Vaikea saada tyttöystävää...

Sad1

Moi kaikki! Oon 15v poika, usein kehuttu mukavaksi ja hyvännäköiseksi, mutten silti tunnu saavan ketään. Yritän yleensä kovasti luoda suhteita, mutta yleensä se päätyy sinne tutulle "friendzonelle". Mitä oikein teen väärin? Oon luonteeltani myös tosi tunteellinen ja välittävä. Joko en vain osaa, tai sitten tytöt ovat liian vaativia. Antakaa vähän vinkkejä tähän?

6

132

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohtija1

      Näytät liikaa tunteellista ja välittävää puolta? Ehkä tytöt etsivät coolia vaikutelmaa, prinssiä joka on turvallisen miehekäs ja kannattelee käsivarsillaan (kuvainnollisesti). Älä paljasta itsestäsi liikaa alussa (liian avoimesti), jätä tunteet vasta siihen kun suhteenne on jo olemassa, silloinkin harkiten. Aluksi keskity cooliuteen ja salaperäisyyteen? Hurmaamisen vinkit ehkä löytyvät muilta pojilta/miehiltä. Eleet, ilmeet ja vähemmän puhetta. Enemmän toimintaa, suoraa alotetta. Se ei tarkoita ettetkö olisi oma itsesi silti tai että sanoo jotain. Korostat vaan eri puolia eri tilanteissa. Tunteita on - vaikkei heti näytä niitä. Rakastuneena/ihastuneena moni vetää överiksi tunteiden ilmaisemisen, kuten itsekin nuorena teki. Eikä luota että toinen tajuaa kyllä. Miten oppii ihmistuntemusta, ettei kysy väärän luonteen omaavaa treffeille? Myöhemmin voi huomata sekin. Kuka olisi sopiva treffeille kysyttäväksi? Ehkä sellainen joka ei tunne sua ennestään ja ole ennakkokuvaa?

      Olisi toivonut nuorena seuraa, joka näyttää tunteita ja on välittävä, tietyssä määrin. Ettei se aina ole huono asia, ellei vedä ihan överiksi. Aikuisena moni taas toivoo miehiä, jotka olisivat tunteensa näyttäviä, eikä mykkiä juroja. Mitä neuvoja muilla on? Nuorena ei ole kiire seurustella, mutta jokaisen oma asia tietty mitä tekee.

    • reeiska

      Unohditko iästäsi 24 vuotta?

    • Shark Mac

      Vikasi on siinä, että olet tunteellinen ja välittävä. Varsinkaan nuoret naiset eivät pidä sellaisesta. Tai siis ne sanovat haluavansa "kunnon miehen" mutta eivät viehäty sellaisista. Tytöt ovat todella vaativia. Heidän arvonsa on nyt korkeimmillaan.

      Ehdotan, että kun täytät 16 niin alat katsella vanhempia 30-40v naisia. Keräät expaa ja itsevarmuutta. Keskity uraasi ja rahan hankintaan ja unohda tyttöystävät. Harrasta satunnaissuhteita ja käytä kondomia.

      Kun täytät 30 ja olet menestyvä mies niin huomaat, että tyttöystäviä on liiaksi asti. Kumma miten se menestys vetää puoleensa ja se, että et nimenomaan välitä naisista. Se ajaa heidät hulluiksi!

      Onnea elämääsi! Ole kärsivällinen. Ei minustakaan kukaan piitannut tuossa iässä. Jos haluat välttämättä vauhdittaa asioita niin rupea rokkariksi, hoppariksi tai poppariksi ja hommaa keikkaa. Auttaa jos osaat soittaa kitaraa. Basisti ja kiipparisti ei naisisa saa. Solisti ehkä.

      • uityjhg

        No älä nyt viitsi suoltaa p-kaa. 16-vuotiaan ei kuulu "katsella" äitinsä ikäisiä naisia, vaan nauttia nuoruudesta vailla huolen häivää ja paineita seurustelusta.

        Aloittajalle: älä yritä liikaa. Ole oma itsesi miettimättä, olisiko tässä nyt se tyttö, jonka kanssa seurustelet... Kas kun ns epätoivoiset yrittäjät "haistetaan" kyllä. Älä yritä miellyttää liikaa = miettiä sitä, miten tytöt haluaisivat sinun käyttäytyvän.
        Olet teini, elämä edessä, mikä kiire? Poikapuoleni on 4 vuotta sinua vanhempi, ulospäinsuuntautunut ja suosittu kaveri, mutta on todennut, että ei ala seurustella kenenkään kanssa vain siksi, että "pitäisi olla joku" - vaan katselee ympärilleen, tekee omia juttujaan ja jos oikeasti jonkun tytön kanssa "kolahtaa", niin mikäs siinä.


    • KIK ON Siiriday

      Missä asut ja käviskö ehkä 13v tyttö sulle

    • dfghjklöfghj

      Lakkaa lukemasta jotain huuhaa-laasasen-juttuja friendzonesta ja nauti elämästä, ystävistä ja kesästä.

      Me kaikkihan siis uskomme, että 15vuotias kirjoittelee tuollaista ;-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1713
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      191
      766
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe