Väkivalta ei ole rikos, oikeatieto väärässä paikassa on Suomessa

BroBono

Lainaus:

Suomessa tuomituista muista kuin liikennesakoista 98 prosenttia on alle 2 000 euroa, 86 prosenttia alle tuhat euroa. Törkeistä pahoinpitelyistä ja raiskauksista puolet tuomitaan ehdollisina vankeusrangaistuksina. Pahoinpitelyistä selviää päähän taputtamisella tai pienillä sakoilla.

Virheellisen veroilmoitusmerkinnän, jonka vaikutus verojen määrään on nolla euroa, täytyy olla rikoksena hirmuinen, kun siitä määrätään ilman oikeuskäsittelyä 5 000 euron veronkorotus.

Konkurssi on rikos verotulojen käyttämistä vastaan

Verotuskäytäntöä on kiristetty ja samaan aikaan syytekynnys konkurssien jälkeen on madaltunut. Yrittäjät halutaan lyödä konkurssin jälkeen moukarilla niin lyttyyn, ettei varmasti siitä enää tokene. Jos yrittäjien lapset jatkavat yrittäjinä, heidän liiketoimintansa tutkitaan täikammalla, sillä konkurssi on rikos kolmanteen ja neljänteen sukupolveen.

Yhteiskunta katsoo raskauttavaksi sen, ettei konkurssiyrittäjä enää tuo verotuloja valtion pohjattomaan kankkulan kaivoon. Siksi rangaistukset ovat enemmänkin kosto, koska konkurssin jälkeen yrittäjillä ei ole mitään. Viranomaiset kuvittelevat, että ankarat tuomiot ovat pelote yrittäjille, ettei konkurssiin jouduttaisi. Todellisuudessa ne ovat tehokas pelote yrittäjyyttä harkitseville.

Kiristynyt verotus heijastuu kaikkialle. Eräs yritys osallistui julkiseen tarjouskilpailuun. Se oli maksanut kaikki verot ja eläkemaksut. Tarjous hylättiin, koska verotilillä oli viiden euron myöhästymismaksu yhden päivän viiveestä. Verovelkatodistus oli puhdas.

Brobonon päivän sana:

Konkurssin tehneen yrittäjän on hyvä harkita asiantuntijan avustuksella, olisiko liike-idea kannattava kevyemmän verotuksen maassa, kuten Virossa. Ei ole huonoja yrittäjiä, on vain huonoja kirjanpitäjiä ja valtioita, jotka tekevät laillisesta yrittämisestä mahdotonta. Onhan se epäreilua, jos samalla yrittämisellä toinen saman alan yrittäjä tienaa 30% enemmän kuin Suomalainen yrittäjä.

Halutaanko yrittäminen tuhota Suomesta?

Suomessa on kolme kaltioin kohdeltua kansanryhmää: yrittäjät, autoilijat ja omassa asunnossa asuvat. Heidät voidaan pusertaa kuiviin, koska kiristyneet velvoitteet on maksettava, jotta ylipäätään olisi oikeus elää. Samaan aikaan yhteiskunta on tulvillaan erilaisia vapaamatkustajia, jotka eivät koskaan laita tikkua ristiin elämänsä eteen. Vapaamatkustajia ovat myös julkisin varoin turhanaikaisia töitä tekevät henkilöt, joiden palkkatasosta suurin osa yrittäjistä voi vain haaveilla.

Eilen Suomessa uutisoitiin Valtionvarain ministeriön aloittavan sisäiset budjetti neuvottelut. Pitkän linjan menestynyt yrittäjä Mika Mäkeläinen kommentoi asiaa seuraavasti:

"Sanattomaksi vetää. Miten tällä samalla hölmöilyn tiellä jatketaan edelleen? Jälkipolvet maksavat tästä kaikesta ison laskun veronkorotuksina ja huonontuneina palveluina. Surullista seurata miten Suomi ajetaan vuosi vuodelta tukalampaan tilanteeseen. Arkadianmäellä työnnetään pää sorakasaan, sillä Antti Rinteen haastattelusta selviää, että budjetin pohjaa lähdetään tekemään siitä oletuksesta, että kansantuote kasvaa ensi vuonna 1,4 prosenttia."

Surullisinta on huomata miten Suomalainen valtionjohto on täysin pihalla asioista julkisuudessa esittämien kommenttiensa valossa. mm. Mikael Jungren kommentoi asiaa seuraavasti lausunnossaan facebookissa:

"VMn talousennustetta tehdään ihan ammattimaisesti eikä sitä vedätetä. Aiemmin se arvioi kasvua alakanttiin, nyt yläkanttiin. Euroopassa taisi olla paras veto vähittäiskaupassa 7 vuoteen eli ei tuo mistään tuulesta temmattu ole.

Jos jälkipolvet tulee 20 vuoden päästä niin siihen väliin mahtuu vielä vähintään pari lamaa. Ei tämä vuoden 2015 budjetti niitä kiinnosta höykäisen pöläystä.

Ei minua Suomen julkinen velka huoleta. Minua huolettaa keskittynyt, suljettu markkina. Raskaat rakenteet. Yksipuolinen vienti (investointihyödykkeet). Kehno strateginen osaaminen, heikko riskinottohalu ja ei-niin-osaava markkinointi suomalaisissa yrityksissä."

JUNGNERIN MUKAAN SUOMALAISIA YRITYKSIÄ VAIVAA MARKKINOINNIN OSAAMATTOMUUS???

Jos yrittäjä Suomessa saa ulkomaista kolleegaansa vastaan -30% pienemmän vuosiansion (jota kutsutaan palkaksi) samalla työllä ja markkinoinnilla, josta ulkomaalainen vastaava yrittäjä käärii tuon 30% palkkana itselleen "yrittämisestä".

Sanomattakin selvää on, että tällä politisoinnilla halutaanko yrittäminen tuhota Suomesta kokonaan

Suomessa on kolme kaltioin kohdeltua kansanryhmää: yrittäjät, autoilijat ja omassa asunnossa asuvat. Heidät voidaan pusertaa kuiviin, koska kiristyneet velvoitteet on maksettava, jotta ylipäätään olisi oikeus elää. Samaan aikaan yhteiskunta on tulvillaan erilaisia vapaamatkustajia, jotka eivät koskaan laita tikkua ristiin elämänsä eteen. Vapaamatkustajia ovat myös julkisin varoin turhanaikaisia töitä tekevät henkilöt, joiden palkkatasosta suurin osa yrittäjistä voi vain haaveilla.

Jos olet yrittäjä - äänestä jaloillasi, jos haluat saada yrittämisestäsi sinulle kuuluvan palkan.

1

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe