montako kertaa sinut on VESIKASTETTU ?

KASTAKAA JA OPETTAKA

olitko varmasti OIKEASSA USKOSSA, kun menit hellareiden synti eli aikuiskasteelle ?

varmaan tänään olet ENEMMÄN USKOSSA ! joten mene KASTEELLE VAIKKA ADVENTTIKIRKKOON !

sitten voit kokeilla mormoonit muhamettilaiset juutalaiset jne !

RAAMATTU SANOO YKSI VESIKASTE ! ei mitään ehtoja ! Jeesuksen lähetyskäsky on MENKÄÄ SIIS JA TEHKÄÄ KAIKKI KANSAT MINUN OPETUSLAPSIKSENI KASTAMALLA HEIDÄT ISÄN POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN JA OPETTAMALLA HEITÄ PITÄMÄÄN KAIKKI SE JONKA MINÄ OLEN KÄSKENYT TEIDÄN PITÄÄ !

JEESUS KÄSKEE ENSIN KASTAA JA SITTEN OPETTAA ! ei mitään ihmisen omia uskomusoppia vaan pelkästtään KOLIMIYHTEINEN JUMALA !

42

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin

      Olen ottanut yhden Raamatullisen vesikasteen uskoon tuloni jälkeen.

      Tällaiseen epäasialliseen ja muiden uskonvakaumusta ivaavaan aloituksen ei tietenkään ole viisasta vastata, mutta ei kosteta pahaa pahalla, vaan toimitaan oikein, niin emme tuota itsellemme mitään pahaa.

      Missä Raamattu sanoo että yksi VESIkaste?

      Totta kai Jeesus käskee ensiksi kastaa ja sitten vasta opettaa, sillä kaste kuuluu mahdollisimman pian uudestisyntymän jälkeen, eikä ennen syntymistä voi ketään opettaa.

      • Yksi on Herra, yksi usko, yksi kaste! Ef 4:5.
        Ei ole monia kasteita,ne ovat omaa vanhurkauden kastei sitten,joilla ei ole mitään mekitystä,pelatuksen kanssa.Ihmisen tekoja ei Jumlan.


    • KnutL

      Raamattu ei todellakaan sano mitään yhdestä vesikasteesta.
      Sekä helluntailaiset, baptistit että luterilaiset ovat omista syistään sotkeneet päivänselvän asian tarkoittamaan jotain muuta kuin mitä se alunperin tarkoitti.

      On erittäin kyseenalaista, onko pakanoita kastaa lainkaan vesikasteella.
      Ne Raamatun kohdat, joissa on kirjoitettu vesikasteesta ovat kiistanalaisia lisäyksiä Raamattuun.
      Huom!
      Se, että joku joskus alkuseurakunnan aikaan teki jotakin ei ole peruste sille, että nykyäänkin pitäisi tehdä niin.


      Paavali kommentoi vesikastetta näin:

      "Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan"

      ja henkikastetta näin:

      12 Sillä niinkuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin;
      13 sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, ja kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.
      14 Sillä eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta.


      Tuo kaste tuossa on henkikaste, jolla on kastettu kaikki uskovat, vaikka helluntailaiset(kin) yrittävät vääntää sen tarkoittamaan jotain muuta ja kutsuvat sitä hetkeä, kun saavat kielilläpuhumisen armolahjan, Pyhän Hengen kasteeksi (=henkikasteeksi)

      • pwgnipr

        Ei ole erikseen vesikastetta ja Pyhän Hengen kastetta, vaan yksi kaste. Se on kaste vedellä jossa saamme Pyhän Hengen. Uudestikastajilla on oma epäraamatullinen kasteensa, joka on ihmsteko. Me kristityt saamme luottaa kasteessakin Jumalaan, kasteen oikeus ei ole meistä kiinni.

        Jeesus ei käske ensin opettaa ja sitten kastaa, vaan Hän käskee tehdä opetuslapsia kastamalla ja opettamalla niin kaste tulee tuossa ensin.


    • mathetes

      Vastausta aloitukseen!

      Kirjoitit:
      >>olitko varmasti OIKEASSA USKOSSA, kun menit hellareiden synti eli aikuiskasteelle ?>JEESUS KÄSKEE ENSIN KASTAA JA SITTEN OPETTAA !

    • uhytr222

      PESKÄÄ se kaste pelastaa tänäänkin tuhansia mm sairaaloissa!

      ja

      OPETTAKAA OPETUSLAPSIA!

      Rikollisella kristinuskolla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina joten olette perisyntisiä ymmärtämättöminä paavalialais-luterilaisuuden saatanaa jumaloivina:
      1.Korinttolaiskirje:
      15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
      2 Korinttolaiskirje 12:
      7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
      8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

      HUOMAA, että Paavali ei raamatun mukaan eroa saatanasta saanut.

      Lukekaa myös uskontunnustuksenne niin tuntisitte millaisia olette:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/uskontunnustus.html
      'Meillä ei ole järkeä. Meillä ei ole ymmärrystä. Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia. Olemme syntisiä; Järkemme ei voi käsittää Jumalaa.'

      Tuollaiseksi ei kukaan IHMINEN synny, vaan tuollaiseksi aivopestään...

      Tässä on Jeesuksen palvelijoille totuus:
      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt.

      SIIS kreikan kielen "KASTE" merkitsee myös "PESTÄ" niinkuin Jeesus oppinsa teoillaan vahvisti ja kieltämällä Jeesuksen teot kieltää myös Jeesuksen.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."

      Matteus 28:20 "ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

      SIIS OPETTAMALLA tulee opetuslapseksi ja uskontunnustuksella rikollisen kristinuskon uskovaiseksi.
      ja
      "noudattamaan kaikkea" ei ole rikolliselta kristinuskon herran palvelvilta onnistunut, joten tiedätte olevanne eksytettyjä:

      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      http://freepathways.wordpress.com/maijan-tarina/

      jne

      Matt.25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

    • Et uudesti kastajat voi tunnustaa, että Jeesus ja siis kaste pelastaa (1.Piet.3:21). Kasteessa tarjotaan sanan kautta, sitä työtä, jonka Jeesus ristillä teki (Room.6:3). Miksi teidän on vaikea tätä niin vaikea käsittää ja myöntää, ja mitätöidä kaikki? perkelekö teidän ymmärryksen pimittää kuten pakanauskoissa, laki uskolla? Eikö Jeesus kuollut vauvojenkin puolesta? Edelleen, uudelleenkastajien mielestä, perisyntiäkään ei ole ja olemme puhtaita kuin pulmuset. Vanhat uskovaiset ovat sanoneet, että eivätköhän ne suden pennutkin oikeita susia ole (Room.5:12; Room.3:10; Ef.2:3; Joh.3:5-6; ps.51:7). Toiset uudesti kastajat sanovat, että Raamattua on väärennetty. Mitä mieltä sitten on millään Raamatulla teille, jos noin väitätte?. Keskustelu kanssanne on silloin turhaa. Näytätte kyllä luottavan enempi kokemuksiin ja tunteisiin, kuin Raamatun opetuksiin.

      • jhgtfr

        Huvittavaa sopaskaa!!!

        Miksi uskovaisille on saatana niin tärkeä, ettei tätäkään Jeesuksen antamaa käskyä saa noudattaa...???
        Markuksen evankeliumi:
        16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."
        Jäljellä olevaa Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan tietoa (osittain väärennettynä) löydät raamatun UT:n:
        -Matteuksen evankeliumista
        -Markuksen evankeliumista
        -Luukkaan evankeliumista
        -Johanneksen evankeliumista


      • jpinh

        Juuri näin Weha! Uudestikastajien oppi on täysi vitsi! Se on sitä kuuluisaa sopaskaa


    • tosi julmaa

      Weha ei itsekään usko sitä, mitä itse opettaa:
      "Eikö Jeesus kuollut vauvojenkin puolesta?"

      Koska Jeesus kuoli myös vauvojen puolesta, eivät nämä tarvitse ihmistekoja pelastuakaseen, vaan Jumala on voimallinen pelastamaan heidät ilman vanhempien
      ja kummien tekojakin. Uskon syntymiseen ei tarvita kastetta.

      Weha luotta enemmän Katekismukseen ja tunteisiin, kuin Jumalan Sanaan.

      "Armosta te olette pelastetut, uskon kautta, ette tekojenne kautta, ette itsenne kautta. Sen on Jumalan lahja, ettei kukaan kerskaisi." Ef 2:8

      Weha yrittää riistää vauvoilta tämän Jumalan lahjan.

      • ytr

        Aikuisia eksytettyjä, etenkin uskontunnustuksen kaltaisia, v..........ttaa kun tietävät, että lapset ovat Jeesuksen antaman TIETON MUKAAN Jumalan Valtakunnan kaltaisia. Ja aikuisina sitten kostavat lapsilleen kastamalla niitä lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden saatanallisuuden alttari uhreiksi! Hävetkää!

        Matteuksen evankeliumi:
        18:3 ja sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.

        5:20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan. "


      • ngvwnr

        Tämä "tosi julmaa" on sairas kristittyjä vihaava miekkalähetystrolli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa. Älkää uskoko hänen eksytystään!!

        Jeesus kuoli kaikkien puoelsta, ja siki pelastus on aina Jumalan teko uskon ja kasteen kautta. Niin vauvoille kuin aikuisillekin. Kaikilla on sama pelastustie. Vauvat eivät pääse taivaaseen ilman Jeesusta. Kukaan ei pääse

        Tämä sairas uudestikastaja-trolli yrittää viedä vauvoilta Kristuksen pois kun kieltää heiltä kasteen. Kukaan ie pelastu vanhempien ja kummien teoilla. Ei edes itseään täynnä olevan uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa

        Hän on niin sairas ja katkera!!!!


    • lkjhg

      Kommenttia tähän aloitukseen:


      KASTAKAA JA OPETTAKA
      27.6.2014 14:37
      ==/
      Tuon "kastakaa" sanan Jeesus todisti teoillaan raamatun väärennökseksi monella tavalla:
      -otti ei uskossa olleen kastamattoman ryövärin Paratiisiin. aloitta on oppinut opin jolla Jeesusta todistetaan väärennetyllä raamatulla oppinsa rikkoneeksi rikolliseksi!!! HÄVETKÄÄ!
      -Jeesus pesi opetuslapstensa jalat ja käski tehdä niin...:
      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt.
      SIIS kreikan kielen "KASTE" merkitsee myös "PESTÄ" niinkuin Jeesus oppinsa teoillaan vahvisti ja kieltämällä Jeesuksen teot kieltää myös Jeesuksen.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
      ==/

      olitko varmasti OIKEASSA USKOSSA, kun menit hellareiden synti eli aikuiskasteelle ?
      ==/
      kaikkien rikollisen kristinuskon lahkojen kasteet ovat eksytyksiä!!!
      ==/

      varmaan tänään olet ENEMMÄN USKOSSA ! joten mene KASTEELLE VAIKKA ADVENTTIKIRKKOON !
      ==/
      Jeesus ei ollut uskossa vaan Jumalallisuuden tiedossa.
      Ketä uskot, Paavalia, paavalilais-luterilaisuuden herra saatanaa vai ketä?
      Onko seurakunnassasi ihme tekoja tekeviä, kuolleista herättäviä Jeesuksen opetuslapsia jotka käveleskelee järvien yli ja ruokkii muutamalla leivällä ja kalalla tuhasia?
      ==/

      sitten voit kokeilla mormoonit muhamettilaiset juutalaiset jne !
      ==/
      niinpä! saatanaa palvelevien rikollisella kristinuskolla on monien joukossa pakjon harhaan johtavia oppeja.
      ==/

      RAAMATTU SANOO YKSI VESIKASTE ! ei mitään ehtoja ! Jeesuksen lähetyskäsky on MENKÄÄ SIIS JA TEHKÄÄ KAIKKI KANSAT MINUN OPETUSLAPSIKSENI KASTAMALLA HEIDÄT ISÄN POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN JA OPETTAMALLA HEITÄ PITÄMÄÄN KAIKKI SE JONKA MINÄ OLEN KÄSKENYT TEIDÄN PITÄÄ !
      ==/
      korjaan: VÄÄRENNETTY RAAMATTU sanoo!
      Kuten jo Jeesus opetti, niin peskää toistenne jalkoja usein.
      ==/

      JEESUS KÄSKEE ENSIN KASTAA JA SITTEN OPETTAA ! ei mitään ihmisen omia uskomusoppia vaan pelkästtään KOLIMIYHTEINEN JUMALA !
      ==/
      Väärennetyn raamatun oppia kuten jo Jeesus on todistanut teoillaan.
      ja
      Mitään saatanallisuuden "KOLIMIYHTEINEN JUMALA ! " ei ole muilla kuin eksytetyillä uskovaisilla joille ei Jeesuksen Sana ja opit kelpaa:
      Johanneksen evankeliumi:
      10:30 Minä ja Isä olemme yhtä.
      Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
      ==/

    • Uudesti kastaja: Weha luotta enemmän Katekismukseen ja tunteisiin, kuin Jumalan Sanaan.

      "Armosta te olette pelastetut, uskon kautta, ette tekojenne kautta, ette itsenne kautta. Sen on Jumalan lahja, ettei kukaan kerskaisi." Ef 2:8

      Weha yrittää riistää vauvoilta tämän Jumalan lahjan.

      weha: "päin vastoin, tahdomme viedä pienokaiset kasteessa Vapahtajan luokse. Millään muulla tavalla ei voi vauvoja hänen luokseen viedä. Näin tahdon/me antaa pienokaisille kasteen armon ja lahjan Kristukseen. Kastehan on mitä suurinta armoa:

      Room.6:3 "Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?"

      • w satuilee

        Oletkohan vähän sokea.
        Jeesus ei tarvitse vettä voidakseen toimia.

        "Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt 18:20

        Missä tuossa puhutaan kasteesta?


      • w satuilee kirjoitti:

        Oletkohan vähän sokea.
        Jeesus ei tarvitse vettä voidakseen toimia.

        "Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt 18:20

        Missä tuossa puhutaan kasteesta?

        Ei ketkä tahansa kaksi tai kolme, vaan puhutaan seurakuntalaisista, jotka tietysti ovat kastettuja ja uskovaisia.


      • nonop
        w satuilee kirjoitti:

        Oletkohan vähän sokea.
        Jeesus ei tarvitse vettä voidakseen toimia.

        "Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt 18:20

        Missä tuossa puhutaan kasteesta?

        No niin, uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa. Jeesus lupasi toimia kasteen kautta. Näin Hän myös tekee


    • ... mutta Pyhä Henki nimenomaan tahtoo toimia sanan ja kasteen sakramentin kautta:

      Joh.3:4 Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"
      5 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.
      6 Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.
      7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.

      • w satuilee

        Taas Weha keksii omia satujaan.

        Pyhä Henki ei ole riippuvainen vedestä tai materiasta:
        "Tuuli puhalataa missä tahtoo, sinä kuulet sen huminen mutta et tiedä mistä se
        tulee tai minne se menee. Samoin on jokaisen joka on Hengestä syntynyt."

        Weha luulee tietävänsä, missä Pyhä Henki toimii. Joh 3:8


      • w puhuu totta!
        w satuilee kirjoitti:

        Taas Weha keksii omia satujaan.

        Pyhä Henki ei ole riippuvainen vedestä tai materiasta:
        "Tuuli puhalataa missä tahtoo, sinä kuulet sen huminen mutta et tiedä mistä se
        tulee tai minne se menee. Samoin on jokaisen joka on Hengestä syntynyt."

        Weha luulee tietävänsä, missä Pyhä Henki toimii. Joh 3:8

        Taas sairas kristittyjä vihaava miekkalähetystrolli, nyt nimim. "w satuilee", uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa keksii oimia satujaan.

        Pyhä Henki tulee Jumalalta kasteessa. Henki toimii miten ja missä haluaa, mutta lupaus Hengestä on annettu kasteessa. Henki ei tarvitse kastetta, mutta kaste tarvitsee Pyhän Hengen, muuten se ei ole kaste.


      • nwgpbgv
        w satuilee kirjoitti:

        Taas Weha keksii omia satujaan.

        Pyhä Henki ei ole riippuvainen vedestä tai materiasta:
        "Tuuli puhalataa missä tahtoo, sinä kuulet sen huminen mutta et tiedä mistä se
        tulee tai minne se menee. Samoin on jokaisen joka on Hengestä syntynyt."

        Weha luulee tietävänsä, missä Pyhä Henki toimii. Joh 3:8

        Tässä vielä lisäteitoja kaikille tämän sairaan uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa -miekkalähetystrollin hyökkayksistä. Tässä siis hänen eksytysperiaatteensa:

        1. Hauku muita. Hauku myös oppeja ja käytä sanoja "taikavesi", "veden taikavoima" ja "pakollinen vauvakaste" sekä "vauvakasteintoilija".

        2. Viittaa Lutheriin ja yritä VÄKISIN SAADA RISTIRIITA kanssakeskustelijan ja Lutherin kirjoitusten välillle. Huomattavaa on että luterilaiset kirjoittajat eivät siteeraa Lutheria vaan Raamattua mutta tämä uudestikastajapelle haluaa Lutherin vetää mukaan väkisin ja näin vaihtaa tavallaan aihetta.

        3. Vetoa katolisen kirkon harhaoppeihin ja virheisiin: kuten aneet ja ristiretket. Tästä on myös nimi miekkalähetystrolli hänelle tullut.

        4. Hauku vielä kerran ja vetoa kanssakeskustelijan kirjoitusvirheisiin, huumorintajuun, mielikuvitukseen, järkeen ja lukutaitoon. Hauku häntä myös sokeaksi.

        5. Älä myönnä sitä faktaa että uudestikastajat ovat auttamatta alakynnessä Raamatun ilmoituksen edessä.

        Tätä saa kuulemma levittää vapaasti, niin että kaikki pääsevet kärryille siitä mikä tämän trollin motiivi on.


      • Uusi käännös?
        w puhuu totta! kirjoitti:

        Taas sairas kristittyjä vihaava miekkalähetystrolli, nyt nimim. "w satuilee", uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa keksii oimia satujaan.

        Pyhä Henki tulee Jumalalta kasteessa. Henki toimii miten ja missä haluaa, mutta lupaus Hengestä on annettu kasteessa. Henki ei tarvitse kastetta, mutta kaste tarvitsee Pyhän Hengen, muuten se ei ole kaste.

        Pitäisiköhän Raamattua taas muuttaa:
        "Tuuli puhaltaa siellä, missä on vettä saatavilla. Sinä kuulet sen lorinan ja tiedät, että
        se menee vauvaan kastehetkellä."???


      • Vanhaonparempi
        Uusi käännös? kirjoitti:

        Pitäisiköhän Raamattua taas muuttaa:
        "Tuuli puhaltaa siellä, missä on vettä saatavilla. Sinä kuulet sen lorinan ja tiedät, että
        se menee vauvaan kastehetkellä."???

        Raamattua ei tarvi muuttaa vaikka sairas kristittyjä vihaava troli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa sitä haluaa. Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa.


      • anomalla!
        Vanhaonparempi kirjoitti:

        Raamattua ei tarvi muuttaa vaikka sairas kristittyjä vihaava troli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa sitä haluaa. Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa.

        ". Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa."

        Niin, varmaan kirkon lupauksen mukaan, mutta Jumala nauraa tuollaisille lupauksille.
        Pyhä Henki ei ole mikään kaste-automaatin jälkiseuraus, vaan tulosta siitä, että nöyrä ihminen anoo sitä Jumalalta:
        "Kuinka paljoa ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä Häneltä anovat"!


      • anabaptisti
        anomalla! kirjoitti:

        ". Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa."

        Niin, varmaan kirkon lupauksen mukaan, mutta Jumala nauraa tuollaisille lupauksille.
        Pyhä Henki ei ole mikään kaste-automaatin jälkiseuraus, vaan tulosta siitä, että nöyrä ihminen anoo sitä Jumalalta:
        "Kuinka paljoa ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä Häneltä anovat"!

        Aivan, nimimerkki "anomalla".
        Ja hurskaalle Korneliuksen ja hänen perhekunnalleen Herra antoi Pyhän Hengen ennen kastetta jo Pietarin opetusta kuunneltaessa.
        Varmaan koska Kornelius "antoi paljon almuja kansalle ja rukoili alati Jumalaa."
        Ne rukoukset kuultiin.

        Olen muuten sama henkilö kuin AnabaPtisti.
        Rekkasin 'anabaptisti' -nimimerkin etten tule sekoitetuksi muihin vähän samantyylistä nimimerkkiä käyttäviin.


      • wmhår
        anomalla! kirjoitti:

        ". Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa."

        Niin, varmaan kirkon lupauksen mukaan, mutta Jumala nauraa tuollaisille lupauksille.
        Pyhä Henki ei ole mikään kaste-automaatin jälkiseuraus, vaan tulosta siitä, että nöyrä ihminen anoo sitä Jumalalta:
        "Kuinka paljoa ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä Häneltä anovat"!

        Jumala itse lupaa Sanassaan Pyhän Hengen kasteessa. Ei ole kyse mistään automaatista, vaan Jumalan lupauksesta. Ei sen kummempi automaaiot in se kään että uskova kastettu pelastuu ja saa syntinsä anteeksi, sairas kristittyjä vihaava trolli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa


      • Jumalanhullu oon.
        Vanhaonparempi kirjoitti:

        Raamattua ei tarvi muuttaa vaikka sairas kristittyjä vihaava troli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa sitä haluaa. Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa.

        Raamattua ei tarvi muuttaa vaikka sairas kristittyjä vihaava troli uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa sitä haluaa. Pyhä Henki saadaan lupauksen mukaan kastessa.


    • Minut on yhden kerran vauvana valeltu ja yhden kerran aikuisena olen kävellyt uppokasteelle... ne ovat eri asia. Ja jos kerran on olemassa vain yksi kaste, niin mielestäni uppokasteeni on se oikea kaste.

      • kristitty86

        Minut on kerran kastettu vauvana ja se yksi kaste on oikea ja riittävä.


    • Uk parjaa: "Tuuli puhaltaa siellä, missä on vettä saatavilla. Sinä kuulet sen lorinan ja tiedät, että
      se menee vauvaan kastehetkellä."???

      weha: "Siis Pyhä Henki tahtoo toimia kasteen sakramentissa, kuten Joh.3:5, osoittaa. Pyhä Henki vaikuttaa miten tahtoo ja mitään muuta huminaa ei kuulu kuin selkeätä sanan huminaa"

      • anabaptisti: "Minut on yhden kerran vauvana valeltu ja yhden kerran aikuisena olen kävellyt uppokasteelle... ne ovat eri asia. Ja jos kerran on olemassa vain yksi kaste, niin mielestäni uppokasteeni on se oikea kaste."

        weha: "Kaste on yhden kerran toimitettava ja Jumalan tekemä liitto ihmisen kanssa, joka siis on aina Jumalan puolelta voimassa. Uuden kasteen voi syntinä hyljätä, sillä Jumalan teko ei uusimista tarvitse.. Uuden kasteen saa aikaan ratkaisu kristillisyys, eli laki usko, jonka tulee laittaa syntinä pois."


      • huolimattomuuttako?
        weha kirjoitti:

        anabaptisti: "Minut on yhden kerran vauvana valeltu ja yhden kerran aikuisena olen kävellyt uppokasteelle... ne ovat eri asia. Ja jos kerran on olemassa vain yksi kaste, niin mielestäni uppokasteeni on se oikea kaste."

        weha: "Kaste on yhden kerran toimitettava ja Jumalan tekemä liitto ihmisen kanssa, joka siis on aina Jumalan puolelta voimassa. Uuden kasteen voi syntinä hyljätä, sillä Jumalan teko ei uusimista tarvitse.. Uuden kasteen saa aikaan ratkaisu kristillisyys, eli laki usko, jonka tulee laittaa syntinä pois."

        Tarkoitatko, että Paavali kehoitti ihmisiä tekemään syntiä, kun hän saarnasi korintto-
        laisille:
        "Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt Hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus". Ap 17

        Miksihän Paavali ei kehoitanut kuulijoita tuomaan vauvojaan kastettavaksi? Eikö
        se kasteen "armoluonne" koskekkaan aikuisia?


      • huolimattomuuttako? kirjoitti:

        Tarkoitatko, että Paavali kehoitti ihmisiä tekemään syntiä, kun hän saarnasi korintto-
        laisille:
        "Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt Hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus". Ap 17

        Miksihän Paavali ei kehoitanut kuulijoita tuomaan vauvojaan kastettavaksi? Eikö
        se kasteen "armoluonne" koskekkaan aikuisia?

        Niin, Jeesus kuin Paavali ja apostolit asettivat kasteen myös vauvoille. Esim. "Joh.3; (Joka puhuu lihasta syntyneestä ja ihmisestä)
        apt.2:38-39;(joka puhuu teidän lapsistanne ja Pyhän hengen lahjasta kasteessa)
        Ef.5:26(Joka puhuu siitä, kuin Jeesus pyhitti seurakuntansa kasteessa);
        Matt.28:19 (Puhuu, kuinka heitä, eli kansoja tulee kastaa Jeesuksen nimelle)".


      • luulotauti
        weha kirjoitti:

        Niin, Jeesus kuin Paavali ja apostolit asettivat kasteen myös vauvoille. Esim. "Joh.3; (Joka puhuu lihasta syntyneestä ja ihmisestä)
        apt.2:38-39;(joka puhuu teidän lapsistanne ja Pyhän hengen lahjasta kasteessa)
        Ef.5:26(Joka puhuu siitä, kuin Jeesus pyhitti seurakuntansa kasteessa);
        Matt.28:19 (Puhuu, kuinka heitä, eli kansoja tulee kastaa Jeesuksen nimelle)".

        Taas uutta Raamatunselitystä:
        "Paavali ja apostolit asettivat kasteen myös vauvoille"

        Onkohan Weha lukenut taas tuota "luulojen kirjaa"?


      • nmwsågnwr
        luulotauti kirjoitti:

        Taas uutta Raamatunselitystä:
        "Paavali ja apostolit asettivat kasteen myös vauvoille"

        Onkohan Weha lukenut taas tuota "luulojen kirjaa"?

        Taas sama Marianpalvojapelle, ustikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa. "Luulojen kirja" on haukkumatermi jota hän käyttää kun weha pysyy Jumalan Sanassa.

        Kaste on Raamatussa asetettu myös vauvoille. Sairas Marianpalvoja-trolli ei sitä vain näe


      • se helpottaa
        nmwsågnwr kirjoitti:

        Taas sama Marianpalvojapelle, ustikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa. "Luulojen kirja" on haukkumatermi jota hän käyttää kun weha pysyy Jumalan Sanassa.

        Kaste on Raamatussa asetettu myös vauvoille. Sairas Marianpalvoja-trolli ei sitä vain näe

        Rauhoitu jo doordoor.

        Käy välillä vaikka huvipuistossa.


      • nmwsågnwr
        se helpottaa kirjoitti:

        Rauhoitu jo doordoor.

        Käy välillä vaikka huvipuistossa.

        Rauhoitu uudestikastaja-inttäjä-eksyttäjä näin Raamatussa! Marianpalvontaorgiasi voisit vaihtaa vaikka huvipuistoon. Jospa se sinua helpottaa


    • iuytre

      Miksi uskovaiset eivät ota opikseen myllynkivi opia?
      Ovatko lahkojenne perkeleen pedofiilit sen kieltäneet?
      JEESUS siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllykiviopin:
      Matt. 19:14
      Niin Jeesus sanoi: "Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".
      Mark. 10:14
      Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta."
      Luuk. 18:16
      Mutta Jeesus kutsui lapset tykönsä ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta."

      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää pitää kastaa lapsia tappaneen rikollisuuden edustajan toimesta joka usein on myös vapaamuurari, lähetystyö rikollisuuden tukija ja kenties vielä pedofiilikin!
      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää raahata lapsiakin tappavan rikolliSjärjestön jäsenyyteen kastettavaksi!
      "SALLIKAA" ei tarkoita, että lapset pitää raahata lapsiakin seksuaalisesti hyväksi kättävän rikollijärjestön edustajajien kastettaviksi!

      Mark. 10:13-16
      13 Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin; mutta opetuslapset nuhtelivat tuojia.
      14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.
      15 Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle."
      16 Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.

      JA OPETTAKAA HERROILLENNE KREIKKAN KIELTÄ:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."

      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt.

      Kaste ja usko ei ole pelastuksen ehto. Ryöväri ei ollut uskossa eikä kastettu mutta on Paratiisissa!
      Luukkaan evankeliumi:
      23:43 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/uskontunnustus.html
      'Meillä ei ole järkeä. Meillä ei ole ymmärrystä. Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia. Olemme syntisiä; Järkemme ei voi käsittää Jumalaa.'

      Matteuksen evankeliumi:23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?

    • Ukastaja: "Kaste ja usko ei ole pelastuksen ehto. Ryöväri ei ollut uskossa eikä kastettu mutta on Paratiisissa!
      Luukkaan evankeliumi:
      23:43 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

      Uudessaliitossa Jeesus asetti kasteen pelastuksen ehdoksi (apt.28:19; Joh.3:5). Ryövärin aikana ei kristillistä uudenliiton kastetta kaikille kansoille ollut olemassakaan, sillä Jeesus asetti sen vasta ylösnousemuksensa jälkeen (Matt.28:19-20). Jeesus ei ollut tuota ennen tehnyt perustusta kasteelle(Room.6:3).

      • missä kaste???

        Mitähän se Weha taas sekoilee:
        "Uudessaliitossa Jeesus asetti kasteen pelastuksen ehdoksi (apt.28:19;)???

        Ap 28:19
        "Mutta kun juutalaiset sitä vastustivat,oli minun pakko vedota keisariin."


    • Mitähän se Weha taas sekoilee:
      "Uudessaliitossa Jeesus asetti kasteen pelastuksen ehdoksi (apt.28:19;)???

      weha: Siis,Joh.3:5 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan. [Ef. 5:26; Tit. 3:5; 1. Piet. 3:21]
      JA
      Matt.28:19 "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen"
      JA
      EF.5:25...Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä,
      26 että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta,
      27 saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton.

      • Seko. Sekolilija

        Weha, sekoilet.

        " Mitähän se Weha taas sekoilee:
        "Uudessaliitossa Jeesus asetti kasteen pelastuksen ehdoksi (apt.28:19;)???

        weha: Siis,Joh.3:5 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan. [Ef. 5:26; Tit. 3:5; 1. Piet. 3:21]
        JA
        Matt.28:19 "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen"

        - aivan niin kastakaa heitä, siis opetuslapsia...,,,jne

        " JA
        EF.5:25...Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä,
        26 että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta,

        - sana puhdistaa ihmisen, ei vesi.

        Hepr. 10:22

        niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;


        " 27 saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. "

        - jumalan sana ja Pyhä Henki puhdistaa ihmisen, ei vesi.(kaste)

        Kaste ei uudestisynnytä, vaan Sana ja Henki.

        Milloin lopetat sekoilun??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe