Haloska huusi porisa..

Hullu ämmä pysypois

9

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naurettava osettava pun

      Siellä Porissako se kanttuta taas vatkaa takpuoltaan jonkin rämpyttäjä orkesterin tahdissa!??

    • Aika on ohi

      Luulee olevansa vieläkin DDR:n hommissa.

    • EIKÖS VAIN?

      Kokoomuksella ja vallankin sen nuoremmalla siivellä on suuri halu murentaa hyvinvointipalvelumme, joita SDP yhdessä keskustalaisten kanssa on rakentanut. Nämä hyvinvointipalvelut ovat tuottaneet hyvää myös köyhille ja vähempiosaisille ja nuo ryhmät näyttävät olevan kokoomuslaisten hampaissa. Aivan oikein, että Tarja Halonen otti asian esille Porissa, koska sivistysvaltio pitää huolen myös vähempiosaisista. Kokoomuksen politiikot eivät taida olla siitä sivistyneemmästä päästä, ulkokuori kauniine meikkeineen ja mekkoineen pettää. Vanha viisas sananlaskukin sanoo, että ei koiraa ole karvoihin katsominen.

      Nämä kokoomuslaiset nuoret politiikot ovat syntyneet kultalusikka suuhun ja eivät tiedä tavallisesta elämästä ja arjesta mitään. Verojahan maksetaan mielellämme, että hyvinvointipalvelut säilyisivät. Kokoomuksen politiikot haluaisivat vain noilla maksamillamme veroilla rikastuttaa etisestään rikkaita ja niitä, joilla on maita ja mammonoita. Toivottavasti ihmiset Suomessa viisastuvat ja heittävät hyvästit kokoomuslaisilla, koska pitäisi stoppi laittaa tuollaisille touhuille mahdollisimman pikaisesti. KOKOOMUKSEN YLIVALTA KUKKII YHTEISKUNNASSAMME.

    • Rinne jatkaa

      Jutan latua,nöyränä kokoomuksen perseennuolijana!

    • ketuttaahan tuo

      Antti Rinne on ottanut hommat haltuun ja hänen esiintymisensä on ollut lupsakan rennonomaista ja hymyäkin on ollut suupielessä. Taisi olla aivan hyvä juttu, että Jutta Urpilainen pistettiin mäkeen, kun hän itse ei pystynyt näkemään demareiden puolueen alennustilaa. Voihan olla, että noilla meriiteillä ei pysty näkemään, Jutta Urpilainen on syntynyt politiikko perheeseen ja hänen puolisonsa on kokoomuslainen ja ei köyhien puolesta politiikka tekevä. Eihän tuo Jutta Urpilainenkaan nyt niin köyhältä vaikuttanut, hyvin syöneeltä ja pulskan oloiselta? Tokkopa yhtään nälkäpäivää hän on nähnyt, kyllä leipä on kannettu hänelle ruokapöytään kultareunalautasella. Kovin tuolla Jutta Urpilaisella natsasi Jyrki Kataisen kanssa yhteen maamme asioiden hoidossa rikkaiden puolesta politiikkaa ja vallankin paremman Euroopan eli parempien rikkaiden eurooppalaisten puolesta. Siksipä niitä tukipaketteja tehtailtiin jos minkälaisia, mutta tuossa kiimassa unohdettiin Suomen ja meidän suomalaisten asiat. Maahanmuuttajien asioista pidettiin viimeisen päälle huolta ja sieltä sektorilta ei säästöjä edes etsitty. Piikki on auki ja kustannuksia ei lasketa.

      • Afroditen peili

        Antti Rinne on laskenut tavarat housuun ja hänen esiintymisensä on ollut jurppivan pakonomaista ja mutruakin on ollut suupielessä. Taisi olla aivan huono juttu, että Jutta Urpilainen pistettiin mäkeen, kun Rinnekään ei pysty nyt näkemään demareiden puolueen alennustilaa. Voihan olla, että noilla meriiteillä ei pysty näkemäänkään, Jutta Urpilainen on syntynyt politiikko perheeseen ja hänen puolisonsa on kokoomuslainen ja ei köyhien puolesta politiikka tekevä. Eihän tuo Jutta Urpilainenkaan nyt niin köyhältä vaikuttanut, hyvin syöneeltä ja pulskan oloiselta? Tokkopa yhtään nälkäpäivää hän on nähnyt, kyllä leipä on kannettu hänelle ruokapöytään kultareunalautasella. Kovin tuolla Jutta Urpilaisella natsasi Jyrki Kataisen kanssa yhteen maamme asioiden hoidossa rikkaiden puolesta politiikkaa ja vallankin paremman Euroopan eli parempien rikkaiden eurooppalaisten puolesta. Siksipä niitä tukipaketteja tehtailtiin jos minkälaisia, mutta tuossa kiimassa unohdettiin Suomen ja meidän suomalaisten asiat. Maahanmuuttajien asioista pidettiin viimeisen päälle huolta ja sieltä sektorilta ei säästöjä edes etsitty. Piikki on auki ja kustannuksia ei lasketa.


    • Demari on luuseri

      Minkähän takia tuo hölmö Halo(pa)ska yleensä on tuolla ollut? Sehän on menneen talven lumia kuten surkea puolueensakin.

      Näyttää olevan kova paikka Muumi(o)mammalle kun demareiden aloittama loisiminen kohtaa arvostelua. Pysyis ämmä vaan kiikkustuolissa teetä ryystämässä.

    • Tarjonnut on

      Tavja on kiukkunen kun Putinin ei silitetllyt sen kosteaa kisua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe