Mikä teitä motivoi

laihduttamaan ??

Moikka kaikille !

Olisi mukava kuulla että mikä teitä muita tämän palstan ihmisistä motivoi laihduttamaan ? Minulla itselläni on ihan terveydelliset syyt. Perintötekijöistä johtuen syön verenpaine lääkettä vaikka olen vasta 29 v. Lisäksi painoa pitäisi saada pois myös sen vuoksi jotta riski sairastua diabetekseen olisi pienempi kuin mitä se nyt on. Kyllähän minulla on tietty ihan ulkonäkö syytkin tässä taustalla ihan puhtaasti. Katselen esim googlen kautta kuvia hyvin ohuista ja langan laihoista ihmisistä jotka ovat hyvin hennon ja hauraan oloisia. Sellasia luisevia. En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin minua kiehtoo hyvin paljon esim se kun solisluut törröttää ja näkyvät selvästi. Myös esim sellainen "jänteinen" kaula ja luisevat sormet saa mut jaksamaan ja jatkamaan painon pudotusta.


http://24.media.tumblr.com/1fe6cd21e0df192401a110e4d92d9283/tumblr_mibr8eUAX91qjnmc8o1_500.jpg

Olisi mukava kuulla että kuinka monen pudonneen kilon jälkeen alkavat vaikutukset näkymään ulkoisesti ? Mikä kohta ihmisessä yleensä laihtuu nopeiten ja näkyvämmin ?

16

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+1

      Eli haluat näyttää anorektiselle? Jos sitä tavoittelee niin ei ole koskaan tyytyväinen. Itse olen 175cm ja 57 kiloisenakin pidin itseäni turpeana läskinä. Lantio oli 88cm, mutta silti minusta liian iso. Sormet sain melkein yhteen kun laitoin ne vyötärön ympärille, mutta lisää vaan piti laihtua, kiinteytyä, pienentyä. Mulla meni päälle sama mekko kuin 4 vuotiaana tosin se oli mulle minihame. Luut paistoi ihanasti. Ihme kyllä koska en edes ollut alipainoinen. Ympäristö ihmetteli kuinka voi olla noin laiha. Kai minulla on sitten tosi hennot luut ja vartalon malli. Sen jälkeen minusta ei ole enää tuntunut lihavalle vaikka olen ollut reippaasti yli 100kg. Tällä hetkellä taas laihdutan. Suoraan sanottuna minua ei motivoi mikään. Verenpaineeni on aina ollut 95/60 luokkaa ja kolesteroli nippanappa 3. Sokerit on aina olleet normaalit. En kärsi turvotuksesta eikä minua fyysisesti vaivaa mikään. Laihtuminen ei ole ajatustyötä. Sen paremmin laihdut mitä vähemmän ajattelet asiaa. Syöt vaan vähemmän tai oikeastaan vähän ja harrastat liikuntaa josta pidät. Keskity muihin asioihin kuin laihtumiseen. Parisuhde, ystävät, harrastus. Ihan mitä vaan mikä pitää ajatukset muualla niin kyllä se siitä.

    • rasvamaha

      Haluan tietää miltä tuntuu olla nälkäinen. En ole päivääkään ikinä ollut nälässä. Saan sen selville, kun viimeiset rasvat ovat lähteneet. Mitä nälkä oikeasti on. Mitä oikeasti tapahtuu, mitä oikeasti ajattelen. Kuka oikeasti olen. Luoja ei tehnyt minusta juoksijaa. Tein itsestäni juoksijan. Nyt olen juoksija. Olen parannellut luojan luomaa. Olen luonut jotain hienoa. Ihan itse.

      • 5+10

        Et ole ollut nälässä? Uskomatonta että joku ei ole ollut. Sun täytyy koittaa heti kun se on yksilöllinen kokemus. Mä en ole ollut kuin kolme päivää syömättä kun ei ole ollut varaa ruokaan. Olin sairaana ja raskaana. Ei ollut muistaakseni kivaa kun piti maata paikallaan säästääkseen energiaa.


    • Ex ylilihava

      Minua motivoi pienempää kokoa olevien vaatteiden hankinta. Sellaisien joita on jokaisessa vaateliikkeessä kaikissa väreissä ja niitä on tangossa jäljellä. Ei siis sitä ruman väristä säkkimäistä plösömallia joita vaateliikkeet armeliaasti myyvät. Huomaan nyt 27 kg laihempana etten tarvitse niin paljon vaatteita kuin ennen. Aikaisemmin hankin isot määrät vaatteita epävarmana saanko peiteltyä läskini ja piilotettua itseni väkijoukossa. Turha sanoa että reheville löytyy kauniita vaatteita, ei löydy! Kärsin monta vuotta joka hetki! On ihanaa mennä ja hankkia joku laadukas pitkäikäinen käyttövaate.

      • Kesäfiilistelijä

        Sama homma! Lisäksi haluan viihtyä ja tuntea oloni mukavaksi omassa kropassani. Itsevarmuus, sitä minä haen, ja melko lähelle nyt olen jo päässytkin :) tsemppiä jokaiselle loppukesäksi!


    • laihis

      Elämäntapamuutos motivoi. Tarkoitus on saavuttaa ihannepaino joka on siis erittäin hoikka. Ihminen ei tarvitse paljon mitään elääkseen terveenä. Syön yhä enemmän raakaravintoa.

    • itseinhollinen

      Itseinho. Kaikessa yksinkertaisuudessaan aloin vihata itseäni niin paljon, että päätin edes ulkoisilta osin parantaa oloa. Fyysinen hyvinvointi paranee koko ajan, mutta henkinen tulee kaukana jäljessä. Ainakin se tulee sieltä...

      Toisaalta nyt itseinho alkaa pikkuhiljaa vaihtua haluun näyttää mihin pystyy. Haluan todistaa etenkin itselleni, että pystyn tähän ja samalla haen hyväksyntää ihmisiltä.

    • ruma mies.

      Aluksi se että olen ruma läski ja että en koskaan saa tyttöystävää. No en saa laihanakaan kun olen ollut 5 v sinkku ja hyvässä kunnossa olen ollut sen 5 vuotta.

    • jkll

      Minua motivoi parempi ulkonäkö ja parempi kunto. Jo nyt, muutaman kilon laihduttuani, näytän mielestäni paremmalta ja askel viidenteen kerrokseen on kevyt :) Vielä on kahdeksan ylimääräistä kiloa, mutta nämä jo saavutetut saavutukset kannustavat jatkamaan.

      Mielialakin on parempi kun ei tarvitse kauhistella läskejä vaan tietää ja luottaa että ne loputkin sulavat tässä ajan kuluessa.

      Lisämotivaatiota aloitukseen sain myös ihastuksestani ;)

    • Mimmi41

      Mua motivoi se, että olisi omassa kehossa parempi olla, "kotonaan".

      Olen 174cm ja jouluna painoin 80kg. Mässäsin herkkuja. Paha olo. Siitä se alkoi... Liikunta ja ruokavaliomuutos.

      Nyt painan 63.1kg. Olo on hyvä ja virkeämpi!! :-))

    • Motto ja Malli

      Narsistinen oman kehon palvonta on mielestäni äärimmäisen oksettavaa. Se, että otetaan itsestä paljastavia kuvia, jaetaan niitä blogissa tai Facessa tai Instagramissa, ja palvotaan jotain ruumiinosaa tai koko kroppaa niin kuin se olisi maailman tärkein asia ja ylittää tärkeydessään kaiken muun. Samoin anorektiset ihmiset oikeasti saavat minut voimaan todella pahoin. Noin ulkoiselta olemukseltaan on pakko todeta, että HYI! Vaikkei toisesta ihmisestä näin saisi sanoa.

      Minä saan motivaatiota terveydestä, kevyestä olosta, paluusta siihen terveeseen kehoon, mikä minulla ennen oli. Hyvinvoinnista. Sitä se vissiin lyhykäisyydessään on.

      • 17+10

        Eli sun motivaatio on mielestäsi parempi motivaatio kuin niiden, jotka elävät terveellistä elämää pelkästään ulkonäkönsä vuoksi?

        Jätän nyt anorektikot keskustelun ulkopuolelle, sillä heidän kehonkuvansa on vääristynyt ja anoreksia nyt kuitenkin määritellään sairaudeksi (ja ihan oikein niin).


    • jLKJSLKJLKSa

      Hääjuhla ja itseinho:) Onnistuin laihtumaan tällä ja Jutta go fat go -dieetillä 4-5 kg reilussa kuukaudessa. Liikuntaa oikeastaan vähemmän kuin ennen. Ei ole mainos, kun dieetin tiedot on saatavana ilmaiseksi netistä. Ja paino siis pääsi koukkasemaan BMI-lihavan eli yli 30, se säikäytti myös. Vaatii kovasti itsehillintää ja leivän syönti loppui seinään. Tällä jatketaan toiv. ainakin lievän lihavuuden alarajoille. No joo mentiin hiukan ohi aiheen. Nopeiten näkyy mulla mahassa ja naamassa, joissa sitä läskiäkin eniten kai on.

    • Laardi

      Alkuun itseinho (niin kuin yhdellä aiemmalla kirjoittajalla) ja se, miten hirvittävän huono oloni oli 50 kiloa ylipainoisena. Mitään ei jaksanut eikä viitsinyt, ja jopa pukeutuminen kävi työstä. Kun homman sai potkaistua käyntiin, itseinho jäi pois ja olon paraneminen jäi päämotivaattoriksi. Noin 5 kilon välein sitä aina havahtuu huomaamaan, miten paljon kevyemmin ja helpommin oikeastaan kaikki sujuu. Nyt, kun ylipainoa on enää 15 kiloa, olo on hetkittäin jopa yhtä energinen kuin se oli ollessani ihannepainoinen. Haluan jo ihan pelkästä mielenkiinnosta nähdä, miten reipas ja energinen sitä onkaan normaalipainossa.

      Paikat, joista rasva lähtee, lienevät yksilöllisiä. Voitaisiin yleistäen sanoa, että sieltä lähtee viimeiseksi, mihin ensin tuli. Minulla kasvoi ensin maha, sitten turposi naama ja raajat ja lopuksi jopa sormet ja varpaat lihoivat. Nyt laihduttaessa läski on sulanut eniten juuri raajoista (jotka ovatkin jo normaalissa kuosissa). Myös naama on selkeästi kaventunut. Manboobsit ovat lähteneet. Mahastakin on lähtenyt noin 25 cm pois, mutta se on edelleenkin todella tuhti. Nyt näkyy merkkejä, että sieltäkin alkaisi lähteä kunnolla laardia, kun muualla sitä on enää vähän.

    • dsfdsfafgaf

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe