Poikaystävä sanoi todella pahasti

mimi2

Riitelimme tänään jostakin typerästä asiasta, valitettavasti itse aloitin koko riidan. Tiedän että jankkasin ja olin ärsyttävä. Poikaystävällä meni lopullisesti hermot, ja hän sanoi että "mä toivon että sä kuolet". Nyt tuntuu, etten pääse tästä millään yli. Mies on tosi pahoillaan ja sanoi sanoneensa asian suutuspäissään, eikä kuulemma tarkoittanut. En oikein tiedä mitä ajattelisin. Tiedän olleeni ärsyttävä, mutta mielestäni tuollaista ei silti vaan voi sanoa toiselle.

11

2043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja sano takas

      jätä se varmaan tarkotti hetkellisesti ei ok,jotain häikkää...

    • Vanha mutta kokenut

      Unohda koko juttu ja yritä olla hiukan rauhallisempi seuraavan kerran kun olette asioista eri mieltä.

      Voisit myös omalta osaltasi pyytää anteeksi kun aloitit typerän riidan.

      Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.

    • Mien jg

      Olet hyvin tunteellinen ihminen. Alappa tekemään niin että kun tunnet ikäviä tunteita niin varmista että olet yksin hetken ensin ja mieti asioita rauhassa. Aloita mielummin itkeminen kuin huutaminen, niin tunteet pääsevät oikeasti ulos sinusta eikä tarvitse aiheuttaa itsellesikään enempää pahaa oloa. Poikaystäväsi olisi hyvä alkaa tekemään samantyylistä, että osaa panna pelin poikki ja antaa teille molemmille omaa aikaa kun keskustelu muuttuu joksikin ihan hulluksi.

      Ihminen on tyhmä ja eletään 2014 vuonna jolloin tappaminen hyvin monilla on jossakin arkiasiassa mukana, esim jos kattoo telkkaria, lukee tai pelaa jotain, kuolema sanana ei siis ole kovinkaan merkityksellinen kun sen sanoo. Hänen sanomistaan ei kannata noteerata, koska ajatusjuoksu ei ole normaali kun on todella suuttunut ja haluaa että toinen lopettaa puhumisen, että voi miettiä normaalisti.

    • se on vihaa

      sano että tapa ittes ja jätä noin ei sanota,tais oikeasti käydä mielessäkin........

    • lähde nyt

      ihan varmasti tarkotti,sano että tappas itsensä ja jätät sen.mitä vielä haluut siltä kuulla...?

    • Aiheutunut

      Kunnianloukkaus ja haista sitä. Olitko pettänyt?

    • Ihan oikein sulle

      Niin että nyt keräät säälipisteitä. Hei jos aloitit vielä itse riidan niin oli ihan oikein että äijälläsi paloi hermot ihan totaalisesti ja hän suutuspäissään sanoi mitä sylki ekana toi. Toivottavasti tästä nyt opit sen että turhia riitoja ei kannata haastaa.

      • ei ole oikein!

        vai sillälailla ja mistäs tiedät mikä "äijä"(ugh!anna mun nauraa) tällä ap:lla on kuulostaa enemmän sirkusapinalta,joka puree kouluttajaltaan korvan irti.Riitoja on jokaisessa parisuhteessa,jokuhan sen kiukun saanut aikaiseks senkin,jokanen nainen osaa nalkuttaa epätyytyväisyyttään.persionallisuudessa on jotain hälyttävää jos mitättömästä suun soitosta toivoo toisen kuolemaa haloo!!!


    • 2 + 10

      Voivoi, te naiset pidätte sanoja aivan liian tärkeinä, niin hyviä kuin pahojakin. Luulette, että tuollainen tarkoittaa oikeasti että haluaa toisen kuolevan. Toisaalta, jos joku liero kusikuttlee teille tarpeeksi rakkaus-sanaa niin olette haltioissanne, vaikka mihen käyttäytyminen kertoisi kaikkea muuta. Jopa väkivaltaa hyväksytään, kunhan r-sanaa heitellään tarpeeksi aina välillä.
      Opetelkaa siihen, että ette katso sanoja, vaan tekoja. Kun tämän ymmärrätte niin maailma aukeaa ja kaikki näyttää niin selvältä.

      • jotain rajaa hei

        Väkivaltaa se on henkinenkin väkivalta ja mitä merkitystä on teoilla,mitä.ne sitten lienevät jos suusta tulee ulostetta.Noin ei voi sanoa,ei kaverillekaan tai omalle perheenjäsenelle sanota noin!


    • törkysuu

      Oon itekin sanonu miehelle että kumpa kuolis, vaik tosiasias jos niin tapahtuis, tuskin pystyisin itsekään jatkamaan elämääni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe