Kotifixi remontointi ja kokemuksia, kuluttajasuojaan yhteyttä?

EiNäinAntti

Hei,

Minkälaisia kokemuksia muilla ihmisillä on kotifixistä ja sen työntekijöiden toiminnasta?

Itsellä kävi Antti Perolahti tekemässä pienen remontin, ja täytyy sanoa että kusetuksen meininkiä on rajusti. Aluksi perui erinäisten syiden takia aina työn aloituksen, sit pääsi kerran paikalle, ja perui senkin päivän kun oli muihin kohteisiin mentävä ja tarvikkeet "hukassa". No hommat teki sit ihan ok, puolessa päivässä. Lopulta kun lasku tuli, niin huomasin että puolenpäiväntyöstä koko päivän hinnoittelu ja pientarvikkeisiin sai menemään 50€ pelkistä ruueista, samoin matkasta veloitti erikseen kilometrit tuplana, ilmeisesti kun oli kerran ilmestynyt paikalle, mutta jatkanut muualle.

Laskuttaa myös seikkaperäisesti. Tuntilaskutus pitäisi olla, mutta laskussa ei eritelty mitään ja läiskäisty hinta vain. Pyysin erittelyä, ja selvennystä. No sit kävi ilmi että oli saanut ruuveja menemään helvetisti ja matkat tuplana, samoin tunnit reilusti yläkanttiin. Kyllähän kaverilla pitäisi olla esittää todisteet kuittien muodossa jos noin paljon laskuttaa.

Tältä pohjalta luulisi olevan helppo hakea oikaisua? vai mitä, mutta mihinkä olisin ensin yhteydessä? Kaveri tuntuu olevan kovin ymmärtämätön asioista, joten seuraavaksi ajankäyttöni kohdistuu muualle. Ystävällisesti sovittiin jo uuden laskun sisältö, mutta tuskin täydessä ymmärryksessä tehnyt uuden laskun. Todisteet on selvät että kulut on mahdottomat, ja lisäksi minulla on toivottavasti vielä tekstiviestit vanhassa puhelimessa tallella. (Laskun maksoin jo ettei mene perintään)

No tästä kuitenkin muillekin varoituksena että kannattaa seurata ainakin kyseisen jantterin tekemisiä erittäin tarkasti tai ehkä ottaa muualta.

16

5437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wittuuntunut

      Tällä hetkellä vielä asia kesken, mutta Liedosta älä ainakaan kyseisen sivun kautta itsellesi riesaa ota. Sauna-asia tällä hetkellä täysin levällään. Seinät ja lauteet pilattu raapimalla ja parannukseksi yritetään omatoimisesti levitella Saunasasuja päälle. "peittää jäljet". Ei toimi. Kiire tuntuu puskevan päälle joka asiassa. Piippu väärin päin asennettaessa, tyyppikilpi piillossa. Lauteet ja seinät saunasta raavittu pilalle. Peltikatto, joka tiiliprofiilina ostettiin, on kuin norsulauman ylijuoksema. Tuplaoven aukko 4cm vinossa joten pitää veistellä runkopuita että saa oven reikäänsä, kiukaan ympärillä aitokiven verhoilukiveä ja ilmeisesti kädet on ranteita myöten uitettu ensin laastissa ja sen jälkeen alettu asentelemaan kiveä seinään. Toivottavasti juuriharjapesulla lähtee... Lauteet ainakin menee uusiksi, itse en meinannut tarvikkeita kahdesti maksaa

      • Todella pettynyt

        Mies puhuu ummet ja lammet, mutta satuilija koko ukkeli. Työnjälki täysin alaarvoista. Tuhosi kaiken mihin koski. Esim kaikki saumaukset uusiksi 100m2 Keittiö piloilla, kaapit vääräss paikassa, ovet naarmutettu, nojaili seiniin laastisilla vaatteillaan. Kyseessä uudiskohde. Huuhaa firma tuo eh real


    • perusmoka..

      Myöhäistä porata kun paskat on housussa. Kerran menit laskun maksamaan niin vaatimukset on heikossa hapessa.

    • Jo on härskiä toimintaa. Ihmettelen suuresti tuollaisten tyyppien moraalia, vai liekö sitä lainkaan.
      Itse olen tehnyt satunnaisesti rakennus- ja remonttitöitä pienen perheeyrityksemme piikiin vuosikymmenien ajan. Kattavan kokemuksen lisäksi olen hankkinut märkätila-asentajan sertifikaatin. Periaatteeni ovat hieman toisenlaisia kuin edellä kerrotussa tapauksessa, samoin asiakkaitteni antama palaute. Myös työni hinnoittelu on varsin kohtuullista. Kysykää vaikka.

    • wittuuntunut

      Asia tuli (toivottavasti) päätökseen tämän Jarmo Laaksosen (EH realtek Oy) kanssa. Kävi ilmi, että esim rakennepapereissa ykkössivulla loistanut paloseinä maantasasta vesikattoon asti oli ollut tälle veijarille liian haastavaa, paloseinä loppuu yläpohjan kohdalle joten joudun itse tekemään tämän tolvanan työnjälkien korjauksen koskapa tätä kaveria en tälle tontille enää ota. Kysyttäessä ei edes osannut vastata miksi oli jättänyt sen tekemättä. Kiertäkää kaukaa tämä rakentamisen "ammattilainen"

    • wittuuntunut

      No eipä näköjään olekaan lähelläkään loppua tämä asia. Alla osa tälle veijarille lähetämästäni postista

      "

      Mutta se mitä löysin tänään, ylittää jo käsityskykyni, olethan ainakin puheidesi perusteella tehnyt rakentamisen suhteen vaikka ja mitä jo vuosikymmenet. Kysyin jo aikanaan Sinulta tehdessäsi höyrynsulkua rakennukseen, että miksi saunankin kohdalla ruoteiden alle jätetään höyrynsulkumuovi kun ruoteiden alapintaan kuitenkin tulee folio. Sanoit, että asia on ok kun piippua tehdessä muovi kuitenkin tiivistetään piipun läpivientikaulukseen. Oheiset kuvat eivät aivan vastaa sanojasi, laskin että olet jättänyt piipun ympärille folioon 11 reikää ilmeisesti puukkosahan terällä ja yhdestä, noin sormenmentävästä reiästä jonka olit ns tiivistänyt, loisti villa. Piipunjuuressa folioon oli tiivistynyt kosteutta joten avasin folion ja paljastui ettet ole edes yrittäny tiivistää höyrynsulkumuovia piipunkehykseen tai ylipäätään yhtään mihinkään. Läpivientikauluksen ja villojen välissä oli noin 4cm rako josta kykenen näkemään vesikaton umpilaudoituksen. Tämä tietenkin aiheutti kosteuden tiivistymisen folioon koska sen toisella puolen oli pelkkä ulkoilma. Piipunympärystää et ole siis läpivientiä tehdessä eristänyt kuntoon etkä tiivistänyt höyrynsulkua. Kuulen mielelläni vastineesi tähän.
      "

    • abcq

      Vituiks meni täälläkin kaikki ja äijä hävis kuin pieru saharaan. Täys huitu koko satusetä eh realtek

    • palveluasaanut

      Meillä onnistui ainakin hyvin remontti kyseisen kaverin kanssa. Olisko oleet kysisen firman työn tekijät asialla teillä. Olen kuulut että firma on antanut lopputilit tekijöilleen ja ottanut uudet kaverit remmiin. Oiskohan syy tässä

      • tietoine

        Tämä kyseinen firman henkilö/pomo ei ole sanonut ketään irti vaan työntekijät ovat itse lähteneet firmasta pois!


    • Läpinäkyvää

      palveluasaanut, hei kerrotko nimesi vai kun jostain syystä rupesi kiinnostamaan :)
      ettet vain olisi perolahti itse?

    • Keittiönteettäjä

      EH-Realtek aiheutti tuhoa kotimaisen keittiövalmistajan käyttämänä asentajana. (eivät käytä enää, tuhosi kai kolme muutakin kohdetta samaan aikaan) Hänen jälkiään joutui toinen asentaja paikkaamaan, mutta valitettavasti lopputulos ei ole sellainen kuin kerralla kunnolla tehden olisi ollut mahdollinen.

      EH-Realtekin työn jälki oli ala-arvoista. Karkeita asennusvirheitä oli lukuisia, kalusteet olivat väärillä korkeuksilla, vinossa jne. Yritys-erehdys –menetelmä jätti jälkiä kalusteisiin. Esim. kymmenisen kaapinovea meni uusiksi, kun vetimet oli porattu senttitolkulla vinoon. Reklamaatiolistassa oli lähemmäs kaksikymmentä kohtaa.

      Taitaa olla niin, että herran ei olisi kuulunut enää hetkeen työelämässä olla.

      Nyt muutama kuukausi remontista lattialaatat irtoilevat ja vaikka tekijän kuuluisikin virheensä korjata, niin en uskalla EH-Realtekia enää asuntooni päästää.

    • ulalla

      Joo ketuille meni Kotifixin katonkorjauskeikka. Teimme alustavan sopimuksen puhelimitse hommasta ja tämä itä-suomessa (näkyy olevan ainakin Lappeenranta ym. alueena) häärivä huijari ehdotti, että hän ottaa yhteyttä s-postilla tai soittaa syyskuun lopulla kun tulee tekemään rempan. En älynnyt kysyä minkä vuoden syyskuuta hän tarkoitti.
      Kun mitään ei kuulunut,soitin hänelle. Meni vastaajaan,jätin viestin, ei vastausta. Laitoin s-postia, ei vastausta.
      Laitoin Kotifixin toimitusjohtajalle informaatiota asiasta. Yllätys yllätys!!!!EI VASTAUSTA. Tue siinä sitten kotimaista työtä ja yrittäjyyttä kun koko KOTIFIXI on suuri KOTIKUSETUS paska.
      Varokaa ihmiset koko puljua, sovitut asiat eivät pidä ja yhteyttä et sen koommin saa noihin huijareihin!!!!

    • pikkupuuha

      Onko kellään kokemusta Turun seudulla Kotiflixistä?

      • isompipuuha

        Ainakin minut vakuutti jo tämä viestiketju, ettei tätä fixi-porukkaa kannata vaivata. Jos ei osata puhelimeenkaan vastata, niin tokkopa siinä mikään muukaan kädessä pysyy.


    • nimiylös

      Voi voi teitä kannataa kysellä muilta mitä on tehty. tännehän voi kirjoittaa mitä vaan nimettömänä eli ei joudu vastuuseen.

    • Anonyymi

      Meillä kävi Kouvolasta Tero Korhonen tekemässä kylpyhuoneremontin. Sutta tuli ja onneksi meillä oli ammattilais-sisustussuunnittelija mukana. Harmikseni en kuunnellut suunnittelijaa tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, vaan 3vk remontin alkamisesta tajusin, että kaveri on ihan huijari. Seinän pohjat, lattiat tehty päin vittua. Aikataulu petti, kun jouluksi piti päästä uuteen saunaan saunomaan. Uusi tekijä otettiin suunnittelijan avulla ja päästiin tammikuun lopussa muuttamaan takaisin kotiin. En suosittele, enkä halua kenenkään kokevan samaa. Nykyään Tero Korhosen firma TK-Woods on velkakierteessä. Onneksi eivät sen enempää ongelmia meille aiheuttaneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe