Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mistä implantti Tampereelta?

imblantti

Mitä ovat maksaneet jne? Muutamaan paikkaan olen laittanut sähköpostikyselyä, mutta ei ole tullut mitään vastausta.

10

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varmuudella
      • senkun kysyn

        Käytättekö harjoittelijoita, onko kaikki suomalaisia. Mistä löytää kaikkien osaamistaustat? Onko kaikki Terhikin-listoilla?


    • omaklinikka

      Tampereella meidän klinikka on laadukas ja osaava.

      • Siruleena

        En oikein luota tuohon meidänklinikkaan, koska olen kluulut siitä paljon haukkuja.


      • Katy1

        Ai onko! meidänklinikkalaiset voisivat pakata kamppeensa ja häipyä pois terrorisoimasta suomalaista maailmankuulua hammashoitoa. Nyt on kyllä käärme uinut paratiisiin! En edes tajunnut, että Suomessa ammattitaitoa hammashoidossa pitää epäillä/kyseenalaistaa. Nyt kun ulkomaalaiset tunarit tuli tänne niin kyllä pitää!

        Oma kokemuksemi eilen oli niin luokaton, että olin aikeissa laittaa sähköpostia yrityksen vastuuhenkilölle (mutta en laita, kun on joku Dimitri, hohhoijjaa). Fonecta Finderin tietojen mukaan heillä ei ole toimitusjohtajaa. Seuraavat tiedot oli mainittu Fonecta Finderissa (copypastattu suoraan sieltä)
        Hallituksen jäsenet Kaupparekisterissä
        Varsinainen jäsen:
        Filippenko Dmitri
        Varajäsen:
        Filippenko Viktoria

        Eli ulkomaalaisia nimiä!! Venäläinen tai jotain siis tämä klinikka (kuulemma sittenkin virolainen eli siis toi vaihtoehto jotain, no ei yhtään parempi). Olen 43 vuotias ja käyn kerran vuodessa hammaskiven poistatuksessa eli aikuisiällä on kokemusta ainakin 25 hoitokerrasta ainakin 10 eri paikassa (vähintään). Nyt oli järkyttävin kokemus, kaikki meni pieleen. Voisin romaanin kirjoittaa, mutta en jaksa. Täysin turha ja jopa haitallinen yli 50 euron sutaisu. Tylsät instrumentit (sellaiset, joilla perhetuttu suomalainen hammaslääkäri poistaa hammaskiveä koiraltaan, haha !!), killettä naarmutettiin, ei suostuttu tekemään pintapuudutusta pyynnöstä, suuhygienisti KYSYI: DO YOU SPEAK ENGLISH!!! Ei poistettu värjäytymiä (ns. tahnapuhdistus/kiillotus kumilaikalla) HAMMASKIVEÄ EI POISTETTU POSKIHAMPAISTA OLLENKAAN, SUUHYGIENISTI KESKITTYI VAIN ETUHAMPAISIIN. Aivan järkyttävä paikka. Kyseessä Tampereen toimipiste.

        Sitäpaitsi! Sylkykupit hoitohuoneissa on aikoja sitten poistettu hygieniasyistä suomalaisista terveyskeskuksista ja asiallislta yksityisiltä hammalääkäriasemilta. Miksi sylkykupit on Meidänklinikassa?? Siksi, koska tämä ulkomaalainen lafka ei todennäköisesti tiedä, miten korkean teknologian/hygieniatason Suomessa tulee käyttäytyä.


    • 11+9

      Lisää kokemuksia ja mielipiteitä otetaan vastaan? Meidän klinikalle en kyllä mene halvasta hinnata huolimatta, ainakaan sen perusteella mitä paikasta lukenut.

    • klinikkameille

      Meidän klinikka käyttää laadukasta implantti merkkiä.
      Pitkä takuu aika ja tasokas tiimi.

      • implantti merkki

        Niin mitä?


    • impantit

      Suomalaiset hammaslääkärit ovat vapaasti harjoittaneet suoranaista ryöstörahastusta. On hieno asia, että alalle tulee kilpailua.

      Meidänklinikan asiakkaana voin kertoa saaneeni asiallista ja mielestäni laadukasta palvelua, enkä siten ymmärrä firmasta levitettyä päinvastaista kirjoittelua. Epäilen kilpailijain sepustuksiksi.

    • MoneyManMan

      Ylipäätään yhdestä implanttihampaasta ei kannata maksaa yli 2000 euroa. Taitaa Oraleissa maksaa jopa 3000 euroa. Ihmiset vain jäävät ns. lukkoon hoitavaan lääkäriin, että rahastus mahdollistuu. Suomessakin saa nykyään implantit 1500-1700 eurolla. Ja nyt alkaa sitten itku, että implantit ovat jotain kopio sitä ja tätä ja ei ole tutkimusta. Kyseessä on samat implantit kuin 3000 euron paikoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe