Työntöä vai vetoa johdossa ?

Toisten rahoilla

Valtion johtavat poliitikot ovat vaihtumassa. Viimeisimpä selkeää työntöä pallilta on saanut kokea vasempaan laitaan itsensä liittänyt rouva ihminen. Josko tämän aavistaneena ja mahdollisen hallituksen kaatumisen väistämättä näköpiirissä näkevänä on myös ylin johto ilmoittanut hakevansa töitä Euroopasta. Varmaan niitä töitä Euroopasta löytyykin. Niin hyvin on jo monien vuosien ajan syydetty rahaa valtion kassasta muuhun Eurooppaan, että suhteet mahdollisiin tuleviin kolleegoihin on jo taattu veronmaksajien ja äänestäjien rahoilla. Eli oli se sitten työntöä tai vetoa. Ilman muuta on selvää, että karkuun ollaan lähdössä, ennenkuin äänestäjät huomaavat todellisuuden. Kesken jäi työ, mitään tuloksia ei tullut (päinvastoin). Mitä väliä yhteisellä edulla on verrattuna omaan etuun.

91

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanosin, että
      • Yep...

        Lässyttävät henkilöistä, eivät asioista.


      • Sama on
        Yep... kirjoitti:

        Lässyttävät henkilöistä, eivät asioista.

        Aivotonta lässytystä ja palstahäiriköintiä ja palstan tyhmennystä ketjun loppupään kommentointi, joillain vajakeilla on aivan liikaa vapaa-aikaa, ne pitäisi saada oikeisiin töihin.


    • Ottaa päähän

      Just näin. Karkuun vaan eu virkaan heti kun alkaa menee päin peetä.

    • Kyllästynyt

      Niin. Ja jos eivät pääse eu-virkaan niin ainaski maaherraks tai vastaavaks.

    • Koiran kusettaja

      On se mukava sitten rysselissä lueskella lehdestä kuinka suomessa kärvistellään verotaakan ja velkataakan alla. Hitto ottaa päähän tommoset epelit.

    • Markka takaisin

      Jos nyt valitaan joku euhun, niin heitentäänkö ne sieltä ulos, kun suomi eroaa eurosta?

    • Kissan kusettaja

      Kyllä sitä taas ollaan niin isänmaallisia, kun ollaan ehdolla vaaleissa. Vaan entäpä vaalien jälkeen. Sitten kiinnostaa lähinnä oma palkkio.

    • Maksan omat velkani

      Kreikkalaisille ei saa antaa mitään velkoja anteeksi. Tässä taas nähdään tätä äänten kalastelua ja tulevien eu kollegoiden hyväksyntää.

    • Markka takas

      Mulla on enemmän vetoa. Vaalesiisa äänestän kotiinpäin. Eu on nähty Suomen köyhtyminen on vain lisääntynyt sen aikana.

    • Lopetan kulutuksen

      Joo. Nyt näyttää taas ahdinko alkavan. Tai ei se koskaan poistunutkaan. Vallassa olleet poliitikot yrittivät valehdella toista viimeisen puolivuotta. Tilastot paljastivat eilen totuuden. Alamäkeen mennään. Kiitos nykyisten päättäjien.

    • Pahalta näyttää

      Näyttää siltä, että toista ollaan väkisin työntämässä euroopan virkaan ja toista muka vetämässä pääministeriksi. Välikappaleena on telakka. Ihan sama miten käy kumpikin on huono vaihtoehto, mihin sitten päätyvätkin.

    • Sivussaseisoja

      Se on jo ollut selvää vuodenvaihteesta asti ainaksi, että hallitus ei seuraavaa joulua nää. Tämä tietysti aiheuttaa pakopyrkimyksiä uusiin tehtäviin.

    • SulleMulle

      Vaalitenteissä kilpaa solvaavat toistensa saavutuksia tai asioita. Vaalien jälkeen ollaan taas kavereita ja jaetaan hyvät virat keskenään.

    • Devalvaatio takas

      Alamäki alkaa vaalien jälkeen oli sitten työntöä tai vetoa. Viimeistään syksyllä tippuu monenlaista pommia. Ensin vedetään pörssikurssit reilusti alas, sitten työnnetään suomi ulos euroopasta.

    • Hähää

      No niin toisille tuli työntöä ja toisille vetoa. Alkoi syiden selvittely, miksi pitää pakata kamat ja lähteä koti suomeen valitusvirsiä laulamaan. Ottaa varmaan pannuun, kun toiset menee ja itte ei pääse.

    • onko järkee vai...

      otsakkeen alle sopii mm tämä: Kun annetaan köyhille eläkeläislle esim indeksikorotuksia niin meitä Ihalaisen mukaan on 120 000 mutta kun nypitään köyhiltä elekeläisiltä ylimääräisinä veroina lisäuudistuksen lisämaksuja niin luku putosi 20 000.

    • Jätin äänestämättä

      Kirjoittaja toisten rahoilla on aivan oikeassa. Kohta se taas viimeistään nähdään. Huolet ja murheet voi unohtaa kun Brusselin kone on lähtenyt kentältä. Näytelmä Suomen edun varjelemisesta voi loppua, kun on saavutettu oma päämäärä.

    • Hölmölän asukki

      Toiset osaa pelin hienosti. Hyvä virka euroopasta kun on ensin mählätty oman maan asiat. Niin ja siinä kävi toisiaankin niin, että toisten rahoilla.

    • Lama syvenee

      Vahvasti rupeaa näyttämään siltä, että oli enemmän työntöä pois pääministerin pallilta kuin vetoa eurooppaan. Asia vaan monesti esitetään toisinpäin.

    • Työntäjä

      Toiset työntää, toiset vetää. Mieti kumpi oot.

    • Ei sumutettava

      Tää on hyvä juttu. Sossujen rouva työnnettiin ulos ei kuitenkaan eurooppaan, Kokkareiden herra saanoo, että vetoa on. Todellisuus on kuitenkin, että älyää lähteä, ennenkuin työnnetään pois pallilta ja ties minne.

    • Äänestäjä

      Hornet hölmöily näyttäsi johtavan pikemminkin työntöön pois suomesta.

    • Työntäjä

      Työnnetään vaan epäonnistuneet poliitikot eurooppaan. Eivätpä ole enää sotkemassa kotimaassa.

      • saan raivarin,

        Stubin iso äänimäärä taitaakin johtua siitä että hänet halutaan pois Suomesta.

        Ikävä kyllä EU;ssa päätetään nyt niin tärkeistä asioista että siellä
        nämä Suomen tuhoajat saavat aikaan todella pahaa jälkeä.

        Nyt pyritään liittovaltioon ja se tarkoittaa myös natoa,Suomi on kyllä kutsunut jo natojoukot maahamme isäntämaasopimuksella, se on käsittämätöntä, vaikka niinhän aikoinaan myös Aatu kutsuttiin,
        tänne, seuraukset tunnetaan.

        Lisäksi ollaan hyväksymässä TTIP-sopimus, se lopettaa vähänkin
        viennin ja työpaikat katoaa,
        saamme hormoonilihaa syödäksemme.

        Pankkiunioni,mitähän se tarkoittaa?
        ______________________________
        Liuta vaiettuja äänestyskäytöksiä julkaistiin. Ketkä mepit avustivat EU:n ja USA:n välistä TTIP-vapaakauppasopimusta paljastumasta? Katso myös mm. ketkä mepeistä ovat tukeneet rahan syytämistä Kreikan kautta Saksan pankeille tai vastustivat salaseurojen jäsenyyksien julkistamista.

        Uutisblogi: Arhi Kuittinen
        22.5.2014, Verkkomedia.org



        9 suomalaismeppiä vastusti TTIP-kauppasopimuksen paljastamista

        TTIP-sopimuksen paljastamista vastustivat nämä mepit:

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10709

        lukekaa koko litania.


    • Metkuilija

      Minä työnnän ruohonleiikuria. Toiset vetää kotiinpäin.

    • Syöksyvä Suomi

      Työntäjä vai vetäjä? Varmaa on kuitenkin nykyjohdon työntö syrjään. Niin surkeaa touhua se on ollut.

    • Juon toisten lasista

      Nyt se alkaa: Suomen ongelmat voi unohtaa. Ihana oma etu brysselissä odottaa.

    • Möhlääjät

      Työntäkää oikein kunnolla vanha johtokaksikko pois. Toivottavasti eivät pääse enää sotkemaan maan asioita.

    • Näin on

      Näyttää siltä, että olit oikeassa. Pelkkää eu-virkaa sitä on kärkytty koko ajan. Oman maan asiat on hoidettu hutiloiden. Tärkeää, että näyttää hyvältä eu:n silmissä ja eu kaverit tykkää. Jatko on siten varma, euroopan hommissa.

    • Välistävetäjä

      Oikeassa olet. Nyt on lämmin,, mutta kohta taas kylmä. Kyllä silloin tuntuu veto. Siksi olenkin menossa Brysseliin. Siellä on mukavampaa, eikä ainaista kitinää.

    • en äänestä

      Missä olitte, kun uutta perustuslakia tehtiin, joka astui voimaan 1.3.2012? Itse kun seuraan asioita, niin jaksaa nyppiä tämä jatkuva suunsoitto, kun todellisuudessa kansalaisilla ei ole mitään tietoa siitä, että missä Suomi menee ja kuinka se edes todellisuudessa makaa.

      ME OLEMME JO BRYSSELI! JA EIKÖ SILLOIN MEIDÄN POLIITIKOT ISTU UUDELLA EDUSKUNTALOLLA BRYSSELISSÄ?!

      Lue laki, jonka valtuuttamasi kansanedustaja on hyväksynyt!!!

      "Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävän toimivallan siirrosta Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle päätetään perustuslain 95 §:n 2 momentin nojalla kahden kolmasosan enemmistöllä. Toimivallan siirto on siten toteutettavissa perustuslaissa tähän tarkoitukseen osoitetussa menettelyssä eikä merkittävääkään toimivallan siirtoa enää pidetä poikkeuksena perustuslaista."

      http://lainkirjoittaja.finlex.fi/2-valtiojarjestyksen-perusteet/2-3/

      YMMÄRRÄTTEKÖ, ETTÄ MITÄ TARKOITTAA "MERKITTÄVÄKÄÄN TOIMIVALLAN SIIRTO"?

      Kiitos vaan kaikille äänestäjille. Ja ennen kaikkea perussuomalaisille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi kähmimällä protestiäänet laariinsa ja vetämällä vessanpöntöstä alas veteraanien veren ohella.

      • typerykset

        Edellä kirjoitetaan:

        "Eli oli se sitten työntöä tai vetoa. Ilman muuta on selvää, että karkuun ollaan lähdössä, ennenkuin äänestäjät huomaavat todellisuuden. Kesken jäi työ, mitään tuloksia ei tullut (päinvastoin). Mitä väliä yhteisellä edulla on verrattuna omaan etuun."

        Idiootit. He tekivät juuri sen mikä heille oli annettu tehtäväksi Suomen ulkopuolelta, ja kaikki muu oli teille sirkusta, että te typerykset, ette edes tajua mitä he tekevät.

        Joko ostitte - pehmolelujen ja torkkupeittojen lisäksi - kansanedustajillenne sellaiset pienet soittorasiakarusellit?


      • Kusetus ja kusettaja

        Kiitos kovasti tiedosta. En kuitenkaan kovan "henkisen taiston" jälkeen jaksa ottaa vastaan näin meitä moittivaa tyyliä. Ei se nyt haittaa, mutta meidän itsen pitää tajuta, että emme ole voineet tietää juonittelun taustaa, lakimuutoksia. Jos Kataisen kaikka mitä se puuhasi herätti hämärät epäilykset, en tiedä mikä siinä on, vaisto kai. Kun tyyppi on nyt siirtynyt Brysseliin, vaikka kuinka paljon puhuisi isänmasta, en usko mitään sanoja. Hän tulee nähtävästi edelleen jatkamaan samaa linjaa. Nykyinen pääkanisteri on aivan "kahjo" tässä samaisessa indoktrinaatio-politikoinnissaan. Olemme erittäin hyväksikäytettyjä, lähinnä uhreja itse.

        Teidän sen, että jotain valtiomuuosta niin vaan takaisin voi palauttaa, mutta voisimmeko ajatella, että surkea kohtalomme, on jotenkin vielä muotoutumassa. EU-liittovaltion ei siis kuitenkaan saisi tuosta laista huolimatta antaa tulla, koska sen jälkeen peli on aivan mahdoton kääntää. Eu-meppitouhu on inhaa.


      • pahoitteluni1
        Kusetus ja kusettaja kirjoitti:

        Kiitos kovasti tiedosta. En kuitenkaan kovan "henkisen taiston" jälkeen jaksa ottaa vastaan näin meitä moittivaa tyyliä. Ei se nyt haittaa, mutta meidän itsen pitää tajuta, että emme ole voineet tietää juonittelun taustaa, lakimuutoksia. Jos Kataisen kaikka mitä se puuhasi herätti hämärät epäilykset, en tiedä mikä siinä on, vaisto kai. Kun tyyppi on nyt siirtynyt Brysseliin, vaikka kuinka paljon puhuisi isänmasta, en usko mitään sanoja. Hän tulee nähtävästi edelleen jatkamaan samaa linjaa. Nykyinen pääkanisteri on aivan "kahjo" tässä samaisessa indoktrinaatio-politikoinnissaan. Olemme erittäin hyväksikäytettyjä, lähinnä uhreja itse.

        Teidän sen, että jotain valtiomuuosta niin vaan takaisin voi palauttaa, mutta voisimmeko ajatella, että surkea kohtalomme, on jotenkin vielä muotoutumassa. EU-liittovaltion ei siis kuitenkaan saisi tuosta laista huolimatta antaa tulla, koska sen jälkeen peli on aivan mahdoton kääntää. Eu-meppitouhu on inhaa.

        Ei ole EU-liittovaltiota, se on hämäystä. On EU-diktatuuri tällä hetkellä.

        "Kiitos kovasti tiedosta. En kuitenkaan kovan "henkisen taiston" jälkeen jaksa ottaa vastaan näin meitä moittivaa tyyliä. Olemme erittäin hyväksikäytettyjä, lähinnä uhreja itse."

        Kyllä, totta puhut, mutta kun kymmenen vuotta herättelee ja kuuntelee foliohattuhuutelua - samalla näkee kaiken turhuuden ja toivottomuuden ja kaiken vajoamisen - ja tarjolla on kyllä lukijalle asioista ihan silkkaa faktaa, jota koko ajan linkitän, niin saattaa välillä läikkyä ylitse, pahoittelen.


      • Ihan kypsä
        pahoitteluni1 kirjoitti:

        Ei ole EU-liittovaltiota, se on hämäystä. On EU-diktatuuri tällä hetkellä.

        "Kiitos kovasti tiedosta. En kuitenkaan kovan "henkisen taiston" jälkeen jaksa ottaa vastaan näin meitä moittivaa tyyliä. Olemme erittäin hyväksikäytettyjä, lähinnä uhreja itse."

        Kyllä, totta puhut, mutta kun kymmenen vuotta herättelee ja kuuntelee foliohattuhuutelua - samalla näkee kaiken turhuuden ja toivottomuuden ja kaiken vajoamisen - ja tarjolla on kyllä lukijalle asioista ihan silkkaa faktaa, jota koko ajan linkitän, niin saattaa välillä läikkyä ylitse, pahoittelen.

        Ok, niin on. Nyt on netti, jota voi supa vahtia. Teidän, koska näen heidän käynnit sivujen analyticsistä.

        Esim. kokoontumalla ilman nettikeskustelua ei oltaisi kauaa voitu oudot ihmiste keskenään keskustella. Jo kauan sitten naapurin ikkunasta joku näki, jos esim. nuoret kokoonuivat. Aina joku näkee, vaikka toisin luulee. Mitään koordinoitua ei olisi voinut tehdä, esim. yleisöluentoja ei puhettakaan (matkat, kyttäys, ei herätä, sitten aihekin ei aika kovin uskottava). Asiat ovat kehittyneet tämä arkisen kotimaisen politiikan ohessa, herra juonio on vetänyt teatteriaan.

        Tuolla linkissä eräs totesi, ettei niille olisi voinut mitään, niillähän miljoonilla palkatut akateemiset ihmiset tuottamassa tätä prosessia, jonka tähtäimenä on ollut yhdistää unioniksi maat.

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&t=11569&start=315

        Jos meillä olisi järjestäytyneitä ja myös työssäkäyvää poppulaa, kuten vaikka Saksassa, ehkä lehdistö olisi kirjoittanut. Mutta olen kuullut, että saksalaisista mielenosoituksistakaan ei ole läntisissä medioissa tietoa. Jenkit siirtyivät kai jotenkin ohjaksiin, kun brittien osuus on vähentynuyt "karja talous" sanomien talouslehdessä sanoo, että euroryhmässä istui ainakin kerran opama.

        Ei me mitenkään voida tietää millaiset pankkikuviot on velkojen takana, jota europorukka kierrättää. Merkelkin taitaa olla rahoilla nostettu, vapaamuurareiden "oikea käsi".

        Tämä kai etenee nyt ns. virallisesti ja media on pokkaa, että kaikki on kuten kuuluu ollakin. Me eletään 10 v. eteenpäin ja sub sitten on vanha jäärä ja istuu pomottamassa jossain vaiheessa prysselissä??


      • BanaaniOmenaSitruuna
        pahoitteluni1 kirjoitti:

        Ei ole EU-liittovaltiota, se on hämäystä. On EU-diktatuuri tällä hetkellä.

        "Kiitos kovasti tiedosta. En kuitenkaan kovan "henkisen taiston" jälkeen jaksa ottaa vastaan näin meitä moittivaa tyyliä. Olemme erittäin hyväksikäytettyjä, lähinnä uhreja itse."

        Kyllä, totta puhut, mutta kun kymmenen vuotta herättelee ja kuuntelee foliohattuhuutelua - samalla näkee kaiken turhuuden ja toivottomuuden ja kaiken vajoamisen - ja tarjolla on kyllä lukijalle asioista ihan silkkaa faktaa, jota koko ajan linkitän, niin saattaa välillä läikkyä ylitse, pahoittelen.

        Tiedän, mm. iltalehdestä oli pakko häipyä, kun ne ukon körrit valitteli vaan siitä, että on jotain mistä eivät tykänneet, syy ihan mikä tahansa. Jotkut ihan raivona, selvät puoluejaot.

        Ne eivät halunneet kuulla tosiasioita. Sehän on aika mielenkiintoista sinänsä, jos pääsee hakusanoilla jonkun juonen jujusta kiinni. Nyt laitoin tänne noita mafiaan littyviä linkkejä, joista sain hakusanat edellisiltä kommentoijilta. Olen myös lähes kymmen vuotta kyttäilyt, mutta alkaa mennä aivan överiksi, aloitin noin 2008 sen pankkiromahduksen aikoihin. On valtaisia juonia, itse ei tiedä muuta kuin uutistapahtumat. Loput joutuu arvailemaan.


    • istukaa alas

      Ja nyt tanan kele ne foliohatut pois päästä!

      Suomeksi tätä kutsutaan vallankaappaukseksi. Suomen "merkittävä toimivalta" on nyt siirretty ulkopuoliselle taholle - ei ole enää itsenäistä Suomea. Ja se taho, jolle nyt on siirretty tuo "merkittävä toimivalta" omistaa myös meidät. Ja tuo "merkittävä toimivalta" on taholla, joka ei ole demokraattinen, vaan diktatuuri.

      Tästä olen kirjoittanut taustat tänne ties mihinkä ketjuihin. Pääasia on kuitenkin se, että kaikki hajoaa sinne tänne, niin ettei kukaan taulapää suomalainen pysty kokoamaan enää niitä viimeisimpiäkään järjenrippeitään kokonaisuuden muodostamiseen.

      Samaisen perustuslain ohella tehtiin myös uusi valmiuslaki (entinen nimi poikkeustilalaki, älä lue wikipediasta, se on vanhaa tietoa, tehtiin 2 kk:n välillä eri lait, ensimmäinen siisti, jälkimmäinen ei, mutta ihmisille jätettiin olettama että tuo ensimmäinen on voimassa).

      Yksikin todellinen ryppyily teiltä pistää Suomessa olevat nopean toiminnan taisteluosastot liikkeelle, joiden toimintasäde on 6000 kilometriä Brysselistä ja toimenpidekäskynä rauhaan pakottaminen - sisältää myös kansalaisille tehdyn pakkotyölain. Kiitos tästä kuuluu sairaanhoitajille.

      Ja mikäli alkaa nyppimään kansanedustajat - vihdoinkin heräätte - he ovat jo vaatineet itselleen aseistetut vartija, luultavasti saaneetkin ne. Tai mikäli huomaatte lopulta mitä pääministerit puuhaa,niin tiedoksi, että heille/hänelle on hankittu jo 2011, erikoisturvavarustellut autot.

      Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja.

      • 600 lakia uusiksi

        Ja jos alkaa nyppimään päästä tämä herääminen ja tajuatte kohta, että mihin olette hyväuskoisuudessanne ja naiiviudessanne joutuneet, muistakaa uusi mielenterveyslaki ja laki, jossa jokainen lääkäri, myös kaikki keikkalääkärit, on velvoitettu ilmoittamaan poliisille JOKAISESTA VASTAANOTOLLE TULEVASTA POTILAASTA, joka valittaa mielenterveysongelmia.

        Muistakaa myös valmisteilla olevat niin jättimielisairaala kuin jättivankilakin - edellä mainittu Uudenmaan alueelle ja jälkimmäinen Pirkanmaalle.


      • korkea matematiikka
        600 lakia uusiksi kirjoitti:

        Ja jos alkaa nyppimään päästä tämä herääminen ja tajuatte kohta, että mihin olette hyväuskoisuudessanne ja naiiviudessanne joutuneet, muistakaa uusi mielenterveyslaki ja laki, jossa jokainen lääkäri, myös kaikki keikkalääkärit, on velvoitettu ilmoittamaan poliisille JOKAISESTA VASTAANOTOLLE TULEVASTA POTILAASTA, joka valittaa mielenterveysongelmia.

        Muistakaa myös valmisteilla olevat niin jättimielisairaala kuin jättivankilakin - edellä mainittu Uudenmaan alueelle ja jälkimmäinen Pirkanmaalle.

        Ja ihan oikeastiko te uskotte, että EU ja Venäjä on napit vastakkain Ukrainassa, kun molempien kädet on kyynärpäitä myöten samassa hillopurkissa?!

        EU pyytää Venäjältä euroapua

        Torstai 15.12.2011 klo 01.27

        EU toivoo Venäjältä apua euroalueen velkakriisiin. Asiasta neuvotellaan tänään EU:n ja Venäjän huippukokouksessa Brysselissä.

        Venäjä on aiemmin suunnitellut enintään kymmenen miljardin euron sijoittamista kriisirahastoihin tai tuen antamista Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n kautta. Kyse on myös Venäjän omasta edusta, koska sen valuuttavarannosta noin 40 prosenttia on euroissa.

        Presidentti Dmitri Medvedev tapaa EU:n presidentin Herman Van Rompuyn ja komission puheenjohtajan Jose Manuel Barroson.

        STT-REUTERS-AFP

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011121514949832_ul.shtml


      • Utelaisuus herää

        Tuli kommentistasi mieleen tämä keskustelu, jossa 'juhani' saattaisi ollakin 'juhana'? Valtion virkamiehet ja poliitikot haluavat sen vuoksi siirtää myös vallan eu-liittovaltiolle, että nämä kotoperäiset rahan ja vallan "tappelut" jäisivät pois poliitasta. Sopii hyvän virkamieskaartille joka on sdp-läisiä, joskin heissä on myös selviä vallan perässä hamuajia.

        Minäkin havaitsin sen, ettei mm. presidentin valtaoikeuksien poistamisen jälkeen vallanjakoon ole nimetty lain valvoaa elintä eikä sitä miten pääministeri tai hallitus voitaisiin erottaa rauhan aikana, jos he vetävät politiikkaa ulkovaltojen tahdon mukaan. Vanhasta, Kiviniemeä tai Kataista sekä rahojen jaossa kaikkien valtiovarainministereitä ei ole voitu mitenkään estää parlamentaristisesti, oppositio ei riitä äänimäärillä, eikä kukaan pysty erottamaan.

        Urpilainen avasi presidenttipelin?
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&start=0&tstart=0

        Sivu 4.
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&tstart=0&start=45


        "juhani 5.7.2014 14:59 vastaus nimelle: kronks

        > Eikös Terhon tarina ollut täyttä totta?
        > Eurovaaleilla oli merkitystä
        > liittovaltiokehityksessä, jonka Stubb
        > harhaanjohtavasti kiisti.

        Toivottavasti jokainen eurovaali vie Euroopan lähemmäksi yhä tiiviimpää yhteistyötä ja liittovaltiota.

        > Missäs päin Suomea todenpuhujat "puhuvat soopaa"?
        > Teillä päin, mutta missä?

        Soopapuhujat tunnistaa siitä, että he kutsuvat itseään todenpuhujiksi.

        > > Itse kannatan ehdottomasti eurooppalaista
        > > liittovaltiota.
        > Tarkoitat, että keinoja kaihtamatta

        Hyviä keinoja tulee aina käyttää."


        Sivu 5.
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&start=60&tstart=0

        "juhani 5.7.2014 18:36 vastaus nimelle: kronks

        > Sinähän varsinainen kieroilija olet. Tässähän oli
        > kyse siitä, että Stubb valehteli johtaen äänestäjiä
        > harhaan.

        Minä en vastaa Stubbin puheista.
        Itse en kieroile asiassa ollenkaan, vaan kerron selvästi kannattavani liittovaltiotavoitetta."


      • Infoa lisää
        korkea matematiikka kirjoitti:

        Ja ihan oikeastiko te uskotte, että EU ja Venäjä on napit vastakkain Ukrainassa, kun molempien kädet on kyynärpäitä myöten samassa hillopurkissa?!

        EU pyytää Venäjältä euroapua

        Torstai 15.12.2011 klo 01.27

        EU toivoo Venäjältä apua euroalueen velkakriisiin. Asiasta neuvotellaan tänään EU:n ja Venäjän huippukokouksessa Brysselissä.

        Venäjä on aiemmin suunnitellut enintään kymmenen miljardin euron sijoittamista kriisirahastoihin tai tuen antamista Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n kautta. Kyse on myös Venäjän omasta edusta, koska sen valuuttavarannosta noin 40 prosenttia on euroissa.

        Presidentti Dmitri Medvedev tapaa EU:n presidentin Herman Van Rompuyn ja komission puheenjohtajan Jose Manuel Barroson.

        STT-REUTERS-AFP

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011121514949832_ul.shtml

        Voitko avata ja kertoa mitä tuli mieleen, on ole tuosta Ukrainasta kovin perillä, enkä tunne EU:n ja Venäjän kytköspeliä.


      • Ennusmerkit kehnomma
        Utelaisuus herää kirjoitti:

        Tuli kommentistasi mieleen tämä keskustelu, jossa 'juhani' saattaisi ollakin 'juhana'? Valtion virkamiehet ja poliitikot haluavat sen vuoksi siirtää myös vallan eu-liittovaltiolle, että nämä kotoperäiset rahan ja vallan "tappelut" jäisivät pois poliitasta. Sopii hyvän virkamieskaartille joka on sdp-läisiä, joskin heissä on myös selviä vallan perässä hamuajia.

        Minäkin havaitsin sen, ettei mm. presidentin valtaoikeuksien poistamisen jälkeen vallanjakoon ole nimetty lain valvoaa elintä eikä sitä miten pääministeri tai hallitus voitaisiin erottaa rauhan aikana, jos he vetävät politiikkaa ulkovaltojen tahdon mukaan. Vanhasta, Kiviniemeä tai Kataista sekä rahojen jaossa kaikkien valtiovarainministereitä ei ole voitu mitenkään estää parlamentaristisesti, oppositio ei riitä äänimäärillä, eikä kukaan pysty erottamaan.

        Urpilainen avasi presidenttipelin?
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&start=0&tstart=0

        Sivu 4.
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&tstart=0&start=45


        "juhani 5.7.2014 14:59 vastaus nimelle: kronks

        > Eikös Terhon tarina ollut täyttä totta?
        > Eurovaaleilla oli merkitystä
        > liittovaltiokehityksessä, jonka Stubb
        > harhaanjohtavasti kiisti.

        Toivottavasti jokainen eurovaali vie Euroopan lähemmäksi yhä tiiviimpää yhteistyötä ja liittovaltiota.

        > Missäs päin Suomea todenpuhujat "puhuvat soopaa"?
        > Teillä päin, mutta missä?

        Soopapuhujat tunnistaa siitä, että he kutsuvat itseään todenpuhujiksi.

        > > Itse kannatan ehdottomasti eurooppalaista
        > > liittovaltiota.
        > Tarkoitat, että keinoja kaihtamatta

        Hyviä keinoja tulee aina käyttää."


        Sivu 5.
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=242022&start=60&tstart=0

        "juhani 5.7.2014 18:36 vastaus nimelle: kronks

        > Sinähän varsinainen kieroilija olet. Tässähän oli
        > kyse siitä, että Stubb valehteli johtaen äänestäjiä
        > harhaan.

        Minä en vastaa Stubbin puheista.
        Itse en kieroile asiassa ollenkaan, vaan kerron selvästi kannattavani liittovaltiotavoitetta."

        Jos sdp:n virkamiehet elävät "lintukotomaisessa" eu-liittovaltiotunnelmassa, se on erehdys ja paha sellainen.

        Italia => mafia
        Ranska => korruption Afrikan valtiot, entinen siirtomaa
        Kreikka => ties mitä, Draghi vääristänyt tilastot tms?
        Espanja => huumeet, Gibraltar, Afrikka, mafia, jalkapallo
        Itä-Euroopan maat => itämafia vastaan nato-fanit.

        Toisin sanoen, kahta kauhempaa on edessä ja siitä maksetaan omat varallisuudet mafioisoille, mm. Chiraqin korruptio-syyte koskee ehkä n. 20miljoonaa euroa?


      • Kysymysljgf
        600 lakia uusiksi kirjoitti:

        Ja jos alkaa nyppimään päästä tämä herääminen ja tajuatte kohta, että mihin olette hyväuskoisuudessanne ja naiiviudessanne joutuneet, muistakaa uusi mielenterveyslaki ja laki, jossa jokainen lääkäri, myös kaikki keikkalääkärit, on velvoitettu ilmoittamaan poliisille JOKAISESTA VASTAANOTOLLE TULEVASTA POTILAASTA, joka valittaa mielenterveysongelmia.

        Muistakaa myös valmisteilla olevat niin jättimielisairaala kuin jättivankilakin - edellä mainittu Uudenmaan alueelle ja jälkimmäinen Pirkanmaalle.

        Onko mistä hallituksesta lukien?


      • Muuttolinnut lähtee

        "Samaisen perustuslain ohella tehtiin myös uusi valmiuslaki (entinen nimi poikkeustilalaki, älä lue wikipediasta, se on vanhaa tietoa, tehtiin 2 kk:n välillä eri lait, ensimmäinen siisti, jälkimmäinen ei, mutta ihmisille jätettiin olettama että tuo ensimmäinen on voimassa).

        Yksikin todellinen ryppyily teiltä pistää Suomessa olevat nopean toiminnan taisteluosastot liikkeelle, joiden toimintasäde on 6000 kilometriä Brysselistä ja toimenpidekäskynä rauhaan pakottaminen - sisältää myös kansalaisille tehdyn pakkotyölain. Kiitos tästä kuuluu sairaanhoitajille.

        Ja mikäli alkaa nyppimään kansanedustajat - vihdoinkin heräätte - he ovat jo vaatineet itselleen aseistetut vartija, luultavasti saaneetkin ne. Tai mikäli huomaatte lopulta mitä pääministerit puuhaa,niin tiedoksi, että heille/hänelle on hankittu jo 2011, erikoisturvavarustellut autot.

        Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja. "

        Onko missään keskusteltu talven 2008-2009 jne. tapauksista? Onko ennusteita miten "sukellusvene" tulee toimimaan?

        Ne kok-nuoret ovat nyt paatostamassa mm. taloussanomissa, aikaisemmin iltalehdessä, eli pian ei jää mitään saittia, missä voi keskustella. No, jos saavat duuneja, eivät sitten ehdi tänne hölöttämään.

        Jos maasta lähtö ei olisi raukkis-teko, kyllä nyt pitäisi ottaa ja häippästä koko lopuksi elämäkseen pois. Ulkomaille muuttoa on valmisteltava kauan etukäteen, mutta onpahan hieman vaikeaa.


      • Big-eurooppa
        Infoa lisää kirjoitti:

        Voitko avata ja kertoa mitä tuli mieleen, on ole tuosta Ukrainasta kovin perillä, enkä tunne EU:n ja Venäjän kytköspeliä.

        Kysehän on EPP-puolueen historiankirjoituksesta, jossa he sanovat, että Neuvotoliiton kaataminen oli välttämätöntä BIG-Euroopan luomiseksi, jossa sitten yhtyvät Venäjä ja Euroopan Unioni.

        Näiden neuvottelujen, joita on ollut Katainen mm. Helsingissä johtamassa, viimeisiä vaiheita käytiin juuri ennen Ukrainan kriisiä.

        Huom. tässä ei puhuta EU-Russiasta, vaan Russia-EU:sta. Käyttämällä jälkimmäistä muoto googletukseen, niin löytyy tietoa.

        Tähän vielä: ex-ulkoministeri, nykyinen pääministeri Alexander Stubb on EU-komission italialaisen Romano Prodin (on KGB:n miehiä) poliittinen neuvonantaja.


      • "työpaikkakiusaus"
        Kysymysljgf kirjoitti:

        Onko mistä hallituksesta lukien?

        Itse olen myös miettinyt näitä ajankohtia, ja ehkä ainoan vihjeen antaa/olen löytänyt suojelupoliisin ylitarkastaja Mikkola sanoista, että 90-luvun puolivälistä alkaen supossa on eletty pelon ilmapiirissä ja ihmisiä on "häivytetty olemattomiin".


      • taustatietoja
        Muuttolinnut lähtee kirjoitti:

        "Samaisen perustuslain ohella tehtiin myös uusi valmiuslaki (entinen nimi poikkeustilalaki, älä lue wikipediasta, se on vanhaa tietoa, tehtiin 2 kk:n välillä eri lait, ensimmäinen siisti, jälkimmäinen ei, mutta ihmisille jätettiin olettama että tuo ensimmäinen on voimassa).

        Yksikin todellinen ryppyily teiltä pistää Suomessa olevat nopean toiminnan taisteluosastot liikkeelle, joiden toimintasäde on 6000 kilometriä Brysselistä ja toimenpidekäskynä rauhaan pakottaminen - sisältää myös kansalaisille tehdyn pakkotyölain. Kiitos tästä kuuluu sairaanhoitajille.

        Ja mikäli alkaa nyppimään kansanedustajat - vihdoinkin heräätte - he ovat jo vaatineet itselleen aseistetut vartija, luultavasti saaneetkin ne. Tai mikäli huomaatte lopulta mitä pääministerit puuhaa,niin tiedoksi, että heille/hänelle on hankittu jo 2011, erikoisturvavarustellut autot.

        Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja. "

        Onko missään keskusteltu talven 2008-2009 jne. tapauksista? Onko ennusteita miten "sukellusvene" tulee toimimaan?

        Ne kok-nuoret ovat nyt paatostamassa mm. taloussanomissa, aikaisemmin iltalehdessä, eli pian ei jää mitään saittia, missä voi keskustella. No, jos saavat duuneja, eivät sitten ehdi tänne hölöttämään.

        Jos maasta lähtö ei olisi raukkis-teko, kyllä nyt pitäisi ottaa ja häippästä koko lopuksi elämäkseen pois. Ulkomaille muuttoa on valmisteltava kauan etukäteen, mutta onpahan hieman vaikeaa.

        Sinne jonnekin edelle - rahaa käytetään aseena, mutta ideologia on tärkeä, EPP kertoo olleensa Latinalaisessa Amerikassa maanpaossa toisen maailmansodan aikana. Toisalta löysin tekstin, että se ryhmä, joka joutui pakenemaan Euroopasta toisen maailmansodan aikana Latinalaiseen Amerikkaan oli Hitlerille hävinnyt vasemmistosiiven kansallissosialismi. Hitler itse oli oikeistosiiven kansallissosialisti.

        EU-komission puheenjohtaja Manuel Barroso (EPP) on Portugalin vallankumouksen kommunistisen maolaissiiven sissijohtaja 70-luvulta ja samoin EPP:n Angela Merkel on vahva Itä-Saksan kommunistikasvatti.


      • pikatietoa
        Ennusmerkit kehnomma kirjoitti:

        Jos sdp:n virkamiehet elävät "lintukotomaisessa" eu-liittovaltiotunnelmassa, se on erehdys ja paha sellainen.

        Italia => mafia
        Ranska => korruption Afrikan valtiot, entinen siirtomaa
        Kreikka => ties mitä, Draghi vääristänyt tilastot tms?
        Espanja => huumeet, Gibraltar, Afrikka, mafia, jalkapallo
        Itä-Euroopan maat => itämafia vastaan nato-fanit.

        Toisin sanoen, kahta kauhempaa on edessä ja siitä maksetaan omat varallisuudet mafioisoille, mm. Chiraqin korruptio-syyte koskee ehkä n. 20miljoonaa euroa?

        Juuri näin, mutta jotain myös tapahtuu, valitettavasti tekstit ovat espanjankielisiä ja kertovat jättimäisestä 2800 miljoonan euron - Espanjan suurimmasta huijauskesta - liittyen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jossa on 16 erillistä haaraa; murhat, palkkamurhat, kiristäminen, rahanpesu, sieppaukset, seksibisnes, ihmiskauppa, huumesalakuljetus. Tuomittiin turkulainen pariskunta (Voutilainen) ja tuo 2800 liittyy näihin rakennusasioiden kautta plus Espanjan etsityimpään rikolliseen Llorcaan ja Aki Kujalaan, ja tästä tulee sitten italiakytkös (Protani). Suomalaiset ovat nyt askarrelleet oikein jättimittavasti. Syytä olettaa, että systeemin rahanpesukone oli nimeltään Wincapita, joka aloitti siis alunperin Giiglubina Virosta.


      • Tietooo

        "Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja."

        Onko Iltalehti laittanut näistä tapauksista uutisia?


      • SotkuaSotkua
        Tietooo kirjoitti:

        "Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja."

        Onko Iltalehti laittanut näistä tapauksista uutisia?

        Mietin tuota, että mieten otti niin henkilökohtaisesti? Pitäisi nyt pystyä jotenkin yhdistämään jossain vaiheessa poliittiset vaikuttajat ja noiden ihmisten työssäoloaika.

        Onko mitään tietoa, oliko entinen sis as minist kanslaipäällikkö poliittisesti ohjastettu KGP:hen tai läntiseen tms.? Ihmeellinen pakkomielle maahanmuutosta jo 1990-luvun lehtihaastatteluissa.


      • Uutisia hakemalla
        Tietooo kirjoitti:

        "Ne jotka tiesivät asiasta, ovat tehneet "itsemurhan" jo talvella 2008-2009 - mm. Supon päällikkö, poliisiylijohtaja ja poliisiylitarkastaja sekä kaksi valtioneuvoston autonkuljettajaa plus lukematon määrä rivipoliiseja."

        Onko Iltalehti laittanut näistä tapauksista uutisia?

        Supon ex-päällikkö Seppo Nevala on kuollut
        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Supon ex-päällikkö Seppo Nevala on kuollut

        5.12.2008 13:44 | Päivitetty: 5.12.2008 14:25
        Tuomo Pietiläinen
        Helsingin Sanomat
        Pentti Nissinen

        Seppo Nevala

        Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Nevala kuoli torstaina kotonaan sairaskohtaukseen. Yli kymmenen vuotta Supon päällikkönä työskennellyt Nevala oli kuollessaan 61-vuotias.

        Helsingin Sanomien tietojen mukaan kuolinsyyksi epäillään äkillistä aivoverenvuotoa tai sydänkohtausta. Hän kuoli kotonaan Järvenpäässä torstaina illalla, kun hän oli kiivennyt omakotitalon toiseen kerrokseen.

        Nevala työskenteli Supon päällikkönä 1996-2007. Sitä ennen hän oli muun muassa sisäministeriön poliisijohtaja ja suojelupoliisin apulaispäällikkö.
        Lisää aiheesta:

        Supon mies vuodesta 1978 5.12.2008

        Ex-poliisiylijohtaja kuollut
        Uusi Suomi - STT
        Luotu:
        12.2.2009 21:37
        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/50034-poliisin-kohujohtaja-kuollut
        Kotimaa

        Entinen poliisiylijohtaja Markku Salminen on kuollut. Asian vahvisti Helsingin Sanomille poliisi. Salminen oli kuollessaan 61-vuotias.

        Poliisin mukaan Salminen kuoli kotonaan todennäköisesti sairauskohtaukseen.

        Salminen toimi poliisiylijohtajana vuosina 2003–2008. Hän jäi sairaseläkkeelle elokuussa viime kevään julkisuusryöpytyksen jälkeen, kun kävi ilmi, että hän oli käyttänyt virka-autoa kuljettajineen perustyömatkoillaan kotinsa ja työpaikkansa välillä.

        Salminen jäi viime lokakuussa jälleen kohun keskelle, kun hän kärähti


      • Joo..jooohooo
        taustatietoja kirjoitti:

        Sinne jonnekin edelle - rahaa käytetään aseena, mutta ideologia on tärkeä, EPP kertoo olleensa Latinalaisessa Amerikassa maanpaossa toisen maailmansodan aikana. Toisalta löysin tekstin, että se ryhmä, joka joutui pakenemaan Euroopasta toisen maailmansodan aikana Latinalaiseen Amerikkaan oli Hitlerille hävinnyt vasemmistosiiven kansallissosialismi. Hitler itse oli oikeistosiiven kansallissosialisti.

        EU-komission puheenjohtaja Manuel Barroso (EPP) on Portugalin vallankumouksen kommunistisen maolaissiiven sissijohtaja 70-luvulta ja samoin EPP:n Angela Merkel on vahva Itä-Saksan kommunistikasvatti.

        Ihminen tietysti vanhetessaan seestyy ja elintaso on paljon korkeampi kuin 70-luvulla, mutta aika vakuuttavalta näytää :).


      • ----HIfiovruab
        600 lakia uusiksi kirjoitti:

        Ja jos alkaa nyppimään päästä tämä herääminen ja tajuatte kohta, että mihin olette hyväuskoisuudessanne ja naiiviudessanne joutuneet, muistakaa uusi mielenterveyslaki ja laki, jossa jokainen lääkäri, myös kaikki keikkalääkärit, on velvoitettu ilmoittamaan poliisille JOKAISESTA VASTAANOTOLLE TULEVASTA POTILAASTA, joka valittaa mielenterveysongelmia.

        Muistakaa myös valmisteilla olevat niin jättimielisairaala kuin jättivankilakin - edellä mainittu Uudenmaan alueelle ja jälkimmäinen Pirkanmaalle.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/’Ndrangheta

        http://www.spiegel.de/international/europe/encounters-with-the-calabrian-mafia-inside-the-world-of-the-ndrangheta-a-806233.html

        Cyprus & bailouts?

        http://cyprus-mail.com/2014/02/11/italy-and-us-police-crack-big-mafia-drug-ring/

        Russia-EU
        https://www.google.com/search?q=Russia-EU&ie=UTF-8

        https://www.google.com/search?q=Romano Prodin KGP&ie=UTF-8#q=Romano Prodi KGP


      • Uutisia täälläkin
        pikatietoa kirjoitti:

        Juuri näin, mutta jotain myös tapahtuu, valitettavasti tekstit ovat espanjankielisiä ja kertovat jättimäisestä 2800 miljoonan euron - Espanjan suurimmasta huijauskesta - liittyen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jossa on 16 erillistä haaraa; murhat, palkkamurhat, kiristäminen, rahanpesu, sieppaukset, seksibisnes, ihmiskauppa, huumesalakuljetus. Tuomittiin turkulainen pariskunta (Voutilainen) ja tuo 2800 liittyy näihin rakennusasioiden kautta plus Espanjan etsityimpään rikolliseen Llorcaan ja Aki Kujalaan, ja tästä tulee sitten italiakytkös (Protani). Suomalaiset ovat nyt askarrelleet oikein jättimittavasti. Syytä olettaa, että systeemin rahanpesukone oli nimeltään Wincapita, joka aloitti siis alunperin Giiglubina Virosta.

        Ulkomaat 17.7.2007 klo 1:23 | päivitetty 24.5.2012 klo 0:49
        Tärkeä mafiajohtaja pidätetty Italiassa
        http://yle.fi/uutiset/tarkea_mafiajohtaja_pidatetty_italiassa/5794526

        A mafia family feud spills over
        Last Updated: Thursday, 16 August 2007
        BBC News website
        http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6949274.stm

        Mafian rahanpesussa yli miljardin epäillään kulkeneen Suomen kautta
        26.2.2010 5:00
        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Mafian rahanpesussa yli miljardin epäillään kulkeneen Suomen kautta/

        Calabrian mafia kasvoi globaaliksi huumejärjestöksi
        Tiistai 9.3.2010 klo 10.47
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010030911265502_ul.shtml

        Italia ja Saksa iskivät "mafian ytimeen"
        Tiistai 8.3.2011 klo 20.03
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011030813325469_ul.shtml


      • jfoepapvnpvnbp
        pikatietoa kirjoitti:

        Juuri näin, mutta jotain myös tapahtuu, valitettavasti tekstit ovat espanjankielisiä ja kertovat jättimäisestä 2800 miljoonan euron - Espanjan suurimmasta huijauskesta - liittyen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jossa on 16 erillistä haaraa; murhat, palkkamurhat, kiristäminen, rahanpesu, sieppaukset, seksibisnes, ihmiskauppa, huumesalakuljetus. Tuomittiin turkulainen pariskunta (Voutilainen) ja tuo 2800 liittyy näihin rakennusasioiden kautta plus Espanjan etsityimpään rikolliseen Llorcaan ja Aki Kujalaan, ja tästä tulee sitten italiakytkös (Protani). Suomalaiset ovat nyt askarrelleet oikein jättimittavasti. Syytä olettaa, että systeemin rahanpesukone oli nimeltään Wincapita, joka aloitti siis alunperin Giiglubina Virosta.

        Mayor estafa de € 2,8 mil millones de España
        https://www.google.com/search?q=Mayor estafa de € 2,8 mil millones de España&ie=UTF-8

        Spain's biggest scam of 2.8 billion euros
        https://www.google.com/search?q=Spain's biggest scam of 2.8 billion euros&ie=UTF-8

        Notable Ponzi schemes
        http://cuentameuncuento.blogspot.fi/2009/05/notable-ponzi-schemes.html

        "November 2008: The Kyiv Post reported on November 26th 2008 that American citizen Robert Fletcher (Robert T. Fletcher III; aka "Rob") was arrested by the the SBU (Ukraine State Police) after being accused by Ukrainian investors of running a ponzi scheme and associated pyramid scam netting $20 Million USD (Kyiv Post also reports that some estimates are as high as $150M USD).

        In December 2008, former chairman of the NASDAQ Stock Market, Bernard Madoff, was arrested and charged with a single count of securities fraud, but one which "may rank among the biggest frauds ever" totaling "$50 billion of fraudulent losses" becoming the biggest Ponzi scam in history.

        **
        Currently (May 2008) the Finnish National Bureau of Investigation is investigating a long running scheme where possibly over 10,000 people could have lost up to €100 million investing in WinCapita's WinClub "investment club", supposedly a currency trading scheme. Investigators now say they have found no evidence that WinCapita ever engaged in any legitimate currency trading at all."

        List of Ponzi schemes
        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ponzi_schemes


      • LGRW%/")BCG
        Big-eurooppa kirjoitti:

        Kysehän on EPP-puolueen historiankirjoituksesta, jossa he sanovat, että Neuvotoliiton kaataminen oli välttämätöntä BIG-Euroopan luomiseksi, jossa sitten yhtyvät Venäjä ja Euroopan Unioni.

        Näiden neuvottelujen, joita on ollut Katainen mm. Helsingissä johtamassa, viimeisiä vaiheita käytiin juuri ennen Ukrainan kriisiä.

        Huom. tässä ei puhuta EU-Russiasta, vaan Russia-EU:sta. Käyttämällä jälkimmäistä muoto googletukseen, niin löytyy tietoa.

        Tähän vielä: ex-ulkoministeri, nykyinen pääministeri Alexander Stubb on EU-komission italialaisen Romano Prodin (on KGB:n miehiä) poliittinen neuvonantaja.

        EPP Big-Europa

        Laaja keskustelu
        http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=14&t=8512&start=1215

        Crimean crisis negotiations Helsinki
        https://www.google.com/search?q=helsinki ukraina crises negotiations&ie=UTF-8#q=Crimean crisis negotiations helsinki

        Ukrainan kriisi helsinki
        https://www.google.com/search?q=Ukrainan kriisi helsinki&ie=UTF-8

        http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/

        Separatistien vetäytyminen ihmetyttää Ukrainassa
        Sunnuntai 6.7.2014 klo 15.21
        http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014070618466547_uk.shtml

        "Pelkkää bisnestä"
        Maanantai 7.7.2014 klo 08.46
        http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014070718468346_uk.shtml

        "Liikemies "Dimitrin" mukaan Donetskin itsenäisyyssodan taustalla ovat Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia lähellä olevat liikemiehet.
        **

        Yhteys Putiniin

        Slovjanskin ja Kramatorskin kapinalliskaupungeista lauantaina kiireellä paenneiden taistelijoiden kulkuneuvot olivat sunnuntaina Donetskissa parkissa Ukrainan tiedustelupalvelu SBU:lta vallatun betonikolossin ympärillä. Kaikki muut talon lähellä sijaitsevat kaupat olivat kiinni, mutta yksi kalliin ja yläluokkaisen näköinen kauppa oli auki vain 200 metrin päässä SBU:n päämajasta.

        - Kaupan omistaa ex-presidentti Viktor Janukovitshin vanhin poika. Kaikki kaupan tavarat on salakuljetettu Ukrainaan eikä niistä ole maksettu mitään tulleja tai veroja, liikemies hymähtää laittaessaan ostoksiaan ostoshihnalle.

        Donetskissa hyvin tunnettu liikemies ei halua esiintyä Iltalehden artikkelissa oikealla nimellään tai poseerata valokuvissa, koska "se haittaisi hänen bisneksiään". Kutsutaan häntä siis vaikka "Dimitriksi", mikä on hyvin kaukana hänen oikeasta nimestään.

        "Dimitrillä" on hyvin nihilistinen näkemys Itä-Ukrainan konfliktin perimmäisistä syistä.

        - Kyse on bisneksestä - rahasta.

        Hän kertoo Moskovassa vaikuttavan - ja todellakin vaikutusvaltaisen - liikemiesryhmän taistelevan ukrainalaisista liiketoimistaan.

        - Heillä on oma veljeskuntansa, jonka jäsenet ovat Donetskin alueella syntyneitä ja täällä kasvaneita liikemiehiä, jotka asuvat nykyään Venäjällä. Heillä on hyvät yhteydet Kremliin.

        "Dimitri" ei suoraan syytä Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia veljeskunnan tavoitteiden tukemisesta, mutta vihjaa siihen suuntaan.

        - Veljeskunnalla on Moskovassa todella paljon vaikutusvaltaa. Ja rahaa. Ja Putinillekin on asiasta hyötyä.

        Miehen mukaan moskovalainen veljeskunta tukeekin Donetskin kansantasavallan taistelijoita huomattavilla rahasummilla, joilla joukot pystyvät hankkimaan aseita ja muita taistelutarvikkeita.

        - Heidän etunsa on, että Itä-Ukraina pysyy heidän vaikutusvallassaan. He haluavat suojata bisneksiään.

        "Dimitrillä" on varsin kuiva näkemys Donetskin kansantasavallan riveissä taistelevista sotilaista.

        - He luulevat taistelevansa jalon asian, Itä-Ukrainan itsenäisyyden, puolesta. Mutta totuus on, että viattomat kuolevat kun bisnesmiehet tekevät bisnestä.

        "Dimitri" sanoo, että separatistien joukossa on aidosti idealistisia kansallismielisiä, jotka taistelevat Donetskin ja Luhanskin alueiden autonomian puolesta.

        - Onkin harmi, että tyhmiä johdetaan harhaan. Ja sanon "tyhmiä" kaikella rakkaudella heitä kohtaan. Heille ei vain kerrota totuutta.

        Liikemiehen mukaan moskovalainen veljeskunta ei halua Itä-Ukrainalle täyttä itsenäisyyttä.

        - He haluavat rusinat pullasta: autonomiaa niin pitkälle kuin se on mahdollista, mutta myös toimivat välit EU:n kanssa.

        Läheltä kuuluu laukauksia, tykistötulta ja räjähdyksiä, kun separatistit sekä Ukrainan armeija taistelevat Donetskin lentokentän hallinnasta.

        - Tähän on jo tottunut… "


      • lisää linkkejä
        jfoepapvnpvnbp kirjoitti:

        Mayor estafa de € 2,8 mil millones de España
        https://www.google.com/search?q=Mayor estafa de € 2,8 mil millones de España&ie=UTF-8

        Spain's biggest scam of 2.8 billion euros
        https://www.google.com/search?q=Spain's biggest scam of 2.8 billion euros&ie=UTF-8

        Notable Ponzi schemes
        http://cuentameuncuento.blogspot.fi/2009/05/notable-ponzi-schemes.html

        "November 2008: The Kyiv Post reported on November 26th 2008 that American citizen Robert Fletcher (Robert T. Fletcher III; aka "Rob") was arrested by the the SBU (Ukraine State Police) after being accused by Ukrainian investors of running a ponzi scheme and associated pyramid scam netting $20 Million USD (Kyiv Post also reports that some estimates are as high as $150M USD).

        In December 2008, former chairman of the NASDAQ Stock Market, Bernard Madoff, was arrested and charged with a single count of securities fraud, but one which "may rank among the biggest frauds ever" totaling "$50 billion of fraudulent losses" becoming the biggest Ponzi scam in history.

        **
        Currently (May 2008) the Finnish National Bureau of Investigation is investigating a long running scheme where possibly over 10,000 people could have lost up to €100 million investing in WinCapita's WinClub "investment club", supposedly a currency trading scheme. Investigators now say they have found no evidence that WinCapita ever engaged in any legitimate currency trading at all."

        List of Ponzi schemes
        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ponzi_schemes

        Et saanut ilmeisesti osumaa tähän:

        "Se le conoce como Llorca. No es un hombre violento. Es un personaje de cuello blanco que hace trajes a medida para un público selecto: narcotraficantes, delincuentes internacionales, traficantes de armas, quizá el ex dictador Milosevic. Para la policía española, Llorca es un mago de las finanzas, un experto capaz de darle un aspecto honorable al dinero negro. El suyo era un trabajo limpio para gente sucia hasta que descubrió un buen día el mecanismo para convertir papelitos de colores (sellos) en algo parecido al papel moneda. Eso fue Fórum Filatélico: un banco en sus manos. Desde entonces, en su expediente hay víctimas (cerca de 400.000 pequeños ahorradores) y la mayor estafa conocida en España, estimada por la Fiscalía Anticorrupción en 2.800 millones de euros.

        ......

        través de Fórum Filatélico creó sociedades como Grupo Unido de Proyectos y Operaciones, SA, dedicada al sector inmobiliario. Suelo, cemento y Marbella, el cóctel perfecto. Crea sociedades como Marbesquare, SL, y Marbepurple, SL, que le permiten hacer un proceso ficticio de compras y ventas de fincas para obtener un beneficio que recaiga en la misma persona (caso Ballena Blanca) y beneficiar a dos de sus clientes, el narcotraficante italiano Luigi Protani y el defraudador finlandés Aki Kujala."

        http://elpais.com/diario/2010/09/19/domingo/1284868355_850215.html


      • lisää linkityksiä
        lisää linkkejä kirjoitti:

        Et saanut ilmeisesti osumaa tähän:

        "Se le conoce como Llorca. No es un hombre violento. Es un personaje de cuello blanco que hace trajes a medida para un público selecto: narcotraficantes, delincuentes internacionales, traficantes de armas, quizá el ex dictador Milosevic. Para la policía española, Llorca es un mago de las finanzas, un experto capaz de darle un aspecto honorable al dinero negro. El suyo era un trabajo limpio para gente sucia hasta que descubrió un buen día el mecanismo para convertir papelitos de colores (sellos) en algo parecido al papel moneda. Eso fue Fórum Filatélico: un banco en sus manos. Desde entonces, en su expediente hay víctimas (cerca de 400.000 pequeños ahorradores) y la mayor estafa conocida en España, estimada por la Fiscalía Anticorrupción en 2.800 millones de euros.

        ......

        través de Fórum Filatélico creó sociedades como Grupo Unido de Proyectos y Operaciones, SA, dedicada al sector inmobiliario. Suelo, cemento y Marbella, el cóctel perfecto. Crea sociedades como Marbesquare, SL, y Marbepurple, SL, que le permiten hacer un proceso ficticio de compras y ventas de fincas para obtener un beneficio que recaiga en la misma persona (caso Ballena Blanca) y beneficiar a dos de sus clientes, el narcotraficante italiano Luigi Protani y el defraudador finlandés Aki Kujala."

        http://elpais.com/diario/2010/09/19/domingo/1284868355_850215.html

        Tai tähän.

        http://www.vanitatis.elconfidencial.com/noticias/2012/01/23/putin-se-muda-al-bunker-del-lujo-marbelli--17327/

        "Allí vivía uno de los lideres iraníes mas importantes de su país, uno de los hombres fuertes de José Manuel Carlos Llorca, Aki Kujala, que estuvo imputado en el caso Ballena Blanca, y que se ha mudado a Finlandia. Quien sí permanece es el empresario británico Sean Woodhall, condenado en el Reino Unido por un fraude relacionado con las ventas de automóviles. Ahora con Vladimir Putin llegará de nuevo el emblema del Oso Blanco y correrá el vodka en timbas de rublos de oro. Batista, después de Bahía de Cochinos, vino a desterrarse a las aguas de Marbella. Putin, tal vez, solo busque otro reducto donde seguir reinando."

        http://www.vanitatis.elconfidencial.com/noticias/2012/01/23/putin-se-muda-al-bunker-del-lujo-marbelli--17327/

        Tai tämä:

        http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Wikileaks Venäjä on mafiavaltio/1135262070630


      • Jatketaan.....
        lisää linkkejä kirjoitti:

        Et saanut ilmeisesti osumaa tähän:

        "Se le conoce como Llorca. No es un hombre violento. Es un personaje de cuello blanco que hace trajes a medida para un público selecto: narcotraficantes, delincuentes internacionales, traficantes de armas, quizá el ex dictador Milosevic. Para la policía española, Llorca es un mago de las finanzas, un experto capaz de darle un aspecto honorable al dinero negro. El suyo era un trabajo limpio para gente sucia hasta que descubrió un buen día el mecanismo para convertir papelitos de colores (sellos) en algo parecido al papel moneda. Eso fue Fórum Filatélico: un banco en sus manos. Desde entonces, en su expediente hay víctimas (cerca de 400.000 pequeños ahorradores) y la mayor estafa conocida en España, estimada por la Fiscalía Anticorrupción en 2.800 millones de euros.

        ......

        través de Fórum Filatélico creó sociedades como Grupo Unido de Proyectos y Operaciones, SA, dedicada al sector inmobiliario. Suelo, cemento y Marbella, el cóctel perfecto. Crea sociedades como Marbesquare, SL, y Marbepurple, SL, que le permiten hacer un proceso ficticio de compras y ventas de fincas para obtener un beneficio que recaiga en la misma persona (caso Ballena Blanca) y beneficiar a dos de sus clientes, el narcotraficante italiano Luigi Protani y el defraudador finlandés Aki Kujala."

        http://elpais.com/diario/2010/09/19/domingo/1284868355_850215.html

        En muista oliko noista jotain, ehkä en tainnut ymmärtää kaikkea.

        Rahanpesua suomalaisittain
        http://www.espanja.org/keskustelu/topic/rahanpesua-suomalaisittain/

        HS: Pakolaisille 700€ käteisenä? - "Kateus herää"
        Julkaistu: 12.4.2011 7:21
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288381981989.html

        Vainotut huumepoliisit tutkivat rikoshistorian suurinta huumeorganisaatiota
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=113609

        Kuitenkin tämä mafiayhteyksien löytyminen alkaa olla aika selvä vihje jo siitäkin, että Suomen yrityskauppojen yhteydessä pestään rahaa. Täytyy taas tutkailla uutisia, saako näistä mitään myöhemmin irti. On aika tylsää seurailla, kun uusi pm teeskentelee hymypoikaa ja tulee aika aggressiiviesesti hyökkäilemään palstoilla mistä ei sovi kirjoittaa, kuten nyt kokoomuksen harjoittamasta talouspoltiikasta. Aivan suoraan alkaa tulla "huutoa", että olet impivaaralainen, 70-luvun taistolaisuusko kiinnostaa jne. On se niin uskomaton linkkaus ja vertaus, äijäthän ovat absurdia pilaa kaikkineen.


      • Mene ja tiedä
        Ennusmerkit kehnomma kirjoitti:

        Jos sdp:n virkamiehet elävät "lintukotomaisessa" eu-liittovaltiotunnelmassa, se on erehdys ja paha sellainen.

        Italia => mafia
        Ranska => korruption Afrikan valtiot, entinen siirtomaa
        Kreikka => ties mitä, Draghi vääristänyt tilastot tms?
        Espanja => huumeet, Gibraltar, Afrikka, mafia, jalkapallo
        Itä-Euroopan maat => itämafia vastaan nato-fanit.

        Toisin sanoen, kahta kauhempaa on edessä ja siitä maksetaan omat varallisuudet mafioisoille, mm. Chiraqin korruptio-syyte koskee ehkä n. 20miljoonaa euroa?

        Nyt alan vähän tajuta, miksi poliitikot vahtivat toisinaan näitä keskustelupalstoja ihan yötä päivää. Mm. sub on aktivoitunut kovasti valituksi tultuaan. Onko jotain vaarassa paljastua, että vahtimien on tarpeen?


      • Nyt on monessa paika
        Big-eurooppa kirjoitti:

        Kysehän on EPP-puolueen historiankirjoituksesta, jossa he sanovat, että Neuvotoliiton kaataminen oli välttämätöntä BIG-Euroopan luomiseksi, jossa sitten yhtyvät Venäjä ja Euroopan Unioni.

        Näiden neuvottelujen, joita on ollut Katainen mm. Helsingissä johtamassa, viimeisiä vaiheita käytiin juuri ennen Ukrainan kriisiä.

        Huom. tässä ei puhuta EU-Russiasta, vaan Russia-EU:sta. Käyttämällä jälkimmäistä muoto googletukseen, niin löytyy tietoa.

        Tähän vielä: ex-ulkoministeri, nykyinen pääministeri Alexander Stubb on EU-komission italialaisen Romano Prodin (on KGB:n miehiä) poliittinen neuvonantaja.

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&t=11569&start=315

        http://www.tiede.fi/keskustelu/28109/ketju/suomalainen_korruptio_case_poliisijohtajien_ajojahti

        Tässä on hyviä kommentteja.
        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=949569&page=1691

        Sama kuin edellä
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/5487204


      • Ballena Blanca
        Jatketaan..... kirjoitti:

        En muista oliko noista jotain, ehkä en tainnut ymmärtää kaikkea.

        Rahanpesua suomalaisittain
        http://www.espanja.org/keskustelu/topic/rahanpesua-suomalaisittain/

        HS: Pakolaisille 700€ käteisenä? - "Kateus herää"
        Julkaistu: 12.4.2011 7:21
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288381981989.html

        Vainotut huumepoliisit tutkivat rikoshistorian suurinta huumeorganisaatiota
        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=113609

        Kuitenkin tämä mafiayhteyksien löytyminen alkaa olla aika selvä vihje jo siitäkin, että Suomen yrityskauppojen yhteydessä pestään rahaa. Täytyy taas tutkailla uutisia, saako näistä mitään myöhemmin irti. On aika tylsää seurailla, kun uusi pm teeskentelee hymypoikaa ja tulee aika aggressiiviesesti hyökkäilemään palstoilla mistä ei sovi kirjoittaa, kuten nyt kokoomuksen harjoittamasta talouspoltiikasta. Aivan suoraan alkaa tulla "huutoa", että olet impivaaralainen, 70-luvun taistolaisuusko kiinnostaa jne. On se niin uskomaton linkkaus ja vertaus, äijäthän ovat absurdia pilaa kaikkineen.

        Tuo suomalaisten rahanpesukeskustelu taitaa olla jotakin pintaliippaisua vuodelta 2011, kun puhutaan jo Voutilaisen pariskunnan vuoden mittaisesta tuomiosta, kun 2013 tuomioiksi tuli kolmisen vuotta. Ilmeisesti tässä Valkoisessa Valaassa on erilaisia haaroja. No joka tapauksessa tämä päätuomittu tässä haarassa on ymmärrykseni mukaan asianajaja, lakimies, jonka kautta sitten näitä firmoja rekisteröitiin rahanpesun merkeissä. Metkasti kirjoitettu nuo suomalaisten nimet tässä uutisessa. Jälleen pitkää selontekoa, mutta pitää muistaa, että tässä on kaikkiaan ne 16 haaraa, ja tässä käsitellään nyt vain asianajajan osuutta ja rahanpesua. Sitten on vielä ne murhat, palkkamurhat, kidnappaukset, asekauppa, seksibisnes, ihmiskauppa ja huumekauppa ja mitä niitä vielä onkaan?!

        http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/01/14/andalucia/1358171994_273281.html


      • rakennuttaja
        Ballena Blanca kirjoitti:

        Tuo suomalaisten rahanpesukeskustelu taitaa olla jotakin pintaliippaisua vuodelta 2011, kun puhutaan jo Voutilaisen pariskunnan vuoden mittaisesta tuomiosta, kun 2013 tuomioiksi tuli kolmisen vuotta. Ilmeisesti tässä Valkoisessa Valaassa on erilaisia haaroja. No joka tapauksessa tämä päätuomittu tässä haarassa on ymmärrykseni mukaan asianajaja, lakimies, jonka kautta sitten näitä firmoja rekisteröitiin rahanpesun merkeissä. Metkasti kirjoitettu nuo suomalaisten nimet tässä uutisessa. Jälleen pitkää selontekoa, mutta pitää muistaa, että tässä on kaikkiaan ne 16 haaraa, ja tässä käsitellään nyt vain asianajajan osuutta ja rahanpesua. Sitten on vielä ne murhat, palkkamurhat, kidnappaukset, asekauppa, seksibisnes, ihmiskauppa ja huumekauppa ja mitä niitä vielä onkaan?!

        http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/01/14/andalucia/1358171994_273281.html

        Tässä on selitetty Kujalan rakennusbisnesotkuja jo aikaisemmalta ajalta, ilmeisesti jo ennen mainittua operaatiota Caso Aki, ja sitten on tuo 2800 miljoonan euron huijaus. Myöskään tuossa edellä olevassa linkistä ei selvinnyt, että miten Voutilaiset syllistyi rahan kavaltamiseen niin Fuengirolan kaupungilta kuin myös Marbellasta, kun puhutaan vain rahanpesusta. Ja jos rahaa pestään, se on hankittu rikollisesti. Mistä Voutilaiset ja muut asiaan liittyneet olivat hankkineet nämä pestävät rahat, kun oli niin valtava määrä näitä veroparatiisitilejä. Olisi nyt suomalaisena kyllä kiva tietää tämä kokonaiskuvio, että mistä oikein on ollut kyse, jos ryhtyvät ulkomailla kivittämään, kun kuulevat, että mistä on kotoisin.

        http://sevilla.abc.es/hemeroteca/historico-14-10-2005/sevilla/Andalucia/el-alcalde-de-manilva-su-cuñado-y-un-testaferro-detenidos-por-el-caso-ballena-blanca_611540117930.html


      • korkea jalusta
        Mene ja tiedä kirjoitti:

        Nyt alan vähän tajuta, miksi poliitikot vahtivat toisinaan näitä keskustelupalstoja ihan yötä päivää. Mm. sub on aktivoitunut kovasti valituksi tultuaan. Onko jotain vaarassa paljastua, että vahtimien on tarpeen?

        Eivät ne meistä välitä tai paljastumisistaan, on meno ollut jo monta vuotta sillä tasolla, ettei sillä ole mitään merkitystä heille, kunhan homma toimii - näin itse ajattelen. Vaikuttavan olevan voiman oikealla puolella, ja silloin saa kait tehdä mitä lystää. Tavallinen ihminen ja nettikirjoittaja on niin vähäpätöinen nilkki - kuulemma kansanedustajien suussa vain vaalikarjaa - ettei se heitä kiinnosta.


      • kytkyksiä
        lisää linkityksiä kirjoitti:

        Tai tähän.

        http://www.vanitatis.elconfidencial.com/noticias/2012/01/23/putin-se-muda-al-bunker-del-lujo-marbelli--17327/

        "Allí vivía uno de los lideres iraníes mas importantes de su país, uno de los hombres fuertes de José Manuel Carlos Llorca, Aki Kujala, que estuvo imputado en el caso Ballena Blanca, y que se ha mudado a Finlandia. Quien sí permanece es el empresario británico Sean Woodhall, condenado en el Reino Unido por un fraude relacionado con las ventas de automóviles. Ahora con Vladimir Putin llegará de nuevo el emblema del Oso Blanco y correrá el vodka en timbas de rublos de oro. Batista, después de Bahía de Cochinos, vino a desterrarse a las aguas de Marbella. Putin, tal vez, solo busque otro reducto donde seguir reinando."

        http://www.vanitatis.elconfidencial.com/noticias/2012/01/23/putin-se-muda-al-bunker-del-lujo-marbelli--17327/

        Tai tämä:

        http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Wikileaks Venäjä on mafiavaltio/1135262070630

        Tuosta virolaisjohtoisesta huumeiden salakuljetusorganisaatiosta. Seurasin asian käsittelyn aikoinaan, ja aika monta nimeä puuttui loppukäsittelystä. Jäin ihmettelemään, että mitähän heille tapahtui?! Toinen outo juttu oli, että organisaation määriteltiin toimineen niinkin tarkan ajan kuin toukokuusta 2007 toukokuuhun 2008, en tiedä, että oliko tässä tiedotuksessa juuri niin tarkasti määritelty, mutta silti on ehditty rahoilla hankkimaan jo huomattava omaisuus, joka on asetettu takavarikkoon.

        Tässä selonteossa näin:

        "Eteläinen tullipiiri ovat paljastaneet poikkeuksellisen laajan yli 30 henkilöä käsittävän järjestäytyneesti ja kansainvälisesti toimineen virolaisjohtoisen huumerikosorganisaation, jonka tekemiksi epäillyt lukuisat törkeät huumausainerikokset sijoittuvat kevään 2007 ja kevään 2008 väliselle ajanjaksolle.

        Tutkinnassa on ensimmäistä kertaa saatu jäädytettyä huomattavan suuria määriä huumausainerikosten tuottamaa taloudellista hyötyä rikollisorganisaation virolaisilta toimijoilta. Turvaamistoimenpiteiden kohteena on kiinteää ja irtainta omaisuutta yli 1 miljoonan euron arvosta."

        http://www.poliisi.fi/poliisi/lansi-uusimaa/home.nsf/PFBD/A40C4349203BC335C225755400359584?opendocument

        Viron KRP:n päällikkö Vallo Jääraatshan sai myös huomattavasti linnaa huumesalakuljetuksesta ja tietojen luovuttamisesta järjestäytyneelle rikollisuudelle. Olikohan se tässä samassa operaatiossa? Olikohan Suomen puolelta poliiseja mukana, kun oli niin kumma tarve rajata tuo rikosaika tuohon vuoteen 2007, jolloin tuli tieto, että Suomen huumepoliisi johtaa Suomen huumekauppaa.


      • no jotain
        Mene ja tiedä kirjoitti:

        Nyt alan vähän tajuta, miksi poliitikot vahtivat toisinaan näitä keskustelupalstoja ihan yötä päivää. Mm. sub on aktivoitunut kovasti valituksi tultuaan. Onko jotain vaarassa paljastua, että vahtimien on tarpeen?

        Siis vastaileeko A.Stubb keskustelupalstoilla?! Mistä tiedetään, että kyseessä on juuri hän?


      • pääministerin pokka
        SotkuaSotkua kirjoitti:

        Mietin tuota, että mieten otti niin henkilökohtaisesti? Pitäisi nyt pystyä jotenkin yhdistämään jossain vaiheessa poliittiset vaikuttajat ja noiden ihmisten työssäoloaika.

        Onko mitään tietoa, oliko entinen sis as minist kanslaipäällikkö poliittisesti ohjastettu KGP:hen tai läntiseen tms.? Ihmeellinen pakkomielle maahanmuutosta jo 1990-luvun lehtihaastatteluissa.

        En tiedä, että oliko, mutta eikö Suomen presidentiksi pyrkinyt pääministeri kelpaisi?

        Mielestäni tästä löytyy mielenkiintoinen Venäjä-yhteys Bushiin.

        "Vuonna 2003 silloinen keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki toi julkisuuteen presidentin neuvonantajalta Martti Manniselta laittomasti saamiaan valtion salaisia asiakirjoja Lipposen Yhdysvaltain presidentin kanssa Washingtonissa käymistä keskusteluista ja asiaa koskevasta ulkoasiainhallinnon raportista WASB-050. Syntyi ns. Irak-skandaali.

        Entisen suurlähettilään Alpo Rusin Vasemmalta ohi -kirjan mukaan Lipposen ja DDR:n Stasin väliset kontaktit alkoivat vuonna 1969 ja Lipponen vuoti vuosina 1969–1972 Länsi-Saksan sosialidemokraattien asioita DDR:n tiedustelulinjan diplomaateille.[43] Kirjan mukaan Lipposen Stasi-peitenimi oli Mungo ja hänen koodinsa oli XV/326/71.[44] Lipponen on myöntänyt olleensa DDR:n tiedustelupalvelun Stasin manipuloinnin kohteena 1970-luvulla.[45] Entisen taistolaisen Ilkka Kylävaaran Taistolaisuuden mustan kirjan mukaan Lipponen on Tiitisen listalla.[46] Alpo Rusin mukaan Lipposella oli peitenimi, koodi ja avattu operaatio myös Neuvostoliiton KGB:ssä.[43]"

        Teksti wikipediasta.


      • pieni piiri
        pääministerin pokka kirjoitti:

        En tiedä, että oliko, mutta eikö Suomen presidentiksi pyrkinyt pääministeri kelpaisi?

        Mielestäni tästä löytyy mielenkiintoinen Venäjä-yhteys Bushiin.

        "Vuonna 2003 silloinen keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki toi julkisuuteen presidentin neuvonantajalta Martti Manniselta laittomasti saamiaan valtion salaisia asiakirjoja Lipposen Yhdysvaltain presidentin kanssa Washingtonissa käymistä keskusteluista ja asiaa koskevasta ulkoasiainhallinnon raportista WASB-050. Syntyi ns. Irak-skandaali.

        Entisen suurlähettilään Alpo Rusin Vasemmalta ohi -kirjan mukaan Lipposen ja DDR:n Stasin väliset kontaktit alkoivat vuonna 1969 ja Lipponen vuoti vuosina 1969–1972 Länsi-Saksan sosialidemokraattien asioita DDR:n tiedustelulinjan diplomaateille.[43] Kirjan mukaan Lipposen Stasi-peitenimi oli Mungo ja hänen koodinsa oli XV/326/71.[44] Lipponen on myöntänyt olleensa DDR:n tiedustelupalvelun Stasin manipuloinnin kohteena 1970-luvulla.[45] Entisen taistolaisen Ilkka Kylävaaran Taistolaisuuden mustan kirjan mukaan Lipponen on Tiitisen listalla.[46] Alpo Rusin mukaan Lipposella oli peitenimi, koodi ja avattu operaatio myös Neuvostoliiton KGB:ssä.[43]"

        Teksti wikipediasta.

        Sisäministeriöstä tuli mieleen, että kun ulvilalainen Anne Holmlund valitsi Paateron poliisiylijohtajaksi 2008, hänen avustajansa oli tuolloinp Sami Paatero, poliisiylijohtajan poika. Samoin Sami Paatero on toiminut useissa Suomen ministeriöissä, mm. Suvi Lindenin avustajana.

        http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/isa-johtaa-poika-neuvoo/1015810

        Kun 1.12.2009 astui voimaan Lissabonin sopimus, niin Poliisihallitus - omaksikin yllätyksekseni, en ollut aikaisemmin edes kuullut moisesta, vaikka seurasin tiiviisti uutisia - aloitti 1.1.2010 Paateron johdolla.


      • Suhmuroinitia
        pieni piiri kirjoitti:

        Sisäministeriöstä tuli mieleen, että kun ulvilalainen Anne Holmlund valitsi Paateron poliisiylijohtajaksi 2008, hänen avustajansa oli tuolloinp Sami Paatero, poliisiylijohtajan poika. Samoin Sami Paatero on toiminut useissa Suomen ministeriöissä, mm. Suvi Lindenin avustajana.

        http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/isa-johtaa-poika-neuvoo/1015810

        Kun 1.12.2009 astui voimaan Lissabonin sopimus, niin Poliisihallitus - omaksikin yllätyksekseni, en ollut aikaisemmin edes kuullut moisesta, vaikka seurasin tiiviisti uutisia - aloitti 1.1.2010 Paateron johdolla.

        Isä johtaa, poika neuvoo
        Savon sanomat
        28.6.2008 0:01 (28.6.2008 0:01)
        http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/isa-johtaa-poika-neuvoo/1015810

        "Voi myös kysyä, miksi toinen päähallituspuolue keskusta hyväksyy kokoomuksen poliisivoimat.

        Vai onko jossakin kabinetissa taas tehty lehmänkaupat?"

        Kokoomus valitsi valkoisen kaartin poliisikunnan. Toisin sanoen pelätään kansan kiihkoa. Rahanpesu? No, jaa.


      • Aina oikealla puolel
        korkea jalusta kirjoitti:

        Eivät ne meistä välitä tai paljastumisistaan, on meno ollut jo monta vuotta sillä tasolla, ettei sillä ole mitään merkitystä heille, kunhan homma toimii - näin itse ajattelen. Vaikuttavan olevan voiman oikealla puolella, ja silloin saa kait tehdä mitä lystää. Tavallinen ihminen ja nettikirjoittaja on niin vähäpätöinen nilkki - kuulemma kansanedustajien suussa vain vaalikarjaa - ettei se heitä kiinnosta.

        "Eivät ne meistä välitä tai paljastumisistaan, on meno ollut jo monta vuotta sillä tasolla, ettei sillä ole mitään merkitystä heille, kunhan homma toimii - näin itse ajattelen. Vaikuttavan olevan voiman oikealla puolella, ja silloin saa kait tehdä mitä lystää."

        Poliitikoilla täytyy sitten olla pelkästään nettiriippuvuus ja luovimen mukamas aatteidensa puolella. Tärkeintä on kuitenkin maksiomoida voitot ja rahat työkuntoisen iässä, kuten eräs eu:hun juuri siirtynyt.

        TV-sarjassa Valkoinen kuningatar saa seurata valtataisteluja 1400-luvun puolivälin jälkeisestä Englannista.
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/26/valkoinen-kuningatar

        Ihan vasta meni sarja, jossa Margaret Beaufort päätti avioitua uudelleen Thomas Stanleyn kanssa saadakseen valtaa hovissa. Stanleyn veljekset käyttivät strategiaa taisteluissa niin, että toinen oli aina vihollisen puolella ja toinen vastapuolella. Sillä keinolla heistä jompi kumpi oli aina oikeassa porukassa saadakseen kuninkaan hovin etuja.

        http://areena.yle.fi/tv/2162389


      • On kai se ?
        no jotain kirjoitti:

        Siis vastaileeko A.Stubb keskustelupalstoilla?! Mistä tiedetään, että kyseessä on juuri hän?

        Luultavasti stubb kyttää vakoiluohjelmilla, missä porukat milloinkin keskustelevat. Siitä ei voi olla varma, että onko kyseessä stubb, mutta monista viesteistä asia yleensä paljastaa, kuka on "äänessä". Tietopohja, sisäpiiritiedot jne.

        Tyyli vastata on neuraalimpi kuin kätsyllä. Joskus tuntuu, että vastaus on naisen äänellä kirjoitettu, eli ehkä puoluetoimista tai kokoomusnuoret, nimimerkki taitaa olla joko "göran" tai "karlgöran" tms.


      • Maanpetosrikos
        pieni piiri kirjoitti:

        Sisäministeriöstä tuli mieleen, että kun ulvilalainen Anne Holmlund valitsi Paateron poliisiylijohtajaksi 2008, hänen avustajansa oli tuolloinp Sami Paatero, poliisiylijohtajan poika. Samoin Sami Paatero on toiminut useissa Suomen ministeriöissä, mm. Suvi Lindenin avustajana.

        http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/isa-johtaa-poika-neuvoo/1015810

        Kun 1.12.2009 astui voimaan Lissabonin sopimus, niin Poliisihallitus - omaksikin yllätyksekseni, en ollut aikaisemmin edes kuullut moisesta, vaikka seurasin tiiviisti uutisia - aloitti 1.1.2010 Paateron johdolla.

        Tässä on kuvattu Poliisihallitus-nimityksen käyttöön tuloa, ketjussa on myös maanpetosrikoksesta.

        http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&p=448959

        "Samaa olen kysellyt 1.1.2010 alkaen, kun Poliisihallitus aloitti toimintansa, ja tuo "hallitus" -sana kalahti korvaani, ja kun organisaatiokaaviosta kävi vielä selville lääninvalvonnan poistuttua, että poliisi myös valvoo itsensä ja supon, niin olen päätynyt lopputuloksena diktatuuri -tyyppiseen järjestelmään.

        Samaan aikaan Poliisihallituksen kanssa aloitti toimintansa kuusi ylijohtajaa kuudessa aluehallintokeskuksessa, johon Suomi jaettiin, ja tänään olen yrittänyt tuloksetta selvittää heidän johtajaansa. Onko se kenties poliisiylijohtaja Paatero myös?

        Joka tapauksessa vaikuttaa siltä, että valtion määrättyjen tahojen valta on merkillisesti keskitetty kuin ohimennen tekemättä sen suurempia ilmoituksia itse kansalaisille, eikä kunnallisella demokratialla ole enää mitään merkitystä muuten kuin verojen perinnässä, ja toiselta puolelta, kun maamme on myyty ja yksityistetty, niin ei tässä nyt enää tiedä, että mihin päin pitäisi edes kumartaa.

        Villi veikkaukseni on se, että entisen virkamiesjohtoisen ja pysyvän johtamisen ja valvonnan tilalle on vaihdettu tällainen neljän vuoden välein vaihtuva missi- ja urheiluvoittoinen poliitinen johtamismalli,
        tai sitten kaikki on nykyään suoraan Paateron alaisuudessa (hallitus-sana) - mihin viittaisi viime vaalien poliisiryntäys eduskuntaan."


      • HH87JiTrIBIPiigv52
        Big-eurooppa kirjoitti:

        Kysehän on EPP-puolueen historiankirjoituksesta, jossa he sanovat, että Neuvotoliiton kaataminen oli välttämätöntä BIG-Euroopan luomiseksi, jossa sitten yhtyvät Venäjä ja Euroopan Unioni.

        Näiden neuvottelujen, joita on ollut Katainen mm. Helsingissä johtamassa, viimeisiä vaiheita käytiin juuri ennen Ukrainan kriisiä.

        Huom. tässä ei puhuta EU-Russiasta, vaan Russia-EU:sta. Käyttämällä jälkimmäistä muoto googletukseen, niin löytyy tietoa.

        Tähän vielä: ex-ulkoministeri, nykyinen pääministeri Alexander Stubb on EU-komission italialaisen Romano Prodin (on KGB:n miehiä) poliittinen neuvonantaja.

        EPP-puolueesta:

        8.7.2014 11.48
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12316499#comment-68753779

        "Kun eräs EU:n valtapuolueen, jolla on nyt hallussa kaikki johtajapaikat EU:ssa, ja jonka viimmeisin tieto on demokratian lakkauttaminen "liian hitaana järjestelmänä", jäsen piti oman maansa parlamentissa puheen, niin lehteriltä heittäytyi mies alapuolella olevien kansanedustajien joukkoon huutaen: "Te olette vieneet lasteni tulevaisuuden!"Hänellä oli kaksi autismia sairastavaa poikaa.

        Edellä olevan tavoitteen lopettaa demokratia on ääneen lausunut Herman van Rompuy, EU-presidentiksi sanottu, Euroopan kansanpuolueesta."


      • Ja taas
        On kai se ? kirjoitti:

        Luultavasti stubb kyttää vakoiluohjelmilla, missä porukat milloinkin keskustelevat. Siitä ei voi olla varma, että onko kyseessä stubb, mutta monista viesteistä asia yleensä paljastaa, kuka on "äänessä". Tietopohja, sisäpiiritiedot jne.

        Tyyli vastata on neuraalimpi kuin kätsyllä. Joskus tuntuu, että vastaus on naisen äänellä kirjoitettu, eli ehkä puoluetoimista tai kokoomusnuoret, nimimerkki taitaa olla joko "göran" tai "karlgöran" tms.

        Pahoja harhoja, otan osaa, sairaus tuntuu etenevän vauhdilla.


      • harhako vain
        Ja taas kirjoitti:

        Pahoja harhoja, otan osaa, sairaus tuntuu etenevän vauhdilla.

        Kiva, että paikalla on joku, joka tietää totuuden. Sun pitänee olla nyt sitten kyseinen henkilö voidaksesi sanoa näin, tai sitten sullakin on vain harha.


      • D443D222AQssatrew

        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=113609&start=15&tstart=0

        Lainaus:

        "Pari asiaa...

        Alkuperäisen mafian kolme tärkeintä sääntöä olivat: ei huumekauppaa, ei prostituutiota ja ei saa sekaantua toisen mafiaveljen naiseen...

        No, nythän nuo kaksi ensimmäistä ovat juurikin päätulolähteitä..:)

        Ja tähän lintukotomme tilanteeseen: parisen vuotta sitten muistelen lukeneeni (mistä, en enää muista) itäisen naapurimaamme toimista maassamme. Henki oli jotenkin että jos ensin saadaan prostituutio läpi ja hiljaisesti hyväksytyksi niin sen jälkeen menee mikä tahansa. Kytkennät lienevät helppoja ymmärtää ? Joko ollaan näin pitkällä ?"


      • Ristiriitainen ryhmä
        D443D222AQssatrew kirjoitti:

        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=113609&start=15&tstart=0

        Lainaus:

        "Pari asiaa...

        Alkuperäisen mafian kolme tärkeintä sääntöä olivat: ei huumekauppaa, ei prostituutiota ja ei saa sekaantua toisen mafiaveljen naiseen...

        No, nythän nuo kaksi ensimmäistä ovat juurikin päätulolähteitä..:)

        Ja tähän lintukotomme tilanteeseen: parisen vuotta sitten muistelen lukeneeni (mistä, en enää muista) itäisen naapurimaamme toimista maassamme. Henki oli jotenkin että jos ensin saadaan prostituutio läpi ja hiljaisesti hyväksytyksi niin sen jälkeen menee mikä tahansa. Kytkennät lienevät helppoja ymmärtää ? Joko ollaan näin pitkällä ?"

        Prostituoidut eivät ainakaan piilottele olevansa prostituoituja. Suorastaan ylävästeleävät.

        Tämä oli kyllä poliisimiestenkin mukaan irstas pankkituki. Pakotettiinko rva tähän vai ihanko vapaaehtoisesti lähti tähän mukaan koko duunaririntaman kannustuksella, punalippu liehuen ja jenkkien sponsroima kommarikytkentä aikoinaan maksettu ulos puolueesta, niin että niistä tuli oikeistolaisia, kuulemma pelastivat Suomen itsenäisyyden. Olihan aika kompilsoitu väite tuokin, koska toinen rva, pressa hokee kai muiden mukana palstoilla: "Suomi kuuluu kaikille!"? Mene ja tiedä, hän kävi puhumassa aikoinaan myös sotaveteraaneille, joiden ikäpolvesta osa kaatui rintamalla ja kehtaa huudella, että Suomi kuuluu kaikille? Ja sitten mukamas on olemassa kommarisiiven ulososto jenkkirahalla?

        Suomi pelastaa rahanpesijät? – Professori pettyi Urpilaisen ”lipsumiseen”
        8.3.2013 09:15
        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/57530-professori-heikki-patomaki-huolestui-jutta-urpilaisesta-ja-kyproksesta-lipsutaanko


    • tietoa jälleen

      Täällä kaivattiin punaista lankaa. Tein sen tuonne henkirikokset ja Anneli Auer salaliiton uhri? -ketjuun, koska laittamani perustulakiuudistuksen jälkeen, jossa sanotaan, että merkittäväkään toimivallan siirto ulkopuoliselle taholle ei riko Suomen perustuslakia (linkki oli mukana lakiin), seuraava kirjoitti, että kirjoitukseni on mielisairaita sepustuksia.

      Siirrän nyt tähän nämä vastaukseni, koska siitä löytyy se punainen lanka, jota on rahoitettu esille otetulla, laajalla rikollisella toiminnalla. En jaksa enää muotoilla tekstejä uudelleen tähän sopiviksi.

      Ja näin tarina alkaa vastauksella edellä mainittuun väitteeseen:

      Sietäisi lukea ja miettiä, jos Suomi on sellaisessa jamassa, että siitä kerrotut fakta-asiat kuulostavat ihan mielisairailta sepustuksilta. Missähän jamassa silloin ovat suomalaiset, jos eivät enää edes sitä ymmärrä?

      Miettikääs nyt, että kuinka nurinkurista tämä on.

      Otin minfoon ylös uutisen 2008 - kahakka alkoi marraskuussa 2007 - että kolme poliisia oli tehnyt sisäministeriöön kantelun väitteellä, että Suomen huumepoliisi johtaa Suomen huumekauppaa. Ja sen jälkeen tuli useampi viesti perään: mee hullu hoitoon.

      Sen jälkeen olen kertonut - fakta linkkien kera - että mitä Suomessa on tehty, päätetty ja esimerkiksi tuosta edellä olevasta perustuslakiuudistuksesta.

      Sitten kirjoitetaan vastineeksi: pistä kuule foliohattu päähäs, ihan hirveitä salaliittoteorioita.

      Tämäkään uutinen ei ole minun keksintöäni, vaan sen on antanut lehdistöön nykyinen KRP:n päällikkö, Robin Lardot, joka aikaisemmin toimi Poliisihallituksen kakkospomona poliisiylijohtaja Paateron jälkeen.

      "Reserviläisten ja poliisien harjoitukset armeijan alueilla poliisin syyniin
      19.11.2010

      Poliisi tutkii sekä reserviläisten että poliisien omaa toimintaa Puolustusvoimien ampumaradoilla.Toinen tapaus liittyy reserviläisten Syndalenissa järjestämään leiriin. On epäilty, että Syndalenissa pidettiin ammunnat, joita saa järjestää vain Puolustusvoimat.

      Helsingin Sanomat kertoi keskiviikkona poliisien ammuskelusta Pöytyän ampumaradalla. Poliisi tutkii nyt, rikottiinko radalla lakia. Poliisijohtaja Robin Lardotin mukaan Pöytyän ammunnat antavat aihetta lisäselvityksiin, jotka tekee Poliisihallitus.

      Lisäksi osa leiriläisistä oli pukeutunut toisen maailmansodan aikaisiin saksalaisiin univormuihin, mikä on herättänyt paheksuntaa Puolustusvoimissa ja reserviläispiireissä."

      http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Reserviläisten ja poliisien harjoitukset armeijan alueilla poliisin syyniin/1135261752208

      • miettikäämiettikää

        Jos Suomen armeijan reserviläisten ja poliisien on mielestänne mielisairasta harjoitella natsi-Saksan asepuvuissa Suomen puolustuvoimien ampumaradalla, niin eikö teillä ole sen verran älliä päässänne, että minä en ole silloin tuo mielisairas, vaan nämä äijät, joista kerron?

        Nyt herää vain kysymys - kun unohdettaan jälleen tuo idioottimaisuus, että poliisi tutkii poliisin toimia - että mitä toimintaa varten meillä on niin poliisi kuin armeijan reserviläiset kimpassa koonneet ihan oman natsi-Saksan armeijaosaston?!

        Ja jos rehellisiä ollaan, niin tuskin siellä nyt todellisuudessa mitään asepukujakaan oli - mutta annettiin tiedoksi aate ja ideologia, jonka hyväksi näitä ampumaharjoituksia suoritettiin. Miten sen olisi suomalaisille muuten voinut kertoa, kun kaikki tieto on hämärrytettävä?!

        Siis meidän pienessä Suomessa on joutunut tutkintaan ideologialtaan kansallissosialistit, jotka ovat voineen harjoitella jopa puolustusvoimien ampuradoilla ammuntaa, johon liittyy poliiseja ja armeijan henkilökuntaa!

        Herää kysymys, että mistä on kysymys?! Miten paljon Suomen poliisissa nyt on natseja ja armeijan reserviläisissä, mitä he ovat tehneet ja miten pitkällä tämä ideologia nyt Suomessa menee päätöksissä sun muussa valtion toiminnassa?

        Osaatteko te yhtään ajatella, että mistä asiasta on edes kyse?

        Ymmärrättekö te enää mitään? Ja vaikka kirjoitatte nyt mututuntumamielipiteitänne tuhanteen ketjuun ja kymmenelle palstalle, ei sillä ole totuuden kanssa muuta merkitystä kuin se, että yhä kauemmaksi etäännytte totuudesta.

        Jopa niin pitkälle, että totuus alkaa kuulostamaan teidän päässänne mielisairaan hourailulta. Silloin vika olla kyllä teidän korvien välissä ja luuloissanne ja kuvitelmissanne, ei minun, ja olisikohan aika tarkistaa silloin ne intiaanit siellä kanootissa, vaikka kynien terottaminen ei enää olisikaan mahdollista ja aina ottaa se foliohattu pois päästä salaliittoteoriapelkoineen - totuus ei ole salaista, se on julkista, kuten tämänkin uutisen kohdalla on.

        Ja seuraavaksi hänen, joka haluaa penkoa asiaa, kannattaa tutkia, että onko ehkä vapaamuurareilla kansallissosialistinen ideologia, koska he ovat tätä maata pyörittäneet.


      • ja sitten vielä
        miettikäämiettikää kirjoitti:

        Jos Suomen armeijan reserviläisten ja poliisien on mielestänne mielisairasta harjoitella natsi-Saksan asepuvuissa Suomen puolustuvoimien ampumaradalla, niin eikö teillä ole sen verran älliä päässänne, että minä en ole silloin tuo mielisairas, vaan nämä äijät, joista kerron?

        Nyt herää vain kysymys - kun unohdettaan jälleen tuo idioottimaisuus, että poliisi tutkii poliisin toimia - että mitä toimintaa varten meillä on niin poliisi kuin armeijan reserviläiset kimpassa koonneet ihan oman natsi-Saksan armeijaosaston?!

        Ja jos rehellisiä ollaan, niin tuskin siellä nyt todellisuudessa mitään asepukujakaan oli - mutta annettiin tiedoksi aate ja ideologia, jonka hyväksi näitä ampumaharjoituksia suoritettiin. Miten sen olisi suomalaisille muuten voinut kertoa, kun kaikki tieto on hämärrytettävä?!

        Siis meidän pienessä Suomessa on joutunut tutkintaan ideologialtaan kansallissosialistit, jotka ovat voineen harjoitella jopa puolustusvoimien ampuradoilla ammuntaa, johon liittyy poliiseja ja armeijan henkilökuntaa!

        Herää kysymys, että mistä on kysymys?! Miten paljon Suomen poliisissa nyt on natseja ja armeijan reserviläisissä, mitä he ovat tehneet ja miten pitkällä tämä ideologia nyt Suomessa menee päätöksissä sun muussa valtion toiminnassa?

        Osaatteko te yhtään ajatella, että mistä asiasta on edes kyse?

        Ymmärrättekö te enää mitään? Ja vaikka kirjoitatte nyt mututuntumamielipiteitänne tuhanteen ketjuun ja kymmenelle palstalle, ei sillä ole totuuden kanssa muuta merkitystä kuin se, että yhä kauemmaksi etäännytte totuudesta.

        Jopa niin pitkälle, että totuus alkaa kuulostamaan teidän päässänne mielisairaan hourailulta. Silloin vika olla kyllä teidän korvien välissä ja luuloissanne ja kuvitelmissanne, ei minun, ja olisikohan aika tarkistaa silloin ne intiaanit siellä kanootissa, vaikka kynien terottaminen ei enää olisikaan mahdollista ja aina ottaa se foliohattu pois päästä salaliittoteoriapelkoineen - totuus ei ole salaista, se on julkista, kuten tämänkin uutisen kohdalla on.

        Ja seuraavaksi hänen, joka haluaa penkoa asiaa, kannattaa tutkia, että onko ehkä vapaamuurareilla kansallissosialistinen ideologia, koska he ovat tätä maata pyörittäneet.

        Ja koska näiden tutkimusten jälkeen vapaamuurarit järjestivät Seinäjoella hätäkokouksen, ja koska heidän omassa julkaisussaan Koilliskulma oli artikkeli, jossa kerrottiin, että mihin vuoteen asti suojelupoliisi oli valvonut vapaamuurareiden toimintaa ja mistä vuodesta alkaen ei enää valvonut, koska jo suojelupoliisistakin kuuluttiin vapaamuurareihin. Samoin oli tietoa kaikista oikeuslaitoksen tuomareista - valtava määrä - sekä poliiseista ja poliisijohtajista, jotka kuuluivat kyseiseen maailmanlaajuiseen järjestöön, josta vastaavasti tietoa, että tuon järjestön kautta soluttauduttiin pääkallopaikoille maiden hallintoon ja liike-elämään, ja vallattiin maita.

        Sopii tietysti miettiä, että mikä merkitys asialla on, koska niin syyttäjä kuin puolustajakin on tässä Ulvilan tapauksessa vapaamuurari. Kostetaanko Anneli Auerille jotakin? Entä Joutsenlahdelle? Entä Aarniolle? Entä...

        Ja nyt taas alkuun: faktana Ulvilan tapaukseen ja Anneli Aueriin liittyy Mika Tauru, joka on HAAGIN KANSAINVÄLISEN SOTARIKOSTUOMIOISTUIMEN asiantuntija todistaja.

        Nämä asiat edellä, ja tämä asia, ovat faktoja, johtopäätökset niistä ovat sitten kuinkin omien aivojen tuotoksia.

        (- Pahoittelen kirjoitusvirheitä, en jaksanut korjata... ja kuten edellä todetaan, että en saa moittia, jos ihmiset eivät tiedä, koska suomalaiset ovat uhreja, mutta kun vuodesta toiseen yrittää tiedottaa, uudelleen ja uudelleen, ja vastaukseksi saa pelkkää huutelua niin.... Jos nyt kuitenkin olisi heräämisen aika, vihdoinkin?!)


      • pyyntö teille
        ja sitten vielä kirjoitti:

        Ja koska näiden tutkimusten jälkeen vapaamuurarit järjestivät Seinäjoella hätäkokouksen, ja koska heidän omassa julkaisussaan Koilliskulma oli artikkeli, jossa kerrottiin, että mihin vuoteen asti suojelupoliisi oli valvonut vapaamuurareiden toimintaa ja mistä vuodesta alkaen ei enää valvonut, koska jo suojelupoliisistakin kuuluttiin vapaamuurareihin. Samoin oli tietoa kaikista oikeuslaitoksen tuomareista - valtava määrä - sekä poliiseista ja poliisijohtajista, jotka kuuluivat kyseiseen maailmanlaajuiseen järjestöön, josta vastaavasti tietoa, että tuon järjestön kautta soluttauduttiin pääkallopaikoille maiden hallintoon ja liike-elämään, ja vallattiin maita.

        Sopii tietysti miettiä, että mikä merkitys asialla on, koska niin syyttäjä kuin puolustajakin on tässä Ulvilan tapauksessa vapaamuurari. Kostetaanko Anneli Auerille jotakin? Entä Joutsenlahdelle? Entä Aarniolle? Entä...

        Ja nyt taas alkuun: faktana Ulvilan tapaukseen ja Anneli Aueriin liittyy Mika Tauru, joka on HAAGIN KANSAINVÄLISEN SOTARIKOSTUOMIOISTUIMEN asiantuntija todistaja.

        Nämä asiat edellä, ja tämä asia, ovat faktoja, johtopäätökset niistä ovat sitten kuinkin omien aivojen tuotoksia.

        (- Pahoittelen kirjoitusvirheitä, en jaksanut korjata... ja kuten edellä todetaan, että en saa moittia, jos ihmiset eivät tiedä, koska suomalaiset ovat uhreja, mutta kun vuodesta toiseen yrittää tiedottaa, uudelleen ja uudelleen, ja vastaukseksi saa pelkkää huutelua niin.... Jos nyt kuitenkin olisi heräämisen aika, vihdoinkin?!)

        Etsikää te - penkokaa, tutkikaa ja tiedottakaa!

        Olen tehnyt tätä nyt niin monta vuotta, että olen todella väsynyt, ja olisi hyvä asia, jos joku toinenkin suomalainen ottaisi nyt pelkkien mielipiteiden muodostamisen ja niistä kertomisen sijaan, osaa tähän yhteiseen asioiden hoitoon: että me kansalaisetkin edes saisimme tietää, että missä Suomi menee ja mitä oikein on tapahtunut.


      • hGSWRoVewss
        pyyntö teille kirjoitti:

        Etsikää te - penkokaa, tutkikaa ja tiedottakaa!

        Olen tehnyt tätä nyt niin monta vuotta, että olen todella väsynyt, ja olisi hyvä asia, jos joku toinenkin suomalainen ottaisi nyt pelkkien mielipiteiden muodostamisen ja niistä kertomisen sijaan, osaa tähän yhteiseen asioiden hoitoon: että me kansalaisetkin edes saisimme tietää, että missä Suomi menee ja mitä oikein on tapahtunut.

        Taitaa tulla kiire. Usa vakoilee joka viikon uutisten mukaan. Myös aikoinaan stuxnet-jutun yhteydessä saatiin syy alkaa sotia.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014070918476393_ul.shtml

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9347106

        Eiks' tää jo ala muistuttaa case stuxnettia?

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014070618460798_uu.shtml


      • SuoPerustuslakiuudis

        Kimmo Sasi:

        "Perustuslakiuudistus vahvistaa demokratiaa
        http://www.kimmosasi.net/?x103997=305523

        24.10.2011

        Eduskunta päätti selkeällä määräenemmistöllä perjantaina muutoksista perustuslakiin. Muutoksilla poistetaan ulkopoliittisesta päätöksenteosta tilanne, jossa Suomi ei ristiriitojen vuoksi kykene tekemään päätöksiä. Tällainen olisi erityisen vaarallista kriisitilanteessa. Nyt eduskunta perustuslakivaliokunnan kannan mukaisesti nostetaan ratkaisijaksi presidentin ja valtioneuvoston erimielisyystilanteessa. Olen hyvin tyytyväinen, että pitkän työn jälkeen tämä ratkaisu on saatu aikaan. Tämän jälkeen perustuslakia ei ole tarpeen pitkään aikaan muuttaa.

        Lakiesityksessä kirjattiin myös perustuslakiin Suomen jäsenyys Euroopan unionissa. Muutos ei merkitse muutosta nykyiseen tilaan, koska EU-jäsenyys on mainittu jo nykyisin neljässä eri pykälässä perustuslaissa. Tämän tulkinnan vahvistaa myös perustuslakivaliokunta omassa lausunnossaan. On syytä todeta, että Suomen liittyminen Euroopan unioniin edellytti 2/3 enemmistöä eduskunnassa. Eroaminen EU:sta sen sijaan voi tapahtua yksinkertaisella enemmistöllä. Suomi voi irtisanoa kaikki kansainväliset sopimuksensa eduskunnan enemmistön päätöksellä. On harmillista, että asiasta on levitetty väärää tietoa."


        Suomen perustuslakiuudistus säädetään vastoin perustuslakia ?
        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=599609


    • kertokaa

      Tai kertokaa te, jotka olette ihan käytännön tasolla joutuneet tähän systeemiin mukaan; tekemään päätöksiä ja päättämään asioista, joista on herännyt epäily, että nyt ei kaikki ole ihan kohdallaan...

      Eivät kaikki - takuu varmasti - ole voineet niellä tätä tilannetta siellä suunnitteluvaiheen ja päätöksentekoportaan rattaissa mukisematta?!

      Vai onko?

      Tai sulkeeko suut työpaikkakiusaus? Estetäänkö pääseminen kokouksiin? Eikö saa nähtäväksi kaikkea asiaan liittyvää aineistoa?

      Eletäänkö Suomessa vieläkin pelon ilmapiirissä kuten uutisoitiin vuodesta 2010 alkaen, kun tuli tieto maanpetosrikoksesta (1.9.2010)?

    • Lakien muutosprosess

      Vuodelta 2011 hyvä kommentti:

      "Re: Päivän poliittista keskustelua
      http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=26&p=448959
      ViestiKirjoittaja jkhg » To Joulu 08, 2011 12:53 pm

      Eräs kirjoittaja kyseli Ulvila-ketjussa, että kuka on poliisiylijohtajan johtaja, ja vastasin siihen alla olevalla tavalla. Nyt eräässä lehtiartikkelissa on pohdittu näitä Suomen johtamiskuvioita myös, joten siirrän tähän nämä kirjoitukset.



      Se, että vahvistaa omaa valtaansa poliitikkojen kustannuksella voi tarkoittaa myös sitä, että ministerinä on mitään tietämätön missi, jonka hallussa on päätäntä-, valvonta- tai määräysvaltaa, niin määrätyt tahot voivat käyttää hyväkseen mielinmäärin näitä päitä käänneltäviä päästäkseen haluamaansa päämäärään, joka ei viime vuosien perusteella ole millään tavalla edustanut kansan tahtoa.

      Edellä oleva kirjoitus vastaa täysin ajatustani siitä, että ei enää ole mitään tietoa siitä, että kuka Suomea johtaa tai valvoo, ja käynnissä on sama diktatuurimainen meno kuin EU:ssa, jossa ilman vaaleja valittu EU-edustus onkin tällä hetkellä vain kaksi henkilöä ja näkyvästi jo syksystä 2010 EU-johtajiksi nimetyt ovat kävelleet niin EU-neuvoston kuin EU-komissionkin ylitse - tällä hetkellä määräykset julkisesti antaa vain kaks henkilöä: toinen Ranskasta ja toinen Saksasta, jotka sanallisesti käskyttävät eurooppalaisia mielinmäärin.

      Tässä tämän tarkoituksella luodun finanssikriisin todellinen tarkoitus ja päämäärä, jota ecofin -nimisen systeemin avulla on finanssikriisinimisenä johtanut Katainen jo vuodesta 2006. Suomessa niin kuin EU:ssa on pyyhkäisty sivuun koko demokraattinen järjestelmä, joka kuntauudistuksen myötä on viimeinen kuolinisku myös kunnalliselle demokraattiselle päätäntävallalle.

      Niin, että markkinavoimat ja liike-elämä vastaa tällä hetkellä myös Suomen turvallisuudesta, niinkö? Ja jokainen voi miettiä, että minkälaista moraalia ja etiikkaa kyseinen aate- ja arvomaailma on tähän mennessä edustanut. Pikkuhiljaa alan ymmärtää - tilannetta, jota pidin todella julkeana ja röyhkeänä liike-elämän ja poliitikan kytköksenä - kun ulkoministeri Stubb sanoi halunneensa aina halata Jorma Ollilaa julkisesti, ja nyt hän sitten pääsi halaamaan.

      Mikä voi enää olla valtion valvontaa, jos kaikki on yksityistetty ja osakeyhtiöitetty monen mutkan kautta ties minkämaalaisiin firmoihin ja mihin päin maailmaa tahansa, ja ne valvovat itse myös toimintaansa, kuten osoitti tilanne THL:n ja sikapiikkirokotusten kanssa. Edellä oleva lehtiartikkeli kertoo, että miten sekaisin Suomi on ihan korkeinta johtamista myöten. Näitä rakennemuutosratkaisuja, joissa kaikki lait on laitettu uusiksi päämääränä aivan tietty tarkoitus on tehty nyt vuosikausia suomalaisten seläntakana, ja kansa on vain pyöritellyt sinisiä silmiään auktoriteettiuskossaan, ja tällä hetkellä kinaa, että - jee - kenestä Suomen presidentti.

      "Tosin ei sillä mitään valtaa ole, mutta minä haluan ainakin olla asiasta jotakin mieltä kuitenkin."

      Jos EU-direktiivien tarkoitus olisi koskaan ollut mikään "kansan parhaaksi" -ajattelu, niin miten on mahdollista, että Suomi ainoana Euroopan maana Latvian lisäksi ilman mitään lakimuutosta tai EU-määräystä on voinut pitää koko ajan yllä muista poikkeavaa poliisijärjestelmää, miltä on täysin poistettu kaikki valvonta ja minkä ei tarvitse esitutkinnassakaan noudattaa mitään lakeja tai olla oikeuslaitosjohtoista kuten muualla Euroopassa? Miksi tähän kohtaan ei kuulukaan yhteinen eurooppalainen lainsäädäntö, vaikka muita lakeja se tuntuu koskevan?"

    • Ameriikan poitsu
    • Uusi koostehaku
    • Lisää velkaa

      Hyvin kirjoitettu. Kun siis osaa sujuvasti uskotella asioita kansalle saa pestin brysselistä. Parempi liksa ja vähemmän huolia. Voipi katsella nyt sivusta kun Suomea ojennetaan kuin kreikkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1316
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      53
      890
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      809
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      764
    7. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      756
    8. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      744
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      737
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe