Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AMFETAMIINI kysymys! Vastauksia mieluiten kokeneilta.

hämillään aina

Ottaisin vastaan mieluiten kokeneiden vastauksia, trollipennut olkaa hyvä ja marssikaa ulos, tää on aikuisten asia. olen kolmekymppinen nainen! ei jaksa enää kinastella teinien kanssa piristä, jos he tietää mitä se edes on oikeesti.

Elikkä jos on valvonut yön, ottanut eilen illalla pienen määrän amfetamiinia juoman seassa, ja tuo valvominen ei johtunut siitä että se pieni määrä ainetta olisi pitänyt muka hereillä, koska nautittu niin aikaisin et kyll siin vaihees ku petiin menin olin ihan sippi ja valmis unille, no valvoin tän viisaudenhampaan takia yön kun kauheet kivut taas ja lekurin lääkkeet ei auta ja hampaanpoisto on vasta ensikuun alussa!

Noh, nyt otin pienen määrän tätä piriä taas, että jaksais , kun en ehdi nukkuu nyt aamulla(menoja,asioita) sitä sitten kahvin sekaan vähän heitin, semmosta perus satsii mitä aina..alle puoli tl, semmonen teelusikan kärjellinen, sillä mittaan aina...

no mutta mulla on pirtee olo jne.mutta jos rasitan itteeni (liikun paljoltikkin tästä) niin sydän alkaa hakkaamaan hetkellisesti kuin "ylikierroksilla" ja joo tätä on ollut ennenkin ja se on mennyt ohi itsestään. PAINOTAN että käytän tätä ainetta pari kolme kertaa kuukaudessa! 1-2 päivää peräkkäin juon pari pikku satsia, yleensä eka iltana 1 pikku annos, seuraavana päivänä kaksi pientä, aamulla yksi ja päivällä yksi.sitten pidän taas viikon parin taukoa.Aion jatkossa pysyä siinä että vain 1 päivänä ja sitten tauko.

ELI ITTE KYSYMYKSEENI: johtuuko tuo sydämen lyöntitiheyden äkillinen muutos VALVOMISESTA vai PIRISTÄ vai molemmista?

en KOSKAAN valvo öitä pirin kanssa, en ota sitä varten! otan PÄIVÄLLÄ piristääkseni päivää, en ole bilettelijä tms.tai alkoholin kanssa läträäjä, otan tota ja lääkärin määrämiä kahta bentsoa ja allergiaan ataraxia.että en minä tosiaan mikään BAILA BAILA valvotaan tyyppi ole, koska ennen kun olen avannut keskustelun PIRISTÄ niin heti sanotaan "vittu että oot tyhmä, miks otat piriä jos et tahdo valvoa" onneks joku muu järkiheppu sanoi siihen et kaikki ei ole vakikäyttäjiä, jotkut tahtoo piristää päiväänsä harvakseltaan sillä, jos ei käyttele muita päihteitä! näin on juuri namiskuukkelit. :D

Mutta tää sydämen välillä ylikierrosten otto(ei muita oireita, ei ole mitään kouristeluja tai myrkytysoireita ja tiiän etten ole liian suurta annosta ottanut kerralla) :) mut tahtoisin tietää et tää valvominenko tän aiheutti? mä valvon joskus yön milloin mistäkin syystä, mutta en piripäissäni. Minua vaivaa unettomuus ja nyt toi hammas pilasi unet ja kohta pitää mennä kaupoille yms. tos tunnin parin päästä ja imuroida eka kämppä, niin ei täs ny mitää nukkumisia ehdi ku iltapäivällä torkut ottaa!

Eli saanko ihan OIKEITA vastauksia ihmisiltä jotka on kokeneet samoja oireita saman aineen kanssa? :) ja toki jos olet satunnaiskäyttäjä ois parempi, koska tällöin osaan kartoittaa mistä tää johtuu :D vaivaa, vaikka on ennenkin mennyt ohi ittestään kun oon illalla napannut iltabentsot nassuun :D huom.en unilääkkeitä vaan rauhoittavia koska saan illalla ja yöllä paniikkikohtauksia, siksi illalla menee pamit.päivällä rivat sos.tilanteiden pelkoon ja ahdistukseeni.

Siis tiedän tunteen ja se menee ohi mutta oon hämillään mistä johtuu...usein se tulee jos valvon.Mutta voiko tää aine nyt vaikuttaa kuitenkin että se lisää sitä?

aikuisten oikeesti vastaukset on kivoja :)

10

4935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hämillään aina

      ja älkää tarttuko pikkuasioihin kuten kirjoitusvirheisiin jota varmana tässä on, valvokaa itte yö ja pitäkää mieles et teil on todettu lukihäiriö kuten mulla :D että ihan hiljaa äidinkielestä, ja kirjoitusvirheistä...en tartte oikeesti leikkivastauksia vaan oikeita :) oon kummastellut tätä ja aina kaikkialla toitotetaa"se on yliannostus oire" miten voi olla jos oiretta ei tuu aina tästä?? :D ja sama annos.ja muut yliannostuksen oireet puuttuu.mä jaksan olla ja tehdä asioita kuten muulloinkin.toi sydän vaan tykkää hakata hulluna :D pitäs kai syödä enempi? nukkua? :D Tiedän mitä teen, ei myöskään"lopeta toi käyttö" juttuja...en minä muuutakaan päihteitä käyttele, pitää se joskus jollain itteesä piristää! en sano et mun bentsot on päihteet kun otan ne vaan siksi kun on sairauksia joihin tartten.

    • 19+1

      Mä käytin aluks poretta kohtuudella,pieniä annoksia silloin tällöin.Toi vaan semmosen pienen mukavan potkun päivään.Harvemmin olin viihteellä,vaan ihan normaalina päivänä saatoin vain hitusen ottaa,ihan niinkuin sinäkin.Uni tuli joskus ihan hyvin ja joskus ei tullut ollenkaan,sydän,mieli ja kroppa oli kuitenkin tuolloin vielä ihan kunnossa.

      Sit vasta kun käyttö alko menee överiks,alko pumppukin hakkailee milloin sattuu ja mitä sattuu paniikki ja ahdistuskohtaukset.Annokset suureni,sain käsiini paljon vahvempaa piriä ja metaakin tuli välillä vedettyä.Öitä valvoin joskus monta putkeen kun silmät vaan seiso päässä.Voi luoja niitä oloja,kroppa ja mieli aivan pask*na ja ryytyneenä mut silmät vaan apposen auki eikä unensaannista tietoakaan.

      Jokatapauksessa,pointti oli se että mulla sydän alko reistailee vasta silloin kun käyttö lähti käsistä.Jos siis puhut täyttä totta,niin en tiedä miten sulla jo nyt pumppu on tommoseks ruvennu jos kerta käyttös on noin hyvin hallinnassa.Kuinka pitkään sä oot poretta tolleen vetäny? Jos tota käyttämistäs on jatkunu noin jo pidemmän aikaa nii voihan se siitäkin johtua,vaikka käyttö onkin ns."hallinnassa" ja pidät noita taukoja.Amfetamiini on kuitenkin pelkkää myrkkyä kropalle,se että on satunnaiskäyttäjä on toki parempi kuin vetää jokapäivä,mutta ei se silti siitä sen terveellisempää tee :)

      Ja semmonen juttu vielä,että mä uskon siihen että meijän jokaisen kroppa on hyvä konkreettinen varoittava hälyytyskello mikä alkaa reistailla silloin kun se haluaa sanoa että nyt täytyy ottaa iisimmin.Ja jota täytyy kuunnella,jos oma pää on liian syvällä jossain,eikä järki kulje ehkä kaikkein parhaiten.Piri on kuitenkin ihan helv*tin salakavalaa kamaa,se kannattaa pitää mielessä.Sinuna lopettaisin kokonaan ton touhun,et kuitenkaan mikään pirinisti taida olla...ainakaan vielä.

    • sisätautilääkäri

      Sekä kofeiini ja amfetamiini aiheuttaa sydämmen tiheälyöntisyyttä ja verenpaineen nousua ja valvomiset siihen päälle niin ei ihme, että tulee paniikkikohtauksia. Toki jatka valitsemallasi tiellä. Ja molemmat poistavat myös tehokkaasti nestettä kehostasi mikä myös aiheuttaa rytmäreitä.

      • huhtala

        Tekis mieli kirjoittaa oma stoori. ..


      • X Tissu
        huhtala kirjoitti:

        Tekis mieli kirjoittaa oma stoori. ..

        Parempi kun työntelet löylykauhaa persereikääsi.


    • dghjkjgf

      Joo. Kyllähän sydän tykytti ku vedin joka päivä .5-1.5g viikon putkeen. Muista vaan juoda vettä.

    • ralpha

      Keskushermostostimulantit aiheuttavat takykardiaa. Valvomisella voi olla myös osansa. Yleensä ei mitenkään vakavaa, mutta epämiellyttävää. Propranololi (Propral) hyvänä apuna (alfa-adr. ylistimul. ei havaittu).

      Terv. amfetamiinin ammattilainen

    • juuuu1

      No kyllä aina itellä rupee sydän tykyttelee jos pirii otan, eiks kuulu asiaan ftw? :D Ja valvominenha se siin vaa psyykelle luulen, pahint on. Ei oo kyl ehk fiksuu käyttää sit jos saat paniikkikohtauksii välttämät? Mä ainaki muutun liiast käytöst semmoseks pelkotilaseks hmm... epätervejärkiseks. Btw onksul ADHD?

    • Itsellä sama harrast

      Melko "normaalia" monelle tuo sydämmen tykytys varsinkin stimuja sekä kofeiinia sekotellessa. Ja yön valvottua elimistö ylirasittuu herkästi. Syömistä juomista ei saa unohtaa.

    • Jjkokl

      Amfetamiini aiheuttaa pumpun hakkaamista varsinkin jos olet valvonut. Joten ongelmaasi ratkaisu on että älä ota amfetamiinia jos olet väsynyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe