Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hotellisuosituksia lapsiperheelle?

retkireppu 2015

Omatoimimatkalle ollaan lähdössä tulevana talvena ensikertaa Pattayan suuntaan. Nyt tarvittaisiin kokeneilta kävijöiltä vinkkiä alueesta, jossa ranta olisi hyvä ja hotellinkin saisi suht läheltä rantaa?

9

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palace

      Jompparilla Gran jomtien palace,jos ei kaipaa kovaa menoa.

    • 88+99

      Varsinainen Pattaya kannattaa kiertää kaukaa, sillä sen uimaranta on erittäin kapea ja vesi on likaista. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa Jomtienissa on lähes kaikki hotellit lähellä kilometrien mittaista rantaa, joka ei tosin sekään ole syvyydellä pilattu. Vesi on kuitenkin puhdasta.

      Jos jostakin syystä päätätte lähteä tutustumaan Pattayaan, sinne pääsee erittäin tiuhaan kulkevilla avolava-autoilla, joita yleiseti kutsutaan takseiksi, vaikka ne ajavat kiinteätä reittiä, ja pois voi jäädä missä tahansa painamalla soittokelloa kuten bussissa. Hinta oli viimeksi 10 bahtia eli noin 25 senttiä. Lapsiperheelle ei Pattayassa tosin taida olla mitään.

      • 100 % eri mieltä

        Lapsiperheille Pattayan Jomtien on taivas. Hyvä matala ranta, löytyy myös vesipuisto. Erillaisia retkiä Tiikeripuisto, norsuratsastusta, vedenalainen maailma Ripleyn usko-tai älä museo, delffinipuisto jne jne jne.......Meidän lapset ainakin Pattayalle halusivat uudelleen ensi talvena. Pattaya sopii myös kukkarolle niin edullinen ja ne paljon parjatut paikalliset ovat thaimaan ystävällisempiä.


      • ....................

      • Tarkka jätkä
        .................... kirjoitti:

        Lava auto= Songthaew thaiksi ja englanniksi baht bus. Suomaalaiset kutsuvat niitä takseiksi vaikka ne sitä ole. Säänöllisiä reittejä 5. hintaan 10 THB / henk.
        http://www.pattayacityexpatsclub.com/expats/docs/pattaya blue baht bus routes.pdf

        Vaan takseiksi muuttuvat, jos ilmoitat mihin haluat mennä ja kysyt hintaa. Mikä ei ole onnistunut HKL:n busseilla kertaakaan vaikka bussissa ei muita matkustajia ole ollutkaan. ja taksia ne paikalliset tytötkin yleensä kehoittavat käyttämään, ja lähtiessään pyytävät vielä taksirahaa näihin " baht busseihin"

        Joten on kai sama miksikä niitä kutsuu? Kumpiakin kun ovat.


    • 28x...

      Aloittaja kysyi alueesta jonne kannattaisi majoittua. Makujahan on toki monia. Lapset pitävät toiminnasta ja jos heidän ehdoillaan matkustatte niin ehdotan Pattiksen Hard Rock- hotellia. Uimarannalle on hotellin portilta rantakadun ylitys eli 30 m. Jos katsoo sen liian pitkäksi niin eipä hätiä; hotelli on rakentanut valtavan uima- alueen missä yhdellä altaalla on oma hiekkaranta isoine koristekivineen. Isi voi istua viereisessä allasbaarissa ja äiti hierottavana "rantahiekan" katoksilla.
      Päivittäin järjestetään kaikenlaisia pieniä perhekilpailuja altaalla sekä tietysti on ohjatut vesijumpat. Kuntosali on mahtava, ulkona kiipeilyseinä ja iltaisin on usein vaahtobileet jotka on koettava.
      Aamu"pala" on mahtavaa luokkaa ja iltaisin voitte hienostella illallisella jos haluatte. Lastenannoksia on pilvin pimein. (siis hampurilaisia)
      Tarvittaessa siellä on huoneistoja lukittavilla väliovilla jotka ovat perheille näppärät.
      Hotelli on suunniteltu niin ettei sieltä välttämättä tarvitse poistua lomallaan lainkaan. Kaikki tarvittava löytyy ja jollei ole niin se tilataan.
      Itse olen ollut siellä kerran nuorimpien lapsieni kanssa ja he pitivät paikasta sikana.

    • suositus

      Tänne olemme itse menossa lasten kanssa, Centara Grand Mirage Beach Pattaya. Suosittelen myös Jomtienilta Villa Thongburaa...

    • Maikka

      Maikan majatalo on myös suosittu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe