Löhöööö löhööööööö

Hei haloo vamhemmat

Jo on aikoihin eletty ja voi tätä maailmaa pahennusten tähären! Kakarat istuu keskellä kesäpäivää rillillä roskaruokaa syären, tupakkia veretään, kännykkä korvalla ja kovalla äänellä puhutaan. Oliskohan jotain tähärillisempää tekemistä, ei vaan taira olla, ettei vaan äirin kullanmurut rasitu. Alkaa niin v....aan, kun tuo roskaruoka- moponuoriso on niin laiskaa ja itsehyväistä populaa. Ei ihme, että ollaan tässä jamassa. Nuoriso ei viitsi tehdä oikeita töitä. Heti, jos vaan ottaa päähän tai pikkasen kolottaa, tai v....aa, niin ei kesätyöt maistu, eikä mikään muukaan, paitsi chillailu. Ettekö te hyvät vanhemmat ajattele, että teidänkin kullanmurut pitäisi olla tulevaisuuden veronmaksajia! Vaan ei tällä menolla!

13

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luukulta kuunnellut

      Herkun ulkopöydässä pari viikkoa sitte istu muutama nulikka, iältään 12-14v, porukan vanhin selosti kovaan äänen miten hän on painanu sellasia yh-äitejä että oksat pois, huhuh mitä stooria.

    • muovimuki

      Mikä ongelma sullaki on? Miten voit yleistää että kaikki "kakarat" ovat juuri tällaisia. Ja sitä paitsi kai he saavat viettää vapaa-aikansa koulun jälkeen miten haluavat ja syödä mitä haluavat.. mitä väärää on viettää aikaa kavereiden kanssa grillillä? Mene itse puhumaan nuorisolle jos niin v****taa äläkä pura sitä täällä netissä.

      • marsu

        ... oikeestikko luulet että niille voi jotain "puhua"? vittuilevat vaan päin naamaa. tää on sitä väliinputoojasakkia, tulevaisuuden syrjäytyneitä, sosiaalin kuluttajia. ei niille ole mitään koskaan ohjattu tai opetettu kotona, siellä ne kelluu ja muhii hormooneissaan - kakarat on nippanappa yläasteella ja kohta mahat pystysssä. kyllä nää on nähty, vanhemmat vaan ei halua katsoa ja tunnustaa faktoja.


    • Äitimamma2014

      Sehän siinä juuri onkin, kun nuoret toimivat, kuten haluavat. Rajoja ei ole heille asetettu eikä kotona ymmärretä, että rajat on rakkautta.

      Kova maailma tulee vielä vastaan, kun joosakin vaiheessa joutuu tottelemaan sääntöjä eikä voi elää kuin pellossa. Sitten sitä jo ollaankin äitin/isin lahkeessa roikkumassa ja pyytämässä apua. Tai mikä vielä pahempaa, hakeudutaan terveydenhuollon piiriin hakemaan lääkitystä pahaan oloon... Voi voi. Nämä kullannuppusetko ovat meidän tulevaisuus?

      • Elämä edessä nuoret

        Äitimamma, olet ihan oikeassa vapaa kasvatus näkyy nyt täysillä. Kyllä tällä nykynuorisolla tulee olemaan vaikeata elämänsä varrella..Kaikki saadaan mitä osataan pyytää sanaa ei perheissä tunneta. Koulu ei kiinnosta, työnteosta puhettakaan kesätyöpoika valitteli oli jo kuudetta viikkoa töissä, otti päähän. Tälläinen on asenne työntekoon.Itse aloitin 14 v. palkkatyön olen jatkanut sitä jo 61 vuotta, kotonakin tehtiin töitä ei voinut sanoa vastaan. asenteiden pitäisi muuttua jo kotioloista lähtien.


      • Järki käteen
        Elämä edessä nuoret kirjoitti:

        Äitimamma, olet ihan oikeassa vapaa kasvatus näkyy nyt täysillä. Kyllä tällä nykynuorisolla tulee olemaan vaikeata elämänsä varrella..Kaikki saadaan mitä osataan pyytää sanaa ei perheissä tunneta. Koulu ei kiinnosta, työnteosta puhettakaan kesätyöpoika valitteli oli jo kuudetta viikkoa töissä, otti päähän. Tälläinen on asenne työntekoon.Itse aloitin 14 v. palkkatyön olen jatkanut sitä jo 61 vuotta, kotonakin tehtiin töitä ei voinut sanoa vastaan. asenteiden pitäisi muuttua jo kotioloista lähtien.

        Nykyään saa syytteen lapsen pahoinpitelystä jos ottaa niskavilloista kiinni. Niin hulluksi on mennyt. Ei minullekaan traumoja tullut vaikka olen tainnut saada remmiäkin. Silloin se oli kyllä ihan ansaittua. Pieni pelko on hyvästä ja opettaa kunnioitusta. Nyt jos naama ei sossuntätiä tai poliisia miellytä ni tuomioo pukkaa ja pienemmästäkin. Jos kaveri sattuu olemaan niin ei oo väliä miten lapsia kohdellaan.
        Tuolla kylillä on nyt nähtävillä se mitä seuraa kun lapset saa itse päättää mikä niille sopii ja uhkaavat soittaa sossuille ja valehdella vanhempien tehneen jotain jos ei saa isompaa taplettia tai hienompia vanteita mopoautoon. En todellakaan tee lapsistani tuon jonon jatkoa!


    • eetsiböö

      haist sinä ny vittu:D

    • morjes

      komiaa mennä kesälomalla istuun herkulle kattoon kavereita, kun on ensin painanu OIKEITA TÖITÄ paikallisessa ruokakaupassa aamu kuudesta alkaen ja töistä päästyä käynyt vielä salilla ja syönyt sen päälle roskaruoan sijasta OIKEAA RUOKAA OMASSA KODISSA JOSSA EI EDES OLE RAJOJA. ainiin ja olen absolutisti, vaikka kotona ei koskaan ole käsketty mennä töihin tai salille tai kielletty juomasta tai syömästä roskaruokaa. että kiitos ja heii.

      • Onnittelut

        Kotikasvatus onnistunut !


      • Äitimamma2014

        Sinusta voisi moni ottaa mallia. Tästä onneksi näemme, että toivoa vielä on...


    • ohjus

      ..kyllä ne pennut enempi tai vähempi häiriintyneitä siinä on, joten hakekaa kotiinne ja kasvattakaa, jos omaksenne tunnistatte. jos niitä tänne olette tehneet, niin olisiko aihetta pistää niitä kuosiin?

      • Opettaja 2014

        Kiitos ohjus hyvistä neuvoista. Tehkää lasten vanhemmat asialle jotain, jos vielä tehtävissä on. Jos näillä lapsilla on yleensä huolehtivia vanhempia????


    • Aidea

      Eipä taida olla :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      289
      3193
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2854
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      22
      1935
    4. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      130
      1881
    5. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1704
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      117
      1638
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1390
    8. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1183
    9. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1143
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      62
      1093
    Aihe