Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Taas Lidl yllätti

en osta enää

negatiivisuudellaan, ostin tuossa Grillimaisterin grillimakkaroita, olivathan saaa...tanan suolaisia, no ilmankos kun olivat saksalaisia, minkä helevetin tähden sitä suolaa pitää tunkea niin älyttömästi, saadaanko silla pilaantuneen haju pois.

17

1760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bbfbfjfkkkxkkflfof

      Juurikin parhaita grillimakkaroita! Todella lihaisia. Ja on se vaan niin, että makkarassa kuuluu suolaa ollakin. Sinällään sillä ei ole terveydelle mitään merkitystä, kun parissa makkarassa suolaa kuitenkin on olematon määrä.
      Mutta jos noita käyttää esim kastikkeen tekoon, pitää huomioida että suolaa ei juuri lisätä tarvitse.
      Harmi kun noita saa vain kesäisin. Talvella on pelkkiä kotimaisia teurasjätemakkaroita grillimakkara-valikoimassa.

      • Suolat erikseen

        Samaan lihapitoisuuteen päästään vähempisuolaisilla kotimaisilla grillimakkaroilla, niitä voi syödälin irvistelemättä.


    • kotimaista oltava

      Juurikin suolaisuus tekee siitä erittäin epämiellyttävän, YÄK.

      Joten siirryn perinteisiin kotimaisiin grillimakkaroihin.

      • ojasta allikkoon

        "Joten siirryn perinteisiin kotimaisiin grillimakkaroihin."

        Siis niihin leipomotuotteisiin? Varo liiallisen hiilarin nauttimista!


    • Että sikäli

      Suolaisuuteen en ota kantaa, koska en ole Grillimaisteri-makkaroita isommalti maistellut.

      ”Saksalaisuuteen” lienee syytä puuttua ihan totuuden nimissä: ainakin Grillimaisteri-makkaratuotteet nimeltä Jutidogi, Tikidogi, Lämäri, Lättysyöttö, Maalitykki ja Ylämummo ovat peräisin Pohjanmaan Kannuksesta, Pouttu Oy:n tuotantolaitoksilta.

      Grillimaisteri-olut on puolestaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotantoa.

    • Savuhovi 2014

      Taitaapi olla Grillimaisteri makkarat suomalaista perua, niin ne ovat identtisiä tarjousgrillereiden kanssa. Maistuvat myös niin suomalaiselta mauttomalta perus-mätöltä.

      Kunnon makkarassa on lihaa, ei jauhoja ja pelkkää rasvaa.

      Grillimaisterin raakamakkara chorizo oli kyllä huonointa mitä olen vähää naikaan maistanut, neljästä pätkästä kolme lensi suoraan roskiin, aivan järkyttävää moskaa.

      Tällähetkellä suosin savuhovin chilimaustettuja grillimakkaroita, maistakaapa saatatte yllättyä. Ei suolaa, mutta mausteita, tulisuutta ja makua löytyy.

    • Ostoslistalla

      Menkää hitossa muualle ostamaan nuo makkaranne, eihän Lidl ainoa kauppa ole, vai onko jo sellasia paikkakuntia, ettei muita kauppoja ole enää olemassa? Kun Lidl on kyllä niitä kauppoja jotka todennäköisesti tulee jäämään lopulta viimeisiksi kaupoiksi mitä tässä maassa on olemassa.
      Lidl on paras kauppaketju mitä Suomessa on olemassa, esim. Lidl löytää tuotteet hyvin, koska siellä ei tuotteita siirrellä joka toinen päivä eri hyllyriville Ja mikä ihmettä Lidl on palvelua, mitä missään muissa myymälöissä ei enää ole olemassa.
      Kyllä noiden suolasten makkaroiden ystäviäkin on olemassa, ei niitä kauan Lidl hyllyillä olisi, jos ne eivät kaupaksi kävisi. Lidl tuore leipä on hyvää ja monet tuotteet ovat korkeampitasoisia kun mitä Suomalaiset tuotteet ovat. Saksalaiset kun eivät huonoja tuotteita syö, että on onni, kun ovat tuoneet hyvät tuotteensa meidänkin ulottuvillemme.
      Ja jos vähänkin pidätte silmällä niin, huomaatte, että Lidl on ostajia jonoksi asti, siitäkin huolimatta, että siellä lisätään kassoja aina tarpeen mukaan lisää, ja parkkipaikat ovat täynnä, kun muiden kauppojen parkkipaikoilla on tilaa vaikka tanssia. Ja miksi ette tee itse makkaranne, saatte silloin makkaraa missä ei ole ripaustakaan suolaa, jos kerran niin tahdotte.

      • suola?muut mausteet?

        Minä en syö hirveän suolaisia ja maustettuja tuotteita yleensäkään, mutta en viitti niitä arvostella tai niiden vähittäismyyjiä arvostella, SILLÄ eihän niitä myytäisi, ellei niin monet nykykansassamme niitä kaipaisi.

        Suomessa on sentäs tosi paljon ns. etnisiä ihmisiä, joille kaikki meidän ruoka on liian mautonta (makuasia! ei mulle ole). Toinen juttu on, että myös oma nuori väkemme on niin kansainvälistä, että heissäkin on paljon, joiden maku ei ole ihan suomalainen enää. Aatelkaa nyt jokin sushi ja bliidi ja ties-mitkä-villitykset, ja mitä thairavintoloissa, intialaisissa, nepalilaisissa, kiinalaisissa myydäänkään! Minä en tiedä, kun luulen, etten tykkää, mutta ymmärrän että jotkut tykkää. - Ihan sama on näiden puheena olevien makkaroiden kanssa, joidenkin mielestä tuo suolamäärä tarvitsee olla.

        Ja huom. usein me voimme sekoittaa voimakkaat mausteet luullen, että ruokatuotteen voimakkuus on vain suolaa. Ei aina.


      • NäinOnNäreet
        suola?muut mausteet? kirjoitti:

        Minä en syö hirveän suolaisia ja maustettuja tuotteita yleensäkään, mutta en viitti niitä arvostella tai niiden vähittäismyyjiä arvostella, SILLÄ eihän niitä myytäisi, ellei niin monet nykykansassamme niitä kaipaisi.

        Suomessa on sentäs tosi paljon ns. etnisiä ihmisiä, joille kaikki meidän ruoka on liian mautonta (makuasia! ei mulle ole). Toinen juttu on, että myös oma nuori väkemme on niin kansainvälistä, että heissäkin on paljon, joiden maku ei ole ihan suomalainen enää. Aatelkaa nyt jokin sushi ja bliidi ja ties-mitkä-villitykset, ja mitä thairavintoloissa, intialaisissa, nepalilaisissa, kiinalaisissa myydäänkään! Minä en tiedä, kun luulen, etten tykkää, mutta ymmärrän että jotkut tykkää. - Ihan sama on näiden puheena olevien makkaroiden kanssa, joidenkin mielestä tuo suolamäärä tarvitsee olla.

        Ja huom. usein me voimme sekoittaa voimakkaat mausteet luullen, että ruokatuotteen voimakkuus on vain suolaa. Ei aina.

        Koittakaa niitä lidlin ohkaisia bratwursteja, niitä kun on muutaman syönyt. Tahtoo jäädä koukkuun, ja lihapitoisuus on sen 90 %.

        Alkaa nämä jauhomakkarat jäämään toissijaiseksi.

        Kyllä ite tulee tuolla lidlissä käytyä pääostokset tekemässä, jos jotain tarvii niin koukkaan sit muualta kyytiin. Kun on lidlin hintatasoon tottunut, tuntuu, että S ja K ovat BONUKSIENKIN jälkeen reilusti kalliimpia.

        Lidlissä asioin ruokakauppakerroista sen 70-80 %, muualla loput. Pyrin oikeastaan tämän loppuosan ostamaan kauppahalleista, tai paikallisilta leipoimoilta, kalastajilta tms. En sano, että kauppahallit olisivat halvimpia, mutta olen valmis maksamaan preemiota tiskillä tapahtuvat palvelusta.

        Enemmänkin toki ostaisin, mutta aina ei voi syödä kalaa.


    • Need more natrium

      Ihmiselimistö tarvitsee suolaa.

      Näitä suomalaisia suolattomuusopinkappaleita noudattamalla alkaa kärsiä natriumin puutostilasta. Itse kärsin siitä aikani, kunnes opin lisäämään suolaa jokseenkin kaikkeen mitä syön, ehkä marjakiisseleitä lukuunottamatta.

      • ei minunkaan suuhuni

        Niin tarvitsee mutta ei sitä tarvitse kilokaupalla tuputtaa, kuten noissa grillimaisterin grillimakkaroissa mitkä ovat saksasta kotoisin.


      • Lihaa vai jauhoa
        ei minunkaan suuhuni kirjoitti:

        Niin tarvitsee mutta ei sitä tarvitse kilokaupalla tuputtaa, kuten noissa grillimaisterin grillimakkaroissa mitkä ovat saksasta kotoisin.

        Tilastojen mukaan saksalaisten odotettavissa oleva elinikä on korkeampi kuin suomalaisten samoin kuin yleinen terveyden taso. Turha nillittää makkaraoista, joissa on ripaus suolaa ja jauhon asemasta lihaa.


      • Ja se siiitä
        Lihaa vai jauhoa kirjoitti:

        Tilastojen mukaan saksalaisten odotettavissa oleva elinikä on korkeampi kuin suomalaisten samoin kuin yleinen terveyden taso. Turha nillittää makkaraoista, joissa on ripaus suolaa ja jauhon asemasta lihaa.

        Nii just. Ja miks toi valittaa?
        Miksi ei mene muuhun kauppaan makkaraostoksille?
        Hirveä määrä on erilaista makkaraa tarjolla,
        ja kinkut päälle!

        Käsittääkseni eivät Poutun tekemät lihatuotteet ole mitään saksalaisia.


      • suolat erikseen
        Ja se siiitä kirjoitti:

        Nii just. Ja miks toi valittaa?
        Miksi ei mene muuhun kauppaan makkaraostoksille?
        Hirveä määrä on erilaista makkaraa tarjolla,
        ja kinkut päälle!

        Käsittääkseni eivät Poutun tekemät lihatuotteet ole mitään saksalaisia.

        Kuka se on poutun tuotteista edes maininnutkaan, aatun valinnassa oleva sakasalainen grillimaisterin grillimakkara on pakkausmerkintöjen mukaan saksalaista, siksi ehdottomasti liian suolaista.
        Ottakaa asioista selvää ennekuin alatte täällä pullikoimaan.

        Tämän tulevan kesän grillimakkarat on kotimaista alkuperää, ei kuitenkaan poutun!


      • suolaa suoliin
        suolat erikseen kirjoitti:

        Kuka se on poutun tuotteista edes maininnutkaan, aatun valinnassa oleva sakasalainen grillimaisterin grillimakkara on pakkausmerkintöjen mukaan saksalaista, siksi ehdottomasti liian suolaista.
        Ottakaa asioista selvää ennekuin alatte täällä pullikoimaan.

        Tämän tulevan kesän grillimakkarat on kotimaista alkuperää, ei kuitenkaan poutun!

        Aika samoissa noiden suolapitoisuudet kuitenkin pyörii.

        Atria Wilhelm 2.2%
        HK Camping 2.1%
        Atria Hiillos 2%
        Grillimaisteri grillimakkara 1.6% - 1.9% riippuen lajista
        Snellman Eetvartti 1.8%
        Snellman Iivari 1.8%
        Kabanossi 1.7%
        Atria Atrilli 1.7%
        Huiluntuhti 1.7%


      • eri_kansalainen
        suolat erikseen kirjoitti:

        Kuka se on poutun tuotteista edes maininnutkaan, aatun valinnassa oleva sakasalainen grillimaisterin grillimakkara on pakkausmerkintöjen mukaan saksalaista, siksi ehdottomasti liian suolaista.
        Ottakaa asioista selvää ennekuin alatte täällä pullikoimaan.

        Tämän tulevan kesän grillimakkarat on kotimaista alkuperää, ei kuitenkaan poutun!

        On se vain kumma, kuinka kansalliset asenteet ja kylmän sodan aikainen saksalaisvastaisuus (Neuvostoliiton mieleeksi) edelleen vaikuttavat jopa ostoskäyryyn asti.

        Primitiivistä, mutta tyypillistä teikäläilsille.


    • pilallaon

      Nykyään tunkevat kaikkiin makkaroihin sipulia peittämään pilaantumisen maun ja hajun. Ennen piti erikseen pyytää sipulimakkaraa, nykyään ei sipulitonta makkaraa juurikaan mistään löydä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe