Perättömät PEDOväitteet > yli 30.000e lasku!?

Oikeusmurhien Uhrit

Joku kertoi yleisönosasto kirjoituksessa seuraavasti:

"Lähimenneisyydessä ollut oikeustapaus vahvistaa esille noussutta epäilyä tuomareiden ammattitaidosta.

Kahden nuoren välinen seurustelu ja siitä aiheutunut välirikko poikivat riidan, jonka lopputuloksen vuoksi oikeustaju on koetuksella.

Nuoret seurustelivat tytön ollessa 16 vuotias ja poika muutaman vuoden vanhempi

Seurustelusuhde päättyi, ja tyttö vannoi kostavansa pojalle suhteen lopettamisen.

Tyttö sepitti tarinan, jossa kertoi pojan käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen tytön ollessa alle 16 vuotias.

Tytöllä oli ollut jo 15 vuotiaana useita seksisuhteita!

Perhe oli hajonnut, ja tytöllä oli ollut jo vuosia mielenterveysongelmia perheen sisäisten riitojen vuoksi.

Perhe teki yhteisesti sovitun tarinan perusteella rikosilmoituksen, joka johti käräjille

Käräjillä asiaa pui poikaa vastaan kahdeksan naista.

Syyttäjänä oli nainen, istuva tuomari oli nainen, kolmesta lautamiehestä kaksi oli naisia ja vastapuolen asianajaja ja kolme perheenjäsentä olivat naisia

Poikaa syytettiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Tytöllä olleiden mielenterveysongelmien väitettiin nyt syntyneen pojan ”tekojen” seurauksena.

Paljon aikaisemmin ilmenneistä ongelmista oli tieto, mutta niitä ei oikeudessa otettu huomioon.

Poika tuomittiin ehdonalaiseen vankeuteen ja tuntuviin korvauksiin!

Asia eteni hovioikeuteen, jossa tuomio säilyi lähes ennallaan.

Pojalle määrätyt korvaukset nousivat yli 30000 euroon.

Oikeuskäsittelyn perusteella voi vaatia, että oikeudenjakajien tasa-arvoinen kokoonpano on välttämätön.

Väitetty rikos kohdistui naiseen, ja asiaa käsitteli kahdeksan naista poikaa vastaan.

Mitään pojan puolesta puhuvaa faktaa otettu huomioon!

Epärehellisen perheen saama hyöty kahden nuoren välirikon seurauksena oli aivan kohtuuton.

Oikeuden päätös kertoi, kuinka helppoa on käyttää oikeusjärjestelmää hyvän tilin tekemiseen.

Heppoisin perustein oikeuslaitos saattoi nuhteettoman nuoren miehen suuriin vaikeuksiin."

Miten Suomen oikeusjärjestelmää pitäisi muuttaa jottei oikeusmurhia tapahtuisi?

Missä on syytettyjen oikeusturva tälläisiä perättömiä väitteitä vastaan?

Kuka puolustaisi syyttömiä jotka on tuomittu tälläisten väitteiden perusteella?

Mikä oikeus jollain on tuhota syyttömän elämä perättömillä väitteillä?

Suomessakin on naisia jotka väittävät tulleensa lukuisia kertoja hyväksikäytetyksi tai raiskatuksi eri henkilöiden toimesta. Kun ne on alaikäisiä, ne väittää tulleensa hyväksikäytetyiksi, sitten kun ne tulee täysi-ikäisiksi niitä muka raiskataan kokoajan. Miten kummassa ne seksuaalirikokset ja raiskaukset aina sattuvatkin kohdistumaan juuri tähän samaan yksilöön? Luulis että jos on oikeasti raiskattu, osais vähän varoo eikä menis täysin tuntemattomien mukaan joka kerta aina uudestaan ja uudestaan?

9

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äimän käki

      Touhu on mennyt samalla tavalla överiksi kuin takavuosien insestivouhotus: Lähes joka toisessa avioerossa väitettiin miehen syyllistyneen insestiin.
      Lainsäätäjillä ei ainakaan vielä näytä olevan minkäänlaista mielenkiintoa korjata oikeusmurhia aiheuttavavia epäkohtia lainsäädännössä.
      On luokatonta että pelkillä väitteillä voidaan ihminen saada tuomituksi vankilaan vaikkei hän olisi tehnyt yhtään mitään.
      Suomen seksuaalilainsäädäntö ei täytä miltään osin lailta vaadittavia perusedellytyksiä.

    • Syyttäjä tunnustaa

      Eläkkeellä oleva syyttäjä Ritva Santavuori toteaa että "Tietysti huoliteltu ja siisti ulkonäkö vaikuttaa oikeudessa, ja siihen kiinnitetään huomiota. Jos ei tietoisesti, niin ainakin alitajunnan tasolla".

      "Monessa tapauksessa voi olla, että kaunista ja huoliteltua ihmistä pidetään uskottavampana ja tätä kautta luotettavampana. Saattaa olla vaikeampaa uskoa, että tällainen henkilö olisi syyllistynyt johonkin moitittavaan tekoon", hän selventää.

      Oikeudenkäynnissä saattaa olla ratkaisevaa se, kuinka uskottavan vaikutelman eri osapuolet pystyvät oikeussalissa itsestään luomaan.

      "Lopputuloksen kannalta tuomioistuimen saamalla vaikutelmalla on merkitystä. Uskottavuus ja luotettavuus rakentuvat monen asian lisäksi myös hyvälle ulkonäölle, ja se voi olla seikka, joka saattaa miellyttää asian ratkaisijaa", hän sanoo.

      Varatuomari Simo Ellilän mukaan kolmella tekijällä on vaikutusta oikeudenkäynnissä: kasvojen ja hiusten kauneudella sekä siisteydellä, käytöksellä ja pukeutumisella.

      Oikeus ei siis ole sokea, vaan tuomarit tuomitsee omien mieltymystensä mukaan, eivätkä pelkkien todisteiden.

      Tuomareillakin tapahtuu paljon ns. tiedostamatonta tunteensiirtoa eli jos syytetty muistuttaa jotenkin naistuomarin petollista ex-miestä, mies saa todennäköisemmin tuomion.

      Ja kun tiedämme että nykyään suurin osa käräjäoikeuden tuomareista on naisia, niin on erittäin todennäköistä että naistuomarit samaistuvat naisasianomistajaan, josta seuraa että naista uskotaan, ns. sana sanaa vastaan jutuissa, vaikkei mitään muuta näyttöä mistään rikoksesta edes olisikaan.

      • Vamma ja ele

        Voi kuinka oikeassa Santavuori ja Ellilä ovatkaan. Rikollisella mielellä varustettu mytomaaniperhe voi saada aikaan korvaamatonta vahinkoa. Ennen oikeutta jakavaksi tuomariksi siirtyvälle pitäisi olla soveltuvuustesti, jossa testataan henkilön kyky asettaa esim. mytomaanin lausunnot kyseenalaisiksi. Tuomarin tehtävässä nämä "sinisilmät" ovat todellisia riskejä kansalaisen oikeusturvan kannalta, kuten ketjun aloittajan esimerkki kertoo.


    • Katumus väitteet

      Perättömien raiskaus- ja seksirikosilmoitusten määrä on poliisin mukaan yleistyvä ilmiö.

      Kuvioihin on tullut mukaan uusi erikoinen ilmiö: Ihmiset heittävät illanistujaisissa perseet olalle ja tulevat tunnontuskissaan selittämään poliisille edellisillan kännisurffailuja. "Minusta tuntuu että minut on huumattu ja raiskattu", kuuluu yleinen kertomus, poliisi kirjoittaa päivityksessä.

      Huumeista ei kuitenkaan näy verikokeissa jälkeäkään ja tarinaa rytmitetään sanoilla "kai", "ehkä" ja "luulisin". ilmoituksen tekijä monesti myös myöntää, että viinaa tuli kyllä vedettyä ihan kahdella kädellä, mutta "en minä kyllä näin selvin päin olisi ikinä kaatunut sen kanssa sänkyyn".

      Jatkot baari-illan jälkeen puolitutun tai tuntemattoman asunnossa eivät enää aamulla tuntuneet hyvältä idealta, joka jälkeen tehdään rikosilmoitus ja lähdetään selvittämään tätä känni-ideaa käräjäoikeudessa veromaksajien piikkiin.

      • Lutkia kännissä!

        Tieteellinen tutkimus kertoo miksi naiset on lutkia kännissä.

        Selitys siihen miksi naiset lutkailevat humalassa, on selvitetty.

        Alkoholi estää testosteronin hajoamisen maksassa, mikä saa naisen testosteronitason nousemaan ja naiset käyttäytyvät miehekkäämmin ja haluavat seksiä.

        Sitten seuraavana aamuna tai jopa viikkojen päästä kun alkoholi on haihtunut ja testosteroni tasot laskeneet, lutkailu alkaa kaduttaa.

        Ulkoistaakseen oman lutkamaisen käytöksensä, naiset väittävät tulleensa raiskatuiksi, koska koittavat uskotella niin itselleen kuin muillekin etteivät he muka itse koskaan lutkailisi. pois se meistä.. miehen vikahan sen täytyy olla... muuta selitystä ei ole.. vaikka todellinen selitys on nimenomaan se että kun naisen testosteroni eli mieshormoonitaso kasvaa, myös seksuaalinen halukkuus kasvaa ja nainen ihan itse haluaa seksiä.


      • Hyvä POLIISI!!!

        https://www.facebook.com/Helsinginpoliisilaitos/posts/669274493154088

        Ihmiset heittävät illanistujaisissa kannikat olalle ja tulevat tunnontuskissaan selittämään poliisille edellisillan kännisurffailuja, poliisi kirjoittaa.

        Perätön ilmoitus TUHOAA toisen ihmisen elämän!!!

        - Mutta eipä sillä niin väliä, kunhan saan vaan vellovan syyllisyydentuntoni rauhoittumaan eilisillan osalta?

        Entäs jos ei tarvitsisi edes potea mitään syyllisyyttä, vaan alkoholilla läträttäisiin vain sen verran, että muistikuvia olisi muuallakin kuin puhelimen kamerassa? poliisi kysyy Facebook-kirjoituksessaan.

        - Hyvä vaan, että tuodaan julki, että omantunnon tuskissa tehdään myös aiheettomia ilmoituksia ja tällä tavalla haaskataan poliisien resursseja!


      • Hyvä ohje poliisilta
        Hyvä POLIISI!!! kirjoitti:

        https://www.facebook.com/Helsinginpoliisilaitos/posts/669274493154088

        Ihmiset heittävät illanistujaisissa kannikat olalle ja tulevat tunnontuskissaan selittämään poliisille edellisillan kännisurffailuja, poliisi kirjoittaa.

        Perätön ilmoitus TUHOAA toisen ihmisen elämän!!!

        - Mutta eipä sillä niin väliä, kunhan saan vaan vellovan syyllisyydentuntoni rauhoittumaan eilisillan osalta?

        Entäs jos ei tarvitsisi edes potea mitään syyllisyyttä, vaan alkoholilla läträttäisiin vain sen verran, että muistikuvia olisi muuallakin kuin puhelimen kamerassa? poliisi kysyy Facebook-kirjoituksessaan.

        - Hyvä vaan, että tuodaan julki, että omantunnon tuskissa tehdään myös aiheettomia ilmoituksia ja tällä tavalla haaskataan poliisien resursseja!

        > Leimattaisiin jo kättelyssä kännikalaksi tai pelkkää syyllisyyttä potevaksi pissikseksi. <

        Miksei naisia saa neuvoa käyttäytymään siten ettei joudu katumaan edellisillan kännisekoiluja?

        Saahan muitakin neuvoa. esim. kuinka väittää joutumasta lompakkovarkauden kohteeksi. älä pidä lompakkoa takataskussa esillä. jne.

        Miksi vain naisten seksuaalikäyttäytyminen kännissä olisi tabu johon ei saa puuttua?


    • Vastasyytettä kehiin

      Venla Mattila toteaa fiksusti: "Nyt puhuttiin siitä että on kaaduttu ympäripäissään sänkyyn omasta tahdosta ihmisen kanssa, joka sitten aamulla kaduttaakin. Tiedän itsekkin lähipiiristä tapauksia, että on "raiskattu" vaikka itse on siihen suostuttu, rikosilmoitus tehdään kostona. Minusta tämä on hienosti ja hienovaraisesti kirjoitettu, molemmat puolet asiasta on hyvä tuoda esille!"

      Nimenomaan, kuka ajaisi syyttömänä syytetyn oikeuksia?

      Ymmärrättekö naiset että aivan yhtä hyvin mies voi syyttää naista raiskauksesta?

      Suomen laki on sukupuolineutraali, eli jos nainen menee tekemään rikosilmoituksen miehestä, mies voi vastasyyttää naista.

    • Hamavielmaem

      Tämän ja vastaavien tapausten pöyhiminen on tehty mahdottomaksi, koska tuomioon sisältyy poikkeuksetta 60 vuoden salassapitosuoja ja tämän nämä mytomaanit tietävät varsin hyvin.
      Näissä tapauksissa ovat mukana myös lastensuojeluviranomaiset ja kunnan sosiaalitoimi psykologia myöten, jotka kuuntelevat valehtelevaa perhettä kuin hepo kelloa. Asiaan perehtyneen asianajajan kehittämä himmeli menee läpi oikeudessa läpihuutojuttuna. Jos vielä perheen isä sattuu olemaan käräjäoikeuden "vakiasiakas" omien rötöstensä kautta, niin asiantuntemusta ja kokemusta tuomarien pyörittämisestä löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe