Pojille joilla itsetunto-ongelmia

täydellinengf

15- tyttö täällä avautuu. Jos te pojat ajattelette, että ette ikinä voi saada tyttö-tai poikaystävää sen takia, koska ette kelpaa ulkonäöllisesti, niin olette väärässä! tarkoitan,että jos joku ei pidä sun ulkonäöstä niin se ei tarkota etteikö joku toinen pitäs. Yllättävän moni tyttö sanoo yleisesti, että pojalla pitää olla täydellinen kroppa. Mut suurin osa sanoo silleen, koska on cool ajatella samoin ku muut.. aina hehkutetaan sitä kuinka pojat tuhoaa tyttöjen itsetuntoja, mutta eikö kukaan Ota sitä huomioon kuinka ilkeitä jotkut tytöt on pojille,esim. tytöt haukkuu poikia lyhyiksi ja pikkusiks. Nykymaailmassa on kova pala pojalle jos sen miehisyyttä haukutaan! Joten ilkeät tytöt, lopettakaa!
Mut ei hätää on olemassa tyttöjä jotka tykkää juuri sunlaisista pojista.mua harmittaa se että pojat varmaan luulee et kaikki tytöt on hirveitä bitchei. Mut ku ei oo! Mä tykkään ainaki ite joka toisesta vastaan tulevasta. Johtuu varmaan hormooneistaC:

13

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinjuujaakyllä

      no kiva että edes joku tyttö aattelee tolleen, mutta yleensä on joitain muitakin itsetunto ongelmia, kuten että on arka tai se kun minulla ei ole oikeita kavereita, ne on vaan pikkuhiljaa kadonneet :(

    • jebu2
    • ugli93

      voihan se olla että jossakin on joku joka vois ajatella mustakin noin... mut itse en ainakaan uskalla aloitetta tehdä koska minua kiusattiin päiväkodista amiksen loppuun asti niin tyttöjen kuin poikienkin toimesta... armeijasta tais löytyä ne ensinmäiset kaverit... vaikka minua tuskin kiusattiin pituuteni takia (olen 183cm) mutta kyllä onnistuivat hyvin minun elämäni pilaamaan

    • tyttö

      IHAN SAMAA MIELTÄ

    • nii i

      Täs on tyttö joka tietää mitä puhuu! Mua kiusattii alaasteel hiuksist vaatteist ja pituudest (olin liian pitkä xd) nyt sellanen hiustyyli onki miotii käytän eri vaatteita ja en oo enää luokan pisin tommonen ulkonäöst valittaminen on turhaa

      • alottaja15v

        Oon niin otettu, että jotkut edes uskaltautuu ilmasemaan saman mielipiteen. Ja tolla tekstillä keskityin lähinnä ulkonäköön. Mutta tottakai on erillaisiakin ongelmia, kuten ujous, mutta teini-ikä on niin lyhyt ja siitä pitää ottaa kaikki irti joten entäs ku vanhempana katuu, ettei ikinä puhunu ku ois voinu.ois parempi että ois puhunu ja sitte vasta katunu.
        Ärsyttävää että teini-ikäiset ei osaa käyttäytyy ku esim. Joku tulee sanoo jollekki tytölle et"oot tosi kiva ja oon ihastunu suhun" ja sitte se tyttö möläyttää jotain tosi mieleen painuvaa kuten "hyi ei kiitti", mutta voin sanoo et kyl ne suurin osa tytöistä katuu sanomisiaan. Sit vaa pitää olla sillee k ja ettii uus kiinnostuksen kohde koska ei kaikki oo samanlaisia.


    • Näin on Närhenmunat!

      Valitettavasti ihme utopiasi eivät pidä paikkaansa ainakaan täällä vitun juntti-Suomessa! Ja itsetunnottomat ovat oikeassa : Jos ulkonäössänne on pahoja vikoja, tyttöystävää ETTE SAA, ainakaan täältä meidän seuranhaulle kaikkein paskimmasta valtiosta - Suomesta! Tämä johtuu siitä, että tytöt ovat tuossa iässä pohjimmitlaan ihan saatanan pinnallisia, eikä luonne kiinnosta perkeleen vertaa!, kun pitää olla se unelmien prinssi! Eli pinnallisuus on teille ihan vitun kova este Suomessa! Toinen naistyyppi on sitten se, jonka kanssa ette missään nimessä seurustelisi, vaikka saisitte mitä!

      Mutta teillepä on hyvä ratkaisu : Kääntäkää katseenne itään! Esimerkiksi Venäjällä ja Thaimaassa on vaikka kuinka paljon naisia, jotka rakastaisivat teitä suunnilleen loppuelämänne, jos vain viette heidät sieltä perkeleenmoisesta köyhyydestä tänne Suomeen! Tosin tässä kannattaa huomioida, ettei tytön uskonto ole petollinen teidän elämällenne, eli ÄLÄ nai esimerkiksi musliminaista! Eli tadaa, ikisinkut : Tässä on teille ratkaisu saada nainen! Jos ei tuo ratkaisu toimi, niin sitten voin jo luovuttaa teidän suhteenne lopullisesti.

      Ja tuohon pojan miehisyydenhaukkumisjuttuun sanon, että olet varmaan maailman ensimmäinen ihminen, joka tämän asian huomaa! Nykyään maailma on vaan silleen, että miestä saa hakata miten tahansa, kun nainen taas saa alkaa itkemään ja viiltelemään itseään suunnilleen siitä, että kärpänen lentää tämän ihosta alle kahden metrin päässä.

      Ja sinä aloittaja : Emme elä missään lastenohjelmautopiassa, minkä mukaan ruminkin aasinperse saa aina huippukauniin prinsessan, ja kaikki saa hirveän määrän ystäviä, sekä valtaosa alueen ilkeistä ihmisistä muuttuu aina, kun tulee tarinan sankari sanomaan pari sanaa!

      "Tykkään joka toisesta vastaantulijasta" - Kaksi vaihtoehtoa. a) puhut paskaa b) Asut jossain vitun Hollywoodissa, jossa on naisten mielestä ihan vitun komeita miesnäyttelijöitä suunnilleen joka ainoa mieshenkilö alueella. Itse veikkaan vahvasti ensimmäistä.

      Ja viimeiseksi : Arvostan toki yritystäsi parantaa maailmaa - vaikka tiedät itsekin, ettei pojat yli kahdella pahalla vialla kiinnosta lähes ketään. Kuitenkin, voisitko toteuttaa maailmanparannuksesi niin, ettet kusettaisi suomalaisia ikisinkkunuoria täällä nuortenpalstalla?

      • alottaja15v

        Haistaisitko pitkän vitun ja lopettaisitko mun omien mielipiteideni muuttamisen. Miks edes vaivauduit tänne hiton palstalle?
        Ihan omasta kokemuksesta sanon että ehkä suurin osa, mutta ei kaikki tytöt ole tässä iässä pinnallisimpia.
        Ja kyllä jos jäi vaivaamaan niin en ihastu joka toiseen, mutta ainakin joka neljänteen:*.perkele

        Ruminkin voi hitto saada miten kauniin kumppanin tahansa, koska kuka hitto kattoo tyttö/poikaystävää pelkän ulkonäön perusteella, sellaset jotka on just tollasia ihmisten maailmankuvan pilaajia.
        ei kyllä itsetunnottomat oo hitto oikeessa. Kaikki rypee vaan niin itsesäälissä ettei pahempaa keksi.
        Näin on näreet hitto


      • Näin on Närhenmunat!
        alottaja15v kirjoitti:

        Haistaisitko pitkän vitun ja lopettaisitko mun omien mielipiteideni muuttamisen. Miks edes vaivauduit tänne hiton palstalle?
        Ihan omasta kokemuksesta sanon että ehkä suurin osa, mutta ei kaikki tytöt ole tässä iässä pinnallisimpia.
        Ja kyllä jos jäi vaivaamaan niin en ihastu joka toiseen, mutta ainakin joka neljänteen:*.perkele

        Ruminkin voi hitto saada miten kauniin kumppanin tahansa, koska kuka hitto kattoo tyttö/poikaystävää pelkän ulkonäön perusteella, sellaset jotka on just tollasia ihmisten maailmankuvan pilaajia.
        ei kyllä itsetunnottomat oo hitto oikeessa. Kaikki rypee vaan niin itsesäälissä ettei pahempaa keksi.
        Näin on näreet hitto

        En minä nyt täällä toisten vittuja haistele ympäri katuja! Vaivauduin tänne syystä, että et kusettaisi puolta Suomea! Siinä tapauksessa omat kokemuksesi ovat olleet ihan erilaiset, kuin perkele varmaan yli puolella Suomen nuorista. Ja kyllä ovat ihan saatanan pinnallisia, nimimerkillä kokemusta on! Sori vaan, kyllä kaikki tytöt ovat pohjimmiltaan ihan vitun pinnallisia seuranhaussa. Ei välttämättä ystävyydessä!

        Sori vaan, ei voi! Me emme elä saatana missään lastenohjelmassa, vaikka asiaa kuinka haluaisit! Siinä tapauksessa lähes kaikki Suomen teinitytöt ovat maailmankuvan pilaajia, jos tuo juttusi paikkaansa pitää! Valitettavasti myöskin oikeassa ovat usein!

        Itse kuljen sentään messuamassa vittu sentään niin, että mulla on perusteet, enkä messua mistään lastenohjelmautopiamaailmasta perkele vie ilman minkäänlaisia perusteita! Tiedän kyllä, että haluat pitää utopistisen maailmankuvasi, jossa kaikki ratsastavat pikkuponeillansa sateenkaaren päällä, ja ystävystyvät kaikkien kanssa, ja nainen ihastuu jokaiseen ämpärirumaan vastaantulijaan. Sinulla on varmasti ollut erittäin hyvä lapsuus, eli ole tyytyväinen siitä, jos sinulla on vielä peruskoulun lopussakin suhteellisen hyvä maailmankuva :)!

        Valitettavasti maailmankuvasi ei vain ole totta! Se on todellakin vain mielipide. Painotan myöskin vielä arvostavani maailmanparannusyritystä, mutta sanoin, että älä kuseta puolta Suomea.

        Toinen helppo ratkaisu teille saada nainen, on korjata se ulkonäkö. Käytte salilla, putsaatte iholtanne kaikki finnit, tms... Tai sitten muuten kohennatte markkina-arvoanne. Toinen vaihtoehto on tämä ulkomailta naisten etsiminen! Kolmas on se, että ÄLKÄÄ VITTU ETSIKÖ niitä kaikkein pinnallisimpia missejä!

        Nimimerkki "Näin on Närhenmunat!", kiittää, ja kumartaa.


    • Yksin nyt ja aina

      Kiva että täällä yritetään piristää mutta rumat eivät pärjää tässä elämässä, fakta.

      • melkoovela

        kaikki tää paska tiivistetty yhtee juttuu :DD


    • jeppps

      Persoonallisesti pidän enemmän hiljaisista ja "tavallisen" näkösistä ja luonteisista. Öykkärit menköön baareihinsa.

    • kukkakasvi

      Alottaja tykkää joka toisesta vastaantulijasta. Eli siis kaikista pojista ;D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe