kissa parvekkeella

ohikulkija vain

Kuljin eilen erään kerrostalon ohi ja kolmannen kerroksen parvekkeelta kuului kissan sydäntäsärkevää naukumista. Parveke näytti autiolta, ei mitään varjostusta räköttävältä auringolta. Mieltäni jäi kovasti vaivaamaan tapaus. Yritin ottaa selvää millaista porukkaa talossa asuu. Talo on kaupungin vuokratalo ja asukkeina on päihdeongelmaisia ja mielentarveysongelmaisia nuorehkoja eläkeläisiä.
Isännöitsijä ei puutu sanojensa mukaan pikkujuttuihin, ei kuulu hänelle.
Jututin naapuritalon pihakeinussa istuskelevia naisia ja he kertoivat kissan olevan erään nuoren huumevieroituksessa olevan miehen hoidossa ja mies pitää kissaa parvekkeella jossa se hyppii seinille ja huutaa.
Mitään ei voi kuulemma tehdä kissan pelastamiseksi. Naiset olivat myös hyvin tuohduksissaan kissasta.

18

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hikhik

      Maailma on suurempiakin ongelmia täynnä. Mitä nyt yhestä katista,niitä on mutenki liikaa.

      • voi vee mitä hulluja

        Idiootti voi olla mut ei sitä tartte täällä kuuluttaa!!!!!!!!!!! Pidä ääliömäiset ajatuksesi ominasi!


    • Kerro paikalliseen eläinsuojeluun tai kunnan/kaupungineläinlääkärille tuo sama. Nuo voivat vaatia sitten järeämpiä keinoja...

    • CatCatCat

      Kerro ihmeessä eläinsuojeluun!
      Ei sitten tullut ko. naapurin naisille mieleen että eläinparka kaipaisi apua.

    • Sannnnnnni

      Mene ja soita ovikelloa, kysy mikä on. Nuoret eläkeläisetkään eivät hyökkää kimppuun ja voi olla ettei kissalla ole hätä (omani saa kuivaruokaa ja tuoretta vettä aina, puhtaan laatikon myös, märkäruokaa kahdesti päivässä ja paljon leluja, ja silti huutaa satunnaisesti parvekkeella koska weltschmerz).

    • nlnklö

      Älä jauha paskaa.

      Onko tuo jotain teinitytön maailmanpelastusfantasiointia? Ajattelit että kun kerrot tuollaisen fantasian, kaikki ihmiset kehuvat sinua kuinka olet muka hyväsydäminen hyväntekijä ja sitten sinulle tulee siitä parempi mieli.

      Tiedät itsekin että ne kehut eivät merkitse mitään koska tosiasiassa olet teinityttö jolla ei ole kavereita ja jota kukaan ei kehu. Yksin istut kesällä kotona tietokoneen ääressä kun koulukaverit käyvät mökeillään, uimassa tai huvipuistoissa. Haluaisit kovasti olla suosittu ja ymmärretty, mutta yksin ilman kavereita et pääse koskaan pelastamaan ketään tältä pahalta maailmalta, etkä siksi saa kehuja keneltäkään oikealta ihmiseltä.

      Jotenkin surullista. Mitä jos yrittäisit katsoa erilaisia kursseja joita järjestetään. Varsinaisesti nuorillehan ei tässä maassa järjestetä mitään sellaista mihin voisi yksin mennä, mutta mitä jos kokeilisit vaikkapa taidekoulua tai taidekursseja joita varmasti kaupunkisi kansalaisopistot järjestävät. Voisit kokeilla vaikka valokuvausta, kirjoituskurssejakin. Siellä voisi olla samasta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, myös nuoria. Ystävystyisit heidän kanssaan.

      Ellei taidekurssit iske, liity johonkin liikuntaryhmään.

      Juttusi oli muuten ihan hyvä, mutta Suomessa ei naapuritalon vanhukset tunne naapuritalonsa ihmisiä, varsinkaan nuoria ihmisiä.

      Mistä he muka tietäisivät että kyseinen mieshenkilö käy huumevieroituksessa? Onko mummot jotain huumeidenkäyttäjiä itsekin? Vieroituskuntouttajilla on kaikilla vaitiolovelvollisuus, sama juttu myös mielenterveyskuntouttajilla. Siitä syystä sinä ET VOI tietää onko johonkin taloon sijoitettu mielenterveyskuntoutujia tai päihdeongelmaisia. Katsos kun ensinnäkin mielenterveyskuntoujista avohoidossa olevat saavat ihan itse hakea asuntonsa sieltä mistä haluavat. Heitä ei sijoiteta mihinkään kenenkään toimesta. Tiedätkö miksi? Siksi että he kykenevät tulemaan toimeen itsenäisesti. Elleivät kykene, he olisivat osastolla.

      Toisaalta hyvin vaikeista neurologisista ongelmista kärsivät asuvat yleensä tukiasunnoissa. Neurologisista ongelmista kärsivien tukiasunnoissa ei kuitenkaan asu päihdeongelmaisia, sillä heille on varattu ihan omat tukiasunnot.

      Ja ellei tuo riitä, parvekkeella on aina varjoinen paikka suoraan kaiteen takana. Avoparvekkeita ei Suomessa ole, kiitos rakennusmääräysten.

      Joten sori nyt vaan.

    • eläinsuojelulaki

      Tuosta pitää ilmoittaa eläinsuojeluun, törkeätä!

      • nlnklö

        Mitä törkeää on tapahtunut?

        Mitä lakia tuossa on rikottu? Onko laitonta että kissa on ollut kolmannessa kerroksesa? Entä onko se laitonta että kissa on ollut parvekkeella? Onko vuokralaisilta, päihdeongelmaisilta, nuorilta eläkeläisiltä ja mielenterveyskuntoutujilta kielletty lemmikkien pito?

        Kissat käy saunomassakin, ja jossain Egyptissä missä kissat ovat olleet pyhiä eläimiä on vielä paljon kuumempi kuin täällä Suomessa missään.

        Kissat nauttii lämmöstä.

        Mitä jos kissa naukuukin vain ikäväänsä kun rakastava isäntä on poissa pari tuntia?

        Mitä yksi yhden kerran ohikulkeva teini mistään mitään tietää mitä on tapahtunut? Koko aloitushan on alusta loppuun pelkkää satua.

        Mieti mitä tapahtuisi jos sinä lähtisit käymään kioskilla ja aloittaja kävelisi sinun talosi ohi yhden kerran kun kissa huutaa ja rääkyy sisällä.

        Ajattelematta hän menisi isännöitsijälle joka sanoisi että pikkujutut ei kiinnosta, Seuraavaksi hän kävelisi naapuritalon pihalle, jossa kyselisi mummoilta sinun elämästäsi, ja yhdessä sittenkauhistelisivat että kyllä on ruma ääni ja mitään ei voida tehdä. Seuraavaksi päätyisitkin selittämään kytille miksi oikein kävit kioskilla.

        Kuka teki väärin?


    • outoa vahtimista

      Ei se aina tarkoita että kissalla olisi hätä jos se naukuu. Itselläni on vanha kissa joka mouruaa heti kun päästän yksin parvekkeelle ja ovi on aina auki että pääsee sisälle halutessaan, en ehdi niin nopeasti menemään sen luo etteikö kerkiäisi naukua kovaan ääneen, älkää turhaan puuttuko sellaiseen mistä ette ole varmoja. En myöskään jätä koskaan kissaani parvekkeelle jos en ole kotona.Ei kaikki ole heitteille jätettyjä jos ne naukuvat, kissojen luontaista käytöstä, toiset naukuu enemmän, toiset vähemmän.

    • cat cat in trip

      Ei sitten tullut mieleesi ilmoittaa asiasta eläinsujeluun?
      Niin yleensä tehdään jos eläin on hädässä.

      Mutta jos olet se kissojen "heitteillejättöön yllyttäjä", et ilmoita eläinsuojeluun, koska ei ole aihetta.Vaan tulet tänne keksimään tarinoitasi.Nämä jutut johtavat kohdallasi aina siihen, kissat päästettävä vaaroihin yksinään....ompa tylsää, kun pitää keksiä olemattomia , huoh.

      • toimintaaa

        Siis onko tästä kissasta ketään ilmoittanut eläinsuojeluun? Sillähän asia selviää, hoidetaanko kissaa hyvin vai pitääkä se ottaa pois? Toimintaa eikä tätä ikuista jaarittelua!


      • just joo taas.......
        toimintaaa kirjoitti:

        Siis onko tästä kissasta ketään ilmoittanut eläinsuojeluun? Sillähän asia selviää, hoidetaanko kissaa hyvin vai pitääkä se ottaa pois? Toimintaa eikä tätä ikuista jaarittelua!

        Mikä helvetin "ketään"??? Suomenkielessä sanotaan "kukaan"!


    • ohikulkija vain

      Tiedoksi.
      Kissan munuaiset pettivät, nukutettiin ikiuneen.
      Apu tuli liian myöhään. En viitsi kertoa enempää asiasta tällä palstalla saamastani palautteesta johtuen.

      • Maijan mehiläinen

        Mistä sen tiedät?


      • nlnklö

        Kävelit siis eräänä päivänä erään kerrostalon ohi ja kuulit sen yhden kerran kissan naukumista.

        Kävelit muka suoraan talon aulaan, tarkastit ilmoitustaulun ja sitten sieltä isännöintifirman toimistoon ja kerroit asiasta. Ketään ei kiinnostanut.

        Sen jälkeen palasit naapuritalon pihaan jututtamaan _naapurikerrostalon_ mummoja. Ihan niinkuin tuosta vaan sattuivat istumaan pihalla Aurinkoa ottamassa.

        Kauhistelitte yhteen ääneen, ja joku mummoista muka tiesi että niistä 50 naapuritalon asunnosta juuri se naukuva parveke kuului eräälle huumevieroituksessa olevalle tyypille.

        Talossa oli tietenkin avoparveke, koska varjoa ei vaan saanut olla missään ja koska rakennusmääräyksiä oli rikottu. Tämä kyseinen kissakaan ei pitänyt lämmöstä niinkuin muut kissat, vaan pakkasesta.

        Tietenkin palautteen vuoksi kissa nyt vaan sattui sopivasti kuukahtamaan munuaisten pettämiseen. Ja sen tiedon sait tottakai eläinlääkäriltä, jolla on suorastaan velvollisuus ilmoittaa asiasta juuri sinulle.

        Nukutuksen teki tottakai huumevieroituksessa ollut henkilö, naapuritalon pihalla, käyttäen 9mm buranaa.

        "En viitsi kertoa enempää asiasta tällä palstalla saamastani palautteesta johtuen."

        Tajuatko ollenkaan kuinka helvetin typerältä kuulostat? Kuvittelitko että saisit satusi läpi muka syyllistämällä muut jotka eivät muka tehneet koskaan mitään? Ei, kysei ole saamastasi palautteesta, vaan siitä että sinä valehtelit, ja tiedät ettet pysty keksimään enää sellaista valhetta joka menisi vielä jollekin läpi.

        Ainoa keino olisi puolustautua kunnolla, kertoen perusteellisesti ja yksityiskohtaisesti kaikki mitä, miten ja miksi tapahtui. Tosin sitä et voi tehdä.


      • CatCatCat

        Tällä palstalla palaute on pääsääntöisesti vessanpöntöstä alas vedettävää laatua. Turha täältä on muuta odottaa, aina idiootteja vastailemassa kun muuta elämää ei ole. Täällä ei montaa täyspäistä ole.
        Surku kissaparkaa :(


    • ei uskottavaa...sori

      Wow...näit ihan kolmanteen kerrokseen, ja parvekkeelle asti...niin hyvin, että näit ettei kissalla ole suojaa siellä, eikä parvekkeen ovikaan ollut auki tai ei varmaankaan sisälle päässyt....oho.
      Ja ihan vuorokaudessa otit asiaksesi selvittää isännöitsijän ja keskustelit hänen kanssaan, selvitit asukkaiden mielenterveysongelmat ja jututit viellä naisiakin.Olet oikea Sherlog......
      Vaikuttaa tarinasi monelta osin ihan liian...uskomattomalta XD

      • 1+1

        Tottakai provo, mutta ihan piristävä sellainen kun alkaa jo luovutusiät, vapaa ulkoilu, ruokintariidat, kissan tappamisoikeudet sun muut jo närästää :DD

        Mihin katosi ne vanhat hyvät palstan ajat jolloin trolleillakin oli mielikuvitusta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe