Kysymmykset kysytty - On vastauksien aika

Kepu tajusi

Tässä perussyy miksi Perussuomalaisten kannatus on laskusuunnassa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Doprov

      Alan olemaan samaa mieltä, oikein mihinkään ei ole mitään selvää linjaa ja vähän jokainen on jostain jotain mieltä. olisi aika koota linjat ja lopettaa naureskelu ja alkaa tekemään oikeaa politiikkaa. Eihän äänestäjien usko pitkään riitä, jos ainoat konkreettiset asiat ovat puolueen sisäisiä pakallisia oikeuskäyntejä ja tutkintapyyntöjä.
      Väkisinkin tulee mieleen sellainen sekalainen seurakunta jota ei oikein voi todesta ottaa.

      • Hei Doprov

        Sinun pitää puolustaa persuja. Nehän ovat sinun suosijoitasi ja hyvin Venäjää myötäileviä.


      • Koroljov
        Hei Doprov kirjoitti:

        Sinun pitää puolustaa persuja. Nehän ovat sinun suosijoitasi ja hyvin Venäjää myötäileviä.

        Jos Perussuomalaisissa olisi havaittavissa edes jossain määrin johdonmukaista pyrkimystä vaikuttaa myönteisellä tavalla Suomen Venäjän-politiikkaan ja suomalais-venäläisten suhteiden paranemiseen ja syvenemiseen, ukko Koroljov olisi ensimmäisenä kehaisemassa Perussuomalaisia siitä. Valitettavasti allekirjoittaneella ei aihetta Perussuomalaisten kiittelyyn toistaiseksi ole siinä eikä muissakaan asioissa. Perussuomalaisilla ei ole Paasikiveä eikä Kekkosta, ei edes Itsenäisyyspuolueen -- ansaitsemattomasti -- paljon parjatun Pesosen tasoista periaatteen miestä. Perussuomalaisilla on vain Soini, joka ei koskaan osaa päättää, mihin poliittiseen suuntaan raskaan ruhonsa uskaltaisi kallistaa, sekä epäilyttäviä tyyppejä kuten Halla-aho ja hölmöläisiä kuten Tossavainen.


      • Ja sitten lasku...

        Persujen politiikkaa vääristää Soinin narsistinen halu saada kannatusta keinolla millä hyvänsä. Kun politiikka perustuu tuulenhaisteluun, loogisuus ja tavoitteellinen toiminta ovat ensimmäiset uhrit. Ehkä karkein esimerkki tästä on Soinin takinkääntö lisäydinvoiman rakentamisen suhteen. Oikeistodemarien miellyttämisen halu sai Soinin kääntämän kantansa lyhyessä ajassa täysin päinvastaiseksi ydinvoiman vastustamisesta (puoluevaltuusto toukokuu 2007) ydinvoiman vastustajien herjaamiseen (kesäkuu 2010). Myös vähemmistöjen jahtaamisen korostaminen ja äärioikeiston hyysääminen puolueen sisällä ovat osa tätä lyhytnäköistä kannatuksen kasvattamista.

        Soinin ja hänen hovinsa laatimalla taktiikalla voidaan kerätä lyhytaikaisesti huomattava kannatusosuus, mutta keskenään erimielisten tahojen tavoitteiden yhteensovittaminen on käytännössä mahdottomuus. Puolueen hajoamisen estämiseksi Soini roikkuu epätoivoisesti puheenjohtajana ja puolueen markkinointikin keskittyy Soinin persoonan esiintuomiseen. Jopa Soinin oman todistuksen mukaan hänen ollut pakko siirtää puolueen varat omaan säätiöönsä, jotta puolueen valtaamista yrittävät tahot eivät voisi saada puolueen rahoja haltuunsa. Kun kaiken lisäksi sutkautusten käyttö ei enää toimi poliittisissa esiintymisissä, Soini on käytännössä aseeton puolueen kannatuksen romahtaessa. Soinista ei ole asiaosaajaksi, joten jäljelle jää lapsellinen uhriutuminen, aggressiivinen muiden haukkuminen ja säälittävä vähemmistöjen jahtaaminen.

        Soinin pyrkimys erikoislaatunsa korostamiseen on johtanut hänet markkinoimaan persuja Soinin omalla fundamentalistikatolisella uskolla. Soini on vetänyt tässäkin vesiperän, sillä puheiden ja tekojen ristiriita on huutava. Falski kristillisyys on pahempaa kuin uskonnosta vaikeneminen.


    • aina hävinneet

      Tuohan on ollut jo alusta asti selvää. Nyt kun se alkaa avautumaan persujen äänestäjillekin, persueliiti sortuu jo koviin otteisiin, mm tämän palstan luotsista näkyy mihin johtaa kritiikitön johtajapalvonta! luullaanko että sensuurilla voi voittaa?
      HALOO, ollaan Suomessa!

    • soinidiktatuurista

      Sensuuri, pimittäminen ja selkäpuukko ovat olennainen osa soinismia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1930
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1519
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      133
      1323
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1298
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1210
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      925
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      111
      896
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe