Asiaa huivinkäytöstä

uskontoja vastaan

Uskomatonta miten asiallisia kirjoituksia sensuroidaan ja poistetaan täältä.. Sananvapaus on käsittääkseni tässä maassa. Kerrankin kun joku kirjoittaa asioista niiden oikeilla nimillä ja pääsee raapaisemaan totuuden pintaa, hänet täytyy vaientaa...

Kirjoitun kuinka minun muslimi kaverini (tyttö) vastasi kysymykseeni, kysyin siis mitä varten tarkkaan ottaen muslimitytöillä on oltava huivi. Vataus kuului tähän tapaan, että nainen tulee "likaiseksi" jos tuntemattomat miehet katselevat häntä ilman huivia. Eli vartalo ja hiukset on peitettävä, jotta nainen ja tyttö säilyy "puhtaana" ja "viattomana" tuntemattomien katseilta.

Sain myös tälläisen vertauksen, jota muslimit usein käyttävät perustellakseen huiviaan: Haluatko mielummin syödä karamellin, joka on heitetty maahan ilman käärepaperia, vai karamellin käärepaperin kanssa? (Karamelli ilman paperia likaantuu maassa.) Että sama asia on naisen kohdalla; huivi suojaa naista "likaantumasta", jolloin hän on kuin puhdas makeineni miehelle. HALOO. Naiset eivät ole makeisia. NAISET EIVÄT MENE LIKAISIKSI ILMAN KÄÄREPAPERIA.

Miksi MIESTEN ei tarvitse peittää itseään naisten katseilta? Eivätkö naiset katsele miehiä "himoiten"? Mikseivät miehet "mene likaisiksi" tuntemattomien katsellessa? Tämä ei kyllä kerro miesten ja naisten tasa-arvosta.

Tässä islamin uskon huivikäytännössä on kyse vain ja ainoastaan miesten halusta kontrolloida naisia ja naisten pukeutumista. Mehet ovat aina, kaikissa kulttuureissa halunneet ottaa ylivallan naisista. Naisten käyttäytymistä, liikkumista ja pukeutumista miehet ovat aina halunneet olla määräämässä.

Musliminaiset usein tänä päivänä sanovat, ettei heitä kukaan käske pukemaan huivia ja että tekevät sen omasta halustaan. Mutta mihin tämä tapa perustuu? Nimenomaan naisten kontrolloimiseen. Miten suhtautuisi perhe siihen, jos musliminainen hylkäisi huivinsa? Tuskin hyvin. Eli perheen ja suvun painostus vaikuttaa asiaan.

Samoin kuin raamatussa lukee, että naisen tulisi seurakunnassa peittää päänsä. Tuo tapa ei ole onneksi kantanut tähän päivään asti. Muutenkin suurin osa ihmisistä on onneksi vain tapakristittyjä, ja vanhat uskonnolliset asenteet ovat väistyneet.

Samoin kristityissä häissä pidettävä valkoinen hääpuku alunperin kuvastaa naisen "puhtautta" eli "neitsyyttä", miehillähän on monissa kulttuureissa ollut aina hiton tärkeää, että vaimot ovat neitsyitä. Pelkästään miesten mustasukkaisuuden ja vallanhalun syytä.

Jatkan tätä kun tila ei taida riittää..

6

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskontoja vastaan

      Jatkan tekstiäni:

      Miehet ovat mustasukkaisia naisista, jotka he luulevat "omistavansa". Jokainen varmaan tuntee saman vanhan uskonnollisen jaarituksen, että nainen kuuluu ensin isälleen, sitten aviomiehelleen ja lopuksi pojilleen. Nainen on aina jonkun "omaisuutta". Tuttu vanha idea sekä kristinuskossa että islaminuskossa.

      Islaminuskoaan usein hehkuttavat ja oman uskontonsa paremmuutta todistelevat muslimit täällä Suomessa, he ovat hanakasti tuomitsemassa meidän suomalaisten tapoja. Suomalaiset naiset pukeutuvat liian paljastavasti heidän silmissään. Mutta tosi on, että maassa maan tavalla. Turha tulla Suomeen vain arvostellakseen suomalaisia.

      Nämä muslimit tuntuvat usein olevan sitä mieltä, että naisten paljastava (tai ihan normaali) pukeutuminen, ilman peittävää huivia, asettaa naisen vaaraan. Näin ei kuitenkaan ole. Jo Suomen poliisi on antanut lausunnon, jossa tulee ilmi että naisen pukeutumisella ei ole vaikutusta alttuiteen joutua seksuaalisen väkivallan uhriksi. Aina ollaan syyllistämässä naisia, ja opettamassa heillw, miten heidän tulee puolustaa ja suojaa itseään. Milloin ja missä poikia ja miehiä opetetaan, ettei naisia saa kohdella väärin? Ei missään.

      Suomessa naisen on verrattaen hyvin turvallista liikkua ulkona. Kun taas esimerkiksi Lähi-idän maissa, tilanne on aivan toinen. Siellä naisia ja tyttöjä ahdistellaan ja raiskataan hävyttömästi, ja naiset jäävät usein ilman mitään oikeuden turvaa. Kuinka siellä islaminusko ja heidän huivinsa suojavat naisia? EIVÄT MITENKÄÄN.

      Katsoin telkkarista vähän aika sitten Arabikevään unohdetut naiset -ohjelman. Oli järkyttävää nähdä millaista sairasta törkyä islaminuskoiset miehet, niin vanhat kuin nuoretkin, päästivät suustaan televisiossa. Kaduilla haastatellut miehet sanoivat, että "naiset ansaitsevat tulla raiskatuiksi, kun viettelevät miehiä pukeutumisellaan ja kävelytyylillään". Samassa miesjoukko ahdistee KOKO VARTALON PEITTÄVÄÄN burkaan pukeutunutta naista, joka muistuttaa lähinnä mustaa hattivattia, ja väittävät, että nainen kerjäsi heitä kimppuunsa. Todellisuudessa nainen oli aivan paniikissa ja yritti paeta tilanteesta. Edes virkavaltaa naiset evät voineet luottaa.

      Miehet nauroivat ja huusivat ohjelmassa päin kameraa, ja PERUSTELIVAT NAISTEN RAISKAAMISTA sillä, että miehillä on luonnollinen pakottava tarve saada seksiä. Yhtä naurettavaa soopaa hädin tuskin kuulee suomalaisessa yhteiskunnassa. Miksi? Se on kulttuuri -ja asennekysymys. Ei ole kysymys siitä, miten naiset pukeutuvat, vaan miten miehet ajattelevat, miten heidät on kasvatettu suhtautumaan naisiin.

      Turha tulla Suomeen ylenkatsomaan ja arvostelmaan suomalaisia ja suomalaista kulttuuria, kun tämä on kuitenkin yksi maailman turvallisimmista maista. Meillä on maailman parhaimmistoon rankattu koulu -ja terveyslaitos. Meillä naisten ja miesten tasa-arvo on verrattain hyvällä mallilla.

      Ja nämä on vain tosiasioita, ei tarkoitettu ketään herjaamaan. Moni haluaisi varmaan kieltää itseltään ja muilta nämä faktat, siksi näitä kirjoituksia poistetaan. Minusta 2014 on mainio vuosi alkaa pikkuhiljaa jättämään uskontojen kahleet taa ja siirtyä nykypäivään, jossa kaikki ovat tasa-arvosia. Vanhat satukirjat ja perinteet, jotka luovat miesten ja naisten välille epätasa-arvoa, saisivat jo väistyä.

    • khgyf

      Olen huomannut saman.
      Siis, että kirjoituksia "katoaa" salaperäisesti.
      Kummallista tosiaan.

    • huivipaskatar

      huivia käyttää mellunmäki.

    • Siansyöjä

      Kyllä musliminainen saa valita peittävien riepujen ja kuoleman välillä, aivan vapaasti.

    • SIRKKA VESIHIISI

      " Nooalla oli kolme poikaa: Seem, Haam ja Jafet "
      ”....19 NÄMÄ KOLME OLIVAT NOOAN POJAT, JA HEIDÄN JÄLKELÄISIÄÄN OVAT KAIKKI MAAILMAN IHMISET”

      www.toora.fi
      www.raamattu.fi
      www.islamopas.com/koraani/054.htm

      ETSIVÄ LÖYTÄÄ

      Marian/Mary:n ja Herodes Antipater:in poika oli Jeesus
      Jeesuksen kasvatti-isä oli Joosef, Marian II mies
      Jeesuksen iso-isä oli Herodes I Suuri – iso-äiti Doris
      Jeesuksen iso-iso-isä oli Herodes Antipater – iso-iso-äiti Kypros
      Jeesuksen iso-äiti oli Anna – iso-isä Joakin (Marian puolelta).

      Magdalan Marian ja Tiberiuksen poika oli Yeshu'an=Jeesus (toinen kaksosista Juudas)
      Jeesuksen kasvatti-isä oli Jeesus, Magda”leenan” mies, Mary/Marian poika
      Tämän Jeesuksen Iso-isä oli Tiberius Claudius Nero ja iso-äiti Livia Drusilla

      Miksi eräs uskontokunta ei hyväksi tätä Jeesusta / näitä Jeesuksia?
      Siksi, että molemmat Jeesukset ovat puoliksi Roomalaisia_seemiläisiä.
      Ja eipä heitä hyväksynyt Roomalaisetkaan (koska eivät muistaneet olevan alkuperaltään MEITÄ juutalaisia).

      MUTTA KUTEN ISLAMIN KORAANISSA KERROTAAN,
      NIIN KAIKKEIN PYHIN SOTA ON OMAN PÄÄNSÄ SISÄLLÄ OLEVA SOTA
      IKIOMAN SIELUNVIHOLLISENSA KANSSA.
      Koraanihan kieltää tappamisen?! Eikä siellä varastamiseenkaan yllytetä!?

      SIRKKA VESIHIISI
      .

    • saatanalliset säkeet

      Raamattu sisältää historiankirjoitusta ennen tapahtumien toteutumista. Raamattu on täynnä ennustuksia tulevaisuudesta.

      Muhammad perustaa osin Raamatun profetioihin omat profetiansa.

      Esim. Mahdi esitetään pelastajana, mutta ei mahdi ole pelastaja tai mikä liekään muslimeille. Taitaa olla Vastustaja se mahdi. Sitähän se taitaa hyvinkin olla, heh heh.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe