OTA VASTAAN RAKKAUS!" - ja tadaa, ihminen saa voimakkaan tunteenpurkauksen ja kokee olonsa kohenevan, jos hän on odottanut nimenomaan tällaista kohtaamista. Ja tämä tapahtuu ihan suggestion kautta.

        Lauerma kirjoittaa noista kultinomaisista piirteistä kirjoissaan, koska ne toistuvat maailmalla, kultista toiseen. Voi olla että naiset ovat ottaneet hänen kirjoistaan mallia, mutta on täysin mahdollista sekin, että on käynyt ihan puhdas oppikirjamainen huijaus. Niitä pääsee näinäkin päivinä tapahtumaan, koska ihmiset eivät ole saaneet tarpeeksi tietoa asioista.

        Kiitos kerrankin asiallisesta vastauksesta! Tosin se ei tuontu mitään uutta. Minua ihmetyttää yhä miten kättä polvilla pitelemällä voi saada suggestion aikaan? Eikö Mesmer hivellyt tai hieronut? Toki, jos on annettu aiemmin jo induktio, mutta tässähän ei ollut.

        Ei kaikille naisille aina ole tehty edes tuota laiskanmiehen hierontaa. Jäsenkorjaus on pääosin ihan muuta, nikamakäsittelyä. Heillä on ollut mm. selkäkipuja ja siitä on tehty tieteellisiä tutkimuksia ja jäsenkorjaus toimii paremmin kuin fysioterapia. Se ei siis ole huijausta. Miksi kivun poisto tässä olisi huijausta ja hypnoosia, kun sen voisi paljon helpommin tehdä jäsenkorjauksella, jonka kansanparantaja aivan varmasti osaa? Ei pari, kolmekymmentä ihmistä tule kursseille kerta toisensa jälkeen, jos he eivät opi mitään eikä menetelmä toimi.

        Ja miksi toisille kurssilaisille tai asiakkaille ei ole tullut vahingossakaan tätä "tilaa", jossa ollaan niin vastaanottavaisia ja kaikki sopii? Jos laiskanmiehen hieronta on tehty ihan samoin! Naisethan tiesivät miten se tehdään, he ovat tehneet sitä itsekin asiakkailleen ja toisilleen, kursselilla sitä tekivät kaikki ja yhtäaikaa. Kyllä he tietävät. Ja jatkuvasti nytkin muut oppilaat käyttävät tätä menetelmää eikä kukaan ole mennyt hypnoosiin, ei vahingossakaan. Minullekin on tehty sitä. Kansanparantaja on käräjäoikeuden jälkeen tehnyt sitä lähestulkoon jokaikiselle asiakkalleen! eikä kukaan ole hypnoosiin pudonnut, ei edes seksiä ole ehdotellut. Sama kuin väittäisi, että nenästä vääntämällä menee hypnoosiin ja voi hallita toista.

        En oikein jaksa uskoa, että pystymetsästä reväistynä ihminen osaisi niin taitavasti käyttää suggestioita, että saisi naiset heti seksiin. Kun mitään sanallista suggestiota ei ole tilanteessa käytetty naistenkaan mukaan! Ei puhetta Jumalasta, ei mitään. Nämä naisten kertomat suggestiot eivät ole tapahtuneet naistenkaan mukaan hoidon yhteydessä.

        En epäile, etteikö joku kauan harjoitellut ja taitava hypnoosin tekijä tai manipuloija saisi naisia seksiin kanssaan. Mutta nyt ei ole kyseessä hypnoosia taitava henkilö tai sitä pitkään opiskellut. Eikä hän ole koskaan ollut luonteeltaan mitenkään manipuloiva eikä taitava siinä. Päinvastoin, tunnettu suoruudestaan, tai voi vihjailla, mutta suoraan päin naamaa.

        Näistä naisista moni on terveydenhoitoalalla tai heillä on yliopistotutkinto. Heillä on siis tietoa ja käsitystä asioista, ei voi olla mahdollista, että heitä olisi mitenkään helppo kouluja käymättömän kansanparantajan ohjailla uskomaan, että seksin välityksellä heistä tulisi parempia hoitajia, että kolmannen osapuolen reumaa olisi mahdollista hoitaa ryhmäseksillä, että opitut taidot voidaan ottaa pois ja se tuntuu siltä kuin ongenkoukkuja vedettäisiin kehosta tai että heidät voidaan tehdä työkyvyttömiksi etäältä. Esimerkiksi sairaanhoitajilla on jonkilainen peruskäsitys ja tieto hypnoosista jo koulutuksensa puolesta, toisin kuin kansanparantajilla. On muistettava, että mitään uskontoon liittyvää ei kursseilla ole ollut. Vähän kuin olisi puutyökurssilla. Tällaiset hoitajat olisivat vaaraksi potilaille!

        On aika erikoista myös, että samoilla kursseilla vain nämä naiset ja todistajamies ovat nähneet gurun, muut eivät, vaan jatkaneet aivan normaalia kurssitoimintaa täysin tietämättöminä kultista. Kuitenkin ollaan oltu ihan yhtäaikaa paikalla.

        Jos naiset olisivat oikeasti olleet hyväksikäytettyjä, niin miksi he ovat ympänneet mukaan niin paljon todistettavissa olevia valheita? Miksi ei vain pysy totuudessa ja kerro hyväksikäytöstä ja anna oikeuden ratkaista? Miksi lisäillä mukaan kaikenmaailman juttuja 15 muusta hyväksikäytetystä jne?

        Ei esimerkiksi fysioterapiassa käyvät ole yhtään sen hypnoosiherkempiä kuin muutkaan. Ei jäsenkorjauksessa käyvätkään. Ei tarvitse uskoa verenseisautukseen, vaikka kansanparantaja uskoisikin, jos ei tule verta vuotavana, vaan selkäkipuisena ja hakee jäsenkorjausta. Jäsenkorjaukseen ei kuulu usko magiaan. Kansanparannukseen voi kuulua. Vaikka kansanparantaja itse snaoo, että ei usko yliluonnolliseen. Vain ihan luonnolliseen. Kaikkea hän ei osaa selittää, mutta ei hän osaa selittää atomifysiikkaakaan.

        Se, että joku on mahdollista, teoreettisesti, ei pitäisi olla SYY laittaa ketään vankilaan. Onhan kaikilla miehillä munat, joten he ovat potentiaalisia raiskaajia, voidaan jopa osoittaa jokin prosenttiluku. Mutta voiko yhtäkään miestä laittaa vankilaan siksi, että sen prosenttiluvun mukaan mies varmaankin on syyllinen?

        Miksi naisille ei ole tehty mitään suggestioherkkyystestiä? Se selvittäisi edes sen ovatko he suggestioherkkiä, kuten Lauerma todistaa, vai eivätkö ole. Täytyyhän tämä voida testata jotenkin, kun kerran sen on kansanparantajakin mukamas tehnyt!


      • hmphmph
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Kiitos kerrankin asiallisesta vastauksesta! Tosin se ei tuontu mitään uutta. Minua ihmetyttää yhä miten kättä polvilla pitelemällä voi saada suggestion aikaan? Eikö Mesmer hivellyt tai hieronut? Toki, jos on annettu aiemmin jo induktio, mutta tässähän ei ollut.

        Ei kaikille naisille aina ole tehty edes tuota laiskanmiehen hierontaa. Jäsenkorjaus on pääosin ihan muuta, nikamakäsittelyä. Heillä on ollut mm. selkäkipuja ja siitä on tehty tieteellisiä tutkimuksia ja jäsenkorjaus toimii paremmin kuin fysioterapia. Se ei siis ole huijausta. Miksi kivun poisto tässä olisi huijausta ja hypnoosia, kun sen voisi paljon helpommin tehdä jäsenkorjauksella, jonka kansanparantaja aivan varmasti osaa? Ei pari, kolmekymmentä ihmistä tule kursseille kerta toisensa jälkeen, jos he eivät opi mitään eikä menetelmä toimi.

        Ja miksi toisille kurssilaisille tai asiakkaille ei ole tullut vahingossakaan tätä "tilaa", jossa ollaan niin vastaanottavaisia ja kaikki sopii? Jos laiskanmiehen hieronta on tehty ihan samoin! Naisethan tiesivät miten se tehdään, he ovat tehneet sitä itsekin asiakkailleen ja toisilleen, kursselilla sitä tekivät kaikki ja yhtäaikaa. Kyllä he tietävät. Ja jatkuvasti nytkin muut oppilaat käyttävät tätä menetelmää eikä kukaan ole mennyt hypnoosiin, ei vahingossakaan. Minullekin on tehty sitä. Kansanparantaja on käräjäoikeuden jälkeen tehnyt sitä lähestulkoon jokaikiselle asiakkalleen! eikä kukaan ole hypnoosiin pudonnut, ei edes seksiä ole ehdotellut. Sama kuin väittäisi, että nenästä vääntämällä menee hypnoosiin ja voi hallita toista.

        En oikein jaksa uskoa, että pystymetsästä reväistynä ihminen osaisi niin taitavasti käyttää suggestioita, että saisi naiset heti seksiin. Kun mitään sanallista suggestiota ei ole tilanteessa käytetty naistenkaan mukaan! Ei puhetta Jumalasta, ei mitään. Nämä naisten kertomat suggestiot eivät ole tapahtuneet naistenkaan mukaan hoidon yhteydessä.

        En epäile, etteikö joku kauan harjoitellut ja taitava hypnoosin tekijä tai manipuloija saisi naisia seksiin kanssaan. Mutta nyt ei ole kyseessä hypnoosia taitava henkilö tai sitä pitkään opiskellut. Eikä hän ole koskaan ollut luonteeltaan mitenkään manipuloiva eikä taitava siinä. Päinvastoin, tunnettu suoruudestaan, tai voi vihjailla, mutta suoraan päin naamaa.

        Näistä naisista moni on terveydenhoitoalalla tai heillä on yliopistotutkinto. Heillä on siis tietoa ja käsitystä asioista, ei voi olla mahdollista, että heitä olisi mitenkään helppo kouluja käymättömän kansanparantajan ohjailla uskomaan, että seksin välityksellä heistä tulisi parempia hoitajia, että kolmannen osapuolen reumaa olisi mahdollista hoitaa ryhmäseksillä, että opitut taidot voidaan ottaa pois ja se tuntuu siltä kuin ongenkoukkuja vedettäisiin kehosta tai että heidät voidaan tehdä työkyvyttömiksi etäältä. Esimerkiksi sairaanhoitajilla on jonkilainen peruskäsitys ja tieto hypnoosista jo koulutuksensa puolesta, toisin kuin kansanparantajilla. On muistettava, että mitään uskontoon liittyvää ei kursseilla ole ollut. Vähän kuin olisi puutyökurssilla. Tällaiset hoitajat olisivat vaaraksi potilaille!

        On aika erikoista myös, että samoilla kursseilla vain nämä naiset ja todistajamies ovat nähneet gurun, muut eivät, vaan jatkaneet aivan normaalia kurssitoimintaa täysin tietämättöminä kultista. Kuitenkin ollaan oltu ihan yhtäaikaa paikalla.

        Jos naiset olisivat oikeasti olleet hyväksikäytettyjä, niin miksi he ovat ympänneet mukaan niin paljon todistettavissa olevia valheita? Miksi ei vain pysy totuudessa ja kerro hyväksikäytöstä ja anna oikeuden ratkaista? Miksi lisäillä mukaan kaikenmaailman juttuja 15 muusta hyväksikäytetystä jne?

        Ei esimerkiksi fysioterapiassa käyvät ole yhtään sen hypnoosiherkempiä kuin muutkaan. Ei jäsenkorjauksessa käyvätkään. Ei tarvitse uskoa verenseisautukseen, vaikka kansanparantaja uskoisikin, jos ei tule verta vuotavana, vaan selkäkipuisena ja hakee jäsenkorjausta. Jäsenkorjaukseen ei kuulu usko magiaan. Kansanparannukseen voi kuulua. Vaikka kansanparantaja itse snaoo, että ei usko yliluonnolliseen. Vain ihan luonnolliseen. Kaikkea hän ei osaa selittää, mutta ei hän osaa selittää atomifysiikkaakaan.

        Se, että joku on mahdollista, teoreettisesti, ei pitäisi olla SYY laittaa ketään vankilaan. Onhan kaikilla miehillä munat, joten he ovat potentiaalisia raiskaajia, voidaan jopa osoittaa jokin prosenttiluku. Mutta voiko yhtäkään miestä laittaa vankilaan siksi, että sen prosenttiluvun mukaan mies varmaankin on syyllinen?

        Miksi naisille ei ole tehty mitään suggestioherkkyystestiä? Se selvittäisi edes sen ovatko he suggestioherkkiä, kuten Lauerma todistaa, vai eivätkö ole. Täytyyhän tämä voida testata jotenkin, kun kerran sen on kansanparantajakin mukamas tehnyt!

        Ole hyvä vain ja kiitos itsellesikin, että tämä pysyy asiallisella tasolla.

        Jos katsot noita Wikipedia-artikkeleita Mesmeristä ja "magnetismista", huomaat, että noihin istuntoihin kuului, että tuijotettiin toisiaan silmiin erittäin kauan tai kättä pidettiin pallealla erittäin kauan (jopa tunteja!). Toisin sanoen hänellä on ollut käytössään eräänlainen tylsistyttämällä kohti transsia vieminen, mikä vastaa paljon sitä tekniikkaa, jossa vain ja ainoastaan töllätään lamppua kunnes tipahdetaan.

        Ihan että varmasti puhutaan samoista asioista, niin induktiolla olen tarkoittanut ihmisen saattelemista transsiin. Suggestiot taas ovat tekstissäni käskyjä, komentoja, ehdotuksia tai muita vihjeitä siitä, mitä pitäisi tapahtua tai mitä pitäisi tehdä. Ne voivat olla suoria tai epäsuoria, annettuja transsissa tai sen ulkopuolella, piilotettuja keskusteluunkin muokkaamaan henkilön odotuksia ja asenteita. Kaikki keskustelu suinkaan ei ole silti suggestiivista eikä kaikki suggestiivinen kommunikointi sanallista.

        Suggestioherkkyyden voi kokeilla vaikka niin, että pyytää ihmistä kuvittelemaan että hän on tietyssä tilanteessa, ja tarkkailee miten tosissaan hän heittäytyy siihen. Esim "leiki että soitat vetopasuunaa". Näin ollen sellainen on voinut tapahtua vaikka jäsenkorjaajan kursseillakin ilman, että sitä on tunnistettu suggestioherkkyystestiksi. Kaikki eivät reagoi tuohon niin kummoisesti, mutta herkät erottuvat joukosta selvästi.

        Henkilökohtaista kriisiä läpi käyvä ihminen voi olla hyvin altis ottamaan lähelleen henkilön, joka esiintyy häntä vahvempana, viisaampana ja turvallisena, muistamatta katsoa tätä kriittisin silmin. Tämä lisää suggestioherkkyyttä.

        Tässä jotain syitä mitä minä keksin, miksi kaikki eivät ole raportoineet muuntuneita tajunnan tiloja kursseilta ja naisten omilta sessioilta:
        - Ehkä kaikki eivät ole olleet kriisissä tai herkässä, vastaanottavaisessa tilassa muutenkaan.
        - Ehkä osa on tietoisesti ollut skeptinen ja etäinen, ottanut oppia mutta etäisyydellään pysynyt epäherkempänä.
        - Jotkut ihmiset ovat luonnostaan karismaattisia ja saavat toiset kuuntelemaan itseään, mutta se puree eri ihmisiin eri voimakkuudella. Osa kuuntelijoista perustaa tohkeissaan yhdistyksen, osa kokee vain käyvänsä kurssilla muiden joukossa - niin, miksei niin voisi olla. Yliopisto-opettajissakin on sellaisia, joita jotkut idolisoivat, ja taas toiset eivät voi sietää samoja opettajia, mutta kurssit käydään jos halutaan oppia asia.
        - Yllä mainittuun liittyen, ehkä nämä naiset eivät ole päässeet sellaiseen auktoriteetin asemaan asiakkaidensa keskuudessa kuin heidän opettajansa, jolloin transsia ei ole syntynyt vahingossa (ja tahallaan siihen ei lie pyritty). Toisaalta kai asiakkaiden hoitaminen yksi kerrallaan tuottaa muutenkin vähemmän sitä, että osa asiakkaista alkaa ryhmänä palvoa sinua johtajanaan.

        Koulutus ei valitettavasti estä sitä, että mieli herkistyy emotionaalisen tuskan ja väsymyksen keskellä. Itsekin olen ollut krooninen kipupotilas, ja kun sitä oli tarpeeksi kauan jatkunut, olin avoin melkein mille vaan että kivun saisi pois, koska se vaikutti kaikkeen jaksamiseen ihmissuhteista lähtien. Muistaakseni näillä naisillakin oli ollut hankalia kipuja pitkään. Muutaman päivänkin helpotus voi tuntua siinä tilassa ihmeeltä ja auttajan apu addiktoivalta.

        Sitä en käsitä, miksi naiset keksisivät kasoittain valheita. Jos otetaan oletuksiksi että naiset ovat valehdelleet, ja että he eivät ole halunneet käyttää hyväksi kansanparantajaa, niin mitähän jää...? Ehkä kenties se, että asioiden todellinen laita on tuntunut pelottavalta sanoa, koska se on niin uskomaton? En tiedä, silkkaa spekulaatiota, koko totuuden tietävät vain naiset.

        Ja se on totta, että pelkän "näin saattaa käydä":n varjolla ei saisi ketään vankilaan laittaa, vaan nimenomaan vahvan näytön ja todisteiden nojalla.


      • erikoista asennetta

        Helppohan tänne anonyymipalstalle on tulla sanomaan, että minäpäs tunnen nämä naiset ja tekijän ja todistajat ja kaikki yksityiskohdat ja juttu meni täysin väärin..

        En ole kyllä missään enkä milloinkaan tavannut näin räikeää epäluuloa ja Korkeimman Oikeuden tuomarien pätevyyden ja tuomiovallan kiistämistä.

        Ja se, että uhreille ei heru minkäänlaista myötätuntoa näiltä, jotka kovasti puolustelevat tuomittua, tuntuu kovin erikoiselta.


      • Sinä ja minä
        erikoista asennetta kirjoitti:

        Helppohan tänne anonyymipalstalle on tulla sanomaan, että minäpäs tunnen nämä naiset ja tekijän ja todistajat ja kaikki yksityiskohdat ja juttu meni täysin väärin..

        En ole kyllä missään enkä milloinkaan tavannut näin räikeää epäluuloa ja Korkeimman Oikeuden tuomarien pätevyyden ja tuomiovallan kiistämistä.

        Ja se, että uhreille ei heru minkäänlaista myötätuntoa näiltä, jotka kovasti puolustelevat tuomittua, tuntuu kovin erikoiselta.

        Eihän täällä juuri ole muita kuin sinä ja minä.

        Sinulta ei heru minkäänlaista myötätuntoa oikeusmurhan uhrille ja minulta taas ei heru minkäänlaista myötätuntoa väärän ilmiannon tehneille.

        OIKEILLE hyväksikäytetyille kaikki myötätuntoni! Ja nämä naisetkin ovat sellaisia. Hyväksikäyttäjä vain on eri mies tai nainen.

        Oikeasti minulta kyllä heruu heille myöttuntoa. Siksi en ole kertonut kaikkia yksityiskohtia näiden naisten elämästä.


      • Dissosiaatio ja hypn
        hmphmph kirjoitti:

        Ole hyvä vain ja kiitos itsellesikin, että tämä pysyy asiallisella tasolla.

        Jos katsot noita Wikipedia-artikkeleita Mesmeristä ja "magnetismista", huomaat, että noihin istuntoihin kuului, että tuijotettiin toisiaan silmiin erittäin kauan tai kättä pidettiin pallealla erittäin kauan (jopa tunteja!). Toisin sanoen hänellä on ollut käytössään eräänlainen tylsistyttämällä kohti transsia vieminen, mikä vastaa paljon sitä tekniikkaa, jossa vain ja ainoastaan töllätään lamppua kunnes tipahdetaan.

        Ihan että varmasti puhutaan samoista asioista, niin induktiolla olen tarkoittanut ihmisen saattelemista transsiin. Suggestiot taas ovat tekstissäni käskyjä, komentoja, ehdotuksia tai muita vihjeitä siitä, mitä pitäisi tapahtua tai mitä pitäisi tehdä. Ne voivat olla suoria tai epäsuoria, annettuja transsissa tai sen ulkopuolella, piilotettuja keskusteluunkin muokkaamaan henkilön odotuksia ja asenteita. Kaikki keskustelu suinkaan ei ole silti suggestiivista eikä kaikki suggestiivinen kommunikointi sanallista.

        Suggestioherkkyyden voi kokeilla vaikka niin, että pyytää ihmistä kuvittelemaan että hän on tietyssä tilanteessa, ja tarkkailee miten tosissaan hän heittäytyy siihen. Esim "leiki että soitat vetopasuunaa". Näin ollen sellainen on voinut tapahtua vaikka jäsenkorjaajan kursseillakin ilman, että sitä on tunnistettu suggestioherkkyystestiksi. Kaikki eivät reagoi tuohon niin kummoisesti, mutta herkät erottuvat joukosta selvästi.

        Henkilökohtaista kriisiä läpi käyvä ihminen voi olla hyvin altis ottamaan lähelleen henkilön, joka esiintyy häntä vahvempana, viisaampana ja turvallisena, muistamatta katsoa tätä kriittisin silmin. Tämä lisää suggestioherkkyyttä.

        Tässä jotain syitä mitä minä keksin, miksi kaikki eivät ole raportoineet muuntuneita tajunnan tiloja kursseilta ja naisten omilta sessioilta:
        - Ehkä kaikki eivät ole olleet kriisissä tai herkässä, vastaanottavaisessa tilassa muutenkaan.
        - Ehkä osa on tietoisesti ollut skeptinen ja etäinen, ottanut oppia mutta etäisyydellään pysynyt epäherkempänä.
        - Jotkut ihmiset ovat luonnostaan karismaattisia ja saavat toiset kuuntelemaan itseään, mutta se puree eri ihmisiin eri voimakkuudella. Osa kuuntelijoista perustaa tohkeissaan yhdistyksen, osa kokee vain käyvänsä kurssilla muiden joukossa - niin, miksei niin voisi olla. Yliopisto-opettajissakin on sellaisia, joita jotkut idolisoivat, ja taas toiset eivät voi sietää samoja opettajia, mutta kurssit käydään jos halutaan oppia asia.
        - Yllä mainittuun liittyen, ehkä nämä naiset eivät ole päässeet sellaiseen auktoriteetin asemaan asiakkaidensa keskuudessa kuin heidän opettajansa, jolloin transsia ei ole syntynyt vahingossa (ja tahallaan siihen ei lie pyritty). Toisaalta kai asiakkaiden hoitaminen yksi kerrallaan tuottaa muutenkin vähemmän sitä, että osa asiakkaista alkaa ryhmänä palvoa sinua johtajanaan.

        Koulutus ei valitettavasti estä sitä, että mieli herkistyy emotionaalisen tuskan ja väsymyksen keskellä. Itsekin olen ollut krooninen kipupotilas, ja kun sitä oli tarpeeksi kauan jatkunut, olin avoin melkein mille vaan että kivun saisi pois, koska se vaikutti kaikkeen jaksamiseen ihmissuhteista lähtien. Muistaakseni näillä naisillakin oli ollut hankalia kipuja pitkään. Muutaman päivänkin helpotus voi tuntua siinä tilassa ihmeeltä ja auttajan apu addiktoivalta.

        Sitä en käsitä, miksi naiset keksisivät kasoittain valheita. Jos otetaan oletuksiksi että naiset ovat valehdelleet, ja että he eivät ole halunneet käyttää hyväksi kansanparantajaa, niin mitähän jää...? Ehkä kenties se, että asioiden todellinen laita on tuntunut pelottavalta sanoa, koska se on niin uskomaton? En tiedä, silkkaa spekulaatiota, koko totuuden tietävät vain naiset.

        Ja se on totta, että pelkän "näin saattaa käydä":n varjolla ei saisi ketään vankilaan laittaa, vaan nimenomaan vahvan näytön ja todisteiden nojalla.

        Olen tarkoittanut tuolla hypnoosiherkkyyden testaamisella oikeutta, en jäsenkorjaajaa! Siis oikeudessa on Lauerma väittänyt, että naiset ovat erityisen suggestioherkkiä, mutta heitä ei ole testattu, mikä olisi ollut ihan helppo tehdä. Todisteena se olisi pätevä, nyt on esitetty pelkkää spekulaatiota muka todisteena.

        On todellakin vaikea ymmärtää miksi naiset ovat lähteneet tähän. He ovat arvostaneet ehkä kansanparannsutaidot liiankin korkealle?! Meidän on vaikea ymmärtää mitä arvostusta naiset ovat kuvitelleet saavansa, jos heillä olisi nuo kansanparannustaidot! Silti on todistaja, joka kertoo, että yksi näistä naisista oli hänelle painokkaasti kertonut: "Minä ne kansanparannustaidot haluan! Annan sitten vaikka persettä!" Hänelle siis ne olivat tärkeitä ja kun oli selvää, että kansanparantaja ei näitä taitoja opettanut, alkoivat naiset tarjota seksiä. Silti kansanparantaja sanoi, että taidot ja opetus eivät ole kaupan. Seksiä vain tarjottiin.

        Sitten naiset vihdoin tajusivat, että kansanparantaja ei jaa näitä tietoja ja taitoja, ei seksillä eikä ilman. Silloin he suuttuivat! Naiset alkoivat kiristää kansanparantajaa ja hups! sitten se jo lipsahtikin oikeuteen. Kursseilla on myös ollut mies, joka on yllyttänyt naisia ja voi ollakin, että tämä mies on käyttänyt suggestiivisia menetelmiä! Ainakin se on hän, joka kertoili naisille, että kansanparantaja on "antanut luvan harrastaa seksiä". Näitä naisia oli ainakin kaksi, jotka kertoivat myöhemmin kansanparantajalle tämän. Nyt se onkin kansanparantaja, joka sitä manipuolointia harrasti!

        Samoin nämä väitetyt seksikerrat ovat tämän miehen ja erään toisen kursseilla olleen miehen seksiharrastuskertoja! Ne on nyt väitetty kansanparantajan tekemiksi. Mutta en tiedä keksivätkö naiset näitä tarinoita vai tämä mies.

        Lauerma paljasti kirjassaan, että esitutkintapöytäkirjassa eräs naisista oli kertonut, että "kansanparantaja oli kehottanut muitakin miehiä käyttämään seksuaalisesti hyväksi naisia". Muillakin oli siis naisten mukaan seksisuhteita kursseilla! Oikeus sanoo, että ei ole ollut. Taas yksi ristiriita.

        Näillä naisilla ei ole mitään sellaisia kipuja, joiden takia he olisivat olleet työkyvyttömiä, sairaslomilla tai muuten erittäin riippuvaisia jäsenkorjauksesta. Ei ole lääkärintodistuksia esittää. En tietystikään vähättele pienenkin kivun merkitystä, jos se on jatkuvaa. Toisaalta voisi miettiä miksi ihmeessä näihin jatkuviin kipuihin ei löytynyt lääketieteen puolelta mitään ja miten ihmeessä kaikki jäsenkorjauksella tehty kivunpoisto olisi vain hypnoosia? On olemassa tieteellisiä tutkimuksia jäsenkorjauksesta ja se toimii.

        Tämä nainen, jolla oli lapsesta asti jatkuvia kipuja, kävi aina äitinsä kanssa kansanparantajan vastaanotolla. Miksi äitiä ei ole hypnotisoitu? Hänkin pääsi vaivoistaan. Ei ihan kaikille ole tehty tuota laiskanmiehen hierontaa. Siinä muuten EI saa katsoa silmiin ja sitä tehdään vain muutama minuutti!


        Asiassa on monta juttua, joita en voi selittää täällä niiden arkaluontoisuuden vuoksi. Kummallisia juttuja.


      • Dissosiaatio ja hypn
        Dissosiaatio ja hypn kirjoitti:

        Olen tarkoittanut tuolla hypnoosiherkkyyden testaamisella oikeutta, en jäsenkorjaajaa! Siis oikeudessa on Lauerma väittänyt, että naiset ovat erityisen suggestioherkkiä, mutta heitä ei ole testattu, mikä olisi ollut ihan helppo tehdä. Todisteena se olisi pätevä, nyt on esitetty pelkkää spekulaatiota muka todisteena.

        On todellakin vaikea ymmärtää miksi naiset ovat lähteneet tähän. He ovat arvostaneet ehkä kansanparannsutaidot liiankin korkealle?! Meidän on vaikea ymmärtää mitä arvostusta naiset ovat kuvitelleet saavansa, jos heillä olisi nuo kansanparannustaidot! Silti on todistaja, joka kertoo, että yksi näistä naisista oli hänelle painokkaasti kertonut: "Minä ne kansanparannustaidot haluan! Annan sitten vaikka persettä!" Hänelle siis ne olivat tärkeitä ja kun oli selvää, että kansanparantaja ei näitä taitoja opettanut, alkoivat naiset tarjota seksiä. Silti kansanparantaja sanoi, että taidot ja opetus eivät ole kaupan. Seksiä vain tarjottiin.

        Sitten naiset vihdoin tajusivat, että kansanparantaja ei jaa näitä tietoja ja taitoja, ei seksillä eikä ilman. Silloin he suuttuivat! Naiset alkoivat kiristää kansanparantajaa ja hups! sitten se jo lipsahtikin oikeuteen. Kursseilla on myös ollut mies, joka on yllyttänyt naisia ja voi ollakin, että tämä mies on käyttänyt suggestiivisia menetelmiä! Ainakin se on hän, joka kertoili naisille, että kansanparantaja on "antanut luvan harrastaa seksiä". Näitä naisia oli ainakin kaksi, jotka kertoivat myöhemmin kansanparantajalle tämän. Nyt se onkin kansanparantaja, joka sitä manipuolointia harrasti!

        Samoin nämä väitetyt seksikerrat ovat tämän miehen ja erään toisen kursseilla olleen miehen seksiharrastuskertoja! Ne on nyt väitetty kansanparantajan tekemiksi. Mutta en tiedä keksivätkö naiset näitä tarinoita vai tämä mies.

        Lauerma paljasti kirjassaan, että esitutkintapöytäkirjassa eräs naisista oli kertonut, että "kansanparantaja oli kehottanut muitakin miehiä käyttämään seksuaalisesti hyväksi naisia". Muillakin oli siis naisten mukaan seksisuhteita kursseilla! Oikeus sanoo, että ei ole ollut. Taas yksi ristiriita.

        Näillä naisilla ei ole mitään sellaisia kipuja, joiden takia he olisivat olleet työkyvyttömiä, sairaslomilla tai muuten erittäin riippuvaisia jäsenkorjauksesta. Ei ole lääkärintodistuksia esittää. En tietystikään vähättele pienenkin kivun merkitystä, jos se on jatkuvaa. Toisaalta voisi miettiä miksi ihmeessä näihin jatkuviin kipuihin ei löytynyt lääketieteen puolelta mitään ja miten ihmeessä kaikki jäsenkorjauksella tehty kivunpoisto olisi vain hypnoosia? On olemassa tieteellisiä tutkimuksia jäsenkorjauksesta ja se toimii.

        Tämä nainen, jolla oli lapsesta asti jatkuvia kipuja, kävi aina äitinsä kanssa kansanparantajan vastaanotolla. Miksi äitiä ei ole hypnotisoitu? Hänkin pääsi vaivoistaan. Ei ihan kaikille ole tehty tuota laiskanmiehen hierontaa. Siinä muuten EI saa katsoa silmiin ja sitä tehdään vain muutama minuutti!


        Asiassa on monta juttua, joita en voi selittää täällä niiden arkaluontoisuuden vuoksi. Kummallisia juttuja.

        JATKAN VIELÄ

        Eräs nainen, joka oli käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa naisten todistajana, mutta ei enää KKO:ssa, oli heti tämän prosessin alettua mennyt toisen kansanparantajan luokse hakemaan tuota himoitsemaansa kansanparantajan titteliä! Ja saanut sen, oli ylpeänä soittanut tälle kansanparantajalle, että hänpä on nyt kansanparantaja, että hänpä sai sen tittelin toiselta! Aivan kuin sillä olisi jotain merkitystä! Vain sillä on, mitä osaa ja kuinka sitä käyttää. Tämä kyseinen nainen ei ilmeisesti kuitenkaan enää tee jäsenkorjausta, hän on kai sitten menettänyt ne kyvyt... (Heh!) Tällaiset asiat unohtaa, jos niitä ei käytä eikä ole ketään neuvomassa. Hän tekee jotain Freeway Cer -jutskaa eli edelleen vaihtoehtohoitoja, mutta vain sivutoimisesti, hänellä on koko ajan ollut päätyö.

        Tuo kertoo siitä epätoivoisesta kansanparantaja -tittelin halusta, mitä ei voi sivulisena ymmärtää eikä kyllä opettajanakaan voi tajuta tuota! Ei ainakaan tämä kansanparantaja tajua. Naiset kehittivät keskenään kumman kilpailuasetelman siitä, kenelle oli opetettu mitäkin (he olivat tulleet eri aikaan oppiin) ja olivat toisilleen erittäin mustasukkaisia, näin sanoo useampi haastattelemani kurssilainen.Kurssin henki oli muuttunut näiden nuorten naisten myötä.

        Tälle kansanparantajallekin siis naisten motiivi on epäselvä eikä hän käsitä täysin tapahtunutta. Hän ei käsitä miksi naiset ovat niin vihaisia hänelle, miksi he kehittelivät valheet ja miksi kaikki, mitä ikinä on tapahtunut naisille, onkin nyt hänen syytään ja hänen tekemäänsä. Naisia on hyväksikäytetty, rasikattu jopa, mutta se hyväksikäyttäjä ei ole tämä kansanparantaja. Jokaisen omasta taustasta löytyy syitä. Aluksi kansanparantaja suojeli vielä naisia, en tiedä miltä, heiltä itseltään lähinnä, ei kertonut kaikkea arkaluontoista, ja myös hän suojeli omaa vaimoaan, jota ei kutsuttu todistajaksi käräjäoikeuteen. Se oli suuri virhe.


    • Loppu ny

      Turhaan vänkäätte näitä juttuja täällä. Asia on loppuun käsitelty.

      Niin ja näistä keskusteluista on jäänyt oleellien pois. Siis se..mihin perustuu terapiasuhde asiakkaan ja hoitajan/terapeutin välillä.

      Tämä on unohtunut täysin jäsenkorjaan hoidoista. Koko hypnoosi on toissijainen asia. Niin ja tätähän Lauerma esim. uudemmassa kirjassaan valottaa..


      Stop ny ..Lopettakaa jo, kun ette mittään tiedä.

      • oikeusmurha

        Asia on loppuun käsitelty vasta, kun oikeusmurha on korjattu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe