Erkki Kiviselle 11000 euron lahja

Tätä mieltä!

Vuokrataloyhtiöiden hallitus tai ent. sellainen on päättänyt antaa Erkki Kiviselle 11000 euron kultaisen kädenpuristuksen eläkkeelle jäämisen kunniaksi ja palkkioksi hyvin tehdystä työstä.
On täysin sopimatonta että julkinen taho antaa kultaisen kädenpuristuksen pomolleen ja siitä syystä lahja on ehdottomasti peruttava, sillä Kivisellä on jo rahaa ja kaupungilla on kyllä tuolle 11000 eurolle käyttöä.

22

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+13

      No, eihän tuo mitään. Nyt vois samalla pengata läpi kaupungin kaikki yhtiöt, miten niissä esim. vuosittaisia tulospalkkioita jaetaan.

      • veronmaksukyvytön

        Kyllä johtajat ovat bonuksensa ansainneet.


      • Fiksu pomo?
        veronmaksukyvytön kirjoitti:

        Kyllä johtajat ovat bonuksensa ansainneet.

        Paljonkohan vesiyhtiönjohtajaa saa bonusta kun haluaa Villihiittä ostaa? Täysin järjetön kauppa!


    • Bonukset kunniaan

      Kivinen harvinaisen fiksu mies. Tulette näkemään kun seuraaja pistää kaiken sekaisin. Kivinen on bonuksensa ansainnut. Olisi voinut olla vaikka 100 000€ sekään ei olisi vielä ollut liikaa. Kokoomus poliitikot sieltä pitää poistaa typerine Hennahankkeineen. Sieltä ne säästöt tulisi. Kivinen olisi Hennan ampunut heti alas jos olisi ollut valta.

    • Kepulainen1

      Kivisen näytöt elinkeinopolitiikasta: yrityskiinteistot Oy:n tappiot kymmeniä tuhansia euroja vuosittain ennen kuin kaupunginjohtaja puuttui asiaan ja neuvotteli uuden vuokrasopimuksen yhden yhtiön kanssa. Julkiset tiedot: luettavissa kaupungin toimintakertomuksesta.

      • Aasi lauma?

        Kivinen on marjanpoimija kokoomuksen rinnalla. Pistävät miljoonia hevonkuuseen hennaan saamatta koskaan mitään takaisin. Miksette siitä vingu? Olisi varmaan enemmän syytä. Ollaan vaan helv...in kateellisia eikä nähdä metsää puilta. Voi teitä aaseja..


    • Tapio Kultakasa

      ....sillä Kivisellä on jo rahaa...

      Mikäs v i t u n mielipide tuo on? Siitähän tuossa on kyse että onko ansainnut. Onhan tuolla kaduilla spurguja jotka ei oo tehnyt ikänä mitään mutta sossun rahat juoksee.

      • Tuliko selväksi?

        " Onhan tuolla kaduilla spurguja jotka ei oo tehnyt ikänä mitään mutta sossun rahat juoksee "

        Mikäs vitun mielipide se tuo on???? Sossun rahat ja kultaiset kädenpuristukset ovat täysin eriasia joita ei voi vertailla keskenään.

        Sossun rahoihin on oikeus jokaisella kenen tulot eivät riitä muutoin elannon hankkimiseen ja sossun rahoja tulisi korottaa roimasti, mutta nämä kultaiset kädenpuristukset JULKISELLA SEKTORILLA ovat täysin sopimattomia.


      • Tapio Hopeakumpu
        Tuliko selväksi? kirjoitti:

        " Onhan tuolla kaduilla spurguja jotka ei oo tehnyt ikänä mitään mutta sossun rahat juoksee "

        Mikäs vitun mielipide se tuo on???? Sossun rahat ja kultaiset kädenpuristukset ovat täysin eriasia joita ei voi vertailla keskenään.

        Sossun rahoihin on oikeus jokaisella kenen tulot eivät riitä muutoin elannon hankkimiseen ja sossun rahoja tulisi korottaa roimasti, mutta nämä kultaiset kädenpuristukset JULKISELLA SEKTORILLA ovat täysin sopimattomia.

        Puhuin juuri näistä työtä vieroksuvista spugeista jotka ei ole koskaan tehneet mitään eikä halunneet tehdä mitään. Siinä olet oikeassa että se on ERI asia ansaita rahansa tekemällä työtä kuin saada sen sossun luukulta. Sen sossun luukun "ansiot" maksaa veronmaksajat. Kultainen kädenpuristus = OK, jos sen on ansainnut. Kokoomuspoliitikot ärähtivät asiasta. Ja samaan aikaan "paskantavat" rahaa Hennaan, valtuutettujen palkkioita nostettiin tälle kaudelle. Jotkut virkamiehet saaneet 500-1000 palkankorotuksia kuukausipalkkoihinsa. Onko se pienipalkkaisemmalle kertakorvaus (11 000 euroa) kymmenien vuosien työn jälkeen halvempi kuin 500 euroa joka kuukausi. Alle kahdessa vuodessa sotuineen tuo 500 kuussa maksaa jo enemmän kuin yksittäinen kertakorvaus.

        "Äi, mäillä ei ole varaa TÄLLAISINA AIKOINA tälläisiin, ei ole". Sitähän tämä johtava kokkari "naukui". Katotaan millainen lasku sieltä Hennasta paukahtaa. voi olla 3-4 nollaa enemmän perässä. Eihän tuo ollut muuta kuin poliittinen veto. Vanha temppu - viedään huomio pääasialta.


    • reetu1

      Täysi mulkku toimi myös vakuutustarkastajana Lähivakuutukselle kokemusta on kävi tarkastamassa vesivahigon lausonto oli ei vesivahinkoa Täytyi soitta kulluttajaasiamies paikalle kKivisen tarkastus meni roskapöntöön ja hävisi!!!!

    • Kerpele!

      Miettikääpä sitä että kaupunki ostaa kyllä arvonimiä poliitikoilleen. Esim.Ryynäsen arvonimi maksoi "vain" 12000 €". Mikä puristus se sitten on ? Kultainen kannikan puristusko? Vai pippelin puristus? Täysin ansiottomia arvonimiä. Monia muitakin neuvoksien arvonimiä on ostettu aikojen saatossa. Ei ole tarpeen tälläinenkään rahan törsäys.

      • Erkki on pop

        Oikeassa olet. Professorin on turha vaatia kunnanhallituksessa bonuksien pienentämistä kun itse sai tuollaiset "bonukset" kaupungilta. Hän se vasta vahinkoa tekeekin kunnalle Henna hankkeen yhtenä vetäjänä. Ja sitten muka on vielä kunnallisneuvos. Katastrofineuvos nimikkeen nyt olisi vielä jotenkin voinut sietää.


    • MarttiIrmeli

      Julkisissa viroissa ei tarvita sen enempää lähtörahoja kuin arvonimiäkään. Kunnon palkka riittää. Kivisestä voi olla montaa mieltä, mutta miksi juuri hän olisi ansainnut jotain extraa, mitään varsinaista näyttöä ei ole. Päinvastoin, tappioita ja kummasteluja toimista.
      Mutta tekipä lautakunta hienon tempun tällä esityksellään. Sen sijaan, että Kivinen olisi päässyt rauhassa eläkkeelle arvostettuna virkamiehenä, tämä soppa pistää niin monet mitätöimään kaiken työn ja likaamaan hänen maineensa.

    • Tapio Platinamäki

      Siinä sammoo mieltä MarttiIrmelin kanssa että jos joku toinen sinulle esittänyt jotakin (firman hallitus) niin turha siitä on syyttää saajaa. Erkki lienee vain astunut jonkun isokenkäisen varpaille jossain vaiheessa ja eikös se kosto ole suloista.

      "Vuosien 1918–2013 aikana kunnallisneuvoksen arvonimi on myönnetty 1134 henkilölle. Kunnallisneuvoksen arvonimi on kolmanneksi yleisin arvonimi Suomessa. Joka vuosi nimitetään 10–20 uutta kunnallisneuvosta."

      Tainnu noi arvonimelötkin kärsiny pienen inflaation. Valtion tapa rahastoo tyhmii.

      • Renee menee

        Otsakkeen lahja hieman väärä termi. Bonushan on lisäpalkkio jota käytetään kun työ suoritettu hyvin. Erkki ihan hommansa hoitanut kaveri joten ei tuo itselle käy kateeksi. Vaan en itse ehkä olisi myöntänyt jos olisin ollut päättämässä. Parempi tapa olisi aina asiallinen palkka. Vaan kaikkea vastaavaahan tuolla kaupungilla on ja pitäisi tehdä sellaiset ohjeet että homma tasapuolista. Eihän nuo toimistotyöntekijät yleensä saa korotuksia, herroille ne aina menee!


    • Ent. Joht

      Hassu juttu kun Edellinen johtaja jäi muutamavuosi sitten eläkkeelle veden ja lämmön johdosta ei kukaan hiiskunut bonusrahoista mitään.vaikka oli mies joka oli tuhota molemmat yhtiöt. Tulipa vielä molemmista yhtiöistä hillot kouraan...

    • Osmo P

      Sen verran oikeata infoa että kunnallisneuvos arvonimi maksaa 2200 euroa. Lisäksi keskusteluketjussa aiemmin mainitulle henkilölle hakijoina muitakin tahoja. On kuitenkin alansa arvostettu asiantuntija jota siteerataan ammattilehdessä ja kirjallisuudessa. Tällainen arvonimi on 2000-luvulla haettu aiemmin myös yhdelle pitkään olleelle keskustapolitiikolle. Ansioista myös.

      • Nähty on

        Sen takia ilmeisesti kaikki kumartavat kuin kuningasta kun on arvonimi? Uskottavuus on mennyt jo vuosia sitten.ikä jo tehnyt tehtävänsä . Kirjoitukset lehdissä ja kirjoissa aivan toista mitä paikallispolitiikassa toteuttaa. Hyväveli systeemi tuntuu olevan päällimmäinen asia. Älä sinäkään osku lankea arvonimen pauloihin....arvonimi ei älyä nosta korkeammalle tasolle. Henna hyvä esimerkki..


    • Tälläistä

      Kivisen Erkki voi painua vittuun saatanan kokoomuslainen

    • Uusi asukas

      Koska Kivinen sitten jää eläkkeelle ????

      • loppukesällä

        Elokuun alussa taitaa jäädä ja sitä ennen pitää lomansa. Eli ei enää kauaa paina hommia.


    • Erkontien rouva

      Vuonna 2013 luottamusmiesten palkkiot: Aimo Ryynänen 12 955, Tapio Malmiharju 9 925, Tuula Koivunen 7 464....

      Aimo Ryynänen sai noin 2 800 euroa enemmän kuin kärkinimi vuonna 2012. Vuonna 2012 kautensa päättänyt valtuusto nelinkertaisti viime töikseen(!) puheenjohtajien vuosipalkkiot ja nosti kokouspalkkioitakin 33 %. Korotetuista palkkioista pääsi nauttimaan nyt istuva valtuusto. Näyttää tosiaan joltain poliitikolla menneen jauhot ja vellit sekaisin kun lehdessä mölyää että ei tällaisina aikoina pitäisi maksaa bonuksia. Jos tämä totta niin valtuustonhan olisi pitänyt näyttää esimerkkiä säästäväisyydessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe