Kuinka usein seksiä 40-v mies?

nainen 28v, mies 45v

Kuinka usein 40-kymppiset miehet haluavat seksiä parisuhteessa?

59

9274

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 40x10 =400

      Aika harvoin. Useimmat 40-kymppiset taitavat olla jo haudassa.

      • nainen grgvrtfvbgt

        Meillä minä olen 44 v ja mies 48v ja kumpikin halutaan ja myös harrastetaan seksiä joka päivä. Minulla ei ollut nuorena haluja, ne ovat yhtäkkiä tulleet vasta vanhemmiten.


    • mok2

      60v mies haluasi/ saa /antaa n.pari kertaa viikossa 40 kymmenen
      avioliitossa olleet "hyvä viini paranee vanhetessaan"

    • väsy mies

      Kerran kuussa,...jos sitäkään.

      • kauhee ähisijä

        Eeeeeii. Kerran viikossa, lauantaisin, urheiluruudun jälkeen.


    • Monimutka

      Ehkä kolme tai joskus neljäkin kertaa viikossa kyllä maistuisi. Nyt saan maksimissaan kerran.

    • liiruma

      Meillä saa 1-2 kertaa päivässä yleensä. Joskus saattaa tulla viikon tauko, jos ollaan ihan eri aikaan töissä/kotona, tai jos ei muuten vaan nyt jaksa tai jompikumpi on flunssassa...

    • 7 + 3

      50:senä haluan kerran, pari päivässä. Pari, kolme kertaa viikossakin riittäisi. Viimeksi oli toistakymmentä vuotta sitten.

    • Minusta tuohon asiaan vaikuttaa iän lisäksi myös suhteen kesto ja sen tila. Tällä hetkellä joka toinen päivä on aika sopivasti.

      • kaame

        muista vaihtaa kalsarit 3 kertaa/pv.


    • lkiiikuu

      Mun liki 40v mies haluaa joka päivä.

    • Perburg

      Pikaisen laskutoimituksen ja oletusarvojen perusteella sanoisin, Jos 40 vuotiaalla miehellä on 28 vuotias puoliso, noin 1-2 kertaa päivässä

    • kohta 40v.

      3 kertaa viikossa ainakin.

    • n 40 v

      Melko lailla vaihtelee. Eksäni, nelikymppinen, ei halunnut koskaan. Nyksäni, viisikymppinen, haluaa vähintään joka toinen päivä, ja on melko helposti houkuteltavissa myös siinä "välipäivinä".

    • 18+11

      Kerran kuussa. Sekin nurisemisen kanssa. Jos on krapulassa niin silloin kyllä. Vesiselvänä ei tunnu kiinnostavan. 4 vuotta oltu yhdessä.

    • 5kymppinen

      Itse haluan joka päivä,aina se ei ole mahdollista töiden ym.takia, mutta joka toinen päivä nyt vähintään.
      Eikä mitään pikapanoja vaan kunnon rakastelua.

    • harvoin

      1-4 krt viikossa:( Olen 7 vuotta nuorempi ja haluja piisaa.

      • harvoin

        Heh, siis 1-4 krt kuussa..


      • harvoin
        harvoin kirjoitti:

        Heh, siis 1-4 krt kuussa..

        Taisi toi eka olla mun haavemaailmasta:)


      • Ainapuutteessa
        harvoin kirjoitti:

        Taisi toi eka olla mun haavemaailmasta:)

        45 ollaan molemmat ja seksiä... nejlä viiva kuus kertaa VUODESSA. Ei riitä, puutteessa eletään.


      • Puutteessa täälläkin
        Ainapuutteessa kirjoitti:

        45 ollaan molemmat ja seksiä... nejlä viiva kuus kertaa VUODESSA. Ei riitä, puutteessa eletään.

        Kolmekymppisiä molemmat ja seksiä myöskin 4-6 kertaa vuodessa... En kuulu alkuperäisen kysymyksen kohdeikäryhmään, mutta pakko oli kommentoida ettei aina mene niin hyvin nuoremmillakaan. :(


    • oldis

      Vastaus vaatisi erittäin laajan ja edustavan otannan koska siihen vaikuttavat hyvin monet asiat.

      4-kymppisenä minulla oli niin paljon häiriötekijöitä, että nyt 7-kymppisenä ole aktiivisempi kuin kystyn ikäisenä.
      Silloin oli taloushuolia, matkatöitä, viikonloppujuopottelua eikä fysiikan hoidosta ollut hajuakaan.
      1 - 2 kertaa viikossa riitti!

      Nyt 7-kymppisenä olen selvästi aktiivisempi mutta minun on otettava huomioon vaimoni ikä joten frekvenssi on sama tai hieman parempi kuin aikaisemmin mutta vaimoni kiinnostus ratkaisee.
      Joskus olen saanut hänet innostumaan muutaman peräkkäisen päivän "seurusteluun" mutta normaalisti se rajoittuu pariin kertaan viikossa.
      20:n kaverin kanssa uudelleen latautuminen on vienyt parikymmentä minuuttia.

      Joten samankin yksilön kohdalla on aktiivisuuteen vaikuttavia tekijöitä runsaasti.

      • päivittäin

        40v ukkoni ei halunnut juurikaan seksiä. 40v vaimo taas riutuu puutteessa. Naisen halut ja aloitteet kovimmillaan. Tarve lähes päivittäin. No ukko jäi kiinni vieraissa hyppimisestä ja on lähdössä. Vanhanies ei jaksa useammassa paikassa huseerata. Nainen taas kotona on tarvitsevimmillaan ja ilman.


    • Horneman

      Kyllä jos kuukausia alkaisi mennä ilman, niin vaihtoehdot olisi varmaan ero tai hoitaa paineet pois muualla. Ei ole normaalia minusta.

      • ygtppmpb

        Täytys ensin määritellä mitä seksi on,on se myös nosto,pisto ja ravistus,minusta se ei ole sekä onko seksiä omin käsin onneen.Näin yli viiskymppisenä täytyy tyytyä vain viimeksi mainittuun.Elikä olenko seksitön.


      • 7 + 4

        Jos ero ratkaisee seksittömyyden, mitä toivoa on yksineläjillä, jotka eivät voi erota?


      • Puutteessakinmielumm

        Juu mut miksiköhän meistä naisista ei oo kovin romanttist tai kiihottavaa olla vaan tyhjennyslaareja ja paineentasauspumppuja!


      • kuhnustelija
        7 + 4 kirjoitti:

        Jos ero ratkaisee seksittömyyden, mitä toivoa on yksineläjillä, jotka eivät voi erota?

        Riippuu siitä onko mies vai nainen. Sinkkunaiset saa käytännössä aina kun haluaa, menee vain baariin ja hommaa pokan. Sinkkumiehilläkin toimii jos on yhtään sosiaalinen ja omaa pelisilmää. Maksulliset on hyvä vaihtoehto, jos riittää muutama kerta kuukaudessa. Netistä löytyy seuraa... Jne... onhan noita konsteja.


      • rapana
        Puutteessakinmielumm kirjoitti:

        Juu mut miksiköhän meistä naisista ei oo kovin romanttist tai kiihottavaa olla vaan tyhjennyslaareja ja paineentasauspumppuja!

        se pitää katella tyhjennyslaari toisaalta.


      • 7 + 4
        kuhnustelija kirjoitti:

        Riippuu siitä onko mies vai nainen. Sinkkunaiset saa käytännössä aina kun haluaa, menee vain baariin ja hommaa pokan. Sinkkumiehilläkin toimii jos on yhtään sosiaalinen ja omaa pelisilmää. Maksulliset on hyvä vaihtoehto, jos riittää muutama kerta kuukaudessa. Netistä löytyy seuraa... Jne... onhan noita konsteja.

        Mutta kun baari ei kiinnosta ollenkaan. Eikä maksulliset (pitäisi olla oikeasti innokas). Ja kaikki harrastukset ja työkin on pelkästään miesporukassa.

        Tämän takia avioliitostakaan ei kannata erota -- se ei ratkaise mitään.


    • Horneman

      no jos omin käsin onneen lasketaan, niin eikai siinä voi sitten tulla kuukausien taukoa, ellei ole käden poikki..., mutta jos parisuhteessa alkaa mennä kuukausia ilman, niin pitää kyllä olla jotain pahasti vialla. Olettaen tietenkin, että molemmat puoliskot ovat samalla maankamaralla, reissuhommat erikseen.

    • Mies 46v

      Reilu 4-kymppisiä ollaan. Mulle riittäisi 1-2 krt viikossa, vaimo haluaa koko ajan. Kompromissilla mennään eli 2-4 krt viikossa. Itselle kyllä "välipäivinä" halailu ja suukottelukin riittäisi, ne vaan niin usein saava vaimon halut heräämään.

      • …….

        Mun mieheni (jolle myös vähempi riittäisi) avustaa mut "välipäivinä" onneen ihan sormiaan käyttämällä. Arvostan sitä kovasti, ja saattapa käydä niinkin, että mies siitä innostuu… Mutta ei ole pakko innostua. Sama toimii toisinkin päin, jos en itse joskus ole siinä vireessä - mutta yleensä kyllä olen.

        Tämä järjestely vaati kyllä sen, että juttelimme asioista, molempien haluista ja kyvyistä. Mun oli aluksi vähän vaikea ottaa vastaan sitä, että itse saan ja mies ei saa "mitään". Hän on kuitenkin sitä mieltä, että vaimon kutittelu on kivaa ja tyytyväinen vaimo on hyvä vaimo :)


    • Elämänilo

      Puolisko 42v. Itse 36v. Seksiä n. kerran viikossa.

      Minä haluaisin vähän useammin, mutta tämä tahti riittää miehelle. Joillakin viikoilla saattaa olla 2-3 kertaa, mutta ei usein.

      Joskus olisi kiva vaikkapa suudella vain intohimoisesti, tai vähän hiplailla... Mutta mies tuumaa naurussa suin aina että minulla menee ihan villiksi tms... Eli miehen mielestä sellaisia juttuja harrastetaan vain silloin, kun harrastetaan seksiä. Eli jos vaikkapa lapset on hereillä, niin meillä ei suudella. Ei edes viereisessä huoneessa. Pikainen pusu välillä vaihdetaan. Joka päivä pötkätellään kainalokkain, esim töllöä katellessa tms.

      Tämä riittä mulle just ja just. Enemmänkin kelpaisi, mutta harrastan välillä itsetyydytystä ja katselen pornoa. Mies ei harrasta itsetyydytystä, kun hän ei sitäkään kuulema tarvitse, koska on riittävän aktiivinen seksielämä. Siis on harrastanut itsetyydytystä joskus sinkkuaikoina.

    • Mies 36+

      Riippuu täysin suhteen tuoreudesta. Haluaisin joka päivä tai joka toinen päivä jos olisi kiihottava muija ja uutuuden viehätystä. Nykyisessä yli 15 vuotta kestäneessä suhteessa en juurikaan halua vaimoani henkisesti. Pari kertaa viikossa on pano, joka ei anna tyydytystä. Välillä pannaan joka päivä, mutta en saa tyydytystä vaan morkkiksen. En voi tilanteelle mitään. 2 alle 10 v lasta ja puitteet kunnossa. Tarvitsen kaikkea muuta mitä tähän elämään liittyy niin paljon, että en jaksa ajatella eroa. Katselen jatkuvasti muita naisia. Seuraan kaupassa naisia nähdäkseni perseitä, vaikka todellisuudessa vaatimukseni ei edes ole kovin korkealla ulkonäön suhteen. Kesät ovat tuskaa. 3-kymppisetkin näyttävät aah niin haluttavilta shortseineen ja hyvine reisineen ja peppuineen. Jota omalla ei ole. Haluaisin keskustelutaitoisen, älykkään ja hulluttelevan naisen.
      Vaimon kanssa ei ole edes mitään yhteistä. Ei puhuta mistään syvällisestä ikinä. Näinkö tämä elämä menee hukkaan. Mitä tässä pitäisi tehdä?

      • ghnjmk,l.ö

        Mitäs jos vaikka alkaisille hoitamaan parisuhdetta? Ei rakkaus pysy hoitamatta... Luultavasti vaimosi ajattelee samalla tavalla. Voitte saada suhteenne vielä kuntoon, jos lähennytte toisianne. Puhukaa, tehdää juttuja yhdessä jne...

        p.s. Vaimosikin on takuulla seksikäs monen miehen mielestä. Mietipä mitä seksikästä sinä voisit hänessä nähdä? Ja mitä seksikästä hän näkee sinussa?


      • Anonyymi

        Onkohan sulla edes oman vaimon kanssa haluja puhua syvällisiä.Lopeta toisten naisten tuijottelu. Tuskin kuule itselläskään sen parempaa oersettä on.


    • paulingo

      No onhan noita vaihtoehtoja. Junnaat siinä elämän loppuun asti tai teet niitä peliliikkeitä ja muutat elämääsi. Hommaa salarakas, tai eroa mieluummin ja ota uus... Ajattelumalli "ei voi erota, kun on talo ja lapset" kuuluu 50-luvulle. Jos elämä ahdistaa niin tarvii tehdä jotain, eikö vain harmitella ja masentua.

    • hshoeus

      40-v ikäisenä olin vielä naimisissa. Silloin mies halusi joka päivä ja minä en oikein ollenkaan, koska suhde toimi niin huonosti.

      Muutaman sinkkuvuoden jälkeen nyt lähempänä 50-v olen ollut suhteessa nyt 1,5 itseäni 7 v nuoremman miehen kanssa. Seksiä on ehkä noin 5 kertaa viikossa. 1-2 kertaa viikossa mennään pidemmän kaavan mukaan, jotta minäkin laukean, mutta muut kerrat ovat pikaisempia. Tämä sopii minulle hyvin ja kumpikin tuntuu olevan tyytyväisiä nykytilanteeseen. Määrä varmaankin vähenee ajan myötä.

    • Anonyymi

      Mies 39v, vaimo 27v, lapset 2kpl tarhassa, vastaa: Vaimon kanssa noin kerran kuussa. Rakastajattaren kanssa kerran päivässä vähintään. Vaimolla ei liene toista miestä, muutenhan ei olisi edes tuota yhtä kertaa kuussa.

    • Anonyymi

      Ei ole seksielämää, ei kyllä naistakaan

    • Anonyymi

      Saako yli 40v miehet seksiä jos lapsi/lapsia, on jo unohtunut koko homma.

    • Anonyymi

      2 kertaa viikossa meillä naidaan.

      T nainen 38, mieheni 44 v

      • Anonyymi

        Olen tainnut viimeksi naida vaimoa pari vuotta sitten, mies 50v, vaimo 47v.


    • Anonyymi

      Se riippuu kokonaan siitä minkälaista seksiä on haluttavissa ja minkälainen neitokainen sitä seksihalua on täyttämässä.

      Minä (Mies) en muuten ole koskaan halunut pelkkää seksiä.

    • Anonyymi

      40v mies ja 4krt vko ois hyvä, nyt ehkä 1krt/vko tai 3krt/kk.

    • Anonyymi

      Ei se miten usein vaan mitä seksi pitää sisällään ja miten kauan muhinointi kestää. Meilläkin harvassa nykyään joten sitä pidemmän aikaa.

    • Anonyymi

      Noin kaksi-kolme kertaa vkossa tuntuu riittävän. Siksi samanikäiset ei toimi keskenään. 4-5 -kymppisellä naisella on lipido huipussaan, kun se miehellä vaan laskee. Siksi nykyään näkee nuoria miehiä vanhempien naisten kanssa. Itse en ottanut ilmeisesti tarpeeksi nuorta kollia...

      • Anonyymi

        Oletkos joku "asiantuntija" vai, ihmisten seksuaalisuus vaihtelee kun kaikki on yksilöitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkos joku "asiantuntija" vai, ihmisten seksuaalisuus vaihtelee kun kaikki on yksilöitä.

        Niin, ei saisi yleistää, mutta noin vaan käy niiin monesti. Nuori mies pystyy, 35 tarvitsee jo lääkitystä. Ei ole mikään uusi julkaisu tämäkään.


    • Anonyymi

      Itse 40v,riittäisi kerran viikossa tai parissa. Mutta uudessa suhteessa kumppani haluaa enemmän ainakin nyt. Joten nyt mennään useita kertoja päivässä..

    • Anonyymi

      Kerran viikossa on minimi, jolla mä pysyn hengissä.
      Kaksi kertaa viikossa, niin pysyn järjissäni.
      Vähän kolmatta, niin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
      Joka päivä haluan kuitenkin, mutta ymmärrän, jos sä et tahdo koko aikaa.

    • Anonyymi

      Riippuu siitä missä jamassa parisuhde on... Intohimoista, kiihkeää ja monipuolista seksiä voisi harrastaa vaikka joka päivä himokkaan pervon naisen kanssa.

    • Anonyymi

      Haluan 2-3 kertaa viikossa. Viime perjantaina pantiiin 4 kertaa päivän aikana naiseni kanssa. Olen 46v.

    • Anonyymi

      Olen 40v. Mies ja töissä on kauhea stressi ja kiire, mutta silti haluaisin vähintään 5krt. Viikossa, mutta vaimo antaa ehkä 1-2kk välein, jos oikein ruinaan..välillä turhauttaa tilanne..yhdessä about 9v
      T: puutteessa

    • Anonyymi

      Yli viiskymppisenä vielä ainakin kerran päivässä. Nuoremmista en nykyään tiedä.

    • 2-3 kertaa päivässä, mutta parisuhdeseksiä n. kerran viikossa.

    • Anonyymi

      Avomieheni ottaa minut heti töistä tullessani eteisen kaappia vasten, sitten samalla kun ruoka valmistuu keittiönpöydällä uudestaan, illalla saunassa kolmannen kerran ja sängyssä aamuyöllä vielä herättelee. Hän on yli 60v ja ikäeromme on suuri. Mutta seksiä meiltä ei puutu💋

    • Anonyymi

      Aamuin ja illoin. Aamun voi jättää välistä mikäli naitu aamuun asti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe