Piikayhteiskunnan paluu - Oikotie.fi asuntohakemus

sekoomus sekoilee

Outo hakemus oikotie.fi-sivuilla, 70-luvulla tuo oli käytäntö!
"Oikotie.fi-sivustolla oli hyvin hämmästyttävä ilmoitus, jossa samaan aikaan tarjottiin asuntoa vuokralle ja haettiin apua mm. lastenhoitoon.
Laajasti sosiaalisessa mediassa levinneessä, nyttemmin poistetussa ilmoituksessa tarjottiin vuokralle 20 neliön yksiötä 500 euron kuukausivuokralla. Haluamme vuokralaiseksi luotettavan, 18-25-vuotiaan opiskelijatytön, joka on ma - to iltaisin valmis hoitamaan perheemme kolmea lasta klo 16-20, sekä osallistumaan kotitöihin, kuten pyykinpesuun. Vuokra-aika ilmoituksen mukaan alkaisi 11.8".

Piikayhteiskunta on palaamassa Suomeenkin, hyväosaisen eliitin ylimielisyys on ällistyttävää.
Opiskelijatytön tehtäviin kuuluu kai myös isännän hyvinvoinnin vaaliminen eturauhasen puhdistuksella. Äänestä sekoomusta niin tulos alkaa olla tätä.

8

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä isäntä, sinä pa

      Outo hakemus Oikotie.fissä kuohuttaa - onko tämä sallittua?
      Sosiaalisessa mediassa kuohuttaneessa ilmoituksessa haettiin vuokralaista Töölöön.

      Ilmoitus Oikotie.fi-sivustolla oli hyvin hämmästyttävä ilmoitus, jossa samaan aikaan tarjottiin asuntoa vuokralle ja haettiin apua mm. lastenhoitoon.
      http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288715898312.html

      Taitaa olla hyväosaisilla jo liikaa nykyajan lyijyä aivoissa, orjatyö asunnon vuokranmaksun osana kuin Arabiemiraateissa konsanaan.

    • käytännössä?

      Tuntuu Agenda21:ltä, jossa pyritään viemään pieni- ja keskituloisilta oma asunto ja siihen yhdistetään Risikon ja Parpon voimaantuoma orjatyö.

      Käytännössä tuo olisi vaikea toteuttaa opiskelijalla, jonka pitäisi ehtiä myös lukemaan iltaisin. Kelan aiheuttama paine opintojen suoritusaikataulussa (op/kk) verottaa lastenhoitoa, jos se ei sisälly opintosuunnitelmaan esim. sote-alan opiskelijalla opintopisteiden keräämiseksi.

    • Kaikkea sitä..

      Loistokeksintö! Normaalisti työn teettämisestä joutuu maksamaan (sekä palkkaa että kaikenlaisia muitakin ikäviä maksuja). Nytpä porvari onkin saanut kuningasidean laittaa työntekijä maksamaan siitä ilosta ja kunniasta, että saa palvella herrakansan edustajia ja hoitaa heidän lapsensa. Kylläpä nuo kokoomus-vastuunkantajat sitten keksivätkin, kerrassaan ihailtavaa innovatiivisuutta!

      Toivottavasti tuollaiseen aivopieruun kykenevä henkilö ei toimi missään vastuullisessa asemassa, kuten esimerkiksi jonkin valtionyhtiön johtotehtävissä.

      • Kyllä oppi

        20 neliön kämppä ja 500 vuokraa!!! Itse nuorena hölmöna maksoin 250 e ja työt taloudessa päälle ja akka vielä rosvosi minulta! Vanhat vanhemmat eivät maalta älynneet suojata minua!


      • äänestäSuomentoivoja

        "Toivottavasti tuollaiseen aivopieruun kykenevä henkilö ei toimi missään vastuullisessa asemassa, kuten esimerkiksi jonkin valtionyhtiön johtotehtävissä."

        Aivan varmasti toimii ja kokoomuksen johtavia voimia sekä tulevaisuuden toivo.


    • eliitin harha

      Kokkarien sosiaali- ja terveysministeri Laura Rätykin ihmetteli että löytyykö suomesta muka 2100 tai 2600 euroa kuussa tienaavia kokoaikatyöläisiä. Liittojen ja sossujen piti kertoa että täysaikaisia tuon palkkaluokan työläisiä on Suomessa yli 500 000 ja kun otetaan vielä mukaan pätkätyöläiset ja työttömät, niin määrä kasvaa yli puolella. Räty ja varmaan kokoomus yleensäkin ilmeisesti luulee että työttömätkin tienaa Suomessa enemmän, niin on mennyt kermaperseiltä todellisuudentaju äiteen ja isin rahoilla nuoruus ja opiskeluaika loisiessa ja rahakkaille hyvävelipaikoille päästyä. Räty lienee saanut jo kuukausirahaa yli 2600 euroa kuussa paapaltaan.

      Ministeri Räty: Kuinka moni suomalainen tienaa alle 2 100 euroa?
      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/laura raty lapsivahennys-24599

      JHL näpäyttää Laura Rätyä - Lähettää palkkakuitit ministerille!
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082318597054_uu.shtml

      Kuittaus ministerin 2600€/kk-ihmettelyyn: ”500 000 pienituloisinta”
      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/71511-kuittaus-ministerin-2600eukk-ihmettelyyn-500-000-pienituloisinta

      Ministeri Räty sai oppitunnin: Sanomisia verrataan Holkerin silakkalausahdukseen
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ministeri-raty-sai-oppitunnin-kohukommentti-kuin-holkerin-silakkalausahdus-koyhille/4269838

      Rädyn lausunto raivostuttaa: "Kuinka moni tienaa alle 2 600 euroa?"
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288728458736.html

      Kokoomuslaisen sosiaali- ja terveysministerin Laura Rädyn kommentit suomalaisten tienaamisesta tyrmistyttävät.
      Räty (kok) ihmettelee Verkkouutisille lapsilisäleikkauksia kommentoidessaan, että kuinka moni oikeasti tienaa alle 2 600 tai 2 100 euroa kuukaudessa.

      Kun otetaan huomioon eläkeläiset, työttömät ja vaikkapa kaupan ja ravintola-alan ja muut palvelualantyöntekijät niin meitä on RÄTY vähintääkin miljoona Suomessa.

      Tarkistin mikä on Rädyn itsensä saama palkka ja se on seuraavanlainen:

      1. Ensin maksetaa ministeri palkka joka on 9 261,55 €/kk euroa
      2. Tämän lisäksi hänelle maksetaan puolet kansanedustajan palkasta joka on 6 831 €/kk euroa
      3. Tämän lisäksi hän saa kulukorvausta joka on 1 809,15 euron/kk.
      4. Hänellä on myös oikeus matkustaa ilmaiseksi lentämällä, junalla, taksilla ja tietenkin hähellä on käytössä ministerille kuuluva auto ja kuljettaja.

      Näillä tuloilla hän arvioi ettei varmaa kenellään ole niin pieni palkka, että alle 2600€/kk

      • satuelämää

        Kokkarien Laura Räty vieraantunut todellisuudesta - Kuka tienaa Suomessa alle 2600 kk

        Lisäksi kansanedustajana/ministerinä ilmaiset puhelimet, tabletit, tietokoneet ja niiden puhelin- ja nettikulut sekä kaikenlaista ilmaista etua työpaikallaan. Tämän lisäksi esim. Alko jakaa kalliita viinejä pari kertaa vuodessa, kaiken maailman pippaloa ja coctailtilaisuutta vaikka joka päiväksi, joissa voi syödä ja juoda ilmaiseksi mielin määrin. Lisäksi ilmaisia leffalippuja ensi-iltanäytöksiin ym. ym. Eihän noiden tarvitse ruokaakaan ostella tai maksaa illanvietoistaan ja huveistaan, kun kaikki onnistuu muiden laskuun. Ei ihme jos todellisuudentajua himmentyy ja kadehditaan köyhiä, huono-osaisia ja työttömiä, jotka kuluttavat yhteiskunnan varoja, joita voitaisiin jakaa lisää näille Arkadianmäen loisijoille.


    • paluu hyvinvointiin

      SDP:n pitäisi heti laittaa Suomeen ihmisarvoinen 10 €/tunti minimipalkkaraja ja veronkierto kuriin

      SDP:n pitäisi heti laittaa Suomeen ihmisarvoinen 10 €/tunti minimipalkkaraja, vain tällaiseen työhön voitaisiin velvoittaa. Samalla SDP voisi lopettaa sosiaali- ja terveysministeri Laura Rädyn (KOK) ym. harrastaman verokikkailun ja laittaa kaikki henkilökohtaiset tulot yhtäläisen veroprogression alle, niin ettei osinkotuloja voisi firmojen kautta kuitata verovapaina, kuten Räty teki lääkärin sivutyönsä kanssa. Näin saisimme kaikki maksamaan veroja maksukykynsä mukaan ja Suomen nousuun sekä pysymään hyvinvointivaltiona tulevaisuudessakin. SDP on ainut toivo tässä, sillä mm. Alexander Stubb kertoi tukevansa täysin Laura Rädyn verokikkailua, joka on kokoomuksen erikoissuojelussa.

      Lain mukaan kokoaikatyön palkka voi olla alimmillaan VAIN 1134 €/kk !!!
      http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288729251645.html

      Linkissä olevassa tekstissä lukee:

      Pykälässä palkkauksesta kirjoitetaan seuraavalla lauseella: "Jos alalla ei ole työehtosopimusta, kokoaikatyön palkan on oltava vähintään 1 134 euroa kuukaudessa."

      Voiko olla totta että lain mukaan kokoaikatyön palkka voi olla alimmillaan vain 1134 €/kk jos alalla ei ole työehtosopimusta. Sairaan pieni kokoaikatyön minimipalkka!!! Suomeen pitäisi saada 10 €/tunti minimipalkka heti, jotta matalimmat kokoaikatyön palkat nousisivat inhimilliselle tasolle orjapalkkatasosta.

      Porvaripuolueet kokoomus, kepu ja rkp eivät halua muuttaa lainsäädäntöä moraalisesti kestäväksi ja oikeudenmukaiseksi, joten SDP on ainoa toivo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe