Nyt hillutaan ja hehkutetaan sellutehdasmeinaamista, kuinka

Just just !!

meinaa viedä Suomen taloutta vaikka mihin, ja kuinka on isänmaallista tuollainen meinaaminen ;)

Kuinka typerinä pitävät suomalaiset politikot ja mnisterit kansalaisia. Meinaaminen kun ei työllistä ketään, meinaaminen voi parantaa pörssikurssia hetkeksi, mutta meinaamisesta ei saada taloudellista hyötyä.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka kalliiksi tuo isänmaallinen teko tulisikaan loppujen lopuksi veronmaksajille - luultavasti valtion odotetaan osallistuvan investointiin 700 miljoonalla, ja antavan kymmenen vuoden verohelpotukset ja avustukset jne. Sellaista isänmaallisuutta sitä on tiedossa, sellutehtaalta, jonka tuotantokin on sellaista epävarmempaa laatua, kuusi sellua :)

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanokaa mun sanoneen

      Älä huoli! Elykeskus saa pitkitettyä tehtaan peustamista seuraavaan lamaan asti, jolloin vouidaan todeta, että hanke raukeaa omaan mahdottomuuteensa:

      Tehdas tarvitsee sekä ympäristössään asuvien MRL:n tarkoittamien osallisten ja varsinkin vihreiden täyden tuen että sellaiset YVA-selvitykset, ettei niitä rahallakaan puoleen vuosikymmeneen aikaansaada.

      Sitä paitsi joku luonnonkkärviäinen, orkku tai muu sarvijäärä takuulla löytyy juuri tehtaan tontilta. Sitäpaitsi suunnitellun ennätystehtaan alue lienee pohjavesien keruualuetta, jolle rakennettaesssa tehtaan pitää sijaita myrkky- ja vesitiiviillä jalustalla jota ympäröi sadan metrin säteellä säteilytiivis varoallas, joksi ei sortuma- ja täyttymävaaran vuoksi sovi muovi- ja hiekkavallisto!

      Tehdashan ei ole lainkaan sellutahdas, jollaisen rakentaminen tämän hetken näkymin olisikin tyhmää, vaan monipuolisesti tuloa ja energiaa sun muuta tarpeellista hyvinvointia tuottava ennätystehdas - kuten sitä on jo julkisuudessa kehuttu. Sellaista innovaatiota tämä maa onkin jo kaivannut. Tappakaa se alkuunsa!

    • Mielenkiinolla . . .

      Eikä muuta kuin veromaksajien rahat peliin, ja nopeutetulla aikataululla säädökset oikoen rakennetaan sellainen ihmetehdas joka tekee havusellua ja sitten kaikkea muutakin kivaa, jotai ei ihan tarkkaan tiedetä, mutta ei kun rahat likoon ja kurssit nousuun. Voidaan sitten suraavat kolmekymmentä vuotta tukea tuota tehdasta ja sitten purkaa miljoonakustannuksian turhana.

      Voidaan lakkauttaa pari-kolme yliopistollista sairaanhoitopiiriä, että saadaan tuollainen mahtava, maailman suurin ja paras investointi ostettua verovaroin suomeen !!

      Odotan mielenkiinnolla kuinka paljon odottavat valtion, siis veronmaksajien osuudeksi ;)

    • meiltäpäin

      No mitästä tyhjää. Suomi on semmonen loppuun naitu maa missä tieto on tuskan takana ja varsinaisesti puhutaan mieluummin asian vierestä ko asiasta. Ensin net huutaa että miljardi-investointeja on tulossa ja samaan aikaan siellä hautausilmotusten ja koiranmakkaramainosten välissä ilimotetaan että parituhatta on sanottu irti. Hallitus nauttii eduskunnan luottamusta ja eduskunta nauttii idioottien luottamusta. Kolomessa vuuessa ja suomen turhimman puolueen tuella on maa ajettu semmoseen pisteeseen että isovihakin alkaa olla humoristinen tapaus. Savolainen piällysmies ottaa hatkat, verkkosukka esittää vaikeesto tavoteltavaa, kristillinen sisäministeri haluaapi eurooppaan ko lakkautti polliisin ja ruottalaisvajukki höpöttää natoa niin että huojuu vaikka lopetti koko ruotuväen. Aaltoyliopiston pomo jankuttaa että rohvessorien rahat on riittämättömät ja töllössä pyörii viitakon tähteet. Jos suomen kansa ei hiljalleen herää, niin nämä kekkuliheikit on just sitä mitä on tilattu.

    • Labatoccu

      Valitettavasti juuri noin kuin kuvasit. Mielenkiinnolla odotan, koska kansalaiset herää, ja huomaavat että heitä on vedetty anu... täysillä parin viime hallituksen aikana, tämän viimeisen mikki hiiren sääliryhmän johdosta oikein olan takaa.
      herääköhän ihmiset ennen kuin ollaan Natossa, ja yksi EU;n liittovaltion rajaseutu, jossa on vain tykinruokaa Venäläisille.

      • Valitettavasti . . .

        Tuskin herää ennen kuin, Usa/Nato on aloittanut sodan suomen maaperällä Venäjän kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe